Új privát üzeneted érkezett!

Wertzuz,
tündéri! :)

Pálmi mai napig nem eszik 4 óránként :lol: A reggeli után 2 órával már kéri az újabb kaját. Délután többeket is kibír, de ritkán jutunk el a 4 óra hosszáig :)

Susy,
örülök, hogy már nem kel 1 óra múlva.
Pálminál is valamennyire rendeződött, most csak 2-szer ébred éjjel, viszont nagy bánatomra már csak 8.5 - 9 óra hosszát alszik éjjel :( Nagyon nagy ritkán 10 óra hosszát, de olyankor az utolsó 1-2 órában már nagyon nyüzsis.

Úgyhogy mostanság vele fekszem, különben hulla vagyok másnapra, mert így is még egy fél óra legalább, amíg elalszom miután ő elaludt és ugyanez a 2 ébredéskor, ergo én mindenképp 1,5 órával kevesebbet alszom mint ő, és most általában 9 óra hosszát alszik, így nekem csak 7-7,5 óra alvás jut, pedig én nagy alvó vagyok, ez nekem kevés :oops:
Na a másik fele meg, hogy amióta emiatt vele kell feküdnöm, nem sok idő marad apára... :roll: Max. péntek este, mikor másnap délelőtt ő átveszi én meg még visszafekszem...

Tüni,
gratula a megindulásnak, Pálmi is nagyon gyakorol mostanság :) Olyan cuki ahogy totyog :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gladys 2011.07.19 17:17-kor.

KépKép

KépKép
gladys
 
 


Susy- örülök hogy jobbak az éjszakák. Melyik módszer vált be vagy csak megunta a fiatalúr a balhézást:))

Tegnap lemaradt de NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok Kristófnak.

Nekünk most volt a 14 hónap alatt a 2. rossz éjszakánk. Még csak két fogunk van és most jön a felső kettő egyszerre,de elég érdekes mert két hete péntek éjszaka nagyon csúnyán be volt pirosodva és dagadva az inye így azt hittük kijön pár nap alatt a fog de még mindig nincs kint csak épp hogy átlátszik az inye. Alapvetően nem nyűgös emiatt Kristóf de éjszaka lehet hogy adhattam volna neki valamit a kencéken kívül. Hallottam a Vibrucol kúpról, ez hatásos lehet? és nem ártok neki ha mégse jön még a foga?[/img]

Kép

Kép
tüni75
 
 

 
 

sziasztok
gladys a beutolót nekem a doki adta, azzal kellett jelentkeznem a betegfelvételnél, anélkül nem mehetsz be....
nincs dokid?

Andi
bordasa
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gladys 2011.07.19 17:18-kor.

KépKép

KépKép
gladys
 
 


Tüni
Köszönjük szépen a köszöntést, nagyon aranyos tőled.
Igazából mondhatom azt, hogy türelem nevű pirulát szedtem és hatásos volt. :) Az jó, ha csak kettő rossz éjszakátok volt eddig, ne is legyen több, de ha most beindul a fogzás elképzelhető lesz.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok,
itt vagyok, köszönjük a gratulációkat :wink:
minden rendben, majd igyekszem jönni a részletes beszámolókkal is :lol:
szép napot Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


hellosztok
akkor nem kell időpont, csak a betegfelvételnél jelentkezel.. ha kedden mész, amikor a hajdú doktornő van, akkor vigyél 3 napi hideg élelmet, mert iszonyat tömeg van. ja és amikor én voltam, nyáron, akkor érkezési sorrendebn ment a bemenetel, úgyhogy kellemes lincs hangulat uralkodott, mert volt aki előbb bement.. én 7:30ra értem oda, és kb 11 körül jutottam be.. szóval nem volt 1szerű, azzem kiolvastam egy könyvet is...

Andi
bordasa
 
 


Susy, Kristófnak utólag is nagyon boldog szülinapot!

Úgy csinálom ezt a Sinlacot, hogy kiöntöm a vizet, és lassan hozzákeverem a pelyhet, és amikor gríz állaga van, akkor abbahagyom. :)
Azt mondod tápival is lehet? És azt mikorra? Ugyan úgy délutánra mehet?

