Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi,hogy ennyit gondoltatok ránk,nagyon jól esett olvasni!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nos,az esküvő szuper volt,legalábbis a szertartás része... :oops: :lol:
Alkalmasint majd teszünk képeket,bár ne számítsatok hófehér habos-babos ruhára meg ilyesmi! :oops: :lol:
A vendégségesdi már nagyon fárasztott viszont,meg már alig vártam,hogy mehessek be a kórházba...

Tegnap pedig végre megtörtént,amit már annyira vártam:hazahoztuk végre ezt a picilányt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
El se hiszem...olyan jó,hogy most már nem az üres kiságyat bámulom mélabúsan... :lol: :lol: :lol:
Éjjel persze szinte semmit nem aludtam...3 óránként eszik,előtte pelenkacsere,utána büfiztetés,szeretgetés :oops: :lol: ,fejés,a fejős-etetős cucc elmosogatása,sterilizálása stb...és mire a végére ér az ember és elszundítana,addigra lehet kezdeni előlről! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De nem számít,most már minden jó,hogy itt van...
A szopi tegnap nem nagyon ment...eléggé kifárasztja,meg mintha nem is tudta volna rendesen bekapni a cicit...asszem,túl kicsi a mellbimbóm... :oops: :oops: :oops: :roll:
Bár nem tudom,mert ahogy írtam is,a kórházban azért ment valamennyire...most vett az Andris bimbóvédőt,azzal lehet,hogy könnyebb lesz egy kicsit.Volt ma délelőtt a gyerekorvosunk,tündéri nőci,mint a védőnőnk is-szerencsére.Ő is azt mondta,hogy minden nap próbáljuk meg egyszer,aztán majd menni fog a dolog!
Hát,így legyen!Bízni akarok magamban és Pankában is-ha ez megy,szerintem nem lesz semmi gond. :lol: :lol:

Na,léptem,mert mindjárt indul a következő menet,majd még benézek később!
Addig is pussssz mindenkinek!

piki
 
 


Marcsi nagyon örülök, hogy végre hazamehetett Panka baba, és hogy most már teljes a kis család!!!Sok egészséget és boldogságot kívánok még egyszer!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Marcsi! Még egyszer sok boldogságot az ifjú házasoknak és még több szép és jót a Panka-babával kibővült kiscsaládnak! :lol:
Húú, nem semmi, amit egy pici baba igényel, de ne aggódj, majd megtudjuk nemsokára mi is, Te meg akkorra már nagyon profi leszel ebben a témában és bizti nemsokára megy majd szopi is, úgy ahogy kell.

Eszti, remélem, már lenyugodtál egy kicsit, ne pörgesd túl magad ezen a dolgon, elhiszem, hogy nagy bosszúság, de vígasztaljon, hogy Iciri ilyen kis cuki, hogy így megvédett Téged. Remélem, már Istvánnal is rendeződtek a dolgok, hát igen, az anyós nálunk is egy igen kényes téma... :roll:

Ma végre elkezdték a bútorok beszerelését és bár arról volt szó, hogy egy ilyen "kis munkára" csak 1 napot szánnak, mégsem bírtak végezni és még holnap futnak egy kört, de már csak az ágyvéget kell felfúrniuk, meg elmérték a számítógépasztalt, de szerencsére, hosszabb lett, úgyhogy csak le kell belőle vágni és ismét élzárni. Holnap végre elhozom Esztike függönyét is a TTL-ből, szerdán takarítás és utána mostmár végérvényesen költözködés. Holnap már el is kezdem a ruháim nagy részét bepakolni bőröndökbe, elvégre, úgyis csak vagy 3-4 nadrágot, és 5-6 felsőt hordok, a többi ruha az még terhesség előtti, azokra most az elkövetkező napokban nem lesz szükségem.

Már ki vagyok akadva ettől a mozgás-számolgatástól, főleg, hogy mindig elvesztem a fonalat napközben, hát ki bír arra figyelni, hogy hanyadik mozgás, mikor költözés van?!?!?!? Egyébként is, délelőtt mindig mozog 6-7-8-at, délután meg teljesen bepunnyad és majd csak késő este kezdi újra. Tiszta apja, a délutáni csucsukálás az mindkettőjüknek megy, nem baj, legalább akkor majd én is tudok pihenni. Remélem, jövő héten a gyerekbútor is megérkezik. Na, lassan már én is tudok majd képeket feltenni az új otthonunkról, addig is itt van két kép a pocakomról, lányos anyukák, Ti is tegyetek már fel, hadd lehessen összehasonlítani. Szerintetek az enyém nagyon nagy?

Kép

Kép

Kép
ire81
 
 

 
 

Reni aranyos kis pocid van! :D :D :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Marcsi, hatalmas gratula!!!!! De jó, hogy már otthon vagytok!!!!!
Ne aggódj, majd beáll minden, hiszen akar szopizni és ez jó! Nálunk Bibu egyáltalán nem akart... Tudom, hogy nehéz ez a fejés dolog, de adhatok egy pici tippet? Én mindig úgy fejtem, hogy 6óránként mindkettőt és így azért jobb volt. Eleinte én is úgy csináltam, mint te, de nagyon gyorsan kibuktam tőle és halál zombi lettem.... :? És akkor Anyum mondta, hogy fejjem egyszerre, mert ugyanaz az eredmény.... De remélem Pankus hamar átáll a szopira és akkor könnyebb lesz.
Tudjátok már írtam, hogy én nem tudtam Bibut szoptatni, mostanában pedig sokat beszélgetünk Apával, hogy vajon melyik a jobb. Most félre ne értsetek, nem könnyebb a nem szoptatás, akárki akár mit mond, még a tápszerezés sem. De nálunk nagyon jó volt, hogy Apa is ugyannyira ki tudta venni a részét az etetésekből...De ez a mi véleményünk és mondjuk most is azon vagyunk, hogy hátha tudom szoptatni.

Reni, nagyon csini a pocid....ŐŐŐŐŐŐ, sztem egyáltalán nincs nagy pocód...Bocsi (már nem tudom írhatom e ezt, mert van aki ezen van aki a másikon sértődik be...)Nekem brutálisan nagy van. Nem nagyobb, mint bibuval volt, de most már brutális...Mondjuk már csak max. 3hetem van hátra, de nekem brutkó! Én már szégyellem, mert mindenki ezzel szekál! :cry: :cry: :cry:

Szilvi, Fanni,Reni köszi a bíztatást!!!

