Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csip-csip:
Gratula a lakáshoz. Tök igzalmas. Rendezzétek be gyorsan és boldogságban teljen az életetek benne!!!! Ami a 18-okat illeti, meglátjuk mire volt elég. Azt mondtam, ha ennyi szex után sem lesz baba, akkor elmegyek inszeminációra és ültessék be!

Kriszti:
Nincs vigyor, ne aggódj. Ebből is lehet baba. Nagyon szépek a görbéid, ezt már a múlt hónapban is írtam. A férjed is jó úton halad, hogy babátok legyen és ez számít!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Gabóó:
Örülök, hogy jöttél! :lol: Szerintem egyszer már kérdeztem, de a válaszra nem emlékszem. Ti voltatok már kivizsgáláson? Nem tudom, hogy olvastad-e, de mi elmentünk a Forgács intézetbe, a gyerekgyárba. Ott az első az volt, hogy a férjemet vizsgálták meg. Mindig a pasikkal kezdik, mert ha náluk gáz van, akkor rögtön bevesznek a lombikba. Nálunk nőknél, még tudnak szarakodni az orvosok. És nálunk kimondottan jól jött ki a dolog, ugyanis a férjem, mióta tudja, hogy szuperek a katonái, sokkal intenzívebb a 18-asok terén és nyugodtabb is. Pozitív hatással volt ez rá, gondolom ő is izgult, hogy nem-e vele van a baj. Ha van hiba, akkor az nálam van! :x

Durcipók:
Nem elkeseredni, már írtam. Addig míg nem esik a hőd, nincs baj. Mikor teszteltél? Vasárnap? Várj még egy kicsit és szerda reggel szerintem csinálj egy másikat! Megy a drukk ezerrel!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Én jól vagyok,de elég fáradt. A kresz tanfolyam igen intenzív, már 26-án vizsgázunk. Bele kell húznom, ha azt akarom, hogy sikerüljön. Tesztelni fogalmam sincs, hgoy mikor fogok, ez még eszembe sem jutott. A táblázatban beírt dátum nálam csúszik, mivel ha szerdán volt pé-m, akkor a nem várt napja, 23-24-e. Feltéve ha jól számolok. Meglátjuk! A teszt a szekrényben,csak a pozitív értékre vár! Sógornőm vette nekem, ő is ezzel tesztelt pozitívat!!! Remélem nekem is szerencsét hoz! Annyira, de annyira rá vagyok most erre a hónapban kattanva a baba témára, hogy eszembe se jut, hogy negatív lesz a tesztem!!! (kell a pozitív gondolkodás nagyon!) Ami a tüneteket illeti, semmi extra. A melleim be vannak durranva, mint Kriszti neked. De ilyen szinte minden hónapban van. Az álmosság az engem is kísért, de ez lehet az emelkedett progeszteron szinttől is. Ezt ma olvastam!!!
Na megyek, ma még jövök, de főznöm kell és kreszt tanulni.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

 
 

Sziasztok!

Csip-csip
Gratulálok én is a lakásotokhoz! Akkor festés után lehet költözni? Jó volt olvasni, hogy milyen szép hétvégétek volt!

Tyuntyi
Ügyes legyél a 26.-ai kresz vizsgán. Jó lenne, ha sokat tudnál tesztelni, én vizsga előtt egy hétig azt csináltam, és elsőre sikerült is. Azzal tanultam is, a tankönyvbe csak belenéztem.
Nagyon szorítok, hogy összejöjjön a baba, mert tényleg ha ennyi 18-astól nem jön össze, akkor mitől?????? Szóval megy a drukk.
Figyu! Szeretném Tőled elkérni ha lehetséges a dokid elérhetőségét, mert ami írtál is nagyon szimpi volt, meg a neten is utánaolvasgattam különböző fórumokon és mindenki csak jót írt róla. És szeretném megkérdezni, hogy első alkalommal mire számítsak, mennyit kell nála fizetni? Ha gondolog priviben is válaszolhatsz, nagyon megköszönném segítséged.

Mert úgy érzem most már muszáj elmennem. Mert most már tuti megjött. És nem akarunk anélkül még egy hónapot próbálkozni, hogy orvos ne látott volna.
Párom egyenlőre még nem megy, mert neki jóval korábban volt egy kapcsolata, ahol egy baba is születhetett volna, de ne ítéljétek el légyszi, elvetették a babát. Nagyon fiatalok voltak, emiatt nem tudták vállalni, de azóta már nagyon megbánta, nagyon a szívére vette, nem is nagyon beszél róla, és halottak napján mindig gyújt érte egy szál gyertát.

Szóval ha fentiek árán, de úgy néz ki nála nincs gond.

Chrissyke
Már bocsi, de a múltkori görbéd jobban nézett ki. :D Kicsit elhanyagoltad a mérést csajszi. Egyébként van abban valami,hogy a ciklus.hu nem oda húzza az ovu-t ahova kellene. Ezt most hétvégén máshol is olvastam, ezért a következő oldalra http://www.myfertilitycharts.com/webedi ... login.aspx is felvezettem az adataimat, és ott két nappal későbbre jelölte. Meg a Timmermann Gábor weboldalán is két nappal későbbre húzta be, mint a ciklus.hu.
http://www.timmermann.hu/index.php?m=eb ... omerseklet

Én azért még mérem, hátha a dokinál is jól fog jönni, meg magam miatt is. Én szeretem vezetgetni.

Gabóó
Csak C-vitamint és Folsavat szedek, aztán a doki majd megmondja a többit. Örülök, hogy a cégetek jól működik, bár a téli hónapok mindenhol nehezebbek, de majdcsak beindul még jobban.
A babához pedig Neked is megy a drukk. És ha tudsz gyere sűrűbben!

Pinkinével vajon mi lehet? Remélem jól van, és nincs semmi gond.

Na, megyek csajok, mindenkinek szép estét, puszi!



durcipok
 
 


Durcipók:
Most is a kreszt nyomon, teszteket csinálok, amit az oktatónk átküldött. 1310.ig kellene megcsinálni, most a 150-nél tartok. Megőrülök. De majd lesz vhogy. A doki elérhetőségét elküldöm priviben.
Ezt a Timmermann Gábor féle weboldalt pedig megnézem én is.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Tyuntyi
Itt is köszi mégegyszer, nézd meg a weboldalakat Te is. Hátha hasznát veszed.
A tesztek pedig az elején uncsik, aztán egyre jobbak, érdekesebbek. A képesekre kell majd nagyon figyelni!