Andi

KépKép
wertzuz
 
 


Wertzuz
Köszi a köszöntést. :)
Igen délutánra. De azt hiszem Márti volt, aki éjszakára adta és onnantól kezdve aludta át a kisfia az éjszakákat. De nem akarok hülyeséget írni, Márti javíts ki ha hülyeséget beszélek. De ami biztos, hogy én is tettem tápszerbe Kristófnak és sokkal jobban jól lakott.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Ildi, én is sok szeretettel gratulálok! Léni már így a kis képen is nagyon helyes, ha lesz egy kis időd, szívesen látnánk róla további képeket is. Lillu hogy viseli a megváltozott helyzetet? A kis nagytesó :)

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Nálunk elkezdődött a tényleges fogzás. Éjszaka össze vissza dobálta magát, többször ébredt, volt, hogy szinte üvöltve. Szegénykémnek ömlik a szájából a nyál. Nappal se tud rendesen aludni, 30, max 40 perceket csicsizik. Egyfolytában nyűgös, szinte vergődik. Kézben megnyugszik kis időre, de ott se az igazi. Elaludni nem tud, ringatni kell cumival. Ma lemegyünk a gyógyszertárba és veszek neki homobogyót. Annyira rossz, hogy nem tudok rajta segíteni. :cry:

Andi

KépKép
wertzuz
 
 


Wertzuz
Ilyen fogzásos nyugtalansági állapotra nagyon jó még a viburcol kúp, ami szintén homeos. Esetleg azt is kipróbálhatod, itt többen használtuk.

Kép
Kép
susytunder
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gladys 2011.07.19 17:18-kor.

KépKép

KépKép
gladys
 
 


Ildi: Nagyon gratulálok Lénihez! Gyere mielőbb, és mesélj! Meg hozz képet is! :lol:

Wertzuz: Peti is kap Silnacot. Simán lehet tápszerrel is adni. Ő pl. nem eszi meg a tápszert, de még kéne, ezért én a sima gyümölcsös bébiételhez adok 1 dl tápszert, és Sinlaccal sűrítem. Ezt eszi napi 3x (egyszer húsos ennivalóval) kb. 9 hós kora óta, és nagyon szépen gyarapszik. A hozzátápit úgy kezdtem, hogy a gyümölcsöt pépesítettem, és kicsit sűrítettem Sinlaccal.
Nálunk a fogzás nagyon lájtos. Dologelt használunk, ha kell, de most pl. 3 kijött sunyiban egymás után, aztán 1 db némi nem alvás után (bekentük a géllel, mikor rájöttünk, hogy lehet egy fogacska, és már aludt is. Reggelre kint is volt.)

Gladys: Én is most megyek Hajdú dr. nőhöz, bár én már a 18 hetes genetikai Uh-ra, és inkább magánba.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Gladys! Ha tudsz menjél oda 7re. Nekem a férjem ment a betegfelvételre, így 7kor én voltam a 3. kismama. A doktornő előbb el is kezdte a rendelést, így én már 3/4 8ra végeztem. Vagy beutaló kellett vagy a kiskönyv. Nekem volt mindkettő. HA megvan a 12 hetes genetikai uh eredményed, utána leveszik a kombinált teszthez is a vért (ha akarsz ilyet), előre egyeztetett időpontban.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Nikuc! Arra figyelj, hogy úgy menj a doktornőhöz, hogy már betöltött 18 hetes legyél uh szerint is, nemcsak a mensi szerint. A doktornő ezt szokta kérni!

Fogzás: van egy nagyon tuti homeos szer: osanit a neve, de Magyarországon nem lehet kapni. De vannak olyan gyógyszertárak, ahova meghozzák. Chamomillaval érdemes kezdeni, de nem szabad hetekig adni.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Gabi,
pont ma adtam Pálminak is az első adag Chamomillát.
A gyógyszertárban azt mondták napi 3-szor 5 golyócska. De azt nem mondták meddig. Most olvasom, hogy írtad, hogy hetekig nem szabad. Akkor meddig adhatom? Mondjuk 1 hétig?

