Új privát üzeneted érkezett!

Azt mar nyomatom neocitrant is nyomattam torkomra in minden szart ma kivgyok :x a halvany teszt miatt meg ne aggodj lesz az meg sotetebb is :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci most lattam a teveben azt a delikatos reklamot :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Dorka
mennek a drukkok! Halvány csík is csík :wink:

Bridget
jobbulást! Én is a c vitamin, neocitran-ra szavazok. Torokra még szoktam a mézes kamillateát.
Én is úgy tervezem, hogy addig gyógyteázok, meg ha megint szórakozik a mensim, utána járok a dolognak, hátha addigra rendbe jön. És egy gonddal kevesebb lesz.
Vendég
 

 
 

Kitty
Koszi...olyan fura ugy erzem mintha egne a fejem es marha nagy lazam lenne erre semmi...legalabbis a digit mero nem mutat semmit lehet nem is jo :? :x :twisted: :roll:

Sajnos a problemak nem oldodnak meg maguktol hacsaknem evek lefolyasa alatt annyit meg szerintem nem akarsz varni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Dorka!

Igen volt lyan nap is egy kissebb vagyont költöttem rá.De szerintem megérte olyan olyant vettem amibe 2 volt a DM be lehet venni és csak 420 ft Vettem olyat is aminek már ki kellett volna mutatnia az 1 hetes terhességet is de az negativ lett és ráadásul 2000 be került
kriszti0406
 
 


Bekukkantok és mit látok!!!!! :lol:
Dorka :lol: Nagyon halk gratula!!!Csinálj tesztet holnap is!Nem akarod lefényképezni és feltenni?Hadd elemezgessük mi is!!!!
De jó lenne, ha beindulna végre a babaeső!!!!! :lol:

Brid!lehet, hogy a frontokat is érzed!Jobbulást Neked!
Szuper lenne, ha a következő Te lennél 8)
Vendég
 


Sziasztok!!

Dorka! Nem mondok most semmit csak annyit, hogy csuriban mindenem és várjuk a holnapi jelentést!!

Brid! Örülök, hogy láttad!! Én köhögésre nekem nagyon bejött a mukopront tabletta azaz kapszula! van belöle szirup is, de szerintem azaz én a tabiban jobban hiszek! És engem kb 3 nap alatt a köhögést rendbe hozta plussz ettem egy csomo narancsot! Proba cseresznye!

Fürti! Látod milyen jó kis esőnk lesz! ha ez egyszer beindul akkor ennek remélem nem lesz vége! Kriszti, Dorka, Brid, Te és össze Zsu és 3 év mulva szintén én! Aztán folyt köv a 3. generáció!

Kitty! Megértelek teljesen, de azt egyáltalán nem, hogy hogy kérdezhettél ekkora butaságot??????????????????????????

Csajok! Lenne egy kérdésem! Ha nem túl nagy fáradság és, ha már úgy is írtok más topikokba nem tennénetek meg nekem, hogy meg kérdezitek az ottani csajokat is a vonalkodokról??? Nagy szükségünk van rá azaz a monori mamiknak és gyerköceinek!
Kifizetem a postaköltséget is!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Furti
Anyum is azt mondta :roll: de neke ilyen nem szokott lenni ez meddig tart? :x :roll: Jah igyekszem kovetkezo lenni mar :oops: gondolhatod en mindent megteszek ennek erdekeben :lol:

Noci
Koszi most anyum is adott valami szopogatos bogyot mebucain de azt sem tudom mit lehet szedni a szurik melle :roll: minden szar sem jo... :? majd kedden megkerdem a dokimtol bar o mar multheten azt mondta viccesen,hohgy igyak meg palinkat :shock: :lol:

Kitty
Tenyleg azt nem irtam,hogy nanaaaa,hogy tovabbra is johet!Sot elis varjuk :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid!
a mebukain az csak torok fájásra van nem köhögésre! Ezek a szopogatosok csak torokfájás csillapitásra szolgálnak!
Egyébként nevetni fogsz, mert ha innál egy kupica igazi házi páleszt pici mézzel az is nagyon jó, hisz az alkohol fertötlenít, de az is inkább csak a fájdalomra jó és nem köhögés csillapitó! Ezt már én is hallottam! De tényleg a mukopron az nem egy minden féle jött ment gyogyi, mert ezt már év tizedek óta forgalmazzák, csak ez régen vényköteles gyogyi volt! Ma már nem az! Bár a patikában mondod, hogy milyen szurit adsz magadnak és mondod, hopgy mit szeretnél tuti ajánlanak valamit!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Dorka!!!
Halk gratula! Remélem holnap reggelre vettél tesztet, és irsz mi van!
A gabrieles is nagyon jó, de nekem a sima kis csík is kimutatta, ami sokkal olcsóbb.

Bridget!
Szerintem a hormongyógyszerek mellett szedhetsz nyákoldót, ha hurutosan köhögsz, de köhögéscsillapítót és nyákoldót egyszerre nem szabad azt hiszem. Mivel a nyákoldó hatására muszáj felköhögni a cuccot.
Remélem jól reagálsz majd az injekciókra. Itt drukkolok a háttérben.

Zsu!
Boldog Zsuzsi napot!
Szépen nő már Bence, nagy méretekkel rendelkezik.

Kitty!
Sajnos meg kell gondolni, hogy alkalmas e anyagilag is a csemete. Addig is koncentrálj a mensire, hogy rendeződjön, aztán hamar jön majd a csemete, ha zöld lesz az út.

