Új privát üzeneted érkezett!

Bence még mindig marad itthon, most már teljesen egyforma a két gyerek... kicsit köhögnek és folyik az orruk... Már unom, de az vígasztal, hogy B.-vel már volt ilyen időszakunk, amikor nem akart véget érni a takony-kórság.

Nálunk: szombat: hurka, kolbász, velesült krumplival; ma: paradicsom leves, sajtos bundában sült hekk, krumplipüré, saláta cékla csíkokkal, majonézes kukorica, süti.

Jaimee: gyógyulsz? Még nem olvastam utána (d)... :wink:

LevayJ.: mikor is lesz a babaruhabörze?...Bence teljesen kinő már mindent...

Igen, Bence magas... mások szerint is... de hát mi is magasok vagyunk.

Betti: meddig kell a gyerekágyon lenned? Mikor lehetsz ott szülésnél? Normálisabb ott a gyerekágy, mint itt? Küllemre, felszereltségre? Rooming-in van? Csecsemősök ott aranyosak, segítőkészek?

Kép

Kép
szolkata
 
 


Dorka, nagyon sajnálom hogy Szabi beteg lett :( Jobbulást neki!! Hogy viseli egyébként? A mandulagyll. az fájdalmas is ráadásul :( Azért eszik-iszik? Pár nap és biztos használ az antibogyó! Még Jázmin sem kapott soha (legalábbis így emlékszem hogy volt már felírva, de nem kezdtük el végül). Örülj neki tényleg hogy eddig nem kellett. Stramm kisfiú, hamar meggyógyul ;)
Az ügyeleten voltatok amúgy vele?

Szami, hát Marci akár a te kisfiad is lehetne, annyira hasonlít rád! ;) És a tervezett körútra már 5en mentek idén nyáron? :) Gondolom, ha már 19nap.
Néztem ma egy tök jó oldalt, ahol annyira szupi tudományos és régészeti játékok vannak nagyobb gyerekeknek (vagyis már 8éves kortól, úgyhogy hamarosan Bencének is jó lesz), de rögtön rátok gondoltam, hátha Mátét is érdekelné ;)
http://www.kreativpuzzle.hu/tudomanyosjatekok-c-40.html

Kata, én turnusos úszást pont nem akartam. Az nem az én Bencémnek való. Ő félős és igényli a "tutujgatást", ha érted mire gondolok ;)
Legszívesebben egyénileg taníttatnám, de az még húzósabb lenne, meg amúgy sincs rá lehetőség. Szerintem ez jobb így, mint egy 2-3hetes turnus 8-10gyerekkel akik mind akkor kezdenek és mindre figyelni kell közelről. Itt azért több idő jut rá egyénilag, amíg a "nagyok" már egyedül úszkálnak faltól-falig.

Katlina, az előbb kimaradt, de annyira csinos kismama vagy! :) Nem híztál eddig sokat, ugye? Nekem olyan kis vékonynak tűnsz.
És Jaimee is!
Én ilyenkor már Bencével vagy 8kilónál tartottam :oops: (az össz 16ból :roll: ) mondjuk Jázminnal összesen csak 10kilót híztam, akkor sikerült visszafognom magam. Vagy csak már ott volt Bence, aki után futkoshattam ;)

Rita, én meg pont azt akartam írni, hogy bár nincs szezonja de a jégkrém nekem jó volt ;) Vagy a jégkocka. Esetleg savanyú cukor. De lehet rosszul emlékszem, Kata később volt terhes mint én :lol:

Na, mi meg este Bencével iskolaérettségi feladatlapokat oldottunk meg... kedden megyünk a nevtanba, gondoltam kicsit felkészítem mi vár rá.
Vannak érdekes válaszai :lol: Jókat szórakoztunk :)

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera, kedves vagy, hogy gondoltál ránk :lol: Naprendszerünk van, de majd a többit is megmutatom Máténak.

Kata, nem volt semmi extra, dubarry szelet volt, előételnek meg valami sajtkrémes sonka, a desszert meg csokikocka, vaníliafagyival és málnaszósszal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szamóca73 2010.02.15 10:18-kor.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 

 
 

Sziasztok!

"Lebuktam" :lol: , szóval az egyik ismerősöm Kati, aki már évek óta a kozmetikusom. Az üzletükben a staffi nagyon jófej kutya (bár én kutyafanatik vagyok alapból is) senkit nem bánt. Tudom, sokan tartanak tőle, mert hogy harcikutya, de ha normálisan van nevelve, akkor nincs vele gond. Máshogy nemis kószálhatna szabadon a vendégek között. Nem kell tőle félni!

Ma megyek délelőtt a hematológushoz, vérvétel lesz, ellenőrzik hogy a szurit jól állították-e be, délben meg a a védőnőhöz megyek, majd mesélek.

Én azért csak kipróbálok az émelygésre valami homeopátiás cuccot, azok nekem elég jól szoktak működni. A jégkrémre én is gondoltam, a hideg kakaó nagyjából bevált.

Szép napot mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Megint csak röviden, mert a lányok végre mindketten oviban, bölcsiben, engem emg vár egy vagon vasalatlan és tanulnivaló.

Márti, Vera, Dorka: Nagyon édesek a jelmezes csöppségek és nagyobbacskák!

Szami: Tényleg hasonlít Rád Marci! Aranyos nagyon! Nem semmi a körutat terveztél! Biztos nagyon szép lesz! Remélem nem bántódsz meg, hogy ezt írom, de én nem hiszem, hogy kibírnék a gyerekek nélkül 19 napot, ha csak nem feltétlen muszáj. Nem megbántásképp írtam tényleg. Dehát minden ember más és mások a szokásaik, és jó, ha ez így Nálatok szépen kialakult.

Dorka: Jobbulást Szabinak! Kinél voltatok?

Kata: Végül nem mentünk el a gyerekházba farsangolni, bár csak Dorcsit vittem volna. De végülis igazad volt, bár azt már észre vettem, hogy hiába nem viszem Őket sehová, akkor is össze tudnak szedni valamit.

Katlina: Csinos kismama vagy! Én nem hallottam erről a cikkről, amiről szó van.

Rita: Kitartást a rosszullétekhez! Remélem hamarosan elmúlik.

