Új privát üzeneted érkezett!

Miciona!
Ennyi laptető után, már csak a JÓ JÖHET!!!! :) +++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Gondolod, hogy itt a babáson is számít a laptető??
A másikon is volt és tessék!
Ráadásul ez a csúszás csak pénznyelő. A kenet miatt is 2x voltam+ a gyógyszer 23 ropi. beállítás +10 és akkor még nem is kezdhettem. Ez a hónap -33 a semmire.
tudom a babavárás is sok pénz ,de arra nem sajnálnám, meg az már olyan jó vásárlás. A stimura sem sajnálnám, de így!
miciona
 
 


Milyen színű lesz Kendra szobája ?
Bútorokat majd csak utána néztek vagy megvan milyen bútort szeretnétek és ahhoz választasz színt?
miciona
 
 

 
 

Ennyi "rossz" után, hidd már csak a JÓ jöhet! Én nagyon-nagyon drukkolok neked! Most SIKERÜLNIE KELL!!! Amint a baba a pocakodban lesz, nem fogod mondani, hogy sok pénz volt! Hidd el! Szerintem ez minden pénzt megér! :) Nem feladni, csak POZITÍVAN!

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Már a bútor megvan! Fehér és barna - azt hiszem cseresznye, de nem biztos :? - beütés van benne! A szoba fala rózsaszín lesz, és Malackás, Micimackós fali matricával szeretnénk feldobni! A többi "szabadon"maradt helyre - pelenkázó eleje, szekrények - pedig dekorgumiból készíttetek Malackákat! :) Szerintem ez így guszta lesz! Most a függönyt nézem, mert a csajszi aki készítette nekem a falvédőt és a párnát, nagyon szép függönyöket varr, és Malackásat is tud! Hát ez nagyon megfogott! :):):D

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Biztos nagyon szép lesz , majd dobj fel képet, ha kész van!
és van hely külön fiú szobának is ,mert a következő spontán baba ,ha fiú lesz akkor mégsem dukál neki a rózsaszín szoba :)))))
Malackás függöny anyag? És azt ő szerzi be, vagy te tudod hol kell keresni?

Persze nem a próbálkozásoktól sajnálom a pénzt, hanem a mellékvágányoktól. Biztos annak is megvan a miértje, de már sok belőle. Ugye ősszel a hepatológus, mikor a házidokim megmondta, hogy semmi bajom, de Dévisz azt nem fogadta el, mehettem egy privát hepáshoz, tb alapon hónapokig vártam volna a várólistán. Aztán kiderült, hogy egy mondat lemaradt, persze akkor már csinált jó kis pénzért pár vizsgálatot, ami mind negatív lett, egy mondat miatt visszaküldött Dévisz, azért is kb. 2 perc volt rendes konzultációs díjat fizettünk. Most ugyanez lesz az endrokrinológussal. Bár Bodza és Hanyi szerint is ez a Solymosi rendes pasi.
miciona
 
 


Micikem! Ez egy igazi orvos. Pajzsmirigy specialista. Mindent megcsinal ott, helyben, utana nem varja, h penzert visszajarj, mailben tudsz vegig konzultalni vagy telefonon. Erdemes elolvasni,miket ir a honlapjan. Szuperjo es szuperkorrekt!
Sajnalom a penzeke es potyautakat, ,tenyleg bosszanto.
Itt triplan szamit a laptetod!!! ;-)
Eszti is malacka-fan. :D
Az agykilepo kulonosen edes!
Sajnos szekrenyket nem talaltam mar az ebayen,csak kalozos kis kerek szeket,keket. Az nem eppen lanyszobaba valo. :lol:

Kép
bodza2005
 
 


Miccc! Nem lett vesekove a sok calciumtol? Ez szuper,h ilyen jo eredmenyei lettek Anyudnak.
Zelecske merre vagy?

Kép
bodza2005
 
 


Bodzus,
láttam a jó hírt, este írj, hogy milyen!!!! Melyik ebayen nyomulsz az osztrákon vagy a németen esetleg az angolon? nem dobta meg nagyon az árat a szállítási ktsg vagy még így is olcsó volt?

Micikém,
tökre megértelek a sok pénz miatt, de tudod mindennek oka van a mostani csúszásnak is, akkor kezdtek majd amikor majd a baba(k) is be tudják magukat fészkelni!!!!! És akkor most mikor mész vissza Apánkhoz???

Moncsikám, szupi, hogy otthon vagytok, hívj nyugodtan ha kérdés van, tudod mi is tejci problémákkal küzködtünk az elején, hátha tudok segíteni! puszika

Pócikám,
gondolhatod, már mindent kipróbáltunk (illetve azt nem hogy órákig hagyom bömbölni, mert az nem én vagyok....) de volt ringatás+ dallolás, félhomály, teljes sötétség, lámpa fény, 5 perces módszer. Szóval minden, de ha valakinek van még ötlete az szívesen veszem. Azt is próbáltam, hogy nem hagyom nappal aludni hátha, de ez sem jött be..... mondjuk haladunk , mert hajnal 5-6 helyett már elalszik éjfélkor, de hát ez még indig nem az ideális aztán lassan már 3 hónapos lesz.....