Reni, várjuk a szobai képeket és azért ne vidd túlzásba a pakolást, jó????
Vendég
 


Reni, szerintem is pici a pocid!! :) Oldalról alig van..
Remélem nem baj ha ilyet írok. Engem csak az zavar, ha valaki azt mondja hogy "milyen óriás" biztos "óriás bébid lesz!"
Pláne, hogy olyanok mondják, akik még nem is voltak várandósak.. :? :evil:
Tegyél fel majd képeket a lakásról is!

Eszti ne szégyelld a pocakod! :( De megértelek, én is utálom ezeket a megjegyzéseket..

Marcsi, sok boldogságot! :D és kitartás, bár biztos vagyok benne, hgoy te nem bánod ezt a fajta fáradtságot! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Marcsi örülök, hogy minden rendben megy körülöttetek és a kis Pankuci otthon van :)

Reni tényleg nincs nagy pocakod! De örülj neki, majd megnő ha akar.

Én két napja megint nem valami jól alszom :shock: :? Jázmin is éjjel nagyon aktív, szinte végig mocorog és nem tudok tőle sem alukálni. Persze neki ez a dolga, csak már jó lenne humni egyet :)

Eszti nekem meg nem valami nagy a pocim és ezzel szekálnak. Hidd el az sem lenne jó.

Kikeltem az ágyból és a fehér pólóm tiszta sárga előtejes lett egy foltban. A kedvenc fehér felsőm :shock: már jártam így, akkor kijött, de most nem tudom.

Fanni, Eszti nektek már nincs sok hátra :) de szuper. Megmondom őszintén én már nagyon szeretnék szülni. Kicsit terhes már a terhesség. Ezek a nem alvások... :shock: meg mostanság olyan aggódós is vagyok :) gondolom a hormonok is túltengnek bennem szülés előtt.

Anyós téma: nekem se felhőtlen az életem, de 15 km-re laknak tőlünk egy faluba így sokkal jobb. Alig talizom velük+a férjem nincs is odáig érte. Sőt egyik családtagjáért sem. Igazából elég link emberek és semmire valóak. De attól még nem szoktam szidni meg ilyenek. Nekem ez a göthös szó nem olyan nagy durranás. Szerintem ezen nem kell felkapni a vizet.

Mivel töltitek az időtöket? Bevallom engem néha megöl az unalom :?

Kép
Vendég
 


Hahó!

Ma Lilla nap van, nem tudom, szabad-e, de boldog névnapot a kis Lillusnak! :lol: Jó közel lesz egymáshoz a szüli- és névnapja, majd együtt érzek vele, nekem is 3 hét van a kettő között és olyankor jó, hogy egyszerre jó sok ajit kapok ( bár sokan szeretik egyben letudni a kettőt :cry: ), de utána 1 évig várni kell, mire megint engem ünnepelnek.

Ma is felhúztak a hülye asztalosok, úgy volt, hogy reggel 8:30 körül jönnek, ezért felkeltem 7kor, pedig most tényleg tudtam volna még aaludni, mert 4-től 5ig én sem aludtam ( Anna, mostanában én sem alszok jól, felkelek pisilni, utána Esztike elkezd mocorgoni, nekem meg elkezd járni az agyam mindenféle rossz dolgon, vagyis a problémákon ), erre 9-ig még semmi. Így elindultam a függönyért a TTL-be, DM-be ( a végén DM-es mellbimbó védő krémet szereztem be, meg ott vettem egy DM-es saját márkás ( Jessa ) inkontinencia betétet a szülés utána ( egyelőre szerencsére még nem kell :? ) a Tena helyett, ez olcsóbbnak tűnt, 10 darabos csomag, kipróbálom, ha nem válik be, majd vetetek Tena-t. Mellbimbó védő krémből Ti melyiket veszitek? Ezzel kapcsolatban is nagyon különböző dolgokat hallok, az egyik barátnőm esküszik a Brendonbaan kaphtó sárga dobozosra ( vmi meda... ), a másik meg kifejezetten utálta azt a fajtát, ki is dobta, azt mondja, annyira kemény bolt, hogy szét sem lehetett kenni. Na, megint, akkor döntsön az ember... :shock:

Tényleg, Fanni és Eszti már a célegyenesben lassan, nemsokára eljön a nagy nap!

Visszatérve a pocak témára, azért is tettem fel képet, mert az egyik ember azt mondja, júl megnőtt, a másik meg azt, hogy kicsi és majd most fog igazán megnőni :shock: :shock: :shock: Nekem ez már bőven elég, mostmár tényleg kezd akadályozó tényező lenni sok mindenben.

Szilvi, Veled mizu? Jól emlékszem, hogy Te úl 7-én születtél? Mintha rémlene ez a dátum aaz iwiw-ről, mert a barátnőm is júl 7-én születetett és most még az jutott eszembe, hogy tavaly március 27-én született a kislánya, Náld is bejöhet ez a dátum, de aakár még nálam is. Március végi baba-bumm. :lol:

Csütörtökön lesz apukám 60 éves, szép kerek szám, csináltattunk neki egy fotókönyvet, egészen pucér kisbaba korától, esküvő, gyerekek születése, nyarlások, unoka/unokák, merthogy Esztikét is beletettem :lol:

Na jó, eldugulok mára, hátha Anna is kellőképpen lefáradt tőlem és fog aaludni éjszaka. Na meg én is saját magamtól :lol: :lol:

Kép
ire81
 
 


Ti nem készültök ki na Fischer Price-os mászkáslós mici mackó hangjától, amit lehet hallani, ha megnyitjuk a babanet oldalát, meg a társalgót. Én kikészülök tőle, utálom Mikó hangját :x :x Ki is kapcsolom a hangszórót. "Hello baba, hello baba" ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
ire81
 
 


Én is utálom ezt a hülye dallamot.. :evil: :evil: amit idejövök rögtön leveszem a hangot.. bosszantó :evil:
Balázs nap is február 3-án van.. :( szegényke, már én is gondoltam erre.. de annyira nem találtunk olyan nevet ami mindkettőnknek tetszik..
Ma voltunk dokinál+ctg-én.. volt egy "kis" csúszás, fél 2-re mentünk ctg-re és 6 óra volt mire kijöttünk a dokitól.
Bpd 93mm
Ofd 112mm
Hc 323mm
Becsült súlya 3257gr!! azt mondta a doki, lehet kicsit túlbecsültük..
hát kíváncsi leszek! :)
Most már elég nagy hogy kibújjon az biztos! :)

Én katalizátor kiadós olajat vettem mellbimbóra.. a hasamat is tőlük vásárolt olajkeverékkel kenem..
http://www.katalizatorkiado.hu/bevaltaromakeverekek.htm
Majd úgy is akkor derül ki hogy beválik e..

