Sziasztok!
Bence beteg, úgyhogy csak gyorsan írok pár sort mi volt tegnap...
Dorka, köszi az érdeklődést!
Szóval tegnap hajnalban Bence felébredt olyan 3óra körül hogy nagyon fáj a hasa
Azt hittük először hogy izgul az isk.érettségi vizsgálat miatt mert este úgy feküdtünk le hogy elmondtam hogy kb. mire számítson, lehet hogy engem kiküldenek, stb. Gondoltam felkészítem...
Reggelig talán félórát aludt még, amúgy sírdogált sokat. Aztán 6kor hányt (végre) és így meg is könnyebbült, utána sokkal jobabn lett. Jázmint elvittük a családi napközibe, mi meg elmentünk a nevtanba, mert tényleg azt hittem hogy főleg az izgulás miatt fáj a hasa...
Még gondoltam is hogy hogy fog eljesíteni mert szegénykém alig aludt, dehát ezt az időpontot már egy hónapja adták, nem nagyon akartam módosítgatni, lesz ami lesz alapon...
Ja, előtte doktornénit is terveztünk, de nem fértünk be 9ig.
Na szóval Bencuskám megoldotta szépen a feladatsort, teljesen jól, fegyelmezetten, és hibátlanul!
Pedig akkor már fáradt is volt mire bementünk, nyiklett-nyaklott, nyűgös is volt
A lényeg hogy azt mondták hogy észben olyanokat köröz akik már iskolásak, nagyon okos, jó a logikája ,a feladattűrő képessége, a kötelességtudta meg minden ami majd a tanuláshoz kell
Olvasott is a néninek, mert szerette volna megmutatni
Viszont a testalkata miatt, és az idegrendszeri éretlensége miatt azt javasolták hogy mégse menjen suliba, mert szerintük ha más nem akkor az izomzata nem bírná, és sorozatos betegségekkel válaszolna a szervezete a sok terhelésre.
Rossz a ceruzatartása is, mert annyira gyengék az ujjai hogy nem bírja hosszú ideig rendesen tartani a ceruzát, főleg nem 2-3órán keresztül írni majd...
Azt már csak én tenném hozzá hogy a második résznél (mert volt egy szünet közte) már az asztalon csúszott a felsőtestével, azt sem tudta hogy üljön a széken, karamboloztatta a ceruzákat
szóval a figyelme el-el kalandozott...
Így én teljes mértékben elfogadtam az ő véleményüket, ott helyben Bencével is megbeszéltük hogy maradjon még egy évet ovis, ami először nem tetszett neki, de mikor kimondtam a bűvös szót hogy Jázmin is oda fog járni csak másik csoportba, egyből lemondott az iskoláról
Gyakorlatilag az egész család fellélegzett, mert már hónapok óta ez volt a téma, és óriási volt a felelősség hogy mivel teszünk jobbat neki. Főleg rajtam
Úgyhogy én nagyon megkönnyebbültem és örülök hogy ragaszkodtam ehhez a vizsgálathoz mert így most már tisztábban látok én is, és pontot tehetünk az ügy végére
Hát ennyi.
Ja, és utána Bence hazafelé olyan rosszul volt már hogy a kocsiban elaludt (nagyon rég nem fordult elő vele ilyen) és itthon is aludt egész délután. Estére meg 39fokos láza lett, éjjel meg lehet még több mert akkor nem mértem de tűzforró volt. Reggel jobban volt sokkal. Nem tudom mi ez, nem fáj semmije, csak ez a tegnapi egy hányás, hasfájás és magas láz... Remélem csak egy kósza vírus és ennyivel megússzuk.
Majd jövök valamikor és akkor nem csak magunkról írok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 76vera 2010.02.17 12:26-kor.