Új privát üzeneted érkezett!

Újra laptető :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Úgy el vagytok tűnve.. :(
Ti mit csináltok egész nap? Én már nagyon unom magam..
egész nap csak a gép előtt ülök.. már zsibbad mindenem..
Már szinte várom a kórházi napokat, mikor emberek lesznek körülöttem..
Holnap elmegyek jógára. :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Látom, a már majdnem mindenórás kismamik most nagyon pörrögnek ( Eszti és Fanni ), lehet már érzitek a végét :D :shock:

Én is nagyon uncsizom, pedig nekem végülis az első igazi pihenőnapom volt hivatalosan, miután már nem dolgozom. Én is sokat ülök a gép előtt, félóránként benézek ide is friss infókért, facebook-olok, ma még annyi értelmeset csináltam, hoogy letöltöttem a TGYÁS igénylő lapot, mert azt a héten el kellene indítani. Bár ígérte a könyvelőm, hogy megcsinálja nekem, de bevallás-időszakban ilyenben nem is reményekedek. És minél később adom be, aannál később látok belőle pénzt. :?
Amúgy mostam -vasaltam, ebéd után elpakolásztam, mosogattam, sajna már egyre jobban fáradok ki viszonylag kevés munka után is. Meg még pakolászni is kellene egy kicsit. De ahogy már írtam, a nagyja megvan, mostmár csak olyan dgolok vannak, amiket úgyis a fiúknak kell cipelni, hűtő, tv, mikró, ilyesmik.

A lábam mostmár kezd dagadni, fáj is, meg a zokni is teljesen nyomot hagy a bokámon :?
Még 3 hetet kell kibírnom a betöltött 37 héthez, nem is bánnám, ha utána kibújna. Ma is úgy feszül egész nap a hasamon a bőr.

Na, tartsunk ki Csajok!

Kép
ire81
 
 

 
 

Sziasztok

Én vagyok, csak ma egész nap rohangáltunk. Végre eljutottunk odáig, hogy megcsináltattuk az apaságit. :D :D :D

Most nem nagyon tudok mit írni, később még benézek. :?

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Alig várom már,hogy szüljetek ti is és együtt babázhassunk! :lol:
Kicsit kirekesztve érzem magam... :oops: :roll:

Ma voltunk a Madarász utcában szemészeti kontrollon,minden oké,de pénteken is mennünk kell,mert most van kialakulóban valami alkatrésze a gyermeknek,amit a koraszülés miatt a doktornéni nyomon akar követni.

A jó hír,hogy tej-ügyileg most megint jó vagyok a szeren-legalább ezen nem kell görcsölni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A szopit még gyakorolni kell,de egyre ügyesebb ez a nagy lány.
Mióta itthon vagyunk,kb.300 grammot hízott-az előirányzott a heti 100-250 gramm lenne... :oops: :lol: Túlteljesítjük a tervet,de a védőnénink szerint ezek a korai picik mindig jobban igyekeznek gyarapodni,mint az időre jött babók-
ami ugye igazán nem baj! :lol:

Na,aki teheti,az most már húzzon bele! :lol: :lol: :lol:
DE CSAK AKI TEHETI! :lol: :lol: :lol:

piki
 
 


Marcsi, hidd el mi már belehúznánk! :)
Hogy bírja a melled a szoptatást? Nem sebesedik vagy ilyesmi?

Szilvi, az apasági mellé kell még a közjegyzőtől a nemleges nyilatkozat. Mi azt is elintéztük múlt héten. 2200 Ft volt..

Reni, te még nem unatkozhatsz! Még nem is tudod mi az.. Majd ha már beköltöztetek és mindent kipakoltál, kivasaltál előkészítettél és már eltelt 4 hét semmit tevéssel...NA MAJD AKKOR!!!!! Akkor már tudni fogod miről beszélek! :)
Bár szerencsére nálam még mindig semmi vizesedés.. legalábbis lábon, kézen.. az arcom mintha picit dagadna.. de az lehet a csokitól! :)
Hogy hogy Tgyást már most igényled? Nem jobb ha szülés előtt csak táppénzen vagy? akkor tovább tart majd az ellátás..
Vendég
 


Na itt vagyok ismét!!! :lol:

Reni, Fanni, cseréljünk egy picit!!!Én úgy uncsiznék...Csak egy pár napot!!!!!! :lol: :lol: :lol: Bér visszagondolva az sem volt vmi fasza, de ez sem, hogy hulla vagyok...Nekem semmi sem jó.

Néha annyira kétségbe esek, hogy mi lesz két picurral, de mondjuk mostanában mindenkinek ez a heppje, hogy beleokoskodik és dumál, hogy miylen nehéz lesz...Már kivagyok!!!! :evil: :evil: :evil:

Marcsi, nagy gratula Pankának, nagyon ügyi!!!! Meglásd nemsokára minden okés lesz!!!! Nem vagy még csak véletlenül sem kirkesztve, max irigykedünk, hogy te milyen könnyen mozogsz és már babázol... :lol: :lol: :lol: Én már alig bírok menni...Csak vonszolom magam... :? :? :?

Na meygek, ledőlök, mert marha szar éjszakám volt!!!!

Jó éjt!!!!
Vendég
 


Fanni, igen, ezen én is sokat gondolkodtam, azt hiszem, az összege ugyanaz, mert ezt is a táppénz szaabályai szerint számítják. Csak arra gondoltam, hogy jobb hamarabb túlleni az igénylésen, pláne, ha majd visszadobják vagy kétszer hiánypótlásra, merthogy egy csomó mindent be kell csatolni. Ezt talán jobb most elintézni, mint amikor gyermekágyas az ember.

Hát, most este nagyon jót röhögtem, a BK második részében Zsolt legénybúcsúja volt és intéztek neki egy vetkőző rendőrt. Ez csak azért vicces számomraa, mert az én lánybúcsúmon is történt "rendőri intézkedés" :lol: :lol: :lol: :wink: :oops: :oops: :wink: Gyorsan emlékeztettem is rá a barinőimet emailben :D

Tudom, hogy még nem szabad uncsiznom és igazából lenne is mit csinálnom, mert pl. takarítanom is kellene, csak olyan hamar elfáradok. Holnap meg megyek kicsit vásárolni, elmegyek a Tesco-ba textil pelusért, kifogóért meg pelenkázó feltétért.

Jó éjt Nektek.