Kriszti!
Gratulálok a pozi tesztekhez! Hamar összejött a harmadik lurkó.
Jó sok türelmed lehet, ha bevállaltad a harmadikat. Nekem néha kettő is sok. Lilla belépett a hisztikorszakba, akaratos nagyon.

Nocika!
Sajnos nem használok olyan fűszert, régen vegetám volt, most meg az se. Anélkül főzök.

Tündérke! Sajnálom a sok bonyodalmat, neked sem egyszerű az élet. Remélem azért megoldódik minden.

Fürtöske! Szépen nől a szőke királyfid. Én lányom most volt tegnap este lázas, most vagy a taknyosságtól van, vagy az oltástól volt, csütörtökön volt egy hete ,hogy kapta.
Méretek: 86 cm és 12 kg. Megfelel egy kétéves gyerekének a mérete. Tanulgatja az új szavakat, most a halacsi a kedvence (halacska), vettünk új halakat az akváriumba, mert szereti nézegetni őket.


Rólunk: Levente egy hétig volt oviban, aztán újra lázas lett, egyszer kellett lázcsillapító, aztán náthás lett, majd a füle miatt ügyeletre is kellett vinni. Kapott fülcseppet. De holnap megint megy oviba. Remélem nem csak egy hétig. Lilla is elkapta tőle, sőt én is kicsit fújom az orrom és fáj a mandulám. Ez a harmadik "támadás"a vírusoktól. Szerencsére antibiotikumot még elkerültük, most ezért szorítok, hogy megússzuk anélkül a telet, mert ugye a Lilla arra is allergiás. Na tegnap este Lilla lázas lett, remélem csak az oltástól volt. Ma nappal csak a orrát kellett fújni, sétálni is vittem, nagyon jó idő volt nálunk. Olyan tavaszias.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Szisztok!
Ma itt voltak anyumék majd egész nap.....
Voltunk sétálni, anyuéknak rendeltünk ebédre pizzát, mi meg ettük, amit rendeltünk. Dumcsiztunk, aztán megbeszéltük, hogy csütörtök és péntek meg mi megyünk hozzájuk.

Dorka!
Csuriban mindenem. Teljesen átérzem, hogy mit érzel.
Mi 3 évig próbálkoztunk. Közben volt 3 spontán vetélésem. Egy év hormonkezelés és 1 inszemináció után jött Bence... szóval kitartást nektek!!!! ÉS hozz képet a tesztedről!!!!!!!! NApról napra erősebb lesz a csík, meglátod!!!!! Én volt, hogy egy nap 3 tesztet is ellőttem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KAti!
Jobbulást nektek!!!! Remélem, megússzátok az antibiotikumot!!!!!

Nóci!
Sajna én sem használok Delikátot. De körbe kérdezek.

Kriszti!
Pocaksimi!!!!

Bridg!
Remélem, gyorsan meggyógyulsz már!!!! Nem szabad lázasnak lenni!!!! Nem tesz jót odabent!!!! Gyógypuszik!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Brid: Jobbulást kívánok! Remélem hamar túl leszel. Drukkok természetesen mennek. A költözés még nem lett eldöntve.

Zsu: Utólag is Boldog Névnapot kívánok!

Nóci: Én nem használok Delikátot és a környezetemben sem, de ha tudok valakit akkor szólok. Regi jól van, nem nyügös?

Kitty: Elég fárasztó lehet ez a két műszak. Párod milyen munkarendben dolgozik? Így nem találkoztok nagyon keveset? Sajnálom, hogy le kellett állni a babaprojekttel. Tudod most mi sem gyúrunk babára és még nem tudom, hogy mikor kezdjük újra. Lehet mi majd együtt leszünk babásak.

Dorka: Halkan gratulálok a teszthez és drukkolok, hogy napról napra erősebb legyen. Lassan mi is megtaláljuk a kiutat, ha minden jól megy, de nem akarom elkiabálni.

Kata: Jobbulást nektek! Rossz lehet, hogy ennyit betegeskedtek.

Bocsi, akit véletlen kihagytam.
Nálunk semmi új nincs, keressük a kiutat a helyzetből és ha minden jól megy lassan meg is lesz. Ha igen, akkor nem kell költöznünk.
Anyum ma telefonált, hogy a nővérem elvitte az íróasztalomat otthonról. Anyum mondta neki, hogy mi van annyit sem érdemlek meg, hogy felhívj, hogy mi van velem. Erre a nővérem (munkanélküli) azt mondta, hogy nem ér rá. Ő lakik anyuhoz a legközelebb és közölte, hogy a másik nővérem vagy én miért nem költözünk haza. Teljesen kiakadtam rajta. Anyum jobban van már, de még köhög.
Most már majd igyekszem többet jönni.

Kép
tündérke25
 
 


Koszonom csajok a sok tippet es szurkot jol jon had noljenek a tuszik es a petik 8) :lol: Koszonom!!!Egeszen a beultiig lehet hangosan drukkolni utana meg majd halkan 8) :wink:

Tunderke
Na orulok,hogy anyud jobban van....tesokhoz no komment...en tesom egyik itthon lakik,masik kb 10percre kocsival...en minden nap hivom anyut skype-on kintrol de amugy is mindig hivtam japanbol is :!: akkor meg nem volt anyunak gep ugy hivtam mintha a szomszedban lakna...anyum mondta is tobbet beszel velem mint a batyammal :roll: Ez mindig igy van nem ertem miert...kitartas draga!Most voltatok egy evesek paroddal? :shock:
Kép

ZSu
Anycinap ok itt laknak az ors fele valahol nem? 8) Pizza nyamiiiii naymiiii :lol:

Kata
Huh sok info lenyegeben nem kohogok meg olyan csunyan csak neha neha de valami van az teny :? A virusokrol meg ne is beszeljunk ahanyszor hazajovok mindig elkap valami kor :twisted: eszemletlen itt M.orszagon mennyi nyavaja van :evil: se japoban se nyujorkban nem volt semmi bajom....itt meg ahanyszor hazajovok van valami :evil: jobbulast nektek is!

