Helló Csajok!
Úgy tünik most a fiús anyukák aktívabbak!!
Nagyon ügyes mindenki, és jó látni képeket!
Angyal: szépek vagytok, és kitartás, félidő...mocorogjon minél többet a kis fickó
Luca: Tamás nagy dumás!!Milyen kerek mondatokban beszél már, tuti jókat szórakoztok!Mesélsz neki sokat?
Vasika: nagyon szorítok, hogy este csodás híreket hozz!
Arte: jól haladtok ti is! Hmarosan cuccolhattok
, és nálad is van valami bejelentenivaló!nagyon izgalmas!!!
Lesza: Ákos tökéletes súlyban és hosszban van, szép arányos! Ne bánkódj, hogy nem ücsörög, majd rájön az ízére! Lehet majd mindent egyszerre fog csinálni
Átérzem a helyzeted, mi is nagyon a béka feneke alatt vagyunk anyagilag, egy csomó feleslegesnek tünő holmit adtunk el, és abból ki tudtuk fizetni a számlánkat. Tudod, hogy van ez, mélyről ugrik nagyot az ember, nálatok is eljön ez az időszak!Fel a fejjel!!
Kiru: Ákos olyan gyorsan fejlődik, kamerával sem követhető
Mellesleg én sem kaptam videót, kíváncsi lennék a produkcióra!timea81@tvn.hu
Etna: hogy vagytok? Boti képei nagyon aranyosak!És milyen változatos... némely képen, mintha nem is ő lenne, nagyon sokat változott!
Laar: majd megyünk házavatóra! Addigis csak rendezkedjetek be nyugodtan, szívjátok magatokba a ház illatát, élvezzétek az újdonságot!
Petra: Mi újság, farsangoltok? Képeket csatolsz majd?
Nofi: Avon?megy, belevágtál?
Rólunk: képzeljétek apa tlált munkát! Olyan boldog vagyok, végre fél év után sikerült, és mit ad Isten, rögtön 3 állásra is felvették volna, még nekünk kellett válogatni, jó mi?! Végülis a pécsinapilapnál lesz reklám igazgató féleség, sok dolga lesz, de annyira lelkes, és ez neki való feladat! Melleslkeg én találtam neki ezt a munkát, és tudtam, hogy ide biztos felveszik, és így is lett! Hiába, mi nők..
Vilcsike is szépen fejlődik, folyton rajtam csüng, nem újdonság. Most pár napja megint visszatértünk a 10 óra körüli elalvásra, és ismét 2szer ébred éjjel...sebaj, ilyennek is kell lenni!
Tegnap kész voltam, épp vasaltam, Vilcsi a bal lábamon mászott rajtam, közben apa hívott, telefon a jobb fülemen , a répa fözelék meg odaégett, dobhattam ki lábasostul, röhögtem magamon egyet, aztán még egy adagot csináltem.Hiába, néha összejönnek a dolgok!
Viszont ami aggaszt, hogy Vilcsi nagyon élvezi, hogy mind a 4 ujja a szájába, és öklendezteti magát. Nálatok fordult elő ilyen? Próbálom elterelni a figyelmét mindig, de valahogy visszatér rá. Remélem elfelejti hamarosan.
No megyek, mert felkelt, várom a híreket
Minél jobbakat!
Puszi mindenkinek!!