Remélem, hogy tényleg a fogzás a baja, 2 napig most rettenetes hangulata volt, nyűgös volt, csak ült egy helyben, sokszor leteszegette a fejét, 37,5 fokos volt mindkét nap, állandóan kézben akart lenni. Tegnap kapott Viburcol kúpot, de nagyon rosszul viselte a kúpozást, ezért vettem ma Chamomillát. Ma már jobban van, de ma meg nem eszik. Este megkapta a Chamomilla első adagját, kíváncsi leszek az éjszakára, mert tegnap minden órában felsírt és 5-től 7-ig meg szinte semmit sem aludtunk.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Veronika! Nekem azt mondta a homeos orvos, hogy max. 7-10 nap. Utána szünetet kell tartani. A saját gyerekén tapasztalta a hatásokat, mikor folyamatosan adta neki.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Nálunk a Camomilla első adagja bevált. Gyönyörűen végigaludta az éjszakát, még most is csicszik. Köszi a tippet lányok!

Andi

KépKép
wertzuz
 
 


Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, ha megengeditek!
Levimet a Kútvölgyiben szültem, a kórház maga csodálatos, a dokim nem, de ez már a múlt. Most új dokim van, angyal, de sajna júl.1től luxusszülészetet csinálnak a kórházból, így kizárva, hogy ott szülhessek. A legújabb hír, hogy a sima sztk rendelés is 15 ezer lesz és ezt már márciustól bevezetik, így nagy bánatomra úgy tűnik, két hét múlva se kórházam, se orvosom.

Párom most rezidens az ÁEKban, ezért felmerült, hogy esetleg oda mennék át, de semmit nem tudok róla. Gondoltam, Ti sokkal többet tudtok mindenről, mint párom valaha fog, hiszen egyfelől Ő gasztrós, másfelől ezerfelé van, harmadrészt pasiból van, így nem is érzi át, mi mennyire fontos.:-)

Minden érdekelne, szülőszobák, csecsemőosztály, ottani ágyszámok, esetleg magánszoba, de ez csak kíváncsiságból.
Illetve ismeri-e vki Aszódi doktornőt, mert az Ő neve merült föl esetleg, persze ha elvállal.
Meg persze más, korrekt doki neve is.

Előre is köszönök minden infot!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Lányok,
nem tudom mi van Pálmival. Ma is tiszta rossz hangulatú, állandóan sír, megint csak kézben akar lenni meg egyhelyben és teszegeti le a fejecskéjét :(
Beültettem a pihiszékébe nézni mesét, erre kimászott a székből és lefeküdt a földre a habtapira :roll: Létezik, hogy fog viseli meg ennyire, mint ahogy gondoltam? Ez negyedik napja megy így. Vagy ez már több lehet annál?

Tegnap este beadtam egy Chamomillát, aztán reggel akartam a következő adagot, de csak a felét itta meg. Az okozhat bajt?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sziasztok,

aprooka: Én Aszódi doktornőnél (is) szültem, ugyan én nagyon hamar, és most nem is részletezném, de szerintem nagyon rendes lelkiismeretes dokinő. Igaz elsőre nagyon katonás dokinőnek néz ki, de ez csak a látszat:) Nekem Ő nagyon jó volt.Voltam nála magán rendelésen is, ha gondolod priviben leírom a részleteket.

Zsu

Zsu
kátaizsu
 
 


Gabi: Én a saját számításaimat vettem figyelembe. :) Tudom, mikor volt a peteérésem, a 22. napon... Az utolsó UH alapján ennél 2 nappal nagyobb a baba. :)

Aprooka: Én már 1,5 éve szültem ott, de itt vannak a többiek frisebb tapasztalatokkal. Én meg voltam elégedve nagyjából.

Kép

Kép
nikuc
 
 


Aprooka!