Na, csak ügyesen, jó éjszakát!



durcipok
 
 


tyuntyi tesztek ismerős.nov.30.-án végeztem a vezetéssel végleg.már nagyon untam,szerettem volna kibontakozni.de most,hogy végre megvan(2 hónapja mert az elsősegély elhúzódott) imádok vezetni.sokszor vitatkozunk is miatta,mert api is mindig vezetni akar,meg én is.de egy két hét és lesz saját tütüm.egy fiesta.

csip-csip grat a lakáshoz!hányadik ker?remélem szeretni fogjátok,és hamarossan ki is bővültök!!!

durcipok most nem értem,már megjött rendesen vagy csak barnázol?nyugi a párodat nem ítéli el senki.tudod nekem a legjobb barátom élte ugyan ezt át.csak én nagyon haragudtam rá,mert mi már próbálkoztunk jó ide,nekik meg összejött és egyből meggondolatlanul elvetették.nagyon haragudtam rájuk,de már megemésztettem.ők tudják,hogy mit szeretnének csak olyan szar hogy akik akarják nem jön össze,akik meg nem akarják tuti becsúszik.

ja amúgy mi nem,csak én voltam vizsgálaton.api nem.de mi lombikra nem is mehetnénk,mert mind a 2-kön van egy kis plussz súly,és ezzel nem lehet menni.elősször fogyókúra,millió vizsgálat és utánna jöhet az inszem,meg a lombik egy csomó gyógyszer kiséretével.szóval nehogy azt higgyétek,hogy az olyan könnyű.meg amúgy is minimum egy év sikertelen próbálkozás kell hozzá tudtommal.na jó nem "osztom az észt" mert még a végén seggbe leszek rúgva! :oops:

na megyek én is puszi!
Vendég
 


sziasztok, lányok!

ti aztán írtatok rendesen.:)

Csipcsip:gratula a lakáshoz!:D
Azért nem semmi anyósod van, én azt hiszem, már régen összevesztem volna vele.:)

tyuntyi: ez a görbe..:)) szép, de jelenleg fogalmam sincs mikor volt ovud. Zavar az a sok pozi ovu teszt. De volt, ez biztos, szóval csak türelem.:)
menni fog az a teszt, én annak ideján azt hiszem, kétszer néztem át a tesztkérdéssort.:) de már régen volt..

chrissyke: hát eléggé elhanyagoltad a mérést.:) Ha jobban értékelhető diagrammot szeretnél, mérj többet.:)

lányok, a férjem azt mondta. Többet kell együtt lennünk. :shock: És nem csak pé-ig, hanem pé után is. Na mondom, remek. Meglátjuk, hogy fogod bírni.. :)

csütörtökön megyek dokihoz, már nagyon várom. :)
henne
 
 


henne de aranyos a párod!csak arra figyeljetek,hogy ne menjetek átt csak baba projektbe.ne csak akkor akarjatok eggyütt lenni amikor pé van mert az megmérgezi a kapcsolatot.de látom nállatok apa is rendesen ráindult a babára.ez jó!
majd légyszi a táblába írjátok be,hogy mastodinon cseppeket szedek!köszi!
Vendég
 


Sziasztok Csajok!

Merre jártok?
Tessék jönni!

Henne
A párod nagyon aranyos, hogy ő is így ráállt a baba témára, és reméljük később sem fogja nyűgnek érezni a "kötelező" együttlétet.
Bár szerintem ezt egy idő után nem lehet nem annak érezni, hisz az ember a mindennapi munkája, ügyek intézése után nem kívánja minden nap a szexet, de egy baba érdekében együtt van a párjával. És ezért tényleg tenni kell, másképp nem megy.

Magunkból kifolyólag, látjuk és tudjuk mi is, hogy nagyon-nagy szerencséje van annak a párnak, akinek elsők között összejön a baba. De sajnos a többinek többet kell tennie érte.
Bocsi, de elfelejtettem: milyen vizsgálatra is mész a héten?

Csajok nem tudom velem mi van! Tegnap barnáztam, fájt is estére picit a hasam, vettem be algopyrint. Reggel pedig föltankoltam, vettem Algoflex M-et, és tampont. Azt hittem reggelre megjön, mert mindig így szokott lenni. De mára nem történt semmi (halkan lekopogom). A mellem még fáj picit, mondjuk már nem annyira mint hétvégén, a hőm is esett, tegnap 37,1 volt, ma 36,9, tehát még megjöhet, de bosszantó, hogy az eddig napra pontos mensim hónapról hónapra kezd fölborulni, és más-más tüneteket produkálok.
Így holnap Tyuntyi dokijához bejelentkezem, aztán meglátom mi lesz.

Gabóó
Lehet, hogy félreértettem, de Nektek valószínűleg a lombik fog következni?

EGyébként tuti, hogy 30.-án volt pé-m (akkor barnáztam), és onnantól számítva már a 17. dpo-n vagyok. Tehát meg kellett volna jönnie, és most már mérges is vagyok, mert nem tudom mi történik velem!!! :evil:

Tényleg Csip-csip veled mi újság? Dokihoz mikor mész?

GYertek csajok, hiányoztok!!!! :(



durcipok
 
 


Sziasztok,

Vagyok én is, igaz ma állandóan lefagy valamiért a gép :shock: Már totál fölidegesítettem magam rajta ma egy párszor :evil:

Durcipok, hát szerintem most várj egy picit, aztán h továbbra sem jönne meg, én tesztelnék valamikor a hét vége felé... :roll:

Én olyan nyugodtan várom a nemvártat, hogy el sem hiszitek... :? :D
Egy ici-picit fájdogál is ahasam már, dehát mit is várjak attól a szerencsétlen béna görbémtöl is...Asszem többen kérdeztétek, hogy hogyhogy így ellazultam ebben a hónapban a görbecsinálást illetöen... :? Hát egyáltalán nembánom, január 15-en, amikor legutóbb mejött én is sírtam és azt mondtam,mostmár elegemvan, meg fogok hülyülni, hogy állandóan ezzel kelek-fekszek,nem beszélve, hogy állandó stressz alatt voltam,amikor láttam a görbén, hogy most jó lenne együtt lenni, aztán meg nagy koppanás, ha apjuk éppen nem "akart" szexelni.. :roll: Szóval jó, hogy hagytam ki szünetet. A köv. ciklusomnál ismét újult erövel vetem bele magam a dolgokba, mert április elején doki lesz ugyis. Most ma délelött megcsináltam a görbéimet egy német ciklus.hu-hoz hasonló oldalon,mert majd a dokihoz vinni akarom, no persze a mostani ciklusomat inkább nem mutogatnám neki, de az elözöeket és a most következöt majd :lol: Azt legalább ö érteni fogja.... :shock:

Henne le akalappal a férjed elött!!!Bárcsak az enyém is egyszer ezt mondaná..... :shock: Talán eljön még aza za idö is...hamarosan :P

Egyébként nem tom ti hogy vagytok vele, de mivel annyira a babaprojektenvagyunk mindannyian...így elég nehéz nem csak erre koncentrálni mikor együtt vagyunk párunkkal... :?
Ez a "ne stresszeljünk a témán" duma már kezd az agyamra menni, mindenhol az interneten is ezt ovasom, meg a család is ezt mondja...szóval ok, aláírom, hogy nem kell rajta stresszelni...Tulajdonképpen mit értünk maga alatt a "stresszelés" alatt? Mert szerintem amikor ez el lett döntve,hogy bababprojekt onnantól kezdve mindenkiben van egy kis stressz...vagy rosszul gondolom? :roll: :lol:
Vendég
 


Gabóó kijavitottam :wink:
TÀBLÀZAT 2010.02.16
Csip-csip te hogy állasz?
Gondolom most nagy az izgalom a költözködés végett :lol:
Azt hiszem feljebb írtam,hogy itt a 9. oldalon van az a görbém, amit keresel, csak én béna nem tudom megint felrakni ide...
Vendég
 


Sziasztok!

Hát kérem nagyon nagy itt a pangás! Persze tisztelet a kivételnek!

Csajok a rejtélyem megoldódott, ahogy hazaértem megjött. De nem baj, inkább ez és időben, mintsem ne jöjjön meg, baba se legyen és csak találgassak, hogy mi lehet az oka.
Szóval most megnyugodtam, holnap dokival egyeztetek időpontot.
Párom van most elkeseredve nem is én, és jönni akar velem dokihoz is. Ez nekem sokat számít!

