Új privát üzeneted érkezett!

Huuuu, eddig a Google Maps-et nezegettuk apaval, meglestuk hol laktunk a nagyvilagban. Van egy uj szolgaltatas, fenykepszeruen jelenik meg az utca, haz, stb, ahova klikkelunk. Nagyon klassz:) 360 fokos panoramakep a varosrol. Sajnos Magyarorszagrol nincs, levetettek a veziiiiiirek. :(

Dolli: huha, ha ti csutortokon setalni mentek akkor nem is tudom mikor mehetek feletek? Delutan mennek 2 utan.....ha tudod mikor leszel otthon kerlek aruld el ;) Vagy odadekkolok a hazatok ele egy kalappal, meg a vegen keresek egy kis piiiiizt amig varok rad ;) :D

Szilvi: Tenyleg nagyon ugyes a leanykad!!!! Annyira ari volt ma ahogy elvonult pisilni es kijott a bugyival a kezeben. :D:D:D:D:D:D Nekem elmeny ilyet latni! Jaaaaaaaj hol vagyunk mi meg ettol!! De ha jobban belegondolok, szivesen cserelgetnem en meg a pelust csak maradhatna ez a babazas :D (Na jo nem is! Varok minden uj napot mert mindig hoz valami ujat, szepet!) :D:D:D

Kriszti: Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj de jo hogy otthon vagytok vegre !!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Nagyon orulok hogy mindketten jol vagytok es Marci az ev hose!
Hematologia? Ezt a korhazban eszleltek most eloszor ? Vagy talan a mutet "mellekhatasa" ? Remelem minden rendbejon, mar nagyon varjuk hogy a skacok ismet kanonban oazzanak :D:D:D
Varnak rank a jobbnal jobb gyermekprogramok! :D:D:D

Es kulonben is, mindjart itt a nyar!!! ;)

Szilvi: Jaaaaaaaj te szegeny! Ez szornyu! PEdig hogy orultunk hogy vegre visszakapod a jarganyod. :( Nem lehet hogy ez a szaki aki csinalta, rontott el valamit, de nagyon??? Mert hat latnia kellett volna hogy nem stimmel.... vagy ilyenkor ki sem probaljak a kesz kocsit???? Nem ertem en ezt. Egyszeruen keptelenek az iparosok normalis munkat kiadni a kezukbol. :(:(:(
Minden reszvetem! :(

zsAndi: foto: koszi :) Bar sajnos elegge erosen retusalni kellett a kepet, de vegul is, legalabb a grafikus ugyes volt . :D:D:D:D

Andrea: Wasa kenyeret szerintem mindenhol lehet kapni, de Tesco, Auchan tuti! :) van tobb fele-fajta. :) Fincsik.

Egyebkent ha a legalacsonyabb szenhidrat tartalmu kenyeret keresitek akkor a legjobb az Abonett, kb 3CH/db, ami annyit tesz hogy reggelire nyugodtan meg lehet enni belole 4db-ot. (vajkrem, sajt, sovany szarnyas felvagott ra, hozza 2 paradicsom.) A legjobb kaja a vilagon es mindossze 20 CH!

En almat eszem holnaptol, ugyanis megkezdjuk Patrik fiam hozzataplalasat es ehez reszelgetni kell az almat kitartoan. Persze minden nap frisset. O megeszik egy kanal levet eloszor max. A tobbi meg anyae. Almamergezest fogok kapni. jaaaaaaaaj! :D:D:D

Orulok hogy szereted olvasni az okorsegeimet. :D Ez nalam naturalis, veleszuletett dolog, amolyan jokedvu orult noszemely vagyok, aki minden helyzetben kepes vigyorogni. (Megjartam am a dilihazat is, a Zart Osztalyt, bibiiiii) Na ott nem vigyorogtam ennyire, azon filoztam mit kene kitalalni hogy kisurranjak a vas ajto alatt/folott, stb. :D:D:D:D
De a noverek parszor sirva-rohogtek a marhasagaimon. Ott is irogattam bent, Babanet uber alles! Love forever!!! :D

(jah es kulonben is! Le a menzesszel, utalom az egeszet! Es nem vehetek be bogyot mert a verlemezkeimet ritkitttttttya (ritiiiiiiiiiicccccsa).
Szoval az orulet hataran imbolyogva csendben, szerenyen, de azert uraiasan verezgetek el/ki. :D

TEJ: az egyik legnagyobb ellensege a fogyokurazonak. Nem eleg hogy van zsirtartalma (ez meg normalis) de itt van a jo oreg tejcukor! Cukrosok szivjak is a fogukat, nagyon be van osztva a napi tejadag. Szerencsere en uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuutalom a tejet. :D:D:D Parom viszont 1l-t megiszik egy huzasra.... nem csoda hogy lassan 130 kg?.....

Es hat a tejtermek parositva a cukorral "tokeletes" vegeredmeny........ gyomorban szepen erjed a magas zsir es magas cukortartalmu cucc, igy mondjuk a tejcsoki.... (nyamm-nyamm!!!) Olyanna valik az emesztrorendszer tole mint egy alkoholfozde. KOCSMAGYOMOR !!!!!!
Es itt van a cukorfuggoseg ugye....... az alkoholistak a CUKOR miatt fuggok, azert vannak a likorosok annyira rapattanva a feleseikre! :( Turoba, ez a rohadt cukor!!!! Edes halal, a sirba tesz.
DE ENNEK VALAMI EDESET< TUROBA!!!

Nah! :D

Most csak a mensi nyavajog am belolem...