Anna, néha már tényleg unalmas.. már én is kész vagyok mindennel.. már a baba ágyneműket is felhúztam. :)
Az előtejnek meg csak örülj, biztos Jázmin is boldog lesz, hogy nem kell napokat várnia hogy ehessen! :wink:
Vendég
 


Csak gyorsan, bekukk, mert hulla vagyok.
Reggel 7-re mentem ctg-re, semmi fájás (bezzeg utána!!!!), viszont már 1ujjnyira nyitva vagyok (nálem ez semmit nem jelent, Bibuval 2ujnyival rohangáltam még +2hetet). A doki szerint még minimum van 2hetem... :lol:

Reni, köszi a köszöntést Lilluci nevében, de pont emiatt fogjuk nyáron tartani neki...Szerencsére van egy pár Lilla nap (még jan.1, de az is gáz sztem és nyáron, talán június vagy július?).
Mellvédőkrém, nekem a dokim a Germastent ajánlotta (gyógyszertárban lehet kapni) és nekem bejött. Sajnálom a b---zi asztalosok miatti kellemetlenségetek...Mi mindig kifogjuk a linkeket, szóval, ha legközelebb gondolod küldj 3 alternatívát nekem és amelyikre rábökök, azt ne válaszd!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Fanni, azta mekkora legény lesz!!!Lassan akkor már tényleg kijöhet!!! :D :D :D

Anna, kitartás, mindjárt vége!!!Bent úgyse marad, ne izgulj!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na mentem, bocsi, de annyira hulla vagyok az 5órás keléstől... :oops: :oops:

Jó éjt!


Szilvi????Merre vagy?
Vendég
 


Sziasztok!

Ma barinőztem este egyet :) olyan jól esett. Holnap délelőtt is beülünk valahová meg minden napra csináltunk a férjemmel progikat.
Muszáj, mert meg fogok itthon őrülni. Nem lehet ennyire elszeparálódni az emberektől. Fizikailag bírom így tök jó, hogy tudok sétálni meg ide oda járkálni. Meguntam az itthoni létet, mert nekem is minden elő van készítve!

Fanni: tényleg kibújhat lassan a kisfiú :) én holnap védőnőzök és csütörtökön megyek a dokihoz. Én még nem is voltam ctg-n. Gondolom most beszéljük meg. Fanni te elég sűrűn mész nem?

Eszti: majd te is írd meg a méreteit a kis Lillusnak, mert kíváncsi vagyok nagyon :)

Reni: ne idegeskedj semmin. Minden meg lesz oldva a hülye asztalosok is :)

Szilvi nekem ekkora a pocim!

Kép has
Vendég
 


Anna, milyen cuki a pocód! :lol:
Tényleg nem túl nagy, de ne is foglalkozz vele, legalább nem akadályoz semmiben, én már alig bírok leghajolni, csizmát felvenni, stb. Én inkább szeretnék ilyen kicsit, főleg, hogy ma is megkaptam egy kolléganőtől, hogy "jó nagy a hasad!" :cry:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Ismét hulla vagyok... :? :? :? Lassan kezdem megszokni, hogy nem alszom...

Anna, nagyon csini kis pocód van. Az enyémen nagyon ledöbbennétek, hogy mekkora...de ez van. íTegnap a szülésznőm is megjegyezte, hogy aztaaaa... :shock: :lol: De én már megszoktam... :lol: :lol: :lol: Ne is bánkódj azon, hogy beszólongatnak, mert van egy barinőm és nagyon vékony és szegényt mindig szekálják, most terhesen is. De már megszokta, mi meg mindig bíztatjuk, hogy mi irigykedünk rá!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek, takarítok, mert du. jön Anyósom.
Remélem Marcsiék is jól vannak, bár biztire hullák! De nem sokára mi is azok leszünk... :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Na megmutatom én is, amíg még bent van! :)

Kép

Anna, szerintem neked azért tűnik picinek mert magas vagy nem?
Nem lehet hogy jobban el van nyújtva? :)
35. héttől heti 1x mentem ctg-re, kivéve a múlt hetet.. mikor nagyon fájt a hasam.
De most már az utolsó két hétben heti 2x kell.
Lehet fogadunk szülésznőt! Aki a szombati ctgét csinálta annyira kedves volt! :) ég és föld mint az eddigiek..

Eszti, Bibu nem hagy aludni? Vagy a pocak zavar?
Már 1 ujjnyira ki van tágulva a teljes méhszáj, vagy a külső része?
Nekem most C: 2110 volt.. de lehet ez tényleg nem jelent semmit..

Ma semmi étvágyam nem volt.. nem is tudtam ebédelni, undorom van a főtt ételektől.. (nálam ez elég ritka.. akkor is eszem bármit ha nem is vagyok éhes..) lehet ez jelent valamit?? :roll:
Bejelentkeztem péntekre fodrászhoz, most már remélem addig nem jön...
Vendég
 


Jaj, de izgi, jaj, de izgi!!!! Teljesen felpörögtem és elkezdtem izgulni, legalább annyira, mintha már én lennék betöltött 38 hetes, Fanni! :lol: :lol: :lol: Szép a pocid, Neked sem nagy egyáltalán sztem, főleg, hogy a derekad is görbül kellőképpen, lehet, ha egyenesebben állnál, még kisebbnek tűnne. Húú, tényleg nagyon izgi, vajon eljutsz-e még a fodrászhoz egyben??? :lol: :lol: Na, jó, nem spannollak tovább, én is bizti kiakadok majd, ha ilyeneket mondanak majd az utolsó napokban. Csak tudod, még az elején volt, hogy beleolvastam olyan fórumokba, ahol -amikor én még éppen 8-10-12 hetes lehettem - már ilyen korú kismamik voltak és el sem hittem, hogy egyszer én is, mi is ide kerülünk. :shock: :shock: :shock:

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Fanni nem semmi :) nemsokára szülés. De jó.
Én is már nagyon türelmetlen vagyok, hogy mikor jön a pici :)
Igen magas vagyok 175 cm.