Chrissyke
Szerintem Neked is jót tett ez a kis szünet, nem is baj, hogy nem vezetted a görbéd most, csak az előzőhöz mértem írtam.
Pároddal sem lesz szerintem semmi gond, hisz kibeszéltétek a dolgokat, elmondta, hogy mitől tart, aztán te rácáfoltál, így szerintem ő is jobban fogja akarni.
És igazad van, én is utálom, mikor azzal jönnek, hogy ne stresszelj a babacsináláson.
Mikor hónapokig nem jön össze, jó hogy még jobban próbálkozik az ember, igyekszik többmindenre figyelni, mikor van pé, stb.

Majd holnap jövök este, megyek rutinra, aztán csütörtökön vizsgázom belőle.
Azért majd gondoljatok rám légyszike!!!!

Pusszantás



durcipok
 
 


Sok sikert a csütörtöki naphoz Durcipok!!! :lol:

Ne csüggedj , nagyon jó hogy így állasz hozzá és teljesen igazad van, az ember minden hónapban egyre csak igyekszik.... :shock: :shock:
èn is görcsölgetek már rendesen,mostmár csak azon izgulok, hogy akkor vagy ma vagy inkább csütörtökön jöjjönmeg, mert holnap melózok és ott állok egyfolytában...és elsö nap görcsölgetés.... :oops: :oops:

Pusszantás nektek is! :lol:
Vendég
 


durcipok még nem jön a lombik.nem szeretném.tudom,hogy még fiatal vagyok és még van időm,közbe persze megy az idő,de én szeretném ha minden természetes lenne.csak szeretnék nektek segítteni,mert azért én sajna elég rég óta járom körbe a témát és nem is tudom,talán chrissyke írta,hogy könnyebb lenne lombikkal arra reagáltam.tudjátok nagyon sok csajszival beszélgettem annó itt a bbneten,csak betelt a pohár és töröltem magam.na mindegy,röviden,nem jön még a lombik,még adnk egy kis időt magunknak.
sajnálom,hogy megjött,de ha nincs baba akkor ez a legjbb.te sedtél előtte fogamzásgátlót?mert a fogamzás gátló mellett nem lehet megállapítani a ciklust,mert az mindig proukál vérzést,percre pontossan.én 3 évig szedtem és amikor abba hagytam akkor még 2 -3 hónapig rendben megjött utána meg volt olyan ciklusom am kitolódott 70 napra.csak sajna nem tudtam szedni a gyógyszert amit kaptam (bromó) mert nagyon szarul voltam tőle.
csajok ha rám hallgattok mindenki elmegy egy vérvizsgálatra,hogy ne teljenek a napok.mert ha megnézetitek a prolaktint,tsh,progeszteron ezekből már sikmindent tudnak mondani.

a témához (ne görcsölj rá) meg csak annyit hogy nekem az tud nagyon fájni,mikor valamelyik nagyokos rázendít,hogy 2 éve házasok vagytok,mikor jön már a baba?vagy én ekkor meg ekkor teherbe fogok esni....sokan azt hiszik,hogy én most eldöntöm,hogy 2010 február 17.-én teherbe fogok esni (ekkor lesz pém ha minden igaz) akkor terhes leszek.jajj de jó lenne ha így menne.én nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem nagyon tud fájni mikor valaki a környezetetmbe terhes lesz,amikor meg meg is születik a baba abba bele tudnék halni.2 szembeszomszéd csaj is most szült nem rég.amikor kihozta a teraszra én ott áltam a konyha ablakba és néztem őket,közben meg patatkokban folyt a könnyem,hogy nekem mért nincs.a nem rá görcsölni szöveg...amikor még pém sincs már tesztelnék hcg meg keresem a tüneteket...na jó nem írok többet mert majd jól seggbe rúgtok,hogy eddig nem jöttem mostbeg f..om a szót. :oops:
jó éjt!holnap próbálok jönni,de nem biztos hogy ideérek!puszi
Vendég
 


bocsi nagyon sokat mellé ütöttem.de azért remélem értitek,hogy mit akartam. :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


ja és még annyit,hogy csajok ne rakjatok fel tampont amikor úgy gondoljátok,hogy ma megjön!!!a tampont nagyon ésszel kell használni.nem akarok senkit kioktatni,de tudjátok,hogy a melegbe szaporod a legjobba a bacilus és ha mégis van baba akkor az el is mehet ha elszaporodnak ott bent a bacik.inkább betét,sűrű cserélgetéssel,mert attól hogy kint van még ez is veszélyes.és sűrün nézegetni magatokat.na jó tényleg bedugulok....
Vendég
 


Sziasztok!

Gabóó a későn fekvő én a korán kelő! :lol:

Gabóó és Kriszti:
Ez a ne görcsöljünk rá dolog, iszonyatos. Gabóó te írtad, de vhol már én is megjegyeztem, hogy mennyire ki tudok akadni azon, ha vkinek babája lesz. Sajnos ilyenkor az irigység önt el, no meg a düh, hogy nekünk miért telik ennyi időbe, hogy összejöjjön. Volt olyan hónap, mikor barátnőm bátyja és férjem unoka tesója is bejelentette, hogy babájuk lesz. Mindezt két hét különbséggel. Na, akkor sírtam el magam férjemnek, hogy én ezt nem hiszem el, pláne, hogy a barátnőm tesójánál rögtön összejött. Én már ennél többet nem hiszem, hgoy tudok tenni az ügy érdekében. Minket sajnos most ért el az a hullám, hogy egyre csak jönnek az ismerősök és kérdezik, hogy: na,gyerek téren mi újság? Most még tudom azt válaszolni, hogy rajta vagyunk az ügyön és hogy nem rajtunk múlik, de egyre jobban idegesít a dolog. Egyáltalán miért törvényszerű az, hogy ha vki összeházasodik, akkor rögtön gyereket kell csinálni! Ráadásul, ha még tudnák, hogy mi pl. már előtte belevágtunk.

Ami a tampon használatot illeti, ez szerintem egyénfüggő. Én nem használok, szabályosan rosszul vagyok tőle. Nem, mintha a betétet szeretném. A tamponnal úgy vagyok, hogy mindig van egy olyan érzésem, hogy vmi van bennem, a betéttől pedig három nap után úgy kidörzsölődik a lábam, hogy egy hét mire helyrejön. Egyedül ez a sensitive always az ami jó nekem.

Közben mentek, el ne szálljon minden.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


sziasztok,
jó reggelt!

durcipók, sok sikert a csütörtöki vizsgához.:)

Gabóó:igen, arra már rájöttem, hogy nem csak pé körül kell együtt lennünk. Így pl most, amikor még van 5-6 napom pé-ig, akkor is együtt vagyunk. És akkor látja, hogy nem csak azért vagyok vele együtt. egyébként meg pé utánra mindig elfárad.:) igy ő akkor tart szünetet. Most csütörtökön normál nőgyógyászati vizsgálatra megyek, meg megbeszélem az orvosommal, a hogyan tovább baba témát is.:)
holnap hatra megyek. és hát remélem, hogy a spontán vetélésem nem okozott semmi féle galibát.
egyébként én nem vagyok tampon párti, és a férjem is lebeszélt a használatáról. De ki mit szeret:)
henne
 
 


Durcipók:
Nagyon sajnálom, hogy végül megjött. :cry: De ez egy fokkal mégis jobb, mint várni, hogy most akkor mi lehet. Tudom, ez nem vigasz ilyenkor az ember lányának.
A rutinvizsgádhoz megy a drukk ezerrel!!!!

