Hanyatka! Bodzának igaza van, ha valaki meg udná mutatni, hogy hogyan tedd úgy mellre Patrikát, hogy ne szoritson rá annyira a bimbóra, akkor mehetne bimbóvédő nélkül is. Szülésznőt kérd meg szerintem, ha a teleonos segitség nem elég!
Ha meg netán mégse sikerül, a szilikon bimbóvédő miatt ne aggódj, ha már megtanultad használni és a baba is, akkor nem csökkenti le a tejtermelést. Hugom is igy szoptat és már 9 hónapos a Dorina.
Soha meg se próbálta bimbóvédő nélkül, csak az volt a rossz benne, hogy pl. karácsonykor kellett szerezni nekik egyet, mert otthon hagyta és addigra Dorina is annyira megszokta, hogy nem tudott nélküle szopizni. Hát vicces volt karácsonykor bimbóvédőt szerezni, a férjemmel 5 ügyeletes gyógyszertárat jártunk végig....
Ebben sem vagyunk egyformák mi nők, van aki bimbóvédővel nem tudna szoptatni, van aki anélkül. (Nem a hugom az egytlen bimbóvédős példa, csak ő a "legfrissebb")
(Nekem pl. annyira pici bimbóim vannak-és nem is nőttek semmit- hogy fel vagyok készülve minden eshetőségre, a legfontosabb úgyis az, hogy valamilyen úton-módon sikerüljön szoptatni. )
Miciona! Hát én a szinészekhez-szinésznőkhöz olyannyira nem értek, hogy még a teljes névről se tudom, hogy kicsoda, nemhogy monogramról! De remélem anyósod kicsit össze szedi magát és jobban lesz! Nem lehetne esetleg apukádat elvinni hozzá látogatóba, hátha veszi a jó példát???
Melania! Remélem igazad lesz. Már annyira be vagyok sózva, úgy mennék vásárolni, nézelődni, naponta vagy 20x felnézek a minimanora, meg a bergonra. De minden hétvégére van valami, igy max. 2 hét múlva jutunk el legkorábban...
Én a D vitaminos Tovitát szedem, mert most elég kevés a napfény, meg amúgy is keveset járok ki. Majd áprilistól (több napsütés, több séta) a simát fogom.
Mondjuk az Elevitet csak 4 naponta szedem, de Bodzinak igaza van, hogy a D vitamin túladagolható. Ha naponta szedsz Gravidát-Elevitet, vagy Femibiont, akkor tényleg nem jó a D vitaminos.
Moncsiga! De jó, hogy irtál! Beindul a tejci, most jobbat nem tehettél, mert az sem jó, ha a baba kimerül a sok sirásban, akkor nem lesz ereje szopizni. Pedig most van neki, ez nagyon jó! Próbálj sokat pihenni, remélem van segitséged! Nagyon örülök, hogy boldog vagy, olyan jó ezt olvasni!!!
Póci! Én ugyan nem vagyok boszi (a kolleganőm az, mert tavaj januárban megmondta, hogy szeptemberben terhes leszek, és ezt hangoztatta egész évben.) de a spontán tesóhoz nagyon-nagyon drukkolok! Elvégre semmi sem lehetetlen! De ugye nem baj, ha esetleg mégis öcsi lesz az a hugi???
Nagyon örülök én is a 4D-nek, annyira várom!
Julcsi! Örülök, hogy végül bevisznek! Majd ird meg mi volt!
Tudod én is szeretek vezetni, de az utolsó harmadban nem ajánlott egy kismaminak volán mögé ülni. Csökkent az ember rekcióideje, alig fér el a pocaktól, könnyeben lesz stresszes stb.
Mondjuk én amúgy sem vezettem mióta terhes vagyok, de ennek az az oka, hogy mikor elvetéltem az előző babámmal, ponnt akkor volt a forgalmi vizsgám. Igy nekem sajnos a két élmény összefonódott, igy hiába szeretek én is vezetni, erről önként és dalolva mondtam le, miután megtudtuk, hogy terhes vagyok. Úgy vagyok vele, hogy semmilyen szinten nem vagyok hajlandó az életünket kockára tenni.
Megnézem mit csináltak a vonalzóval.