Új privát üzeneted érkezett!

Chrissy
Jaaah es a 4-eshez gratulaaaaa :!: Tuszoket pedig novelem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na meg ilyet :shock: Lapalja es lapteto is :shock: :o asszem ez tuti sikert mutat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri, pociba adtam, egyenesen be, szóval megértettem mi az a 90 fok, mert Milyen elmagyarázta msn-en, hogy hogy kell. Kihagytuk a kedd estét... Hétfő, szerda ok, de a kedd kimaradt. Még ma lesz egy bónusz gondolom...
Jól bezártad magad, hihihi.
Te lapkirálynő!!! :D :D
Ez a 3 éves évforduló 25-re esik? Mert akkor van szülinapom!


Betty,
értem, köszi az infot. Pont azért kérdeztem, hogy akkor jól gondolom-e, hogy megrepedt... Csak azt nem tudom, hogy szerda reggel vagy csütörtök reggel. De végül is nincs is nagy jelentősége, nem?

chrissy81
 
 

 
 

Chrissy
Akkor ugyi vgy...en ngyon orulok neki,hogy idekerultel hozzank...mert az elejen ketelkedtem benned de annyira jol veszed a dolgokat es tenyleg sosem bantodtal meg(na sosem szerettunk volna megbantani!!!)jottel kerdeztel halgattal rank nem fujtad a magadet,elmentel dodkihoz szep pe-d lett tuszorepit szurtal be magadnak....es meg te biztatsz engem(nem is akarhogy :wink: )szal le a kalappal elotted...ngyon jo megerzeseim vannak veled kapcsiban es ngyon drukkolok nektek emlexem mikor en is meeeeg az elejen clostiztam es tuszorepi is volt milyen jo erzes toltott el...teljesen biztos voltam a sikerben :roll: (2007 november) de ha nem sikerulne elsore sincs am baj!!!Mert hamarosan ugyis jonni fog mar most mennyivel elorebb vgy,mint par hete nem? :)

Igen 25-en lesz ezt mar beszeltuk anno,hogy akkor lesz a szulcsinapcsid anyumnak meg 22-en lesz 8) :lol: Bonusz birkozas azert meg legyen :lol: Nana,hogy nincs jelentosege mikor repedt meg...elotte is egyuttvoltatok alatta is meg meg ma aztan te mar mindent megtettel ennel tobbet nem is tehettel volna :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Helló!!!


Bri: ezen a tanfolyamon igazából nem gyerekneveléses dolgokat fognak tanítani, hanem az öribabának mikor javasolt elmondani, hogy nem vér szerinti, meg a környezettel való közlést,... ilyesmiket!
Mennek a drukkok!



Bettyknek: Kép Boldog névnapot!!! :D


Lujzika: ahogy a csajok is írták, innen már csak jobb lehet. Kiderült, megműtik, rendeződnek a hormonok is és jöhet a baba! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Chrissy: ügyes voltál akkor vizsgán is meg szuriban is! Gratula Drága!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Bri, tudom, hogy kételkedtél. Éreztem. Az lh topic miatt, nem? mert amikor odakerültem, akkor volt ott vmi félreértés... nem nagyon értettem ki, hogy, merre, mit csinál... Én nem kételkedtem benned, jó sokat olvastam Rólad, túlnyomórészt egyet is értettem Veled, szóval tudtam, hogy nekem inkább ilyen topic társak kellenek, mint amilyenek Ti vagytok. Akik építő szándékkal segítenek, mert nem vagyok én sem az a homokba dugom a fejemet típus. És tudtam azt is, hogy majd ha megismertek, akkor befogadtok! :oops: És most meg már annyira jó, hogy itt vagyok veletek és nagyon jó, ahogy buzdítjuk és segítjük egymást...
Már meg sem próbálom a hús-vér barátnőimmel megosztani ezt a jellegű problémámat, mert úgy sem értik meg... akinek hamar összejött, azok nem is értik mit érzek. Aki meg még nem jár itt az életében, azt meg egyszerűen nem érdekli...