Csip-csip:
Neked még mindig nem jött meg? Ma vagy a 45. napon?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Ja Durci, megnéztem a Timmermann féle oldalt, bepötyögtem az adatokat, de nem csinált semmit, csak szép sorjában ott vannak az adatok. A fertility-re is felvittem a hőm adatait, de az sem húzott még be vonalat. Ezek szerint szerintük nem volt pé-m, vagy ezek a programok később teszik meg ezt? Egyébként maradok a ciklus.hu-n, azon vannak az adataim már lassan egy éve. :twisted:

Kriszti:
Basszus, te is már a 34. napon vagy? Kegyetlenül telik az idő. Jól összetorlódtunk itt megint. Durcipók, te , én. Utána megint jönnek vagy hárman egymás után.
De ez így izgalmas, mert minden hétre legalább ketten jutunk, akiért lehet izgulni! (Na, ez elég hülye mondat lett, de szerintem értitek)
Kérdezni akartam, hogy az a computer, amit a férjed emlegetett, az mi a fene? Én még ilyenről nem hallottam!

Henne:
Te ma mész dokihoz ugye? Kiváncsian várunk, hogy mit mondott.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Megőrülök ettől a micimackós reklámtól, ami az oldal tetején van! :twisted: Állandóan, bármit csinálok megszólal. Már k...a unom. Kezdetben azt mondtam, hogy aranyos, de most már igazán eltüntethetnék vagy lecserélhetnék vmi másra.

Én jól vagyok. A hőm emelkedik. Ma már 37,2 volt. Majd meglátjuk mi lesz még. A melleim nem fájnak, csak be vannak durranva rendesen. Addig jó, míg így vannak, ha ez eltűnik, akkor nálam közeleg a mensi. Este általában megfagyok, reggelre melegem van, mint az állat. ki érti ezt? Onnan is sejtem, hogy fent lehet a hőm, hogy reggel melegem van, mert a ciklus első felében általában reggel fázom, s ilyenkor hosszú pizsiben is alszom.
Nézegetem a hőmet, de fogalmam sincs, hogy mikor teszteljek, ha így fent marad a hőm. Nem tudom, hogy mikor lehetett pontosan a pé-m, s nem akarok korán nekiesni a dolognak.
Képzeljétek, vmelyik fórumon olvastam, hogy az egyik csaj este is megnézi a hőjét, mert ha már este is magas neki, akkor reggelre sem esik vissza jelentősen. Ebből kiindulva esténként is mérek, s tényleg csak legfeljebb egy-két tized az ingadozás.(Ez csak a magam megnyugtatására szolgál)

Pinkiné:
Remélem jól vagy, adj életjelet magadról.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok!

Bocsánat, most csak gyorsban, aztán ha Peti alszik, még jövök. (ha ki nem dőlök én is).

Tegnap délután/este megjártuk Tarcsát, mert Peti reggel óta lázas volt, ami délutánra közel 40 fokos lett, s nem vitte le semmi. (lázcsillapító, hűtőfürdő). Úgyhogy bementünk.

Vettek vért, :cry: vizeletet. A vérvétel eredménye éppen hogy jó lett, a vizelet teljesen negatív. Viszont torokgyulladása van a gyereknek, attól tombol így a láza. Kapott antibiotikumot, meg erősebb lázcsillapítót. :roll: :?

Éjjel 2x1,5 órát aludt egy huzamban, egyébként 20-25 percenként felsírt. Képzelhetitek......

De reméljük, most már jobban lesz.

Később még jövök, puszi!

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziszatok!!!
Na volt mit olvassni, hű-ha....

Gabooo: te írtad a fogit!!!Húú Te vagy az emberem :D Ugyan abban a cipőben járunk!!!
Te mikor hagytad abba???Mert nekem ez lenne a 3 ciklusom(7 évig szedtem :( ), és te is írtad, hogy az 1, 2 ciklus az egész jól megjött, hát nekem is!!!
De ez a 3 dik, nagyon nem szertene megjönni!!!
Szóval csajok nem jött még meg!!! :cry: De most nem is izgat...
Mikor lett rendszeres a ciklusod???

Durcipok: sajnálom, hogy megjött :(

Tyuntyi: nagyon várom mikor tesztelsz már :D

Csicsy: Hol vagy???

Henne: Cuki a férjed

Kriszti: köszi megnézztem, hát nem jött meg, orvos???Nem tudtak még időpontot adni :( :( :(

Pinkiné: Gyógyuljatok!!!!!!!! :lol:

Hkitty: válaszolsz majd ha megkérlek azokra amit kérdeztem tőled???köszönöm!!! :wink:
csip-csip18
 
 


Tegnap 10 helyett du. 2-kor ment el a bolond nő!!!
Na átvettem a lakást, hát csajok, Ti ilyen ekkora koszt nem láttatok még!!! A wc az nem semmi!!! Komolyan mondom ráment egy csomó vegyszer!!! Olyan volt mintha össze fosták volna és nincs lehúzzva!!!Bocsi!!!
Na feljött após, anyós, nem nagyon tetszet anyósnak a lakás, kicsi kisszoba, meg még ez nem jó az nem jó, meg kossz van!!!
Aztán após elvitt még vásárolni!!!Lámpát meg lapokat vágattunk a szekrénybe!!!
Este össze jött a brigád, na hát tele lett a tököm!!!A páromról nem beszélve, mert ő akkor jött a melohelyről és igazából akkor látta először a lakást!!!
1 vita: a fal kivágása, és mien magassan legyen a pult!!! Apu szerint: 110, Após, 120, párom 130...
Na apu egyfoltában azt hangoztata mi ehez nem értünk ez magas, és, hogy a telken nekünk 110 és hiddjük el az pont jó!!!!
2 vita: Parketta fényessége. a srác felsorolta mi van, ránézztem a páromra, hogy mien legyen, mondja a selyemfényű, erre kisemm mondtuk, apu nincs ezzen mit gondolkodni, selyemfényű lesz!!!mert nekünk is az van a lakásban!!!
Fuu akkor keztem már egy kicsit ideges lenni!!!! Egyforma színű ne legyen a 2 lakás???
3 vita: beépítet szekrény! apu: gyereke ez ügye oda kerül az ajtó melé(náluk is úgy van). Mondjuk nem!Mért?Azt oda kell tenni, hidd el ott nagyon jó!!!
Mondom: Nem mert ez hosszabb szekrény!És bekerül a szobába...
Na aztán már nagyon tököm tele volt ezzel!!!!
Aztán jó berugtam pezsitől
Na csütörtök verik ki a falat, hétvégén festünk, hétfőn jönn a parkettás, szóval Szerdán remélem végzzünk.Akkor lehet már költözzni!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


sziasztok!bocsi,de most csak csip-csipnek írok gyorsan és már itt se vagyok,millió a dolgom!
szóval a fogigátlóról azt kell tudni,hogy a szedése alatt nem mindig van pé sőtt van akinek nincs is.és mivel ez tele van hormonnal van menszeszed.csak az a bibi,hogy ez "mű" menszesz és mivel te is elég rég óta szedted feldöntötte a hormon háztartásod.most tisztul ki a szervezeted és még nem állt be a rendes ciklusod.nekem sincs még rendes ciklusom pedig közel másfél éve nem szedem.amikor én elmentem a dokihoz egyből elküldött vérvizsgálatra és kaptam gyúgyszert amitől megjött.a menszesz 3.napján kellett elmennem.és nemkem a prolaktin szintem volt magas(alulműködik) és volt egy gyulladásom is ez megemelte a tsh szintemet is.a prolaktinre kaptam bromokriptint de nem bírtam szedni,pedig csak felet kellett.roszul voltam tőle,émelyegtem meg ilyenek.akkor kezdtem el a cickafark teát és a palástfűt,barátcserje kapszulával meg spékelve.na az helyre rakta egy időre.csak nekem még fogyóznom is kellene.szóval ha gondolod akkor megadom a nődokim számát.én női nődokihoz járok,imádom mert nagyon rendes doki.a www.cseherika.hu többet is megtudhatsz róla!figy én 10 ezret fizettem érte de hüvelyi uh-t is csinált szóval elég alapos és nem ír csak úgy fel gyógyszert!
hú elég hosszú lettem.rohanok is!puszi
Vendég
 