Kép
rencsi79
 
 


mi történt a vonalzómmal????? meghülyült a nagyonbaba??? :?

Moncsikám,
figyelj a tápi hígitásnál, mert ha édesebb lesz mint az anyatej, akkor azt akarja majd enni nem a cicit!!!!

Kép
rencsi79
 
 


ja és képzeljétek, már szinte mindennapos, hogy Domit kislánynak nézik, utoljára tegnap Domiapu volt az andrológusánál és vitt neki képeket, erre azt mondja, hogy milyen gyönyörű kislány...... :?

mindenki elhúzott???? :cry:

Kép
rencsi79
 
 


Rencsike,
vasárnap megcsinálom Domit a szép kislányt :))
Az nem baj, ha lánynak nézik azt jelenti, hogy olyan bájos ,mint egy kislány. Később úgyis megférfiasodik :)
Sajnos én nem tudok tanácsot adni, csak olyat, amit hallottam bnőktől, de azt sem tudom, hogy én tudnám-e követni. Pedig nálunk nekem kell ,majd a szigorbába szerepet játszani valamelyest, mert apa túl engedékeny és ami még gond is aggódos. A lányánál meg is van a hatása. Amúgy nagyon jól nevelt, de nagyon ügyetlenke. Esni sem tud, mert nem engedték soha. Az lett a következménye, hogy saját lábában is képes elesni állva :)
Na ezt tudom, hogy nem szabad majd csinálni.
Azt mondta Apánk, hogy ,ha negatív a TSH menjek (múlthét szerdán) ,ha nem előbb endrokrinológus és aztán. Mivel a múlthét szerda az ismert okok miatt elmaradt felhívom az endrokrinológust.
Ahogy láttam hétfőn rendel Pesten. Gondolom nála is meg kell majd várni a ciklus elejét és utána vesz vért és aztán tudunk tovább lépni.
Bodzika,
néztem a honlapját, tényleg szimpinek tünt ,azért is megyek Hozzá.

Jaj most hívott egy bnőm 4. lombikja 42. évében van egy nagyon aranyos nőci és tegnap kapott vissza 4 embriót ,akik csak a 4. napon indultak be. Neki a tavalyi évvolt ilyen csúszás mint most nekem.
miciona
 
 


Miccc! A Bartokon rendel es nem hinnem,h barmire kell varni!!! Hivd fel vagy irj Neki mailt es kerdezz ra!!!
Rencsikem! Bevallom,a Barinom ferje intezte,aki szokott ebayrol vasarolni, az O rendelesevel,nemet ebay, en bena vagyok ehhez,tudod. Be fog allni a rend. Mi is azt hittuk,soha nem fog es 2honaposan szepen beallt. Nalatok most fog.
Egyebkent Esztii is rengetege aludt bolcson kivul Hanyi. ;-) ;-) Minden hireszteles ellenere,pedig sokaig cicizve aludt el, igenis megtanult egyedul is elaludni, semmifele drasztikus beavatkozas, szoktatas nem kellett! Ha biztonsagban erzi magat egy gyermek, minden jol alakul. Most is horpaszt a Pipike. :D

Kép
bodza2005
 
 


Miciona! Drukkolunk a barátnődnek! Meg neked is, mostmár nagyon-nagyon !!! :D

Ercsikati! Jó lett a vonalzó! Kép mellé kellett valami mást is küldeni, hogy megcsinálják? Vagy a nevet te irtad hozzá, meg te választottad ki a szivecskét jelzőnek?

Rencsi! Nem hülyüt meg, csakmost az oldalon egyedi tickert készitenek mindenkinek. Nézd meg az oldalt! (Ha van időd...)
Ne aggódj szerintem sem amiatt, hogy Domit lánynak nézik.
Legfeljebb amikor jönnek, hogy megnézik, rögtön monjad, hogy Dominak hivják. Egy babáról nagyon nehéz ám megmondani, hogy fiú, vagy lány, hacsak nincs egyértelműen öltöztetve vagy fülbevaló a fülében.

Ma olyan éhes vagyok, pedig csak rántott karfiolt csinálok krumplival... De azt hiszem levest is főzni fogok, mert tényleg éhen akarok halni...

Kép
kislibus
 
 


Hanyi! Nem csak egyik vagy masik oldalon, koztunk is rengetegszer aludt picikenek es soha nem fekudt ra senki. Nalunk is es Nalatok is Anya lelku Apa van, ne felj, uugy megerez K. is minden rezdulest. Engem nem erdekelt, h igy nem tudok annyira melyen pihenni, orulok minden pillanatnak, amit egyutt tolthetunk, hiszen repul az ido es nemsokara kis onallo lesz,amilyen eros egyeniseg. En szepen kiserem, finoman terelgetve az utjan, de nem telepszem Ra, viszont addig, amig biztonsagot ad es igenyli /nem en,O!!/, addig mindent ugy teszek, ahogy Neki igenye es jo, mert ido elott elveve barkitol "dolgokat" nem lesz boldog + kiegyensulyozott felnott senkibol.