Noci
Ah kerdeztem a notol a patikaban lehet e nekem szedni azt mondta a neocitranra,hogy az gyogyszer es kerdezzem meg az orvosomtol :roll: viszont ott meg mikor kedden voltam azt mondta a noverke mikor kerdeztem mit tud ajanlani az akkori nathamra hogy minden mehet a punkcioig utana semmi :shock: Paleszt lehet holnap lenyomok ha nem lesz jobb a helyzet :lol: Ti is voltatok setal ni? 8)

Es en is drukkolok kinek epp mihez kell,gyogyulashoz,munkatalalashoz,penz dolgokhoz,jatszoterhez mindenhez! 8) +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!


Hát csajok, képzeljétek ma reggel teszteltem 2 egyértelműen pozitívat! Nem is karom elhinni, amíg az orvos nem erősíti meg. Január 24-én volt az utolsó menstruációm 1. napja, 7-én pedig peteérésem. Mikor mehetek leghamarabb dokihoz?

Vonalzót, majd teszek fel délután, csak most dolgozom!

Este jövök, és írok bővebben!

Puszi mindenkinek, és nagyon köszönöm a drukkokat!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Dorka
Mondtam en :wink: Kép

Szerintem 6-7.heten akkor mar van szivhang is 8) Marcius 12 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Dorka
Nagyon-nagyon gratulállok
Én most kerültem el aé 5 hete a 6 hétbe járok Jövö héten megyek uh ra Akkor jön meg az orvosom Mindenképpen kivártam volna ezt az idöt mert ahogy Bridget is irta akkor már van szivverés
Csak 9 nap eltérés van a kettönk terhessége között

Tündérke
Szomoru hogy ilyen a testvéred

Bridget
Remélem jobban vagy Drukk neked is.

Puszi mindenkinek
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Kati
jobbulást, szegények, fene vigye már ezeket a nyavalyákat.
Lilla allergiája hogy áll?
Mensinek utána is akarok járni, egy év alatt majd csak találok egy normális dokit, aki hajlandó kivizsgálni :roll:

Tündérke
párom 6-14ig dolgozik, plusz ehhez jön az utazási idő (fél-fél óra).
Mikor éjszakás vagyok (mint pl ezen a héten), akkor jó, mert amíg ő dolgozik, addig tudok aludni, amikor én dolgozok, ő alszik, és 9 ig meg van időnk együtt lenni :lol:
Remélem, nektek azért nem kell egy évig várni, de ha mégis, akkor majd együtt babázunk :wink:
Anyudnak jobbulást!

Bridget
drukkhegyek továbbra is!!! Jobban vagy? Ez vmi szezon vírus lehet, anyósék is köhögnek, náthásak, stb.

Dorka
tudtam én :wink: Gratulálok! Szerintem a terhesség 6. hete előtt nem érdemes menni, mert addig nincs szívhang. De ha már az is megnyugtat, hogy növekszik benned egy élet, akkor persze menj.

Ma kezdek éjszaka, így nem tudom, hogy hétvége előtt tudok-e jönni, azért igyekszem.
Addig is drukk mindenkinek mindenhez!!!
Vendég
 


Sziasztok!
A héten nem nagyon leszek. Apa itthon van, úgyhogy lakást rendezünk, Sétálunk, dolgokat intézünk. Meg szerdán vagy csütörtökön elmegyünk Szolnokra, lehet Debrecenbe is. Szolnok tuti és csak péntek este jövünk haza.
Addig puszi mindenkinek!!!

Drukkjaim mindenkinek mennek továbbra is!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Jo csavizast!Fuu de jo nektek en is szeretek kirandulni 8)

Kriszti
koszonom a drukkokat most en jovok 8) :lol:

Kitty
Neked is koszi haaat az orrom megint elkezdett folyni es kicsit neha kohogok is...peteleszivasra viszont megygyogyulok 8) MUSZAJ!Jo munkat neked mara...eloszor leszel ejszakas?Messze van?Hogy mesz reggel haza?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Dorka! Tudtam én! Bár mint olvastam mindenki így kezdta feléd a mondatát, de tényleg! Én azért ha nem haragszol akkor csak halkan gratulálok hiába én félős vagyok! Nekem a 7. héten volt szívhang! És apának mondtad már???

Brid! Mi is voltunk tegnap is és ma is sétálni és délután megyek át Rékáékhoz promocios anyagot gyártani! ma voltunk egy ilyen hobbis kreativos boltba és ott vettünk piros krepp papirt a gyüjtő dobozokhoz és nagy karton lapokat a felhíváshoz!
És igen most már te jössz! És Én is kiabálva drukkolok és szoritok a nagy petikhez!

Ja és azt meséltem, hogy ingyen hirdethetünk az ujságban?? Mert5 írtam a helyi laphoz egy email-t, hogy vonalkodot gyüjtök és mibe kerülne nekem egy hirdetést és mondta a pasi, hogy ezt nekünk ajándeékba adja, mert ez egy nemes célű felhívás! Olyan tők jó! Ja és voltunk ma 2 óviban is ott is kirakhatjuk ezt a bigyot! Olyan jó most olyan kis hasznosnak érzem magam! Drukkoljatok légyszi, hogy sikerüljön!