De én úgy vagyok vele, Bri, hogy szívből örülök, hogy már eddig eljutottam, ami nélkületek biztosan nem ment volna, és örülök, hogy érett tüszőm volt. jó úton vagyok és ez a lényeg. Komolyan mondom: tök nyugodt vagyok.
Ez meg részemről annyira természetes, hogy buzdítalak benneteket, de hiszen most van rá szükségetek! Meg hát próbálok visszaadni valamit abból, amit kaptam már tőletek..:oops:
És nem mellékesen nagyon csodálom az erőtöket, ahogy mentek előre és teszitek a dolgotokat.

Ezt a szülinapos beszélgetést totál elfelejtettem. Még most sem emlékszem, de biztos úgy van, ahogy mondod!
Na növeszd a tüszőket, ezzel a vallomásommal meg ne zavarjalak! :wink: :D

chrissy81
 
 


Puszi, ez engem nagyon érdekel! Majd dobj már róla egy esszét légyszi! :wink:

chrissy81
 
 


Puszi
Olyan kis szukszavu voltal :roll: Mostanaban ngyon kis sietos vgy...mar te sem jossz annyit,mint regen :roll: Majd jelezz ha mesz hatha osszejon mar az a franya tali :x :?
Na es miket mondtak gondolom a kornyezettel valo tudatas a nehezebb dolog....mar nem a kozeli kornyezet de pl...a szomszed neni meg a hazban lakok a bolti neni es a tobbi :? bele sem gondoltam ilyen melyen :roll:

Chrissy
Nem tudom mi az amit mondassz jaaah talan amikor tulvoltal kicsit porogve? :lol: te ilyen vgy majd elmulik ez is...en ugyanilyen voltam szerintem :lol: :lol: azota lenyugodtam...majd te is lefogsz :P nem tudom miert ketelkedtem talan azert mert a 80%-a a forumozoknak csak azert kerdez mert azt szeretne ha megerositenek abban amit o hisz...pedig neha mashogy allnak a dolgok :roll: Sokszor oszinten talan kicsit kemenyen is megmondtuk neked is es megis a lenyeget lattad benne azt,hogy segiteni akarunk es a velemenyunk az segit neked nem bantani akarunk vele...na nem ragozom mar az a lenyeg,hogy marhara orulok neked :D Es latod mar tenyeleg mennyire haladsz es mas is haladna ha neha meghallgatna a masok velemenyet...most nem azt mondom az en velemenyemre adjon valaki de ha mar 5-bol 8ember mondja ugyanazt akkor mar csak elgondolkozom rajta nem? :lol: :lol:

szerintem mi beszeltunk errol a 25-odikei dologrol meg tavaly mert most,hogy emlitetted eszembe jutott 8) amikor a gyurus dolgokrol volt szo,hogy meg jon majd a fordulonk meg valentin nap....

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!


Bettyk, Boldog Névnapot!

Kép

Bár rólam megfeledkeztetek múlt héten, de nem baj, azért tudom,hogy szerettek :)

Nagyon szomi vagyok,de túlélem.

Puszi nektek.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Lujzi, hogy tudok segíteni? Akarsz beszélgetni? Vagy majd később? Most lehet csak magadba fordulnál, ezt is megértem. Meglásd pár nap és máshogy fogod látni a dolgokat! Elvonul a fekete felhő, megoldódik minden.
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chrissy81
 
 


Chrissy: most egyenlőre el kell fogadnom ezt a jelenlegi helyzetet.De nem adom ám fel,csak most szomi vagyok. Ráadásul a meló is kikészíti az idegeimet, már azt sem bírom sokáig csinálni,mert egyes ügyfelek nem a kellő hangnemben beszélnek velem........

Köszi,bár nem azért jeleztem, hogy bárki is azmiatt, hogy írtam, rólam megfeledkeztetek,hogy kívánjon nekem, a legjobb barátnőm megfeledkezett rólam, 29éve ismerem,úgyhogy semmi gond :)

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Lujzi
Irtam mar neked egy csomot :roll: Nekem kint nincs naptaram igy nevnapokat sem tudom kinek mikor van hacsaknem latom hogy valaki mar koszontott :arrow: viszont most vettem naptarat a szallodaban es kitettem a falra...anyum hivta az uncsitesomat nevnap ugyeben tegnap elott szal rakukkantottam es lattam a Bettit de elore nem neztem mik voltak csak,hogy mik lesznek :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi köszöntést, most csak ennyi mert nem vagyok valami jól, de holnap jövök.