Rita: Sok sikert kivanok a fogyihoz! Lassan en is nekilatok, agyilag kezdek rakeszulni.... ahogy megy felfele a homero higanyszala, ugy lesz meg bennem az elszantsag :D:D:D:D

Na megyek, betomom a gyerek fejet egy kis tappal. Oszt' megyek szpattyolni...... es ma NEM VESZEK be altatot! (Szoritsatok hogy el tudjak reggel elott aludni.) :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

sünciboglya

Vagyogatok én is, csak nagy volt a pörgés hétvégén!

Tesó annyit gondoltam rátok!!!! Hogy vagy? Meggyógyultál?
Apa megígérte, hogy egyik vasárnap délelőtt vigyáz Lilire és akkor én elmehetek moziba!!! A valentinos filmet én is meg szeretném nézni!!!! Megyünk??

majd holnap jövök!

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok! Csak gyorsan, mert megyünk ctg-zni és nem tudom, mikor leszek...

Mia! Nem csatlakoztok Patrikkal a sétához? :)
2 után minden nap itthon vagyok... A mai kivételével.

Orsi! Parkba megyünk! Jöttök? :)

Edit, Lini! De jó, hogy jelentkeztetek! :)

Kriszti! Úgy örülök, hogy végre hazajöhettetek! :D Pihizz amennyit csak tudsz, aztán majd ráérsz írni.

Na puszi csajok, ennyi voltam mára... Szép napot!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

áááááááááá Lili is elkapta. :cry: :cry: :cry: Hőemelkedése van ( 37,5 ) és ömlik a takony az orrából. :cry: Fél óránkánt szívom mert nem kap levegőt de úúúúúúúúúgggggy utálja a porszívót. :cry:

Brigi szerdán jöhet haza!!!!!! :lol: :lol: :lol: Meg akartam látogatni pénteken de ebből most nem lesz semmi. :roll:

Lini: de jó, hogy írtál! Nagyon hiányoztok!!!!!! :( Moziban benne leszek ha Lilim megjavul bár Janival még nem konzultáltam. Olyan büszke magára ( meg én is rá :lol: ), hogy három napig szinte csak ő volt Lilivel. Még a kakás pelust is legyűrte. :wink: :lol: :lol: Lehet még örül is ha kettesben hagyon őket.
Láttad már a Gettómilliomost? Jani megnézte gépen és azt mondja nagyon jó. Lehetne ez a következő házimozis filmünk. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi,
Benéztem tegnap délelőtt így olvastam hogy nem vitted Fruzsit, de manó is kérdezte hogy hol van :) 10 felé mennék Dolliért és utána kitaláljuk mit szeretne csinálni. Fél 1-ig ráérek amíg menni kell az oviba.

Szilvi,
Sajnálom ezt a pech szériát, remélhetőleg most már jönnek a jó dolgok.

Mia,
Már kezditek a hozzátáplálást? Azta hiszen nemrég született. A cukros diétádban mennyi tejet lehet inni?

Andrea,
Az egyik ovistárs anyukája csinálta a 90 naposat. Kettő kúrát végigcsinált és lefogyott 18 kilót. Ha jól emlékszem csak a vége felé kezdett el spiningre járni tehát a nagyja a diétával ment le neki.

Kép[
Kép[
kostyika

Hajni!
Jobbulást Lilinek!Szegényke :cry:
Én vettem a sterimart.Tök jól kihozta a taknyot a Regi orrából mikor taknyos volt.Annyira,hogy nem kellett porszívóznom sem.(mondjuk ezt amúgy is nagyon végszükség esetén szoktam)

mimi12

Mimi: én is sterimart használok de nekünk nem használ annyira. Szegény Lili kapkod levegő után mert teljesen bedugul az orra. Na ilyenkor nyúlok a porszívóért és bár utálja látszik rajta a megkönnyebbülés. Kb. két percig..... :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Csajok!

Nem fogjátok kitalálni milyen jó kis csajos programunk volt ma délelőtt Szilvikével! :wink:
Átmentünk reggel leadni az Avonos rendelést, jót csacsogtunk, aztán elindultunk haza Bogikával.
Szilvike kikísért minket és szép csendben megjegyezete: "Te Csajos! Mintha lapos lenne a kereked!"
Bakker teljesen felnire leeresztett a jobb hátsóm! :?
Hááát jobb híján kicseréltük a pótkerékre! :lol: :lol: :lol:
10 perc alatt megoldottuk! :D
Igaz jó koszos lettem, meg agyonfagytam, de a sikerélmény nagyobb a kellemetlenségekhez képest! :wink:
Apa telcsin aszisztált, de lehet segítség nélkül is rájöttünk volna! :lol:

Szilvike , kösziiiiiiiiiiiiiiiii! :lol:

Hajnika! Jobbulást Lilinek!!!!!
Vendég

Ohhh! csajok! de kis ügyesek vagytok!!!
nincs is jobb mint egy defekt. Én a nyáron a nagybani piacon kaptam csak az teherautóval volt és nem volt pótkerekünk és emelőnk sem......... gondolhatjátok!!! Két nő meg a defekt. Aztán szereztünk kölcsön emelőt és kölcsön pótkereket!! Hát az egy mozgalmas hajnal volt!!!

Orsi!
hiányoltam is reggeli helyzetjelentésedet:)))

Hajni!
Én úgy csináltam régen Dorinának, hogy kiszívtam ami jött aztán a Sterimar ismét orrszívás majd orrcsepp.
Így a sűrűje is kijött!! Jobbulást Nektek!!

Mia!
Már hozzátáplálásnál tartotok :shock: , majd írd le mit szólt hozzá a KisPasi!!

Szilvi!
Kocsidról mi hír???
Vendég

Mia!

http://www.norc.hu/street-view/
Ez elvileg egy élő térkép.Budaörs látszik rajta,Érd már sajnos nem.
Nem tudom mi látszik rajta,de a húgomék telkét néztem épp....