Kati! Basszus ti is jól meg járjátok ezekkel a fránya bacikkal! És hogy van Zoli fülecskéje?? Jobban már??

Kriszti! Róka koma vagy csak az ingere meg van már?? Bár remélem elkerül!

Zsu! De jó, hogy ennyit kirándultok!
És mit rendezketek a lakáson??

Kitty! Az éjszakázáshoz kitartást kívánok! Marha nehéz, de hidd el az első éjszaka után azt mondod nem is olyan rossz csak végig alszod a napot majd a páradik éjszaka után lesz rossz és akkor is végig alszod majd a napot, míg be nem áll a szervezeted! De kívánom, hogy ne így legyen mint nekem, mert ez nekem nem volt jó pedig szerettem! De majd meg látod! Én drukkolok!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Te tenyleg jol beindultal :shock: ngyon ugyi vgy es tudod a kitartasod ugy erzem meg csdodakra lehet kepes!!!Es koszonom a kiabalo drukkokat 8) :lol: En is drukk Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid!
Hát igen! nagyon nagyon magas lázban égek! Mondom most úgy érzem, hogy muszály csinálni, mert nem szabad feladni! Olyan ez mint a babavárás csak ez azért mégis más!
És naná, hogy kiabálva drukkolok! Ez nem is kérdés!
Amúgy azért úgye jobban vagy, ha csak egy hangyányival is??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsu
jó pihenést!

Bridget
kocsival járok dolgozni, mire hazaérek, akkor indul a párom. Ha nappalos vagyok, akkor meg busszal megyek, és jön értem a párom. Amúgy 10 perc kocsival (ha jó az út, nem esik semmi, nincs köd).
Nem először éjszakázok, már két hete is voltam éjszaka.

Nóci
köszi, hát az első pár nap éjszaka két hete elég húzós volt, de meg lehet szokni. Amúgy nem rossz, mert nem megy el az egész napom, mint amikor nappalos vagyok.
Drukkolok, örülök, hogy a babázáson kívül van más elfoglaltságod is, és emberek között vagy.
Vendég
 


Sziasztok!

Kitty, micsoda kérdés, naná! :D Szerintem jól döntöttetek, ennyi idő alatt rendeződik a ciklusod, és meglátod, hipp-hopp jön a baba. :wink:

Dorka, gratulálok! Dokihoz 5hetesen mér mehetsz, de célszerűbb várni még egy hetet, akkor már látjátok a dobogó szívecskét is!

Fürti, szopi leszokással hogy álltok?

Nóci, drukkolok, hogy sikerüljön a játszótér. Én nem delikátot használok.
Igaz, nem írom mindig, de idén szeretnénk a kistesót, meg szerintem Anyci és Enis is.

Brid, nagyon drukkolok, igen, most te jössz! Nekem a neocitran és a jó sok forró tea tesz jót ilyenkor. Gyógypuszikat küldöm express.

Kati, gyógypuszikat nektek is küldöm!

Zsuzska, jó pihenést!
Mi március 16-án utazunk, 20án, Lexi névnapjára jövünk haza.

Hamarosan kibújik a 11. fogunk. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Ma mar nem ereztem a fejemben a betegseget es az egesz napos pihenes teazas,hagymazas es miegyebek megtettek a hatast...jobban vgyok baaar a hangom eleg mutans nem faj a torkom nincs laz,nem folyik a orrom :) Holnap megyek uhura 8)

Kitty
Jaaah latod milyen figyelmetlen vgyok :oops: de mintha mondtad is volna :roll: Akkor jo kozel van legalabb az utazassal nem kell bajlodni :wink:

Noci
Drukkolok,hogy sikeruljon nektek es hogy lesz?Aki a legtobbet kuldi be az nyer?Maganszemelyek gyujtik vgy keruletek?es hova kerul a jatszoter?

Beze
Igen ez a neocitran jot tett nekem is meg a masik 20fele kitudja mi :shock: Koszonom a gyogypuszikat azt hiszem sikerulni fog meggyogyulnom 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hello!
Lilla harmadik napja lázas, tököm tele.
Holnap vigyem dokihoz? Nem tudom, mert egyszerre antibiotikumot ír. Na majd még meglátom hogy alakul az éjszaka.

Bocsi, rövid leszek!

Bridget! Drukkolok továbbra is!

Dorka! Gratulálok a pozi tesztekhez! Uhu ügyben a tapasztalataim:
Rókainál voltam 5 hetesen, valamit látott, legalábbis annyit nagyjából megállapított, hogy valami kis fekete folt van a nagy fekete foltban, szóval azt mondta, még a saját lányát sem uh-ozta meg az 5. héten. Főleg mert marha szar az uh a kórházban.
De nagyjából azt mondta, hogy van valami és jó helyen van. (ilyen korán még csak azt tudják megállapítani, hogy jó helyre ágyazódott be)
Aztán mentem a 7. héten, szívhangot keresni, megint a Rókaihoz (főorvos, gondolom tudod) újfent nem látott a gép miatt semmit, egy rendes géppel lehetett volna már simán. De a papíromra ráírta, hogy van ritmusos szívhang. Szóval kiakadtam, és elmentem Győrbe uh-ra. Ott 9 hetesen voltam, és minden rendben volt, akkorra már szép nagy babaszem volt, jól kinagyította és minden látszódott, még a végtagkezdemények is már.
Szóval vagy később mész, ha a kórházba mész, vagy menj el egy rendes, normális magánlaborba, ahol igaz fizetős, de legalább megnyugtatóan látod a babát, hogy minden oké.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Rosszul írtam, bocs, nem vonalzót akaratma feltenni, hanem a tesztet!Kicsit meg vagyíok zavarodva. Tegnap mikor hazaértem eldőltem, de ez lesz ma is, mert a hétvége nagyon zűrös volt, és ezt ki szeretném pihenni.

