Sziasztok!
Végre ideértem!
Chilikém! Óriási gratuláció! Dicsekedtem anyumnak a csajok méreteivel, ő is gratulál. Sok boldogságot, erőt egészséget minden jót kíván!
Moncsi! Saaaajnálom. Nekem is spinál volt, de a kórházban már elmúlt az az iszonyatos fejfájás. Igyáááá! Az a tejcinek is jót tesz!
Julcsi! Ahogy látom, nem egyedül kellett a városon átvezetned Apánkhoz. A szoba szipi-szupi! Már látom is Szonjababa hogy' fog felállni a pelenkázón a polcokba kapaszkodva! Mert fogja tenni!!!! Ne felejtsd el. A festések sablonnal készültek, vagy sk? Tök jók!
Póci! Robcsinak tuti dumája van! Jegyzetelsz ugye?
Kata! Arik a Malackás cuccok!
Rencsi! Jaaaj, ez az alvás. Pocak is fáj még?
Hanyim! Anyu is küzdött velünk a szopival. Neki is befordulós a gombja. Nem is bírtuk sokáig cérnával. Meg szerintem ő is inkább feladta. Azt üzeni, hogy jó nagy cicit tolj a csibe szájacskájába és próbálj szopi előtt fejni, hogy ne legyen nagyon kemény a cickód, akkor talán kicsit könnyebb lesz.
Az én ciccem is fájt, amíg meg nem szokta Lukács gyimálását. Hetekig csikorgott a fogam a szopi első perceiben. Csak nekem nem befelé áll a bimbem.
Bodzám! Eszti csúúúúcs kiscsaj. Alig várom, hogy menjünk végre felétek világgá. Bezzeg ilyenkor nem megy apa suliba, vagy ilyesmi. Pedig akkor beköltöznénk egy fél napra hozzátok!
Te répát találsz a kakeszban? Én a narancsnak, meg a mandarinnak a "szemeit" tudod, a kis bigyókat, amikből a gerezdek állnak. Bár volt már piros felirat is, az újságból.
Lukács kifektetett mostanában párszor..
Szopi közben megfeszül, elpukkantja magát, és cicivel a fogai közt felnevet. Utána meg még erőlködik, mert én is nevetek. A cici bánja csak...
Ja, cici.. Múlt éjjel azon lógott alvás helyett. Mondtam is neki "na kisfiam, szülinapodra kapsz 4 ragtapaszt. Azzal én x alakban leragasztom a cicigombjait és nézegelődhetsz! " Úgy hajnali 3/4 3-tól 4-ig váltott mellen birkózott. Aludni nem tudott, csak úgy félálomban küzdött. Kicsit cici, kicsit a fejemen feküdt keresztbe, vagy a hasamon, a nyakamon, kicsit ült, magyarázott, aztán apját ébresztette fel. Majd kirúgta a szemem, összecsipkedett, én pedig igyekeztem túlélni az egészet laza kétórányi alvással. Nagy élmény volt. A nyakamat ölelve aludt el, arcát az enyémhez simítva. Amikor megpuszilgattam a szája sarkát, mosolygott. Szééééét szaggatja a szívem.
Teszek pár képet... Szóljatok rám, ha sok lesz!
Első két képen az én szülinapi tortámat kente szét..
Következő kettőn séta, örülve a hónak és arra ment a kamion.
Aztán két képen a palacsintázás látható.
Majd az utolsón a kenyértolvajunk igyekszik a bizonyítékot eltüntetni!