Kép
ire81
 
 


Eszti, úgy utálom mikor mások jósolgatnak... hogy majd ez lesz meg az lesz... Honnan tudják???? és ha már van két gyerekük akkor is mindenki más, mindenkinek a gyereke is más és máshogy is viseli!
Lehet Neked tök könnyen fog menni, lehet egy angyal születik!!!! :)
+ Attól is függ a párod mennyit segít.. de ezzel talán nálatok nincs gond.. :)
Nyugodt éjszakát!!! :wink:
Vendég
 


Eszti beelőztél! :lol:

Kép
ire81
 
 


Igen, talán az összeg az ugyanaz..ez is a fizetésedhez igazodik.. de legalább akkor tovább tart 1 hónappal.. Nekem a könyvelő elintézi.. legalábbis azt ígérte.. :S az anyaságit meg a családit meg az elintezzuk.hu
Vendég
 


Te meg engem!! :)
Vendég
 


Sőt, még Fanni is! :lol:

Még Marcsinak akartam írni, hogy örülök, hogy végre megoldódott a tejcsi-projekt és nehogy kirekesztve érezd Magad, mi várunk mindennap és sokat emlegetünk! :D Bárcsak már mi is kirekesztve lennénk, bár akkor bizti, hogy kevesebbet fogunk kommunikálni. Ma is elgondolkodtam ezen, hogy biztos nem lesz időnk mindannyiónknak ennyit írni, mint most, és el is szomorodtam, mert hiányozni fogtok! :cry: Sokszor már úgy beszélek rólatok, mintha személyes ismernénk egymást és igazi barinőők lennénk. :oops:

Kép
ire81
 
 


Már hallottam aazz elintézzük.hu-ról, sztem nagyon jó szolgáltatás, csak nálunk nincs ilyen. Még aazon gondolkodtam, hogy ha visszamegyek majd dolgozni és nyüglődik az ügyyvédkedés, csinálok én is egy ilyen céget, ami intézi ezeket az ellátás igényléseket. Nagyon jó ötlet. Csak nem tudom, mennyire lenne kereslet itt rá.

Kép
ire81
 
 


ÁÁÁ majd jönni fogunk akkor is.. szerintem egy csomó kérdésünk lesz!!! Majd miközben szopik.. addig írhatunk! vagy amíg alszik!!! :wink:
Igen, tényleg olyan mintha már ismernénk egymást! De azért belegondoltam ha találkoznánk biztos nagyon fura lenne az első fél óra... :)
Vendég
 


Basszus, megint elveszett amit írtam..
Csináld meg a céget, biztos lesz rá kereslet.. ha nem kérsz érte sokat, mindenkinek megéri.. senkinek nincs kedve ilyenkor ezzel foglalkozni+ félnek hogy valamit elrontanak.. meg alapból az emberek utálnak ilyen ügyeket intézni..
Vendég
 


Ire

a T-gyást csak akkor tudod elinditani hamár megszületett a baba és megkaptad a baba taj kártyáját .
Ezt hogy ki mikortól kéri ez egyéni döntés kérdez rá a könyvelődnél de az index forumón tudnak tanácsot adni én ott érdeklődtem.Mert ahogy kiderült terhes vagyok nem kaptam véglegesitést közalkalmazottként dolgoztam .Igy nekem hogy megkapjam a járulékokat a szülés előtt 28 nappal elkelett inditamon az igénylést de ez annyiból állt hogy a t-gyás papirra ráirtam az időpontot a szülés kiirt időpontját de pont megtudtam igényelni pár napon múlt az egész :oops: Január 29-én adtam le a papirokat az ügyintézőmnek és februárban már kaptam t-gyást igaz volt levonásom a melo hely felé :twisted:

Ja és még annyi jutott eszembe ha határozatlan idejű szerződésed van akkor jobb akkor igényelni mikor már megérkezett a baba hisz akkor 1 hónappal tovább kapod a magasabb összeget .


Szneszti


Igaz nekem már 5 éves a fiam de egetverő nagy gondok nem voltak mikor haza hoztuk a babát .Nem kell megilyedni a párod majd segít és majd mikor csak ti lesztek berázodtok szépen .Majd látod hogy tudod beosztani a napod .Ne foglakozál amit mondanak csak mag bosszantod.Én is utáltam mikor kioktatak főleg ha olyan adott tanácsot akinek fogalma sem volt a gyereknevelésről :twisted:

Jó sokat irtatok olvasok közben babát altatom szopozott és nem tudott egyből elaludni és ilyenkor kicsit haragos


Funky

Olyan ismerős vagy nekem már irni akartam .
Probáltam lekicsinyiteni a képeket múltkor 30% -ra és akkor sikerült felölteni most ha kisebbre veszem akkor sem tölti fel. Szerelték megint a gépet és most megint van valami már megörülők a sok hozzá értővel aki azt hiszi ért hozzá :evil:
megyek pakolászni mert ma jön a védőnéni

Sziasztok

KépKép
manojoco
 
 


Manojoco, van tipped hogy honnan ismerjük egymást?
Nézted a kép méretét?
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a további infókat, akkor még meggondolom ezzt a TGYÁS igénylést, nem kell ezt elkapkodni.
És lehet, hogy majd egyszer csinálok egy ilyen elintézős céget, még lehet felveszem a kapcsolatot az elintézzük.hu-val, hogy csináljuk franchise rendszerben :lol: , de először gyereket szülök, most ez a legfontosabb feladatom.

Végre úgy érzem, hogy elkészült a kórházi cumóm, mármint a beszerzés, ma még vettem 2 gagyibb hálóinget, meg 3 db bugyit a Skálában, hát a bugyi az nagyon jó, 300/db, de tényleg nagyon jó minőségűnek tűnik, pedig kínai. Bár őszintén, ma mi nem az már? Amit a butikban megvesz az ember, gyakran az is ott készül, csak a címke más benne. :?
A Tescóban vettem pelenkázó feltétet meg textilpelusokat, kifogókat és már csak itthon gondolkodtam el rajta, hogy olyan keveset fizettem, még gondoltam is rá, hogy lehet nem a drágább pelenkázó feltétet kellett volna megvenni 5.500,- ért. A lényeg, hogy elővettem a blokkot és képzeljétek, a 12 db-os textilpelusért, aminek az ára 3.990,- Ft. volt, csak 254,- Ft-ot számláztak le, vmi frottír kesztyűként :lol: :lol: :lol: Így legalább spóroltam is egy kicsit. Ugye nem vagyok szemét, ha nem megyek vissza reklamálni? Kibírja a Tesco. :lol:

Na további szép napot!

Ui: Fanni, rem, egyszer össze is tudjuk hozni a személyes babnetes talit, talán majd jövő nyáron, ha kellőképpen megnőnek a Babók. :lol:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Néha olyan jó terhesnek lenni...Pl.ma is mikor hiper-szuper kedvesek a bankban velem...De ez olyan ritka. :? :? :?

