Úgy néz ki Dóri leszokott a ciciről, utóljára 15-én hajnal fél háromkor szopizott. Két napja már nem is kéri egyáltalán. Előtte 1x-2x még mondta, hogy: "Kérek ci..., nem, teát kérek"! Édes volt, amikor így javítgatta magát.
Nagyon örülök, hogy ilyen szépen, fokozatosan, gond nélkül, és végül is magától leszokott. Kár lett volna erőltetni, bár néha már nagyon-nagyon untam, és már kissé kellemetlen érzés volt, amikor még mindig több mint háromnegyed órákat volt képes nyammogni.
Judit, Katus!
Csak irigyelni tudlak titeket, ezekért a édes, és jól alvó lányokért, nagy szerencsétek van nektek is. Azt hiszem ezzel Gyöngyi, és Emőke is egyetért. Ha nem látnám Zétit, és Levit nap mint nap ilyen sokat aludni, el sem hinném, hogy van ilyen.
Mi most, huszonegy hónaposan, jutottunk el odáig, hogy megdöntve az eddigi max 2, és nagyon ritkán előforduló egymás után aludt éjszakát, most a 3.(!) ilyen nyugodt éjszakánál tartunk.
Szívesen átvállalnám bármelyiket, hisz ti már úgyis tudjátok a tuti receptet, és...
Katus!
Nagyon jók a képek!
Anita!
Semmi baj! Főleg, hogy én nem túl sokat voltam ott!
Legközelebb egy kicsit közelebb terelgetem a csajszit hozzád, és persze a többiekhez is.
Már megfigyeltem, ha nagyobb (sokszor 3 fő is annak számít nála) társaságba kerül, akkor inkább elhúzodik valahova, és szép csendben eljátszogat magában. Remélem, azért ezt majd kinövi, és majd be tud illeszkedni a többiek közé.
Egyébként az Évi alulról, nekem is nagyon tetszik!