Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok! Lemaradtam Ákos cuki haladásáról, már inkább kúszik, nem úgy halad mint eddig :( De így is aranyos :) Sikerült felvenni, elküldtem email-ben nektek!

kiru84

Halika mindenkinek!!

Kiru, én nem kaptam videjót. :(

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!
Kirum, majd ha lesz új e-mal címünk megadom, és elküldenéd nekem is
köszike

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok,

Jol eltuntem, de latom ti sem voltatok tul aktivak.

Daniella, nagyon jo lett a hazatok. Megkaptam a kepekt, koszi. A konyhad miatt nagyon irigy vagyok. Alexa, hogy van? Latom o is gyorsan no. Nagyon szep :)

Kiru, koszi a videot. Az en Akosom is igy kuszik es olyan gyors, hogy alig tudok barmit csinalni mellette, mert mindig odamegy ahova nem kellene. Milyen nagyon most Akos.

Etna, sajnalom, hogy igy alakulnak a dolgaid. Most hogy vagy ? Boti, hogy van? Gondolom most mar o is jo nagy fiu :)

Akos jol van 70cm es 7600g volt 7 honaposan, ket hete. Egyfolytaban mozog meg sem all, es alig alszik. Mondjuk most mar alakul, lassan. A bolcsiben is alig birnak vele, igy szoltak a bolcsis nenik, hogy attol tartanak elkapatom a gyereket egy kicsit, es szerintuk hagyjam egy kicsit tobber sirni.
Fogunk meg nincsen, sot ulni sem tud meg.A doki szerint egy kicsit gyenge a hata, de raer meg.

Nalam a helyzet ugyan az. Munka nincs es a helyzet egyaltalan nem fenyes. Elegge nehezen viselem most ezt az idoszakot, mar nem a munkahianyt :) csak a penzhianyt. Na de nem panaszkodom.

Tobbiekkel mi ujsag? Irhatna nekem mindenki egy gyors osszefoglalot :P

Szep napot lanyok.

Kép
lesza

Sziasztok!

Vegre ideertem! Sajnos nem igzan tudok visszaolvasni, de mar varom, hogy lassam a kepeket amiket kuldtetek a gyerkocokrol, hazakrol.
Mi jol vagyunk hala Istennek. Kis ficko egyre aktivabb, mar napkozben is erzem neha. POnt ma vagyunk 20hetesek, csajok, meg ennyit kene kiuzni, de menni fog. Nagyon optimista akarok lenni:) Eszterkem is jol van, nagyon nagy kope. MEg mindig torjuk a bilizest. De legalabb mostmar ul szepen es csinall bele.
Remelem minden gyerkoc jol van, es ti sem vagytok betegek!
Puszi mindenkinek, es aldott bojti idoszakot kivanok!
Igyekszem meg jonni legyetek jok!

Kép
Kép
a.angyal88

Jah igen, es nehany teli kep tolunk szeretettel:

Kép Szankozunk

Kép Anyaval az elso hoban

Kép Elmaradt karacsoni kep, igy orultem a lovacskanak

Kép Lolat is befogtuk szanhuzonak, d eo nagyon vigyazz ra es nem huzta
Kép Ekkora volt a ho

Kép Igy jatszottunk a hoban Lolaval

Kép
Kép
a.angyal88

Angyal nagyon jó h jól vagy! Minden fórumos csemete szereti a havat :)

Etna az a srác mekkorát nőtt! Meg egész más formája lett az arcocskájának! Jók a képek!

Laar tök jó nektek h a házban laktok már! Remélem a nagy hó nem okozott sok gondot!

Vasi mi volt a dokinál? elvileg holnap jössz a nagy hírrel? Lehet nekem is lesz vmi kis hírem!

Kiru Ákosról is jó a videó!!! :D

Mi elvileg jövő 7en festünk h fel lehessen rakni a radiátorokat! Aztán majd kiderül. A járólapról annyit, h először szíven ütött a kép amit kaptam az uracskámtól mms-ben! De aztán élőben egész más! Tök állat!

Na de most lépek legyetek jók és vidámak!

Puszka

Kép
Kép
arte

Angyalom!
Örülök nagyon, hogy jöttél, annak meg jobban, hogy jól vagytok. A képek szuperek, helyesek vagytok rajta. Édes Lola is, szép kutyus. Vigyázz nagyon Eszterkére és a kis fütyisre, gyere többet! Puszi

Arte!
Miféle kis hír??? Csak nem......???? Tiszta kíváncsi vagyok! A járólapotok kicsit nekem is kockás, de tetszik az eltolt lerakás, tökre ötletes. más lesz biztosan berendezve az egész, meg ahogy írod élőben is más.

Vasi!
Tessék jönni beszámolni nekünk! :wink:

Velünk semmi különös nem történik, Tamás már totálisan beszél, "tiszta hó lett az ablak", "apa bemegy a szobába, anya jön konyhába", meg ehhez hasonlók. Kész vagyok tőle teljesen, nagyon édes. Az alvásunk most kicsit felborult, valami megint zavarhatja, mert a héten kel éjjel és ma is pl. már ötkor fent volt, de szerencsére mellettünk még aludt 7-ig. Nagyjából ennyi, az idő kezd jobb lenni, talán jön a tavasz? :) Bár most meg baromi sok esőt mondanak, de legalább 10 fokot is mellé. Puszi Nektek, jó éjt, holnap benézek! Addig tessék írni, mert nagyon el vagytok tűnve!!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Ma délután, de inkább este mondom a híreket, remélem jó hírekkel jövök. Ma szabin vagyok de sokkal korábban felébredtem gondolom az izgalom miatt.
Lesza, nagyon örülök hogy jelentkeztél. Szomorú vagyok hogy nem találsz munkát. Hát, maga a munka is néha hiányzik az embernek, de az iszonyatosan kis százalékban. Inkább a piszkos anyagiak és a társaság. Nagyon szorítok hogy mihamarabb sikerüljön munkát találnod. A bölcsis néninknek igazuk van, de lehet hogy eltúlozzák egy kicsit mert ha még nincs foga akkor az is lehet a baj hogy kínozza szegényt. Az hogy nem ül még, az nem gond, majd fog. Gondolom jó húsban is van meg nem is nagyon érdekli. Gyere sűrűbben és nyugodtan nyafogj, itt szabad. :wink:
Angyal, neked is nagyon örültem. Nagyon aranyos Eszter a havas képeken, csodaszép csaj és nagyot nőtt. A bilizés nehéz feladat, de mire megszületik a kistesó gondolom szeretnéd ha legalább Eszterke lenne szobatiszta. További kellemes kismamaságot.
Arte, még a saját híremet is nagyon várom, hát még a tiedet. Mondtam én hogy jójaz a járólap. :lol:
Luca, tök aranyos lehet Tamás ahogy mindent tud már mondani. Nagyon okos. Az időjárás hirtelen változása még minket is megvisel, hát ezeket a csöppöket. Az olvadás amúgy is mindig mindenkit megkever. Van akit érzelmileg, van akinek az alvását.... és így tovább.
Kiru, köszönöm a videót, nagyon aranyos Ákos ahogy már próbálkozik a mászással. Imádnivaló.
Daniella, neked is köszönöm a lakás képeket. Én csak annyit tudok mondani hogy nagyon szép és én is csodálkozom hogy mire vártok még, miért nem költöztök? Vagy tök jól elvagytok ott is?
Petra, farsang hogy sikerült? Gyerkőcök jól vannak? Igen is jó anya vagy. Az hogy lenyelt egy papírdarabot nem lesz tőle semmi baja, ne aggódj. Melinda lányom rendszeresen radírból kiharapott egy darabot és dugta az orrába. Ezzel orr-fül-gégészetre kellett menni mert én nem tudtam kiszedni és persze hogy mindig akkor derült ki amikor már fájt neki. Ne aggódj, nem lesz tőle semmi baja.
Suzi, hol vagy már? Még mindig anyukád mellett vagy ennyire lefoglal a meló hogy minket teljesen elhanyagolsz? Valamit mesélhetnél anyukádról.
Többiektől elnézést kérek, de most igyekeznem kell. Mindenkit ölelek és puszilok. Etnám majd hívlak vagy írok, majd meglátom délután.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi!
Nagyon drukkolok Neked délutánra, várunk este a hírekkel! Puszi