Kati, nagyon szépen köszönöm a tippet, én csütörtökre bejelentkezetm az Eördöghöz magánrendelésre, mert közben gondolkoztam, és arra juttotam, hogy a gerincemre kéne szednem a gyógyszereket, amivel ugye leálltam, őszintén bevallom, már pár hete, mert vmit a szívem mélyén éreztem. Azért kellene tudnom, hogy minden ok-e (bár máshogy lehetne, igaz?), mert vami megoldást a gerincemre találni kell. Akkor gondolom, egész Komáromban csak a kórházban van uh.
A Kosztinnak nem tudod, van? Eredetileg hozzá jártam, de ő csak Pesten vállal szülést.
Hogy alakult Lillával az éjszaka?Már jobban van?

Brid, nagyon örülök, hogy meggyógyultál, azért az a sok pihenés és társai megtették a hatásukat!
Ügyes legyél, és köszönöm a tanácsokat, gondolok ma Rád, erősen!

Beze, garatulálok az új fogacskához!Nem nagyon nyűgös?

Nóci, nagyon jó dolog, hogy csináljátok ezt a Delikátos témát!!!
Sajnos, én nem használok, mert Penny gazdaságosat veszek.
Barátnővel mi újság?

Zsuzsa, nektek meg akkor jó lakásrendezést kívánok!Köszönöm a drukkokat!

Kriszti, jó neked, hogy a dokid nem volt itthon, így legalább kibírtad!
Én nem bírom ki, mert kell a bizonyosság, ha s zívhangját nem is hallom, tudom, hogy jó helyen van!
Elmondani meg addig nem akarom senkinek, amíg orvos nem látott, ez meg azért gáz, mert én elég erős dohányos vagyok/voltam most meg nem cigizek, ami mindenkinek fel fog tűnni, ezáltal mindenki nekiáll agyalni, és mi szeretnénk az Andrissal elmondani, azoknak, akik számítanak!!

Kitty, nem olyan jó a többműszak, de van azért előnye is , nem? Műszakpótlék :)
Csak az a rossz, hogy akkor keveset tudtok találkozni :(
Mondjuk sajnos mi is elég keveset találkozunk!
Köszönöm neked is a drukkokat!


Puszi mindenkinek!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Dorka
Én kedden vagy szerdén megyek orvoshoz Addigra biztos lesz szivhang
Hogy érzed magadat Hogy van a hátad

Bridget
Mi volt az uh Remélem jobban vagy

Kati
Nem irigyellek Kirartás Szerintem vidd el orvoshoz

Nóci
Elég kitarto vagy Én is szoltam mindenkinek ha adnak küldöm

Puszi mindenkinek
kriszti0406
 
 


Sziasztok Lánykák :)

Dorka :) én is kb. az 5. héten lehettem dokinál.Már petezsák volt.Így én is megnyugodtam, hogy jó helyen van.Nekem ahogy pozi lett a tesztem pénteki napon, hétfőn már nyomultm a dokihoz.Főleg, hogy az akkori barátnőmmel együtt lettünk babásak, csak neki sajna méhenkivülije volt, és ő akkor már ezt sejtette és elvitt a dokihoz, hogy velem minden rendben van-e.
Bár ha jó erős a 2. csik, tuti a jó hely!!!!
:P

Beze :) hát a leszoktatással sehogy sem állok, a napokban nagyon nyűgi, így most biztos nem kezdem el leszoktatni :?
Gratula a 11. fogacskához.

Brid :D várunk az uh eredménnyel!!!Jobban vagy már, ugye?

Kati :( Szegény kicsi Lilla.Már tünetei is vannak, vagy csak lázas?Fogai esetleg?

Kriszti :) ti LH teszt alapján voltatok együtt, amikor összejött a baba?
Voltál uh-n?

Kitty :) Munka:hát kicsit irigyellek a munka miatt, én is nosztalgiáztam tegnap, bent voltun Fváron a cégnél ahol dolgoztam Marcival együtt :) Olyan jó volt kimozdulni :)

Nóci, gyere mesélni te is mindenfélét!

Marci már a 3. napja nyűgös és viszlát édes éjszakák tegnap óta :(
Már 2 hete átaludta, de vagy a front, vagy újabb fogacska készülődik, tegnap pl. 2 óránként fent volt :?
Egyébként tündér, egyre okoskább :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Hmmm! mit meséljek?? Barinő nagyon aranyos sőt egy kis tünemény! Ma is voltunk csavizni! Ja tegnap este miután a manót elrendeztem itthon hagytam apával kettesben és én elmentem a barinőhőz plakátokat gyártani! Este 11-re haza értem! Apa majd meg halt a fáradtságtól, de meg várt! Nos az első 3 doboz kirakva éss gyjtjük a kódokat! Ma olyan szép tavaszi idő volt délelött, de mostanra olyan csunya borus lett minjá bealszom! Alig birom nyitva tartani a csipámat! Nálunk most nagyon jól telnek az éjszakák szerencsére!

Beze! jaj ne harizz, ezek szerint kifelejtettelek titeket a sorból ne haragudj nem volt szándékos! Amugy most lehet én tévedek, de Enisék Ók most leáltak a projectel nem?? vagy már minden sinen van csak lemaradtam valamiről??
Hogy van a kis Lexike??

Fürti! Sajnálom a rossz éjszakákat! Szerintem ez csak a front nem lehet más!

Brid! Ez a játék elvileg arról szól, hogy úgye van nyolc megyénk áprilisig minden hónapban 2 megye kerül sorsolásra azaz ahonnan a legtöbb érkezik be azoknak automatikusan megy a játszó tér! Utána áprilistól agusztusig a legtöbbet beküldök között sorsolnak! De ha beírod a delikátot akkor ott konkrétan utána tudsz olvasni! Ja és a játszótér oda kerül, mondjuk ha én beküldöm és én nekem sikerülne ebből a megyéből a legtöbbet beküldeni akkor a hozzám legközeleb eső helyre épitik meg! És lenne is hova van annyi nagy üres terület!!!!

Kitty! Örülök, hogy akkor végül is bejön neked az éjszakázás! Mondom én is szerettem csak én egészen mást csináltam! Egy benya kúton dolgoztam shopposként! Amit ma már tuti még 1x nem csinálnék! És végül is igen így több időd van napközben!

Kati! Én egyből vittem mikor lázas lett!! Vitted végül?? Hogy alakult az éjszakátok??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Dorka!
Ha ide mész a rendelőbe az Eördöghöz, akkor ott max megtapizza kézzel a méhedet, hogy érzi e a terhességet, konkrétan megnagyobbodott e a méhed. Egyenlőre ennyi. Ezenkívül akkor megbeszélheted vele a gyógyszerdolgot, mert ez tényleg nagyon fontos, hisz a legsérülékenyebb ilyenkor a magzat. Szedjed a magzatvédő vitamint, esetleg plusz folsavat is minél előbb. (én Elevitet egyet szedtem naponta és hozzá Folsavat egyet).
Aztán esetleg behív uh-ra a kórházba. Én nem hozzá jártam, nem tudom hogyan csinálja.
Szerintem a Kosztinnak van uh-ja, hisz elég nagy magánrendelést visz, itt csinálja a terhesvizsgálatokat. (ha gondolod megkérdezhetem hogy működik ez nála, mert a kollégám felesége hozzá járt, és nála szült). Viszont azért azt gondold meg, hogy hozzá jársz e, mert marha drága havonta, majd kéthetente fizetni, főleg ha minden megy a maga útján. És utána meg a szülésnél is lehet fizetni, mint a katonatiszt.
Én a Rókayhoz jártam, ő a kórházba hívja a terheseket, a 18. hétig hozzá jártam. (utána meg kórházba kerültem Körmenden és ott is szültem)

Többen kérdeztétek a Lillát:éjjel kapott még nurofent, mert megint felment a láza, sőt hajnalban is elég meleg volt, de nem keltettem fel, reggel 8-kor kapott megint nurofent, mert 38,8-at mértem neki. Azóta jól van, most alszik. Nem vittem dokihoz, mert nincs egyéb tünete, csak vizes orrfolyás és láz, ezért szerintem vírus, egyenlőre várok.

Bridet! Jobban vagy már? Igyál sokat!!!! Állítólag segít a tüszőnövekedésben! És egyél sok fehérjét!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 



Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Kati, megnézetem a képeket, nagyon édes Lilla, Levente meg mindenképen vigyorog, és még a szeme is mosolyog.

Szóval, felhívtam az Ördögöt, tök bunkó volt, hogy ő csak 17óráig fogad betegeket, úgyhogy róla le is tettem, de azonnal!

Bejelentkezetm holnapra a Kosztinhoz, első 2 alkalommal, hozzá fogok menni azt hiszem az u.h miatt. Utána meg nem tudom, hogy mi legyen! Fogalmam sincs!
Anyagilag nem állunk, hűűűű de jól, de az a helyzet, hogy én akárhányszor elmentem sztk-s nőgyógyászati rendelésre, mindig teljesen kiakadva jöttem ki.
Úgyhogy nem tudom.

És a Rókay milyen?
Ő sztk-n rendel, utána meg pl át lehet menni a magánrendelésére, vagy hogyan van ez?

Mit csináljak, csajok?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kati :) Jujj, de aranyosak vagytok!!Lilla gyönyörűszép lett :shock: :)
Úgy látom, Levente apa, Lilla meg inkább Te vagy :)

Nóci :) voltatok Regivel sétálni?Képejket te is tehetnél, már biztos nagy a királylány :D

Brid?Kriszti?
Vendég
 


Dorka :) szerintem egy uh-t bárki meg tud csinálni, akinek van.Most még sokmindent úgysem látni, csak petezsákot,úgyhogy én tuti mennék, már csak a kiváncsiság meg az izgi miatt :wink: :lol:
Vendég
 


Dorka! Ez nem semmi amit leírtál!
Basszus valószínű én is full tanácstalan lennék a helyedben! Sajna én nem tudok neked ebben segíteni! De nincs ott egy ismi aki jártas, hogy melyik dokihoz menj?? Nincs valaki a környezetetdben aki most épp valahova terhes gondozásra jár???
És egyébként hogy vagy?? Róka koma tette már nálad szíves látogatását?? Apa mit szólt?? Hogy van??? Mesélj kicsit! És a hátad meg a sok gyogyi???

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Szia Brid!

Mi volt ma Ultrahangon? Mert egész nap érted drukkoltam.

Kép
tündérke25
 
 


Nóci, semmi baj, nem haragudtam. :wink:

Fürti, hányszor szopiztok még? A 11. fog még nincs kint, de látni,hogy hamarosan kibújik.

Dorka, én sajnos nem tudom, mit tennék a helyedben.

Kati, Lillának továbbra is küldöm a gyógypuszikat!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocsika, ma rohanás volt. Holnap jövök, ha lesz időm. Puszi és drukk mindenkinek!!!

Dorka!
Bocsi, hogy csak most tudom feltenni. Eddig vasaltam, pakoltam.

Szóóóóóóóóóóóval... Dorka tesztje:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Dorka!
Hát szerintem te se Pestre akarsz menni szülni, tehát akkor Kosztin kilőve, Ördög is, én a Rókayhoz mennék. Mégiscsak főorvos...
Egyébként nekem nem volt vele bajom, de én először munkakapcsolatban voltam vele, utána mentem hozzá. De az osztályvezetőm is nála szült, meg a házban a barátosném, és egyiknek sem volt semmi gondja vele. Még a Mazejkonak tudnék utánakérdezni, mert a másik kolléganőm hozzá járt és nála szült. Csak mondj egy nevet, hogy kiről szerezzek bővebb infót.
Szépek a tesztek! Ó, emlékszem mikor az én gyerekeim is csak kétcsíkosként léteztek.... új időszámítás kezdődik...
Próbálj meg nem aggódni, hanem pozitív lenni...az segít a legjobban a babának. Ne arra koncentrálj, hogy mi NE legyen, hanem arra, hogy mit szeretnél.

Bocsi, de megyek, megnézem mi a helyzet, lázas e a Lilla, remélem már nem lesz. Ma 4-kor adtam neki utoljára lázcsillapítót. Ha megint felmegy, holnap doki.

Ja mégegy: ma nagyot produkált a lányom, elénekelte a hintapalintát 15,5 hónaposan:

"itta-pajata-itázik a jejete (hintapalinta, hintázik a Levente, pedig mi Lillát éneklünk nem Leventét a végén)
hát köpni nyelni nem tudtam, és a férjem is hallotta.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


1000 meg 1bocs csajok...de egesz nap elvoltam...aztan haza es anyuval beszelgettuk igy is 6ora volt...aztan eves es mar marha faradt vgyok de nem vennem a szivemre ha nem irnam be a jo hireket.TSH-m 0.7!!!!Csucsszuper :D & tuszo van 4-2 felallasban :arrow: 2nagyobbacska ami 18-19mm a kisebbek 13-14-16mm-esek :? szombaton punkcio....bizakodo vgyok 8) Koszonom a drukkokat meg a kicsi tusziknek kell,hogy megniljenek es szep egeszsegesek legyenek :P Latom nem voltam termeltetek :shock:

Enis hirek
Hat nekem neha neha ir 1-1privit...de most all a projekt es azt mondja nem tud igy mit irni :roll: bar buzditottam jojjon es irjon masrol remelem raveszi magat :roll:

Kata
lillanak jobbulast...elmentel vegul a dokihoz? :roll: Iszom vettem 6liter vizet,turot,tejfolt is 8) bort pedig kapok ajiba :) Ez a hinta palinta ediiiiiiiiiiii lehetett :D

Dorka
Tesztek vgy vonalzi nekunk mind1 muti muti 8) :lol: Igen hat mar epp ideje volt meggyogyulnom.Kivancsi leszek,hogy tudjak majd megoldani ezt a ngyon bonyolult problemat a dokik :? Szerintem egy fogadott orvos alap...foleg ha a simak ilyen bunko tahok :evil:

Zsu
Mar hirtelen azt hittem a tied :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tunderke
ari vgy...uhu utan mentem anyuhoz...aztan mentunk vasarolni 6utan ertunk haza nem tudtam elobb jonni :oops: veletek mi van? :roll:

Kriszti
Jobban vgyok igen sot mondhatni 95%os :wink:

Beze
Tudom mar mit felejtettem el :oops: gratulalni a 11.fogacskahoz 8) :P

Furti
Igen jobban vgyok hala a sok receptnek amit toletek kaptam...na meg a masik topikban 8)

Noci
Ez a jatek jol hangzik 8) Mar most izgulok :) Mikor lesz eredmenyhirdetes? 8)



Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!

Ismeretlenül is szeretnék belekotyogni, ha nem bánod. Tüszőnövesztésben a sok-sok folyadék (inkább szésavm. ásványvíz) csodákra képes!! Akár napi 3 liter, ha bírod. Személyes tapasztalat. Tényleg csoda, amit művel!!

Sok sikert!
F
fóci
 
 


Sziasztok!

Bridget drága, mennek a tüszőnövelő drukkok:++++++++++.

Dorka, ezek szép tesztek, de jó! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bridget
Örülünk a jo hirnek Mennek a tüszönövelö drukkok

Fürti
Érkeik a csomag Én nem kellett használjam mert mire megjött addigra nem kellett Remélem hsznát veszed

Dorka
Ezért van nekem fogadott orvosom ezért nem nyul hozzám más orvos
Havonta 1 kell menni a magánrendelésre az 10 ezer ft Az uh meg a klinikán csinálja meg 7 honapos terhesség után már a magánrendelöbe se kell menni.a szülésre meg nem mondja meg mennyit kér annyit adsz amennyit akarsz

Kata
Mennek a gyogypuszik gyogyuljatok negSzerintem vidd el orvoshoz

Beze
Gratulállok a 11 foghoz Már csak 9 és kint vannak a tejfogak

Puszi mindenkinek
kriszti0406
 
 


Sziasztok!