Gumicsere..
Szerintem a legjobb párosítás Noémi kettő lóval a háta mögött volt :roll:
Bugacról mentünk haza és defektet kaptunk.Én kettő lovat húztam egy kombi Golf-al a csomitartóban 2 kutya és amúgy is dugig pakolva a kocsi..És persze egyedül voltam a kettő kutyával és kettő lóval az talán M5-ös végén..
Tök buli volt..

mimi12

Hűűűűű Zsandi, Mimi!

Akkor nekünk sima ügy volt, se zöldség, se ló! :lol: :lol: :lol:
Igen pont azon agyaltam, ha valakinek tele van rakva a kocsija az mit csinál????? :shock:
Nem volt olyan vészes helyzet, jóóót röhögtünk Szilvával, főleg a nénikén aki ott sajnálkozott! :lol:

Brigi írt, holnap jöhet haza!Szegénynek jó hosszú lett ez a kórházi bentlét! :cry: Biztosan nagyon hiányzik Neki Dorcika!
Dorinát nem féltem, annyira kis talpraesett gyerkő! Lehet azóta már a Nagymamát is bedobta a palacsinta tésztába! :lol:
Robinak(Robinak hívják Brigi párját??? :oops: ) meg nem árt meg egy kis kiképzés, legalább egy szereltek betekintést nyer Brigi mindennapjaiba! :wink:

Most ébredt Bogi, megyünk nagyokért, 17h-tól jön vendég.
Vendég

Orsi!
Neked lehet mást küldtem emailben,mint a többieknek :roll: :cry:

mimi12

Mit küldtél Mimi?????

Nem kaptam semmit! :(
Vendég

[quote="levendula orsi"]M írta:levendula orsiit küldtél Mimi?????

Nem kaptam semmit! :(

Hát kíváncsian fogsz megöregedni :lol:

mimi12

Most csak egy mondat:

Szűztea kapszula, almaecet, wasa kenyér startra készen várnak. :)

Kriszti, ismeretlenül is őszintén drukkolok holnap Marcinak!

(kettő lett...)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

sziasztok:)

Patrikkal ma balkonoztunk, szepen sutott a napocska... azota nagy horkolas van mellettem. :D

Dolli:
Mikor indultok csutortokon? (Attol fugg hogy tudok-e csatlakozni vagy sem!)

Andi:
Jaja, a dokineni mondta hogy el lehet kezdeni az almat. De meg varok hetvegeig, akarom hogy egyutt csinaljuk parommal hogy o is lassa az elso kanalas etetest. :D

Tej:100g CH erteke 5 korul van, (4.8-5.3) attol fuggoen hogy milyen zsiros.
Gyors CH-s a tej, igy pl csak tizoraihoz, ebedhez lehet inni. (vagy a 16 orai eveskor, mert akkor csak gyors CH-t kell enni, de akkor van a gyumolcs ideje, en nem valtanam fel a gyumolcsot semmi keppen tejre. :)
Egy cukorbeteg dietajaba naponta max 2 deci tej fer bele.
Itt van egy link, a segitsegevel ki lehet szamolni miben mennyi CH van: http://www.marigizel.com/index.cukorbetegeknek.html

Orsi: AHHAM! Szoval gumit cserelegettetek ma sutyiban!!! ;) Nem am aztan kovetkezo alkalommal amikor Forma 1-et nezunk majd ott latlak benneteket Szilvivel amint a gumicserelos bandaban meloztok :D:D:D:D:D

zsAndi: ezert (is) jo hogy nok vagyunk.... mi tudunk szerezni emelot is, kereke is, meg ha nincs is nekunk sajat, de lehet hogy egy pasi gyalog ment volna akkor hajnalban haza :D:D:D:D:D

Mimi; Huuuuuuu, koszi a linket! Na most majd elkuldom paromnak, mert o mondta hogy a Google-ba a magyarok hepciaskodtak hogy vegyek le magyarorszagot (azet nem vagyunk rajta, meg BP sem.) Hehe, akkor most masoknak lehet de a Google-nak nem? Kivi vagyok erre mit mond parom. :D:D:D:D

2 lovas huzas, erdekes lehetett! Hazaertetek hianytalanul ? (En asszem ledobtam volna a skalpom ott egy allto helyemben es berosaltam volna !!!! :S

Szerintem is kell hogy egy ferfi aterezze neha hogy mi nok mily sokat kell meloznunk. (Nekem nem igazan mert Peter mindent kivesz a kezembol. - kiveve gyereket, mert azert harapok, hehehe.) :D:D:D:D

sünciboglya

Mia!
Van még a google earth de ezt le kell tölteni.A mi gépünk már őskövület és nem bírja a Ramja,a laptopomban meg csak 500valamennyi Ram van,ez végkép nem bírja.
Amúgy nekem ma sikerült megtalálnom a mi házunkat is,és tuti nyári kép volt,mert a szomszéd ovális medencéje van rajta,és a mi kismedencénk is rajta van :lol:

mimi12

Mia!
Megleltem
Itten van..és magán a térkép nézeten van egy olyan gomb,hogy műhold.Na ha arra rá klikkelsz akkor látszanak a házak is.Mondjuk Pestet nem lestem meg,de a mi házunk az tagadhatatlanul ott van.
http://maps.google.com/

mimi12

Jó estét!

