Sziasztok!
Rosszul írtam, bocs, nem vonalzót akaratma feltenni, hanem a tesztet!Kicsit meg vagyíok zavarodva. Tegnap mikor hazaértem eldőltem, de ez lesz ma is, mert a hétvége nagyon zűrös volt, és ezt ki szeretném pihenni.
Kati, nagyon szépen köszönöm a tippet, én csütörtökre bejelentkezetm az Eördöghöz magánrendelésre, mert közben gondolkoztam, és arra juttotam, hogy a gerincemre kéne szednem a gyógyszereket, amivel ugye leálltam, őszintén bevallom, már pár hete, mert vmit a szívem mélyén éreztem. Azért kellene tudnom, hogy minden ok-e (bár máshogy lehetne, igaz?), mert vami megoldást a gerincemre találni kell. Akkor gondolom, egész Komáromban csak a kórházban van uh.
A Kosztinnak nem tudod, van? Eredetileg hozzá jártam, de ő csak Pesten vállal szülést.
Hogy alakult Lillával az éjszaka?Már jobban van?
Brid, nagyon örülök, hogy meggyógyultál, azért az a sok pihenés és társai megtették a hatásukat!
Ügyes legyél, és köszönöm a tanácsokat, gondolok ma Rád, erősen!
Beze, garatulálok az új fogacskához!Nem nagyon nyűgös?
Nóci, nagyon jó dolog, hogy csináljátok ezt a Delikátos témát!!!
Sajnos, én nem használok, mert Penny gazdaságosat veszek.
Barátnővel mi újság?
Zsuzsa, nektek meg akkor jó lakásrendezést kívánok!Köszönöm a drukkokat!
Kriszti, jó neked, hogy a dokid nem volt itthon, így legalább kibírtad!
Én nem bírom ki, mert kell a bizonyosság, ha s zívhangját nem is hallom, tudom, hogy jó helyen van!
Elmondani meg addig nem akarom senkinek, amíg orvos nem látott, ez meg azért gáz, mert én elég erős dohányos vagyok/voltam most meg nem cigizek, ami mindenkinek fel fog tűnni, ezáltal mindenki nekiáll agyalni, és mi szeretnénk az Andrissal elmondani, azoknak, akik számítanak!!
Kitty, nem olyan jó a többműszak, de van azért előnye is , nem? Műszakpótlék
Csak az a rossz, hogy akkor keveset tudtok találkozni
Mondjuk sajnos mi is elég keveset találkozunk!
Köszönöm neked is a drukkokat!
Puszi mindenkinek!