Kép
bodza2005
 
 


Hanyi! Nem csak egyik vagy masik oldalon, koztunk is rengetegszer aludt picikenek es soha nem fekudt ra senki. Nalunk is es Nalatok is Anya lelku Apa van, ne felj, uugy megerez K. is minden rezdulest. Engem nem erdekelt, h igy nem tudok annyira melyen pihenni, orulok minden pillanatnak, amit egyutt tolthetunk, hiszen repul az ido es nemsokara kis onallo lesz,amilyen eros egyeniseg. En szepen kiserem, finoman terelgetve az utjan, de nem telepszem Ra, viszont addig, amig biztonsagot ad es igenyli /nem en,O!!/, addig mindent ugy teszek, ahogy Neki igenye es jo, mert ido elott elveve barkitol "dolgokat" nem lesz boldog + kiegyensulyozott felnott senkibol.
Egyebkent Babyka is rengetegszer evett, uhogy erdekes lett volna ki-be tenni es meg aludni is valamikor. Igy mindenki bekes volt. Erdekes, h Eszti milyen gyors utemben gyarapodott, pedig 100nal soha nem evett tobbet, sot.

Kép
bodza2005
 
 


Hanyi!
Mikor eteted Patrit akkor ugy csináld hogy a bimbóudvart is amennyire csak tudja kapja be.Amikor nyitja a kis száját ,mondjuk gyorsnak kell lenned és figyelj hogy ne a nyelve alá kapja be.Mert akkor betojsz.Annyira fog fájni.Ha sikerül jól a nyelvére vennie (mondjuk már tapasztaltad hogy az első szívás az fáj)akkor oké.Jól legyen tele a szája.Ezt nekem is így tanították. Ó mikor volt :) Akkor már ha kicsi a bimbód akkor se ejti ki meg nem szív vérhólyagot.Drágám hátha tudtam kicsit segíteni neked ezzel.
Csak ügyesen és gyorsan csináld.Ez a lényeg.
Puszi Nektek! :D :D :D

szurikáta
szurikáta56
 
 


Szerintem az meghatarozoan fontos,h egy gyermek tudja, erzi, mindig, mindenben szamithat Rad,Ratok. Ettol lesz magabiztos is. Eszti pl.nagyon bator, mindent egyedul szeretne, de nem hisztizik, meg tudom Vele beszelni a dolgokat pl.ha varnia kell vagy ha aludni, elfogadja,ha elmagyarazom, mi, hogy lesz vagy lenne jo. Ilyen pici es megis megerti/erzi.

Kép
bodza2005
 
 


Kislibus!
Egy mailt írtam, és csak a szöveg kellett amit szeretnél a vonalzóra. Nekem ez az idézet tetszett, és persze a kép amit szeretnél! A többit te csinálod meg saját magadnak! Küldenek egy linket, és aztán meg mindent úgy kell csinálni, mint a másik vonalzónál! :) Sok sikert! Nem egy ördöngösség!

Rencsi!
Írtam neked privit! Most már biztos vagyok benne, hogy ugyanazt néztük ki! :) Ez azt jelenti, hogy az ízlésünk egy! :) De csuda jó! :) Remélem sikerül megvennünk a 7végén nekünk is! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Libus
Hát persze hogy nem baj ha kisöcsi lesz csak legyen.Apa nagy kivánsága hogy egy ilyen babát szeretne mint a Robcsi csak lányban :) !
Képzeld én is rántott karfiolt csináltam csak rizibizivel meg mellé halacska és brokkoli :D .

Micike
Robcsi imádja a gyerekeket mindig is szerette.Oda megy hozzájuk megszeretgeti és megpuszilja őket.És ezért sokan furcsán néznek rá ugy a gyerekek mint a szülők.
Figyelj már régota tiprodom hogy megkérjelek-e vagy ne de most ugy döntöttem megkérlek hogy tudnál csinálni Robcsinak is egy horoszkopot?
Már beszélgettünk vele a tesoról és szokta mondogatni hogy anya szeretnék egy hugicát :D

Na folyt.köv.mert jött vendégem.

Kép
póci
 
 


Pocikam! Hat ez eleg baj, h a szulok es a gyerekek is csak neznek... Sok torodest kaphattak. Esztit ossze kell hoznunk Robcsival. :D

Kép
bodza2005
 
 


Bodzi!
Robcsi nem túl idős Esztihez???? :D:D:D:D:D
Nem ám valaki olvassa a topikot, és lecsuknak benneteket!? :D:D
Na jó csak poén volt! :)

Poci!
Én szorítok a spontán hugicához! :) Egyébként "dolgoztok" rajta?