Lesza!
Elfelejtettem tegnap írni, hogy nem baj, ha nem ül még Ákos. Tamásom nyolc hónaposan kezdett ücsörögni egyedül, de nem hosszú időre akkor sem. Szóval nincs lemaradva ne aggódj! A fiúk úgyis sokkal kényelmesebbek, látod Vilcsi és Míra már feláll, Ákos meg még lustizik (Kiru Ákosa - ők egyidősek). Boti kivétel, Ő szuper ügyes, mindent előbb kezdett csinálni, mint a többi fiúcska. :) Elhiszem, hogy kiakaszt ez a munka kérdés, nem lehet ott sem túl könnyű. Nekem még van öt hónapom itthon, de már most kikészít, ha belegondolok hogyan fogok munkát találni ekkora kisgyerek mellett. Főleg, hogy eszembe jutott az is: csak fél-fél évekre írják/hosszabbítják meg errefelé a munkaszerződéseket, így meg hogyan lehet gyereket tervezni??? Kész vagytok ettől :( Na megyek, ezer dolgom van mára, teregetünk ki Tamással, aztán porszívózunk, stb... Puszi Nektek!

Kép

Kép
luca81

Drága Kiru!
Most néztem csak Ákos videoját, nagyon ügyi! Tisztára olyan, mint Tamás: totál ugyanígy kúszott ő is, mint a kommandósok! Meg a kis ökle, ahogy nyitogatja-csukogatja az ujjait, teljesen ugyanezt csinálja Tamás is a mai napig, ha örül valaminek. De olyan szinten, hogy még remegtet is mellé, majd próbálom én is felvenni és elküldöm. Puszi

Etnám!
Köszi a képeket Neked is, szuper jók, igazi nagyfiú már Boti is! Puszi

Kép

Kép
luca81

Helló Csajok!

Úgy tünik most a fiús anyukák aktívabbak!! :lol:
Nagyon ügyes mindenki, és jó látni képeket!
Angyal: szépek vagytok, és kitartás, félidő...mocorogjon minél többet a kis fickó :)

Luca: Tamás nagy dumás!!Milyen kerek mondatokban beszél már, tuti jókat szórakoztok!Mesélsz neki sokat?

Vasika: nagyon szorítok, hogy este csodás híreket hozz!

Arte: jól haladtok ti is! Hmarosan cuccolhattok :D , és nálad is van valami bejelentenivaló!nagyon izgalmas!!!

Lesza: Ákos tökéletes súlyban és hosszban van, szép arányos! Ne bánkódj, hogy nem ücsörög, majd rájön az ízére! Lehet majd mindent egyszerre fog csinálni :roll: Átérzem a helyzeted, mi is nagyon a béka feneke alatt vagyunk anyagilag, egy csomó feleslegesnek tünő holmit adtunk el, és abból ki tudtuk fizetni a számlánkat. Tudod, hogy van ez, mélyről ugrik nagyot az ember, nálatok is eljön ez az időszak!Fel a fejjel!!

Kiru: Ákos olyan gyorsan fejlődik, kamerával sem követhető :lol:
Mellesleg én sem kaptam videót, kíváncsi lennék a produkcióra!timea81@tvn.hu

Etna: hogy vagytok? Boti képei nagyon aranyosak!És milyen változatos... némely képen, mintha nem is ő lenne, nagyon sokat változott!

Laar: majd megyünk házavatóra! Addigis csak rendezkedjetek be nyugodtan, szívjátok magatokba a ház illatát, élvezzétek az újdonságot!

Petra: Mi újság, farsangoltok? Képeket csatolsz majd?

Nofi: Avon?megy, belevágtál?

Rólunk: képzeljétek apa tlált munkát! Olyan boldog vagyok, végre fél év után sikerült, és mit ad Isten, rögtön 3 állásra is felvették volna, még nekünk kellett válogatni, jó mi?! Végülis a pécsinapilapnál lesz reklám igazgató féleség, sok dolga lesz, de annyira lelkes, és ez neki való feladat! Melleslkeg én találtam neki ezt a munkát, és tudtam, hogy ide biztos felveszik, és így is lett! Hiába, mi nők.. :lol:
Vilcsike is szépen fejlődik, folyton rajtam csüng, nem újdonság. Most pár napja megint visszatértünk a 10 óra körüli elalvásra, és ismét 2szer ébred éjjel...sebaj, ilyennek is kell lenni!
Tegnap kész voltam, épp vasaltam, Vilcsi a bal lábamon mászott rajtam, közben apa hívott, telefon a jobb fülemen , a répa fözelék meg odaégett, dobhattam ki lábasostul, röhögtem magamon egyet, aztán még egy adagot csináltem.Hiába, néha összejönnek a dolgok!
Viszont ami aggaszt, hogy Vilcsi nagyon élvezi, hogy mind a 4 ujja a szájába, és öklendezteti magát. Nálatok fordult elő ilyen? Próbálom elterelni a figyelmét mindig, de valahogy visszatér rá. Remélem elfelejti hamarosan.

