Új privát üzeneted érkezett!

Tüncivel jó esélyünk van arra, hogy egyszerre szüljünk. Hacsak Bátorka nem iparkodik hamarabb, de megbeszéltem tegnap Tüncivel, hogy kokárdatűzőig mindenképp bent tartja.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Jó reggelt!

Brutál éjszakánk volt, Nyanyó kb fél óránként ébredt. Tegnap meg átaludta az éjszakát, az Isten sem igazodik ki ezen a gyereken :roll:

Tegnap elvittük a Kenguru játszóházba, nagyon élvezte. :))))) Most voltunk először, nagyon tetszett, hogy bemehettünk mi is vele. A csúszdát nagyon élvezte, persze egyedül nem engedtük le, mert nagyon gyors és magas. Én voltam az áldozat, aki állandóan csúszott vele.

Bátor: igen mikor lefeküdtem, akkor rájöttem, hogy ez is keresztnév :D - azt hiszem ez is illeni fog Kismucihoz:) aki bent marad még a pocakban minimum 4 hétig!!!!!!!!

Anyany: szerintem nem kéne feladni ennyire a mozgás iránti vágyadat. Én hajnalban (6 körül) hasizomgyakorlatokat csinálok - ehhez nem kell semmilyen gép, vagy segédeszköz, valamikor a nap folyamán jön az elliptikus tréner és este, fogmosás közben, lábemelések hátra, illetve apró rugozó mozgások. Ehhez sem kell kondigép.
Szóval nem bántásként, de ha nagyon szeretnéd, akkor meg lehet találni annak a mondját, hogy mozogj egy kicsit :wink:
bende
 
 


Még valami, tudom, hogy az ilyen ,,apróságnak,, tűnő mozgásoknak nincs gyors eredménye, de ha valaki hosszútávon be tudja építeni az életébe, akkor pár hónap alatt már érzékelhető a változás.
Én egyszer fél év alatt nagyon nagyon látványos eredményt értem el. Akkor már sokan azt mondták, hogy nagyon vékony vagyok hagyjam abba, de én nagyon jól éreztem magam a bőrömben. Azt próbálom visszanyerni, mióta abbahagytam a szoptatást.
Sajna a mostani azóta a 3. próbálkozásom. De most elszántabb vagyok, mint valaha. Mindig a Nyanyó egy egy betegsége szólt közbe, ami persze nem mentség vagy indok, de egy egy nagyon nagyon kevés alvással tarkított hét után mindig feladtam a dolgot. DE! Most jön a tavasz, azzal együtt újra jönnek az energiák és a késztetés, hogy jól nézzen ki az ember nyárra!

Szóval, hajrá hajrá hajrá!
Hasizmozni, fenék és lábemeléseket csinálni pedig tv nézés közben is lehet!!!!
bende
 
 

 
 

Tünci: örülök h Bátor már nagy baba és jól van. Ez a lényeg és ez a fontos és mostmár nem lehet baj! 2-3 hétig tuti bennt marad és utána már igazán nagy lesz. Sok erőt, mostmár ne keseredj el, ügyesen bennt tartottad és biztos sikerül még minimum 3 hétig. Csak fel a fejjel, nemsokára kezedben tarthatod a fiad. 3 hét már annyira rövid idő.....mindjárt eljön a ti időtök! Ne félj....(gondolatban szorítom a kezed). Ő egészséges, jól van és veled van és veled marad. Ne félj. Kitartás. (ölelős smile)

Lilypie Third Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
dr_nono
 
 


Bende,csatlakoztam Nyanyóhoz, az éjszakát tekintve..olyan zaklatott vagyok,egész éjjel járkáltam mosdóba,hiába mondta a doki,h számíthatok "színes folyásra",ne ijedjek meg..de ez borzasztó,én már nem akarom ezt látni,ilyen sokat meg főleg.
Nálatok előfordult a vége felé,méhszájvizsgálatkor???most mennyi,meg meddig "normális"??? :(

Bende ,amúgy amikor bejöttél a kórházba,egyrészt úgy megbámult az uram,h jól ki is röhögtem,másrészt meg annyira bazi jól néztél ki,h meg sem ismert!!!szóval ,annál már nem kell jobb alak,de tényleg!! :wink: :lol:

Any,ismered a callanetics tornát?netről is letölthető,egyrész szépen fogyaszt,diéta nélkül,másrészt annyira látványosan formál,h észrevétlenül tűnnek el centik.elsőre(kb a 10.-ig) nagyon nehéz,néha el sem hiszi az ember h olyan testhelyzetek vannak,de aztán mekkora öröm,h képes vagyok 3-400 hasprét megcsinálni?!
csak ajánlani tudom!
az ágyhoz én nem ajánlanám a szivacsot,főleg nagy súly esetén,pont az kopik leggyorsabba.inkább a bonellrugós drágább,de az kitart.párom is 96 körül van.
figyu,párod fiatalka még,majd felnő a feladathoz,kicsit korán jött a család neki,de ne add fel,ha szereted..pár év és elmúlnak ezek a dolgok.én is 24 éves kora óta ismerem a férjem,akkor azért még bőven nem olyan volt,mint most 34 évesen..