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Rencsike
Fére ne érts én egy percig se vontam vonom kétségbe azt hogy nem probálsz(tok)meg mindent,csak nagyon szeretnék nektek valami jó tanácsal segíteni mert nagyon sajnálak,nem lehet könnyü.És a környezetemben is minden anyuka ilyen problémákkal küzd.Én meg se merek szólalni mikor kérdik hogy én hogy oldottam meg ezt a gondot mert a Robcsi nem is tudom hogy hogy lett ilyen kivétel.Nekünk az első perctől ugy mükődőtt minden ahogy a nagykönyvben meg van irva.Két hét után átaludta az éjszakát leraktam 9-kor és reggel 7-kor kellt,és ez mai napig igy van.Sőt volt egy időszak(kb.fél éves korától most őszig) hogy reggel 9-nél előbb nem kellt.Mostanában van hogy fél nyolc ,nyolc körül kell.Nemtudom talán a rendszeresség hogy mindig ugyan abban az időben probáltam lerakni napközben is meg este is Volt hogy ő is probált játszani vagy nagyon éber volt de nem engedtem és aludni kellett.Most lehet hogy ez nagyon szigoruan hangzik de láttam hogy mindannak ellenére hogy ő probál tiltakozni az alvás ellen szüksége van rá.Most pl.délutáni alvásnál probálkozik mindig hogy anya ugye nem alszunk és probál ellenkezni de nincs pardon ebéd után aludni kell,mert a tiltakozása ellenére alszik 2-3 orákat.A fogát is annyiban éreztük meg hogy olyankor éjszaka egyszer kétszer felsirt de megsimiztem és aludt tovább.
Bocsi ha hibásan meg bonyolultan irtam csak itt nyomkodja közben ő is a gombokat hogy írni akar :D.
Meg én már amikor a pocakomban van attol a perctől fogva mindent megbeszéltem,megbeszélek vele ,tudom sokan dilisnek néztek emiatt mikor mondtam,de nem érdekel.

Kép
póci
 
 


És mindig énekelek(bár a hangom nem a legjobb)meg mondokázok neki és imádja.

Bodzi
igen én is mindig meglepődőm hogy most mit furcsálnak.Járunk pöttöm tornára és ott is mindig minden gyereket megszeretget meg simizi,megpuszilja,most már megszokták de az elején csak néztek,meg sok kisgyerek eltolta és akkor szegénykém nem értette hogy most mi van,anyuka meg csak nézett.
Én benne vagyok össze kell hozni őket :D

Ercsike
a korkülömbség ideális csak 1,5 év :D !
Igen dolgozunk rajta mióta a Robcsi megszületett de sajna eddig eredménytelenül :( .És köszi a drukkot.

Kép
póci
 
 


Képzeljétek tegnap elvittük kisgyerek angolorára.Ilyen játékosan tanitja őket a csaj.Hát kiváncsi vagyok hogy megszokjuk meg jó lesz!?

Moncsiga drága alakulnak a dolgók?

Vajon Chilikéékel mi van,hogy vannak?

Kép
póci
 
 


Sziasztok!

ÖRÖMTELJES ÜDVÖZLET A CHILI-BABÁKNAK EBBEN A VILÁGBAN!!!!
KÍVÁNUNK NEKIK SOK BOLDOGSÁGOT, ÖRÖMÖT ÉS MOSTANRA SOK-SOK TEJCIT! REMÉLJÜK, HOGY MOLLI NEM LESZ OLYAN MOHÓ MINT A POCIBAN, ÉS HAGY TEJCIT LILINEK IS!!!!
CHILI CSALÁD CSODÁJA EZ A KÉT CSÖPP LÁNY!


Jucus, Sajo
sajo
 
 


sziasztok,

köszönöm szépen a sok segítséget...Libuska ez jól hangzik,hogy a hugod is a szilikonnal szopiztat és még 9 hósan is van teje.
Sztem. írok az Ibolynak és megkérdezem őt is,mi a véleménye.
Persze próbálkozom annélkül is,egyenlőre nem sok sikerrel,mert annyira nincs mit megtartania szegénykének,hogy nagyon szorítja.Az meg nem annyira jó,hogy egész szopizás alatt szorítom a fogam annyira fáj.

Meglepődtem ezen az új vonalzón,na majd ha lesz időnk szerkesztünk mi is egy újat.

Rencsike,hogy szuperál a kenguru?
Miket vettetek még,mi az új kütyü,amit apával nyomkodtak???
Én Bodzi,ti mit szereztetek? ;-) mindenre kiváncsi vagyok,nem ám csak félmondatokban értekezni itten :)
Jövő 7végén készülünk vásárolni,vennünk kell egy új matracot a bölcsőb,mert ami van hozzá nem az igazi.
És pihenőszéket is akarunk.Emléxem anno már volt szó róla,hogy a F.P. nektek bevált.Még melyiket lenne érdemes?csak,hogy legyen miből válogatni.

Micike,azt hiszem lassan felcsaphatsz horoszkóp írónak ;-) minket is érdekelne 1-2 érdekesség :)

Moncsika,hogy vagytok ma?kezd beindulni a tejecske??
Chilikéről tudunk még valamit?