Lassan már én is egy éve szültem ott, de egy ismerősöm 3 hónapja. Csak ajánlani tudom a kórházat, és a dokimat is. Őt Spánik Gábornak hívják.
Szülőszobákat meg lehet látogatni és volt "szülők iskolája " is. Bár a részleteket erről nem tudom. Egyszemélyes szülőszobák vannak, apuka benn lehet, szülésznők felkészültek. Gyerekágyon 3 személyes, zuhanyzós szobák vannak. Szinte mindig teltház van ezért a csecsemősöknek többször kell szólni, de segítenek. Sajnos már elvesztette a kh a bababarát címet, vagyis a cukros vizes cumisüveget megkapod a baba mellé. Persze használni nem kötelező.
Első éjszakára hivatalosan elviszik a babát, egyébként veled van. De erről is lehet egyezkedni, nekem legalábbis kihozták Esztert, mert kértem, ha felébred hozzák oda, és ne adjanak neki semmit.
Hát ennyi.
Betti

Kép
becsengo
 
 


veronika,
nagyon sajnálom, hogy Pálmi ilyen nyűgös, nagyon rossz lehet mindannyiótoknak. Ugye ezt írtad, hogy hőemelkedése van? Talán nem beteg, de szerintem adj neki valami láz- és fájdalomcsillapítót (Panadol, Nurofen, Germicid, bár ha rosszúl viselte a kúpbeadást, ez utóbbi nem annyira jó ötlet) - ezek fájdalomcsillapító és nyugtató hatásúak, hátha segít valamit, ártani nem fogsz. Este adj neki szerintem 2,5 ml-t, barátnőmnek ennyit mondott az orvosa fogzásra. És, ha nem múlik, én azért felhívnám hétfőn (vagy akár holnap) a gyerekorvost.

aprooka,
én is már másfél éve szültem, tehát nem friss a tapasztalatom. De, van kb tíz szülőszoba, egyágyasak, a párod a vajúdástól veled lehet. Ha nem vagy valami gépre kötve akkor mozoghatsz, ehetsz, ihatsz, van labda, bordásfal, két szülőszobában kád is. Orvos, szülésznő egyaránt segítőkész (volt nálam).
A gyerekágyon a szobák három ágyasak, egyágyas akkor még nem volt. Nagyon sok a szülés az AEK-ban, emiatt szülőszobánál is, gyerekágyas osztályon is nagy a zsúfoltság. A nővérek segítenek, megmutatnak dolgokat maguktól, amit nem, nyugodtan lehet kérdezni, segítenek. De alapvetően békén hagynak abban a három napban, tudsz pihenni is (főleg délelőtt, míg a babák orvosi vizsgálaton vannak vagy alszanak). Első éjjel nem hagyják kinn a babát, a másik két éjszaka veled lehet.
A kaja nagyon rossz, és előfordulhat, hogy csak szülés után órákkal kapsz enni, ezért erről gondoskodnia kell valakinek. Én délben szültem, este kaptam először enni (két zsemle egy sajt), hát rosszul voltam az éhségtől, mivel aznap éjfél óta tartott a szülés.
(bocs ha ismétlésbe bocsátkoztam, most olvastam Betti hozzászólását, jellemzően nem tekertem le a végére - bocs, késő van :))

Kép
Kép
szalamandra
 
 


aprooka, Én Aszódi dokitornőnél szültem 4 hónapja. Ő volt az ügyeletes, nem a választott orvosom. Nem is volt választott orvosom.
Ha gondolod leírom a tapasztalataimat, de sajnos nekem nem 100% pozitív. Persze megértem a dokinőt is valahol a történtek miatt, de mai napig az a véleményem, hogy lehet, ha fogadott orvosom, és fizetek neki, nem úgy zajlik a szülésem mint ahogy.... Viszont ez nagyon nem szimpi.
Írj, ha érdekel.

Andi

KépKép
wertzuz
 
 


Aprooka,
nekem ugye viszonylag frissek a tapasztalataim...
szülőszoba, körülmények, szülésznők, orvosok profik nagyon. Osztályos körülmények is jók.
Nekem ami nem tetszett, az a pótlás és tápszerezés elterjedtsége a csecsemősök körében. Én szültem a régi mávban is, ég és föld az etetés közötti különbség sajnos.
Első gyerekesnek szerintem ez nagy nehézség lehet, de többediknél talán már nem számít. Én ajánlanám a kórházat, ha engem kérdezel. A doktornőről nincs tapasztalatom.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Nagyon köszönöm az eddigi infokat, írjatok még, még, még!!! :wink:

Amit többen írtatok, a hozzátápiról: itt is aláíratnak egy papírt szülés előtt, ahol bele kell egyeznie a szülő nőnek, hogy távollétében etethetik a babát tápival/cukros vízzel? Vagy, ha külön kérem, akkor nem adnak semmit sem??
Nekem ez nagyon nagyon fontos, mert Levimet 8 hetesen műtötték gyomorszájszűkülettel, és én a végletekig szopi-párti vagyok, nagyon megszenvedtünk érte a műtét előtt is, a kórházi bennlét alatt is éjjel-nappal, és utáni is, hogy legyen újra elég tejci.
Szóval kistesónál remélem nem lesz ilyen nehézség, de nem szeretnék cukros vízzel vagy egyéb műdolgokkal indítani, ha lehetséges, mert megnehezíteni a kezdeteket, főleg, hogy nagyeséllyel császáros lennék megint.

Mennem kell fektetni, de majd még jövök és bombázlak Benneteket kérdésekkel. És amint látom, többen homeos pártiak vagytok. Nálunk nagyon bejön, anyósom elvégezte a doktori sulit is, szóval ha kellene segítség, szóljatok! :D

Mindent köszönök!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Szia aprooka,
Engem a homeos infók nagyon érdekelnek, a mi gyerekorvosunk nagyon nem találja el a babának való bogyókat... :(
Meg amúgy is totál kivagyunk a gyerekorvosunktól, csak nem tudom, mennyire érdemes váltani... Ebben van valakinek tapasztalata?
És ekcémában? A mi Gergőnk nagyon ekcémás, nemrég egy hetet kórházban voltunk emiatt :(, és semmit nem tudunk vele kezdeni. Az orvosok csak tüneti kezelést alkalmaznak, de az okkal senki nem foglalkozik, és valahogy nem akar meggyógyulni. Hol szebb a bőre, hol sokkal rosszabb... Nagyon elkeserítő. A kórházi orvos csak annyit mond, hogy szokjunk hozzá, hogy ez ilyen ingadozó lesz egész életében... vagy amíg kinövi...

Kép

Kép
larimami
 
 


Sziasztok !

Először is ILDI NAGYON - NAGYON GRATULÁLOK csodálatos kislányodhoz :) Jó egészséget és sok-sok tejcit nektek. Milyen volt a 2. szülés ?


Mi nyaralni voltunk 2 hetet. Január vége és február eleje nagyon kemény volt, megkaptuk a 3 napos lázat majd rá 2 hétre a rotát is, megjártunk egy külföldi kórházat is, az elég kemény volt. Infúzió 2 nap kórház. De az utolsó 1 hét elég jó volt, Márkó imádta a tengert, hiszti volt ha kihoztuk belőle :) mindjárt rakok fel képet is.

Lányok, remélem bevált/válik a Molymed, itt nálunk csak 2 féle méret van...s és m !

Kép

NIKI
nini.n
 
 


.pw123456782457111468
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nini.n 2010.02.22 21:50-kor.

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Aprooka,
bár én természetes úton szültem, de cukros előzménnyel, így nekem is küzdeni kellett, hogy ne legyen pótlás, de sikerült.
Nálunk Lillánál nehezen indult a szopi és mivel nagyon szoptatás párti vagyok, így erősített, hogyha küzdenem is kell, de megéri.

Lénit a csecsemős hamar el akarta vinni, de orvosom mindenki mondta, hogy maradjon még a szülőszobán és nagy szerencsémre rengetegett szopizott, ez nekünk a cukor miatt nagyon kritikus volt.

Hajnali ötkor kerültem át a gyermekágyra, itt mondták, hogy úgyis aludni fogok, csak 10 körül a vizit után adják vissza Lénit. Na ezt persze nem hagytam, mondjuk hála Istennek nagyon jó erőben voltam, így 7-kor visszaszereztem a gyerekem szopizni a vizit előtt.

Utána éjszaka, sokáig kint felejtettem Őt, így csak éjfélkor vittem be, amikor már kétszer szóltak :oops: , jól beszopizva, aludt 4-ig, utána kihozták, hogy ő volt egy másik babával aki aludt, ha akarom maradhat enni. Akartam, úgy bukott rá a cicire, hogy tuti nem kapott semmit.

