Sziasztok!
Most tettem le a seggem. Délelőtt főztünk a Luluval, apa meg elment bevásárolni. Borsólevest csináltunk palacsintával. Laura tök szép tisztán kimondja, hogy borsóleves, olyan ari, ma tanulta, és elmondta vagy 50-szer. Apa viszont jól megszívta, 3 órát volt el vásárolni, annyian voltak, elvileg két boltba kellett mennie, amiből aztán 3 lett, mert a CBA-ban a zöldségeknél állt a sor vége a húspulthoz. Vicces. Jaaa, de egy info, megállapodtak, és a CBA továbbra is elfogadja a melegbónt, ezt hallotta ma a Laci, ott a boltban.
Természetesen a mosógépem megy, Alfikám buzog, úgyhogy teljes a kép.
Laura lassan ébred, lehet, hogy már meg is nyikkant, csak én nem hallottam, mert a kutya itt futkos fel-alá és nyüszög. Na, úgyis hallom mindjárt, ha nem vaklárma.
Szerintem ma sem megyünk ki, valahogy nem bírom ezt a szelet, öreg vagyok én már ehhez.
Eltöltjük itt bent az időt.
Holnap kacsacombot akartam sütni, de nem kapott a Laci
, tiszta gáz, mert eddig mindig volt a CBA-ban, erre most, amikor kívánom, mint állat, akkor meg nincs. Valahogy mostanában nincs úgy étvágyam, erre lett volna.
Remélem Jucusék már hazaértek Sümegről, mert jó kis hóhelyzet lehet arra is. Na, majd úgyis mesél, ha megjöttek.
CJudit! Gondolom még egyben. Nem is értem, hogy miért mondják folyton, hogy ha addig meg nem szülünk, akkor ekkor és ekkor menj. Tudja az a gyerek, hogy mikor telik le a 40 hét.
Te meg szorítsd jól össze a lábadat, akkor nem jön ki a bébi. Egyébként a múltkor írtad, hogy előjöttek a szülőszobán az emlékek, na ezt el is hiszem, hogy egy kicsit beparáztál. Én, ha csak rágondolok úgy igazándiból a szülésemre, akkor egyenlőre azt mondom, hogy na, neeeeeeeeem. De hát neked ugye már nincs más választásod, valahogy kint lesz a baba.
Érdekes, hogy én abszolút nem féltem, aztán milyen szar lett a vége. Kivéve persze Laurát. Mondjuk mikor a műtőbe toltak, na akkor már úgy remegett a lábam, hogy nem tudtam uralkodni rajta. De neked minden rendben lesz!!!!!!
Na, sziasztok, majd gyertek, írjatok!