Húú, Csajok, beindultatok, mint a szülés!
, he-he, de vicces vagyok, ezt most találtam ki ezt a szólás-mondást
Így egyben reagálok mindenre. Engem is idegesít, hogy sokan azt kérdezik ( főleg anyósom ), hogy van Esztike? És nem azt, hogy vagyok ÉN? Köszi Esztike nagyon jól van, hogy lenne, tök jó dolga van, kap enni, inni, melegben van és akkor alszik, amikor akar, de én NEM. Ez az egyik. A másik, mikor azzt mondják, húú, nagy baba lesz = jó nagy darab állat vagy, ba' meg, jól meghíztál! Legalábbis szztem ez aa "kedves" mondat ezt akarja jelenteni.
Még én is elég furán viszonyulok az anyasághoz, pedig sztem már majdnem én vagyok a legidősebb itt. Ehhez képest nekem is vannak hülye gondolataim, mint amiket Anna is leírt. Sokan mondják, hogy beszélgessek vele, de őszintén én olyankor olyan hülyén érzem magam
, mint akinek nincs ki a négy kereke, mintha magamban beszélnék.
Szóval, sztem mindenkinek vannak ilyen gondjai, gondolatai.
Én szoptatni szeretnék, ciciből, az a legkevésbé körülményes, a cicit meg meg lehet csináltatni, amúgy meg Apa szeressen olyannak, amilyen vagyok/leszek, vagy finanszírozza a plasztikai sebészt.
Amúgy meg nekik sem áll mindig peckesen a mi-csodájuk, úgyhogy nem szólhatnak egy szót sem
Tényleg, bimbóvédő, jó hogy szóba hoztátok, azt még vennem kell majd.
Szilvi, nagyon szorítok, hogy hamar találjon munkát a Párod, azért Pesten még mindig könnyebb mint itt vidéken, hidd el. Fel a fejjel!
Fanni, én meg pont félek benézni ezekbe a topikokbaa, őszintén, egyelőre még jobb a boldog tudatlanság, mert sztem szembesülnék egy csomó dologgal, és ettől bizti be iss paráznék. Egyelőre még olyan jó azt képzelni, hogy a kisbabák hipp-hopp kibújnak és már tudnak szopizni, akkor aludni, amikor kell, nem fáj nekik semmi és egyetlen hibájuk, hogy bekakilnak.
Na jó, nyilván ekkora szőke nem vagyok és ahogy egyre közeledik majd az idő - és egyre fogytok majd Ti is el előlem - úgy bizti én is fogok ilyeneket olvasgatni. Meg majd Ti is szolgáltatjátok az infókat.
Az okos jótanácsoktól már én is félek előre, a nagyik majd biztos fognak okoskodni, ahogy már most is szoktak, de az ilyeneket sztem el kell engedni a fülünk mellett. Én inkább már most attól félek, hogy fogják majd elrontani az unokát ( pl édességgel etetés folyamatosan
)
Na, megyek elteszem magam, mert elég volt ez a nap.