A cumisüveg négy napig a fiókomban volt :oops: :oops: :oops:

Szóval megéri küzdeni. Mint látod, nálunk 100% siker is volt.
Csak azt is látom, hogy Lénihez hasonló jól szopó babával lehet, Lillával tapasztalatlanul esélyem se lett volna ilyenre, szóval nem irigylem azt az anyukát, aki elsőre hozzám hasonlóan nehezen szopó babát fog ki.

Nini, neked is köszi a gratulációt.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi! Gratulálok, hogy ilyen ügyesek voltatok Lénivel. Ez engem is megerősít abban, hogy most másodjára sikerülni fog a szoptatás. Foggal-körömmel ragaszkodni fogok hozzá és remélem Ákos cici rajongó lesz, nem úgy, mint Adél. Azért még egyszer nem annyira szeretnék 10 hónapig egy mellszívó mellé kötve lenni. De azt látom körülöttem, hogy a 2. babával azért könnyebben mennek a dolgok.

Márti! Nagyon úgy néz ki, hogy be kell ruháznunk egy tesókocsira, mert Adél ha meglátja a babakocsit, bármilyet, bele akar ülni és nem hajlandó sétálni. Nem tudom, ti megvettétek már a kinézett Haberkornt, amit egyszer belinkeltél? Nekem is tetszik és nem sokkal drágább, mint egy jó állapotú használt graco, amit kinéztem. Ha megvettétek, milyennek tűnik?

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Gabi! Mi nem találkozhattunk januárban a Káposztásmegyeri Közösségi Házban a szoptatási tanácsadáson? :D

Andi

KépKép
wertzuz
 
 


Andi! Szoptatási tanácsadáson biztos, hogy nem. Ringatóra szoktunk időnként odajárni.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Larimari: Mi is ekcémával küzdünk! Nagyon jó gyerekorvosunk van. Nektek nem mondták, hogy nem ehet egy csomó dolgot, mert hajlamos az allergiára? Sokszor egyébként érzékenység hozza ki. Petimnek 4 hetes korától nagyon csúnya volt a bőre. Csupa piros, sokszor sebes. Az orvos tanácsára diétázni kezdtem. Nem ehettem tejet, tojást, szóját. Olyan ennivalót kellett választanom, amiben minél kevesebb adalékanyag van... stb. Utána már csak az arca volt olyan, de kb. fél éves korára az is eléggé helyrejött. Most megint kicsit piros két csíkban az arca, de csak azért, mert télen általában kijön. Sokszor krémezzük (sima kicsit zsírosabb babakrémmel), így nem vészes. Úgy kellett csinálnunk a hozzátápit is, hogy csak HA-s tápszert kaphat, és minden étel bevezetése után várni kell. Ha nem lesz csúnyább (vagy ha épp szép, akkor nem pirosodik ki) az arca az ételtől, csak akkor mehet. Lassan 1,5 éves, de még mindig csak joghurtot, sajtot kaphat, minimálisat, tejet, tojást, szóját, és persze a többi allergént (apró magvasak, mogyoró stb) csak 2 éves kora után lassan. Addigra valószínűleg kinövi.

Márkó nagyon édi, ahogy élvezi a strandot! :lol: Szegénykém, jól kifogta a betegségeket.

Aprooka: Nem írattak alá semmit a cukros víz pótlásról, és én is emiatt kínlódtam a szoptatással. Szerencsére sikerült. Nem is a víz a baj számomra, hanem a folyós cumisüveg. (most már nem a MÁV-ba megyek, hanem máshova. Ott ha szükséges, kispohárból adják a vizet. Nem tudom, hogy ez miért nem megoldható. Még könnyebb is tisztán tartani)

Kép

Kép
nikuc
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gladys 2011.07.19 17:19-kor.

KépKép

KépKép
gladys
 
 


Nikuc

Látom csatlakoztál a Fehérvári topikhoz :) én mindig olvasom őket,(bár budapesten lakom) nagyon jó a társaság, kedvesek és odafigyelnek egymás bújára-bajára, sajna ez erről a topikról nem mondható el.
Azt szerettem volna még kérdezni tőled, hogy egy általános iskolai barátnőm most terhes, Te javasolnád neki Aszódit ? Ha jól emlékszem te is nála szültél .... HA jól emlékszem :)

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Gabi, szerintem is így állj hozzá a szopihoz és nem lesz baj, drukkolok Nektek.