Eszti én sem alszom már lassan 4 napja. Mocorog a pocaklakó. Én már most hulla vagyok nem kell ahhoz kint lennie.

Ma voltam a védőnőnél semmi izgi. Vérnyomás jó meg minden. 73 kg-ot mért cipővel mindennel.

Holnap megyek a dokihoz. Gondolom jön az nst...meg ilyenek. Pénteken még megyek vérvételre. Minden napra van valami.

Kép
Vendég
 


Sziasztok

Nem tűntem el, vagyok, minden oké, csak eléggé hosszú volt ez a 2 nap.
Holnap jövök
Jóéjt Mindenkinek! :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Mindig olvasom mi történik veletek már gondolom nagyon várjátok hogy megérkezen lassan midenkihez a baba.

Funky! Hát ezek csak becsült értétek amit a gép ad meg a mért adatok alapján.
Én nekem a 37-es ultrahangon azt mondta az orvos jó ha lesz 3 kg a baba december 29-én.
01.11-én a becsült súlya 3370g és 01.14-én született meg a kislányom 3650g.Hát ennyit a becsült súlyról.

Ire ,Anna ,Funky: Nagyon helyes pocakjaitok vannak . Ne foglakozatok ki mit mond hogy pici a pocak. Az nem jelenti azt hogy pici lesz a baba is kinek hogy fér el a pocakban .Jaj hányszor mondták nekem is hogy milyen kicsi a hasam én meg majd fel robbantam . Kép Én még pocaklakóval

Szneszti! Nagyon jó a germastant de szopizás előtt jobb lemosni a ciciról.Én is vettem és használtam de tényleg nem sok kell belőle alig fogyott az enyémből is.Kár hogy nincsen pici kiszerelésben mert igy megvenni a rendes kiszerelést kész pénzkidobás.
Ja amúgy a Bepanthen is nagyon jó rá az álltalában mindenkinek van otthon és a babának is jó.


Sziasztok vigyázatok magatokra

KépKép
manojoco
 
 


Ma, nem leszek, ne aggódjatok, fodrizom, meg körmözöm utoljára még... :? Mert kitudja utána hogy fogok eljutni...Bibuval nem volt ilyen gondom, de azért most kettővel már nehezebb. Sőt Bibut mindig elvittem... :lol: :lol: :lol:

Manojoco, jó hogy ismét itt. Nekem is kb. ekkora pocóm van, de engem nyúznak, hogy mekkora.... :shock: :shock: :shock: Mondjuk én csak 160 vagyok...
Én mindig minden alkalommal megmostam elötte és utána is mellem, de én nem tudtam szoptatni, csak fejni, így kicsit másabb. Igen, én is hallottam olyanokról, amiket nem kell lemosni, de nekem spec. az sem volt szimpi, mert az akkor sem természetes anyag...De ez csak az én heppem. Én kicsit túl sterilizáltam az elsőt. De ahogy látom, már most is ez van a másodiknál, pedig tudom, hogy nem lenne szabad ennyire...

Na léptem, mert elkések!

Mindenkinek pussssssssssssz!!!!


Maaaaaarcsiiiiii! Mizu??????
Vendég
 


Sziasztok!

Manojoco, jó, hogy újra itt vagy! Hogy van a Picurka? Hogy telnek a napjaitok? Hát igen, a gyakorló anyukák már eltűntek, Marcsiról is rég hallottunk már.
Szép kismama voltál ( most meg bizti szép anyuka ), a karácsonyfából ítélve ez a fénykép már nagyon a vége felé készülhetett, és egyáltalán nem látszol vizesnek vagy eldeformáltnak. Szerencsés alkat.

Köszi a véleményeket a mellbimbó védő krémmel kapcsolatban, hát én egyelőre megvettem ezt a dm-est, aztán ha nem válik be, akkor szalasztom Apát, hogy vegyen azt a fajtát, amit Ti ajánlgattok itt most. Elvileg a DM-est sem kell lemolsni, azért mertem megvenni, mert a terhes csíkok elleni krémmel, olajjal is meg vagyok eddig elégedve, még nem csíkozódom és az ára is jó.

Ma hosszú idő után végre tényleg jó napom volt, ma voltam utoljára bíróságon, aztán az irodában is letudtam az írásbeli dolgaimat, közben ért egy-két jó hír (egy kis pénz áll a házhoz :lol: , már nagyon rám fért) és megjött a babakocsi is!!!! Kicsit a színe sötétebb, mint amire számítottam, de egyébként sztem szupi, jó nagy kerekei vannak ( hátul 28, elől 18 cm ), tehát minden terepen és hóban is menni fog, tényleg jónak tűnik, majd használat közben elválik a többi. Annyi, hogy mintha arról lett volna szó, hogy a sportrész is teljes vízszintesig ledönthető és nekem úgy tűnik, hogy csak 150fok alá, nem vízszintesig dönthető, de már feladtam, hogy minden stimmeljen, amíg pici, úgyis a mózest használjuk.

Majd ha lesz hova elrakni ( egyelőre Anyukáméknál van ), akkor lefényképezem és teszek fel képeket.

Eszti, jó szépülést, ha végre lemegy ez a költözősdi, én is meglepem magam egy kényeztetős nappal. :lol:

Anna, örülök, hogy minden rendben van Veled, irigylem a kilóidat, én már egy bő 10-essel több vagyok :oops: , de most olyan jókedvem van, hogy ez sem érdekel :lol:

Pusz-pusz

Sziliv! Ne tűnj még el!!! Az éjszakai bejelentkezés után még nem hallottunk Rólad + Fanni sem jelentkezett még. Borsoo is el van tűnve nagyon... :(

Kép
ire81
 
 


A párom meglátta a képet amit feltettem és azt mondta a hasamra hogy "jéé képen milyen kicsinek látszik...élőben sokkal nagyobb" :D :D
Szóval ennyit erről :)

Manojoco, jó hogy végre tudjuk arcoz is kötni a neved! :)

Eszti, akkor te már túl vagy a fodrászon! :)
Én most éjszaka is kétszer arra ébredtem, hogy fáj a hasam alja.. de próbáltam nem tudomást venni róla és visszaaludtam :)
Engem az nem is zavar hogy ha éjszaka rúgkapál.. néha felébredek rá, fordulok egyet és alszok tovább..