Sziasztok :lol:

Gabóó nemén voltam a lombikot emlegö, nálunk ez ameddig lehet szóba nem jöhet,még nem is beszéltünk róla :P

Nálam még semmi csajok,mára már csak a melleim fájnak, de mensinek még nyoma sincs...igaz holnapra nem várom, addig bármi jöhet,csak remélem nem ma amikor melózok és állni kell :shock:

A tamponról annyit, hogy igazából nekem semmi bajom vele, de éjszakára meg amikor itthon vagyok mindig óriás betétet használok :wink: Elöre sohasem teszek fel semmiképp!
A tisztasági betéttel is óvatosan bánok, ilyenkor már teszek, nehogy váratlan meglepi érjen :D

Csip-csip öszinte részvétem...igazából nem értem miért nem hagyják, hogy ti döntsétek el, hogyan rendezkedtek a lakásban? :P

Pinkiné, jó hogy itt vagy te is, jobbulást a kicsi fiadnak! :P
Te hogy vagy amúgy? Kiderült, hogy pontosan mi volt a gond nálad?
Tyuntyi, a micimackóról egyet gondolunk...nálam is ez a probléma, ilyenkor extra kikapcsolom a hangfalakat...aztán késöbb persze elfelejtem visszakapcsolni és a párom meg mérges :evil:
A computerre visszatérve.....ez egy ciklus figyelö komputer....nagyon jó, itt kint nagyon sok nö használja...De dobtam egy hátast az árától :shock: :shock: A párom még nem is nézte...ugyhogy nekem marad az ovutesztezés még most márciusra. :P
A hömérözésröl még annyit, hogy szerintem én is kétszer fogom mérni este és reggel is, kíváncsi leszek.
Viszont én hüvelyben szoktam mérni..ott egy ici-picivel magasabb az értek mint szájban mérve :oops:
Rájöttem, hogy a www.wunschkinder.net oldalon vezetem a görbémet, ott sokkal pontosabban behúzza a p.ét, illetve a lehetséges napokat is.Szóval én lehet ott vezetem a görbémet ezentúl.A fertility oldalon is beregisztráltam, nekem az még egy kicsit bonyolultnak tünik...nem a nyelv miatt (angol tanárnéni vagyok :lol: ),csak ahhoz több idö kell még...AZt mondják az a legjobb!
Vendég
 


Kriszti: na hát mit meg nem lehet még rólad tudni :D
Ingyenes itt is ez???Hol, mit kjell csinálni???
Mert akkor Én is megcsinálnám :wink:
csip-csip18
 
 


Aztán vissza térve, hogy ismerősöknél a gyerek születik!!!
Na azt el kell mondanom nektek, hogy nekem nincs nagyon sok barátnőm, mert hát nagyon nincs sajnos időm!!!Csak telefonon interneten néhol hetente találkozzunk :cry:
Van 1 Kata, 13 éve ismerjük egymást és minden ami vele megtörténik velem is!!!Csak fél év eltolódással!!!
Pl. neki is 4 éves kapcsolata volt, nekem is az első! Aztán ők szakítottak-mi is, aztán kibékültünk-mi is.Lett egy új barátja neki aztán nekem is...neki is 4 éve nekem is...2 éve lett egy kuytája nekem is...Szóval nem sorolom....
Mit tudtam meg???Terhes!!!!!!Hát csajok, mikor hívot, Én elsírtam magam!!!Nem tervezték ők még!!!El nem tudom mondani nekem ez, hogy fájt!!!Külföldön melozot a fiú és a barinőm is, de nem egy országban!!! És terhes!!! hát még most is pityorgok!!!!
2 barátnőm tavalj születe a második gyerekét (neki voltam ott a szüléssén)
3 barátnőm, 1-2hónapja hívot, hogy terhes a második gyerekével (talán ide is megírtam)
4 barátnőm Gyödre költözöt, megváltozot a száma és nem beszéltünk már jó egy éve!!!
Mit láttok iwiwen???Ő nincs fent, de az anyja fent van nekem az ismerőseim között!!! Hát született egy lánya!!!!
:shock: :cry: :shock: :cry: :shock: :cry:

Szóval ők így mind a 4-en megkérdezték, hogy mi mikor akkarunk gyereket???Tervezzük???Rajta vagyunk???
És a legjobb amit mondot valaki, hogy már csak Te lógsz ki a sorból!!!Húzzál bele!!! :cry:
Na és akkor legszívessebben elbőgném magam elötte vagy elöttük!!!
Na most aztán ki mondtam mindent belőlem!!!
csip-csip18
 
 


Csajok!!!
Március 3-ra (du.18) kptam időpontot a nőgyógyászomhoz!!!
Annyira örülök ennek :D :D :D
Végre!!!!
Remélem valamivel okosabb leszek majd :D :D :D
csip-csip18
 
 


Csip-csip:
Ez kurva jó! Huzzál bele! Normálisak ezek a barátnők egyáltalán? Az a baj, hogy akinek sikerül hamar vagy csak véletlen,az el sem tudja képzelni, hogy milyen az, mikor telnek a hónapok és te csak várod a csodát, hogy veled is megtörténjen. Az, aki ezt nem élte át és beszól, annak annyi! Hál Istennek azért engem nem szoktak sértegetni, csak a "jó indulatú" kérdésekkel traktálni.

Kriszti:
Örülök, hogy még nincs mensi. A melleiden kivül fájt még vmid?
Nagyon drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Reméljük nem is kell az komputer! :lol:

Nekem fájdogál a méhem. Azért ez egy kicsit megijeszt. Meg ne jöjjön itt nekem, mert földhöz vágom magam! :twisted: Mondjuk nem vészes, s nem is mindig fáj. Ez ilyenkor normális? Bár nálam mi az! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Eltört a méccses nálam teljessen!!!
Ki vagyok már idegileg, én ezt nem bírom!!!!!
Anyuval jól össze vesztem, Én is aztán ő is aztán megint Én csaptam le a telefont!!
Persze apu miatt!!!
Folyamatossan intézkedik, meg minehol ott akar lenni, ha holnap is jönn a szerelő!!!
Nem értik meg, hogy após mindent megcsinál és elintézzi a szakemberel, úgy lesz minden megcsinálva, ahogy megbeszéltk.
Erre most mégis felhívta nem tudom minek, após, hoggy akkor holnap mikor jönnek kiverni a falat, mert ő is ott akar lenni!!
Ráadásul bejelölte a 110 cm!!!
Felrobbanok!!!
Na és erre anyám mondta, hogy mért ne lehetne ott hisz az ő lakás!!
Meg, hogy mért gondd.
Mondom meg lett tegnap beszélve, nem kell ott lenni-oda menni!!!
Hadjam apát, majd ő eldönti mi, hogy lesz...Meg amúgyis ők vették a lakást nem apósék!Na és erre Én mondtam, hogy akkor nem kell a lakás költözzön be ő, mert Én erre nem vagyok kiváncsi, hogy nekem ezt felhántorgat!
Ki vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
csip-csip18
 
 


Valahogy rendeződtek a dolgok...De marhára elegem van!!!
Életemben nem dohányoztam ennyit
Csak holnapon llegyek túl a többi ami hátra van ott már nem tudnak semmibe semm belekötni!!!