Betti,jó átadást...

dr Nono,köszi,igyekszem,még egy hónap kell mindenképp,fekszem,ügyeskedünk!

Szinti,hát,igazából prog.császárról már nem is beszéltünk..korábban úgy mondta,ha a heggel nem lesz gond,akkor kb 39 hétre,de most szóba se jött.nem lehet előre tudni.egyébként rákérdeztem,h biztos-tutti császár,ha esetleg viharos szülés lenne?akkor viharosan gyors császár lenne...elmagyarázta,h mi van,ha netán őt nem érik utol,h attól még a többi doki is ugyanúgy vág,meg minden.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tünci28 2010.02.18 08:31-kor.

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Jó reggelt!

Tünci szépen gyarapszik Nagymuci! Különleges nevet választottatok főleg a vezetéknevetekkel van érdekes csengése. Tegnap este mondogattam magamban :lol:
Csak ez a vérzés ne lenne, piszokul sajnállak tudom nem mész vele semmire, kitartás már közel a vége! Emlékszel amikor azt írtad bárcsak január lenne már? És már majdnem február vége van! :wink:

A Csupamóka nagyon jó volt, szerintem élvezték a gyerkőcök! Csajok én nem gondoltam volna, hogy Matyi ilyen ölelgetős! :lol: Igaz nem is volt még ennyire hasonló korú csajokkal együtt. Édes volt, hogy kitárta a karját közeledett, Nati felháborodva kikérte magának, Réka hagyta magát és csak finoman megölelte, zabálnivalóak voltak :lol: :lol: :lol:

Egész nap nem aludt csak amikor hazaértünk akkor egy kicsit aztán vacsiig Barnabás manót ölelgetve dőlt jobbra-balra. Éjszaka megint voltunk fent de még lustizik bár az előbb már dumált.

Betti remélem ez volt az utolsó húzós napod és most már nyugton maradsz! Pihenj, mert utána lehet hogy hónapokig nem fogsz! :wink:

Szösz várom a képeket :lol: Oltáson remélem nem volt nagy sírás!

KépKép
winchi
 
 


Tünci!
kösz a bókot :oops:

Nem tudok hozzászólni a ehhez a folyáshoz. Nem is emlékszem engem mikor vizsgált meg utoljára szülés előtt ott a doki. Mikor elkezdtem vérezgetni, akkor meg már fájásaim voltak, tehát az tágulásos vérzés volt.
( persze én egy kicsit megijedtem, talán ezért is mentünk be hamarabb a kórházba, mint talán kellett volna)

Amúgy meg próbálj megnyugodni, hidd el most már nem lesz semmi baj. Szerintem a folyás szépen elmúlik és Te is megnyugszol pár nap alatt.

Matrac: nekünk is kéne egy új, de horror drága. Az én párom, mikor beköltözött ebbe a lakásba, akkor vette. Még ágykeret sem volt hozzá és ezen a matracon aludt. Sajnos egyszer csőrepedés volt és a matrac totál elázott. Kb 10 centi vízben állt és sok sok napig tartott míg kiszáradt. Ez nem múlt el nyomtalanul, kicsit megviselte a matracot és az oldala is kezd kiszakadni.

Sima szivacsmatracot semmiképpen nem vennék, tutitra lenne benne valamilyen kókuszbetét, mert az iszonyat strapabíró.
Arra nem gondoltatok, hogy valamilyen fedőmatracot vegyetek?
Állítólag azok is nagyon jók, pluszban még moshatóak is.
Én már tanakodtam, hogy egy ilyen is elég lenne.
bende
 
 


Sziasztok!

Lányok, lécci szorítsatok a sógornőmnek, nincs jól sajnos. :( Nagyon alacsony a vérnyomása (70/45 is volt), emiatt elégtelen a keringése, fertőzés miatt, aminek nem tudják az okát. Egyelőre az antibiotikumra sem reagált. Olyan rossz, végig mindenki a babáért izgult, hogy rendben legyen, erre az Anyukával történik valami. :( A Pici jól van, ő nem kapta el ezt a fertőzést szerencsére.