Rena, ne izgulj mert én is izgulni fogok!!!! :)
Nem tudom miért ilyen homorú a derekam :? a képen tényleg annak látszik.. :roll:
Vendég
 


Reni! Én itt vagyok! :) csak megelőztél!
Örülök, hogy jó kedved van! Tartson ki jó sokáig!!!
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Monojoco örülök, hogy jelentkeztél, azt hittem már nem is jelentkezel.
Te már túl vagy mindenen és babázhatsz. :) már én is várom.

Reni: de jó, hogy jó napod van. Szupi csak sok ilyen napod legyen.
A kocsi biztosan tök jó. Az a lényeg, hogy neked tetszik :lol:

Fanni ari a pocak. Engem is zavar Jázmin, hogy éjjel rúgkapál :) szinte egész éjjel mocorog és-e miatt már 4 napja alig alszom. Nappal meg ugye dolog van és nincs időm alukálni.

Eszti: de jó neked szépségnap :) én még azóta sem kerestem hajfestéket, de utána nézek.

Holnap tesómnál pizsipartit csinálunk dvd meg sok nasi.
Apósoméknak most jutott eszükbe, hogy szülinapom volt 12-én és vasárnapra bejelentkeztek. Gondolhatjátok mennyi kedvem van hozzá :D bár akkor megint veszek egy csomó vendégváró sütit és ez azért jó, de amúgy mi már letudtuk a családdal. Előbb is rájöhettek volna főleg, hogy hétvégére esett.

Szilvi, Borsoo, Marcsi hol vagytok? Nagyon elvesztetek :(

Ma voltam a nőgyógyászomnál. Vett megint kenetmintát. Vasárnap 8-ra megyünk a klinikára ctg-re meg 01-én 9 órára.

Jázmin szerencsére befordult tehát koponyavégű :)

BPD: 88mm
FRONTO:106 mm
HC: 311 mm
AC: 305 mm
FEMUR:70 mm
méhszáj zért. 35 hét és 4 naposnak titulált a méretek alapján. 2588 gramm. Remélem azért előbb jön mint amit Ő saccolt.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Nagyon elhanyagoltalak titeket az elmúlt napokban, ne haragudjatok! :( :( :(

Lányok tök arik a pocakotok! :D :D :D
Én örülnék, ha az enyém kisebb lenne, mert már semmit nem tudok csinálni akkora. A cipőmet is alig bírom felvenni. :lol:

Reni igen július 7.-én születtem, de én nem szeretném, hogy Barni márc. 27.-én születne, mert a Maminak is akkor van a szülinapja (Balázs nagymamája), és utána csóri gyereknek mindig együtt kéne ünnepelnie a dédivel. :?

Nekem is dm-es krémem van, mert a terhesség elején nagyon piros volt a mellbimbóm, meg égett, fáj, duzzadt is volt, sőt olyan volt mintha kirepedezett volna vagy nem tudom. Vettünk egyet és ez nagyon jó volt rá, lefekvés előtt bekentem mindig,de vigyázni kell vele, mert a fehér pólót befogja. :D

Nekem még nincs előtejem.

Kedden voltam a védőnőnél, megmért, 84 kiló vagyok. (172 cm magas) :?
Mondta hogy most már kezdjem el számolni a magzatmozgást, és a terhes kiskönyv végén van egy táblázat, oda írjam be.
Holnap megy megyek reggel dokihoz.

Lépek, elteszem magam holnapra.

Jóéjt

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Megváltoztak a vonalzóink! :?
Legalábbis én nem csináltam vele semmit...

Anna, nekem is pont ekkora volt a babó a 35. héten.. legalábbis a bpd biztos, arra még emlékszem.. de ez biztos nem jelent semmit.. nem lesz minden baba egyforma.. Tegnap olvastam a februári topikban, hogy ott valakinek 5400gr-al született a babája!!!! :shock: Vagyis császározták, mert nem akart megszületni..

Szilvi, gyere most már többször! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Ire! Nem tüntem el olvaslak benneteket mindig de sajnos van hogy már irni nincs időm.Jól vagyunk Grétike szépen eszik ,alszik néha fáj a pocakunk de általában este jön elő neki akkor aztán van hogy éjfélig nyugtatom és csak utána sikerül nyugodtan elaludnia . :cry:
Kisfiam spárgázott hétvégén egyet és meghúzódott a comb tövébben az izom és a fájdalomtól elájult irány a heim pál kórház ahol megnézték hál istenek csak izomhúzodás és semmi komoly a doki szerint ez nagyon fájdalmas ettől volt az ájulás.Hát megállt bennünk az ütő apával.De már jobban van már kezd lilla-zöld színű lenni a bőre ahol érte a sérülés.
Igyekszem jönni és már nagyon várom hogy ki kezdi meg a sort a szülésben mert lassan eljön az idő.Már gondolom nagyon izgatottak vagytok .
A kép január 1-2-án készült 118 volt azt hiszem a pocakméretem körbe és 19 kg híztam még 6 kg van rajtam de nem fogyozom már ennyi lement.Hát sajnos vízes voltam én is kellett másik csizmát is venni mert nem tudtam cipőt húzni és volt hogy annyira fájtak az újaim alig bírtam fogni vele.Sőt még szülés útán is kb 2 hétig be volt dagadva a lábam meg magas volt a vérnyomásom de ez az altatás miatt volt.

Szneszti Én is lemostam a krémet szopizás előtt még ha nem is kell.Én igy érzem jónak.Én is megkapom az állandó fertőtlenitést de hát ha egyszer megszoksz valamit akkor nehéz változtani.

Anna Kitartás nemsokára te is babázhatsz .Nekem is mondták a vége felé már nem fog olyan erőssen mozogni mert nincs hely ennek ellenére a vége felé még mindig nagyon erősen rugdosott és én sem birtam aludni ,wc-re járás , rosszul éreztem magam .

Megyek mert kimosott a gép már a második adagot mosom.
majd jövők és olvasok kivel mi újság.

jaj hogyan kell képet átméretezni ha nem akarom az egészet felrakni mondjuk valakit le akarok róla venni???????

KépKép
manojoco
 
 


Sziasztok!