Reni, jól jártál, bezzeg mi mindig plusszban fizetünk, meg többet, nekünk ehhez van tehetségünk. :lol: :lol: :lol: Én se mennék vissza, ők se fogadnak el reklamációt a pénztár :lol: tól vló távozás után, nem? :lol: És te sem, fogadsz el. :lol: :lol: :lol:
Nekem a kórházi cumom a pacskeren kívül kész van, azt is lusta vagyok betenni. Még a Dm-be szeretnék eljutni, de nem tudom mikor kerül rá sor.

Csajok köszi a bíztatást, vhogy én is így vagyok vele, hogy kitudja milyen lesz Lillus. Bibu is angyal baba volt, most meg... :twisted: :twisted: :twisted: Csak olyan bosszantó, hogy mindenki jogot érez ahhoz, hogy bele okoskodjon mindenbe, még akkor is, ha nincs gyereke. Na ettől megyek a falnak. Legutóbb a körmsöm borított ki, amikor azt mondta, hogy mit nem csinálok jól. Mert szerinte túl takarítom a házat és ez nem egészséges. Meg túl steril...Mondom neki egy kutya mellett, aki bent lakik és mindenhova bemehet nem hiszem, hogy túl steril lenne. És sztem egy konyha és fürdő sohasem elég tiszta. Nekem ez a heppem, de azt mondják ott vannak a legtöbb kórokozók és ez engem mindig is frusztrált. De lehet, ha már neki is lesz gyereke másképp fogja látni a dolgot. :?

Ja, erről jut eszembe, hogy porszínyózni kéne, de ma nincs kedvem semmihez. Inkább megvárom Apát és megcsináltatom vele... :twisted: :lol: Vasárnap is így porszívóztunk, én dirigáltam a kanpéról. :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Reni, pont ma olvastam ezt a viccet!

A vevő oda megy a Közért pénztárosához.
- Kérem, maga tegnap ezer forinttal tévedett!
A pénztárosnő megvonja a vállát.
- Azt kérem, tegnap kellett volna megmondania. Ma már késő!
A vevő széttárja a kezét.
- Az más!...Akkor nyugodtan megtartom.
:lol: :lol: :lol:

Nálunk is porszívózni kéne.. pláne hogy tele vagyunk hangyával :S
Én inkább nem mondom a páromnak.. amíg én jógán voltam ő bablevest főzött.. :) Nagyon fincsi lett, csak a krumplit felejtette ki belőle.. :)

Tiszta hülye vagyok már.. még valamit írni akartam.. de aztán hozzám szólt a Dávid és most elfelejtettem.. :S
Ja igen, hogy utálom, hogy mindenki mindenbe beleszól..
és már előre kivagyok attól, hogy majd mindenki megkérdezi milyen volt a szülés.. ha császár lesz, akkor meg majd azt magyarázd meg hogy miért.. és hallgasd meg, hogy miért nem jó úgy szülni.. Mikor hazajössz, akkor meg majd jön az hogy szoptatsz e.. (én mindenképpen szeretnék) de van amikor valakinek nem megy.. és akkor meg hallgasd hogy "dehát az a legjobb a babának" utána meg, hogy Átalussza e már az éjszakát???
Ja és ami még nálunk+ hogy adok e majd húst neki.. (mert ugye én nem eszem..)
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Látom nagyon aktívak vagytok.

Fanni kérdezted a vízforralót, hogy mire kell. Szerintem rengeteg mindenben segít. Pl. ha teát készítek akkor felforralom a vizet és leöntöm a teát. Ezt jól elmagyaráztam :D de gondolom értitek. Meg, ha tápszeres lesz, mert azért lehet, hogy nem lesz tej vagy valami közbejön, jönnek vendégek és nem lesz időm szoptatni, mert ugye mindenki tolongani fog, akkor adok neki tápszert, hogy ne legyen éhes és ahhoz is jó a vízforraló. Utána már iszik vizet is egy idő után egy két csepp citromlével és akkor is jól jön. Szóval sztem hasznos.

Igazából már itt vagyok a 36 hétben vagy a 37-ben, mert össze vissza változik a méretei alapján, de még mindig nem fogtam fel, hogy anya leszek. Olyan érdekes gondolataim vannak, hogy jó lesz-e így meg, hogy úgy mint minden nő szeretni fogom-e annyira a kisbabámat. Persze most is szeretem, de valahogy nem tudom elképzelni. Mi van, ha nem fog tetszeni vagy mit tudom én :) annyi minden kavarog bennem :P ez ilyenkor normális?

Én más emberektől már most kiakadok. Anyósom is megkérdezi, hogy milyen kislány Jázmin? Most őszintén erre mit lehet mondani? sztem ez idióta kérdés csak néztem rá bambán. MÉG MEG SEM SZÜLETETT HONNAN TUDJAM ???????????????? Meg, hogy mocorog meg hogy alszol...mi van veletek.........már elegem van nekem is ezekből a kérdésekből. Még én vagyok egyenlőre én! Miért kell elvenni a kedvemet a terhességtől ezekkel a hülye kérdésekkel????? Tapasztaltam hogy ha egyszer egy terhes nővel leülök beszélgetni meg sem említem a terhességét. Másról beszélgetünk. Miért kell állandóan erről dumálni??????? Vagy én látom rosszul? Ne nézzetek önzőnek meg minden szeretem Jázmint, de engem zavar, hogy már most mindenki csak erről beszél+utána is amit írtatok, hogy alszik, milyen baba????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? és már most kész vagyok :D

Befestettük tegnap a hajam, találtam a dm-ben hajfestéket :) végre. Nekem még kell vennem mellbimbóvédő krémet. Arra gondoltam, hogy lehet a dm termékét veszem meg, mert 750 Ft és elég jónak tűnik.

Jövő hét hétfőn megyek nst-re meg kedden jön a védőnő. Nem tudom, hogy írtam-e, hogy voltam nála és összetört alattam a szék. Még jó, hogy Sanyi megfogott. Hallgattuk a szívhangot és eltört a szék, pedig nem vagyok csak 73 kg. Kiakadtam tudjátok milyen székre ültetett? Horgász székre. Nem semmi az a szétnyithatós. :( Ő meg ült a kis foteljében. Nem semmi.