Tünci, szép nevet adtatok Kis-Nagymucinak. :) Szép méretei vannak már. Megnyugtatásul, keresztlányom a 34. héten született, azonkívül, hogy mindent kicsit később csinált az átlagnál, teljesen egészséges, sőt, igazi rosszcsont kiscsaj. De Ti úgyis kihúzzátok együtt még min. 3 hétig, eddig is ügyesek voltatok, jó kis csapat vagytok Ti Kismucival. :wink:

Bende, Tünci, rábeszéltetek, ma én is előveszem a callanetics dvdmet, formálok kicsit az alakomon, fogynom nem feltétlenül kell. Meg a mozgás is jót tesz.

Bende, a Kengurus csúszdák nagyon tutik, én is csúsztam már párat. :wink:

Kép
Kép
katinka31
 
 


hát nekünk sajnos nem lenne elég a fedőmatrac.
a kókuszbetétes jó ötlet, majd meglátjuk hogy állunk.
strapabíró kell, Tibi 110kiló. és még több is lesz, ha így halad.
megint rengeteget eszik...
ülőmunka meg ilyenek... :(
Vendég
 


Katinka!

Sok sok pozitív energia sogórnődnek!!!! Szegénykém! ez borzasztó lehet, most vannak a legelső pillanatok és Ő nem élheti át:(

Hát ha már így rábeszéltünk:)- jó tornázást:)

csúszda: nem egyet csúsztam, hanem nagyon nagyon sokat:) és azt hiszem nem most utoljára:) ( sajna mikor a párom csúszott reccsent egyet a szerkezet, szóval többre nem vállalkozott:)
bende
 
 


Katinka drukkolok a sógornődnek!!!!! ++++++++++

KépKép
winchi
 
 


Anyany! nézd meg a teszveszen, meg a vaterán is. Időnként árulnak elég olcsón, nem agyonhasználtat...próba szerencse.
Jesszus...akkor a Te párod se csúszdázzon Zsófival:)
bende
 
 


Mellesleg az enyém se madárétkű, de általában fizikai munkát végez, vagy egésznap rohangál, intézkedik, esetleg mindkettő egyszerre és hetente 4x edz. Persze ennek kicsit megvan a böjtje is, mert hétköznap nagyon keveset van itthon, de reméljük, hogy ezáltal elkerülik a szív- érrendszeri meg koleszterines és egyéb betegségek.
Azt hiszem mi ilyen sportos család vagyunk:)
bende
 
 


Szösz, igen, együtt vannak a Lányok, kb. Nati 6 hónapos kora óta, ő addig velünk aludt bölcsőben. A légzésfigyelő nem nekem való, túl parás vagyok hozzá, ezért döntöttünk úgy, hogy eleinte egy szobában lesz velünk Nati, meg hogy Lilit se ébresszük fel és nem utolsósorban nekem is kényelmesebb volt csak kivenni a bölcsőből megszoptatni és visszatenni. Aztán amikor már nagyrészt csak egyszer evett éjjel, akkor összeköltöztettük őket, szerintem jót tesz nekik. Most Sopronban pl. együtt pihiztem velük délután és azt vettem észre, hogy totál egyszerre fordulnak meg, meg sóhajtanak fel álmukban. Én ennek is tudom be, hogy Nati ilyen jól alszik.

Jaj, azt el is felejtettem, hogy tegnap jól megbeszéltük a Lányokkal, hogy Natinak nem lett semmi baja az oltástól, erre délután lázasan ébredt szegénykém, majdnem 39 volt. :( A Nurofen levitte neki estig, jókedvű volt, evett is, de fürdésre már úja 39 lett neki, így a végén lehűtöttem a fürdővizét, meg kapott újra lázcsillapítót, sajna még hajnalban is kellett adnom. Most láztalan, jókedvű, remélem, tényleg csak az oltástól van/volt. Ha nem javul, meglátogatjuk a dokinénit holnap délelőtt.

Puszi!

Kép
Kép
katinka31
 
 


Sziasztok!

Katinka! Nagyon drukkolok a sogórnődnek! Remélem hamar felépül! Tegnap kérdeztem, de lehet átsiklottál felette. :oops: A lányok nálatok egy szobában vannak? A beszélgetések alapján én úgy képzelem igen. Csak azért kérdezem, mert lakásokat nézegetünk, és nem tudom eldönteni,hogy mennyire kell két gyerekszoba, meddig elég egy.

Tünci! Nekem a Bátor nagyon tetszik! Mi az Álmoson gondolkodtunk - de senkinek nem tetszett rajtunk kívűl. De aztán Réka lett! :D Nekem csak az utolsó vizsgálaton volt vérzés, de utána távozott a nyákdugó is - az már más eset volt, szerintem hívd fel a dokid, hogy meddig normális a vérzés!

