Új privát üzeneted érkezett!

Julcsikám! Ilyen szobát szeretnék én is!!!!!!! Ez csúcs!!!!!! Nagyon ügyesek vagytok! Majd ha rákerül a sor elkérem a címet ahol vettétek a matricákat meg mindent, mert nagyon tetszik! :D
Ezek szerint jól vagy! :D Sonjának, hogy fog tetszeni minden!
De jó!
emerenc
 
 


Bodzikám, Eszti olyan kislány aki álmaimban, szokott előjönni!Nem csak gyermekként társaság tündöklő csillaga, hanem felnőttként is kiegyensúlyozott, boldog, okos, kedvelt, nő lesz! Már kiskorában megkapja azt a törödést ami az egyéniségének a legjobb, fejlesztve tehetségét, a legnagyobb szeretetet a családjától környezetétől.Bár minden kisgyermek így nőhetne fel! Egész máshol tartana a világ! Bele gondolni is nehéz mennyi minden áll vagy bukik rajtunk felnőtteken, hogy milyenné fejlödik egy kisgyermek! Bodzikám Gratulálok Nektek Esztikéhez és Esztikének Hozzátok! :D puszi a kis arcára!

Zel: Ezek a maszatos képek! Nagyon aranyosak! :D Már értem miért lesz annyira fontos a fiúknak a cici késöbb is! :lol: :lol: :lol:
emerenc
 
 


Hétfőn reggel utazom síelni, Ausztriába egy hétre, addig is vigyázzatok magatokra, millió puszi!
emerenc
 
 

 
 

Moncsiga! Spinális érzéstelenités utáni fejfájás enyhitésére, homeopátiás szert szedhetsz szoptatás mellett is, a babára nincs semmilyen hatással! Itt találod meg a két szert, amit erre szoktak:
http://homeopatia.info.hu/index.php?mod ... ory_id=186
Remélem mielőbb elmúlik, amúgy is kegyetlen dolog a migren, de most nem csak magadról kell gondoskodni!

Bodza! Eszti nagyon kis társasági lény! Ó, ami a megörökitést illeti, legfeljebb vesztek még tárhelyet a számitógépbe, meg még 1-2 polcot a képeknek-DVDknek! De milyen nagy élmény lesz, amikor nagyobb korában megnézi! Keresztlányom is ezt tette most, ahogy ott voltunk, megmutatta a 4D felvételt, ami róla készült, hogy az ott ő. Mutatta hol volt a lába-orra, kérdezte, hogy Anna most mekkora. Annyira jó az ilyen dolgokat megörökiteni!
Nem hiszem, hogy megnézi a felvételt, ő nagyon utálja az ilyen 4D képeket, szerinte olyanok a babák rajtuk, mint az UFOk. Meg ha rajta múlna, orvoshoz sem mennénk soha...


Emerenc! Egyetértek, amit a kutyusokról-gyerekekről irsz! Ami az énekhangot illeti, ne aggódj, nekem sincs egy csepp sem, de nagyon lelkes vagyok! :wink: Szóval attól nem lesz semmi baja, ha kicsit hamiskásan énekelsz neki, mert később úgyis kijavitódik majd ovodában-iskolában, meg van gyerek aki magától is olyan ügyes, hogy amit esetleg én rosszul éneklek, azt is jól énekli. :wink:

Julcsi! Örülök, hogy apénknál minden rendben volt, annak kevésbé, hogy sokat kellett várni és rohamtempó volt. :? Remélem az EDA igérete komoly volt és tényleg lesz amikor mész szülni!
A szoba gyönyörű lett, a matricák nagyon szépek, nagyon jó az összhang! És a pocid is csini! :D

Póci! Lassan egy diktafont be kell izzitani és felvenni a szövegeket! Mindjuk ez úgy lett volna jó, hogy kamerával apukája arcát is felvenni. :lol:

Zel! Nagyon édi Lukács. Sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt, remélem nem ismétlődik túl sokszor.

Nekem sem volt jó éjszakám: Hajnalban azt álmodtam, hogy vérzek, hipp-hopp bennt teremtünk a kórházban, ahol Szentkirályinál szültünk. A szülés végéig nem jutottunk el, mert Anna annyira rúgkapálódzott, hogy felkeltem. Akkor próbáltam vissza aludni, persze nem ment. Aztán benyomtam egy kis mézes-reszelt almát, utána vissza aludtunk mindketten.
Nade az ilyen álmok még nem hiányoznak...

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok,

húúú mennyi elmaradásom van... :oops:

hanyikám,
ahogy Bodza is írta a hányás ha nem sokszor van, akor valószínű, hogy csak bent maradt büfi, vagyis levegő és az visszanyomta a tejcsit, egy szopi közben próbáljatok sokszor büfikézni...nem volt azóta? Láttam ám az új képeket!!!! Nagyon tündériek!!!!