Megvagyok még én is,csak éppen eléggé fáradtka vagyok... :?
Meg kicsit be is fordultam talán...akadozik a tejellátás,és ettől tiszta ideg vagyok,bár tudom,hogy nem kéne,mert azzal is csak ártok a dolognak. :cry: :cry: :cry:

Van tejem,csak nagyon kínkeserves lefejni most már.Néha egy órát is küszködök azért a 60 milliért,amit megeszik Panka.
Volt olyan is,hogy abszolút nem sikerült fejni és tápot adtunk neki,amitől nagyon szenvedett szegénykém...végül aztán nyakig összef..sta-hányta magát...majd'megőrültem,mikor megláttam... :cry:

Aztán a gyerekorvosunk felírt másfajta tápit,amit meg sehol nem lehetett kapni,Andris nagyon sok gyógyszertárat felhívott,mire Csepelen talált egyet,ahol volt.Akkor is azt hittem,bedilizek,ha estére itt maradunk megfelelő tápszer nélkül és éjjel nem tudok mit enni adni a csöppnek... :cry: :cry: :cry:
Azóta végül csak 2szer evett tápszert,akkor is csak az anyatej kiegészítéseként,20-30 millit.

Nem egyszerű az élet...néha arra gondolok,milyen jó lenne,ha még a pocakban lenne... :oops: :oops: :oops: Bár akkor meg lennének más problémák...

Amúgy nagyon édes baba továbbra is,nincs vele semmi különösebb probléma.Szépen hízogat,nem hasfájós,szeret fürdeni.Nyugodt,kiegyensúlyozott,mosolygós baba.A gyerekorvost meg a védőnőt is levette a lábáról! :lol: :lol: :lol:
A szopizást is próbáltuk megint,bimbóvédővel ügyesebben be tudja kapni a cicit,evett is valamennyit,csak iszonyúan kifárad és rengeteg levegőt nyel a nagy munkában.

Örülök,hogy ti jól vagytok,és az apróbb nyűgöket leszámítva mindenkivel minden rendben.Bocsi,hogy csak panaszkodni jöttem... :oops: :oops: :oops:

piki
 
 


Marcsi, szoptanítról hallottál már? Én most olvastam róla a neten..
Nem tudom hogy jó-e, csak gondoltam érdekelhet...
Írd be a google-be!

Pusz
Vendég
 


Sziasztok!

Én most nem vagyok túl jól, csak gyorsan bejelenzkezem. Sajna kijött a lumbágóm és már megint nem tudok játni... :cry:
És ehhez még nagy görcseim és keményedéseim is vannak... :cry: Remélem nemsokára jobban leszek.

Marcsi, kitarts, tudom nem könnyű, de hidd el, nemokára könnyebb és jobb lesz!

Na, megyek, ne haragudjatok, holnap jövök bővebben!

Ma ismét fronthatás van....Fanni? Lehet este beindul??? :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sziasztok

Ma voltam orvosnál, szerencsére minden rendben. :D :D
Vett kenetmintát, jövőhéten vérvétel, 2 hét múlva már előjegyzett ctg-re! :shock: :shock: :shock:
Jajj, én nagyon fosok! :oops: :lol:

Mi lett a vonalzókkal????????? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Manojoco sajnálom a kisfiad, és mihamarabbi gyógyulást kívánok neki! :D :D :D

Marcsi kitartás, a lényeg, hogy Panka baba már otthon van és egészséges, nálunk is lesz majd biztos olyan időszak, ami nehezebb lesz, de majd beletanulunk, hidd el! Ügyes Anyukák leszünk, sőt szuperek!!! :lol: :lol: :lol:

Eszti próbálj meg sokat pihenni, bár nem tudom, hogy erre mi lenne a jó gyógymód, de sok-sok pozitív energiát küldünk neked, hogy hamar rendbe gyere! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


a vonalzókra a válasz:
"2010. február 19-től megszüntettük általános vonalzóinkat. Mostantól kizárólag egyedi vonalzókat készítünk nektek, "

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Miért nem lehet képet feltölteni???????????????Vagy csak nekem nem sikerül :twisted:

KépKép
manojoco
 
 


Eszti, hogy vagy???
Tegnap nekem is sokat keményedett.. meg éjszaka is.
Most megyünk ctg-re.. de ma semmit..
Vendég
 


Kép
Citromos keksz.. Most készült..
:lol: :lol: :lol:

Monojoco, miért nem sikerül? Mit ír?
Vendég
 


Megy ez a képfeltöltés!!! :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Fanni, jó az új vonalzód + a süti is jól néz ki, bár én ma még egész nap szinte csak édességet ettem. :oops: :oops: Még jó, hogy csak kenyérért és citromléért szaladtunk be a boltba, de ha Apa is jön velem, valamilyen rejtélyes módon mindig egy csomó édesség esik le a polcokról, pont bele a kosarunkba :shock: , persze azért én sem tiltakozom annnyira, sajnos :oops:

Szilvi, örülök, hogy minden OK Babucival és Veled is természetesen. Nekem még nem volt kenetvétel, az miért is kell, úgy értem, mit tudnak belőle leszűrni?
Na nekem is néha olyan, mintha be lenne repedve a mellbimbóm, pedig tényleg azt is kenem állandóan és olyan, hogy teszek-veszek, semmi különös és egyszer csak úgy elkezd fájni, hogy majd megőrülök :? tehát semmilyen külső behatás nem éri effektíve, csak úgy magától megfájdul.

Marcsi, fel a fejjel, bizti nemsokára meglesz a várt eredmény, az a lényeg, hogy Panka - baba jól van, Te meg ne aggódd túl magad, hisz tudod, hogy pont ez is lehet a baj, olyan, mint amikor vki már nagyon teherbe akar esni, akkor bizti nem sikerül, mert rágörcsöl.

Manojoco, nem tudom, mi lehet a baj a képfeltöltéssel, én a pocakos kép óta nem próbálkoztam, várj egy kicsit, hátha sikerül.

Egy pár napja Anna is el van tűnve... Hahó, mi újság Veled?

Eszti, rem, már jobban vagy, még Te sem jelentkeztél a mai nap folyamán.