No megyek, mert felkelt, várom a híreket :lol: Minél jobbakat!
Puszi mindenkinek!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Még annyit, hogy Vilcsi az ágy mellett állva elengedi az ágyat, és magától áll, pár másodpercig, épp tegnap este csinálta elöször. Aztán vagy ráhuppan az ágyra, vagy popsira csücsül. Egyre ügyesebben esik, bár vannak szerencsétlen esések, vagy a székekbe veri be a buksiját.
Ennyi voltam, szép napot mindnekinek!!

tokotimi

Sziasztok!

Nem jó hírrel jöttem de most már elmesélem. Találtam egy csajt aki adott volna nekem petét és szerintem szombat óta én fél méterrel a föld fölött járkáltam annyira boldog voltam. Nagyon ritka hogy valaki fel ajánlja és hétfőn telefonáltam a János-ba hogy konzit kérek, de most nem a régi dokimhoz hanem egy megbízhatóbb-jobb dokihoz. Annyira hihetetlen volt mert hétfőn kértem és már csütörtökön mehettem is, mármint ma. Nagyon szimpatikus volt, kár hogy nem ismertem meg előbb. Csak hogy sajnos a törvény nem engedi csak a közeli hozzátartozó vagy ismeretlen donort. Ismeretlent nem tudta megmagyarázni rendesen mert olyan nincs hogy valaki bekopog hozzájuk és vállalja a kínzást meg a költségeket és fáradhatatlanul megy vizsgálatokra és szúrja magát mert önzetlenül szeretne segíteni ismeretlen párnak. Szóval, ez nagyon nevetséges. Más donor nincs, marad amit a fehérvári dokinál elkezdtem úgyhogy jövő héten megyek szerdán hozzá. Azt hittem hogy pitty-putty jövő hónapban már kismama leszek. Nem jött be. Kicsit letörtem mint mindig de megrázom magam és folytatom amit elkezdtem csak ez hosszabb és bizonytalanabb.
Köszönöm hogy ennyire szorítottatok nekem. Borzasztóan sok erőt adtok nekem. Nagyon szeretlek benneteket.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Jól eltűntem én is, de olyan gyorsan rohannak a napok, házimunka, Alexa, aztán sokszor megyünk a házhoz meg ügyeket intézni, ripsz-ropsz, elrohan a nap. :D Este azért nem írok, mert igyekszem apával lenni, napközben meg a lánykámtól nem egyszerű....

Timi: Először is neked, míg el nem felejtem, ugyanezzel küzködünk már hetek óta, amivel ti. Alexa ugyanezt az ujj ledugdozást csinálja, aztán öklendezik tőle. Eleinte rászóltunk, kivettük a kezét a szájából, de hiába, csak csinálta tovább. Utána megpróbáltam azt, hogy nem foglalkozok vele, hátha úgy előbb abbahagyja, de ez sem vezetett sehová, mert addig csinálta, míg először bukott egy nagyot, majd a 2. alkalommal sugárban kihányta a reggelijét. :( Olyan ideges tudok lenni tőle, de nincs ötletem. Védőnővel és dokival még nem beszéltem erről, majd meg akarom kérdezni őket, csak más anyukákkal, többeknél előfordult már a probléma, aztán egyszercsak magától elhagyta mindegyik gyerkőc. Eleinte azt gondoltam, hogy figyelem felkeltés lehet, de azt mondták nekem, hogy ekkora korban ez nem az. Lehet a foga is állítólag, de úgy gondoltam, hogy rágófog növéséhez még fiatal Alexa, de azt mondták nekem, hogy simán lehet az. Amúgy ő általában csak az egyik oldalon csinálja ezt és a nyelve is sokszor ott van (jobb oldalon alul hátul), szóval lehet, hogy mégis fog???? Amúgy Alexa legtöbbször az etetőszékében és a járókában csinálja, amikor el kellene lennie egy darabig magában, mert én mondjuk a házimunkát végzem.
Ha mászik, jön-megy, ölben van stb. akkor sokkal-sokkal ritkábban csinálja. Én is akartam már kérdezni a többiektől, hogy valaki tapasztalt-e ilyet és hogy mi az ötlete, mitől lehet ez és hogy tudnám leszoktatni Alexát róla?
Vilcsi hányt vagy bukott már tőle? Ha rászólsz, ugyanúgy csinálja tovább? Általában milyen helyzetben csinálja? Mondjuk járókában ő is? Vagy máshol? Dokidat kérdezted már erről? Remélem, hamar kinövik ezt a csajok, mert eléggé idegesítő.

Zsuzsa: Őszintén sajnálom, amiről írtál. Hihetetlen, hogy egy törvény ezt megakadályozhatja! Miért fáj nekik ez, miért szükséges az, hogy ilyen értelmetlen szabályokat hozzanak? Amikor valakinek ez a lehetőség MINDENT jelenthetne.... A csomó felesleges törvény miatt inkább foglalkoznának a bűnözőkkel, a drogosokkal stb. Elhiszem, hogy bizakodtál nagyon és hogy óriásit csalódtál! :cry: Fel a fejjel Drága, ha nem így, akkor más módon, de pocakos leszel te is hamarosan, az nem lehet, hogy ne jöjjön ez össze neked, annyira megérdemelnéd! Nagyon szorítok és próbálj meg nem szomorkodni!

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Kiru: Köszönöm szépen Ákosról a kúszós videót, nagyon ügyes. Alexa ugyanígy a tv távirányítóért és a mobil telefonokért kúszott, majd mászott oda a legszívesebben! :D Kis csibészek! :D

Lesza: Sajnálom, hogy még mindig nincs munkád, remélem, hamarosan találsz majd, szorítok neked! A párod mivel is foglalkozik pontosan? Köszi szépen a ház bókot! Szerintem se aggódj, hogy Ákos még nem ül biztonságosan, Alexa is 8 hós korára ült fel magától és akkor ült meg nagyon szépen. Előtte nem is nagyon erőltettük, kíméltük a kis gerincét. Szép hossza van Ákosnak!