Pussz mindenkinek
Vendég
 


Bri:

olvastam mindent,amit írtál. Mit is írtál???? Hmmmmmmmmmm...Tudom ám,elolvastam :)
Apának fer 14et kell szedni,azt mondta a doki,attól javulnia kell az eredményeinek. 4hónap múlva kell visszamennie, de addigra jó,ha megejti a műtétet. Annak,hogy apánál a műtétig fajult a dolog, vannak előzményei,azért is sejtettem, hogy nála (is) gond van. Gondolom, ebből már csak lombik lesz, de legyen, én benne vagyok.


A bezárós dolog jó,én is jártam már így, de én úgy,hogy mindig annyira elrakom a kulcsomat, hogy nem találom meg. A férjem elent reggel 5kor dolgozni,és fél 8ra ért haza, nyáron 35fokban bent kuksoltam a lakásban.... :)



Apa látszólag jól viseli, de belülről mardossa a düh és a bánat, de túl leszünk rajta. Csak most én vagyok egy kicsit szarul,ráment a szívemre az utóbbi idők stressze, sajnos már két napja szúr. :cry:

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Na, Csibuc, mi a baj? Vagy csak émelygés és társai?

Lujzi, sok erőt nektek!

chrissy81
 
 


Lujzi
Addig en a helyedben megejtenek egy dokit a helyedben egy hormonkep nezesre!Es akkor mar leis vgytok tudva :roll: gondolom apacska kilehet de megkell nyugtatnod ugyhogy szedd ossze magad mert ha te is elhagyod magad es azt latja neki sem lesz tobb ereje...beszeltetek mar mikor legyen a mutet? :roll: De azt nem mondtak,hogy most mivan mehet a lombik vgy nem ertem... :roll: Mert ebbol annyira jo akkor sem lesz hogy eleg legyen a spontanhoz 10milla alatt lombik van :roll: Szal lehet oda is jelentkeznek mar a helyedben baaaar lelkileg ossze kene kicsit kaparnod magad mert igy nem lehet belevagni semmibe :roll: Most is mondod a melod milyen gaz de miert nem teszel a dolgok ellen amik megkeseritik az eletedet? :roll:

Csibuc
Pihizgessel es holnap varunk...hianyoltalak ma :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


CSibuc:
mi van veled?

Küldök neked nyuszipuszit. Kép

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Bri: kedden ki akarok menni dokihoz, hogy írjon valami nyugtatót nekem, meg keresnem kellene pszichológust. Sajnos nincsen rendben a lelkem, a munkám is elég feszített és már nem bírom. Talán váltanom kellene, de nem tehetem meg, húzom,amíg tudom.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Bri
sima natúr fasírt volt: zsömi beáztatva picit, draált hús, pirított hagyma, só, bors, paprika, zsömimorzsa összekutymutyolva :lol:
Ez mindig fini :lol: Bár néha a hús helyett ilyen konzerves löncshúst szoktam tenni. (úgy is fini)
Csak ülj, és növeszd a tüszikéidet :wink:


Chrissy
gratula a vizsgádhoz, igazán jól zártál (4-essel) Ejha :!:
Ügyi vagy :!:
Mindegy, végülis melyik nap repedt, hisz rágyúrtatok jóóól, úgyhogy még kellett maradjon benned elég kiskatona, akik várakozó állásponton voltak... :wink:


Puszi
köszike a névnapi köszöntést neked is :wink:


Lujzi
mi volt múlt héten :?: :shock: :oops: Lujzi nap :?: Téllleg nemtom :oops: Vagy szülinap :?:
Ne hari, én nem tudtam, biztos nem eledkeztünk volna meg rólad :!:
Akkor kicsit megkésve is, de isten éltessen :!:
Elnézést....
És ne idegeskedj léccci, vigyázz a szívedre jó :?: :!: :!:


Csibuc
boldog névnapot druszááám :lol: :lol:
Remélem csak mezei rosszulléted van....rókáékra gondolok :!:
Várunk, ha tudsz, gyere....


Pusszantáááás :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Mennyit termeltetek Ti nőcik!!Végigolvastam, és majd jövök válaszolni kommentelni... :lol:

Lujizka,most csak Neked gyorsan:ne kérj nyugtatót!!!Nem megoldás!!