Nini, én az elejétől irogatok ebbe a topikba, hol lelkesebben, hol kevésbé. Mindig voltak jobb és rosszabb periódusok, de talán most azért érzed így, hogy széthúz a társaság, mert most eléggé sok új lány is van és szerintem idő kell, mire ők is felveszik a fonalat ill. mi is megismerjük őket. Én csak magam példáján mondom, hogy sokszor azért nem válaszolok valakinek, mert nem tudok a témáról mit mondani, mert nincs tapasztalatom benne vagy nem tudok rendesen visszaolvasni, így nem veszem észre a kérdést :oops: de én pl. nagyon sok segítséget kaptam-kapok itt.

Ha valaki tőlem vár konkrét választ, az nyugodtan szóljon, hogy válaszoljak már neki, ha tudok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Nagyin köszönöm az infokat, úgy tűnik, talán tudok maradni a megszokott környezetemben, de tényleg mindenkinek köszönöm, aki írt!

Larimami, a nagygépen van egy doksim, ahol összeírtam azt a kb. 20 féle bogyeszt, amit mi használunk, priviben ha küldesz email címet, akkor átdobom délután, amint felébredt Levim.
Természetesen, akit érdekel, bárkinek küldhetem.
Orvosváltás: én is másfél éve küzdök ezzel, de itt nálunk csak egy van. Ha meg messzebb kell mennem, kilövöm azt a lehetőséget, ha sürgősen kellene doki. Ugye nekünk a pocakműtét miatt ez is szempont, meg hogy Levi eléggé lázas típus, mindenre magas, nagyon magas lázzal reagál.
Nekem könnyebbség, hogy párom orvos, és a család 70%-a is az, így azt a megoldást választottam, hogy maradok, ha kell megnézetem vele is Levit, de ha nagyobb gázt érzek, akkor azonnal beutalóért megyek és nem hagyom magam mégegyszer lerázni, hogy ne aggódjak és várjak. Mert a pocakműtétet is 4 hetesen kellett volna észrevenni, elvégezni, ehhez képest a 9. héten szombat hajnali egyes sürgősségi műtét lett belőle, addig 4 orvos szerint is én voltam a hisztis elsőgyerekes...:-(
A lényeg, hogyha bajt érzel, akkor ne hagyd magad!

Azért még bekukk párszor, mert ha mégis váltanom kellene kórházat, akkor azt nagyon gyorsan kell majd és a pocakosság végén, uh, de utálnám...

Mindenkinek jó babázást továbbra is és ettől függetlenül azért wertzuz, ha van egy perced, várom a prividet!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Sziasztok:)

Nini,
Én is az "új" lányok körébe tartozom, először nem is írtam csak olvastam, aztán 3 hónap után megvilágosodtam, hogy a Gabit például ismerem nagyon régóta:):)
Akkor kezdtem el irogatni:)Nézz be többet szerintem elég lelkesek a lányok, például Mártival egy orvosunk van:)
tényleg tudtok valamit Mártiról?Megvan neki a baba?

Igaz, hogy nem tőlem kérdezted, de Aszódi doktornőt én is ismerem, de úgyérzem eddig én vagyok az aki meg volt vele elégedve.:(
Nem vagyunk egyformák, de én nem tudok róla rosszat mondani, bár az én történetem nem happy end volt amiről nem ő tehetett, de ő segített át a nehezén.

Ildi,
Gratula Lénihez:)

Akartam már kérdezni, hogy a Csontos Évi szülésznővel volt valakinek tapasztalata a Mávban?

Zsu
kátaizsu
 
 


Sziasztok!