Valószínű nem fogok mindenkinek írni, mert még nem olvastam vissza.

Brid: Jajj, de örülök ezeknek a jó eredményeknek és továbbra is mennek a drukkok. Hajrá tüszőcskék, tessék szépen megnőni!!!! Hát lehet az eredményről le fogok maradni, mert ma reggel meghoztuk a párommal a döntést és haza költözünk anyukámhoz. Onnan könnyebb lesz talpra állni a sok mínusz után. Otthon nincs net és nem tudom mikor kötik vissza, de ha lesz akkor újra jelentekezem.

Kitty: Akkor sajnos nem sokat találkoztok pároddal, de hát ez van, valamit valamiért. Most hogy költözünk haza, lehet hogy 3 műszakban fogok dolgozni egy kábelgyárba. Párom pedig majd megy őrködni, de majd meglátjuk mi lesz. Hogy bírod az éjszakázást? A hétvégén együtt tudtok lenni?

Nóci: Drukkolok, hogy a játszótér meg legyen.

Dorka: Nagyon szépek ezek a tesztek, jó őket nézegetni. Remélem egy fél éven belül mi is olyan helyzetbe kerülünk, hogy jöhet majd a baba.

Kriszti: Mikor mész pontosan UH-ra?

Kata: Remélem kicsi lány jobban van és nem kell az a fránya antibiotikum. Küldöm a gyógypuszikat Neki!

Kép
tündérke25
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, először is mégegyszer köszi!

Kati, neked is köszi a jótanácsoka, ugye azért szeretnék először Kosztinhoz menni, mert őt már ismerem, és van nála uh.
Utána valószínű Rókay, vagy még a Mozejkon gondolkozom, a nőci nem jöhet számításba, mert nála voltam egyszer, és rossz volt a tapasztalatom.
Lilla?Lázas még?
Gratulálok a hinta palintához!!!!Nagyon ügyes! :D :D :D

Brid, nagyon örülök, hogy jók az eredményid!!!!Szuper!
Nagyon fogok szorítani!Addig meg pihenj sokat!
A gerincemre gondoltál, a bonyolult feladattal?Azt még én sem tudom!De már nem is fáj! :D

Tündérke, hidd el, hogy nekünk is minden olyan kilátástalan volt, most meg minden olyan pozitív :D

Beze, köszi a dícséretet!

Ma délután megyek dokihoz 17órára, úgyhogy izgulok most picit, illetve nagyon, hogy mit fog mondani. Hát ez még elvileg csak az 5. hét.....De nekem mindent tudnom kell, amit ezen a héten már tudni lehet :!:

Nóci, Andris nagyon örült, csak szerintem még nem jutott el a tudatáig, én is nagyon boldog vagyok, de azt hiszem nekem sem.
Úgy komolyan nincsen bajom, hányingerem van, éjszaka, meg nem nagyon kívánom a kaját, de az már múlt héten kezdődött.De nem baj, én nem bánom! :D

Szurkoljatok du!

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Brid! Nagyon jó hireket hoztál! És igyál igyál és csak igyál!!! Most te jössz!! És hogy van Enis?? Mi ujság vele??

Enis! Azért csak gyere, mert áll a project!!

Dorka! Nagyon szurkolok neked délutánra!! Utána remélem jössz és elmondod mi volt!!!! Mert nagyon kivi vagyok!!
És ezek a tesztek nagyon szépek!

Basszus Zsu! Full azt hittem, hogy a tiéd!! :lol: :lol: :lol: Csak utána olvastam mit írtál!! :lol: :lol: :lol:

Kriszti! Te hogy vagy???

Tündérke! KÖszi! És én is nagyon bizom benne, hogy lesz egy szép játszó terünk!!!

Kati! jaj, de aranyos lehetett Lilla! És hogy van ma a kis csillag??

Velünk ma nincs semmi extra csak szét izgulom magam a holnap miatt! Holnap megyünk hallás vizsgálatra! Kérlek drukkoljatok holnapra!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok! :)

Micsoda jó hirekre jövök és szép látványra(tesztek) :lol:
Brid! :) Nagyszerű eredmények!!!Csak egyél-igyál-egyél-igyál!!!!! :lol:
++++++++++++

Én is azt hittem először, hogy Zsu tesztjei
:lol:
Dorka, hát ez szuper zebra!Ugye-ugye, hogy ilyenkor elmúlik minden rossz?Kb. mint szülés után :lol:

Kati :) Mi újság van Lillával?

Kriszti :) várom a teszteket!És tényleg, mennyivel tartozom?Most komolyan!
Te hogy vagy?Hányinger, hasonlók?

Tündérke
:) hogy van anyud?

Nócika ezer drukk holnapra!Gyere majd a hirekkel!De miből gondolják, hogy baj van a hallásával?
Vendég
 


Dorka, persze, hogy drukkolunk.++++++++++ De minden rendben van, érzem. :wink:

Nóci, neked és Reginek is drukkolok holnapra, nagyon! ++++++++++++++++++

Enis, én is ritkán írok magunkról, mert nincs sok mit írnom, de azért jövök, mégha nem is mindennap. Szóval gyere, hiányzol ám. Meg Anyci is. :roll:

Fürti, nem válaszoltál, hogy hány szopi van még egy nap?

Kati, hogy van Lilla?

Tündérke, anyukád Szedresben lakik?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


nagyon aranyosak vagytok, de még nincs kint a 11. fogunk, de ami késik, nem múlik. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?