Sziasztok!
Fanni, jó az új vonalzód + a süti is jól néz ki, bár én ma még egész nap szinte csak édességet ettem.
Még jó, hogy csak kenyérért és citromléért szaladtunk be a boltba, de ha Apa is jön velem, valamilyen rejtélyes módon mindig egy csomó édesség esik le a polcokról, pont bele a kosarunkba
, persze azért én sem tiltakozom annnyira, sajnos
Szilvi, örülök, hogy minden OK Babucival és Veled is természetesen. Nekem még nem volt kenetvétel, az miért is kell, úgy értem, mit tudnak belőle leszűrni?
Na nekem is néha olyan, mintha be lenne repedve a mellbimbóm, pedig tényleg azt is kenem állandóan és olyan, hogy teszek-veszek, semmi különös és egyszer csak úgy elkezd fájni, hogy majd megőrülök
tehát semmilyen külső behatás nem éri effektíve, csak úgy magától megfájdul.
Marcsi, fel a fejjel, bizti nemsokára meglesz a várt eredmény, az a lényeg, hogy Panka - baba jól van, Te meg ne aggódd túl magad, hisz tudod, hogy pont ez is lehet a baj, olyan, mint amikor vki már nagyon teherbe akar esni, akkor bizti nem sikerül, mert rágörcsöl.
Manojoco, nem tudom, mi lehet a baj a képfeltöltéssel, én a pocakos kép óta nem próbálkoztam, várj egy kicsit, hátha sikerül.
Egy pár napja Anna is el van tűnve... Hahó, mi újság Veled?
Eszti, rem, már jobban vagy, még Te sem jelentkeztél a mai nap folyamán.
Mi ma megint átpakoltunk egy adagot, gyakorlatilag az én ruháim ( amiket most nem tudok hordani ), már mind ott vannak, itthon csak a kismami ruhákat hagytam, az meg legfeljebb egy kisebb bőrönd vagy utazótáska mennyiség.
Úgy néz ki, hogy jövő héten érkezik a gyerekbútor, intézzük a tv-telefon-netet és akkor pénteken már ott is alszunk. Sajna, Szabikám olyan fajta - nehéz eset - hogy nagyon nehezen tud megszokni egy új környezetet alvás szempontjából, ha elmegyünk nyaralni is, legalább 2 éjszaka nem alszik, hiányzik neki a megszokott ágya, így hétközben nem merünk először ott aludni, lesz 2 éjszakája, hogy átszokjon. Jaj, mit kell majd nekem átélni, míg megszokja az új helyet?
Volt olyan, amikor még udvarolt és egyszer ott aludt nálam, hogy hajnali fél 3-kor hazament, mert nem tudott aludni
Hát, én ha álmos vagyok, akkor alszok, tőlem, aztán robbantani is lehet mellettem.
Mostmár nagyon érzem, hogy fáradok, tegnap is és ma is 2 órát aludtam délután. Ha mozgalmas a délelőtt, nagyon kimerülök, de már csak a jövő hetet kell kibírni és aztán nyugodtan pihizhetek akár egész nap is.
Ja, bár ki kell mosni a gyerekruhákat
Na, nem fárasztalak tovább Titeket.