Sziasztok!
Úristen, annyit írtatok, hogy azt sem tudom, hol kezdjem.
Durcipók, sajnálom, hogy megjött.
Pedig nagyon reménykedtünk.
Henne, nagyon édes a férjed.
Tyuntyi, a méhfájdalom, amíg nem esik lényegesen a hőd és nem jön vérzés, jót is jelenthet.
Emlékszem, én is folyton éreztem, hogy na, most tuti meg fog jönni, aztán mégsem.
Csip-csip, elég komolyan hangzik a kosz, amit leírtál.
Az meg, hogy apud/apósod mit művelnek, eléggé gáz.
Egyébként nálunk ugyan ez volt. Anyóséktól kaptuk a lakást, amiben élünk.(A családi ház emelete lett nekünk átalakítva). Ők választották ki a falak színét (sima, kommersz fehér - iszonyat utáltam), ők választottak tv-t, mindent. Ezért is volt az, hogy az esküvőn pénzt kértünk ajándékba, s utána a 25 éves, poros padlószőnyeget lecseréltettük parkettára, s a fehér falakat átfestettettük szinesre.
Én már - személy szerint - nagyon sokszor megbántam, hogy itt maradtunk. De a páromnak abban meg igaza van, hogy ha bevállalunk egy lakáshitelt, valszeg jóval kisebb otthonunk lenne (ez 96 nm) és 99%, hogy még nem lenne gyerekünk. Szóval, mindennek ára van.
Arról nem is beszélve, hogy egyes barátainktól a mai napig megkapjuk a beszólást, hogy nekünk könnyű, mert ajándék lakásban élünk.
Ja, csak épp fenttartani nekünk kell.
Szóval nem egyszerű, megértem.
A barétnőid meg elmehetnek az ilyen mondatokkal a fenébe! - már bocsánat.
Hogy lehet ilyet mondani??????!!!!
Ennél jobban csak a "maga még fiatal, hova siet a gyerekvállalással" mondatot utáltam.
Egyébként én 6 évig szedtem fogigátlót, s az első 2 hónapban, tök jól megjött. Majd májustól aug.-ig semmi. A doki meg nem hitt nekem. Aztán kibalhéztam egy homonvizsgálatot, meghozta gyógyszerrel a vérzésemet, s mentem a 3. és a 24. napon. A 24. napi progeszteron szintem 0,7 volt. (30 fölött van a normális). Na, akkor már elhitték, hogy valami nem stimmel.
Most cickafarkteával és e-vitaminnal tartom szinten a ciklusomat. Már, amikor sikerül.
Chris, igazából nem derült ki, mi volt a baj. Mivel most nincs semmi gondom, nem megyek a dokimhoz. Túl drága, egy "szimpla" vizsgálat miatt.
Cicifájás jót jelent!!!!!
Az ilyen nőkön régen én is annyira ki tudtam akadni. Aztán rájöttem, hogy ők nem tudják mit él át egy másik nő, aki hónapokat vár a csodára, míg esetleg az illető csak egy részeg éjszakán széttette a lábát, mondjuk egy olyannak, akivel egyébként sosem kerülne össze.
Igazából nem tudhatjuk az Ő élettörténetüket.
Amikor bent voltam a kórházban, volt bent egy kislány, aki 13 évesen, 14 hetesen jött abortuszra.
Annyira elszomorító volt. 14 éves volt az apuka. Azt sem tudták pontosan, hogy mit csinálnak.
Ők csak ki akarták próbálni, hogy az oda beillik-e.
Aztán jött egy korai magömlés, azt kész.
Annyira durva, hogy a 21. században, amikor van iskolai felvilágosítás, ilyen megtörténhet.
Na megyek, kisfiam már szétbontja a hálónkat.
Ja, egyébként tegnap délután óta nincs láza. S aludt is tegnap délután 4 órát. Én marha, hagytam. Aztán éjjel meg szívtam a fogamat, mert 1 órán keresztül nem akart aludni.
Na de majd ma okosabb leszek.