Keress egy kineziológust,sokkal többet fog segíteni,mint néhány bogyó,ami csak elfedi a tüneteidet!!!Ha mindenképp szeretni szedni valamit,szedj REMOTIV EXTRÁT(recept nélküli)
Itt a probléma gyökeréig kell nyúlni,nem leplezni azt!!

Büszke vagyok Rád,hogy felismerted,kell a segítség!!Ez hatalmas lépés!!(én csak abban szeretnék segíteni,hogy a legmegfelelőbbet válaszd...)
Vendég
 


Bettybaba: névnapom volt, szombaton, de sebaj :lol:

Milyen: meglásd, kiírtom a csúnyaságot magamból,csak idő kell. Egy homeopátiás szert szedek,de nagyon büdi :)

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Lujzi, szerintem már most előrébb vagy, mint eddig bármikor! De abban igaza van Milyennek, hogy nem kell nyugtató, mert az csak homályosít és nem is oldódik meg a probléma tőle. Pszichológus sokat segíthet, igazából már az sokat segít, ha kibeszéled magadból az érzéseidet. És úgy látom, hogy eljutottál idáig, ez meg már önmagában siker!
Nézz előre és hajrá!

chrissy81
 
 


Bri: még nem voltunk a tanfolyamon, így beszámolni róla is csak utána tudok! :lol:
Ha megjön, akkor tudom majd azt is megírni, Kaáliba mikor megyek! :wink:
Mik a programjaid??? Mesélj!



Lujzika: én nem felejtettelek el, írtam a wiwen! :wink:
Fel a fejjel kislány!
Én Uram is FER14et szed.



Csibucka: mi a baj??? :(



Betty: izgulsz???? :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszi
még nem :lol:

Az én uram is szedte a ferulantot (ugyanaz szinte, mint a fer14) nálunk sajna nem jött be :roll: de valakinél nagyon jóóó :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty: nekünk nincsenek spermaproblémáink, mi "csak úgy" szedjük. Azaz ő szedi na. :P

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszi
jah, értem :wink:
Csak nem akartam kizárni, hogy nemjó, mert épp nálunk nem használt...szal érted, nagyon sokan dícsérik 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


puszi: persze tudom,hogy te írtál:-)


Fer 14et előírta a doki,kinek hat,kinek nem,de el kell indulni valamerre. Nem igaz?

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Persze Lujzi :!: :wink:
Jó úton indultok, épp azt írtam, hgy sokan dícsérik :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Lujzi: a FER14ről olvastam a legjobbakat, 2. helyezett volt a Ferulant! :D Hatni fog és kész!!! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Hatnia kell Lujzi :!: :!:
Minden jó lesz :!:
ÁMEN :!: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Fog, naná.


Tele zabáltam magam, annyit ettem, mint a csuda..... Nem jó ez így....Elhízok.... Így is dagi vagyok egy picit. :(

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Lujzi
dehogy vagy dagii :!: :!:
Egyél csak :!:
Tényleg, mi ettél :?: :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Virslit,meg húsoskolbit.....

Dagi vagyok,visszasírom a régi alakomat,3éve még olyan vékonyka voltam,meg jó testű csaj,mint te,Betty!

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Virsli
húsoskóbival az jóó :D

Lujzi, idefigyelj, épp egyik nap nézegettem a képeidet iwiw-en, és még a férjemnek is megmutattam, hogy milyen édi vagy a képeken is, és te nem vagy magaddal megelégedve :roll:
Férjem el volt csodálkozva, hogy miért :shock: :?: :!:
Úgyhogy nincs az égadta világon semmi baj a kinézeteddel, csak saját magad rombolod, és torzítod el azt, ami szép...mert beképzeled ezt, pedig nem így van tényleg :!:
Ezért kell a doki...mert ha felületes gyogyikat szedsz, attól nem fog javulni az "én" képed sajna..