Kengurus játszóház? Mikor érdemes menni, amikor nincsenek sokan? Hétvégén gondolom, nem. De hétköznap hány órakor? Lehet valamikor rábeszélem a férjemet, hogy menjünk el hármasban, ha így is lehet.:D Bende, nem készültek képek?

Megyek, adok reggelit Rékának, és felteszem a tegnapi képeket!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Szösz!

Sajna nem tudok képeket feltenni. Itthon hagytuk a fényképezőt:( de legközelebb ügyesebbek leszünk. Hétköznap biztosan nincsnek sokan, pláne délelőtt. Mi este 6- tól voltunk zárásig ( azaz 7- ig), de ekkor is nagyon kevesen voltak.
Szerda a mi Apás napunk ekkor nem megy a párom edzésre. Ilyenkor mindig valamilyen közös programot szervezünk. Vagy közös séta, játszóterezés, januárban plázában közös legózás - többször is)és most volt először játszóház.

Anyany: a Te férjedet nem lehet ilyen programokra rávenni? Mert tudom, hogy mennyit kell könyörögni neki, egy egy közös sétáért is. Nem lehetne nálatok is hetente kialakítani egy fix programot? Nálatok legalább a hétvégék szabadok, nálunk sokszor a páromnak akkor is dolgoznia kell.
Nagyon meghálálja magát az együtt töltött idő. Mi sokszor táncolunk esténként hármasban, Nyanyó ilyenkor egyik karjával az apja nyakát öleli a másikkal az enyémet. Látszik rajta, hogy ilyenkor a legboldogabb. Nevet, csillog a szeme, látszik rajta, hogy biztonságban érzi magát. Amikor csak az egyikünk táncol vele, akkor rögtön hívja a másikunkat.

Ha valakinek lenne kedve egy jövő heti, délelőtti játszóházazáshoz, egy embert ki tudok vinni, csak hozzon gyerekülést. Csütörtök kilőve, a többit még nem tudom.
bende
 
 


Winchi: Hát sajnos nagy sírás volt az oltáson, akkor cirkuszt rendezett Réka! Mindig is utálata a mérleget, de tegnap egyszerűen nem lehetett megmérni! Aztán már minden rossz volt, egy percig sem állt meg, kapálózott, meg ordított, alig bírta a doki beadni az oltást! :oops:

Katinka: Közben megjött a válaszod! :oops: Köszi! :D Szerintem biztos az oltástól van Natinak láza, remélem ma már nem lesz!

Bende: Köszi az infót, jó hogy írtad az estét, azt szerintem mi is meg tudjuk oldani. Réka is nagyon boldog, ha hármas programunk van, olyankor azt sem tudja kihez bújjon jobban! :D Mi benne lennék a jövő heti játszóházba, egyenlőre nincs semmi előre tervezett programunk!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sajnos a képek nem lettek annyira jók, nem voltam elég gyors, a törpék meg nagyon gyorsak voltak!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Ma végre vissza tudtam olvasni és eljutok az irásig is.
Mennek a drukkok a piciknek! És az anyukáknak!

Tünci szép nevet választottatok!

Pöttyös Pannák nagyon édik!

Rólunk: a kressz szerint a férjem volt a hibás, mert az ő sávjában állt a kocsi amit ki akart kerülni. Nagyon széles volt az utca, simán belefért volna, ha nem csúszik meg. Pedig még gyorsan sem ment. Kb 30-al és mikor látta, hogy ütközni fog akkor már csak gurult. Hát mindegy. Ezen már nem lehet változtatni. A másik kocsiban hátul, nem volt bekötve a nő. Őt hétfőn haza engedték a kórházból. A sofőr nem akar birosági dolgot a balesetből, nem tudom ilyenkor mi van, hogy ezáltal elmarad a per? Nagyon nem akarja. Már azon gondolkodunk miért?


És képzeljétek, nyilt egy új turi a meki mögött. Tegnap találtam egy ajtófélfára akasztható rugós hintát. 1800 ft-ért. Úgy örültem neki.

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


hello Kriszta,már aggódtunk!

hú,ha volt személyi sérülés,akkor vmi eljárás mindenképp lesz szerintem..de jó,h nem akarnak pert,mert a bizt. öv miatt lenne bünti nekik is.

szösz,köszi! :lol: ma mondtam a nevet egy barátnőmnak,mire ő:tehát akkor Róbert.mondom.tehát akkor Bátor Róbert :lol: tök jól elleszünk ezzel,pedig minden asztali naptárban benne van,febr 27.
jaj,azok a pöttyös ikrek!!no meg a nyakláncos Matyi,hát kész vagyok :lol:

Katinka szorítok a sógornődnek+++++hú,én ilyen vérnyomással szó szerint a padlóra kerültem a kórházban..és tényleg ,én is csak a babára gondolok,most is,h ne jöjjön hamarabb,ha már ennyit küzdöttünk és párom mondta tegnap,h csak nehogy velem legyen baj.

felteszem Kismucit,nem azért de én még hajat,meg szemöldököt is látok,de ez már biztos az anyai szív,hiszen ez egy 2d fotó.de az ,h már husis a pofija,az tök jól látszik.
Kép

KépKépKép
tünci28
 
 
 


Szösz jók lettek a képek! :lol: Alig álltak meg egy pillanatra, ahoz képest egész sok kép lett :lol:

Tünci édes pofa Nagymuci, látszik hogy jól tartod micsoda pofija van :lol:

Kriszti jó áron vetted a hintát, más jó dolog is van? Érdemes benézni?