10, 8, 10, 5, 12 :D

Mia! 10 körül jönnek értem Andiék... :)

Lányok, bocsi, de nem tudok most mindenre reagálni... De!
Ügyesek a kis autószerelőink. :)
Hurrá, hogy Brigi hazajöhet már holnap! :)
Marcival mizujs?
Szilvi! Azta most már ennek a sok carnak! Vagy ezt már írtam? :oops:
Hajni! Jobbulást Lilikének!
Megyek fájogatni meg dögleni, kipurcantam.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Jól látom, hogy Juti ma nem jelentkezett? Vagy csak felületes voltam? :oops:

Kép
Kép
tekiroll

Dolli: Sajnos nem tudok menni akkor veletek, nekem csak du 2 utan lenne jo, de mindenkeppen beugrok hozzad akkor csutortok delutan a meglepivel :D

lanyok en L a mai napra lehuzom a rolot!
Puszka!

sünciboglya

Dolli!

Ezek a fájások???????????????? :shock:

Juti nem volt ma, mert elmentek szülni! :wink: Kedd van! :D
Biztosan szófogadó kislány volt!

Mia! Sikerült hívni Csabit? Jöttök holnap?

Én mááár úgy várom, hogy valamit babráljon a fejemen! :D
5-8-ig dolgoztam, de olyan jóóó volt!
Kaptam csodaszép jácintot, olyan finom tavasz illata van! :D

Mia! Innetől hívjatok csak Luigi-nak! :wink:
Kép
Vendég

AAaaaaa, apa most kuldte ezt a kepet, o csinalta hetvegen a telefonjaval. :D:D:D:D Hogy ezek mit csinalhattak egyutt amig en nem voltam otthon !!!!! :D

Kép

sünciboglya

Orsi=Luigi :D OK :D

sünciboglya

Sziasztok,

Hajni: láttam a gettó milliomost, jobb mint amilyenre az ember gondolna, de nem annyira, hogy 2szer meg is nézze. :lol: :? Mikor lesz már jó minőségben az új hold?!
A Valentinos filmet nézzük meg mindenképp, jó? Beszéld meg Janival. Nekem 2 hét múlva lenne tökéletes, vasárnap délelőtt.
Lili, hogy van? Nagyon megfázott?

Szilvi: pffff, :? jól kezdődik ez az év. Csak azt nem értem, hogy hogy miért nem javítattad meg a helyszínen? (autót) :lol: :lol: Lili kötött pulcsiját lekaptad volna, lefejted azzal visszarögzíted, majd Bálint rágójával rögzíted….. :lol: :lol: BOCSI, csak a fantáziám olykor elég élénk... :oops:
A maci szerintem/remélem hétfőre kész lesz, legalább is remélem ráveszem apát a hétvégén, hogy csinálja meg, aztán jöhet a műtét befejezése.

Zsand: 2 hullámos papagájom van! Múltkor kérdezted, csak elfelejtettem válaszolni. :oops:

Mia: Patrik a világon legnyugisabb baba!!!!!!! Egy szavad nem lehet! :D

Dolli: mik ezek a számok? Nyertél a lotton??? :D

Orsi: szuper lett az ágyatok!

De jó, hogy Brigi végre haza jöhöt! Mindenhol jó, de legjobb…..

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok, Jó reggelt!

DOLLI EGYBEN VAGY MÉG?????? :shock:

JUDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Ne paráztassatok Minket! :lol:
Báár nem is lenne baj, ha már kibújnának a csajszikák! :wink:

Juuuuuuuuuuuuj de cuki Patrik baba!!!!! Megzabálom!!!! :D

Rita!!!!HAJRÁÁÁÁ!!!!! :wink:

Mia! Szolival kapcsolatosan még beszéljünk, mert azon agyalok, hogy lehet el kéne menni este úszni, mivel én most szombaton nem tudok!A szoli 9 perc 900Ft az úszás, szaunával +6 perc szolival 980 Ft!
Viszont délelőtt nagyon szívesen vigyázok Patrikra, amíg szolizol egyet! :wink:

Para vagyok a fodrász miatt, hogy visszaérek-e a nagyokért az ovihoz fél 1-re! :shock:
Mindegy majd noszogatom a fodrászt! :lol:
14h-ra van egy vendégem, de előtte még főznöm kell valami gyorsat! :?

Drukkoljatok, hogy normális fejem legyen, mert most már kezdek elkeseredni!Nem szeretnék már fekete lenni, de olyan szép egyenletes színű hajam volt, most meg 1 hónapja mint egy foltos, kopott csöves róka! Közben meg fodrász óta 2x festettem be magamnak tök feleslegesen, mert a Casting csak szinező, egy mosással ledobja a hajam, az ősz hajszálakat meg be sem fedi!! :?

Bogikának ma volt a harmadik pelumentes éjszakája és nem volt baleset! :D
Attól parázom, ha most hétvégén elmegyünk Velencére, akkor lesz egy kis visszaesés!Remélem nem viseli meg, hogy 2 napra elmegyünk! :cry:

Fodrász után jövök!
Vendég

Sziasztok:)

Még 2in1 vagyok:)
Csak tegnap antiszoc voltam:)
Meg délután elmentem még egyet vásárolgatni...

Mia
ez a kép csúcs:) nagyon aranyos Patrik

Szilvi
Sajnálom a pechszériát....nálunk is mindig ez van....csak sajnos mi tök bénák vagyunk mindenhez, apa is....0 gyakorlati érzék....abszolút elmnéleti emberek...remélem egyik fiúba majd szorul valami.
ahogy elnézem Gergőbe nem.
7végén azt mondja kimegy az igluba, mert ott olyan jó csend van, lehet gondolkozni :lol: :shock:
talán Gellért lesz a megmentőnk:)

Orsi
kerékcsere....nem semmi, én nem tom mit csináltam volna :lol: :lol:

Dolli
Mi volt ctg-n? Hogy vagy? mik ezek a lottószámok?

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Jóreg!

Csak egy mondat, még egyben, de tuti nem sokáig... Úgyhogy:

Andika! Majd hívlak is, ha addig délelőtt még itthon vagyok egyben, sajna lemondom ezt a holnapi csavizást! :(

Majd írok mi volt, de most ezer dolgom van! :roll:

Puszi,
Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Juti! Akkor még Te is egyben? :) Éjszakád?