Angyalom: Már félidő???? Hihetetlen! Ne aggódj, bent marad a kicsi fiad végig, minden rendben lesz vele és makk egészségesen fog megszületni!!!! Csak ebben szabad hinned és így is lesz! Nagyon jók a fotók, szépek vagytok a kicsi lányoddal! Nem semmi, hogy mekkora hó volt nálatok! Eszterke tüneményes a nagy hóban! A kutyátok nagyon tetszik! Legközelebb hozz nekünk uh fotót és friss poci képet is, jó? Légyszi-légyszi-légyszi! :)

Etna: Köszi szépen Botiról a fotókat! Nagyon nagyot nőtt! Az alvós képeken olyan édes, kis zabálnivaló! :) Norbival mi a helyzet? Javult valamelyest a dolog? Próbál változni? Köszi szépen neked is a dícséretet a házra! Pincénk nincs sajnos :D , de tök komolyan írom, hogy van egy vendégszobánk, ami a fórum bármelyik tagja előtt nyitva áll, ha felénk jártok, szívesen vesszük a látogatást!!!!

Petra: Ne aggódj, akartam már írni én is néhány napja, hogy egy kis papír lenyelésétől nem lesz semmi baja Flórának, több babát ismerek, ahol hasonló megtörtént, de volt pl. virágföld evés is stb. Ezek a gyerekek már csak ilyenek, ettől nem vagy rossz anya, senki nem tud a nap minden pillanatában maximálisan figyelni. Persze elhiszem, hogy jól megijedtél, de remélem, azóta már megnyugodtál és Flóra is jól van. Kikakilta végülis? Kornélka pót farsangja, amit nálatok tartottatok, hogy sikerült? Hozol majd fotókat? Flóra szopizik még? Bár, már írtam az iwiw-en, utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok neked mégegyszer!!!!!

Kép

Kép
daniellla

folyt.

Nofikám: Neked is akartam már 1000x írni az Avon-nal kapcsolatban, de borzasztóan szita az agyam, hihetetlen :D pedig nem is vagyok kismami. Szóval én már régóta veszek Avon és Oriflame cuccokat is időnként, szerintem sok jó dolog van köztük, azt, hogy megéri-e csinálni, nem tudom, de nekem sok ismerősöm szokott rendelni, van, aki már sok-sok éve csinálja, gondolom, ha nem érné meg, nem szenvedne vele. Szóval mindent bel, próbáld ki, vesztenivalód nincs, utána majd okosabb leszel.

Luca: Olyan ügyes Tamás, hogy már így beszél! Főleg, hogy fiú létére. Ismerek több 2 évest, akik fele ilyen ügyesen nem beszélnek még, na de hát ez annyira változó minden kisgyerkőcnél, előbb-utóbb azért mindegyik behozza a lemaradását. Tesókád hogy van? Nagy már a pocakja? Húgomé már nagyon nagy, bő 2 hónap és megszületik a kislánya, hihetetlen!

Laar: Szuper, hogy már beköltöztetek! Hozhatnál fotókat, hogy hogyan laktátok be a házat! Jól aludtál egyből az új helyen? Én kicsit tartok ettől, hogy fogom majd megszokni, remélem, könnyen! És remélem, Alexát sem viseli majd meg, hogy új szobába kerül.

Arte: Nekem is tetszik a járólapotok! Hamarosan ti is költöztök, ugye? Márc. 8.? Nálunk most úgy néz ki, hogy április 10. szombat lesz a költözés napja!

Végül rólunk: Jól vagyunk (az ujjledugdozást leszámítva :) ), Alexa még nem megy, de már nem sok kell hozzá, már 1 kézzel kapaszkodva is lépeget, megáll kapaszkodás nélkül, még egy kis bátorságot kéne gyűjtenie. De nem sürgetem, nincs lekésve semmiről.

Most megyek, jó éjt, puszi mindenkinek!!!!

Kép

Kép
daniellla

Kedves Vasi és Suzy!

Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szép hétévégét kívánok mindenkinek.
És elsősorban minden kedves Zsuzsannának kívánok nagyok sok boldog névnapot.
Minden szépet és jót kívánok nektek.

Mi jól vagyunk szépen növögetek már és pocira is :D :D
Ma töltjük a 25. hetet és meg is méritkőztem éhgyomorra és ruhátlanul(hi-hi)már 57.4 kg nyomok...
Tegnap Lali-baba nagyon aktív volt sokat mocorgott a nap minden szakában szóval ma szerintem pihizni fog az én kis csillagom.

Zsuzsa sajnálom ezt a dolgot.Sajnos nagyon sok mindennel tudják ám korlátozni az embereket pedig ezt mindenkinek magának kellene eldöntenie hogy segít-e egy ember társán vagy nem...?De a törvény mögé bújva nem sok a lehetőség.
De fel a fejjel minden rendben lesz...

Etna olvasom hogy vannak még fagyi babóitok.
Mikor gondoltad hogy jöjjön majd a kistesó?Vagy erről még nem volt szó gondolom most kicsit rendbe kell tenni a ház táját csak úgy írtál róla hogy úgy éreztem az nem kérdés hogy kell a tesó csak hogy mikor?Na remélem zűrzavaros írásomból kiértetted a lényeget...
bibócska

szaisztok lányok!

csak gyorsban!

laar!
mit szólsz, betiltották a gyógyszerünket? még jó,hogy nem dobtuk fel tőle a prakkert :roll: én csak aludni nem tudtam tőle és idegbeteg voltam, szívbajt nem attól szoktam kapni. örülök,hogy jól érzitek magatokat a házban, élvezzétek nagyon sokáig azt a gyönyörű otthonotokat.

vasi!
írok mailt, ne add fel, a donor utat járd végig, ne kapkodj mindenhova, tudom,hogy szeretnél minél hamarabb, de most egy felesleges műtét miatt ne tolodjón az egész. inkább érdeklődj körbe,hogy a környező országokban (eus) mik a törvények. ott is bele lehetne vágni, pl ausztriában is ennyibe kerül, mint itthon. sajnos a zekének igaza van, így utólag belátom, az anin donor sokkal jobb, mert ő nem fog felkresni, hogy mégis kéne a gyerkőc. én a helyedben ezt az utat választanám, mert mi van, ha a nem anonim donor tényleg el akarja venni! abba belepusztulnátok, te is meg agyerek is, mert biztos imádni fog titeket! a többit mailben. NEM FELADNI ÉS TÜRELEM!!!!!!!!!!!!! tudom,hogy idegesítő szó, én is utáltam, de hidd el,tényleg jobb végiggondolni nyugodtan, vasival megbeszélve, mint ide-oda kapkodni. remélem nem bánottalak meg, tudod én jót akarok neked, csak sajnos annyi hormonnal is elég nehéz volt stimulálni, akkor természetes úton talán lehet,hogy még nehezebb lenne. a lombikhoz akár saját, akár donor petéből nem kell a petevezető, meg a dokid is mondta,hogy lehet, hogy nem is sikerülne a műtét. inkább keress anonim donort, cirisben bitztos van, mert ott adományozás miatt tört ki a balhé, akkor kellett, hogy adományozzanak többen is és max fagyasztott petesejtet átviteted a bmc-ben és ott zeke megcsinálja. vagy külföld.