Julcsika,gyere mesélj mi volt Apánknál meg ctg-n?

Kép
hanyatka
 
 


Kata,Póci,szupik lettek az új vonalzók.
Póci,nagyon cuki lehet Robika is,ez a vízes duma,kész vagyok :)

Kata,igazi malackás lesz Kendra szoba,remélem kapunk képet,ha minden a helyén.Biztos nagyon tuti lesz.

Libuska,örvendek,hogy sikerült időpontot kérni és nemsokára t is moziztok :)

Sajó,mikor kezdtek???

Ja Micike,nem fogod megbánni a Solymosi dokit,ő valóban nem egy lehúzós fajta.Azért bízom benne,hogy a TSH-d is hamar beáll és március tényleg a Te hónapod lesz.Nagyon nagyon drukkolok.
Jobb már a fülike??

Emerenc,veled miújság?

Rencsike,képzeld ma Patrika is kihányta a tejcit.Sajnos nem voltunk ott,meg is ijedtünk rendesen,utána Apa 1 órán keresztül le sem rakta,csak ölelgette,babusgatta.
Kimentünk ebédelni,a két fogás között be is nézett rá,nem volt semmi gond,majd kaja utén megyünk be és látjuk,hogy oldalt a matrac, a hálózsák az arca tiszta nedves,először nem tudtuk,hogy mi történt,nagyon megijedtünk,majd Apa a feje alól a textil pelust kezdte kicsavarni,akkor láttuk,hogy tejci.Ami fura,hogy semmi hangot nem adott ki közben,mert közel van a szoba a konyhához és semmit nem halottunk :(

Kép
hanyatka
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk, nagyon fáradt vagyok, úgyhogy csak gyorsan elmondom mi volt, és majd holnap reagálok.

Szóval délben volt ctg, midnen ok volt, megettem egy tonna csokit hogy a sokkolót elkerüljem, és meg is volt a hatása, nagyon pörgött Szonjus. Már nem egyenes volt a fájásos görbe, volt pár kilengés, de nagyon picik, 20, 30-asok, szóval semmi kül. méhtevékenység nincs.

Apánknál iszonyat mi volt. Rengeteg ember, több mint 2 órát vártunk, a páromnak teljesen felesleges volt fél nap szabit kivennie :( Már se ülni, se állni nem bírtam. Amikor meg bejutottunk, annyira kellett sietni, hogy iszonyat, nem tudtunk nyugodtan beszélni, a szülésről kb. 3 szót beszéltünk :(
Bodzi az eda-ra rákérdeztem, hát képzeld nem is lesz a Jánosban mostanában egyáltalán. De azért elintézzük, hogy nekem legyen.
Jövő csüt-ön megyünk a pótdokival (Szentkirályival) találkozni, meg vérvételre. Már nem kell feküdnöm, akármit csinálhatok, a méhnyakam kevesebb mint 1 cm, de zárt a méhszáj. Akár még a végéig is kihúzhatom, túl pici nem lesz a baba, az biztos, teljesen jó, normál méretű.
na most megyek is, holnap jövök!
Jó éjt!
vjulcsi
 
 


Irok mindenkinek hamar, de most csak Julcsikara reagalnek, mert nagyon merges lettem. Ha ebben a rohanasban nem kerdezel ra, mert nem tudom ezt meg Moncsitol, akkor nem lett volna, ha pl. barmikor megszulethet mar Szonjus????? Ez durva !!!
Szentkiralyinak sem volt, meg sajat beteghez sem, akkor most mi a garancia??? Azert ez elkepeszto 2010-ben!!!
Szerintem a Parod addig jarjon utana, amig tuti, nrm lesz. Hiszen ettol meg, h Apank ezt valaszolta, jovo keddre rendelkezesre is all majd? Szonja barmikor erkezhet. Nem paraztatni akarlak, csak biztos korulmenyek kozott tudni Benneteket, h csodas emlek maradhasson a szulesed es nem az ellenkezoje.
Kata! :D Van mas jelolted,h ezt irtad? ;-)
Hanyim! Azert mas egy kozvetlen testi kontaktus, mint a bimbovedovel. Irj Ibolynak!!!!! Lsz!
Igaza van Libusnak, h a lenyeg a szoptatas, de ha lehet, miert ne eegedlet nelkul.
Folyt.

Kép
bodza2005
 
 


Bodzikám,
ne mérgelődj! :)
Irtam neked levelet.
Puszi
vjulcsi
 
 


Julcsim! Vettem es maximalisan osztom, amit leirtal!!!
No komment.
Hanyika! Patrika biztos bufizett meg egyet es azzal jott a tejci is a kis telhetetlenbendocskebol. Ne ijedjetek meg! Irtal Ibolynak?
Holnap valaszolok a tobbi dologra,jo? Pusza!