Kép
rencsi79
 
 


Hanyikám, amit kérdeztél, hogy miről beszéltün k Bodzival, az egy szupi játék volt, amit Bodzáéktól kapott Domcsika. Annyira fantasztikus olyan zenélő babatornáztató és kézségfejlesztő egyben!!!! :D és Domi imádja!!!

Julcsikám,
nagyon jó lett a Sonjaszoba! Este felhívsz?

Emerenc,
tegnap kipróbáltam, hogy leraktam a parkettára domit persze előtte nagyon lefertőtlenítettem és nem engedtem oda a kutyukat, és imádta, hogy ott küzdhet és édesen próbált kúszni, a kutyuk meg sírtak, hogy ők is mennének játszani.....még nem merem közel engedni őket, mert tuti játékból rá akarnának feküdni.....
Jó sielést! Vigyázz magadra, Aztán meséélj, hogy milyen volt!!!

Kép
rencsi79
 
 


Képzeljétek tegnap nagyikámnál voltunk és most látta először a nagy család Domit.....persze odáig voltak érte, de ami a lényeg, hogy Dominak is tetszett hogy sokan vagyunk! :wink: olyan kis érdeklődő, képzeljétek imádja a könyveket.....még nem úgy hogy ha lapozgatom, hanem mindig vissza kellett menni a könyvespolchoz hogy megnézhesse őket. :wink:

Ja és gyerekszáj....ott volt tegnap az unokatesóm is, aki egy 6 éves eleven gyerkőc, és bent maradt a szobában amíg szoptattam, nagy elmélkedve nézi domit ahogy eszik, majd megszólal
" Hú de rossz lesz szegények amikor majd egyszer felébred reggel és rájön hogy már megnőtt és már nem kap többé cicit....."
Meg kell zabálni!!!!

Kép
rencsi79
 
 


Zel, ezek a képek :D , megmutattam Domiapunak ishogy mire készüljön majd ha elkezdjük a hozzátáplálást!!! :wink: nagyon tündéri ahogy falja a kenyeret!!!

Póci, megírod majd hol van ez az angol csopi? mert nagyon jó áron van, szerintem mi is fogunk járni!

Kép
rencsi79
 
 


Bodzuskám,

mekkora buli lehetett!!! küldesz majd a mailre képeket?

Kép
rencsi79
 
 


Hanyikám,
én azt vettem észre hogy domit minden érdekli, úgy értem minden játék, de szereti az újakat, most kapott egy katicát, ami tipikus kézségfejlesztő csörög zörög tükrös plüss most ez a kedvenc, fogja a lábát és rázza....a pihenőszék nekünk FP, mi a dzsungelest vettük meg ami szupi, de midnig kell neki a változatosság, így minden nap más más plüss játékot akasztok rá.

Kép
rencsi79
 
 


Libuskám,
de rossz lehetett az álom, nekem is volt sokszor hasonló a terhesség alatt, de szerencsére mióta megszültem már nincs. mázli hogy vissza tudsz aludni!

Póci,
valószínű tőlem örökölte domi hogy rossz az alvókája, én az oviban sem tudtam sosem aludni sajnos.....

Kép
rencsi79
 
 


csajok,
a drága most fedezte fel a kezecskéjét...és állandóan szopizza, már tiszta seb, de még mindig nem hagyja abba.....mit csináljak vele, volt valakinek hasonló??? cumit nem akarok adni neki....

Kép
rencsi79
 
 


képek:

a paradicsomban:
Kép

küzdelem az élet
Kép


vigyorivigfercsi
Kép

beöltöztetve
Kép

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Emerenc
Örülők hogy jöttél közénk és irtál ide is.Már én is akartam irni hogy merre bujkálsz.
A babokádnak aki majd kiválaszt titteket nemsokára meg nyugodtan énekelhetsz majd mert ők ugy se azt hallgatják hogy mennyire énekelsz hamisan hanem hogy anya énekli és az a jó.
De jó mész sielni!Jó kikapcsolodást és pihit!

Julcsi
A szoba csodás!Nagyon kellemes az a szinharmonia,és gyönyörüek a matricák.Szonjababus nagyon jol fogja magát ott érezni :D !Nagyon tetszik :D !És a pocakod is nagyon szép!

Bodzi
Eszti szupper babó.Csucs lehetett amiket csinált ahogy leirtad.Nem csodálom hogy mindenki odáig volt érte.És ugye milyen jó érzés :lol: ?
Felsőpakony,miért?

Zel
A te fiad se semmi :lol: !Nagyon jó az a maszatos kép :lol: !Nekünk is van olyan :lol: !Majd fölteszem hogy mit csinált Robcsi az 1 éves szülinapi tortájával,csak hoyg majd tudjátok követni a példánkat :lol: !
Nem jön a foga ,és azért nem aludt az éjszaka a kis drága?
Hát persze hogy jegyzetelek,de ezeket el se felejtem,még a tavaji nagy beszolásai is mind elöttem vannak meg a fejemben,meg amikor elkeszdett beszélni hogy akkor is már miket mondott.