Kép
Kép
tekiroll

Dolli
drukkolok!!!!!!éjszaka, hát néhány brutális joslófájás miatti pánik, de amúgy semmi....komolyan az első kettőnél nem voltam ilyen paragép mint most :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Húúú Dolli!
Kívánok neked olyan szülést mint amilyenben 2hete Tündi barátnőmnek volt része..Gyors és szép villámszülése volt ,gátvédelemmel :wink:

Orsi!
A hajadnál csodát ne várj.A legdurvább festék a fekete és nehéz világosabbra csinálni.Ne legyél türelmetlen!!!Nehogy a hajad rovására menjen!Szerintem kell 4-6hónap,hogy látványos legyen a dolog és ne égjen szét a haj.

Lini!
Még én sem láttam a Gettó Milliomost.Lehet nekem is meg kéne néznem? :lol:

mimi12

Jó reggelt!

Dolli, Juti: jaj ez már nagyon izgi!!!!! :lol: Dolli vagy Juti? Juti vagy Dolli? :lol: :lol: :lol:

Mi meg visszafejlődtünk a kezdeti szintre. Szegény Lili másfél óránként ébredt levegőhiány miatt. Fél 2-től fél 3-ig meg nem is aludt. Olyan vagyok, mint a mosott c@r. :roll:

Rita:
[quote]S írta:zűztea kapszula, almaecet, wasa kenyér startra készen várnak.
De jó neked. Én még nem jutottam le Lilivel a központba így még csak az almaecetnél tartok. Mondjuk kong a hűtő az ürességtől így, hogy nem tudunk elmenni vásárolni úgyhogy nincs is mit enni. :wink: Viszont harmadik napja nyomom a tornát. :lol:

Brigi írt: startra kész, várja Robit. :lol: :lol: Valami szurit kell majd még beadatnia a házidokival és túl is van rajta. :lol: :lol:
Viszont megígértem neki, hogy meglátogatjuk pénteken, írta is,hogy vár minket erre nincs kimenőm, hogy megírjam nem megyünk mert Lili beteg. :oops: Na majd itt elolvassa, bár írta, nem ígéri, hogy rögtön a gép elé ül. Nem is értem miért.... :wink:

Lini: akkor a gettómilliomost megnézem sutyiban a gépen. :wink:
Valentin nap két hét múlva OK!!!!!
Gyógyuljunk már meg!!! Már nagyon Tesó hiányom van!!!!!! :cry:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!
A legújabb módi,hogy véralvadás gátlót kell adni műtétek után talán 5napig.
Ez kb 1 éve lehet..gondolom rengeteg véralvadás gátlót gyártottak le feleslegesen,és így próbálják elsütni...Fizessen a tb...
Szegény Lilike :cry: Jobbulást neki!!! Ma estére már jobb lesz!!Láza nem lett?

Juti!
Neked is gyors szülést kívánok!!
Bocsi de az előbb elfelejtettem neked is írni :oops:

mimi12

sziasztok, szep-joreggelt. :D

Itt rohadunk bent egesz delelott, bar Patriknak semmi kifogasa ellene. :D Ahogy az idot elnezem haaaaat, nekem se sok. :D
Csak hogy a mara betervezett fodrasz elmarad...

Orsi tuti mar szepul!!!! Annyira kivi vagyok az uj szinre!!! :D

Lini: Nincs is panaszom Patrikra! :D:D:D Bar Szilvinel csodalatosan bemutatkozott. (Mentsegere irhato hogy irtozatosan melege volt es mar kajaido kozeledett amikor latogattunk. :D Szoval ez meg hatareset :D:D:D:D

FAJ A JOBB LABAMON A NAGY UJJAM !!!! ESO LESZ !!!! :(:(:(:(

Orsi: huha! Most olvasom a programodat mara! Hat eleg huzos beosztani mindent hogy kesz is legyel vele. Mondanam hogy megyek hozzad fozni, de akkor ehen hal a csaladod! (Meg a kutya is!)

szoli: Wow, sokkal olcsobb ha uszassal egyutt mesz!!! Mindenkeppen azt valaszd!!! En is mennek, de meg nagyon verzek :( jovo heten viszont tutira!!!!
Egyedul nem akarok szolizni menni, az ugy bulis ha egyutt megyunk ;)

Patrik eppen visit mint a malac es elvezi. :D:D:D:D:D
Most a legujabb az hogy kifujja a nyalat olyan lufiszeruen es visszaszivja (mar amikor sikerul... kulonben meg folyik mindenen vegig a cucc. - es naggggggyon elveziiiiiiiii
) :mrgreen: :mrgreen:

sünciboglya

Judy, Dolli:

MAR EN IS PARAZOM!!Pedig nem is en szulok :D:D:D:D:D

Orsi: Ha ugyes a fodrincs es meresz, akkor csinal neked szep vilagos hajat! NEm tudom neked milyen tipusu, nekem a legpocsekabb: vekony szalu es kezelhetetlen.
Anno volt egy meresz fodraszom aki nem fosott ossze-vissza hogy jaaaaaaj leeg a vendeg haja es szep vilagosat csinalt nekem. Biztosan a technika is mas volt, mindenfelet ugyeskedett. Fem folia, bura ala tett, mindig figyelgette, ratett vagy 3 fajta cuccot festes alatt. Szoval remenykedj!
NEked jo minosegu hajad van, vastag szalu (szerintem, ahogy lattam) es nem fog leesni a fejedrol ;) Ha meg leesik akkor visszaragasztjuk! De akkor mar szoket :D:D:D:D:D:D
Csini raszta leszel !!!!!!!!! :mrgreen