többiek bocsánat, de rohanok, mert boti alszik mivel hajnalban kel mostanában és szinte semmit nem alszunk, az idegeim megint nyúlnak, nem tudom megint mi ez a nagyon nem alvás, eddig éjjel felkelegetett, de evett-ivott ,tuvábbaludt, reggel fél 9ig is akár, erre mostanában már keleget és 6kor fenn van. egész nap marhára pakol és látványosan unatkozik. ja sétánál sem jó semmi, babakocsiban ordít, sétálva rohangál oda, ahova nem szabad, multkor mire utolértem belevetette magát a kutyaszaros hóba, majdnem elájultam. utána rohan az úttestre. néha nagyo na határokat feszegeti.

addig örüljetek csajok, amíg nem mennek maguktól a gyerkőcök, mert hosszútávfutók sem érnék utol pl botit. főleg babakocsival és két nagy szatyorral. ja a közértben, ahol nincs bevásárló kocsi, be sem megyünk, mert lesöpör egy polcot, ahogy tette is, de még jó,hogy alufóliák voltak ott és nem törékenyek.

viszont láttam két tök jó filmet a norbival, mert botit lepasszoltuk, kellett már nagyon egy kis kikapcsolódás, ajánlom ha nem láttátok és akartok röhögni a másnaposokat és limonádénak a hova lettek morganéket. a vége tanulságos,hogy mire unnak rá a pasik, ha a meddőség kerül szóba.

jövök, amint tudok, csók mindenkinek, ja már a du-i alvása is ami ma 11-re esett max 1 óra . egyre nehezebb botival, nem tudom,hogy k ihogy van vele

timi!
köszi a kép hozzászólást, nagyon angyalian néz ki, nem is gondolná az ember, hogy egy kis ördög :twisted:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

bibócska!
gratulálok a 25. héthez, lali manónak nagy simi a neveben, jó kisfiú legyen ám! 57 kg :roll: én ennyivel születtem :lol:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

milyen szar vonalzóm lett, megbolodult a nagyonbaba?

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Egyensúly játék, az egérrel kell irányítani! :D

http://www.kalaaleq.com/napatoq.swf

Etnám!
tudom miről beszélsz Botival kapcsolatban, nekem nem újdonság a dolog. Most én is padlón vagyok lelkileg, néha nagyon sok minden :( Holnap megyünk apával KETTESben Győrbe, elmondani nem tudom mikor voltunk utoljára ketten valahol. (mióta Tamás meg van, csak egyszer...) most csak ennyire futja, jók legyetek, puszi mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Vasikáénak és Suzinak nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok, millió sok puszival!!!!!!

Kép

Kép
daniellla

lucám!
ez kua jó, beszartam a röhögéstől, ez kéne nekünk is!!!!! 17 m a csúcsom.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Szaisztok!

Zsuzsáknak boldog Nevesnapot!

Nem tudni mikor lesz a költözés, mert most elég nagy kavar van a közművek körül, de hát úgy szép az élet ha zajlik.

Sajna nekem sincs jó hírem... Gondolom azt hittétek h babás leszek, de a munkával kapcsolatos. Volt lehetőség kimenni Németországba az anyacéghez dolgozni 4-8 hétre. Jelentkeztem de nem választottak be a 8 ember közé. Pedig jól jött volna egy kis plusszpénz. Minden ott töltözz napra kapnak 8 eurót, és az itthoni 3 havi átlagbért is megkapják.... De sebaj, ennek így kellett történnie!

Pusz Mindenkinek!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Zsuzsáknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Zsuzsa
Sajnálom, hogy nem sikerült :cry: de ne adjátok fel! Ja ne szerdán menjél ám a dokikhoz feb. 1-tól csüt. rendel!!! Sok puszi!

Arte
Sajnálom, hogy nem sikerült!

Angyalom
Már félidős vagy?? Hogy rohan az idő!! Eszterke nagyon aranyos!!

Remélem mindenki jól van!!

Velem semmi különös! Dolgozok és rohanak a napok itt van már lassan febuár vége!! :shock: :shock: Tegnap megjött a mensim!
:( Még ez a ciklus és ha most sem jön össze akkor megyek vissza a dokimhoz, hogy mi legyen most és ,hogyan mert már nincs a Fehérvári kórházban és Siófokon nem csinálnak inszemet!! :cry:

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Sok-sok puszi!

Kép
grácus

Etnám!
Akkor hajrá, 17 m nem sok! :) Én 57-ig jutottam, pedig élőben sosem próbáltam még :D Puszi
Többieknek hogy megy az egyensúlyozás???

Kép

Kép
luca81

Sziasztok.

Húúú, csajok, nagyon-nagyon-nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket. Nagyon aranyosak vagytok. A biztatások is jól jöttek, mint mindig, tudom hogy rátok lehet számítani bármikor. Nagyon szeretlek titeket. Nem adom fel, csak már nem sok esélyem van, sajnos észre kellett hogy vegyem. Idő sürget.
Grácus, csodálkoztam én hogy ő csütörtököt mondott. Hát, gondoltam elszólta magát. Megnéztem a honlapját és szerda van oda is írva. Többször is megnéztem. Köszönöm hogy szóltál. Te honnan tudod? Sajnálom hogy megjött a mensid. A csudába. :twisted:
A dülöngélőst én élőben próbáltam néhányszor buli után, az jobban ment mint egérrel, de kurva jót nevettem rajta. :lol: Tetszett.
Etna, tök jó volt az a mail amiben a repülő társad szeretnéd idegesíteni. Szerintem be is sz_r_a bárki is. :lol: Eddig mindenkinek tetszett akinek megmutattam.
Na, már megint lépnem kell. Ma is dolgoztam. Hmmmmm. :roll:
Puszilok mindenkit és kellemes hétvégét mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Zsuzsa
A honlapján olvastam!! 2010 január végei beírásnál! 14 órától rendel!!
Sok puszi!!!

Én 26m-ig jutottam!! :lol: :lol:

Kellemes hétvégét!
Puszi!

Kép
grácus

Szép estét!