Rencsi
Domika nagyon cuki,föleg azon a nevetős képen,nagyon drága!
Kezecskéjével nem tudom mitévő legyél,majd talán abbahadja magátol vagy probálj valami rágokát adni neki a kezében ha esetleg megtudja már fogni.
Cumi miért nem?Elvből?
Örülök hogy jól érezte magát a társaságban,az nagyon jó.

Moncsiga
Nagyon sajnálom a fejfájást,az nagyon rosz lehet.
Örülök hogy ilyen jó kis stram gyerek a Nimóci a gyerekorvos szerint,aszopizásban meg majd belejőn.Probáld meg hogy az előtejet egy kicsit kifejed neki hogy könnyebben beinduljon most az elején és akkor hátha jobban megy majd a szopizás.

Libus
Hu az a fránya álom,ijesztő lehetett!
Diktafonon már én is gondolkodtam csak egésznap be kéne legyen kapcsolva :D !
És ha látnátok hogy gitárhirozik az apjával,mint a nagyok!
Attol mindenki bepisilik mikor látják :D .

Kép
póci
 
 


Ma reggeli utáni párbeszédünk!

Robcsi:Anya festékezzünk,jó?(vizfesték)
Én:Rendben csak fogat kell mosni.
Robcsi:akkor vedd le légyszi a festéket(hüttő tetején van)mert én nem tudom,nem érem el.
Én:Oké,leveszem.
Robcsi:Anya!akkor te nagy vagy ugye?Felnőttél?!
Én.Igen már felnőttem :) !
Robcsi:hát akkor ezekszerint én még nem vagyok nagy,nem nöttem fel.

Kép
póci
 
 


Na itt az 1-éves szülinapi torta.
Ezt direkt ilyen maszatolosnak csináltam ,mert tudtam hogy belefog mászni.És igy is lett :D ! Kép Kép Kép Kép

Kép
póci
 
 


Utánna ennek is neki akart ugrani de végül csak a gyertyát fujta el :D ! Kép

Kép
póci
 
 


Rencsi
az angol a Imrén van a Bocskai utcában.


Emerenc irta Bodzinak:
"Már kiskorában megkapja azt a törödést ami az egyéniségének a legjobb, fejlesztve tehetségét, a legnagyobb szeretetet a családjától környezetétől.Bár minden kisgyermek így nőhetne fel! Egész máshol tartana a világ! Bele gondolni is nehéz mennyi minden áll vagy bukik rajtunk felnőtteken, hogy milyenné fejlödik egy kisgyermek"
Ezzel nagyon egyett értek én is!Éppen ma olvastam egy jó kis cikket Ranschburg Jenőtől nagyon szeretem a kisöreget és ő is azt irja "Szabadon és önfeledten szeressétek a gyerekeket" és sajnos ez sok kisgyereknek nem adatik meg.

Na most már befogom mert sok voltam és megint bedugul a topik miattam :lol:

Kép
póci
 
 


Sziasztok!

Póci!
Egyáltalán nem voltál sok! Olyan jó látni egy boldog családot!
Köszi a képeket!

Rencsi!
Domika nagyon édes! A játékarzenál szédületes, nem ezt hívják ingerszegény környezetnek. Én már régebben javasolni akartam a cumit, (vagy meg is tettem, nem emlékszem már) szerintem megnyugtatná és nem sebesedne ki a kis keze.
Sára is kapott cumit és egy éves kora előtt magától el is hagyta.
Szerintem meg kéne próbálni, ha igénye lenne rá, hagyni kéne. Az élet végül is arról szól, hogy kielégítjük igényeinket! Úgy látom Domika habzsolja az életet, jól is teszi!
Nektek is köszönjük a képes beszámolót!

Kislibus!
"... anyám az álmok nem hazudnak..."
De igen hazudnak! Az álmok gyakran levezetik félelmeinket, amik tudatalattinkban lappanganak. Más csajok is beszámoltak itt a topikban ilyen álomról. Azért álmodtok ilyeneket, mert féltitek a kis magzatotokat és így vezetődik le a félelem. Milyen jó egy ilyen álomból felébredni, amikor tudatosul Bennetek, hogy az egész rémség csak álom volt és valójában minden rendben van!
Én már javasoltam, hogy ne olvass szülészeti szakkönyveket!


Chilikéékről nem tud senki semmit?

Szép álmokat mindenkinek!