KépKép
winchi
 
 


ruha nem volt túl sok, persze azért azt is tudtam volna venni. Viszont rengeteg játék van, és nem csak plüssök. egy csomó fisher price. 1490 ft kilója a játéknak. a ruha meg 2490

Kép
Kép
rhkrisztina
 
 


Lányok már többször meg akartam kérdezni:

Jóban rosszbant vagy Barátok köztöt néztek? :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok :)
Végre idetaláltam én is :)

Szösz, nagyon édesek a gyerekek!Ez játszóházban készült?

Tünci :) nagyon kis husi Bátor Róbert :D Nagyon szép a nevetek!
Kitartás, már csak pár hét!!! :wink:
Az a szopis álom fantasztikus! :)

Kriszta :) melyik meki mögött nyilt ez a turi?
Hétfőn megyünk Fvárra, lehet benézek.Ez tulajdonképpen bababizományi?

Katinka :) Mi tenap volt egy hete, hogy kaptuk az oltást, egyenlőre még semmi tünet nincs, még 10 napig, 2 hétig belefér.

Marcinak kijött a 9. fogacskája is, így nem tudom ez miatt-e, de már 2 hete átalussza az éjszakát.Szopi még 3x van, abból is egyet elhagyott már. :)
Vendég
 


Betti :) le vagyok maradva egy kicsit, már látom a vonalzódat :) Te ksifiút vagy kislányt vársz?Név?
Vendég
 


Winchi, én barátok közt nézek :)
Vendég
 


fürtöske,igazi régi-régi magyar név,hm? :lol: :wink:

Bettinél Kisati érkezik!

Várpalotán nemrég zárt be egy turi,ott vett pár ruhát anyu,csak kicsit benézte a méreteket..vett egy évesre való pulcsit,meg egy olyan pici kantáros nacit,h az már most kicsi lenne Kismucimra.

Winchi,neeeem.... :lol:

Any,szerintem még jó film, a Anyja,lánya,unokája(szomorú,de jó),meg nekem nagyon tetszett a Bábel,az meg döbbenetes.ezeket nemrég láttam,ezért ugrik be a cím.És megnéztem a két Twilight(így írják..?)filmet,jóóó nyálas,de kellett a lelkemnek.
tünci28
 
 
 


Tünci :) erre gondoltam én is :wink:

Várpalotán a Balu bababizire gondolsz?Nem zárt be, csak elköltözött arról a helyről.

Film:hát én a napokban a Napfivér, Holdnővér-t néztem meg, nem birtam pityergés nélkül.Egész máshogy érintett meg, mint 5-6 éve még amikor láttam. :)
Vendég
 


katinka: drukkok mennek ezerrel a sógornődnek, remélem nem lesz semmi gond, és hamar szépen helyrejön. Nagyon ijesztően hangzik, hogy nem reagál az antibiotikumra. Azért az jó, hogy a baba nem kapta el a fertőzést, küldöm nekik a pozitív energiákat.

tünci: sajnálom, hogy már megint vérezgetés van. Nekem nem volt, még szülés alatt sem, csak a tiszta magzatvíz szivárgott, nem tudom, hogy milyen érzés, de biztosan nagyon vacak lehet. De kitartás, már a 33 hét, és elvileg a 36. hétre már mindenük kifejlődik szépen, és már csak gyarapodnak, híznak, érettebbek lesznek. Szép neveket választottatok. Egyik ismerősöméknek is most lett kisfiuk, ő pedig Ákos Bátor lett. :) Nagyon édi a kép róla, és tök jól ki lehet venni a kis pufi pofikáját. Növeszgesd csak még szépen. Már nincs sok hátra, és ne tessék parázni. Kitartás, kitartás....veled vagyunk!

szosz, winchi, katinka: nagyon édik a gyerkőcök. Pöttyös Pannák nagyon édik, és hát Matyi már most csajozik.... :):)

winchi: barátok köztöt nézünk, apa is! :) Meg House-t, meg Mentalistát, Helyszínelőket.

