Angelita, allergia??? Jajj, Te szegény. Máris? Szerencsére nálunk csak késő tavasszal indul a szezon, és egyelőre csak apát érinti… Nagyon tetszik a hagymakarika-ötlet! Simán olajban megpirítva, vastagra szelve? Vagy bele kell forgatni előtte valamibe? A fasírt kicsit munkás, igen, az emiatt nem jött szóba. Viszont bélszínrolót utoljára gyerekkoromban ettem, az ízére nem emlékszem (biztos jó volt), de valahogy a neve nekem riasztó… Miket pakolnak bele?
Oui, de jó Neked, hogy tornázol! Nekem van ez a babás jóga, de Lia nemigen hagyja csinálni a gyakorlatokat: mire az én időm jönne, ő elfárad, és ölbe kell venni, mert különben panaszkodik. Futni volna jó, de egyedül mindig is utáltam. Pedig ha ketten megyünk, akkor sem szeretek beszélgetni, mert utálom, ha arra megy el az energiám, csak valahogy kell, hogy legyen mellettem egy húzóerő. Szerintem este nyugodtan hagyd rá Zorát apára, és így akkor 10 órai szopi után jön a Ti közös időtök.
Tünde, az a durva, hogy én nagyon vágyom vidéken lakni, próbáljuk is keresni a kínálkozó alkalmat, de most gondoltam bele, hogy hosszú téli estéken apát várva én is félnék egy kertes házban.
Most társasházban lakunk, itt simán elvagyok, pedig úgy vettem észre, hogy Pesten az emberek kevésbé figyelnek a másikra. Még az is lehet, hogy senkit nem zavarna, ha valakihez betörnének…
Dbea, nagyon ügyi vagy, hogy levágtad Marci haját, tök jó lett! Eddig egy csodaszép kislánynak is elment volna (ezt nem bántásból…), most meg egy igazi szívdöglesztő kispasi lett belőle.
Mi volt tegnap a dokinál? Egyébként kedden én is kimenőt kaptam, és anyósom mondta, hogy ne aggódjak, maradjak csak hosszabban, nem kell óramű pontossággal 2,5 óra múlva hazaérnem, csak hagyjak itthon tejet. Beadtam a derekam, de Lia kiröhögte (pontosabban visított) a cumisüveget és az itatópoharat. A kanálig már nem jutottak el, mert akkor hazaértem, és megszoptattam. Szóval az én drágám is elég cicifüggő, és eszében sincs cumisüvegezni.
Remélem, ha muszáj lenne, azért hamar rájönne a nyitjára…
Orew, drukkok mennek az interjú miatt! De jó lenne, ha átállhatnátok mindannyian nappali műszakra. Nem rossz Davidnek hogy hétvégén meg újra „nappalosnak” kell lennie, mivel nem dolgozik? Én ennyi idő alatt is biztos átállnék. Zara végigalussza az éjszakát amúgy? Érezzétek jól magatokat szombaton, és persze "Boldog szülinapot!" Neked!
Bikmakk, és nem megoldható, hogy anyukád egyszer-egyszer meglátogasson Titeket? Vagy néha-néha nagy ritkán kifizetni egy bébiszittert pár órára, hogy kicsit ki tudj kapcsolódni, magaddal törődni? Persze ha Dani nagyon anyás, akkor ez gondolom kivitelezhetetlen…
Jaaaaj, de jó ötlet a teszvesz város, köszönöm! Viszont ugye a könyvre gondoltál? Azt ilyen korban még nem csak elszaggatni szeretik a gyerkőcök?
Édesek nagyon a babamosolyok!!!
Most mennem kell, mert nagyon nyökkög a bébim. Még majd jövök, ha tudok!