A másik amin ki vagyok akadva. Már több mint egy hónapja nem jön meg a jó funér és nem tudjuk összeszerelni az ágyneműtartót. Egy hónapot vártunk az ágyra és törötten érkezett+1 hónapja várom, hogy leküldjék Pestről. Őszintén nem kellene nekik kicsit iparkodni, hogy a vevő elégedett legyen? A fogyasztóvédelemnek nem lehet szólni ezzel kapcsolatban? Azért kicsit felháborítónak tartom ezt a magatartást egy cégtől. Komolyan be fogok menni valamelyik nap és nem rakják ki az ablakba amit tőlem kapnak :S ki lett fizetve 32 000Ft volt az ágy nem egy olcsó darab és akkor is ez van. Gatya.

Amúgy velünk minden oké növögetünk. Ettem egy csomó sütit, csokit mert hát muszáj :D ne maradjon ránk :)

Pénteken a férjem munkahelye szervezett egy bált. Svédasztal meg amit akarsz :) olyan jó kaják...nyami és persze megyünk :)
Szombaton vagy vasárnap meg itt Szegeden pálinkafesztivál van oda is kinézünk :D azért van progi.

Nem is tartalak fel benneteket. Mindenkinek kitartást és aki a finisben van utána, ha lesz ereje írjon pár sort.

Málnalevélteát elkezdtem nem olyan rossz ízű :)
Vendég
 


Sziasztok

Fanni mi erre tegnap direkt rákérdeztünk, és azt mondták, hogy nem kell a közjegyzőtől a nyilatkozat. Hát nem tudom... Végül is jó ha van, inkább legyen mint ne legyen. :D

Reni nekem is dagad, vagyis inkább vizesedik a lábam, az ujjaim. :? :?

Most épp csuklik a kis Drágám. :lol: :lol:

Reni nagyon ügyesen vásároltál, én se mennék vissza. :lol: :lol: :lol:

Anna totál egyetértek veled. Engem is kiborítanak mások, a kérdések h jól aludtál, Barni nem rosszalkodott, stb.
Meg én úgy vagyok vele, hogy nem szeretnék szoptatni, lefejem a tejet és megkapja a baba úgy. Legalábbis most így gondolom, de lehet ha megszületik, ez teljesen másképp lesz. Ettől totál kiakadt Balázs, meg anyós is, mert h ez a világ legtermészetesebb dolga, és akkor jöttek a papolások, én szerintem ettől még nem fogom kevésbé szeretni, és ettől nem leszek rosszabb anya. Had legyek már annyira önző, hogy ha már feláldoztam a fiatalságomat,mert gyereket szülök (persze én is akartam), akkor én döntsem el h szoptatok-e vagy sem. Na mindegy nem is idegesítem fel még jobban ezen magam.

Amúgy is ki vagyok borulva, mert Balázs 1 hete nem melózik, megszűnt a melóhelye, és még nem talált munkát, a pénz meg fogy, és most totális anyagi csőd van nálunk. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Anna vigyázz magadra, nehogy összetörd magad! De ez is milyen, hogy egy ilyen kis szar székre ültet, engem lefektet mikor hallgatjuk a szívhangot, meg megtapizza a hasam, h h fexik Barni.

Jajj Csajok, én az este olyan, de olyan rosszul voltam, fájt az egész hasam, nem mertem elaludni, nehogy rosszabbul legyek. Ma is fájt, (olyan mensi fájdalomhoz tudnám hasonlítani) de szerencsére elmúlt.

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Szilvi, Kinél kérdeztetek rá? Szerintem ezt csak az az anyakönyvvezető tudja megmondani, akitől majd az anyakönyvit kérni fogjátok..
Én úgy tudom hogy kell..
Remélem Balázs hamar talál munkát!

Anna, majd felfogod ha megszületik! :) szerintem normális hogy sok minden kavarog benned.. biztos azért is mert korábban vállaltad mint általában.. és a barátaid teljesen mást csinálnak..
de biztos jó anya leszel.. csak ne hasonlítsd magad másokhoz.

azt tudom mire jó a vízforraló! :) van nekünk is..
Csak azt nem értettem miért jó különösen mikor megszületik a baba, az elején... de gondolom a forralt víz miatt..
Tőlem mindig azt kérdezik, hogy érzi magát kis Balázs..
Én meg?????? gondolom jól... És nem akar még kijönni??? stb.stb.
Vendég
 


Ja, Fanni igen, el is felejtettem neked én is mondani, hogy miért praktikus a vízforraló. Az is, amit Anna mond, bár én lusti Anya vagyok és baba vízet adok/adtam neki, de nem tudom tudjátok e, hogy az anyatejet nem lehet mikrozni, így én forró vízfürdőbe tettem a cumisüveget.

Szilvi, nehéz utat választasz. Én csak fejtem, bár nem saját döntés volt. Nagyon nehéz és nagyon sokan fognak elítélni. Semmivel sem könnyebb, sőt, mert kalkuláld bele, hogy a szoptató Anyáknak ott van az etetések közötti szünet, de neked nincs ott, mert etetsz, majd fejsz, majd sterilizálsz és addigra majdnem letelt a két étkezés közötti idő. És nem fogsz tudni sokáig fejni (sajnos én is azt hittem, hogy dehogynem), mert nem tudod növelni a mennyiséget. Nálunk Bibu 2.hónaptól kapott tápit és az 5.hónaptól nem volt tejem, de ezt úgy vedd, hogy én a 30-at is lefejtem és odaadtam. És anyagilag sem könnyű. Nekem az egész gyás elment a gyerekre. A havi táp, az majdnem 15-20 ezer körül van és akkor nem beszélek arról, hogy ehhez gépi fejő kell, és ami igazán jó gép, az ipari és 300 ezer, a sima bolti gépek (Madela: 20ezer, Avent:30) motorját pedig a nagy igénybevétel miatt havonta kell cserélni. Ez minimum 14 ezer (2009-ben ennyi volt). Szóval, ha elfogadsz egy jó tanácsot, sztem gondold át, de ha te nagyon odzkodsz a szoptatástól, akkor viszont ne tedd, mert nem ér annyit, hogy te is és a babó is lelkileg tönkre menjetek ebbe. Remélem nem értettél félre, mert nem belszólni/beleokoskodni szerettem volna, hanem csak megosztani veled az én tapasztalatom. Én most nem tudom mi lesz, mert nekem sajna Bibu mellett nem lesz időm fejni, de próbálok nem ilyeneken stresszelni.
Az neke sem tetszik, hogy a mai világban nem dönthetsz magad arról, hogy mit szetnél, mert azt hiszem nekem ehhez igenis van jogom és ez elkeserítő. Meg az is, ha nem azt teszed,mit elvárnak, akkor már te csak rossz Anya lehetsz... :evil:
Ha gondolod engem kérdezhetsz, engem sokan átkoznak, hogy rossz Anya vagyok, de hát gondolhatod mennyire érdekel... :lol: :lol: :lol: Főleg, hogy mindenki azt mondja, hogy Bibu milyen kiegyensúlyozott. Akkor azért annyira nem lehetek rossz, nem?! Sőt! :lol: :lol: :lol:
Szóval így a regényem végén azt mondanám még neked, hogy majd meglátod mi lesz, ha Barnus ott lesz a kezedben. :D

Ja, és még vmi. Nekem a fejés totálisan tönkretettem a mellem... :? :? :? Jobban, mint akik szoptatnak. De én plasztikai sebészt és ortopéd szakorvost kértem jövő karira... :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert ma hisztio van, hogy vele legyek!!!!
Vendég
 


Fanni, most akkorát röhögtem....Azért neked is tesznek föl jó kis kérdéseket!!!! :lol: :lol: :lol:

Nálam még mindig mindenki az ikres poénon viccelődik...Én is nagyokat mosolygok, aztán elküldöm őket máshova.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Funky Még nem ugrott be honnét vagy ismerős de majd hátha rájövők.Igen néztem a kép méretét az okés majd ha lesz egy kicsit több időm ami nem tudom mikor lesz neki veselkedem .

Ahogy olvaslak benneteket ahogy közeledik a nagy nap egyre több kétely merül fel bennetek ami normális .
Nem szeretnék okoskodni vagy annak tűnni távol álljon tőlem .
Én bennem is voltak és vannak kételyek A fiamnál 1 évig volt tejem volt amikor megprobáltam fejni nagyon kevés sikerel :cry:
Most szopizunk de megprobálkoztam újra hátha sikerül sajnos nem ment de nekem nagyon fáj és rossz érzés igy marad a cicizés a babának .A nővérem olyan ügyes volt neki ment a fejés lehet bénna vagyok. Olyan jó nézni ahogy szopizik a baba és utána azt a boldog mosolyt látni az arcán hogy elégedett .De majd a helyzet hozza mindenkinél .


Szép estét mindenkinek

KépKép
manojoco
 
 


Szilvi, egyetértek Esztivel.. biztos nehezebb anyatejjel táplálni és üvegből.. ciciből etetni mégis csak egyszerűbb.. nem kell sterilizálni, fejni... hűteni, melegíteni... és tényleg lehet úgy hamar elapad.. nem ugyan az az inger éri.. Ha csak tápszerezel az megint egyszerűbb..
Ez lehet a legnehezebb út amit kigondoltál.. de én sem akarok "beleokoskodni"..
Eszti, tényleg tönkremegy a mellszívó motorja??? Képzeld én leejtettem amit kaptam.. :( és nem lehet állítani az erősségét.. arra gondoltam hogy veszek egy használtat a netről.. úgy is csak a motorja kell.. de akkor lehet az meg rossz lesz??
én már megkérdeztem, a medela csak motor 18000.- ft a minimanóban.
Ikrek?? :lol: Nekem azt mondják biztos óriás bébim lesz, azért ilyen nagy a hasam.. pedig szerintem nem is nagy.. 101cm... főleg, mikor olyan mondja aki még nem is volt terhes..
Ja, meg azt is mondta, hogy úgy szereti a kisbabák kis ujjacskáit... Mire én.. -azt nem lehet fogdosni, mert a szájába veheti... Erre ő: - hát majd kezet mosok előtte...
Na gondoltam akkor téged se hívlak majd egy jó darabig... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Ha megengedtek még egy tanácsot.. nézzetek be azokba a topicokba ahol már megszülettek a babák.. lehet egy kicsit jobban fel tudtok készülni az anyaságra.. szoptatásra..
Anna, pl írtad, hogy néha majd tápszert adsz neki, ha lesznek nálad...
Valakinek a babája megszokja a cumisüveget, ott nem kell küzdenie.. és utána már nem fogadja el a cicit.. vagy éppen fordítva.. valaki hiába akarja megetetni üvegből.. mert már véresre szopizta a cicijét... a cumit kiköpi..
Én már egy ideje olvasom a februáriak topicját.. Nagyon sok minden lesz amire nem is számítunk..
Vendég
 


Ja, most én csatlakozom Fannihoz. Anna neked akartam írni, hogy fejd le inkább a tejcit, mert ugye a tá az tök más. Nekem spec pikk-pakk elfogadta, és semmi baja nem volt tőle, de nekem is sokan mondták, hogy nem fogadja el...
Én cumisüvegből a Tommee Tippee-t vettem, mert az igazán cici formájú és nekünk bejött, mert a másik után mindig sírt, mert több levegőt nyelt(Aventos volt). Én azt gondolom felkészülni semmire sem lehet, mert van akinek nem zavar be a cumi, cici kombináció. Van aki a bimbóvédőre esküszik, nekem spec, azt utálta, szóval csajok majd meglátjuk melyikünk babója milyen lesz és mit fog szeretniutálni. Én azt gondolom elég rutinos vagyok még, hisz nem volt olyan régen (cirka 15 hónapja :lol: ) és mégis ugyanolyan majdnem kezdő leszek, mert Lillus lehet teljesen ellentétes lesz, mint Bibu. Na azért remélem alvásban nem. :lol: :lol: :lol: Csak éjszaka hagyjon aludni, és akkor jóban leszünk. :lol: :lol: :lol:

Na megjött Apa, megyek, nem okoskodom tovább.

Fanni, nekem 115cm, de most nőtt 5cm-ert. Az enyém ÓRIÁSI!!!!
Ja, és nekem sajna a motor nagyon hamar tönkrement. Most ezért gondolkoztam el, hogy vegyek e használt mellszívót a netről. Amúgy lehet érdemes újat venni, de nagyon fölvitték az árát.
Vendég
 


A Medela motorja ment tönkre? Lehet akkor megtartom és mindig szétszerelem mikor állítani kell az erősségét.. :S aztán ha tönkremegy majd akkor rendelek használtat.. Na majd meglátjuk..
de azt valószínűnek tartom hogy kelleni fog.. akkor is ha csak szopizik.. ha kevés a tejed azért... ha kisebesedik a bimbó akkor meg azért.. Gondolom ritka, mikor valakinek nem kell.. megy minden magától.
Azt olvastam én is a tápszerről, hogy sok babónak fáj tőle a hasa, vagy kiütéses lesz és már az 5-et próbálják stb.. Biztos olcsóbb és egyszerűbb is szoptatni, ha megy... de ahogy olvasom meg is kell érte küzdeni, hogy legyen elég tejed..+ fáj is az elején..stb.. hát majd meglátjuk, biztos mindenkinél más ez is..

Biztos azért is tűnik nagynak a pocakod mert nem vagy olyan magas... Aki magas annak mindig kisebb.. ahogy én megfigyeltem.. ill. vagy kisebbnek tűnik..
Vendég
 


Na itt a végefelé meg már mindenki azt kérdezi:
-Még egyben?
-Nem akar kibújni?
:(
Naponta vagy 5x hallom ezt.. ahányszor beszélek valakivel..
Vendég
 


Vigyázz a kisebesedett cicivel, mert akkor sem jó rá a mellszívó, mert nekem sokszor bevérzett. Sokat kell küzdeni a szopiért, de sztem kicsit túl is stresszeli mindenki. Hozzáteszem én is ezt tettem... :?
Nekem a Madela nagyon kegyetlen volt, most ezért akarok Aventosat, mert nekem az a masszírozós résszel kicsit barátságosabbnak tűnik.
Viszont nekem sem működött pár használat után az erősség mérője, szóval lehet nem amiatt, hogy leejtetted, hanem ez ilyen sz...r!!! Én nagyon utáltam, annyira fájt!!!Viszont a kéziekre azt mondják, hogy nem szívja ki rendesen. Illetve nekem a gépitől is minkét kezemben ínhüvelygyulladásom volt, mert én kézzel is rásegítettem, hogy minnél jobban kiszívassam és több ideig legyen tejem.
A fejésről, meg nekem az Isvánban azt mondta a főorvos (szoptatós ambulancia vezető), hogy nem kell, mert a melled annyit termel,amennyit kell. Néha vannak ugrások mikor többet zopik, de ha többször teszed mellre, 1-2 napa alatt beáll.

Manojoco, igen, kézzel én sem tudtam volna fejni. Nekem sem ment.
Vendég
 


Sajnos attól.. előtte tök jól működött.. Szétszedtük és eltört benne egy bütyök.. lehet nektek is, csak nem vettétek észre..
Azt hiszem lehet venni a medelába is olyan szilikon betétet..
Az Aventos is fokozatosan szív? szív,elenged,szív, elenged?
És akkor is fájt amikor Bibuci szopta? vagy a mellszívó volt ilyen durva? :?
Vendég
 


Húú, Csajok, beindultatok, mint a szülés! :lol: , he-he, de vicces vagyok, ezt most találtam ki ezt a szólás-mondást :lol: :lol:

Így egyben reagálok mindenre. Engem is idegesít, hogy sokan azt kérdezik ( főleg anyósom ), hogy van Esztike? És nem azt, hogy vagyok ÉN? Köszi Esztike nagyon jól van, hogy lenne, tök jó dolga van, kap enni, inni, melegben van és akkor alszik, amikor akar, de én NEM. Ez az egyik. A másik, mikor azzt mondják, húú, nagy baba lesz = jó nagy darab állat vagy, ba' meg, jól meghíztál! Legalábbis szztem ez aa "kedves" mondat ezt akarja jelenteni.
Még én is elég furán viszonyulok az anyasághoz, pedig sztem már majdnem én vagyok a legidősebb itt. Ehhez képest nekem is vannak hülye gondolataim, mint amiket Anna is leírt. Sokan mondják, hogy beszélgessek vele, de őszintén én olyankor olyan hülyén érzem magam :? , mint akinek nincs ki a négy kereke, mintha magamban beszélnék. :oops:
Szóval, sztem mindenkinek vannak ilyen gondjai, gondolatai.

Én szoptatni szeretnék, ciciből, az a legkevésbé körülményes, a cicit meg meg lehet csináltatni, amúgy meg Apa szeressen olyannak, amilyen vagyok/leszek, vagy finanszírozza a plasztikai sebészt. :lol: Amúgy meg nekik sem áll mindig peckesen a mi-csodájuk, úgyhogy nem szólhatnak egy szót sem :oops: :lol: :lol:
Tényleg, bimbóvédő, jó hogy szóba hoztátok, azt még vennem kell majd.

Szilvi, nagyon szorítok, hogy hamar találjon munkát a Párod, azért Pesten még mindig könnyebb mint itt vidéken, hidd el. Fel a fejjel!

Fanni, én meg pont félek benézni ezekbe a topikokbaa, őszintén, egyelőre még jobb a boldog tudatlanság, mert sztem szembesülnék egy csomó dologgal, és ettől bizti be iss paráznék. Egyelőre még olyan jó azt képzelni, hogy a kisbabák hipp-hopp kibújnak és már tudnak szopizni, akkor aludni, amikor kell, nem fáj nekik semmi és egyetlen hibájuk, hogy bekakilnak. :lol: Na jó, nyilván ekkora szőke nem vagyok és ahogy egyre közeledik majd az idő - és egyre fogytok majd Ti is el előlem - úgy bizti én is fogok ilyeneket olvasgatni. Meg majd Ti is szolgáltatjátok az infókat.

Az okos jótanácsoktól már én is félek előre, a nagyik majd biztos fognak okoskodni, ahogy már most is szoktak, de az ilyeneket sztem el kell engedni a fülünk mellett. Én inkább már most attól félek, hogy fogják majd elrontani az unokát ( pl édességgel etetés folyamatosan :? )

Na, megyek elteszem magam, mert elég volt ez a nap.

Kép
ire81
 
 


Már előre kenem a mellem inkább... shea vajjal meg olajkeverékkel amivel a hasamat is.. hátha akkor majd jobban fogja bírni!
Vendég
 


Most látom, hogy közben írtál Reni!
Én is úgy vagyok vele, hogy ameddig még szopik addig ok úgy a mellem ahogy van, aztán szeretnék még egy babát.. terhesség alatt megint nagyobb.. majd megint szoptatás és utána plasztika..
És ha ez így össze is jön akkor mire 30 leszek már túl leszek mindenen. :)
Én sem szoktam hozzá beszélni.. nagyon ritkán... emiatt ne érezd hülyén magad :) Ha gondolsz rá, ő azt is érzi.. szerintem..
de a vége felé majd egyre jobban ráhangolódtok.. mi most kezdünk el este babazenéket hallgatni.. meg a párom is most kezd beszélni a hasamhoz.. na jó beszélni az túlzás, inkább csak kiabál neki hogy bújjon már ki!!! :D :D

Ja meg amit most mindig kérdeznek: :evil: :evil: :evil:
IZGULSZ????????
Hát ettől kivagyok.. ha nem is izgulok, de ettől fogok..
Vendég
 


Az előbb hívott egy barátnőm.. szerintetek mit kérdezett????
IZGULSZ????
:oops: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Tök szarul aludtam éjszaka, fél 2-kor arra keltem fel, hogy nagyon fáj a gyomrom, lehet nem kellett volna este megenni egy fél zacskó sörperecet :? , vagy lehet az volt a baj, hogy sört nem ittam hozzá :wink: , bár nem is szeretem :roll: Szóval először forgolódtam, majd kétszer is kimentem rennie-t bevenni, persze ahányszor felkelek, annyiszor kell pisilni is, meg nagyon szomjas is voltam. Mire nagy nehezen megszűnt a fájdalom és elaludtam volna, bekapcsolt a kazán ( tök nagy hangja van és szokása, hogy nem kapcsol ki ), úgyhogy megint fel kellett kelnem, hogy levegyem a termosztátot :twisted: Aztán már megint elaludtam volna, mikor bedugult az orrom, tehát megint felkelés, orrspray :twisted: és ezek után, mire harmadjára is próbáltam volna elaludni immár olyan hajnaali 3 körül, megint megfájdult a gyomrom :shock: :shock: :shock: Így leírni kabaré.
Aztán 5:45-kor megint pisijárat, orrdugulás...