Kép
bodza2005
 
 


Pocika! Teljesen idealis. :D
Tetszett Robcsikanak az inglis? :D
Andika? Zelecske? Melike? Merre csavarogtok?
Csomee! Vigyazz Magatokra a nagy utazosdiban, kis orokmozgo!
Libuska! Apa azert otthon megskubizza a felvetelt,ugye?

Kép
bodza2005
 
 


Moncsikank,hogy telt az ejszaka? Ma? Sok puszikak Nektek!
Chilikeek vajon hogy boldogulnak a kis Cukikkal? :D
Irjatok majd Mamikak!
Hirtelen 4 Picikenk lett itt a topikban. :D

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Julcsika
Örülők hogy minden rendben volt a ctg-én és apánknál.Már nincs sok hátra és talizhatsz te is a ki Szonjácskával.
De mi ez hogy nincs a korházban EDA?Ezt nem értem :oops: ?Hiánycikk vagy mi?Ez nagyon felháboritto!

Bodzi
Jó volt az angol és a csaj is ügyes.Egyelőre ismerkedtünk hogy mi hogy van.Remélem jó lesz!Itthon a kirakói között vannak angol szavak és már tud vagy 10-15 szót meg hogy Hogy hivnak,Az én nevem...,és nem én erőltettem mert mindig kéri hogy anya olvasd el mit jelent az ott,és igy mindig mondanom kell neki.Ezért gondoltam hogy megprobáljuk.És nem is olyan drága mert 3000ft egy honapra.És minden héten van egy ora.És most az első két ,három orát nem is kell fizetni amig kiderül hogy szereti vagy nem.

Kép
póci
 
 


Meséltem a vitaminos dumáját?
Már nem emlékszem :oops:
Egyik reggel felébred és mondja nekem "anya kérek gyogyszert"(gyogyszernek hivja a vitaminját).Mondom neki kicsim várjál előbb reggeli majd azután.Jön az apja tőle is kéri"apa kérek gyogyszert"!Apa :milyen gyogyszert?Erre Robcsi olyan kioktatoan megszolal:"Apa hát tudod, amiben van vitamin és ásványianyagok!" :D.Apát látni kellett volna köpni nyelni nem tudott.

Kép
póci
 
 


Csak gyorsan telefonrol,mert gzerekes hetvegenk van és program van.
Poci, küld el Robcsi pontos születesi adatait. De csak alap jellemzest csinálok, mert annyira nem vagyok, ám profi.
Hanyi, te is ,ha gondolod.
Chilikenek jövőre vonatkozo kérdeseiben pl. Nem mertem állást foglalni személyes találka nélkül.
miciona
 
 


Sziasztok!

Gratulálok a Chillike Családnak! Sok boldogságot, örömöt, tejcit !
Isten hozott Benneteket ! Várjuk a fényképeket! :D

Moncsiga, jó, hogy írtál aggodtam érted. Örülök, hogy jól vagytok, a tejci biztos megoldodik, minden rendben lesz! puszi!
emerenc
 
 


Hanyatka, nagyon jól esett, hogy hiányoltál.... :oops: Szerintem is az a fontos, hogy szoptass, nem hiszem, hogy a cicivédőtől kisebb élményben lenne része Patricíának vagy kevesebb tejed lenne.De Iboly biztos tud mondani tanácsot, már rengeteg jót hallottam róla. :wink: Biztos megoldjátok, az a fontos, hogy jól vagytok.
Nagyon szép kislány Patricía. :D
emerenc
 
 


Julcsika, örülök, hogy sikerült Apánkkal, az érzéstelenítést lebeszélni, azért így már gyugodtabbak vagyunk, nagyon szorítok, kívánom, hogy életed legszebb élményében legyen részed! Hihetetlen, hogy rohan az idő, nem rég még az Intézet elött írtam alá a papirjaidat,most meg mindjárt szülsz...olyan jóóó! Nagyon szép lesz Sonja szobája! Örülök, hogy már nem vagy ágyhoz kötve, tudsz mocorogni is. :lol:

Kata: A malackás kiegészítők nagyon jóóók! Nem lesz ingerszegény környezet az biztos! :lol: Jó, hogy megoldodott a Doki váltás és jó kezekben vagy! Nagyon fontos, hogy biztonságban tudd magad!
emerenc
 
 


Rencsikém! A kutyusok miatt ne aggódj! A gyerekek nagyon tudnak alkalmaszkodni! A barátnőm mikor terhes volt ijeszgették, hogy folyton beteg lesz a gyereke, a kutyája miatt. Aranyretvierje van és kijár ő is a kertbe. A kislány két éves végig csusz-mászott, a kutyussal hancuroztak és még sosem volt beteg! Hihetetlen erőss az immunrendszer, igaz szopizott sokáig. Naponta porszívozott és felmosott, a kutya tányérját nem hagyta elöl, mert az azért gáz lett volna ha megkóstolja a gyerek. :wink: A védőnője sem mondott semmi negatívott, mert látta, hogy a higiéniát betartják. És a kutyus gyerekbarát. Ja, a kutyust gyakrabban fürdette, és vágta a szörét a tappancsa közt, hogy minnél kevesebb kosz rakodjon bele, fésülte a bundáját minden utolsó sétánál. Egy kicsit strapásnak tünik így leírva, de a gyerek fejlödés szempontjából is sokat kapott a kutyustól. Na jó leáállítom magam! Ne aggódj! Hadd kússzon az a gyerek! :wink:
emerenc
 
 


Hú, ennyi helysírási hibát... :oops:

mindenkit külön-külön piszillok!