matrac: nekünk bonell rugós a francia ágyunk, és 3 plusz alátámasztásos lécet kapott, apa nálunk is 100 fölött van kilóban, persze magas is, de most jó nagy hasa is lett a télen. Szerintem jól bírja az ágy.

kriszta: remélem tényleg nem lesz per a balesetből. Meg tudjátok csináltatni a kocsit, vagy totálkár lett?

fürtöske: naaaa, ilyet le se írj, hogy átalussza az éjszakát, és ráadásul 2 hete..... :D:D:D:D:D
Mi meg még itt éjszakai műszakokat vállalunk páran. :) Egyébként szupi jó, ha már ilyen jól alszik.

lara: édes lehet Hannus, amikor mondja apának, hogy Andisz. :)
Nálunk apát nem hívja Janinak, csak engem Anitának. :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Megvolt az átadó és nagyon szép lett az óvoda! Olyan jól esett látni a munkám eredményét. És képzeljétek köszönetet mondtak nekem is és a helyettesemnek is nagy nyilvánosság előtt.
Hízott a májam....

Callanetics, én nem szerettem, én ha nem izzadok és nem tombolom ki magam egy mozgásban......én más fajta vagyok. De hallottam már, hogy jó egyébként.

Fürtöske, Tünci jól írta, Kisati jön.

És Barátok Közt, még a főiskolán szoktattak rá a szobatársaim.

Betti
Kép
betti0412
 
 


[quote="betti0412"]
írta:
betti0412Callanetics, én nem szerettem, én ha nem izzadok és nem tombolom ki magam egy mozgásban......én más fajta vagyok. De hallottam már, hogy jó egyébként.


betti ezt jól írtad.
valami hasonló.
fősulin aerobicra jártam, amikor meg már dolgoztam, akkor dance aerobicra. meg volt egy kölcsön görkorim is.
Vendég
 


megyünk haza!!!!

képzeljétek, a páromat rábeszéltem, hogy mi is menjünk.
otthon vizsgáztatja a kocsit, mert még a benzinnel, meg a szereléssel is jobban megéri hazamenni, mint itt megcsináltatni.
meg a fogorvost is meg kell látogatnunk.

úgy volt, hogy anyum jön, de lebetegedett.
mire megyünk, addigra meg csak jobban lesz.
hugom azt mondta, akár nála is alhatunk makón.

nem leszünk sokat, csak pár napot, de mégis!!!
leglaább jól lefotózom hugom nagy pocakját!!!
Vendég
 


bende!
ezt megnéznéd?
meg többiek is, mi a véleményetek?
http://www.vatera.hu/elliptikus_trenerg ... 05581.html
Vendég
 


tünci!
de jó aza kép!!!

tényleg tök jól látszik az arca. és tényleg olyan, mintha ahaja meg a szemöldöke lenne.
jól megnéztem!!!



jajj de édesek úgy hárman!!!


ancsi!
hát ez e tél ez ilyen. azén párom is csak felfelé szedegeti a kilókat.
a mi ágyunk jó volt, meg a matrac is benne, de 3 év alatt 110kilóval... + én is 53-75kiló között.
+néha a Zsófi is :D:D:D:D:D:D
Vendég
 


betti!
gratula!!! mit dolgozol? rendezvényszervezés?

a twilight-eket én is megnéztem.
jót tesz az ilyen az ember lelkének, ahogy tünci írtad.
a másik kettőt majd megnézem.

winchi!
amikor fősulis voltam, akkor ey darabig barátok köztöt néztem, de leginkább azért, mert sokan nézték és jó volt a társaság.
mindig volt kivel vitatkozni rajta.
aztán amikor feküdni kellett Zsófival pocisan, akkor a másikat, mert az jött be jobban a tévén. még nem volt kábel.
most meg semelyiket. a viasat 3on a két pasi meg egy kicsit. :D
Vendég
 


Tünci!

Jó a kép:) tényleg látszik a dundi pofija:)


Anyany: jónak tűnik, de Zalában van és 7 napotok van arra , hogy utána elszállítsátok, különben negatív...
Nektek ez így megfelel? Zala megye marha messze van, ha a benzinköltségre gondolok. Ráadásul ezek a gépek nem is férnek be bármilyen autóba.
bende
 
 


Winchi! én nem nézem egyiket sem. Most egyetlen sorozatot nézek, a Férjem védelmében-t.
Azt nagyon nagyon szeretem, ezért az egyért hajlandó vagyok szerdánként 11- ig ébren maradni. De ez a páromnak is tetszik.
bende
 
 


http://www.teszvesz.hu/item926166303_ma ... rener.html

Anyany! a fenti legalább itt van a szomszédban. Ha a különbözetet vesszük a benzin többe kerülne Zalába :roll:
bende
 
 


Vagy ez? ezt el is tudnátok hozni hazafelé
http://www.teszvesz.hu/item926162152_el ... rener.html
bende
 
 


bende
 
 


oh, közbe láttam, hogy letárgyaltátok a dolgot futárszolgálattal. Számoljatok vele, hogy marha nehezek ezek a gépek, egy ember elég kínkeservesen fogja felráncigálni a negyedikre....
bende
 
 


Sziasztok!