Úgyhogy most tök fáradt vagyok, reggel óta megint pakolászok.

És tényleg, Fanni, izgulsz már? :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó, ez csak vicc volt, ne haragudj a barátnődre, ismeretlen még neki ez az állapot. Más már, mikor itt van a célegyenesben az ember, én legalábbis nem izgulok, sőt már kifejezetten várom, mert felrobban a hasam.
Megmondom őszintén, azt hittem, hogy Te meg Eszti már ekkorra túl lesztek a nagy eseményen, de úgy látszik, a picurik jól érzik magukat odabent.

Na megyek pakolászok tovább. Csajok, mostmár Mindenki bírjaa ki hétvégéig, mert akkorra már tuti késsz lesz a gyerekszoba és teszek fel fényképeket. :D

Kép
ire81
 
 


Reni, én este már nem eszem ilyen tészta féléket.. azt hiszem tudom melyik az a sörperec.. régen én is szerettem.. de aztán megláttam hogy egy sor E betűből készül :) azóta inkább nem eszem..
ha odafigyelek arra hogy este mit eszek akkor nem ég a gyomrom éjszaka.. amíg erre nem jöttem rá én is nagyon sokszor nem tudtam aludni.. + tegyél párnát már a vállad alá.. tudom röhejes.. de én már fél éve úgy alszom hogy óriás szopi párna van a lábam alatt, a térdem között köles párna és ha ég a gyomrom még a vállam is meg van emelve... gondolhatod milyen egy átfordulás a másik oldalra :lol:

Persze, tudom én, hogy ismeretlen ez az állapot... de már akkor is zavar.. :( de most már az a taktikám, hogy nem hallom meg az ilyen kérdéseket.. csak beszélek tovább.. vagy kérdezek valami mást.. :roll:

Eleinte én is azt hittem, hogy hamarabb fogunk szülni.. már lassan egy hónapja össze van készítve a cuccom..
de most már azt érzem hogy kivárjuk a március hármat..
bár vasárnap telihold :) ki tudja..

Várjuk a képeket!! :) de én viszem magammal a gépet, nem maradok le semmiről! :lol:
Vendég
 


Reni, igenis, értettem!!!! :lol: :lol: Háát, az én babóm nem fog még addig minimum kijönni, mert nem igazán akar kijönni, sőőőőőt! Vszínű jócskán túlhordom... :? :? :? Frankó!!!
Nekem is szar éjszakám volt. Annyira furin fájtam és betonkemény voltam, Lillus nem is mozgott, de sikeresen beparáztattam a sznőm is, aki rögtön vizsgálattal kezdte, de azt mondta, hogy semmmi!!!!! :shock: :shock: :shock: Vicces gyerek, mi????? :D
A ctg-n ismét vajúdókkal voltam... :? Király! Ők nem mertek kiabálni a fájdalomtól (ezért kell hajnalban szülni, akkor csak te vagy és ordíthatsz!!! :lol: :lol: :lol: Én ordítottam... :? Na erre nem tudtam smileyt tenni..). Én meg szórakoztam a korongommal, mert mindig elment a szívhang.... :shock:
Most meg annnyira fájok....Jaj. Tavaly is az volt, hogy a sznőm úgy vizsgál, hogy utána két napig regenerlódom! :roll:

Reni, azért pihizz!!!!!!Miért nem fekszel le du.?

Fanni, jók a fárasztó ismerősök. Én emlékszem, engem naponta hívtak, hogy na???Én már a végén ordítottam, hogy hagyjanak már békén, ha jön, úgyis szólok. Szóltam is!!!Utána meg azért hívtak, hogy mit csinál.... :evil: :evil: :evil: :evil: Én totál kivoltam. Idén (kopp-kopp), már nem teszik, bár így kezdem a telefont mégAnyámnál is, hogy "Szia, nem szülök, csak...".....Bár a csapat fele szintén terhes...Lehet ezért nem zargatnak??? :lol:
Vendég
 


Hihi szia Fanni!!!! :lol:

Sztem én is beviszem, főleg, ha addigra meg lesz a másik gépünk is Apának. De jó lenne, mert nem akarok uncsizni...

Ne röhögjetek, a második nap alszanak a legtöbbet a picúrok. Nekem meg az hétfőre esett és csak du. jöttek be hozzám...Én meg ott ültem egy cigány csajjal...Frankó volt!!!!
Vendég
 


Na, megyek takarítani!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nincs kedvem!!!!! Ma se... :lol:
Vendég
 


Én már túl vagyok rajta! :lol: egész délelőtt takarítottam.. 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Jó sokat írtok :)

Fanni nem hinném, hogy a korom miatt van ez, hogy izgulok :D meg ilyenek, hanem amúgy is érzékenyebb típus vagyok+aggódós meg filózós és hát kattog az agyam.
Őszintén megmondom nagyon boldog vagyok, hogy 22 évesen anya leszek és 21 évesen férjhez mentem. Gyerekkorom óta ez volt a vágyam, hogy fiatal anya legyek és feleség :D:D:):) 30 éves leszek, akkor lesz egy 8 éves csajszim. Ennél jobb nincs is. És a többiek irigykednek rám, hogy milyen jó nekem. Én csaj suliba jártam és szinte az össze oszitrásam egy nagy kur*** lett. Össze vissza pasiznak és arról magyaráznak, hogy milyen jót s***tek a discoban meg ilyenek. Köszi ebből nem kérek. + eléggé lekoptak a barátnőim rólam, és elgondolkodtam, hogy ki lesz velem az életemben???? Hát persze, hogy a gyerekem. Rá mindig tudok majd támaszkodni, számítani. Na persze inkább ők rám, csak próbálom elmagyarázni, hogy a családom sosem hagy cserben amíg más meg kikaparja a szemem. :D :D :D na ennyit erről.

Izgulás :) érdekes tőlem még ezt nem kérdezték, hanem, hogy várom-e. Persze..................írtó várom. Jó lenne babázni már, de azért kicsit félek is tőle :D :D
Én nem olvasom senkinek a semmijét. Kicsit jobb ez így, hogy nem készülök fel minden hülyeségre...szerintem adja a helyzet magát. És én akarom megtapasztalni mi a jó :)

Szilvi: igazából ez a szopis dolog. Megmondom őszintén nekem nagyon érzékeny a mellem :S eszméletlen és előre félek mi lesz :S ha már hozzá ér valami, póló vagy valami meg a párom akkor hát rávetem magam :D :D gondolom értitek mire gondolok. És most másra kell használni a cicit. Kíváncsi leszek, hogy fogom bírni, de gondolom szopi közben nem ez fog eszembe jutni. :):)

Vasárnap telihold, hát kíváncsi leszek. Ma is olyan álmos vagyok :S esett egész éjjel, most meg süt a nap...ez az időváltozás nem semmi.
Jázmin névnap van ma :) nem olyan aktív két napja mint eddig. Nem tudom mi lehet vele. Gondolom az idő kihatással van rá is :)

Hétfőig nem szeretnék még szülni, mert az orvos szerint akkor töltöm be a 37 hetet. Addig bírjuk ki :)

Én szoktam simizni meg dumcsizni vele és mióta terhes vagyok Sanyi is dumcsizik vele. Kommunikálnak tök arik. Akkor Jázmin nagyon mocorog. Sanyi megkopogtatja a pocakot és Ő visszakopog neki :D és röhögünk mint állat :D :D de mindenkinél más ez a dolog.

Mi is kettő babát tervezünk, de hát ezek után nem tudom mikor akarom bevállalni :S úgy érzem nem rögtön. Két év korkülönbséget akartam, de valahogy úgy gondolom nincs kedvem még egy 9 hónaphoz rögtön. De lehet ez megváltozik. Még ezen nem is filózok.

Remélem Balázs hamar talál munkát. Nagyon rossz így, hogy nincs meló, de Bp-en hátha hamarabb talál mint vidéken. Itt semmi lehetőség nem lenne.

Na befogom......................
Vendég
 


Most bezzeg nem ír senki amikor én is itt vagyok :(
Vendég
 


Lehet igazad van, nem biztos hogy kor függő ez.. és soha nem voltam az a "túlagyalós", parázós.. Nem szoktam előre félni dolgoktól.. általában eszembe se jut, hogy mik történhetnek, milyen helyzetek adódhatnak.. aztán ha más kérdezi, vagy mástól hallok valamit csak nézek :shock:
Van egy barátnőm, aki még nem is terhes, de már mindent eltervezett a legapróbb részletekig.. ő szokott olyanokat kérdezni.. hogy mi lesz ha.... és ha..... én meg csak lesek rá.. hogy nekem ez még eszembe se jutott :lol:

De ha kételyek gyötörnek akkor csak gondolj ezekre amiket most írtál.. hogy mennyire boldog vagy, mindig erre vágytál...nem arra amiket a múltkor írtál...

Én jógán voltam ma is.. csak azért nem ültem itt... egyébként már elválaszthatatlan vagyok a géptől :?
Vendég
 


Képzeljétek megszült a barinőm!!!! Nagyon örülök, de most én is úgy belelkesültem. Annyira babáznék már én is!!!!!

Viszont így már tuti nem leszünk egy szobában... :? :? :cry:

Anna, de jó, hogy ilyen fiatalon tervezted már a babót. Én is mindig azt képzeltem, hogy 25 évesen már lesz egy babám, de ahogy múltak az évek, úgy toltam kiljebb. Őszintén megvalva én még vártam volna Bibuval is, de Apa nálunk már nagyon nyüstölt... :oops: Mostanában meg már sokszor olyan öregnek érzem magam. Hozzáteszem nem bánok semmit, mert éltem elötte eleget, de néha olyan jó lenne kicsit megint huszon egy-két évesnek lenni... :oops: :oops: :oops: Ez ilyen faramuci helyzet. :lol: :lol: :lol:

Na megyek, mert fürcsiztetés van és már megint hulla vagyok... :?

Jó pihit mindenkinek!!!!
Vendég
 


Eszti, így ismeretlenül is gratulálok a barátnődnek! :lol:
Minden rendben volt?
Most már naponta 2x jelentkezz, nehogy lemaradjunk valamiről!!! :)
Én ma megyek ctg-re, de nem hiszem hogy bármi változás lenne..
Neked milyen gyakran kell járni? Dokihoz menned kell még?
Engem már elvileg meg se néz a szülésig..
Vendég
 


Fanni, köszönöm! :D Helyette is... :wink:

Nekem most majd hétfőn kell mennem leközelebb, mert a ksiasszony, csakúgy, mint a nővére semmi hajlandóságot nem mutat, de aztán hétfőtől sűrűbben, elvileg. Legalábbis a sznő látni szeretne. :lol:
Engem mindig megvizsálgálnak kézzel, de uh. nálam már nincs a 36. héttől. Szóval nem tudom, erre gondoltál te is? Vagy mi az, hogy meg se vizsgál? Kézzel sem? Engem csak az elején és a végén szokott (mármint a terhesség első 3hónapjában és az utsó 4-5 hétben). Közte, csak, ha vmi olyasmit emlíítek, ami nem szimpi neki.

Ja, sajna nem tudok semmit a szülésről, csak sajtem, mert én 8-9-ig voltam ctg-n és Ő/Ők még nem voltak, Ő 10-re ment. A férje hívta a barinőm 4-kor, hogy megszületett és kérte, hogy szóljon nekünk is. Már nagyon kiváncsi vagyok, de ma még nem mertem hívni. Tegnap dobtam rá sms-t, és lehet ma is írok naki, aztán majd csak szól, ha már nem zavarom...
Tudod meséltem, hogy nekem is férasztó volt, hogy mindenki velem akart beszélni meg lenni. Én meg hulla voltam!!!

Mára jó ctg-t, majd várjuk a beszámolót!

Marcsi, el vagy tünve!!! Irgum-burgum. Kiváncsiak vagyunk ám mizu Panka-kisasszonnyal. Remélem jól vagytok!

És a többieknek is! Pl. Borsoooo!!!!!EJNYE-BEJNYE!!! Vagy Szilvi!!!!
Szóval, ne tessék már ennyire punnyadozni, tesséj írni ide is, jó?
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?