Vasikám! Fel a fejjel, leszel még kismama, higgy magadban!!!Eljön a Te időd is! Légy türelmes, és meglesz az eredménye :)

Arte! Ne szomorkodj, legközelebb rád esik a választás!Meg aztán ki intézné a közműves ügyeket és a házzal kapcsolatos dolgokat :roll:

Daniella!Szóval csak a mi gyönyörűségeink öklendeztetik magukat?!Aggasztó...szerencsére Vilcsi még nem bukott tőle, de igen, nálunk is akkor jellemző inkább, amikor egyedül van, lehet unatkoznak ilyenkor? Ja, és ha kiveszem a szájából a kezét, csakazértis csinálja, és még röhög is!Szörnyű! Mostmár mindig adok valamit a kezébe, de azt is vaalmikor eldobja, és folytatja...nem beszéltem orvossal még, jövőhéten megyünk tanácsadásra, mindneképp rákérdezek, majd írom az infót!

Luca!Milyen volt Győrben?Igazi felüdülés?

Bibócska! De rég voltam 57 kg. :shock: Én 65 kg.val kezdtem, és 80nál álltam meg, most újra közeledik a kezdő súlyomhoz!Úgyhogy hajrá :lol: Lali manónak üzemnem, dolgozzon szépen, a bordákon jól lehet taposgálni :D

Ebbe az egyensúlytartósba én vagyok a negatív rekorder, nekem 11 a max., igaz, nem fektettem pár játéknál többet bele, de király!
Rólunk: minden rendben, leszámítva az öklendezést, telnek a napok nagyon-nagyon gyorsan!!

Egyetek sok gyümölcsöt, puszi mindenkinek, jó éjszakát!

tokotimi

Kép
Kép
arte

Tokotimi: azUram már be volt szarva h mennyi mindent át kell majd adjak az elintéznivaló ügyekből neki ha kimeyek.... De neki lett szerencséje! Na meg azért én is örülök a szívem mélyén mert pont az ovulációs napom beleesett volna a kinti 4 hétbe.... Habár én bízom benne nem lesz már szükségem arra h figyelemmel kísérjem azokat a napokat. Reméelm március elején kiderül!!!

Luca: milyen volt a kiruccanás? Ez a játék nagyon jó de én csak 43m-ig jutottam....

Laar: a kiscsaj nagyon édes! Nagyon jók az új képek! De most inkább az apukáját láttam benne!

Vasi: Neked kitartást, hidd el ha már itt van melletted ez a csodás ember el fog jönni a kisVasi is hisz megérdemlitek!

Kiru, Petra??? Ki merre jár?

Legyettek jók és vidámak!

Pusza

Kép
Kép
arte

Laar: jók a fürcsis képek is! Milyen járólapotok van a fürdőbe? Csak mert mintha ugyanolyan lenne mint nekünk....

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Vasi, Suzy boldog névnapot nektek.Már nekiláttam írni egyszer de azt hiszem a törpe elnyomta, és elveszett.:(

Arte!
A fürdőszobai járólapra gondolsz?Eufória járólapja,és bézs színű.

Jól vagyunk, ügyesen álldogál a manócska.

Jókat alszunk az új hálóban és a manócska a szobában, de sajna napközben nem lehet egyedül hagyni bent, hiába vettünk rácsot, az ajtóra, mivel nem lát, nem játszik el egyedül, ha kihozom a nappaliba akkor elvan, csak nem tok állandóan a nyomában lenni, itt egy kicsit több a tenni venni való, mint a lakásban volt.

Daniella!
Ne aggódj, a piciknek könnyebben megszokják az újat.Nem lesz semmi gond nálatok sem, És én még azt mondom, h sokkal jobbat alszom itt, csend van, nem hallom a vízcsobogást,fürdést, ahogy mászkálnak fölöttünk, szuper nagyon.

Lányok!
Sajna a csajszim egyik bokája eléggé csúnyácska, uh holnap felhívom az ortopédust.Hátulról olyan mintha el lenne törve a bokácskája.Remélem hamar helyrejön.Eddig nem emlékszem h ilyen lett volna, mondjuk nemrég óta áll a lábán, és csak akkor látszik.Kíváncsi leszek mit mond.

Küldöm a képeket ahogy tudom, ígérem:)

puszika és jó éjt mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

sziasztok!
küldök pár fotót a lakásról
Kép
Míra Lilyke függönye
Kép
Míra szoba1
Kép
Míra szoba 2
Kép
nappali hátulról
Kép
nappali közepe
Kép
étkező
Kép
nappali elölről
Kép
konyha
Kép
budi
Kép
Fürdő jobb oldala
Kép
fürdő bal oldala
Kép
Háló jobb oldala
Kép
háló bal oldala

a konyhában szemből hiányzik még egy ajtó, ahol a tányérok vannak.
A függönyök a hálóban nappaliban ideiglenesek.
Tervezzük már az előszoba bútort is,most kupi uralkodik ott uh arról és a közlekedőről nem küldtem képet.A tulipánjaim már nőnek a bejárat előtti járda szélén, de majd ha kinyíltak küldök azokról is képet, biztos csodaszépek lesznek.
Sajnos a hálóban nem lett a fali lámpa vezetéke bevezetve a falba:(

most lépek megiszok egy kávét, meg lassan itthon apa is.
remélem mindenki jól van, és elvezitek h közeleg a tavasz.Én már nagyon várom, hogy kertészkedhessek:)
millió puszi csajok

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

helló helló mindenkinek....
remélem jól vagytok ebben hol ősz hol tavasz és hol tél időjárásban...
nem nagyon lehet kiigazodni ezen az időn :D :D
na csak azért is jövök már mert hiányoztok hi-hi de tényleg...!!
no meg izgatott is vagyok csöppet..
mert bizony pénteken megyünk 4d uh-ra amikor is már biztos lesz képünk mit képünk cd.-n Lali királyfiról.
És amit én már nagyon-nagyon várok.
Péntek fél 5!!!!
pont 26 hetesek leszünk szóval bízom benne hogy minden jól fog látszódni és hogy picurom ismét aktívan mutogatja majd magát..
amúgy egyre jobban nő amit az én pocim egyre nehezebben tolerál..
mármint úgy értem hogy bizony már két éjszakát nem aludtam végig mert ő aztán olyankor aktivizálja magát amikor anya már húzná a lóbőrt és persze vasárnap hajnalban 3-5.-ig fenn voltunk mert ő felfedezősdit játszott...a méhem minden egyes mm.-ét bejárta és ez nem vicc.jobbról-balra majd vissza de ott sem jó lement a hólyagomra majd ott sem volt kényelmes feljött a köldökömig persze ezt pár perces periódusokra osztva és kezdtük előről...
sehogy nem volt kényelmes a fekvés főleg nem az oldalamon mert feszített...
hát manapság így telnek a napok de csodás pillanatok ezek és hálás vagyok hogy átélhetem
bibócska

szia bimbócska!
csak úgy áramlik a soraidból a boldogság, annyira jó olvasni őket...
már alig várom én is hogy újra átéljem ezeket a gyönyörű pillanatokat, nagyon szuper lehet.
vigyázz magadra.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Legelőször is :

Zsuzsáknak Boldog Névnapot kívánok!