Mi ma megint átpakoltunk egy adagot, gyakorlatilag az én ruháim ( amiket most nem tudok hordani ), már mind ott vannak, itthon csak a kismami ruhákat hagytam, az meg legfeljebb egy kisebb bőrönd vagy utazótáska mennyiség.
Úgy néz ki, hogy jövő héten érkezik a gyerekbútor, intézzük a tv-telefon-netet és akkor pénteken már ott is alszunk. Sajna, Szabikám olyan fajta - nehéz eset - hogy nagyon nehezen tud megszokni egy új környezetet alvás szempontjából, ha elmegyünk nyaralni is, legalább 2 éjszaka nem alszik, hiányzik neki a megszokott ágya, így hétközben nem merünk először ott aludni, lesz 2 éjszakája, hogy átszokjon. Jaj, mit kell majd nekem átélni, míg megszokja az új helyet? :roll: Volt olyan, amikor még udvarolt és egyszer ott aludt nálam, hogy hajnali fél 3-kor hazament, mert nem tudott aludni :shock: Hát, én ha álmos vagyok, akkor alszok, tőlem, aztán robbantani is lehet mellettem.

Mostmár nagyon érzem, hogy fáradok, tegnap is és ma is 2 órát aludtam délután. Ha mozgalmas a délelőtt, nagyon kimerülök, de már csak a jövő hetet kell kibírni és aztán nyugodtan pihizhetek akár egész nap is. :lol: Ja, bár ki kell mosni a gyerekruhákat :shock:

Na, nem fárasztalak tovább Titeket. :D

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak ma annyit pakoltunk meg rendezkedtünk. Lillus minden kis rucija a helyén van. Alig fértek be a rucik. Most ketten osztoznak a szekrényen. Így viszont sok mindent ki kellett vennem a szekrényből, pl. Bibu cipő, ágyneműk, törcsik, pokrócok...stb. De most már olyan jó. Fölhúztok a kiságyat és összepakoltam a kórházba a rucikat. No és nem bíztam ismét Apára a hazjövős cumót, így azt is betettem a hordozóba!!! :lol: :lol: :lol: Remélem nem felejti el, hogy mit is kell hoznia... :lol: :lol: :lol: Amikor Bibut hazahoztuk elötte nem pakoltam neki össze, és vicces volt, amiket behozott, mint egy lelenc gyerek... :lol: :lol: :lol:
Na kiváncsi leszek, Bibu hogy lesz fölöltöztetve....Jaj, szegénykém...Legutóbb is elfelejtettem kietnni mit vegyen fel, mikor megláttam....Tiszta otthoniban volt és össze-vissza színek és rucik...Nagyon cikis volt, szegény... :lol: :lol: :lol:

Amúgy, köszönöm kérdéseteket ma már jobban vagyok. Sajnos a lumbimmalk nincs mit csinálni, próbálok pihizni, szerencsére Apa marha sokat segít. És elkezdtem nagyon vízesedni...már pl. fáj az ujjam, annyira be van dagadva és nem bírok a lábamra sem ráülni...

Fanni, nagyon kis guszti a sütid...Nyammmm!!!!

Reni, húha, akkor mindjárt már ott vagytok!!!!Kitartás!!!!Utána meglátod milyen jó lesz...Én már előszedtem a régi rucijaim...Kicsit pozitív vagyok mi??? :lol: Na jó ezek a tavyliak, nem az 50kg-os cuccaim...Azokat nyáron akarom már hordani... :lol: :lol: :lol:
Ja, nekem streppococcus (????) vagy milyen tenésztést vettek le, de én úgy tudom, azt a 36.héten szokták...szóval nem igazán értem a többieknek miért most vették le? Vagy csak nekem vették most le késön????Vagy mi :shock: :shock: :shock:


Manojoco,kicsinyítetted? Vagy nem tudom...itt bnekem is mindig szarakszik...már bocsi!!!

Na megyek.
Vendég
 


Sziasztok!

Látom még mindenki egyben :)

Tegnap tesómnál voltam pizsipartyztunk és azért nem írtam.
Ma is egész nap rohangáltunk ide-oda. Holnap jönnek apósomék meg sógornőmék felköszönteni :S és pakolásznom kell egész reggel meg süti után rohangálni...+ reggel 8-ra megyünk apával ctg-re.

Egész nap esett az eső. Ez az időváltozás nem semmi. Olyan rossz hangulat van miatta :(

Jázmin egész nap rugdalózott. Nem semmi kiscsaj :)

Olyan fáradt vagyok, most megyek csak jelentkeztem :)

Nem semmi ez a vonalzós dolog. Miért kell újítani mindent nem értem :S
Vendég
 


Basszus, elveszett amit írtam :evil: :evil: :evil: :evil:
Majd inkább holnap jövök!
Vendég
 


Reni, a párom már dugdossa az édességeket :lol:
Én mondtam neki, hogy ne vegyen, mert nem bírom megállni, hogy ne egyem meg.. Volt hogy úgy eltette, a csokis kekszet, hogy aztán három napig kerestük :lol:
Pont ti is akkor költöztök mikor mi... pár héttel később már én se bírtam volna pakolni..így is vigyázz magadra, nehogy a sok munkától beinduljon a szülés.

A streptococcust nekünk a 35. héten vették le, a lényeg hogy a szülésre meglegyen az eredmény.. ha pozitív akkor azt hiszem a vajúdás alatt kapsz antibiotikumot.. hogy a babát ne fertőzd meg.

Anna, ma már remélem jobb a kedved.. hétágra süt a nap!!! :) Vagy csak nálunk??

Nektek lesz fogadott szülésznőtök??
Mi fogadtunk végül, aki a múlt héten csinálta a ctgét annyira kedves volt.. megnyugtató volt a jelenléte is..
Tegnap meg is beszéltük vele.. ezután hozzá fogunk járni ctgére is..
Mennyit szoktak nekik adni? Mi kérdeztük, de nem akart válaszolni, azt mondta ő nem mond semmit, ránk bízza...
Vendég
 


Sziasztok

Reni nálunk a streptococcust a 22. héten vették le, nálam sajnos + lett, kaptam rá antibiotikumot, amit 8 napig kellett szednem 6 óránként,és most is vett kenetmintát, (remélem nem jött vissza a fertőzés) , de mondta hogy szülésnél mindenféleképpen ad antibiotikumot, nehogy a baba elkapja.

Eszti örülök, hogy jobban vagy!
:D

Fanni nagyon guszta a süti! :lol:

Én még nem tudom, hogy lesz-e szülésznőm.

