Fitie, nagyon nagyon köszönöm!!! Voltunk gyerekekkel korizni is, van fent onnan is kép
Rili, én is pedagógus vagyok, és van, amikor sokat hiányzom. De ehhez senkinek semmi köze nincs, nem hiszem, hogy magyarázkodnod kellene. Ha a főnököd tud róla, az pont elég. Sajnos nálam már az egész iskola tud róla - nem nekem járt el a szám, hanem az iskolai páromnak, akivel alsóban együtt tanítunk. Mégis a főnököm van olyan intelligens, hogy felfogja nem élhetek mindig úgy, hogy majd terhes leszek, és nem kezdek semmi komolyabba - jövőre elsős ofő leszek. Természetesen minden előre le van rendezve, hogyha én nem leszek, akkor ki veszi át az osztályt úgy, hogy a szülők ne érezzék becsapottnak magukat... Na, ebből is van vita, mert a leendő párom nagyon féltékeny, hogy ennek ellenére ofő leszek...sajnos ott nincs annyi intelligencia, hogy feldolgozza, de hagyjuk is. A lényeg, hogy első a gyerek, és nem kell beszélned a szülőknek erről - főleg, hogy bármikor dönthet úgy, hogy elvigye a gyerekét. A másik, hogy úgysem köszöni senki (csak nagyon ritkán), hogy mi mindent teszünk meg a gyerekekért
Nagyon nagy öröm nekem, amikor a szülőkkel ilyenről beszélünk, mert sajnos inkább a rossz jut nekünk. pl. Kértem szülői segítséget abban, hogy ne köszönjenek neki úgy a gyerekek, hogy CSÁ!, de a szülő nem akar együttműködni velem, és közölte, hogy fel van háborodva micsoda képmutatás, hogy nem köszönhetnek így a gyerekek; neki ott ahol akarnak és amikor akarnak köszönhetnek így. Na, erre varrjatok gombot! Én csak azt szerettem volna, és ezt ki is fejtettem neki, hogy lehet tegeződni, de ne CSÁ-val, hanem a szia köszönési formánál maradjanak. Na, mindegy - túl sokat hoztál elő belőlem Rili
Fogyás?? Menj el IR vizsgálatra, akkor aztán lesz fogyókúra a javából! Nem is értem, hogy inszemnél miért nem számít az IR, miért csak lombiknál. Ja, és egyre több helyről hallom, hogy akár 70-es Ir-rel is teherbe estek a nők, sőt, meg is marad a gyerekük! Szóval nemtom. A Kaáliban meg megcsinálják a kezelés és minden mellett a lombikot... Miskolci Kaális orvos meg azt mondja, hogy nem ettől függ a siker... Na, én teljesen összezavarodtam, mert ha csinálok valamit, akkor szeretném nagyon jól csinálni - betartani ezt a diétát és mindent, de amikor ilyen hírek és infok jönnek, akkor nehéz nem feladni. Illetve nem adnám fel, csak belevágnék a lombikba - mindig hajlok rá, hogy májusban mindenképpen elmegyek lombikolni... Vagy nem kéne?? Nemtom...
Bocsánat, hogy ilyen hosszan írtam!!!!!!