Köszönjük a dicsérteket!
Emerenc! Hjaaa, korán kezdik a cicimániát, aztán úgy maradnak ezek a kis pasik!
Lukács képes bármikor a pólómban ketetni. A mamiéban is!
vannak anyumnak kötött pulcsijai, nem V volt a nyakuk. Már az!
Jó síelést!
Libus! Neked sincs minden éjszakád a szép álmokra osztva... Ha megszületik Katinka, akkor az álmok majd a baba védelméről szólnak. Vagyis nekem igen. Ha Lukáccsal álmodok, mindig óvom, védem valamitől, bármitől.
Még jó, hogy egy kis nassal megoldható egy csomó probléma!
ááááááááá cukorterhelés...
Rencsi! Domi nagyon édes! Az a mosoly?! Meg a játék hegyek?! Szép szoba!
Majd csinálok egy kis kajálós összeállítást!! Ma is készült kép...
Kutyuzzatok! Lukács nagyon szereti a mieinket. A tacsink, Öcsike egész nyugodt, vele szoktak már haverkodni. Lukács dugja a kutya orrába az ujját, az meg hagyja. Utána kézmosás, és mehet minden tovább. De nálunk a papagáj az érdekesebb. Van egy Nagysándorunk. Akkora ketrecben, hogy be lehetne mellé ülni kártyázni. A konyhában lakik, ha hideg van. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszik. Persze ezek le is potyognak. Lukács meg áll a ketrec mellett, és csipegeti össze az almát, répát. Meózza. Ha finom, megeszi, ha nem, visszaszórja a madárnak. Természetesen a saját kajájából is ad neki. Így együtt esznek ki, melyiket: almát, répát, ubit, brokkoliszárat, mandarint, palacsintát, virslit és főtt krumplit is.
Julcsi! Pihenj, amíg tudsz!!!
Aztán rájössz, hogy tényleg lehet élni 4-5 óra alvással is!
Elszakadni?? Sehogy. A mai napig van, hogy állok a kiságy mellett... Ha a kezemben alszik el, olyan nehéz letenni. Pedig Lukács már nem is olyan kicsi!
Kép a kocsiról?
Póci! Ti sem vagytok a maszatolásban kispályásak! Anyum is készül egy pacsmag tortával. Én valami komolyabbat akarok neki sütni! Így nálunk is dupla torta lesz.
Vagy a foga, vagy túlaludta magát délután, vagy front, vagy csak szimplán játszani akart... Van ilyne néha.
Én nem panaszkodhatok Lukács alvására. Vannak rossz éjszakék, de nagyon ritkán. Általában 1-2x felkel még szopizni, és rögtön alszik is vissza, de van, hogy egyszer sem.
Moncsi! Gyönyörű! Dehogy ugyanolyan! Rakd csak a képeket!
Szép kisfiad van! Csak nyugodtan légy. Szerintem senki nem fog megsértődni, ha egyelőre csak ritkán tudsz beugrani. A legfontosabb, hogy pihenj. Tudooood? Ha a baba pihen, akkor a mami is pihenjen!
Lányok! Mennyire normális, ha egy kilenc és fél hónapos baba nem csinál semmit? Állítólag már hasra fordul, és kúszni próbál. Amikor láttam még a fordulás is elakadt félúton.. A szülei szerint csak lusta..