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Na menek alukálni :wink:

Tsók :!:

Kép
Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


betty: aranyos vagy,köszi,de tudod, a borzalmas gyerekkorom egyik maradandó nyöma,hogy csúfoltak a külsöm miatt. Félek az emberektől.Ha utcán a járdán megyek,szembe jön velem 2-3 ember,inkább átmegyek a másik oldalra....ha ott nincsen senki.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Lujzika: Bettynek totál igaza van. És mi itt hiába bizonygatjuk, hogy szép vagy, te nem fogod elhinni ezt sem nekünk, sem másnak mindaddig, amíg az énképed ily torz. Amit pedig gyógyszerrel nem lehet megoldani. Csak a lelki munkával, önismerettel! Hosszú folyamat, nehéz is, de megéri hidd el!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Olyan cukik vagytok csajok. Kösy. Nem láttatok még élőben. Pl.nekem nem szabályosak a fogaim. Nem nevethetek nyitott szájjal. Majd egyszer megcsináltatom.

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Na csajok lépek. Pusy nektek,és KÖSZÖNÖM!

Lilypie Premature Baby tickers
lujzedli
 
 


Jó reggelt!
Atyaég, mennyit írtatok. Jaj csajok arik vagytok, semmi komoly nem volt tegnap, csak a "szokásos" délutáni émelygés, gyengeségdérzet és társai.
Tegnap zserbó elkészült, 1 piciny szeletet voltam képes legyűrni, nem tudok ránézni sem. Tegnap este nagyon meghatódtam, mert uram elment az albérlőihez közgyűlésre és hazaállított egy hatalmas csokor virággal meg egy tálca sütivel amit az albérlők készítettek nekem meglepiből, névnapra. Olyan de olyan jól esett...

milyen: átküldtem mailen a receptet, tök egyszerű és nagyon finom.

bettym: Neked is nagyon boldog névnapot kívánok így utólag (a terhességgel az agyam is elment -> kanapédolog miatt írom)
Szép az új avatarod :D

lujzi: csak csatlakozni tudnék a többiekhez, nagyon igazuk van mindenben. Az embernek belül kell egy egészséges egyensúlyt teremtenie. Mindenkit érnek rossz dolgok, de ezek erősebbé tesznek bennünket, úgyhogy fel a fejjel és törtetni előre :!: Köszönöm a nyuszipuszit.

Bri: köszi a múltkori dicsit, már nem szúrom magam (meg a házidoki sem, hétfőn kaptu meg az utsó szurit). Msn-en várlak, mert kiváncsi vagyok a fejleményekre.

chrissy: kis okoska, gratulálok a szép eredményhez.

puszi: Nálatok miújs?
Vendég
 


Lujzi
mégis lecserélted a vonalzit :?: Ez is nagyon jó, ilyet sem láttam még senkinél :wink:


Csibuc
akkor Apid nagyon édes volt, és az albérlők is jó fejek :wink: gondolom milyen jól esett :!: Örülök, hogy nem kell már az a fránya szuri :idea:
Köszi az avatardicsit :!: Ha segíteni fog nekem, akkor marad :lol: ha nem, akkor visszacserélem :lol:

Szép napot mindenkinek :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty, szép az új avatarod!

Lujzi, jó a vonalzód. Másik is jó volt. Ez is tecc. Lujzikám én úgy de úgy megmagyaráznám Neked, hogy a csúnyaság nem itt kezdődik. Hidd már el, hogy szép vagy!

Csibucom, akkor megnyugodtunk! :D

Bri, Te merre bolyongsz? betegséget elűzted?

Puszi, akkor most várjuk a hétfőt?

Milyen, mizu? Mesélj!

Velem nincs semmi extra, jól vagyok.

chrissy81
 
 


Köszi Chrissy :wink:


Lujzi
ajánlom figyelmedbe Sebestyén Balázs: Szigorúan bizalmas című könyvét. Abban legfőképp az "én" képről van szó, és nagyon jól leírja a dolgokat.
Nekem megvan, esetleg ha érdekel megbeszéljük, és postán el tudom küldeni neked köccccsön :wink: csak szólj :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


És még egy kis szösszenet:

Csernus doktor tíz szabálya

1. Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki. Önmaga előtt.

2. Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz.

3. Tartsd tiszteletben a saját érési idődet! A türelmetlen ember önmagát erőszakolja meg, amikor sietteti sorsát. Ezzel magában hordozza az örök elégedetlenséget.

4. A gondjaidért soha nem más, mindig te magad vagy felelős. Tanuld meg vállalni a következményeket a tetteid után, és nem másban keresni hibáid okát!

5. Az önző ember először környezetét, majd önmagát teszi tönkre. Ide vezet az önzőség. Miért teszed mással azt, amit magadnak nem kívánsz?

6. Vesztesekre márpedig szükség van. Hogy tudd, hová jutsz, ha az ő útjukat járod. Ők a viszonyítási pont. A nullák így töltik be végül küldetésüket.

7. Másra támaszkodni mindig veszélyes. Igaz, sokszor ez a könnyebbnek látszó út. De a támaszték eldőlhet. Tudod mit? Támaszkodj magadra!

8. Merj szembenézni a saját tükörképeddel! Ez az első lépés a talpra álláshoz. Harc, amit meg kell vívnod a menekülések helyett. Egy napon pedig nemcsak sajátodéba, de mások szemébe is büszkén nézel majd.

9. A világban épp elég dologtól függsz akaratlanul. Ne válassz magadnak újabbat! A kiszolgáltatottság helyett a szabadságért küzdj, hogy lehess büszke is magadra!

10. A gyengeség valójában gyávaság. A gyáva embert pedig fölemészti az állandó megfelelni vágyás. Így hogyan valósíthatod meg önmagad?

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Megjartam mar a Kaalit vv-re mentem ami az altatashoz kell delutan meg megyek EKG-ra ha minden igaz vgy pedig hetfon!Kedden uhu addig nincs velem semmi kulonos hacsaknem bekavar ez a kis barnazgatas ami van... :roll:

Csibuc
Nincsenek fejlemenyek mar mindent leirtam :roll: Apacska elott meg le a kalappal nagy csokor virag 8)

Chrissy
Mi az,hogy merre bolyongok? :shock: voltam egesz nap tegnap :roll: Bar mikor mar pszihiatriaba atment a topik akkor inkabb mar teveztem.Nekem ez sok...most nyugalom kell pozitivsag. :oops:

Betty
Tenyleg jo az uj avatarod :) en is latod tettem uj vonalzikat 8) sms-t megkaptam 8)

Milyen
Varunk ma 8) Pocifoto mikor lesz? 8)

Puszi
Jaaah azt hittem mar mentetek is a tanfolyamra...biztos jol elertettem mert csak telefonaltak :lol: Nem tudod baj-e hogy en most barnaztam...ma pl 200ft-s nagysagut teganp is volt pici de lehet ez meg a menzi vege nem tudom hisz napok ota fexem :roll: Viszont a szurira ravan irva ha verzes van nem lehet szurni...de verzes nincs :roll: bevgyok tojva mi van ilyenkor? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bri, csak vicceltem! :D Tudom én, hogy itt voltál, csak hiányoltalak az esti csevelyből. Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam. :oops: :P

Barnázás miatt ne stresszelj, hívd fel a dokit inkább! Nem kérdeztél ott meg senkit? de hát cn 5.-en vagy, nem hiszem hogy a barnázás probléma lenne ilyenkor. Sőt, ez tuti a mensi utószele. Ne gondolj semmi rosszra, ok?
És jók a vonalzóid! Mind a kettő tuti!

chrissy81
 
 


Chrissy
Ediii vgy...itt voltam de teveztunk anyuval.Barnazas miatt azert nem hivom fel a dokit mert nem merem :oops: felek meg esetleg abba kene hagyni a szurikat :roll: vegulis nem verzik...varok...Szoritsal legyszi :roll: Es koszonom a vonalzidicsit 8) Remelem hamarosan babasra valtunk itt mindannyian :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!




Bri: 5. cn-en sztem sem baj a barnázás, nyugi!!!!!
A teljes vérkép vv.-t altatáshoz a Kaáliban csináltattad??? Miért nem körzetinél???


Chrissy: folyamatosan drukkolok ám Neked! Remélem Babád már ágyazódik!!!


Lujzi: hogy vagy ma?


Csibuc: na, akkor jó, én is azt hittem nagyobb a baj.
Apácskád édes volt akkor!
Milyen recept? Én is, én is!!! :lol:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*
 
 


Puszi
Most kicsit megnyugtattal :oops: igen a kaaliban 3000ft volt nem nagy szam a korzetim meg ha elcsesz valamit vgy kifogasol ezt azt aztan nem lesz meg mire kell....jobbnak lattam ha ott van...EKG-ra viszont most megyek le a korzetihez 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?