Hajni: ha kell segitseg vasarlasnal el tudlak vinni delutanonkent! Csak szolj! Befer a ket gyerkoc hordozostul es mi is (remelhetoleg, hehehe) :D:D:D (Bar en mostanaban mar kezdek ketelkedni a mereteim miatt.) :twisted:

Noemi: ez a veralvadasgatlo dolog eleg regen igy van. :D En is kaptam szuriban 3 hetig, aztan tablettaban valameddig, arra mar nem emlexem. Ez tok normalis mivel mutet utan nem mozog az ember es a trombozisveszely miatt kell ez a cucc. (minel tovabb fekszik valaki annal rosszabb helyzet tud lenni. Ezert rugdossak ki a kedves betegeket az agybol. :D
Csak azok "szivjak meg" akiknek rossz a verkepuk, keves a trombocitaszamuk.... hat szoval vannak itt fonakok rendesen keremszepen. :S

En most L, csinalgatok valam laaaajtosat (nehogy egy ovatlan pillanatban elverezzek a mensi miatt) Mosok es vasalok, az jo lesz mara..... de lehet hogy takaritani is kene! Delutan meg szabad leszek, hatha setafeleseget be kene ikatani . Bar ahogy erzem, eso lesz.... :S

na jok legyetek! puszka

sünciboglya

Mia persze így van már régóta,csak ma már egy 10perces bokaműtét után is adnak.Amúgy kórháza válogatja,mert én egyik csaszi után sem kaptam :wink:

mimi12

Csajok,

Orsi: tuti szép leszel, illetve vagy is még foltosan is!!! :oops: :lol:

Dolli: épp akartam írni, lehet mi is csatlakozunk csütörtökön, de akkor nem…. Remélem minden rendben lesz és gyors sima szülésed lesz és Jutinak is!!

(ja most, hogy mindjárt szültök annyira szeretnék megint pocakos lenni!!!!!!!! :oops: Tesót szeretnék Lilinek!!!! De még nem lehet :cry: )

Hajni: te is hiányzol nekünk!!! GYÓGYIZZATOK MEG!!!!!!!!!!

Képzeljétek Lilinek most „rossz időszaka van” vagy fejlődési ugráshoz ért, vagy nem tudom. 2 hétig annyit aludt, hogy rá sem ismertem délelőtt 2 óra, délután 2 óra, este 8kor már aludt! Most meg délelőtt fél óra, délután fél óra így este is nehezen alszik el! Enni nem hajlandó csak cicit! Pedig a gyümiket eddig falta befele, tízóraira mindig azt kap, de mos még a kedvencét sem hajlandó megenni. Ez normális lehet?

Mimi: neked tuti van valami hasznos infod, tipped, hogy mi lehet?! :oops:

Na megyek kaját gyártani.

Ja Hajni a itthoni filmezésen még gondolkodom. Én a Kaptárt nagyon szeretem, te hogy állsz vele?

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok!

Csak egy gyors bekukk, látom még nem szült meg Dolli és Judy!
Megy Nektek a drukk! A végén tényleg egyszerre szültök! :wink: :D

Hajam nekem nagyon tecc. Melírozott, festett, a végén az egészet összemosta! Vágott, szárított. Bakker 9-e mentem, 11-re készen is voltam! :D Nem utolsó sorban olcsóbb is volt!
Nagyon ügyes ez a srác!!!!!!!!!
Kép

Megyek szalonba takarít, ágyat húz stb, mingyá itt a vendég! Én meg hulla! :(
Vendég

Orsi,
Úgy elrohantál az oviból hogy meg sem tudtam nézni a hajadat :(

Én is kaptam ilyen hasba szúrós injekciót két éve amikor műtötték a térdemet. 10 adag volt benne és elvileg nekem kellett volna magamnak beadni bőr alá de én nem bírtam magamnak ezért szegény Robinak kellett engem szúrkálnia. Plusz még elviselni előtte a fél órás nyavalygásomat hogy nem akarom!

Dolli,
Legközelebb majd pótoljuk. Majd ha már jön a tavasz :D

Judy,
Találkoztam ma Citrom Noémivel :D Kérdezte hogy egyben vagy-e még.

Mia,
Nagyon jó Patrik kalapja :D Én is kb 2-3 dl tejet iszom csak egy nap, tejeskávé formában reggel és uzsira és pont Abonettel :D

Kép[
Kép[
kostyika

Andiiiii! Bakker kijöttünk az oviból, akkor esett le, hogy ott voltatok!
Mivel későn értem oda, és Vica néni kint volt, csak belestem és jött is ki Fruzsi! Azt hittem rég elmentetek!
Aztán mikor jöttetek én beszélgettem a ceruzással, meg keresett nekem egy címet, meg tömeg isvolt!

Nem jösz el velem ma úsziba?????Ma van a szabadnapod ugye?
Vendég

Orsi,
Sajnos mára már van programom, megyek be Pestre a kolléganőimmel találkozom a MOM-ban. Jaj nekem meg most esett le hogy te meg szombaton nem jössz :( Jövő héten szerdán megint nem tudok menni mert lakógyűlés lesz amire Robinak el kell mennie és előtte még be kell mennünk az sztk-ba mert végre hívtak hogy kész Zsombor cipellője.

Kép[
Kép[
kostyika

Lini!
Ilyen időszaka a Szabinak is volt.Csak szopizni volt hajlandó,és max valami joghurt félét tudtam bele tömni.Én akkor a fogára fogtam a dolgot.De úgy voltam vele,ha szopizik és neki az elég akkor baj nem lehet :wink:
Alváshoz nem igazán tudok mit mondani..annyira változik a Regi alvása is,hogy csak na...
Most pl 2-3hete alakította ki ő is,hogy alszik délelőtt egy jó nagyot kb 2órát(nagyonörülősanyukasmili) :lol:
Van,hogy du is alszik majdnem ennyit van,hogy csak 1órát de akkro 2x.
Eddig meg max 1órákat alukált több részletben.
Viszont a SZabi kb 8-9hós koráig max 30perceket alukált nappal,de azt többször.