Már megint vagy inkább még mindig betegek vagyunk. Múlt héten milu három napot volt bölcsiben (szerda-péntek) és estére nagyon elkezdett köhögni. Tegnap már alig köhögött napközben és akkor is hurutosan. Aztán ma reggelre erős száraz köhögésre ébredtünk vizes orrfolyással :( Alig tud aludni délután, mert 10 percenként köhög...

Egyébként minden ok, áprilistól lehet, hogy el tudok menni dolgozni. Folyamatban van egy állás, egy nagy gyógyszercégnél orvoslátogató. Nem a legideálisabb multinál elhelyezkedni pici gyerekkel, de védőnőnek nem tudnak most visszavenni, a szeptember is bizonytalan. Majd meglátjuk....

Fűtés: mi gázzal fűtünk és van egy kicsi kályhánk ami rásegít erre. Az elmúlt hónapban 340 m3 gázt fogyasztottunk. Tavaly havi átalányban 30ezret fizettünk, most az elszámolásnál visszakaptunk 70 ezret. Vissza is vetettem az átalányunkat 20ezerre. Remélem elég lesz...

Kép
jaffa4
 
 


Sziasztok!

Tünci, nagyon szép neveket választottatok, egyedi és különleges. Nagymuci szépen megnőtt. :D A vérzést sajnos nm tudom, mi okozhatja, nekem nem volt. :roll: Kitartást hamarosan a karodban tarthatod a kisfiadat. Én jó pár hétig vígan elvoltam 2100-as méhszájjal, Lexinek mégse volt sürgős. Majd megnézem, hány hét volt pontosan.

Fürti, gratula az újabb fogacskához. Én elhagytam a reggeli szopit, mert tegnap észrevettem, hogy már nem igazán kell neki. Szerencsére ízlik neki a banános tápszer.

Katinka, nagyon drukkolok a sógornődnek, remélem, azóta már jobban van! Küldök sok-sok gyógypuszit!

Szösz, de édesek a gyerekek!!! :D

Bocsi, nem tudom, ki kérdezte, de igen, szemészvizsgálaton derült ki, hogy Lexi bal szeme alulműködik. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Winchi, Barátok közt. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Az előbb hajtottam a naptárt és látom, hogy 3 teljes hetem van már csak. Hűha. Ez már nagyon komoly.

Betti
Kép
betti0412
 
 


Tünci!

Jó a kép, örülök, hogy minden rendben van veletek. A méhszáj miatt ne aggódj. Az biztos, hogy a te méhszájad sokkal "érzékenyebb", így talán normálisnak is tekinthető, h a vizsgálat után vérezgetsz. Az, hogy a doki meg tudja állapítani a méhszáj állapotát, főleg ha már picit nyitva van és jó lenne megtudni mennyire, meg kell "piszkálnia". Emlékszem, mikor a szülőszoban megvizsgált az ügyeletes, azt hittem elmászom a vizsgálóasztalról, annyira kellemetlen volt. Aztán utólag tudom, hogy elkezdte nézegetni, hogy mennyire vagyok nyitva.
2110-es méhszáj ebben a terhességi korban, második terhességnél és az előzményekkel együtt nem adhat aggodalomra okot.
Szép a súlya a kisfiadnak!!!!!!!! Minden rendben lesz!!!! Milu 34. hétre és 2 napra született 2060g-al 9/10-es Apgarral. Eleve már le se kellett volna vinniük a koraszülött intenzívre. Mivel nyöszörgött, így levitték.

Kép
jaffa4
 
 


jaffa jobbulást nektek!

ha belegondolok, talán ezért sem akarok visszamenni a madarasba.
8 órában maximum pénztárosnak vennének vissza.
az meg két diplkomával kinek kell meg hát még annyit sem fizet, mint a gyed.

bende!
köszi, megnézegettem. sajnos elhozni nem tudjuk, mert visszafelé el kell hozni Zsófinak az ágyat.
meg egyelőre még csak nézegetem őket, meg anyázok, ha egy jót eladnak másnak. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
még nem biztos, hogy futja rá, mert a kocsi vizsgáztatása még hátra van, jövő hétfőre. meg előtte szerelés is.
Vendég
 


Jó estét!