Én is eg ykis segítséget szeretnék tőletek kérni, Aprókához hasonlóan;)
Első gyerkőcünket majdnem egyszerre szültük, én is korházat, illetve dokit váltok, esetleg valamelyikőtök ismeri dr. Hammersberg Elemért? Szívesen vennék róla és a kórházról is infókat. Visszaolvastam amit az oldalon irtatok, ha jól értem, akkor ha kérem, hogy ne vigyék el a gyerkőcömet első este sem, az ezek szerint megoldható? Mert én tuti ledugom a cukros vizes üveget annak a száján, aki a gyerekemnek adná:)) :twisted:
Illetve ha vki tud infót a szülőszoba látogatásról, szülésfelkészítőről, szívesen venném;)

Látogatási rend is érdekelne, mármint, hogy pl. apa bejöhet-e hozzánk a kicsi fiammal együtt, amíg bent vagyunk vagy csak üvegen keresztül láthatják a picit?

Első gyerkőcömet az Istvánban szültem, végig velem lehetett a 3 napban és látogatók is jöhettek-mehettek szabadon, ami nekem személy szerint nagyon jó volt.

Előre is köszönöm a válaszokat, tapasztalatokat;)

további kellemes napot nektek!

sniky
 
 


Én úgy tudom a szülőszoba látogatás január-februárban mind elmaradt, csak az előadásokat tartották meg, továbbiakról nincs infom, nőgyógyi ambulancián szoktam látni a papírt erről...

Nekem ahogy fent írtam egy alvás erejéig bent volt az első éjjel Léni...

Szobába be senki nem mehet, kivéve az apuka a baba-papa fél órában, amúgy üvegen keresztül nézhetik a babát, te kimehetsz a látogatófolyosóra. Szerintem nem rossz megoldás, ha szoptatni akarsz.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Ildi

Nem az újak miatt van, nekik örülök, jó, hogy egyre többen vagyunk. Csak azt vettem észre, hogy van akinek reagál a társaság van akinek nem. Olyan, mintha lenne egy klik, egy kemény mag, ha érted mire gondolok. Csak szimplán nem ez volt az elképzelésem egy ilyen jellegű fórummal kapcsolatban. De nem állt szándékomban bárkit megsérteni.

Kép

NIKI
nini.n
 
 


Lányok! Mártiról tud valaki valamit? 27én szeretett volna szülni, de talán már...?

Sniky! Ha felhívod a kórház központi számát és kéred a szülőszobát, akkor megmondják neked, hogy mikor lesz előadás: +361 465 1800 Én mindig így csináltam az előző terhesség alatt. Most nem megyek, majd csak ha eljön az idő. Mivel a kórház egy labirintus, nekem fontos volt, hogy mindenhonnan tudjak eljutni a szülőszobára :)

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Gabi
Márti még 2in1 :)

Nini
Ez nem igazság! Ti a tengerben lubickoltok miránk meg zúdúl a hó? :lol:
Merre voltatok, nagyot nőtt Márkó!
Nekem a fórumos tapasztalatom még itt igen is jó, máshol sokkal rosszabb. :roll:

Kép
Kép
susytunder
 
 


Nini: Én Tidrenczel dokinál szültem, és meg voltam vele elégedve. :D
A doktornőt sajnos nem ismerem.
Most próbálok becsatlakozni a fehérvári topicba, igyekszem tanulni a neveket, meg jegyezni, kivel mi történt. Iszonyat rossz névmemóriám van sajnos. Többször vissza kell olvasnom mindent, mire megjegyzem. :oops:

Sniky: Én úgy emlékszem, hogy 14 év alatti nem látogathat, de nem fogják kirakni a folyosóról. A szobába a babát megfogni csak az apuka mehet be, Ő is csak az apukás félórában, más csak az üvegen keresztül nézheti. Nekem teszik ez a rendszer, nem örülnék neki, ha mindenki bemászkálna a szobába, zavart volna a szoptatásban is. (még az is zavar, hogy simán belátnak a folyosóról a jövő-menők) Direkt ez is szempont volt, mikor a kórházat választottam.

[/b]

Kép

Kép
nikuc
 
 


Nini, jó hogy felírtad, mit érzel, azért van a fórum, bár én nem osztom ezt a klikkes érzést, én magamról tudom, hogy sokszor mennyire elfelejtek még olyanra is válaszolni, amire egyébként szerettem volna :oops: szerintem volt már ennél rosszabb passzban is a fórum.

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


sniky

szülőszoba látogatás februárban mind elmaradt

remélem márciusban már lesz, nagyon szeretnék már menni én is

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
jolyjoker
Budapest XV. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?