Na mentem zárni!!!

Szép Estét
csip-csip18
 
 


sziasztok,


csipcsip: tudom, hogy ez egy nehéz időszak. Mi is túlestünk ezen a férjemmel. Felújítás előtt, alatt elég sokat vitatkoztam én is, mondjuk én az anyósommal. Mert ő mindent úgy akart berendezni, ahogy náluk van. Na ettől én is kibuktam. Aztán mi is mondtuk, nem kell a lakás így. (anyósomék vették).
Egyébként teljesen azon vagyok, hogy innen is elköltözzünk, mert mindig beleszól valamibe. (Pedig innen 380 km-re lakik és egy másik országban..)
De türelem, hamarosan minden rendbe jön, és élvezni fogjátok a lakásotokat.:)

Tyuntyi:igen, holnap megyek dokihoz, már várom.:)

puszi, szép estét;)
henne
 
 


Sziasztok, megérkeztem!!
Majd valamikor visszaolvasok, remélem mindenkivel minden rendben van!

jövök majd!

Kép
csicsiy
 
 


Sziasztok Csajok!

Görcsölget a méhem. Teljesen kész vagyok ettől. Éjjel arra ébredtem, hogy bal oldalon fáj lent a hasam. Nem is fáj, hanem olyan érzés ez mikor szúrkálnának vmivel. Azt hittem reggelre le is esik a hőm, s itt a mensi, de nem. Egy tized fokot esett csak, az még nem számít, ugye? Ezt talán Henne te írtad. Nem tudom, hogy mi lehet. Elméletileg nem kellene még megjönnie csak a jövő hét elején. Feltéve, ha a hőmet nézzük. Megőrülök!!! Most akkor mi lehet ez?
Beszúrom a görbim, bár szerintem senki nem lesz okosabb.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 51200_.png


Csicsiy:
Örülök, hogy jöttél? Jól telt a pihi? Beszámolót kérünk!

Kriszti:
Veled mi van csajszi? Vmi tünet? Ugye még nem jött meg?

Csip-csip és henne:
Ezek a szülök és a férjek szülei, tébolyda! Nálunk sincs ez másképp. Anyósom akart beleszólni mindenbe, s pont úgy mint nálatok Henne, úgy akarta berendeztetni a kérót, mint náluk. Aztán mikor látta, hogy ez nem nyerő nálam, no meg a férjem hatására, visszavett belőle. Kezdetben még vásárolt is nekünk. Kértem pl. kávét, erre hozott egy szatyor kaját. Senki nme kérte, a hűtőben ránk rohadt eleve a felvágott, de hozott. Hogy a kicsi fia éhen ne haljon. Akkor gurultam be igazán, mikor vett maguknak klotyo papírt,s felhozott belőle négyet. Azt hittem rosszul látok! Úgy éreztem magam, mint egy nyorult, szegény ember, akinek még erre sem futja. No meg nem tud egy háztartást elvezetni. De ennek vége, egyelőre. Ezért szeretnék többek között elköltözni én is innen, bár ha 260 km-re is elér a keze az anyósoknak, akkor úgy érzem nincs mit tenni.

De ez a méhgörcsölés, megőrít!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Bocsánat, 380 km. Ez még rosszabb!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Tyuntyi, nekem tetszik a görbéd :wink: Olyan szépen ment fel a hömérsékleted, ugyhogy tutira kellett hogy legyen p.éd.Az, hogy most 1 tizedet leesett neizgulj, valóban nem jelent semmit.
Nem lehet inkább, hogy a beágyazódást kezded érezni?? :shock: :shock: Drukkolok, hogy azt érezd...mert ennyi 18-assal... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll:
Még nem sikerült teljesen visszaolvasnom benneteket, csak úgy átfutottam a szememmel, de látom mindenkit mennyire bánt az, ha kisbabát lát, vagy akár terhse nöt a környezetében. Hát ezzel csajok én is így vagyok....ugye a munkahelyen, amikor 7 hónaposan jön valki szolizni, meg korábban asszem írtam, hogy szintén terhes csajszi, kávé , cigi, szoli...ezeket rakjátok ösze. Legszívesebben én is bögtem volna ott, hogy rohadjon meg...az ilyennek miért jön össze???Ha még nem is vigyázz rá?? AZ ilyenektöl én is ki vagyok :evil: :evil:
Egyedül a legjobb barátnömnek tudok örülni, örá egyáltalán nem vagyok irigy...ö várja az ikreket júliusra. Ö maradt nekem meg otthonról, de már nagyon régi barátság. Persz ök is szeptemberben kezdték, de novemberben már pozitív tesztje lett, igazából úgy örültem volna, ha ugymond egyidöben vagyunk terhesek :? :?
Nade legalább majd meosztja velem a tapasztalatait...meg majd remélem ti is :P
Nálam annyi a helyzó, hogy tegnap gyalog mentem a mel´oba és mire beéretem már annyira kellett pisilnom, elmentem a wc-re és mit látok a tb-n...hát egy rózsaszínes-barnás foltocskát... :shock: Na gondoltam, szép lesz, ha itt nekem megjön meló közben..pedig semmi hasfájás, semmi. Elég furcsán is éreztem magam tegnap, ezt nem tudom megmagyarázni, olyan kis kába voltam...elkezdtem számolgatni, hogy akkor most mikor lehetett a p.ém,mert a luteális f´zisom mindig 14 nap...nos de még ma eddig nem jött meg, habár szerintem meg fog...csak ez a p.é dolog,mert ha ma megjön, akkor az azt jelenti, hogy az elsö pozitív ovutesztes napon lehettett a p.ém..akkor voltunk is együtt, meg utánna is...szóval már én nem értem ezt az egészet, no nem baj,állok elébe az új ciklusnak.. :cry:
Vendég
 


Vendég
 


Csip-csip kérdezted a wunschkinder internetes oldalt. Az is ingyenes, mondjuk úgy, hogy a ciklus.hu német megfelelöje, ugyanúgy beregisztrálsz és kész.
Beszúrom a múlt havi görbémet, hogy hogy néz ki...
http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 5/nummer=2
Vendég
 


Sziasztok!