Sajo
sajo
 
 


Rencsi! Hát a kezét nem tudod elvenni sajnos, azt lehet megcsinálni, hogy azzal a lanolinos bimbóvédővel (amit Bodza irt) bekened neki, mikor alszik. Megvédi a bőrikéjét, ahogy a te bimbódat is, és mivel azt nem kell lemosni, nem is árt neki, ha netán lenyalja.
Vagy a rágóka, vagy a cumi. Jobb ötletem nekem sincs.
Egyébként csuda aranyos, nekem is a telibe vigyorgós kép tetszik! :D

Sajó! Te jó ég, ezt az idézetet honnan szedted elő?? Egyébként igaz, bizonyos álmok tényleg a napi történések, félelmek feldolgozására hivatottak, de szerintem vannak amik jósló jellegűek. Csak ugye akkor még nem tudjuk mikor álmodjuk.
És már rég nem olvasok szülészeti szakkönyveket (mióta terhes vagyok), de kellene egy olyan memória kitörlő ami a Men in black-ben van, hogy az utóbbi 7 évet ki tudjam törölni.... :lol:

Póci! Aranyosak ezek a tortás képek. :lol:

Voltam cukorterhelésen, abszolúte nem volt vészes.

Chiliékről tud valaki v.mit?

Moncsiga! Mikor láthatunk Nimródról fotót? Vagy ha elküldöm privibe az emil cimem, akkor esetleg??? :D

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok!

Jaj lányok nagyon édesek a fotók!

Rencsikém,
Domibaba annyira kis édes, az a vigyorgós kép :) Hihetetlen!

Póci,
A Robcsi tortás képek sem semmik, megmutattam Apának is, el volt ájulva hogy milyen szép kisfiú Robcsi. Ő alapjában véve nem szereti a maszatolós dolgokat, meg ha pl. összekenik a terítőt, de mondta, hogy hát igen, lassan ehhez hozzá kell szoknia :)

Libus,
Örülök hogy nem volt vészes a cukiterhelés.

Bodzi,
Nem semmi milyen társasági kisember Eszti, szuper lehetett!

Hú most minden mást elfelejtettem.... vhogy olyan fáradt vagyok, pedig 9 órát végigalszom az éjjel, ami szerintem nagy szó. Mégis folyton aludnék. Most, hogy le vagyok tiltva a magnéziumról, a hasam is picit fájdogál, keményedik, de hát Dévisz mondta ' Hadd keményedjen, szülni is kell valamikor' :)

Puszi nektek, majd még jövök!
vjulcsi
 
 


Ja és Nimóci, Molli és Lili fotókra én is nagyon kíváncsi lennék már! :)
vjulcsi
 
 


Szaisztok Édeseim!

Bocsibocsibocsi,hogy ne jöttem. Tegnap a visszaolvasásig jutottam el, jól kibőgtem magam. Nagyon kösznöm egyenként mindenkinek az izgulást, aggódást.érdeklődést, szurkolást! Most jöttem rá igazán, milyen nagyszerű dolog közétek tartozni.

Gyorsan rakom a képeket, mert az a legfontosabb, aztán,ha lesz időm, írok is. Ezután megpróbálok többet jönni, ha csak egy-egy mondat erejéig is, mert teljesen elveszítem a fonalat, hogy kivel mi történik. Nagyon szeretném veletek átélni a szülésetek napját, izgalmait, ahogyan ti is tettétek ezt, mikor nekünk elérkezett az a csodálatos napunk. Egész más szemel fogom már látni a dolgokat, abban biztos vagyok...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Még curmisan:
Kép
Morcika:
Kép
Csak súgva mondom: BOLDOG VALENTIN-NAPOT!
Kép
Kung-fu panda:
Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Most néhányat a frissekből is. Nem baj? Ezeket már kisebbre szerkesztem, mert tele rakom az oldalt képekkel. :)

Még a kórházban, de már kisimulva:
Kép
Kép

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Néhány itthonról:

Kép Kép Kép Kép

Így újra nézve mind ugyanolyan, de egyiket sem bírom kihagyni... :oops:

Most lépek, következő szundinál megpróbálok megint benézni.

Puszik!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Szia Moncsikak!!! Edesbogar Nimoka!!! Nem tudsz eleg kepet tenni!!! Hogy vagytok? Fejecske? Szopi? Jo a mellszivo?
Mindent meselj!!!
Chilikerol semmi hir???
Pocika! Valami cukik a fotok!!! Igazi elso szulinapi!!!!
Libuska! Akkor penteken mentek? De jo!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Rencsikem! Mekkora mar Domika!!! Annyira edes fotok!
Julcsikam! Igy igaz! Nemsokara itt a nagy nap es Szonjus a karodban lehet vegre!
Pocikam! Ranschburg idezet szuper! En is nagyon kedvelem!
Melikem! Mi ujsag? Uj szerzemenyek?
Andika ugy eltuntel... Hianyzol!
Emerenc! Jo havazast!!! Utana pedig egy edes Kisbabat!
Miccccem! Cupakollak Teged is!!!

