Huuuu, eddig a Google Maps-et nezegettuk apaval, meglestuk hol laktunk a nagyvilagban. Van egy uj szolgaltatas, fenykepszeruen jelenik meg az utca, haz, stb, ahova klikkelunk. Nagyon klassz:) 360 fokos panoramakep a varosrol. Sajnos Magyarorszagrol nincs, levetettek a veziiiiiirek.
:D:D:D:D:D Nekem elmeny ilyet latni! Jaaaaaaaj hol vagyunk mi meg ettol!! De ha jobban belegondolok, szivesen cserelgetnem en meg a pelust csak maradhatna ez a babazas
(Na jo nem is! Varok minden uj napot mert mindig hoz valami ujat, szepet!)
:D:D
Kriszti: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de jo hogy otthon vagytok vegre !!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nagyon orulok hogy mindketten jol vagytok es Marci az ev hose!
Hematologia? Ezt a korhazban eszleltek most eloszor ? Vagy talan a mutet "mellekhatasa" ? Remelem minden rendbejon, mar nagyon varjuk hogy a skacok ismet kanonban oazzanak
Varnak rank a jobbnal jobb gyermekprogramok!
Es kulonben is, mindjart itt a nyar!!!
Szilvi: Jaaaaaaaj te szegeny! Ez szornyu! PEdig hogy orultunk hogy vegre visszakapod a jarganyod.
Nem lehet hogy ez a szaki aki csinalta, rontott el valamit, de nagyon??? Mert hat latnia kellett volna hogy nem stimmel.... vagy ilyenkor ki sem probaljak a kesz kocsit???? Nem ertem en ezt. Egyszeruen keptelenek az iparosok normalis munkat kiadni a kezukbol.
:(:(
Minden reszvetem!
zsAndi: foto: koszi
Bar sajnos elegge erosen retusalni kellett a kepet, de vegul is, legalabb a grafikus ugyes volt .
:D:D:D
Andrea: Wasa kenyeret szerintem mindenhol lehet kapni, de Tesco, Auchan tuti!
van tobb fele-fajta.
Fincsik.
Egyebkent ha a legalacsonyabb szenhidrat tartalmu kenyeret keresitek akkor a legjobb az Abonett, kb 3CH/db, ami annyit tesz hogy reggelire nyugodtan meg lehet enni belole 4db-ot. (vajkrem, sajt, sovany szarnyas felvagott ra, hozza 2 paradicsom.) A legjobb kaja a vilagon es mindossze 20 CH!
En almat eszem holnaptol, ugyanis megkezdjuk Patrik fiam hozzataplalasat es ehez reszelgetni kell az almat kitartoan. Persze minden nap frisset. O megeszik egy kanal levet eloszor max. A tobbi meg anyae. Almamergezest fogok kapni. jaaaaaaaaj!
Orulok hogy szereted olvasni az okorsegeimet.
Ez nalam naturalis, veleszuletett dolog, amolyan jokedvu orult noszemely vagyok, aki minden helyzetben kepes vigyorogni. (Megjartam am a dilihazat is, a Zart Osztalyt, bibiiiii) Na ott nem vigyorogtam ennyire, azon filoztam mit kene kitalalni hogy kisurranjak a vas ajto alatt/folott, stb.
De a noverek parszor sirva-rohogtek a marhasagaimon. Ott is irogattam bent, Babanet uber alles! Love forever!!!
(jah es kulonben is! Le a menzesszel, utalom az egeszet! Es nem vehetek be bogyot mert a verlemezkeimet ritkitttttttya (ritiiiiiiiiiicccccsa).
Szoval az orulet hataran imbolyogva csendben, szerenyen, de azert uraiasan verezgetek el/ki.
TEJ: az egyik legnagyobb ellensege a fogyokurazonak. Nem eleg hogy van zsirtartalma (ez meg normalis) de itt van a jo oreg tejcukor! Cukrosok szivjak is a fogukat, nagyon be van osztva a napi tejadag. Szerencsere en uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutalom a tejet.
:D:D Parom viszont 1l-t megiszik egy huzasra.... nem csoda hogy lassan 130 kg?.....
Es hat a tejtermek parositva a cukorral "tokeletes" vegeredmeny........ gyomorban szepen erjed a magas zsir es magas cukortartalmu cucc, igy mondjuk a tejcsoki.... (nyamm-nyamm!!!) Olyanna valik az emesztrorendszer tole mint egy alkoholfozde. KOCSMAGYOMOR !!!!!!
Es itt van a cukorfuggoseg ugye....... az alkoholistak a CUKOR miatt fuggok, azert vannak a likorosok annyira rapattanva a feleseikre!
Turoba, ez a rohadt cukor!!!! Edes halal, a sirba tesz.
DE ENNEK VALAMI EDESET< TUROBA!!!
Nah!
Most csak a mensi nyavajog am belolem...
Rita: Sok sikert kivanok a fogyihoz! Lassan en is nekilatok, agyilag kezdek rakeszulni.... ahogy megy felfele a homero higanyszala, ugy lesz meg bennem az elszantsag
Na megyek, betomom a gyerek fejet egy kis tappal. Oszt' megyek szpattyolni...... es ma NEM VESZEK be altatot! (Szoritsatok hogy el tudjak reggel elott aludni.)
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: