Jó estét!
Köszi a drukkokat, most már "jobb" hírekkel szolgálhatok, legalább megtalálták az okot: tüdőgyulladása van a sógornőmnek. Persze ez nem olyan jó, de most már legalább célirányosan tudják kezelni. Sógorom szerint jobban is van, mint tegnap.
Betti, ez már tényleg nagyon komoly, Kisati most már tényleg bármikor jöhet.
Beze, én kérdeztem Lexi szemét, ugyanis én egyik gyerekemmel sem voltam soha szemészeten, ezek szerint érdemes lenne Natit elvinnem? Szemüveget kap majd, vagy még nem tudjátok?
Szösz, olyan jók a képek, a pöttyösek is összejöttek végül, de kedvencem, amikor a három csöpp olyan elmélyülten játszik.
Szegény Réka, akkor ő is sírt rendesen.
Jaffa, hát igen, szépen kapja Milu immunrendszere is a bombákat a bölcsiben.
Jobbulást Neki! Amúgy most már szívesen marad ott? Az jó, hogy lesz állás, szerintem mostanában nem szabad nagyon válogatni.
Sorozatok: sokáig néztem a Barátok közt-öt, a férjem viszont abszolút sorozatgyűlölő, így leszoktam. Született feleségeket néztem (néha ő is), amíg a tv2 el nem szúrta
, meg a Vészhelyzetet, Grace klinikát, meg régen a Kés/alatt-ot. De ezek már olyan későn vannak...
Any, jó, hogy mentek haza.
Na, tornában én meg pont az ellenkezője vagyok, nekem az ugrálósabb tornák nem jönnek be, Lili születése előtt sokat jártam callaneticsre, azért is vettem meg a dvd-t.
Ja, a kocsi vizsgáztatásánál figyeljetek, ma olvastam, hogy visszavonták a kötelező eredetvizsgálatot, de amíg a közlönyben meg nem jelenik, a rendszert nem állítják át és megcsináltatják, meg persze ki is fizettetik.
Fürtöske, Napfivér, Holdnővér, mennyiszer néztük meg a suliban olaszórán! Szerettem nagyon. Én most a Legyetek jók, ha tudtok-ot nézném meg újra, Liliék annak a zenéjére táncolnak.
Amit még mostanában néztünk, az a Törvénytisztelő állampolgár, nagyon jó volt, ez sem egy a tucatból szerintem.
Tünci, Kis-Nagymuci tényleg nagyon édes, kis husis pofija van.
Bende, mi hétfőn vagy pénteken tudnánk játszóházazni, elvileg mi is tudunk vinni egy baba-mama párost, ha van ülésük.
Nati még ma is lázas volt, de már "csak" 38 körül, egyszer kapott lázcsillapítót kora délután meg most lefekvés előtt. De jókedvű, evett is viszonylag jól, remélem, holnapra tényleg elmúlik.
Na, gyűjtök lelkierőt és beteszem azt a callanetics dvd-t...
Jó éjt!