Poci, jók a gyerek aranyköpések! :lol: Tündéri. Imádom olvasni őket.

Bodzi:Esztibabának is puszi! :D Nagyon tetszik, hogy ennyire érti, szereti a zenét és igényli is.Én egyáltalán nem tudok énekelni, hangom sincs :cry: remélem majd tudom valahogy kompenzálni a gyerekem mondókával, mesével. Vagy ha CDről hallgat zenét az is elég jó? A mi családunkban mindenki fahangú...senkit nem tudok megkérni majd, hogy énekeljen.
emerenc
 
 


Sziasztok Lányok!

Hírek Chilikéékről: Nagyon jól vannak mind a hárman. Hozza a mi Chilink a formáját és nagy lelkesedéssel, magabiztossággal, életkedvvel stabilan veszi az akadályokat.

Én magamhoz méltóan kínlódom.Nagyon fáj a fejem a spinális miatt. Szinte elviselhetetlenségig fokozódik néha a migrén. Sajnos sokat nem tudok tenni, feküdnöm kellene, sokat inni és várni a csodát. Néha a babát is alig tudom ellátni miatta, pedig nem emelgettem afejem a császár után...egyéni érzékenység...

Tejecske alakul. túl sok még nincs, de így sem bír Nimóci eleget enni önállóan mert túl hamar elfárad. (pedig a gyerekorvos szerint is nagyon stabil baba) Amiket kiszipókál,azt pótolom lefejt tejecskével, ill. táppal.

Nagyon puszilok mindenkit!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsikám,
Szegénykém, még napokkal később is fejfájást okozhat a spinális? Ezt nem is tudtam... durva, remélem hamar elmúlik!
Örülök, hogy Nimóci stramm, stabil baba, hát az evésne is bele kell jönnie! Az a lényeg, hogy eleget iszik, az most mindegy, hogy szopizik vagy lefejt tejet v. tápot kap.

Örülök, hogy Chilikéék is jól vannak, kicsit bővebb híreid nincsenek? Megy neki az etetés? Bent vannak vele sokat a családtagok? Nem fáradt, tud aludni? Éjjel is vele vannak a babák?

Emerenc,
De jó hogy benéztél! Mikor is mész boardozni?

Mi ma egész nap a gyerekszobát csináltuk, ezeket a matrincákat feltenni sokkal nehezebb volt, mint gondoltuk. Hoztam képeket, ahogy kértétek :) Egyébként a képek nem adják vissza annyira, de egyszerűen szuper lett a szoba!

Kép

Kép

Kép

Kép

És egy hét eleji pocókép:

Kép
vjulcsi
 
 


Emerenc! Nekem is hianyoztal!!!!
Ha ma lattad bolna a Baratnoje bulijan, hat kesz lettel volna. Bolt egy macikbol allo banda /enekeltek, zeneltek, tancoltak, hatalmas maci-figurak/. Kb.60ember, ebbol 30gyerek. Eszti allva tancikalt, tapsikolt es a ket kezecskejet osszefonva, azt mint egy tini emelgetve fun-kodott :lol: es ugy elvezte a partyt, higy csak neztunk. Puszikat dobalt a maciknak, kacerkodott a fiukkal/apukakkal, odavolt a csajok tarsasagaert /10evesek tobbnyire, de 5-6pici is volt 2-3eves/. Egyik kezeben sajtosrud, a masikban suti vagy Eppen a marcipan maci feje nyomorgatva /ezzel engem etetett meg vegul, ette a Baratnom villajarol a fetas salatat, siman kozlekedett a vadidegen emberek kozott es nem felt a hatalmas maciktol, nyultol es elefanttol /sem az iszonyatos hangzavartol/ sot, simogatta oket, mondta nekik, h maci, labda, nyaklanc stb. /mindenkinek megmutatta a nyaklancat es a harisnyajat :D /. Amikor 18.30kor el akartunk indulni, sirva fakadt, mert ment a tanci es O is szeretett volna tancizni, vissza kellett menni Vele 20percre meg. Azt hittuk, azert ez sok lesz Neki, de a legnagyobb tarsasagi ember volt, kesz voltunk Tole,de masok is. Ma ott mondta eloszor, h Eszti, Vivi es Atti. :-) Ezt eddig titkolta,h tudja. Kozolte, h jar a baba jar es nekiindult. :lol: mindenki odaig volt erte. Be nem allt a szaja es annyira lelkes volt, nem tudom, h birta, mert nem is aludt.
Most horpaszt persze ezerrel. :D

Kép
bodza2005
 
 


Moncsikam! Gyogyuljon meg a fejecske!!!!
Szepen be fog allni minden, biztosra veszem!!!
Anyoska es a Zurad tud segiteni Bebikem?
Chilikerol koszi a hireket!
Julcsika! Nagyon szep, meleg, izleses a szobacska, gratula!!!!
A pici pedig csodas!!!!!
Rencsike???
Tobbiek?
Pocika! Hol is laktok?
Cukker a Robcsi, zabalni valo szovegek! Meg, meg!!!
Patrika?

Kép
bodza2005
 
 


Julcsim! Poci akart lenni. :D
Libuska! Ma sem maradt el a dokumentalas Esztirol... ;-)
Mar alig van hely a rengeteg foto es video tarolasara... :D
Puszik mindenkinek!!!

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok!

Végre ideértem!

Chilikém! Óriási gratuláció! Dicsekedtem anyumnak a csajok méreteivel, ő is gratulál. Sok boldogságot, erőt egészséget minden jót kíván!

Moncsi! Saaaajnálom. Nekem is spinál volt, de a kórházban már elmúlt az az iszonyatos fejfájás. Igyáááá! Az a tejcinek is jót tesz!

Julcsi! Ahogy látom, nem egyedül kellett a városon átvezetned Apánkhoz. A szoba szipi-szupi! Már látom is Szonjababa hogy' fog felállni a pelenkázón a polcokba kapaszkodva! Mert fogja tenni!!!! Ne felejtsd el. A festések sablonnal készültek, vagy sk? Tök jók!

Póci! Robcsinak tuti dumája van! Jegyzetelsz ugye?

Kata! Arik a Malackás cuccok!

Rencsi! Jaaaj, ez az alvás. Pocak is fáj még?

Hanyim! Anyu is küzdött velünk a szopival. Neki is befordulós a gombja. Nem is bírtuk sokáig cérnával. Meg szerintem ő is inkább feladta. Azt üzeni, hogy jó nagy cicit tolj a csibe szájacskájába és próbálj szopi előtt fejni, hogy ne legyen nagyon kemény a cickód, akkor talán kicsit könnyebb lesz.
Az én ciccem is fájt, amíg meg nem szokta Lukács gyimálását. Hetekig csikorgott a fogam a szopi első perceiben. Csak nekem nem befelé áll a bimbem.

Bodzám! Eszti csúúúúcs kiscsaj. Alig várom, hogy menjünk végre felétek világgá. Bezzeg ilyenkor nem megy apa suliba, vagy ilyesmi. Pedig akkor beköltöznénk egy fél napra hozzátok! :lol: Te répát találsz a kakeszban? Én a narancsnak, meg a mandarinnak a "szemeit" tudod, a kis bigyókat, amikből a gerezdek állnak. Bár volt már piros felirat is, az újságból.

Lukács kifektetett mostanában párszor.. :lol: Szopi közben megfeszül, elpukkantja magát, és cicivel a fogai közt felnevet. Utána meg még erőlködik, mert én is nevetek. A cici bánja csak...
Ja, cici.. Múlt éjjel azon lógott alvás helyett. Mondtam is neki "na kisfiam, szülinapodra kapsz 4 ragtapaszt. Azzal én x alakban leragasztom a cicigombjait és nézegelődhetsz! " Úgy hajnali 3/4 3-tól 4-ig váltott mellen birkózott. Aludni nem tudott, csak úgy félálomban küzdött. Kicsit cici, kicsit a fejemen feküdt keresztbe, vagy a hasamon, a nyakamon, kicsit ült, magyarázott, aztán apját ébresztette fel. Majd kirúgta a szemem, összecsipkedett, én pedig igyekeztem túlélni az egészet laza kétórányi alvással. Nagy élmény volt. A nyakamat ölelve aludt el, arcát az enyémhez simítva. Amikor megpuszilgattam a szája sarkát, mosolygott. Szééééét szaggatja a szívem.

Teszek pár képet... Szóljatok rám, ha sok lesz!

Első két képen az én szülinapi tortámat kente szét..
Következő kettőn séta, örülve a hónak és arra ment a kamion.
Aztán két képen a palacsintázás látható.
Majd az utolsón a kenyértolvajunk igyekszik a bizonyítékot eltüntetni!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Bodzim! Nem semmi kismenyem van! Elindult? Bulizik???
Nem ám bepasizik!!!!!
Imádom! Simizd, puszild meg a nevemben!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!

Chillikének millió puszi és nagyon várjuk!
Moncsigám, nagyon áttudom érezni a migrént, mert nekem is szokott lenni...nagyon sajnálom, hogy ilyen kellemetlenül kezdődik az együtt töltött idő, de szerintem késöbb már nem fogsz rá emlékezni. :wink: Az nagyon jó,hogy Nimóci stramm kis kölyök, az evés is befog állni, szerintem. Kitartás! 1-2 hét és minden megy mint a karikacsapás! :D Remélem azért van segítséged az első időben legalább!
emerenc
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?