Sziasztok!
Eljött az idő, hogy nem szívesen viszem többet Atit a körzeti orvoshoz... Már többször írtátok, hogy ti kit javasoltok. Megtennétek, hogy átkülditek privát egy megbízható, lelkiismeretes orvos elérhetőségét?
Annyira pipa lettem!!! Néhány hete írtam, hogy Ati bőre csúnya lett. Kaptunk rá fürdetőt meg testápolót. A gyógyszertárban azt javasolták, hogy másikkal kenjem. Akkor vettem a Babe krémet, ami nagyon sokat javított mostanra a bőrén. Ma meglátta a doki, és azt mondta, hogy nagyon csúnya. Felírt egy másik krémet. Megkérdeztem ismerőst, aki gyógyszertárban dolgozik. Azt mondta, hogy ilyet felnőtteknek szoktak csak vinni és nagyon erős ekcémára való. Ő nem kenné rá baba bőrére. Pedig szerintem tényleg sokkal szebb már Ati bőre. A combján, ahol először kijött, már teljesen el is múlt. Természetesen a hőségben és a félórás várakozás során bemelegedett a ruhába, és kipirosodott. Bezzeg az oltás miatt a tüdejét meg sem hallgatta, azt sem kérdezte meg, hogy szerintem egészséges-e. Csak fogta és beoltotta.
Az állatorvos átvizsgálta a kutyáimat, amikor oltani vittem, a gyereket nem kéne???!!!
Ja, és állítólag lehet a sok tejtermék fogyasztás vagy a hús okozza a kiütéseket (amit eddig is evett)... De akkor nem ezt kellett volna először kizárni, mielőtt felír egy lórúgásnyival felérő krémet??? Az meg hihetetlen, hogy Ati nem vakarózik??? Érdekemben állna letagadni, amikor az én fiamról beszélek??? Hihetetlen kiakadtam!!!
Apró dolgokkal meg inkább nem is foglalkozok: például a kiskönyve tök hiányos, a mai oltás során felírt papíron 2008. októberében született... Elegem van
Köszönöm, a másik doki elérhetőségét!!! Nagyon jó lenne, ha valakihez időre lehetne vinni, és olyankor tényleg foglalkoznának is velünk.