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Fanni itt ugrált a monitor előtt és teli torokból kiabált:
"-Anya! Gyeje! Baba, baba, baba!!!"

Szóval neki köszönhetően vettem észre, hogy Nimóciról vannak képek. :wink:

Moncsiga! Gyönyörű a kisfiad, annyira édesen alszik!!! Remélem a fejfájásod múlóban van! Biztos a tejci/szopi dolog is rendben lesz!!!

Mi forró dróton vagyunk/voltunk Ibollyal. És már megint bebizonyította, hogy mennyire nagyon érti a dolgát. Imádom ezt a nőcit. Annyira emberi, annyira segítőkész!!!

Majd jövök és mesélek...

Moncsikám: tegyél ám még fel sok-sok képet!!!

Bodzi: behalt a telefonom, elszállt a számod. Küldd már el újra, légy szíves!

Kép
s.mónika
 
 


Sziasztok!

Csak pár sor, mert 1000 a dolgom, és 2000-rel pörgök! :)

Moncsiga!
Nimóci baba egyszerűen aranyos! Nagyon-nagyon szép baba! Gratulálok még 1x! És Bodzinak igaza van! Nem tudsz elég képet feltenni nekünk! :) Úgyhogy ne fogd vissza magad! :D:D:D:D

Poci!
A te képeid is szuperek! :) Gondolom, hogy milyen klassz lehetett az első szülinapi buli! :D Ezek után minden évben két torta kell majd! :)

Rencsike!
Domi fiú egyszerűen zabálni való! Annyira édes, ahogyan mosolyog! :)

Chilike!
Remélem minden ok, és a lányok már megszokták a "kinti" életet! Ha időd engedi tőled is várjuk a fotókat! :)

További szép napot! :)
Puszker Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Moncsi
Nagyon cuki a kis Nimóci,a kis drága nagyon aranyos és még még jöhetnek a képek még ha egyformának is látod mindent :D !
Hogy vagytok?Alakul a szopi?Fejecskéd rendbe jött?

Libuska
jó hogy rendben ment a terheléses:Nemsokára 26 és mentek mozizni a 4d-re :lol:

Julcsika
használd ki az időt még amig lehet és ha álmos vagy és aludnál hát tedd azt :D .Nemsokára nem alhatsz akkor amikor te akarsz,csak amikor megengedi a kis Szonjababa :lol: .
És apa majd beleszokik a maszatolásban,ez nálunk is igy történt.

Kép
póci
 
 


Chilike
Otthon vagytok?Hogy vannak a lányok?És te?

Kép
póci
 
 


Moncsikám,

Annyira szép baba Nimród! Olyan édeses, nyugodtan szunyólál, egész nap benne gyönyörködtök, igaz?
Lányok hogy tud az ember ilyenkor elszakadni a babájától, hogy ne egész nap csak őt bámulja? :)

Póci,
Igen, ki is használom az időt. Bár érdekes, hogy mennyire pörögni akartam múlt héten, most meg hogy elvileg engedélyezett, nem annyira akaródzik... eléggé fáj a hasam, szinte folyamatosan, úgy látszik eddig a magnézium miatt nem fájt.
De megyek a héten fodrászhoz, manikűröshöz, jövő hétre meg bejelentkeztem kozmetikushoz, utána betöltjük a 38. hetet, és akkor már tényleg jöhet Szonja. Addig remélem bent marad...
vjulcsi
 
 


csak egy percre tudok jönni
Chilike üzeni, hogy puszil mindenkit, jól vannak, van tejcsi, a lányok szépen esznek nem is fogytak! :D

Moncsikám,
nagyon cukorka a kis kungfu panda!!!!!

Pócika,
ez a maszatolós :D :D látszik hogy annyira élvezi a "rosszalkodást"!!!

még annyi hogy vettem egy olyan szuper babakocsit, olyan büszke vagyok magamra :wink: , 132e újonnan én meg bár használt( de alig látszik rajta) 37e-re lealkudtam!!! Domiapu hozta el tegnap, el volt ájulva hogy milyen gyönyörű és szuper, majdnem mondta a csajnak, hogy ez annyira szupi, hogy 50e-t i sadott volna érte..... :wink: de szerencsére nem mondta.....

mennem kell.... :cry:

Kép
rencsi79
 
 


Moncsiga! Köszi!!! :D Annyira édes Nimród, mintha álmában azt mondaná: "Jobb helyre nem is érkezhettem volna, szeretnek, boldog és elégedett vagyok!" Komolyan ezt olvasom le a kis arcáról! :D

Julcsi! szerintem is aludj, ma én is viszafeküdtem, 11-13-ig aludtam... :oops: Hogy hogy lehet elszakadni? Én csak azt tudom, hogy ha megszületik Anna én bizti nem fogok elszakadni tőle egy percre sem! Épp a minap mondtam apjának, hogy nekem nem tetszik, hogy szülés után elviszik inkubátorba két órára (legalábbis a honlapján a Jánosnak ez van) . Már gondolkodom, hogy hogyan lehetne kibulizni, hogy velem maradhasson. Aki szült már nem tudja esetleg, erre van mód?