Vasi Zsuzsi, sajnálom, hogy első nekifutásra nem sikerült a donor baba, de nem szabad elengedni a célt, és meglátod, sikerülni fog. Járd végig az utad, és baba lesz a vége. :-)

Laar, szívem, nagyon barátságos, szép az új otthonotok. Sikerült megszokni? Míra élvezi a változást?

Timi, aranyos vagy, köszönöm a bíztatást. Egyenlőre úgy érzem, sikerülhet Avon fronton érvényesülnöm, bár nekem ez még nagyon új, én eddig inkább hitelt adtam el, mint kozmetikumot. Más világ, de élvezem. :-)
Eddig 32.000.- ért sikerült árut rendelnem. :-) És ez még csak az 1. kampányom. :-)

Angyalka, nagyon ügyes vagy. Pihenj, amennyit Eszterkéd enged, vigyázz a picurira. :-)

Bibócska, de jó, hogy végre látod majd Lali babát. Aztán majd küldj légyszi videót, képet. :-)

Etnám, hogy vagytok? Norbival jól haladtok? Boti rosszcsontkodik?

Petrám, nagyon eltűntél. Remélem minden renndben van, senki nem beteg, minden oké... Jelentkezz, ha van egy kis időd. :-)

Nálunk semmi különös nincs, kicsit felpörögtem, ahogy eddig a telet, most már a tavaszt várom.

Kép
Kép

Most megyek, puszika mindenkinek: Nofi :-)

nofertiri

sziasztok lányok!

a kiscsávóm eléggé lefoglal, írok pár sort, aztán rohanás tovább.

daniella és timi, ne aggódjatok ,ilyen doglok vannak sok helyen, én gutaütést kaptam, mert boti direkt köhögtette magát és majdnem megfulladt sok estben, majdnem olyan, mint a hánytatás. néha a hajam égnek állt tőle, én bizony erősen rászóltam, ha szabad, ha nem és egy idő után abbahagyta. addig köhögtette magát, míg a végén öklendezett. kriszti barátnő márkja szintén ezt csinálta, ő is rászólt és már sem csinálja már.

laar!
szép lett a lakás, a fürdőszoba csempét könnyű tisztítani? mert én negyon megbántam a bordó csempén minden meglátszik. a bedőlt boka természetes, állítólag járás kezdetén nem nagyon kell ortopédia dolgoktól aggóni, mert minden elfogadott, a kifelé, befelé dőlt boka, a befelé, kifelé álló láb, mert mindent már csak akkor tudnak korrigálni, ha stabilan áll és megy, akkor tudják a végleges diagnózist felállítani. boti tisztára kifelé rakja a lábát én most fogom vinni, hogy nézzék meg, de az ortopéd doki mindig elhajt, hogy majd 18 hósan jöjjek vissza.

luca!
ugyanaz volt a program ,szombaton norbival kettesben voltunk fél napot. nagyon hiányzott boti, anyuéknál tök jól elvolt, de azért elég fura volt néküle. volt kajcsi, mozi és egyebek :oops: tényleg szükség van több ilyen programra, de én mindig azt néztem,hogy hogy tetszene ez botinak. hát hiába, ilyen vagyok.... nálatok, hogy telt az édeskettes, jobb már a kis lelked?

nofi!
gratulálok avon ügyben, ügyes vagy. szép lett a könyved? nem is írtál az ötletemre, nem tetszett?

angyalom!
haragszol? nem válaszolsz az emailemre már egy hete vagy ennyire el vagy havazva. kispasi? néha íjr,hogy nincs baj és akkor megnyugszunk.

petrám!
jól vagytok? sajnos skypolni most nem tudok, mert boti eltörte a fejhallgatót, mert gumimacit hallgatott és egyszer ott hagytam egyedül, mert elszaladtam pisilni, most vehettem egy újat teszveszen, de nem ért még ide.

vasi!
mentek az ötlet emailek. írj valamit,hogy mi volt a dokinál.

bibócska!
várjuk nagyon lali manóról a képeket, családnak nem megmutatni, mi legyünk az elsők, mi jobban várjuk :D kép, video minden jöhet. nagy élmény lesz, mi két héttel később voltunk ,akkor már nem fért bele egyben a kép, külön fej, láb, fütyi,stb, hátha most még tudják egyben is. akkor volt boti 1200 g.

ajaj, mennem kell, megjöttek a férfiak az életemből, a kisebbik csupa kosz, sarazott. a nagyobbik meg hagyta, kit verjek most meg :roll:

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Bíbócska: nagyon jó olvasni a soraid, így legalább lelkiekben el tudom képzelni mi vár majd rám abban a csodás 9 hónapban :D

Laar: nagyon jó lett a házikó! Annyira jó Nektek h már ott lakhattok, de eljön a mi időnk is :D

Etna: örülök h sikeerül egy kis időt kettesben töltenetek és legalább ez feltölt titeket. Botinak meg jó h lazán lehet a mamiéknál! :D

Luca: milyen volt a "randi" ?

Na lánykák a végére tartogattam a topikhoz illő témámat. Most ezerrel kell szurkolnotok nekem h szombaton ne jöjjön meg. Semmi különös tünet nincs, csak....

Mindenkinek pusszantás! Készülődök a munkába....

Kép
Kép
arte

Kép
Kép
arte

Etnám!
ÉN is úgy voltam a szombati kettesben csavargós helyzettel, mint Te: állandóan azon járt az agyam, hogy mennyire tetszene Tamásnak ez, meg az... hiába, úgy látszik mi már tényleg csak ilyenek vagyunk.
A "kis lelkemmel" az a helyzet, hogy még mindig nem az igazi. Egyre jobban aggasztanak dolgok(ahogy közeleg Tamás 2. szülinapja), de ezeket magamnak kell megoldani. Ma is voltunk bölcsiben baba-mama klubbon, két órás volt, jobban sikerült, mint gondoltam. A gyerkőcöket lefoglalták (Tamást csak próbálták persze), volt olyan kisfiú/kislány, aki a két óra alatt egyszer sem kereste az anyját, szerintem ez is furi azért. Tamást is sikerült néha-néha öt percre elcsalni mellőlem, de mindig spurizott vissza hozzám. Aztán megint elment pár percre, megint vissza... így telt a két óra kb. De én már ennek is örülök, mert azt hittem majd végig mellettem fog ülni. (mi meg tök jó sünit csináltunk dekorgumiból) Marha jól érezte magát Ő is, csak én legyek a közelben. Szóval ami a legjobban aggaszt továbbra is, hogy ennyire anyás. Ismét ott tartunk, mint egy éves kora előtt: állandóan csak anya, meg anya... (kb. egy hónapja van ez megint) anya öltöztet, anyával játszok, anya etet, anya altat, anya mesél..stb. Van egy oldal, ahol lehet írni a Ranschburgnak, írtam ebben a témában, kíváncsi vagyok válaszol-e. A gyerekek ma sem nagyon érdekelték, inkább maga játszott, pontosabban a felnőttekkel. De azért talán még alakul, csak ez a hülye klub is egy hónapban egyszer van. A hétvégi Ringató meg más, ott nem játszanak, hanem mondókázás van. na mindegy, hagyom a témát, aki nincs benn ebben, az úgysem érti miről beszélek.
Puszi, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