No nekem meg kezd elegem lenni....
Jó lenne ha valami gonoszságot pechszériát elűző vudutáncot járnátok....
Kaptam még egy Bírósági szerelmes levélkét.Semmi extra,csak elment az ex ügyvédhez,mert rájött önmagát nehéz védeni egy ilyen perben,még akkor is ha ő indította.
Tul kép .ez csak kiegészítés,semmi újat nem ír..
De akkor is!!!! Mit vétettem én???
Ja tudom!!! Túl engedékeny és jóhiszemű jóindulatú anya voltam.Engedtem,hogy a Fanni és az exem túl közel kerüljenek egymáshoz.Elkövettem azt a hibát,hogy nem voltam olyan bunkó rátarti mint a legtöbb elvált anyuka,hogy 2hetente engedjem csak,hogy lássa az édesapját a gyermek...
Hát..az lett a vesztem,hogy hagytam,hogy apa-lánya közt bensőséges apa-lánya kapcsolat alakuljon ki..
Bacca meg!!! Ha meg nem engedem akkor az lenne most a baj????
A GYedemet decemberben vissza utasították,fellebbeztünk de válasz még nem jött,a Gyuri munkanélküli...Na neki jött pénze,amit le is vontak,mert minuszban volt...
AZ autónk is elromlott..a szerelők 1hétig keresték a bajt....kész van,de 8000helyett 26volt...a bugyuta kutyánk öngyilkos akart lenni..ez összesen 24000ft-unkba került..
Pelenkát már anyukám hozott ajándékba,remélem e hónapra ez elég lesz..
Szeretnék elmenni úszni,szeretnék sok zöldséget enni venni,el kéne mennem lassan fodrászhoz..mert nem vagyok megelégedve ahogy le lett vágva a hajam(sok benne a hiba,és sokat is nőtt)..
Kozmetikus is jó lenne már,de marad a beretva,meg itthoni epillálás,elfogyott a samponom és már 2-3x szappannal mostam hajat(ja a tusfürdő is elfogyott)..no de lagalább a szappantól kezd elmúlni a kiütés a fejemen,meg a testemnek is jobb,mert azóta nem száraz annyira a bőröm...No legalább a nem létező balzsam és testápolóra nincs szükség.. :lol:
És amúgy is,már nem tudom kire számíthatok kire nem,kiben bízhatok kiben nem..néha úgy érzem a saját anyám is hátba támad..(de remélem azért nem!!!)bár sajnos ebben is bizonytalan vagyok
Na jóvan lehúzom magam....Mert amúgy meg van három szép és egészséges gyerekem,van egy párom akit szeretek, és a többi le van szarva és kész!! :lol: :lol:

mimi12

Orsi!
Hol voltál fodrásznál és mennyibe került??
Tényleg tök jó lett!!!Bár nekem egyenlőre a fekete után kicsit szokatlan még de határozottan jó!!! :lol:
De a saját fejem is szokatlan..Én meg befestettem kb 1hete sötétszőkére és kajakra sötét barna lett,majdnem fekete :lol:
Hajad fazonja nagyon szupi lett!! :wink:

mimi12

Kimentünk kicsit a napra, milyen jó meleg van! :shock: :lol: :lol:

Lini: tudod Lili sem eszik már hetek óta. Én is a fogára gondoltam.... Csak almát eszik joghurtal de azt se mindig. :roll: Most a doki írt fel Sinlac-ot ( rízs és szenjánoskenyérmag por) azt adok az almába, hogy legyen egy kis energy is. :roll: :wink:
Kaptár? Kétszer láttam de csak Jani miatt. Elég is volt....
Viszont öcsémtől kaptunk pár filmet:
http://www.premierfilm.hu/film010110255 ... relem.html
http://filmtrailer.hu/film/fel-up/
http://www.youtube.com/watch?v=2U161Kff ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=wu8nG2hfCcg
http://www.youtube.com/watch?v=-GtgwDxLAJc

lehet válogatni :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Lányok, köszi a drukkokat, egyelőre semmi....már csak 100 oldalam van a 650-es könyvből :lol: :lol:
Dolli viszont nagyon hallgat :?: :?:

Orsi
Nagyon jó lett a hajad. Engem is érdekel a fodrász és az ár.

Andi
Noémival beszéltem pár hete én is.
Engem meg felhívott ma Xsara. Ő is már a 3-at várja áprilisra.

Mimi
Sajnálom a rossz híreket :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

MIMI!!!!!!! Annyira sajnállak! :(
Hogy tudnék segíteni????? :cry:
Hidd el innentől csak jobb jöhet!!!!!
Nekem meg pont a Te hajad tetszik, de Neked olyan szép fejformád van hozzá! Meg nem vagyok annyira beválalós! :oops:

Fodrász: Unisex-ben Csabi és 6.000.-Ft volt cakli-pakli!
Persze nem azt mondom, hogy ez kevés pénz, de a városi árakhoz képest! :shock:

Hull vagyok, vendég el, én fel, Bogika itt alukált a kanappén, Bubu számítógépezett, Fruzsi bambulta a tv-t!
Ilyenkor olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy itthagyom őket egy órára, de ha most tud jönni a vendég???? :cry:
Meg talán nekik ez lesz a természetes, hogy anya dolgozik, addig elvvannak itt.
Azzal nyugtatgatom magam, hogy más gyerkők napköziben, oviban, bölcsiben várják a szüleiket, hogy délután 5-re értük menjenek!Én megtehetem, hoyg elhozom őket és csak fél napot nincsenek itthon!
Megyek muszáj ledőlnöm, mert ha nem eldőlök! :oops:
Vendég