Ercsikati, kicsit irigyellek, mert a Kútvölgyiben, ha kéred, akkor nem viszik el majd Kendrát. Barátnőmnek sem vitték el a kisfiát, csak megvizsgálta az újszülöttgyógyász, hogy minden rendben-van-e, megfürdették és kapta is vissza. :D

Póci! Igen, mindjárt itt van, már alig várom! :D

Chili! Nagyon ügyesek vagytok, ha nem is fogytak a lányok! Akkor tényleg van elég tejci! De jó. :)

Móni! Ennyire lelkes Fanni, a babát lát?? Bár mutattad is a multkor mennyire szereti őket! Kistesó ügyben hgy döntöttél? Erre adott Iboly tanácsot, hogy hogy szokasd le Fannit kiméletesen a ciciről?

Nem is mondtam, hogy vasárnap elmentünk a bocskai úti Elefániba, vettem két ujjatlan rugit, meg egy fürdőlepedőt. Meg megnéztem élőben a monapeles mosható pelusokat. Hát igen szép nagy lesz benne a babám popsija, lehet el is nyeli majd a pelus a gyereket, de azért megpróbáljuk. :lol:

Kép
kislibus
 
 


Rencsi! Nagyon ügyi vagy te kis vadász sas! Teszel fel képet a kocsiról?

Kép
kislibus
 
 


sziasztok,
csak egy pillanatra jöttem,gyorsan átpörgettem a fotókat és muszáj leírnom :
Moncsikám az utolsó képnél elsírtam magam!!!!gyönyörűűű

Rencsikém, képzeld az első képen Domikában Patrikát láttam meg egy pillanatra,olyan kis békés pofikája van.
Eccerűen gyönyörűek ezek a kis csodák.
Na meg a nagyobbacskák is,Esztike,Lukácska,Robcsika,Fannika,Petike ;-)

ja és Julcsikám,hidd el nem tudsz elszakadni,éjszaka mikor szopizik,annyira fáradt vagyok,hogy ragad le a szemem,de képtelen vagyok csak egy pillanatra is becsukni őket,folyamatosan bámulom,csodálom,simogatom a kis kezeit,azt is amivel a cicimet ölelgeti :)
majd jövök még később és reagálok.

puszi nektek

Kép
hanyatka
 
 


a lényeg lemaradt, Chiliéket holnap engedik haza


Libuskám,
nem vitték el 2 órára, csak addig amíg varrtak, aztán visszahozták, de mivel akkor derült ki hogy gáz van nálam, akkor vissza vitték egy kicsit melegedni...

Mónikám, aztán tényleg gyere és mesélj!!

Andika???

csináltam még képet, mert Domi beköltözött a szobájába, majd próbálom felrakni.
pusz

Kép
rencsi79
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép
rencsi79
 
 


Póci,Rencsi,Moncsika!

Gyönyörűek a gyermekek,köszi a képeket.Olyan jó nézegetni Őket.

szurikáta
szurikáta56
 
 


Sziasztok.

Gyors bekukk mert nagy munkában vagyok.

Moncsiga,Rencsi,Póci:GYÖNYÖRŰSÉGESEK VAGYTOK!!! :lol: :lol: :lol:NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK TOVÁBBRA IS!!!! Kép

És egy kép rólunk: Kép

Kép
Kép
melánia
 
 


Rencsikém,
Domi annyira édes, és olyan nagyfiú már! Már olyan régen láttam, hihetetlen milyen gyorsan nő! :)
És gyönyörű a szobája :)

Melike,
Nagyon szép pocid van! :)
vjulcsi
 
 


Sziasztok!

Dönöjüségesek a fotók! Nem mondom el külön kölön, mert merő egy tócsa vagyok. Igen, jöhet még és még és még és még.........

Libus!
Az idézet: Petőfi Sándor Jövendölés c. verséből való. Olyan drága vagy!

Rencsi!
Köszönjük a híreket Chiliékről! Vajon Lilike inkubátorba került?
Milyen nagy már Domika!


Sajo
sajo
 
 


Köszönjük a dicsérteket! :lol:

Emerenc! Hjaaa, korán kezdik a cicimániát, aztán úgy maradnak ezek a kis pasik! :lol:
Lukács képes bármikor a pólómban ketetni. A mamiéban is! :lol: vannak anyumnak kötött pulcsijai, nem V volt a nyakuk. Már az! :lol:
Jó síelést!