Ma vendégek jönnek hozzánk, mert a héten volt anyós szülinapja, de valahogy annyira nincs kedvem senkihez és semmihez. :oops: :oops:

Szívem szerint most elmennék gyorsan 1 lakatlan szigetre, ahol 7ágra süt a nap, és csak pihennék egész nap, feküdnék a tengerparton, és süttetném a hasam. :lol: :lol: :lol:

Barni tegnap nagyon rossz volt, egész nap bulizott odabent, de néha úgy belém rúgott, hogy kajak majdnem sírni tudtam volna, úgy fájt. :(

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Sziasztok!

Jó kedvem van persze. Itt is süt a nap igaz délelőtt szakadt a havas eső :) nem semmi ez az időjárás :S

Ma voltam ctg-n minden rendben volt. Ma pakolásztunk egész délelőtt meg vettem egy csomó süteményt, krémes, mars szelet...és még egy csomó mindent, mert jönnek hozzánk vendégek.
Remélem nem hoznak tortát, mert akkor kénytelen leszek tényleg enni és enni :) bár én imádom az édességet és a férjem is elhalmoz vele mostanság, de a kg-ok csak nem jönnek fel.
Mondta is a szülésznőm + aki a vért is vette, hogy miért titkolom a babámat? :) pedig nem is titkolom. Olyan a hasam mint egy 6 hónapos terhes csajnak :) nem semmi.

Nekem is vettek le kenetmintát. De nekem vagy háromszor terhesség alatt.

Ma megmutatták a szülőszobát...hol kell a férjemnek átöltözni, mit kell bevinni és mit nem. Igazából hála az égnek mindent adnak. A picinek semmit nem kell bevinni, magamnak sem hiszen kapok hálóinget, törölközőt...jó azért teszek be természetes, de inkább azt vérezzem össze mint a sajátom :shock:

Este nem hiszem, hogy leszek, nem tudom meddig maradnak apósék...

Mindenkinek szép napot!

Én már vonalzót sem csináltatok :)
Vendég
 


sziasztok!

Egyben még, de már nagyon nehezen...Már nem bírom...szinte egész nap sírnék. :cry: :cry: :cry: :cry:

Szilvi, megértelek. Mostanában én is így vagyok. Mindenkit a pokolba kívánnék és mégis mindenki most akar velem lenni. De nekem már semmi sem jó... :? :? :?

Anna, remélem nem fáradtál el nagyon. Örülök, hogy minden okés a ctgn.

Fanni, küldtem privit!!!

na megyek szuszózni! Jó éjt!!!
Vendég
 


Szneszti

Már nem sok van hátra ne csüggedj drukkolok neked is .
igen kicsinyitettem ahogy múltkor de most valamiért nem engedi feltölteni. Az útolsó vérvételt mikor csinálják akkor szokta a nőgyogyász levenni a kenet mintát meg egy utolsó vércsoportot is csinálnak és ha van valami akkor ir fel hüvelykupott hogy a baba születéskor ne kapja el a fertőzést .

Folyamatosan azt irja ki nagy a kép mérete pedig kicsinyitettem :evil:

KépKép
manojoco
 
 


Eszti, köszi az üzit! És küldöm a pozitív energiát!!!! :D :D :D
Próbálj meg egy picit magaddal törődni.. egy fürdés, bőrrandír.. pakolás.. az hátha jót tesz a lelkednek! :wink:

Monojocó, próbáld meg még jobban kicsinyíteni, biztos azért nem engedi mert még mindig nagy a méret.. biztos nagy felbontással lett fotózva.. nézd meg a méretét a képnek. Jobb klikk a képre és tulajdonságok...ott leírja..
Vendég
 


Sziasztok!

A tegnapi nap nagyon jól telt. Kaptam egy csokor virágot, babanaplót, cserepes virágot meg vízforralót. Az utóbbi jól is jött a picike miatt.

Eszti hát elhiszem, hogy kész vagy. Nekem éjjel olyan érdekes érzésem volt. Görcsölt a hasam mint a mensi+fájt a derekam és keményedett a hasam. Elég furcsa volt.
Elkezdem inni a málnalevélteát mától.

Este voltunk templomban is :)
Vendég
 


Na, ma már megjártuk az önkormányzatot, most Bibu alszi,, aztán jön Anyósom.Addig még egy kicsit kéne aktivizálnom magam.

Fanni, köszi a pozitív energiát :lol: Sajna a fürcsi már nálam kilőve, hogy nyitva vagyok... :cry: Lehet ez is a bajom? Azért kiváncsi vagyok a szerdai ctg-re van ewgy tippem, hogy még biztos megint nyíltam, de lehet rosszul érzem... :D :D :D

Anna, végülis ilyenkor már tök renben vannak ezek a fájások...
Örülök, hogy jól sikerült a tegnap. A vízforrraló egy szupi ajándék, én meghaltam volna nélküle az első időkben. Most szeretnék egy újat, mert amit anno én kaptam, az 10perc alatt forral föl vízet és az ááááááá kiborító!!!Most se bírom kivárni, nem hogy késöbb!!!

Képzeljétek én már kezdek készülni...Anyum most mondta, hogy vigyem már a cókmókom :shock: Kiváncsi leszek mi lesz...

Marcsi, szegény nagyon el van tünve, bizti hulla fáradt.
És már kezdek borsooo-ért is aggódni. Olyan rég járt erre, remélem minden okés velük.
Reni, pakolás? Hogy áltok? Pihizz azért egy picurit, jó???? :D
Vendég
 


Fanni, neked 9, nekem 12 nap van hátra!!!!Húúúúúúúha!!!! De izgi!!! Ebből még akár egy napon szülés is lehet!!!!! :lol: :lol: :lol:
Csak kár, hogy nem egy helyen... :lol: :lol: :lol:

Marcsi, még tarthatta volna benn Pankust és akkor vele lehettünk volna együtt, de ezek a csajok, nem úgy van., ahogy mi azt elképzeljük.

Van egy barinőm, Ő is Istvános és Ő tegnapra volt kiírva, de nagyon fájdogál már szegényke, így nem hiszem, hogy összetudjuk hozni... :roll: :cry:
Vendég
 


Igen még lehet egy napon szülünk!!! :)
Nálam szerintem bent lesz a gép, majd jövök a kórházból is! :) Ha lesz rá energiám :?

Mire jó a vízforraló az első időkben?? tápszerhez? vagy?? :oops:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?