sziasztok!

köszönjük.

Arte!Kitartás, hamarosan már ti is költöztök.

Etna!
Nekem is ugyan ezt mondta a doki.
A csempén hamar meglátszik a vízcsepp szerencsére csak egy helyen kap vizet a zuhany alatt közvetlenül a többi sötét felületen nem, de ugyan így vízpöttyös a fehér mosdókagyló és a zuhanykabin üvegje is, uh mind1.
Ami nagyon bosszantó az a sötét parketta a nappaliban ami már 1000 helyen meg van karcolva és iszonyatosan látszik:(és kva sokba került, de nagyon szép viszont, csak kényes, naponta porszívózni kell mert egy kis por is borzasztóan látszik rajta, de mondjuk erre számítottam, csak arra nem h ennyire sérülékeny.

Nézzétek kapott fülit:)és nagyon ügyes volt kicsit pityergett csak, és utána már nevetgélt. Kép

na megyek fürcsi és szunya, jó éjt.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Luca: sajnálom, h ennyire anyás a fiad... Remélem az Öreg válaszol majd a kérdésedre és irányt mutat és megnyugszol!

Laar: nagyon édi a fülikkel, eddig fel sem tűnt h nincs neki pedig naponta nézegtem a képeit az iwiwen :oops:

Pusza

Kép
Kép
arte

lucám!
gyerekekkel még nem kell játszania, ugyanis 2 éves korig magányos farkasok, ne aggódj emiatt. majd a bölcsiben megtanul játszani a többiekkel. én azt javaslom neked, hogy te is add le minél többet, mert ha esetleg bölcsibe kell mennetek, többet lesz beteg, mint bárki más, mert a kis lelkét meg fogja viselni. én is már mamánál hagytam hétfőn is, ő altatta, képzeld el imádta. én meg ott nyüglődtem a bevásárlásnál,hogy siessenek, mert a gyerek nem fog elaludni, egy szóra elaludt. a mama ágyában, mikor mentem vagy 15x megmutatta, és bele is ugrott. én csak ámultam. boti is any,any ozik egész nap, apjától is hozzám akar jönni folyton. minden játékot hoz nekem, velem játszana.
igazad van, magadnak kell helyre tenni a dolgokat, de ne hagyd magd lelkileg zsarolni, mert kis terroristák ám. ha egyszer sír és hazaviszed, akkor mindig ezt fogja csinálni, itt is fontos a következetesség.

vagy van még egy tippem. tamás augusztusban lesz 2 éves, akkor azt jelenti, hogy el kéne kezdenetek próbálkozni, a haskeményedés miatt téged táppénzen tudnak tartani és a család valamelyik tagja legyen "gyesen". azt lehet munka mellett is, a táppénz és a gyes együtt simán több, mint most a gyed-ed. ezen nem gondolkoztál el? nálunk anyu lesz gyesen én meg betegácsiba. tehát bölcsi kilőve, ez az egész rendszer úgyis arra megy ki,hogy minél előbb gyereket elszakítani az anyjától. már 2 hós babák mellől mennek vissza dolgozni anyukák, ez egy baromság
akinek ilyen fontos a karrier, az ne szüljön. egy két hós gyereknek az anyja mellett a helye. a köcsög kismama és baba magazin is ezt súlykolja, hogy karrier, karrier. menjenek a pi....ba. egy anyának az a karrier,hogy látja a gyerekét fejlődni, járni, enni. nem a babysitter elmondása alapján kell megtapasztalni. meg azért én dolgoztam bölcsibe, ott a gyerekek egymástól nagyon sok mindent megtanulnak, de nem lehetsz 16 gyereknek az anyja ,hiába is igyekszel.

na jó hosszú lettem, megyek is, mert boti kirámolta az egész szekrényt ennyi idő alatt, megkeresem a ruhaköteg alatt. :roll: mikor lesz már ennek a pakolásnak vége, bedaom bölcsibe, ott majd rendre tanítják :lol: sőt a következő gyereket már oda szülöm.

ja lányok, tessék szülni, aki megteheti, vészesen fogy a magyar nép. talán, ha családbarát kormányunk lesz, könnyebb lesz az anyák helyzete és nem a kádár rendszerbe megyünk vissza. még jó,hogy nem kell megint egyenruha a bölcsibe, hogy ne látszódjanak az anyagi különbségek. az még szép időszak volt, én adtam rájuk olyan kolhoz ruhát, hát csinos volt mindenki sötétkékben.
tegnap kaptam egy tök jó felsőt a keresztelőre, meg tintapatront is hoztam haza, hogy tudjak nyomtatni hirdetéseket, hát had ne mondjam, hogy boti elérte és ráöntötte a vadi új felsőmre. majd a szívem szakadt meg, végre nem turis felső, erre ez van. nem jött ki, de összetintáztam az egészet, így érdekes lett.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

ja lucám én csörgődobot csináltam tengap, nagyon jó lett, boti egy mozdulattal tönkre tette és kiette belőle a szotyit, ami benne volt, szalámibél volt rajta , tök jól szólt, előtte meg népművészeti babát varrtam, azzal telefonál. hiába jó a kézügyességem, de már ez is egy fejlődési fok, mert kitalál magának játékokat, baba-telefon. távkapcsoló-telefon- telefon -telefon. :lol:

laar!
segíts légyszi, anyám szülinapjára akarok csinálni "könyvet", hogy kell a fényképeket egy oldalra rakni, nekem csak a fénykép számát rakja be a word-be, hiába csinálom irányított beillesztéssel. olyat szeretnék,mint neked a terhességi képeid, hogy ilyen volt fiatalon, később, stb... köszi

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?