Libus! Neked sincs minden éjszakád a szép álmokra osztva... Ha megszületik Katinka, akkor az álmok majd a baba védelméről szólnak. Vagyis nekem igen. Ha Lukáccsal álmodok, mindig óvom, védem valamitől, bármitől.
Még jó, hogy egy kis nassal megoldható egy csomó probléma! :lol:
ááááááááá cukorterhelés...

Rencsi! Domi nagyon édes! Az a mosoly?! Meg a játék hegyek?! Szép szoba!
Majd csinálok egy kis kajálós összeállítást!! Ma is készült kép...
Kutyuzzatok! Lukács nagyon szereti a mieinket. A tacsink, Öcsike egész nyugodt, vele szoktak már haverkodni. Lukács dugja a kutya orrába az ujját, az meg hagyja. Utána kézmosás, és mehet minden tovább. De nálunk a papagáj az érdekesebb. Van egy Nagysándorunk. Akkora ketrecben, hogy be lehetne mellé ülni kártyázni. A konyhában lakik, ha hideg van. Sok zöldséget és gyümölcsöt eszik. Persze ezek le is potyognak. Lukács meg áll a ketrec mellett, és csipegeti össze az almát, répát. Meózza. Ha finom, megeszi, ha nem, visszaszórja a madárnak. Természetesen a saját kajájából is ad neki. Így együtt esznek ki, melyiket: almát, répát, ubit, brokkoliszárat, mandarint, palacsintát, virslit és főtt krumplit is.

Julcsi! Pihenj, amíg tudsz!!!
Aztán rájössz, hogy tényleg lehet élni 4-5 óra alvással is! :lol:
Elszakadni?? Sehogy. A mai napig van, hogy állok a kiságy mellett... Ha a kezemben alszik el, olyan nehéz letenni. Pedig Lukács már nem is olyan kicsi!
Kép a kocsiról?

Póci! Ti sem vagytok a maszatolásban kispályásak! Anyum is készül egy pacsmag tortával. Én valami komolyabbat akarok neki sütni! Így nálunk is dupla torta lesz.
Vagy a foga, vagy túlaludta magát délután, vagy front, vagy csak szimplán játszani akart... Van ilyne néha.
Én nem panaszkodhatok Lukács alvására. Vannak rossz éjszakék, de nagyon ritkán. Általában 1-2x felkel még szopizni, és rögtön alszik is vissza, de van, hogy egyszer sem.

Moncsi! Gyönyörű! Dehogy ugyanolyan! Rakd csak a képeket!
Szép kisfiad van! Csak nyugodtan légy. Szerintem senki nem fog megsértődni, ha egyelőre csak ritkán tudsz beugrani. A legfontosabb, hogy pihenj. Tudooood? Ha a baba pihen, akkor a mami is pihenjen!

Lányok! Mennyire normális, ha egy kilenc és fél hónapos baba nem csinál semmit? Állítólag már hasra fordul, és kúszni próbál. Amikor láttam még a fordulás is elakadt félúton.. A szülei szerint csak lusta..

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Jaj, kaja..
Pulykaszárnyevészet:
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Zel! Álmok: Gondolom ez velem is igy lesz, hogy majd őt védem álmomban mindentől, remélem nem lesz túl sokszor. Már most azon agyalok, hogy a sétáltatáshoz valami baseball ütőt be fogok rendszeresiteni a sok lüke önsétáltató kutya miatt, akik errefele vannak...
9 és fél hónaposan nagyon gáz, ha csak ennyit csinál. Gyerekorvostól kell kérni beutalót gyógytornára ( előtte meg szoktak ejteni egy fejlődésneurológiai vizsgálatot is). Lehet az is hogy "csak" lusta, de a gyógytorna akkor is kell, mert beinditja a mozgásfejlődést, ad egy "löketet" a babának. Beszéld rá őket mindenképp! Ha orvos nem ad beutalót, ilyenkor még fizetős tornára is megéri elvinni a gyereket-ha van rá keret- mert gyakran elég 1-2 hónap, ráadásul egy normális gyógytornász megtanitja a gyakorlatokat és azokat otthon is lehet (és kell) csinálni.
Hú, ne haragudj meg érte, de a papagállyal közös étkezés nálam már nem férne bele. :roll: Dehát nem vagyunk egyformák.

Ugyanez van unokahugomnál is, náluk egyértelmű, hogy szülői nemtörődömség és helyhiány miatt nem fejlődik a gyerek. (Babakocsiban ugyanis elég nehéz mozogni tanulni, pláne, ha a tv felé forditják, amit még nézni is lehet... :x ) Igy a kézügyessége-manipulácója jó a gyereknek, de a nagymozgásai sehol sincsenek.

Sajó! Ezt a verset igy nem ismerem, de a sor ismerős volt valahonnan! El is olvasom gyorsan, nagyon szeretem a verseket! :D

Kiváncsi vayok Chili mikor jön majd beszámolni (jaj, de vérom a képeket a csajokról)!