Úristen, annyit írtatok, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. :wink: :lol:

Durcipók, sajnálom, hogy megjött. :cry: Pedig nagyon reménykedtünk. :roll:

Henne, nagyon édes a férjed. :wink:

Tyuntyi, a méhfájdalom, amíg nem esik lényegesen a hőd és nem jön vérzés, jót is jelenthet. :wink: Emlékszem, én is folyton éreztem, hogy na, most tuti meg fog jönni, aztán mégsem. :wink: :wink: :lol:

Csip-csip, elég komolyan hangzik a kosz, amit leírtál. :shock: Az meg, hogy apud/apósod mit művelnek, eléggé gáz.
Egyébként nálunk ugyan ez volt. Anyóséktól kaptuk a lakást, amiben élünk.(A családi ház emelete lett nekünk átalakítva). Ők választották ki a falak színét (sima, kommersz fehér - iszonyat utáltam), ők választottak tv-t, mindent. Ezért is volt az, hogy az esküvőn pénzt kértünk ajándékba, s utána a 25 éves, poros padlószőnyeget lecseréltettük parkettára, s a fehér falakat átfestettettük szinesre. :roll: Én már - személy szerint - nagyon sokszor megbántam, hogy itt maradtunk. De a páromnak abban meg igaza van, hogy ha bevállalunk egy lakáshitelt, valszeg jóval kisebb otthonunk lenne (ez 96 nm) és 99%, hogy még nem lenne gyerekünk. Szóval, mindennek ára van. :? Arról nem is beszélve, hogy egyes barátainktól a mai napig megkapjuk a beszólást, hogy nekünk könnyű, mert ajándék lakásban élünk. :? Ja, csak épp fenttartani nekünk kell. 8)
Szóval nem egyszerű, megértem. :oops:
A barétnőid meg elmehetnek az ilyen mondatokkal a fenébe! - már bocsánat. :roll: Hogy lehet ilyet mondani??????!!!! :evil:
Ennél jobban csak a "maga még fiatal, hova siet a gyerekvállalással" mondatot utáltam. :evil: :evil:

Egyébként én 6 évig szedtem fogigátlót, s az első 2 hónapban, tök jól megjött. Majd májustól aug.-ig semmi. A doki meg nem hitt nekem. Aztán kibalhéztam egy homonvizsgálatot, meghozta gyógyszerrel a vérzésemet, s mentem a 3. és a 24. napon. A 24. napi progeszteron szintem 0,7 volt. (30 fölött van a normális). Na, akkor már elhitték, hogy valami nem stimmel.
Most cickafarkteával és e-vitaminnal tartom szinten a ciklusomat. Már, amikor sikerül. 8)

Chris, igazából nem derült ki, mi volt a baj. Mivel most nincs semmi gondom, nem megyek a dokimhoz. Túl drága, egy "szimpla" vizsgálat miatt. :oops: :oops: Cicifájás jót jelent!!!!! :wink: :wink:

Az ilyen nőkön régen én is annyira ki tudtam akadni. Aztán rájöttem, hogy ők nem tudják mit él át egy másik nő, aki hónapokat vár a csodára, míg esetleg az illető csak egy részeg éjszakán széttette a lábát, mondjuk egy olyannak, akivel egyébként sosem kerülne össze. :? Igazából nem tudhatjuk az Ő élettörténetüket. 8)
Amikor bent voltam a kórházban, volt bent egy kislány, aki 13 évesen, 14 hetesen jött abortuszra. :cry: Annyira elszomorító volt. 14 éves volt az apuka. Azt sem tudták pontosan, hogy mit csinálnak. :oops: Ők csak ki akarták próbálni, hogy az oda beillik-e. :shock: Aztán jött egy korai magömlés, azt kész. :shock: :?
Annyira durva, hogy a 21. században, amikor van iskolai felvilágosítás, ilyen megtörténhet. :shock: :shock:

Na megyek, kisfiam már szétbontja a hálónkat.
Ja, egyébként tegnap délután óta nincs láza. S aludt is tegnap délután 4 órát. Én marha, hagytam. Aztán éjjel meg szívtam a fogamat, mert 1 órán keresztül nem akart aludni.
Na de majd ma okosabb leszek. :wink:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Szerintetek normális dolog, hogy 25 fokos irodában mega karok fagyni? olyan a kezem, mint a jégverem. Nagyon elegem van már a mai napból! én még csak dél sincs!

Pinkiné:
Örülök, hogy te is és Peti is jól van!!! Te mikor érezted azt, hogy na, most mindjárt meg fog jönni? Nekem folyamatosan olyan érzésem van. :cry:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Megjött :D :cry:
Most nem tudok sokat írni, mert iszonyat görcsölök, most vettembe Algoflex M-et.
Nagyon szomorú is vagyok, bögtem is már, na nem ezért a mensi miatt, mert ez a ciklus eleve olyan szar volt, alig voltunk együtt. :cry:
Csak kiborultam úgy 1 órával ezelött,nem akartam a párom elött, mert most ment el melózni az elöbb, de nem bírtam. Kérdezte, hogy mi a baj, de valahogy most szóhoz sem tudtam jutni...szegény, azt látta, hogy megjött...de nem értem, hogy hogy nem tudta összerakni a képet abból? :shock: :shock: :roll: :evil:
Most annyira elegem van, ne haragudjatok, tényleg elegem van, belefáradtam....Persze most biztosan jól kinevetnek azok akik már régebb óta próbálkoznak :? Èn roppant türelmes ember vagyok, de van egy határ és nálam most eltötött a mécses :( :cry:
Vendég
 


Chrissy Drága, fel a fejjel! :roll: Tudom, hogy most nagyon szörnyű, sőt, egy babára vágyó nőnek minden mensis hónap szörnyű, de hidd el, eljön a Te időd! :wink: :wink:
Tudom, iszonyat nehéz kivárni, de muszály.
Lehet, hogy most azt gondolod, "mit dumál ez itt nekem, hiszen már van egy gyereke", de ne felejtsd el, hogy mi is sokat vártunk Petire. 22 hónapot. Életem leghosszabb időszaka volt, hiszen közben az anyukámat is elvesztettem. :cry:
Szóval, kérlek szépen ne add fel! Gyere ide, mi mindig meghallgatunk és megvigasztalunk, hiszen ez a topik azért van, hogy egymásnak támaszt nyújtsunk!!! :roll:

Tyuntyi, már mielőtt meg kellett volna jönnie, előtte pár nappal éreztem ezt. A cicijeim be voltak durranva, folyton rohangáltam a wc-re, hogy na, tuti megjött (pedig csak egy erősebb folyásom volt), görcsölt a derekam, és iszonyatosan fáztam. :wink:
Ja és nekem 1 nappal azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie, lőttem el egy tesztet délután, s pozitív lett.
Úgyhogy nagyon kecsegtető dolgokat érzel. :wink: :wink:

Megyek, ledőlök. Gyerkőcöm nem rég aludt el, én is picit lepihenek. 5 napja nem aludtam éjjel 3 óránál többet egyhuzamban. Kezdek kipurcanni. :roll: :?

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa
 
 


Sziasztok Csajok!

Tudom, hogy vígasznak nem sokat ér, de had osszam meg veletek, hogy: SIKERÜLT A RUTIN VIZSGÁM!!!! 10 perc alatt túl voltam rajta. És úgy örülök!

Chrissyke
FEl a fejjel! Nagyon sajnálom, hogy megjött, de nyugi, egy pár nap után már jobban fogod magad érezni! Nehéz, de muszáj pozitívan hozzáállni ehhez, mert csak így lehet valahogy bízni és reménykedni abban, hogy legközelebb biztos összejön. Remélem a Párod is vígaszt fog tudni Neked nyújtani, mert az bizony sokat segít!
Azért ha erőd, kedved van, gyere hozzánk.
Úgy tűnik mindannyian egy cipőben járunk, sajna nem jön össze könnyen egyikőnknek sem, de éppen emiatt tudjuk átélni a másik bánatát, és erőt nyújtani a további próbálkozáshoz!