Rólunk: Még kicsit folyik a lányok orra, de ma már Kata is ment bölcsibe, igaz nem szívesen. Dorisznak holnap farsan, már nagyon várja.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Szolkata, nekem reggel (is) volt rendes hányásom. Persze tudom a búvár kávé miatt. Kávé be, kávé ki. Lement szétnézett, és nagyon gyorsan visszajött. :lol: :lol: :lol:

Börze? Április közepe, nem nehéz kisakkozni melyik nap. Lassan teljesen publikus lesz, akkor majd írom a konkrétumokat.

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Sziasztok!

Na Virág oviban újra,örült most neki hát még nem mondom totál gyógyultnak még időnként köhint egyet de majd csak kibírja,csütörtökön farsang!!!

Márti:már tegnap is akartam írni hogy ez a lány milyen gyönyörű volt abba a ruhában meg azzal a hajjal és hogy tudta viselni,látszik a képen!!! :D

Rita:írd meg ám mi volt ma a védőnőnél!

Próbálok fotót rakni,remélem sikerül.Sajna konkrétan a fellépésről nem sikerült nekem fényképezni nagyon rossz helyen álltam :( ! Kép A pon-ponos lány Kép Készülődés

Kati Kép
virag9
 
 


Még egyet szertettem volna feltenni de a babanet nem szeretné :D !

Voltunk ma fodrászkodni,de kb.2cm lett levágva a hajából szerintem többet kellett volna de hát az apja ragaszkodik a hosszú hajához meg Virág is szereti hogy ilyen hosszú!

Kata:igen ott laknak a szinten egy szobába amíg nem lesz belőle szaunás jakuzzis helyiség.Csak idő kérdése az egész.NA jut eszembe,ma méretköztem és meglepődésemre nem híztam,ami lement 3kiló az lent is van :D ,mentem is edzeni gyorsan és jól kihajtottam magam!!!Nagyon jól esett,kellemesen elfáradtam!

Dorka:jobbulást Szabolcsnak!Virág 1évesen kapta az első antibogyót,úgyhogy tényleg jó bírtátok!!!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

A hematológusnál csak vérvétel volt, majd az eredményt postázzák.

A védőnőm nagyon aranyos, igazi vagány nőci. Mindent megbeszéltünk, megkaptam a kiskönyvemet. Vérnyomást mértek, súlyt. Svéd Attila volt ott, ő is csak beszélgetett velem, szept. 25-re mondta a szülés várható dátumát. 2 hét múlva kell mennem vércukor mérésre, 5 hét múlva kell mennem vissza a terhesgondozásra, addig belgyógyászhoz (háziorvosom) és fogorvoshoz kell elmennem.

És csak pislogtam a pocakos kismamák között, hogy én mit keresek itt..... :D

Tegnap este tök jól voltam, nem émelyegtem, hátha nem lesz ez túl gyakori nálam.

Kati! Nagyon szép a leányzó, és látszik mennyire élvezte!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

nagyon szépen köszönjüka köszöntéseket!
Képeket majd hozok, lemerültek az aksik, töltöm őket...

Szami!
Tényleg hatalmas Marci, és annyira hasonlít Rád!

A narancsban voltál? emlékszem rá, annak nagyon szép színjátszós a színe!

Szép helyet választottatok ismét, jó nagy körút lesz! a többiről ismered az én véleményem.

Kata!
csak megúszod a farsangot? hogy állnak a fiúk a takoynkórral: Miylen az a sajtos bundában sült hekk? Ma lénapot tartok. nem mondok vizet, mert teát is ittam, meg gyümölcslét is. de holnap fehérjenapom lesz, egynek tojás az tuti, ki vagyok éhezve egy kis tükörtojatra vagy bundáskenyér, még nem tom.

Dorka!
jobbulást Szabinak! Jó sokáig kihúzta OÁ, de gondolom ezt sem ő adta. Hogy vagytoK? A kicsi nem esett vissza?

Rita!
én is este voltam rosszul Grétivel, pontban minden este 9-kor. nem volt vészes feküdtem mozdulatlanul, aztán csak az aktuális filmre koncentráltam. Letinél nem emlékszem :oops: igazából egyik sem kínzott, rókakoma messzire került.

Kati!
nagyon édes a pompomgirl! ez most milyen fellépés volt? tudom hogy írtad, de nem lapozok vissza!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szió,

mi megvagyunk, nem mondanám, hogy haj de beteg Szabi :) Se láz,s e fájdalom, energia-étvágy-lendület-akarat a régi :) De azért a héten itthon marad. HOgy most ez azért van, mert enyhe lefolyású, vagy az antibogyó tett csodát, nem tom...
B. köhögése nem múlt el teljesen, úgyhogy még köptetőt adott neki Orosz Á., de szerencsére hörgőtágító nem kell. Ő sem lázas, remélem megússza, nem kapja el Szabitól.

Niki, ismét Kiss László volt, én csípem ezt a dokit, alapos, rendes, képben van. Tegnap meg O-Á-nál.
Utolérted magad házimunkában?

Szami, nagyon szép helyekre mentek!!!! Teljes egészében a te ötleted és szervezésed lesz?
Marci tényleg rád (is) hajaz, nagyon édes!!!!

Vera, mi volt nevtanban???????

Márti, nagyon szép Angéla, és hogy milyen szépen "viseli" a ruhát! :)

Kati, Virág nagyon cuki, hogy élvezi, látszik rajta!

Rita, én is Kata tapasztalatait támasztanám alá... azért bátran próbálkozz, hátha vmi bejön émelygés-hányás ellen :)
És n sejtem, hogy mi ismerjük egymást :)

Ja, és -elnézést a témáért - de Szabi végre belenyomta a a wc-be a belenyomnivalót :) ÉS tök büszke volt magára :) Én is rá :)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Dorka: hatalmas gratula Szabinak!!!

Szami: nagyon tetszik az utitervetek! Én is szívesen nekivágnék.

Márti: Angi tényleg gyönyörű Bellként!

Kati: Virág is nagyon szép és neki is hosszú haja van! Ez nem ér!

Judit: nem semmi a kitartásod. Én még gyüminapot sem tudok tartani.