Rencsi! Köszi, akkor kicsit megnyugodtam, bár én úgy gondoltam, hogy csak a fürdetés-orvosi vizsgálat erejéig adnám ki a kezemből. Jól el is terveztem, hogy miután összevarrtak és letellt a két órás megfigyelés, én szépen átsétálok a babánkkal a kezemben a gyerekágyas szobába. (Kéretik nem teli szájjal röhögni annak, aki már szült. ) :D

Melania! Azt a mindenit, nagyon szép pocid van! El sem hiszem, hogy nekem is lesz ekkora... :oops:
Készül Milán szoba, hogy nagy munkában vagy? :D

Kép
kislibus
 
 


Sziasztok,
tegnap nem volt , úgyhogy most ömlesztve kaptam a sok fotot :))
Nagyon jó képek! Azt hiszem a kicsikről nem is lehet csinálni rossz képet! Nekem a fél évestől 2 évesig kor a kedvencem.
Rencsi,
most Domit úgy néztem ,hogy előtte pont írtam róla. Nagyon vicces volt, mert a nagy része főleg (munka, párkapcsolat) felnőtt korban fog csak kiderülni ,nehéz belelátni egy ilyen babába, hogy erős kezű főnök tipus :)

Lányok,
írtatok az angolról! Kaptam ma egy cikket átküldtem Bodzinak és megkértem, hogy küldje tovább, mert nekem nincs meg az email címetek.

Meli,
szép pocid van :)
Belegondoltál, hogy most lehetne ott 3-4 baba is?? Hu, akkor már biztos feküdnöd kéne. Újra dolgozol? Vagy csak otthoni munka?

Moncsi,
sok tejcit Nektek!! Jól látom Nimóci szőke? Kire hasonlít?

Várunk haza Chili lányok Titeket is!!
miciona
 
 


Zel,
Lukács nagyon cuki kisfickó:)
Szerintem elég gáz amit írtál a 9 hónapos babáról. Már rég kéne fordulnia. Én biztos nem lennék nyugodt, hogy csak lusta. Gondolom elég kellemetlen rákérdezni, úgy a szülőknél, hogy ne sértődjenek meg, de el kéne vinni dokihoz. Amúgy érdeklődő? Játékokat a kezébe veszi, játszik vele? A mozgás fejlődés és a gondolkodás nagyon szorosan összefügg.
miciona
 
 


Sziasztok!

Zel,
Lukács tündéri :)HOgy eszi a husit :)

Hát én nem értek egyáltalán ahhoz, hogy mikor mit kéne csinálnia egy babának (majd belejövök ebbe is:)), de azt tudom, hogy a 4 hónapos Zsófi unokahugom már majdnem megfordul. Itt volt a hétvégén, és hátról simán oldalra fordul már, meg amúgy is annyira gyönyörű baba, teljesen bele voltam szerelmesedve. Lizus meg annyi dalt tud, egészen fantasztikus, a szüleim rengeteget tanítanak neki, ő meg csak szívja magába.

Moncsika,
Gyönyörű szép Nimród, már irtam tegnap is, de ma is muszáj :) Olyan fantasztikus érzés, hogy már együtt vagytok, hogy már láthattad, hogy ki bújkált a hasadban majdnem 9 hónapig :)

Libus,
Ugye nekünk azért majd raksz fel képet az Uh-ról? Vagy inkább majd mailben?

Micike,
Mikor mész endrokrijn dokihoz? És hogy vagy? már teljesen szabadon jársz-kelsz egyedül az utcán? nem szédülsz?

Rencsikém,
Domi is hihetetlen mekkora már! Kíváncsi lennék a horoszkópjűra én is :))

Képzeljétek lányok, nekem mostanra múlt el a Moncsi hiretelenszülése okozta sokk (bocs Moncsi, csak úgy értettem, hogy kicsit sokkolt, hogy hamarosan én következem). Most megint teljesen megnyugodtam, már nem tartok a szüléstől, hanem izgatottan várom, de nagyon szeretném, ha Szonjus a végégi bentmaradna. hétvégére kirándulást is beszerveztem (sok kajálás, kevés séta), meg szinte minden napra egy kis programot, és így is már olyan gyorsan megy az idő! HIhetetlen, hogy hamarosan nálunk is kibújik a picúr :)

Puszi nektek!
vjulcsi
 
 


Sziasztok,
képzeljétek tegnap Domi megfordult hasról hátra...nagy küzdelem volt, de aztán olyan büszkén vigyorgott, ja és a lényeg pont kameráztam, így Domiapu is láthatta este.....

Zel, ahogy eszi a húsit, mint egy nagyfiú!!! :D


jövök még később,puszka

Kép
rencsi79
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?