Köszi a drukkokat, most már "jobb" hírekkel szolgálhatok, legalább megtalálták az okot: tüdőgyulladása van a sógornőmnek. Persze ez nem olyan jó, de most már legalább célirányosan tudják kezelni. Sógorom szerint jobban is van, mint tegnap.

Betti, ez már tényleg nagyon komoly, Kisati most már tényleg bármikor jöhet. 8)

Beze, én kérdeztem Lexi szemét, ugyanis én egyik gyerekemmel sem voltam soha szemészeten, ezek szerint érdemes lenne Natit elvinnem? Szemüveget kap majd, vagy még nem tudjátok?

Szösz, olyan jók a képek, a pöttyösek is összejöttek végül, de kedvencem, amikor a három csöpp olyan elmélyülten játszik. :D Szegény Réka, akkor ő is sírt rendesen. :(

Jaffa, hát igen, szépen kapja Milu immunrendszere is a bombákat a bölcsiben. :roll: Jobbulást Neki! Amúgy most már szívesen marad ott? Az jó, hogy lesz állás, szerintem mostanában nem szabad nagyon válogatni.

Sorozatok: sokáig néztem a Barátok közt-öt, a férjem viszont abszolút sorozatgyűlölő, így leszoktam. Született feleségeket néztem (néha ő is), amíg a tv2 el nem szúrta :evil: , meg a Vészhelyzetet, Grace klinikát, meg régen a Kés/alatt-ot. De ezek már olyan későn vannak...

Any, jó, hogy mentek haza. :) Na, tornában én meg pont az ellenkezője vagyok, nekem az ugrálósabb tornák nem jönnek be, Lili születése előtt sokat jártam callaneticsre, azért is vettem meg a dvd-t.
Ja, a kocsi vizsgáztatásánál figyeljetek, ma olvastam, hogy visszavonták a kötelező eredetvizsgálatot, de amíg a közlönyben meg nem jelenik, a rendszert nem állítják át és megcsináltatják, meg persze ki is fizettetik. :evil:

Fürtöske, Napfivér, Holdnővér, mennyiszer néztük meg a suliban olaszórán! Szerettem nagyon. Én most a Legyetek jók, ha tudtok-ot nézném meg újra, Liliék annak a zenéjére táncolnak.
Amit még mostanában néztünk, az a Törvénytisztelő állampolgár, nagyon jó volt, ez sem egy a tucatból szerintem.

Tünci, Kis-Nagymuci tényleg nagyon édes, kis husis pofija van. :D

Bende, mi hétfőn vagy pénteken tudnánk játszóházazni, elvileg mi is tudunk vinni egy baba-mama párost, ha van ülésük.

Nati még ma is lázas volt, de már "csak" 38 körül, egyszer kapott lázcsillapítót kora délután meg most lefekvés előtt. De jókedvű, evett is viszonylag jól, remélem, holnapra tényleg elmúlik.

Na, gyűjtök lelkierőt és beteszem azt a callanetics dvd-t...

Jó éjt!

Kép
Kép
katinka31
 
 


betti!
valahogy így van hugom is, de ő nagoyn parázik a szüléstől.


kicsit sajnálom is, mert az izületi gyulladással még nagyobb "élmény "lesz. most mondta, hogy ahogy a bébi halad lefelé, piszokul fáj neki a tágulás. a doki szerint szépen be van illeszkedve a buksija.

nekem csak olyan volt, hogy rátette Zsófi a fejét egy idegre és ahogy nyomta lezsibbadtak a lábaim. és nem tudtam felkelni a wcről...
Vendég
 


Zsófi kiakaszt.
reggelire tejcsi, tízóraira egy lekváros bukta fele, ebédre 3, 5 falat. utána egy nagy alvás, de az is nehezen jött össze, viszont 5ig aludt.
felébredt és iszonyú éhes volt. az uzsonnára szánt tejbegrízt bevágta, meg egy fél kiflit is felvágottal a vacsorámból. utána még evett egy kis banánt meg mandarint. vacsi elmaradt, 9kor odaállt elém azzal, hogy éhes. evett 3kanál tejfölt, meg 3kiflikarikát. tejet nem kérte.
nálam is rosszabb, pedig azt hittem ezt már nem lehet fokozni...

új szavak mára: hapci, tejcsi, noji, noja (=hugom aki Noémi és Noi-nak becézzük), kajka=karika. a héten husi, kicsi, kocsi, babakocsi, autó, piros=pijooo, bordó, kék, tessék, kösziiii, kutya-kutyi- kutyu, dédi, nénje(=keresztanyám, nénje)...
meg biztos hogy van még ami nem jutott eszembe.
minden nap van 2-3 új szó. hibásan, meg nem tisztán képzi még a hangokat, de úgy örülok, hogy már lehet vele beszélgetni egy kicsit!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.18 22:20-kor.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?