Csütörtökön lesz nekünk szülőiértekezlet, az iskolaérettségi lapokat nézzük át.... annyira kíváncsi vagyok.

Ja és megnéztem a valentinnapot! Apa elvitt. Nagyon jól szórakoztam rajta!

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!


Esélyem sincs visszaolvasni.

Picit megkésve, de Letinek nagyon boldog harmadik születésnapot kívánunk!

Bálintnak pedig nagyon boldog névnapot!


Kép van babóca farsangjáról, majd kicsinyítek.

Üdv!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Andi!
akkor nem nézzük együtt? de kár!

Hát elmondanám, hoyg már én is kissssé éhes vagyok! :lol: de ha annyi kila lennék mint Te, nem fogyóznék! és a nyelvem hogy néz ki, réééééémisztő!

Nekünk holnap lesz a fogadófélórám, csütörtökön meg a szülői, de arról lemaradok...

Dorka!
gratu a nyomáshoz! nagy dolog az, így is, úgy is!

Olga!
köszi! várom a fotókat! nálunk még töltőn vannak az elemek...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Áve.

Jó nagy tuskó vagyok, annyira koncentráltam arra, hogy végre előre tudok köszönteni (Letit), hogy eszembe sem jutott, hogy aznap Bálint nap van :oops: :( Dorka, bocsi! Úgyhogy akkor így utólag: Nagyon Boldog Névnapot Bálintnak!

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jó reggelt!

Rita: A védőnőddel magadtól vetted fel a kapcsolatot vagy a dokid mondta, hogy hívhatod már? Mert én már lassan kezdek félni, hogy kifutok az időből, mire jelentkezni kell először és a dokimhoz is csak 9-én kell visszamenni. Szóval nem tudom, hogy hívhatom e magamtól, vagy várjak még?
A hányásra meg a rosszullétekre nekem is a kakaó jött be, meg a joghurt almával. Szerencsére azóta semmi ilyenek nem jelentkeznek.

Kép
buthu
 
 


Buthu!
Hívd fel az SZTK-t, kérd a terhesgondozót, ott megmondják, hogy melyik védőnőhöz tartozol, utána őt hívd, mondd el mennyi idős terhes vagy és megmondja mikor menj. A 10. héten már küldenek vérvételre, vércukor vizsgálatra, szóval szerintem vedd fel vele mindenképpen a kapcsolatot.

Ma is voltam UH-n, minden rendben van, majd 3 hét múlva kell visszamennem, akkor megnézik, hogy van-e valami fejlődésirendellenesség, gondolom a Down.

Szép napot mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Sziasztok!

Bence beteg, úgyhogy csak gyorsan írok pár sort mi volt tegnap...
Dorka, köszi az érdeklődést! ;)

Szóval tegnap hajnalban Bence felébredt olyan 3óra körül hogy nagyon fáj a hasa :( Azt hittük először hogy izgul az isk.érettségi vizsgálat miatt mert este úgy feküdtünk le hogy elmondtam hogy kb. mire számítson, lehet hogy engem kiküldenek, stb. Gondoltam felkészítem...
Reggelig talán félórát aludt még, amúgy sírdogált sokat. Aztán 6kor hányt (végre) és így meg is könnyebbült, utána sokkal jobabn lett. Jázmint elvittük a családi napközibe, mi meg elmentünk a nevtanba, mert tényleg azt hittem hogy főleg az izgulás miatt fáj a hasa... :? Még gondoltam is hogy hogy fog eljesíteni mert szegénykém alig aludt, dehát ezt az időpontot már egy hónapja adták, nem nagyon akartam módosítgatni, lesz ami lesz alapon...
Ja, előtte doktornénit is terveztünk, de nem fértünk be 9ig.
Na szóval Bencuskám megoldotta szépen a feladatsort, teljesen jól, fegyelmezetten, és hibátlanul! :) Pedig akkor már fáradt is volt mire bementünk, nyiklett-nyaklott, nyűgös is volt :(
A lényeg hogy azt mondták hogy észben olyanokat köröz akik már iskolásak, nagyon okos, jó a logikája ,a feladattűrő képessége, a kötelességtudta meg minden ami majd a tanuláshoz kell ;) Olvasott is a néninek, mert szerette volna megmutatni :lol:
Viszont a testalkata miatt, és az idegrendszeri éretlensége miatt azt javasolták hogy mégse menjen suliba, mert szerintük ha más nem akkor az izomzata nem bírná, és sorozatos betegségekkel válaszolna a szervezete a sok terhelésre.
Rossz a ceruzatartása is, mert annyira gyengék az ujjai hogy nem bírja hosszú ideig rendesen tartani a ceruzát, főleg nem 2-3órán keresztül írni majd...
Azt már csak én tenném hozzá hogy a második résznél (mert volt egy szünet közte) már az asztalon csúszott a felsőtestével, azt sem tudta hogy üljön a széken, karamboloztatta a ceruzákat :roll: szóval a figyelme el-el kalandozott...
Így én teljes mértékben elfogadtam az ő véleményüket, ott helyben Bencével is megbeszéltük hogy maradjon még egy évet ovis, ami először nem tetszett neki, de mikor kimondtam a bűvös szót hogy Jázmin is oda fog járni csak másik csoportba, egyből lemondott az iskoláról :)
Gyakorlatilag az egész család fellélegzett, mert már hónapok óta ez volt a téma, és óriási volt a felelősség hogy mivel teszünk jobbat neki. Főleg rajtam :? Úgyhogy én nagyon megkönnyebbültem és örülök hogy ragaszkodtam ehhez a vizsgálathoz mert így most már tisztábban látok én is, és pontot tehetünk az ügy végére ;)
Hát ennyi.

Ja, és utána Bence hazafelé olyan rosszul volt már hogy a kocsiban elaludt (nagyon rég nem fordult elő vele ilyen) és itthon is aludt egész délután. Estére meg 39fokos láza lett, éjjel meg lehet még több mert akkor nem mértem de tűzforró volt. Reggel jobban volt sokkal. Nem tudom mi ez, nem fáj semmije, csak ez a tegnapi egy hányás, hasfájás és magas láz... Remélem csak egy kósza vírus és ennyivel megússzuk.

Majd jövök valamikor és akkor nem csak magunkról írok :oops: ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2010.02.17 12:26-kor.