Tyuntyi
A görbid nagyon szép, viszont a táblázatot nem tudom két napja megnyitni és emiatt nem tudom pontosan neked mikor kellene nem megjönnie? A tüneteid nagyon bíztatóak, és valóban lehet beágyazódás. Máskor mielőtt megjön mikor kezd el fájni a hasad?
Nagyon szorítok, hogy összejöjjön!!!!!!

Csip-csip
Fel a fejjel, ne idegeskedj sokat, nem éri meg. Sajnos ez az ára, ha az ember mástól kap lakást. Sajna ezeket be kell nyelni, nem tudsz mit csinálni, aztán majd megnyugszanak ők is. De miután beköltöztök, úgy fogjátok élni az életetek, ahogy nektek tetszik!
Azért gyere és mesélj, hogyan alakulnak a dolgok!!!

Egyébként mi anyóssal nem is beszélünk (lehet, hogy már meséltem, hosszú történet), mert röviden engem nem akart elfogadni, és folyton irányítani akart minket, viszont páromat sem szerette úgy mint a fiát. Így mikor párom hozzánk költözött lassan megszakadt a kapcsolat (előtte számtalanszor próbáltuk békíteni, de csak a magáét fújta), és sajna az esküvőnkön sem volt ott. Párom apukája pedig 1981-ben meghalt.
Így vannak a szüleim, de ők aranyosak, segítenek ahol tudnak. Nem bánom, hogy párommal ketten vettünk föl lakáshitelt, és közös erőből tartjuk fönt, viseljük terheit, élvezzük azt az örömet amit nyújt( 72 nm-es, 3 szobás + étkezős, konyha külön kamrával, terasz is van, és mellette kert is). Igaz fizetjük egy ideig, de azt mondhatjuk, hogy a miénk, és ez mindennél többet ér! Meg más lehetőség nem is volt, szüleim nem állnak úgy anyagilag, hogy tudjanak nekünk lakást venni.
Legalább mindent úgy alakítunk, csinálunk rajta ahogy szeretnénk, és senki sem szól bele. Segiteni szüleim azért szoktak, de mindent közösen megbeszélve, elfogadva a másik véleményét.
Azt azért soha nem tudtam megérteni, ha egy szülő úgy áll, hogy tud a gyermekének lakást venni, akinek ez élete első lakása, miért nem hagyja kibontakozni, úgy kialakítani, ahogy élni szeretne benne. Pláne az nem szép, ha még föl is hánytorgatja, hogy ő vette. De remélem mihamarabb megnyugszanak a kedélyek.

Bocsi, ha hosszú voltam.

Pinkiné
Örülök, hogy jól vagy, és hogy a kisfiad is jobban van. De azért engem nem hagy az nyugodni, hogy milyen rosszul voltál! Annak csak volt valami oka? Én a helyedben (tudom, hogy pénzbe kerül) utánajárnék, nehogy később újra előjöjjön.

Csicsy
Ha van időd gyere és mesélj, hogyan telt a hétvége!

Henne
GYere és mesélj Te is, mit mondott a dokid!

Én is bejelentkeztem ma Tyuntyi által ajánlott dokihoz. Jövő hét szerdán este 6-ra megyek. Legalább megnyugszom, ha elmegyek, úgy érzem nem tudnánk úgy tovább próbálkozni, hogy doki nem látott.

Most megyek, de még később benézek. Puszi



durcipok
 
 


Drága Pinkiné, nagyon aranyos vagy, jól esett, egyáltalán nem gondoltam semmi olyasmire, amitleírtál :P
Tulajdonképpen már lenyugodtam, csak valahogy kitört belölem valami, ami lehet már több hónap szüleménye, hiszen tudtam, hogy ez a hónap nálam mindenképp mensivel fog végzödni, csak valahogy elkezdtem utánna gondolkodni, hogy hogy is van ez az egész....megnéztem a régebbi görbéimet és a mostanit is, és fogalmam sincs mi lehet agond,mivel p.ém van, ez 100%. Nem azért mert van pozitív ovutesztem, hanem mert felmegy a höm is szépen mindig. Pontosan 35 napra a mensim is megjön, mostmár lassan egy éve beállt erre. Szóval p.ékor és körynékén voltunk együtt...szóval akkor tényleg lehet a tudatalatti görcsös akarás...mertmár ebben a hónapban tényleg nem görcsöltem tudatosan rá, legfeljebb tudatalatt...Tudom eljön mindenki ideje, kinek korábban,kinek késöbb :roll: Csak gyözni kell kivárni...és bízni abban, hogy semmi más probléma nem áll mögötte.
Amúgy a "fiatal vagy, nem vagy elkésve még" dumától is kész vagyok... :? :? :evil: :evil:
Vendég
 


Asszem ezt a "fiatal vagy" dumát Pinkiné te is mondtad, hogy idegesítö :lol:
Vendég
 


GRATULA DURCIPOK!!! :lol: :lol: :lol: :P :P
Végre valami jó hír a mai nap!! :P :P
Vendég
 


Tyuntyi
Annyit akarok még, hogy a Timmermann féle oldalon ha fölviszed az adataid, utána bal oldalt az adataid fölött van egy gomb, hogy Megnézem. Arra kattintva adja be a görbédet. Egyébként én is maradok a ciklus.hu-nál, csak kiváncsi voltam erre, meg a fertility-re.



durcipok
 
 


Kriszti:
Nagyon sajnálom, hogy megjött. A fene egye meg. Arra én is kiváncsi lennék, hogy ha tényleg minden stimmel egy párnál, akkor miért kell ilyen hosszú ideig várni a babára. Nincs igazság a Földön. :? Nem hiszem, hogy ez egyébként a görcsös akarástól lenne. Mármint, hogy nem estél eddig teherbe. Itt vagyunk jó páran élő példának. Nem tartom valószínűnek, hogy azért nincs még babánk, mert görcsösen akarnánk.
Ha pedig panaszkodni akarsz, akkor gyere nyugodtan, közülünk vki mindig itt van, s megvigasztal! :wink:
Durcipók és Pinkiné olyan szépen írta ezt le!

Durcipók:
Gratulálok a vizsgádhoz! Haleluja! :lol: Jó, hogy már ott tartasz. Engem ez a kresz tönkre vág idegileg! Mi a nyavalyának ennyi k..a tábla? Belebolondulok!
Arra meg nagyon kiváncsi vagyok, hogy mi lesz a véleményed Szuromi dokiról. :wink: Az biztos, hogy én nála maradok! Ami a nem vártat illeti, fogalmam sincs, hogy mikor kellene nem megjönnie. Ma voltam a 29. napon. De ha a pé-met nézzük, feltéve ha vmikor a múlt héten volt, akkor jövő hét közepe környékén. Nem tudom pontosan! Jelenleg nagyon bizakodó vagyok! Aztán meglátjuk! Tesztelni sem tudom, hogy mikor kellene. A kismama. hu-n beírtam, hogy 35 napos a ciklusom, akkor dobta ki úgy a peteérésem időpontját, ahogy a hőgörbém is mutatja. Az szerint jövő hét kedd környékén kellene tesztelnem.
A hasam, jobban mondva a méhem mensi előtt egy max. két nappal szokott fájni, meg mikor megjön. De ennyire akkor sem. Úgy érzem, mintha meg akarna jönni folyamatosan. Egy kicsit idegesítő. Remélem baba van a dologban és nem a mensi közeleg!
:wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?