Sziasztok!
Visszatértem, kicsit zsúfolt volt a hétvége!
Kriszti, hát ez nagyon szuper!Örülök nagyon neked!
Nekem elvileg szombaton kellene majd megjönnie, de már most görcsöl a hasam, úgyhogy sajnos ez a hónap sem lesz a miénk. De nem baj, majd a következő
Az nem baj, hogy a párod két lábbal áll a földön, az enyém is ilyen, és mindig visszahúz, mert ha már 1 napot késik (ami az utóbbi időben rendszeres, akkor én már nagyon elkezdek reménykedni, és nagy a csalódás!
De hát nálatok ilyen nem lesz!!!
Nóci, arany kis Regi! De már akkor jobban van, ennek örülök. A barátnőm kislánya 2 hónapos, vagyis lassan 3, ő meg akkor örül, ha ül, és olyan édesen csinálja.
Az is szuper, hogy így egymásra találtatok , és megy a barátnőzés.
Én is megbeszéltem Katival, ha már egy városban lakunk, találkozunk, de semmire sincsen időm. Hazaérek, 5-re főzés, kicsit Andrissal vagyok, és már este is van.
Hétvége is tele vn, ugye most másodállást vállaltam, szombat délelőtt elmegyek, vasárnap reggel érek haza, amit persze átalszok. Úgyhogy nagyon zsúfolt a program.
Pókerezni én is szeretek, mi aprópénzben szoktunk játszani, de álatalában hamar kiesek, mert nem megy valami jól a blöff
Fürti, hogyan viseli Marci a fogacskákat?
Zsuzska, gyönyörűségesen szépséges Bencus!!!!!Kis vasgyúró!
Bridget, elhiszem, hogy megijedtél! Ahó, igaz?
De az a lényeg, hogy épségben megérkeztetek!!!!
Velem nem történt semmi különös, holnap megyek röntgenre, azt tervezetem, hogy utána összefutok Katival, de haza kellett hoznom a munkát, annyi van
Úgyhogy ha meg is úszom, a holnapi napot, azért dolgoznom kell!Felettébb boldog vagyok!
Ja, és mégsem jelentkeztem egyetemre, előbb inkább kigondolo, hogy mi is az, amivel foglalkoznék, meg reménykedem, hogy végre lesz kisbabánk, és akkor rá szeretnék koncentrálni csak, meg persze Andrisra. Úgyhogy inkább nyelvtanfolyamra megyek.
Puszi mindenkinek!!!