KépKép Kép
76vera
 
 


Még annyit hogy tegnap mondták azt is hogy az is idegrendszeri éretlenség hogy nem váltja még a fogait.
Erre ma reggel mondja hogy fáj a foga alul... megnéztem és már totál nem is a sorban van, annyira mozog :D
Nagyon örül neki, minden percben ki akarja húzni :lol: Ja, és várja a fogtündért! :roll:

KépKép Kép
76vera
 
 


Bálint utólag is boldog névnapot!

kata!

Hát nem tudom mikor kerülök be szülőszobára, ezt majd ők döntik el.
A gyerekágy
hát másabb mint ott. Itt pl első nap este a babó nincs az anyukákkal, benn van "megfigyelésen", meg itt adnak tápszert is ha éhes a pici és nincs tejcsi.
Külemre kicsit jobb mint Szolnokon, 3 ágyas szobák vannak, és van két fizetős egyágyas szoba is. s az első nap után viszont már ott vannakl a babák az anyjukkal

Hát szerintem aranyosak a csecsemősök viszont nem minde anyukának.....de ez szerintem kinek ki a szimpi elven müködik.

Kiss László, én nagyon szerettem azt a dokit Bettikének ő volt a gyerekorvosa, kijárt hozzánk, szószó pénzbe került de megérte(még az elején volt hogy nekem is írt gyógyszert :oops: )

Kép
kbernadett
 
 


Helló Mindenkinek!

"Kicsit" rég voltam erre...
Viszont... 13-án hajnal 2 óra 5 perckor megszületett a drága lányom... :D (Aki novemberig fiú volt az UH szerint... :) ) Kép A picinek nem mondható drága lányom
tamcsy
 
 


Tamcsy! Gratulálok, gyönyörű hajasbaba! :D

Rita

Kép
nyuszmusz79
 
 


Tamcsy: nagyon gratulálunk!!! Gyönyörűséges Kiscsaj! Kicsit bővebben is írhatnál a szülésről, gyerekágyról, a kiscsajról... neve, méretei....?! :lol:

Bbj: sajnos nem úszom meg a farsangot... ma már ment oviba B. Próbáljuk rábeszélni a kéményseprőre..., mert apukám hétfőn reggel hirtelen felindultságból tekert egy erős drótot körbe, amihez egy üvegmosót erősített, mint a kéményseprő seprője... csak pókember akar lenni.... napok óta győzködjük.... mert hát én nem fogok 4000Ft-ért pókemberes jelmezt venni.... Te vigyázz már azokkal az akkukkal, mert szétdurrannak!!! :lol: Mi baja a nyelvednek?! Nem értettem... Mi volt/lesz/van fogadófélórán? Sajtos hekk: só, bors, állni hagyom, lereszelek mittudoménmennyi sajtot, prézli hozzá és tejszínnel összekeverem, hogy épp összeálljon.. ezt rárakosgatom a hekk mindkét oldalára, megsütöm sütőben. Takony van, Marci az életben nem szárad ki... pedig nem ártana, mert ma 15 hós, hétfőn mennénk oltásra. Prevenar hiánycikk, így azt majd később kapja.

Vera: örülök, hogy sikerült pontot tenni a bizonytalanság végére.... rossz is az nagyon. Jobbulást Bencének!

Dorka: nagy dolog a nagy dolog!!! Gratula Szabinak!!! :lol: Hogy vagytok? Milyen antibigyót kapott Szabi?

Olga: nem baj, ha nem olvasol, csak képet tegyél, legyen mit néznünk! :lol:

Kati: cuki volt Virág! Mennyien maradtak a csoportban? Sajnálom, hogy az én egyetlen fiamat elűzte..., de 4 évesen nem teszem ki a gyerekemet 0 empátiával rendelkezőnek... meg miért csak lányok járhatnak ugri-bugri tornára?! Még mindig haragszom rá.

Szami: nem semmi utazásra készültök megest... :lol: Azon gondolkodom, hogy ha Te nem vezetsz, akkor a fészakaljnyi gyerek (plusz egyéb) ellátását hogy tudod megoldani?!

Niki: én is ezért küldtem már oviba Bencét, mert a maradék takonykórból már ott is ki tud gyógyulni, Marci meg hamarabb gyógyul, ha B. nincs itthon (megfigyelésemen alapuló következtetés volt :lol: )

Andii: én sem fogyóznék, ha úgy néznék ki, mint Te... :wink: Jársz tornára még?

Kiamamák: kitartás! A szülés után garantáltan elmúlik minden rosszullét :lol:

Kép

Kép
szolkata
 
 


Ja, pénteken én is megyek fényképezni az oviba, természetesen be kell öltözni a szülőknek is, aki akar bent lenni... hát apa kitalálta: a Marci szülős zsilipruha a szekrényben elrakva, szájmaszk is van itthon, hát műtős leszek :lol: Holnap meg sütök ördög-pirulát a gyerekeknek, azt viszünk majd.

Katlina: hogy vagytok?

Jaimee: ???

Kép

Kép
szolkata
 
 


Van mit mesélni... :)
A szülés nem volt egyszerű, ugyanis 4. napja nem aludtam semmit és mire oda került a sor, hogy kint legyen, addigra semmi erőm nem volt. De "hála" Erdődi ügyeletességének, besegített... :S
Péntek reggel még NST, meg vízvizsgálat a kórházban, egész nap feküdtem, nagyon fájtam, 6kor már 5-7 percenként.
Telefon szülésznőnek, fél 9re megbeszéltük bent.
Mosonyi is beért 1 óra múlva.
11körül burkot repesztett, aztán 1kor megkaptam az oxitocint, és hajnal 2 óra 5 perckor kibújt a "kis" drágám 3960 g-mal és 61 cm-mel... :)
Aztán novemberben még úgy volt, hogy fiú lesz, ruhákkal is úgy készültünk. Erre a szülésznő felkiált, hogy de szép kislány... Úristen mondom, azt hittem leesek az "ágyról"... És így lett Csontos Hanna Gerda.

Na a szobatársak készek voltak nagyon, hullottak mellőlem mint a legyek. Sárgaság, ilyen fertőzés, olyan fertőzés, a fülvizsgálat eredmény így nem jó, de mi egészségesek vagyunk, és tegnap már haza is jöhettünk.
És előírás szerint üzemel: felül be, alul ki... :)
És egy hangja sincs. Ágyút lehet mellette dörgetni... :)
Imádom! Az apja meg méginkább, mert lányt szeretett volna.

Hát nagyjából ennyi!
tamcsy
 
 


Szia Tamcsy! Már nagyon hiányoltunk! Gratulálunk a cseppet sem kicsi lánykához! Ne izgulj, az én Jázminom is Gábor volt a megszületése pillanatáig M. dokinál! :wink: :lol: Jó egészséget, sok tejcsit Nektek!

Betegeknek jobbulást!

Kata, szervezés kérdése az egész. Na, jó, ez nagyképű volt. :lol: De a lényeg tényleg ezen van. (+Edit a gyerekvigyázás mellett sofőrködik is nekem, ill. azért Cegléd nem olyan nagy, hogy gyalogosan ne érnék el sok mindent. ) Bár a tél eléggé lekorlátozza a dolgokat, ilyenkor inkább irányítok a meleg szobából (vagyis inkább konyhából. Tegnap is isteni almatortát sütöttem, meg darált húsos rakott puliszkát, sok sajttal, ma meg ananászos - pulykás nyárs készül, krumplicsónakkal )

Vera, a lényeg, hogy túlvagytok a vizsgálaton. És ha így döntöttetek, s ez mindenkinek megnyugvást hozott, akkor ez volt a jó döntés. És másban nem nyilvánul meg ez az éretlensége az idegrendszernek? Annánál pl nagyon feltűnő, hogy mennyire rossz a beszédértése, a beszédhang hallása. Pl. ha azt mondom, játsszunk betűrobotosat, s mit hall, ha azt kell összerakni: t+ű ? Fogalma nincs. De fordítva se: milyen hangokból áll pl. az, hogy ma? Gyakorolnánk, de látom, hogy annyira fogalma nincs, szinte kín neki az egész. Néz rám azokkal a gyönyörű boci szemeivel... én meg úgy el tudok keseredni... Olyan nehéz ez. Nem kívánom senkinek, hogy megtudja.

Kati, nagyon szép volt a leánykád! Jó tornázást! :lol:

Andi, Maja amúgy várja az iskolát?

Judit, mintha képeket ígértél volna... :lol: Meg Olga is :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Tami!
pont akkor néztem meg az iwiwen, hogy vajon van-e már valami, és tessék!

Háát tényleg nem kicsi Hanna! :lol:Egészséget boldogságot, sok tejcsit, mihamarabbi összeszokást kívánok!

Kata!
óh de ügyes apátok az ötlettel, éppen most pakoltam 5 cm-rel arrébb a zsipliprucit. a kéményseprő is tutker ötlet! csak kár, hogy Bencusnak nem tetszik!

Köszi a recit, sztem meg fogom csinálni apánk nem rajong a halakért, de a tengeriek csúsznak a torkán, valami pocsolyízt emleget mindig a folyamiakkal, hozzáteszem, én nem érzek semmit. ez is finom, az is finom.

a nyelvem hófehér volt a nemevéstől.

1,5 napig töltődtek, de megvan, mindjárt rakom a képeket!

Vera!
én si úgy gondolom, hogy hallgatnék a szakemberre. ő mégiscsak elfogulatlan, ott a tapasztalata, ha már így alakult, az az egy év pluszban kárára nem válik, sőt! ha mást nem, fizikailag megerősödik. Nálunk is necces lesz a dolog!

Szami!
almatorta recit kérek, tegnap az sült a vacsoracsatában, nem lett tökéletes, de megkívántam! milyen az a puliszka? az a kukoricalisztes? krumplicsónak? kb 10 évesen ettem utoljára, pedig emlékeim szerint isteni! mivel töltöd?

Na akkor rólunk:
voltam fogadófélórán.
Gréti 100-as számkörben oda-vissza számol. 20-as számrendszerben műveleteket végez, nagycsoportosokat meghazudtolva (én ezt az angol számlájára írom, egy féltekén van a matek, és a nyelvek) kétfelé tud figyelni, valami kiválasztós feladat volt, közben 5 szót kellett visszamondani, hibátlanra sikerült. tud olyan szavakat visszamondani, mint jószívű, rosszarcú, bátor, .. nem tom milyen szavak ezek Olga? tudja sorban a napokat, évszakokat, fel tudja sorolni a hónapokat, képről szép mesét kanyarint, ok-okozati összefüggéseket ismeri (ha esernyő nélkül megyünk ki az utcára...)rajzai alakultak, nyak-váll hiányzik az embernél, meg az ujjak. volt egy lap tele alakzatokkal, különböző színekkel kellett megpontozni őket, ez is hibátlan lett. ezzel talán kitartást, figyelmet mérik? mozgása rendezett, korának megfelelő, nem utasít vissza semmiylen gyakorlatot, megpróbálja, enni viszont nem eszik továbbra sem. ma beletuszkoltak 7 kanál levest, ennyi családtagot tudtak felsorolni... imádja minden gyerek, más csoportokból is, szerelem, szerelem hátán, viszont nagyon érzékeny, ha másik csoportban kell aludni, kiborul. ragaszkodik ahhoz, hogy ugyanott ül, ugyanott eszik, elutasítja, ha nem ugyanoda kerül az ágya, egy-két gyerek mellé nem fekszik, de nem bántja őket, csak arrébb húzatja az ágyát...fontos neki az állandóság. ennyire emlékszem.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jöttem olvasni+írni ;)

Tamcsy!!
Gratulálok ehhez a szép hajasbabához!!! Nagyon szép nevet választottatok! És akkor ez is ott dőlt el a szülőágyon vagy azért volt talonban lánynév? Azért nem semmi, egyre többször hallom ezt M. dokinál :lol: De legalább lett a családban egy lányunoka is Máté mellé ;)
Jaimee, készüljetek egy kisfiúra :wink:

Szami, az előbb kipróbáltam ezt Bencénél, ő tudja, de szerintem előny neki az hogy ő már folyékonyan olvas, nem? 3 szót kérdeztem és közölte hogy:naaa még! :lol:
Mindenkinek más az erőssége, neki ez, viszont másban meg gyenge ;) Ne izgulj, mire Anna iskolába kerül, tudni fogja :) Meg ha nem, majd ott megtanítják!
Egyébként én teljesen félretettem a gondolataimból azt hogy olvas és ír Bence, mert nem ez a szempont hogy érett-e vagy sem. Mert van olyan gyerek aki egy betűt nem tud még, mégis mehet suliba. Egyszerűen azért mert rátermett, megérett az iskolára! Nem azon múlik hogy tud-e olvasni.

Nála az idegrendszeri éretlenséget mutatja a dadogás (állítólag ezt is az okozza), a szorongás, ami nagyon nagy mértéket ölt nála. Pl. utcán el nem engedné a kezem hogy előreszaladjon 2métert vagy egy játékboltban pl. ő nézné az egyik sort, én egy másikat, de közel egymáshoz és látnánk is egymást, na neeem. Ott kell állni mellette ott is.
Szóval nála inkább ez. Mondanom sem kell hogy tegnap én is bent voltam ám a vizsgálaton, mert nem ment be egyedül. Meg a rendezetlen mozgás.
Ja, egy hibája volt tegnap, mikor kérdezte tőle a nő hogy tud-e indiánszökdelést, közölte hogy nem és nem is erőltették. És tényleg nem tud.

Kata
, most pénteken lesz a farsang? És még nincs jelmezetek? Nem kapkodod el! :D Egyébként a mi ovinkban olyan öteletes szülőjelmezek voltak: sokan a gyerekükkel egyezőbe öltöztek, cica, kalóz, tündér szárnyakkal, ilyesmi, de volt sok orvos, bohóc, fodrász is ;) A műtős is tök jó! :)

Dorka, de ügyes Szabi! Én is gratulálok, nagy dolog ez tényleg! :):)
Főleg hogy a legtöbb gyereknek csak sokára oldódik meg a kaka-ügy. Szabi már ügyesen bilizik a bölcsiben is? Nem is adsz már rá pelust napközben?
Mi még sehol nem járunk ;) Pedig a múltkor annyira akarta hogy beszereztem vagy 15bugyit, de lehet ki is növi mire kell majd... :roll:

Kati, de ééééédes Virág! :) Ez fitness torna vagy mi?
És ide jártatok ti is Kata Bencével?
Mi tavaly az oviban jártunk fit-kidre, arra mehettek fiúk is, de úgy hallottam hogy suliban már csak lányok járnak ilyenre.

Niki, milyen volt a farasang??? Kép van Dorkáról? ;)

Judit
, továbbra is várjuk a képeket!!!! :)

KépKép Kép
76vera
 
 


Kép készül a MŰ

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Betti és Bettike! Nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Vera, én inkább abban látom a gondot Annánál, hogy kisebb -nagyobb időközökkel, de lassan 2 éve folyamatosan gyakoroljuk ezeket + pl. a "mit visz a kishajó m-mel? ma-val? " És egyáltalán nem látok rajta semmi fejlődést. Másban viszont igen. Hát, az én lányom, imádom, s már nem ostorozom magam, hogy mi minek a következménye, de néha előjön ez a szorongás, hogy vajon mennyire találja majd meg a helyét az életben. Nagyon kreatív, álomszépen használja a színeket, sokszor mondogatja, hogy fodrász lesz vagy műkörmös, s vicces, de én már most úgy érzem, hogy van hozzá érzéke. :lol: Annyira igyekszem ilyennek elfogadni, de két észkombájn mellett nem egyszerű a helyzete...

Dorka, gratula a "nagy" nagydologhoz :lol: Veráékhoz hasonlóan mi sem tartunk sehol, pedig olyan szép csipkés bugyikat szedtem elő. De nem hatja meg Jázmint... :roll: :lol:

Judit, édesek a szöszkéid!Jól látom, az egyik torta hercegnős volt, a másik meg? kutya? Jázmin most lovas tortát emleget...a névnapjára :lol: :lol: :lol:

Évi, Anikó is nagyon elvesztek... Jaimee, halihó! Füstjelek?!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Bettik!!!Boldog névnapot!

Vera:hogy van Bence?Sima ovis tornára járunk,de szerintem nem túl sokáig.Nagyon nehezen indulunk el,de ott lenni már jó neki.Ha jobb idő lesz szerintem marad a játszótér :D !Érdekes volt amiket írtál a felmérésről.

Judit:a széchenyi ált.isk-ban volt farsang és ott léptek fel az ovisok!Szépek voltak a torták,gondolom finomak is nyam-nyam most becsusszana :lol: !!!Ti mikor tervezitek a sulit,7évesen???

Meg volt nálunk is a farsang,képek már a gépen csak kicsinyíteni kell és rakok fel a "kiscicámról" képet.

Szami:tényleg nézd Annának az erősségeit a többi meg majd megy neki később a suliban :D ,azért lesznek ott a tanárnénik hogy megtanítsák neki!

Kati Kép
virag9
 
 


Bettiknek nagyon sok boldog névnapot kívánok!


Kép

Szami!
Mi az a kishajó mit visz? azt még én sem tudom! Én mint (Hü)Jenő anyuka, persze tegnap kipróbáltam amit írtál, de nagyon érdekes, csak a neveket tudta Gréti a betűzésben, az egyéb szavakat nem ismerte fel...

recik!!!

asszem a lovasat nem is emlegetem, mert akkor ezeknek is az kellene!

Vera!
Hallom nagyon nem vagytok jól! írj már valamit, mi újság!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kati!
Jövő szeptemberben mennénk suliba.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Bernadetteknek nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Kép
szolkata
 
 


Judit: mit visz a kishajó m-mel?: m-mel kezdődő szavak, ma-val?: ma-val kezdődő szavak. Recepteket majd, ha vége az olimpiának :oops: :lol: Egész hétre ilyen feladatokat kapott Anna a Gekkóban, ha majd lesz időm, küldök neked priviben. Ha az olimpia végéig se kapsz tőlem privit, nyugodtan kiabálj! :lol: :lol: :lol:

Holnap matekverseny Máténak, de amióta gimibe jár, érezhetően nem fejlődött annyit matekból, látszik, hogy ez nem matek tagozat, mint az általános volt. :roll:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Hmmmm... pedig még csak péntek van... Mi ez a punnyadás?

Nálunk (az oviban) ma volt farsang. Én is bent voltam délelőtt, de annyi játék-program volt, hogy el is felejtettem lefényképeztetni Bencét velem. Ezt eléggé sajnálom. DE! persze B. nem kéményseprő lett, mert az egyszerű lett volna.... naná, hogy anya és apa megsajnálta elsőszülött fiacskáját... és anya tegnap délután kiiramodott a Cora-ba Marci ebéd utáni alvási idejében... (szegény Marci... mindig ő húzza nálunk a legrövidebbet... ez másnál is így van...?! a Legkisebb alkalmazkodik...?!)

Így lett Bence ... őőőő azt hiszem a 6 pókemberből 1 a csoportjukban...:

Kép

a maszkját én alkottam még tegnap este... Hát a világ legboldogabb kisgyereke volt tegnap is meg ma is....

Kép

Kép
szolkata
 
 


Ja... és hozzátenném, hogy B. még nem is látott Pókemberes mesefilmet. De Batmanosat meg Bakuganosat vagy mifenéset sem. De ott az oviban hallja, valami képet a többi mutat róla... Már kétszer próbáltam a Batmant megnézni vele... a Cartoon NW-n szokott lenni, de csak lecenzúrázom... olyan rusnya buta agresszív lövöldözős-öldöklősös... szerintem nem neki való. Így járt, kocka fejű anyja van.

Szamóca: Hogy sikerült a verseny? Annával biztosan nem könnyű így... anyukám is már megnyugtatott, hogy Bence eléggé valószínű, hogy dislexiás. Úgy hogy én is megnézetem Bencét, amint megtalálom anyám régi kedves ismerősét, hogy minél hamarabb lehessen fejleszteni.

most menek...

Kép

Kép
szolkata
 
 



Kép

Kép
szolkata
 
 


Sziasztok!

Kata! Igen, én ismerem a linket! :mrgreen: Viszont pókembered nagyon Édes! És jó anyuka vagy, hogy mégiscsak teljesítetted előszülőtted szíve vágyát! Hihetetlen, hogy Balázs is mennyire rá volt kattanva Veráék kalózos jelmezére.

Katlina! Szép vagy a képen! Balatonon tavaly Szárszón voltunk, a Zelei vendégházban. Maradjunk annyiban, hogy idén nem hozzájuk megyünk...

Önellátás: Hmmm... nekem az is gondot okozna, hogy reggel 6-kor már vonyít Balázs, hogy kakó!!!! Tudom van már dobozos belőle, stb... De most hidegen itassam meg vele? Meg ezer ilyen kis apró dolog... Na mindegy.

Szami! Jó az újabb útiterv! Úgye, majd teszel fel nekünk élménybeszámolót, mint tavaly? Légyszi!
Az érzést nagyjából el tudom képzelni Annával kapcsolatban. Fogadó órán mi is annyi szülőnél látjuk, hogy keresik az okokat, hogy vajon az ő gyerekük miért...? De majdcsak beér az az idegrendszer! Agysebész meg ne legyen mindenkiből. Gyönyöőrűszép, okoska kislány, legfeljebb művészi pályára lép.
Marci pedig egyenesen gyönyörű! Még egy ilyen formás fiúgyereket! Azta!

Tamcsy! hatalmas gratula a gyönyörű kislányotokhoz! Nem tudom rögtönöztétek-e a nevet, vagy már november óta megtudtátok, hogy mégsem fiatok lesz... de gyönyörű lett a neve is! És ezek a méretek! Nem semmi kérem! Egy kis csalódottság nem volt, csak egy villanásnyi, mikor megtudtátok, hogy mégis kislány? vagy inkább csak meglepetés-sokk?

Vera! Bencének jobbulást! Szegénykém! :cry: De tényleg ügyes volt, hogy így tudott teljesíteni a nev.tanban! Igen, ez a "fog"-as téma tényleg így van, nálunk is 2-3 hete kezdték még csak el váltani a nagycsoportosok a fogaikat!
Jelmezt köszönjük, vasárnap visszaadnánk.

bbj Judit! De szép pillangó kisasszonyaid voltak a szülinapon! A kutyás torta nagyon jól nézett ki! Milyen ajándékokat kapott az ünnepelt?

Rita! Én émelygésre vettem anno a Renne-t. Hát mit ne mondjak... A hányingerből majdnem róka koma lett miután a számba vettem. Talán kétszer próbálkoztam vele, majd "elajándékoztam". Nekem semmi sem vált be, viszont róka koma végig elkerült. Emlékszem nem tudtam szóróújságokat nézegetni, mert ha megláttam a húst az újságban, rögtön émelyegni kezdtem. :oops: De ettem húst, meg készítettem is terhesség alatt, de a látványától, mégha csak képen is láttam meg, mégis rosszul lettem. :?

Kati! Édes a te pom-ponos lánykád is!

Na próbálok kicsinyíteni a farsangról képeket.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Húú,jó levagyok maradva,de betegek voltunk.......


Bbj!Képek nagyon aranyosak!
És nagyon ügyes lánykád van!
Hallottam itt nálunk az oviban hogy van olyan gyerek aki nem tudja meg mondani hogy mit is evett aznap ebédre......stb. én itt kiakadtam


Kata!
Pókembered nagyon aranyos,és nem is baj ha nem néz ilyen meséket!De a csoport társak azért eltudják butítani az ember fiát/lányát


Virág!
Neharagudj,nem hívtalak,de "halálomon"voltam,így csak berobogtunk a dokihoz meg haza,de ha megyünk és lesz ídőm is akkor mindenképp hívlak!
És persze a lánykád is nagyon aranyos pompom kisasszony!

Szami!
én is kocsi nélkül nyomatom,pedig jogsi is van,de Robinak kell annyi levegő így séta van vagy tolom a bicin,mert már rég nem tekerem a járgányt

Dorka!
Szabinak hatalmas gratula a nagy dologhoz,nálunk még mindíg nem megy!

Olga!
Balázs milyen kis helyes kalóz!!!!!!!


Tamcsi!
Gratula a kislányhoz,és gyere sűrűbben!!!!


Venci megfordult!!!!!!!!!!!!!!!
Méretei rendben,doki szerint nem lesz nagyobb mint Robi-nem is bánom
A faluban meg mindenki azzal "gyilkol"hogy kicsi a hasam,már tisztára kiidegelnek vele-hát ekorra,én nem tudok 4kilós gyereket növeszteni-na :twisted:

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!

Én hozom a rossz hírt, Vera Bencével, Niki Dorkával kiszáradás miatt kórházban, egy szobában vannak, ha jól lesznek továbbra is, holnap jöhetnek haza.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kata!
Hát pedig kíváncsi lettem volna az adhoc műtősre! Jó lett a pókember is, de eredetibb a kéményseprő. Nálunk is annyi pókember van mindig, van sárga is, ez nem tom honnan jön. nálunk is kódolva van a cartoon, de a pókember filmet imádja Gréti 8. hónapos terhes voltam vele, amikor megnéztük a moziban, lehet innen a szerelem? Honnan, miylen jelekből következtet anyukád? tudom hoyg szakmabeli ezért érdekel!

Szami! mire kattantál rá annyira? én a korcsolyásokat szeretem, oylan ügyesek, de főleg a párosakat.

Olga!
nagyon helyes kalózod volt!

Kapott biciklit, hello kittys memoryt, barbie hintót, ki nevet a végén társast, ruhákat asszem ennyi.

Katlina!
Hurrá! na hátha vissza már nem fordul!

Még az hagyján is, de van aki nem tud evőeszközzel enni, oylat is hallottam!

Jaimee!
megvolt a 4d? ott is fiút mondanak?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Judit, ezek nagyon nem jó hírek! :cry: Vírus? Vagy mi a baj? Mielőbbi jobbulást és hazajövetelt nekik!

Én mindent szeretek a téli olimpián (kivéve a curlinget), de a nagy kedvencem a sífutás és a biatlon... De egyébként olyan izgalmas befutók/döntők/ugrások vannak! :lol:

Matekverseny megvolt, eredmény talán hétfőn. Volt hibája, kérdés, a többieknek mennyi... De a múltkori magyar dolgozata (János vitéz rajzfilm és a költemény összehasonlítása) csillagos ötös lett!

Kata, Anna pont azon a határon mozog, hogy éppen nincs semmiféle disz- betegsége, de szerintem csak azért, mert nagyon ügyesen kompenzál, s mert mi már kiscsoport vége óta járunk pl. gekkózni. Most heti 2 órában jár. Rajta nagyon látszik a fejlődés. És tényleg sok-sok mindenben utolérte a kortársait, talán a beszédértés-beszédészlelést kivéve. Helyes volt a pókember! :lol: Máté a múlt héten lánynak öltözött és 5. lett a farsangon, de fénykép nem készült (nem akarta... :roll: )

Olga, tök édes a kalózod! :lol:

Katlina, ne foglalkozz velük, ha meg nagy lenne a pocakod, az lenne a bajuk... :wink: :roll: :lol: A lényeg, hogy jól legyetek!

Judit, márciustól, ha minden igaz, lesz nálunk is Helen Doron ugyanott, ahol a gekkó! :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami!
Dorkáéknak az oviban kezdődött már kedden kidőlt egy kislány, mára már nagyon sokan hiányoztak uezen tünetekkel. Bencusnál meg amit írt Vera.

HD? na tök jó! vajon azok akik szolnokon si csinálják? itt is a gekkósok működtetik!

Katlina!
az egyik kedves barátnőnk kismama, 21 hetes. semmi! és ezt komolyan mondom semmi nem látszik rajta. a hasa, talán ha 5 cm-t nőtt! minden héten találkozunk, és szegényt állandóan vetkőztetem, és hitetlenkedem! nem tudom mennyit számít, hogy nagyon magas, és vékony, de hogy hol van az a bébi? talány. úgyhoyg rá se ránts! mondjanak amit akarnak! meg ti se vagytok nagyok, hol lenne a baba akkora!?


ma voltam az új angol boltban az árak nagyon kedvezőek sztem! pólót vettem nextet 1190-ért, hosszabb csizmanaci barna kord, gombdíszítésekkel 3790.- nemsokára ígérte a tavaszi kollekciót, nagyon szép a bolt, tágas, van gyereksarok, érdemes benézni!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Na, kiszámoltam, Máténak 78 %-os lett a matek verseny. Csak már nem emlékszem a tavalyi eredményére... :oops: :?

Én úgy gondolom, a Gekkósok (akik ugyanazok Szolnokon, mint Cegléden) itt csak a helyet adják neki. De majd kiderül, március 1-től lennének.

Judit, nincs újabb híred a kórházból?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyunk. Köszi mindenkinek, aki gondolt ránk.

A szokásos történet: hányós vírus az oviban. Dorka csütörtökön 16 h-tól este 11-ig hányt, 10-20 perceként. 11-re már totál le volt gyengülve, a kiszáradás jeleit mutatta. Bevittem, infúzió. Feltöltötték, tegnap délre már jól volt. Csak azt nem értem, hogy mivel tudnám én itthon megállítani a hányást és elkerülni a kórházat.

Amúgy Dorka és Bence élvezték a bent töltött időt, jól elvoltak.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Sziasztok!

Niki:a hányinger csillapítására való kúpot probáltátok már?Mi nem még,csak érdekelne hogy az hat egyáltalán???Veráékról hír???Ők is otthon vannak már?Még jó hogy Kata nem kapta el a vírust!

Rólunk:Virág jól van nemsoká megy mamihoz,mi meg készülödünk bálozni :D !Ma még dolgoztam is,nem vagyok a toppon de összekapom magam!Fürcsi smink öltözés és félhét körül indulás.Remélem nyerek valami jót a tombolán :lol: !

Jó hétvégét mindenkinek!
Betegeknek gyógyulást!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

Hol vagytok elveszve????????

Hozok egy kis nézegetni valót,farsang az oviban :D !

Kép A sellő a cica királynők társaságában! Kép Barátnők. Kép Megy a bandázás! Kép Csoport kép. Kép Ez egy itthoni kép a kis szépségemről!

Kati Kép
virag9
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?