Judy!
Köszi..ez az elmúlt hónap termése....Csak már ki kellett írnom magamból.
Gondoltam valaki hátha tud valami rossz szellem elűző praktikát innen :lol:

És tényleg!!!!
Mi van Dollival???

mimi12

Orsi!
Jó fejformája a Fanninak van.Neki hátul olyan jó gömbölyű,hogy a Te fazonú hajat be szárítni sem kellett neki kicsiként.
A 6000ft az szerintem nagyon baráti ár!!!A barátnőm ennyiért vágta le a Fanni haját a munkahelyén(ott kell pénzt kérnie érte,mert nézik)
Budaörsön akihez nagyon régen jártam,ők is ennyiért csak vágnak..
Viszont Budaörsön a lakón van egy nagyon jó fodrász csaj,ő dolgozik kb ilyen áron..vagyis festés vágás melírral kb ennyi.Hmm talán a Fanni haját ott 2500körül vágták le..
Csak össze hasonlításként...a Szabit ősszel elvittük a teckoba fodrászhoz és 2000-ért vágták le,úgy hogy olyanra én is lenyírtam volna géppel...
De most is a barátnőm.Mondtam,hogy hagyjon neki frufrut és nem hagyott.Ááá na mindegy,jövő hónapra már lesz olyanja is :lol:

És hogy mivel tudsz segíteni???Egy jó kis vudu tánccal a stop shop parkolójában :lol: :lol:

mimi12

Nah, tuleltem a mai napot. Nagytakaritas volt, atrendeztem a haloszobat Patrik nagy oromere es most fekszem a nagy tisztasagban es azon filozom, hogy lesz erom meg vasalni is. (sehogy....)
:D

Mimi: Tenyleg, emlexem amikor szultem, a mellettem levo csaszaros lanynak is adtak v.a.gatlot.... :) Gondolom orvosa valogatja, vagy..... vagy betegfuggo talan. Nalad biztosan minden rendben volt. :D

Patrik ki van tekeredve "C" alakba es elmelyulten figyeli az uj elrendezest....

VEGRE MEGVAN AZ ETETOSZEKUNK !!!!
El is felejtettem a nagy faradtsag kozepette: :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Orsi: Tenyleg ugyes ez a fodraszgyerkoc!!!! nagyon jo lett a hajad! Szin gyonyoru, a csikok NAGGGGYON joooook benne es a fazon is nagyon tutter lett most! Ugyes!!! :D:D:D:D

Mimi: Hat tenyleg neked is rendesen pechesen indult ez az ev!!!!!!!! Apa-gyerek tema elgondolkodtato.... Annyira nehez elvalt szulonek lenni! (anyumek is elvaltak anno, nem volt az sem jo, bar ok sosem veszekedtek, de apam sosem volt igazan kivancsi ram... de ez mind1. :D)
A penztelenseg nagyon szar! Nekem is volt benne reszem, 10 eve nalunk volt rendesen "szarvihar" anyagilag... :(
... es ugye ilyenkor meg hatvanyozva szakad ra az emberre minden. Viszont az is igaz, ahogy irtad, minden rosszban van valami jo: szappan es fejborod javulasa.

Tenyleg, en is kinlodom ezzel a sebes fejborrel mar miota !!!!! (Allergias vagyok szinte minden samponra ami jo lenne a hajamra (marmint szep lenne tole.) Most mar ott tartok hogy vettem olyan sampont ami szin es tartositomentes es nincs illata sem, ugy latom az mukodik... egyenlore! A mosas vegeztekor pedig ecettel oblitem le a hajam. NE TUDD MEG MILYEN SZAGA VAN!!!!! 3 napja mostam hajat de meg most is erzem. Irtozatos! Viszont, ugy latom most nem viszket a fejem!!!!
Neked milyen vuduk jottek be erre a fejbor irritaciora?

Mimi, hajad tenyleg sotet lett????????? El sem tudlak kepzelni sotet hajjal :) Az en serom is sotet lett, szinte fekete. Vettem PONT OLYAN SZINT ami az en hajam. Csak hat ugye, az volt rairva a dobozra hogy nem festett hajon 5 percig, festetten pedig 10 percig hagyjuk rajta. Mi szepen rajta hagytuk 30 percig....... Aaaaaaaaaaaa ;) Jaj van foto amint Orsi festette, csak fel kene toltenem vegre! ;)

Orsi nagyon jooooooooooooooooo a fazonod, irtora tetszik!!!!!
6 ezer osszvissz????????????????????????????AZ INGYEN VAN!!!!!!!!!! Ennyiert nekem (5 eve) levagtak, oszt' jonapot!!!!!
En is akarok olyan hajat mind a tieeeeeeeeed!

Judy: Te tenyleg FALOD a konyveket :):):):) Regen en voltam ilyen, mondta is anyu hogy abszolut nem gazdasagos nekem konyvet vasarolni :D:D:D

MA ESTE UGY CSINALNEK VALAMIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De uszni nem lehet meg nekem. :(:(:(
Mast nem lehetne csinalni? ;)

Orsi:
ne legyen lelkifurcsid! Total jol neveled a gyerkoket!!!! Es az meg nagyon klassz hogy elvannak szepen amig te dolgozol!!!! 3 gyerek es milyen jok!!!! :)

Na megyek, keresek valami vudutanc-ruhat es ellejtem a delutani csurdongolot Mimiert!!! ;)

sünciboglya

Kép A jobb oldali vudu-neptancos vagyok en :D:D

sünciboglya

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?