Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kiderült holnap jönnek anyósék,és keddig maradnak...Biztos elakarnak köszönni páromtól,mert aztán sokáig nem látják őt...Anyám is felnéz holnap,ugy hogy lesznek látogatók...ma megyünk boltba,mert valami kajcsit kell késziteni a vendégeknek...pelusokat is kell venni a gyerkőcőknek,már jó lenne ha lánykám leszokna róla...remélem szeptemberig sikerülni fog...tegnap óta jó sokat alszik Márkó babám,látszik megszünt a hasfájása,így tud pihenni...persze ha lánykám nem kiabálja fel....
na megyek foglalkozom lánykámmal,mert párom megint elment pakolni....


jó hétvégét
anda-vivibaba
 
 


ja,most csináltuk a képet.. Kép Márkó 8 hetes,apával
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!

Most tettem le a seggem. Délelőtt főztünk a Luluval, apa meg elment bevásárolni. Borsólevest csináltunk palacsintával. Laura tök szép tisztán kimondja, hogy borsóleves, olyan ari, ma tanulta, és elmondta vagy 50-szer. Apa viszont jól megszívta, 3 órát volt el vásárolni, annyian voltak, elvileg két boltba kellett mennie, amiből aztán 3 lett, mert a CBA-ban a zöldségeknél állt a sor vége a húspulthoz. Vicces. Jaaa, de egy info, megállapodtak, és a CBA továbbra is elfogadja a melegbónt, ezt hallotta ma a Laci, ott a boltban.
Természetesen a mosógépem megy, Alfikám buzog, úgyhogy teljes a kép. :P Laura lassan ébred, lehet, hogy már meg is nyikkant, csak én nem hallottam, mert a kutya itt futkos fel-alá és nyüszög. Na, úgyis hallom mindjárt, ha nem vaklárma.
Szerintem ma sem megyünk ki, valahogy nem bírom ezt a szelet, öreg vagyok én már ehhez. :lol: Eltöltjük itt bent az időt.
Holnap kacsacombot akartam sütni, de nem kapott a Laci :twisted: , tiszta gáz, mert eddig mindig volt a CBA-ban, erre most, amikor kívánom, mint állat, akkor meg nincs. Valahogy mostanában nincs úgy étvágyam, erre lett volna. :P
Remélem Jucusék már hazaértek Sümegről, mert jó kis hóhelyzet lehet arra is. Na, majd úgyis mesél, ha megjöttek.

CJudit! Gondolom még egyben. Nem is értem, hogy miért mondják folyton, hogy ha addig meg nem szülünk, akkor ekkor és ekkor menj. Tudja az a gyerek, hogy mikor telik le a 40 hét. :lol: Te meg szorítsd jól össze a lábadat, akkor nem jön ki a bébi. Egyébként a múltkor írtad, hogy előjöttek a szülőszobán az emlékek, na ezt el is hiszem, hogy egy kicsit beparáztál. Én, ha csak rágondolok úgy igazándiból a szülésemre, akkor egyenlőre azt mondom, hogy na, neeeeeeeeem. De hát neked ugye már nincs más választásod, valahogy kint lesz a baba. :lol: Érdekes, hogy én abszolút nem féltem, aztán milyen szar lett a vége. Kivéve persze Laurát. Mondjuk mikor a műtőbe toltak, na akkor már úgy remegett a lábam, hogy nem tudtam uralkodni rajta. De neked minden rendben lesz!!!!!!

Na, sziasztok, majd gyertek, írjatok!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 

 
 

Sziasztok!

Andi!Márk milyen sokat változik hétről hétre!Nagyon aranyos kis formás baba.Bizti sikerül tavasszal Vivikének is leszokni a pelusról.Pár nap alatt megy az egész.
Mit főzöl holnapra?Nem irigyellek ennyi vendéggel és két kisgyerekkel.Merre laknak anyóspajtiék,hogy eddig maradnak?

Móni!Még jó hogy közös bevásárlást terveztél :D .Csak az urad szív :twisted: .Reggel lementem kenyérért,tök könnyezett a szemem a széltől.Pedig a szemüveg is véd (már akit).Mondtam is apának,ki ne merje dugni az orrát a gyerekekkel,amíg suliban leszek!
A kacsacombi az fincsi.Én is imádom,Párolt káposzta és hagymás törtkrumpli hozzá!!!Nyammm.Lehet holnap azt sütök?Van a fagyasztóban kacsahusi!! :D no csak azért írtam,hohy bosszantsalak.Nem az lesz.Azt hiszem rántott karaj.De a férjem felvetette,hogy menjünk el kettesben étterembe kajálni,a Valentin nap alkalmából. :D Nos még nem beszéltük meg mi lesz pontosan.

Apa ma kikészült a Milántól.Mindent elővetet és csak három percet játszik vele. :twisted: Tényleg bosszantó.De mit gondolt,nem fog keresztrejtvényt fejteni két órán keresztül egy két éves gyerek.(Sajnos :roll: .)Nem is aludt.Tegnap is kihagyta a kis pimasz! :twisted: Ilyen időket élünk.

Na jó időtöltést bent!Nehogy kimenjetek!!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Szia Edit!

Nem ejtettem könnyet, hogy nem mentem "bótba", még jó is, hogy így döntöttünk, leszúrtam volna magam asszem a CBA-ban. :P
Nem bosszantassz, ha kacsahusit sütsz, áááááááá! :twisted:
De a rántott karaj az már más! :lol: Én alighanem ha már nem volt kacsacombi, akkor csirkemellből csinálok brassóit, sült krumplival, szigorúan magam által pucolt, kockára vágott krumplival! :P Én nem csípem a boltit, bár a Lidl-s 7 mm-es finom. Meg a mekis, de ezért nem veszünk a mekiben aranyáron. Az én kockakrumplimnak nincs párja. Szerintünk. :P
Laurám mióta felkelt, eszik. Bevágott 3 palacsintát :shock: , egy kakaóst, meg kettő "kémeset" (lekvár = krém). Most a szőlővel disznólkodik, de jól elvan. :wink: Lehet neki kéne állnom ágyat húzni. De akkor már porszityózni is kell. Tök mindegy, hogy ma vagy holnap délután csinálom, így is úgy is vak vagyok :lol: , majd kapcsolok villanyt. Asszem megyek is!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Jaaaaaaa, Valentin nap!

Mi nem szoktunk róla megemlékezni. De azért mindenkinek bódogot!
Én sokkal jobban bírom a spontán meglepiket. De azért Edit, ha Apa hív kajálni, ki ne hagyd! :wink: :P Gyertek ide Kecsire, itt jó a kaja! Nálunk is, meg a Barátok Asztalában is! :P

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Jó estét!

Mónika!A brassóihoz szigorúan a kockára vágott sült krumpli dukál.Én előtte megfőzöm,nem teljesen puhára,aztán zsupsz bele az olajba.Nálunk a férjem kedvence a brassói.Imádja.(Meg az mellett millió egy kedvence van :D )Azokat az akciós fagyasztott krumplikat mi se szeressük.Az nem olyan.Nem nagyon vagyunk krumplisok,de ha eszünk,krumplit eszünk,nem porból kotyvasztott műizét! :twisted: Kacsa tényleg van a fagyasztóban! :D

A Valentin nap nálunk sem nagy ünnep.De ha étterembe megyünk,akkor az jóóóóó :wink: .

Melinda!Még a múltkor elfelejtettem a kutyadologgal kapcsolatban.Én nagyon félek a kutyáktól.De ha a Milánnal sétálunk és kutyát lát megőrül értük.Mindig megkérdezzük, megsimogathatja-e.És ha megengedik,én nem tiltakozom.Nem akarom,hogy az ő gatyája is tele legyen,ha meglát egy vahúrt.Persze van olyan,mikor a kutty nem szereti a kisgyerekeket, és azt mondja a gazdi,inkább ne simizzünk.Hadd barátkozzon a Dávid a kutyusokkal,mert tudom milyen kelletmetlen érzés félni a kutyáktól. :oops:
Mikor először mentünk az új tesómékhoz,ott van kutya,vittem neki Pedigree falatokat.Hogy nehogy megharapjon.A kutya nem szállt le rólam :roll: ,amíg ott voltunk.

Na aludjatok jól!!!!!És reggel nem felkelni a gyerekeknek!!!
Pusza mindenkinek!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Boldog Valentin napot mindenkinek!


Kép

fiamette
 
 


Sziasztok!

Edit:köszike....anyósomék szabolcsból jönnek,azért maradnak csak ennyit mert nekik is kell melózni....
párom föz ma húsilevest,rántott húst,fasirtot,rizst...
én meg gyerköcözöm....

szép napot...
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!

Anda!Akkor már értem,miért tanyáznak nálatok a mamáék! :D Jó neked,hogy a párod főz.Az én férjem nem tud :roll: .Kávét szokott csak. :D Ja meg zacskós rizst kifőzi.
Nem is nagyon házias.A pólókból is mindig a legfelsőt veszi ki. :D El van kényeztetve,valószínű.
A házimunuka nem az erőssége.

Mindenkinek összebújós,romantikázós szép napot!


Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Edit:a párom mindent csinál,föz,süt,takarít,gyereket is tisztába rakja,mosni is szokott,de csak akkor ha nem vagyok itthon,tehát azt ritkán....de hát a katonának mindent kell csinálni....katona fegyelem van itthon.. :lol: csak vicceltem....

amúgy sokan irigyelnek,mert nagyon jól tud sütiket sütni,én nem igazán,meg hogy megcsinál mindent...hát látszik ritka fajta ember...

megyek mert érkeznek anyósék....
anda-vivibaba
 
 


Sziasztok!

Mindjárt kész az ebédem. Éhes is vagyok. Mostanában reggel nincs úgy étvágyam mint eddig. De mostmeg már kopog a szemem.
Laura egész délelőtt valamit evett, nem tudom mi lesz így az ebéddel. Most éppen kékszőlőt eszik, nekem is hoz mindig egy szemet. Finom.

Csajok! Nekem az a véleményem, hogy a férfi legyen férfi egy családban a nő pedig nő. Ne olvadjanak össze a szerepek, mert az szerintem nem jó, sajnos láttam már rossz példát eleget, a közvetlen környezetemben is. Laci is szokott főzni, kint bográcsban, istenieket. De neki alapvetően az a feladata, hogy az anyagi biztonságot teremtse meg. Rengeteget dolgozik, így szoktam meg, nem várom el, hogy mosson, takarítson, stb, neki nem ez a dolga. Ez így van 15 éve, mióta együtt élünk, és lám működik. Viszont nekem még sosem kellett havat lapátolnom, begyújtanom, fúrnom, ilyesmi. Ismerek olyanokat is, akiknél ezt is a nő csinálja. Hááááát, inkább köszi, de ne. És ez akkor is így volt amikor dolgoztam, és ezután is így marad. Viszont, ha fáradt vagyok, sosem várja el, hogy de mindenáron főzzek pl.
Szóval a lényeg a lényeg mindenki úgy csinálja, ahogy neki jó, de nekem ez a véleményem, lehet egyedül maradok vele. :P

Szép napot!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Sziasztok!

Móni valahol igaz.Nálunk is olyan a helyzet,mint nálatok.Nem kell az uramnak házimunkázni.De nem is én cipelem fel a szatyrokat a negyedikre :shock: .Ez az ő dolga.Neki kell izmoskodnia.Valószínű én sem fogok tüzelni soha!Se füvet nyírni.(Pedig azt szeretek.)És ő sem fog felmosni.(Pedig jó lenne néha,de nem hiszem,hogy ez az ő dolga.)De azért Andinak jó dóga van,na!!!!
Faterom tök jól főzött.És sütni is sütött mindig (palacsinta, bukta, bejgli).Egyszer a férjem azt mondta ő valamit főzni akar.Paprikás csirke lett.Mellből,hogy tuti megfőjön. :D Kihagyta a pirospaprikát :shock: .Ez volt az első és utolsó próbálkozása.Nem akart azóta főzni. :D Mikor kint volt Ausztriában,akkor sem próbálkozott. Gyorsrizst főzött csak meg tésztát.A többit melegítette! :shock: Sógorom is univerzális,mos,mosogat és tereget is.Tesóm is próbálja a pasijának megmagyarázni,hogy a háztartás közös.Nagyon kevés sikerrel járt eddig :D .
Én a kocsitakarítást és a tankolást is férfimunkának tekintem.Ha a Milán mérges rám,mert valamit megtiltok mindig azt mondja:"Anya menjél főzni!"(Csak hogy tudjam hol a helyem....)
Pl vezetni sem szoktam soha,ha a férjemmel megyünk valahova.Nem szeretem és elég idétlenül néz ki egy család,ha vasárnap délután az anyuka vezet az apuka meg az anyósülésen.(Főleg,ha ivott esetleg :? .)Nálunk apa nem iszik egyáltalán alkoholt.Még alkalmakkor sem.Van már alkoholmentes pezsgő és sör.Mondjuk egyáltalán nem is bírja a piát.Megiszik egy doboz sört, aztán vigyorog,mint a tejebtök.

Gyerekek alszanak,délután átmegyünk Tatára.Négyesben.Végül is ebben maradtunk.Nem lesz romantikus kétszemélyes vacsora. Csatlakoznak a kölykök is :shock: .

Na majd este még jövök!!!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Hali mindenkinek!

Na voltunk Tatán.A Fregattban.Ott dolgozik keresztapánk.Vagyis a Miláné. :D Bementünk a tesómhoz a Kristályba,mire mondja a Milán,hogy itt lakik a Vizipók.Apa csak nézett.Hát a Kristálypalotában!!!! :D Nagyon aranyos volt.
A gyerekek kibírták az éttermet.Vegyestálat ettünk,a Milán meg kis kalózok menüjét.A mi tálunkon pulykagordon szezámmagos,roston sült szűzpecsenye spárgával,szalonnás-hagymás raguval grillezett karaj,rizs,röszti,sült hasáb.Miláné csirkenyárs krumplival és ketchuppal (csappal,ahogy ő mondja).Meg kapott hozzá egy palacsintát,amit a Hugi nyomott be.Mondjuk Jázminka teleette magát sültkrumplival :shock: .Hazafele bedobtunk egy Mekis jegeskávét,Milán egy fél McFreeze-t. :D Én majd szétdurranok.
Az étterem azt hittem rosszabb lesz két gyerekkel.Jázmin elvolt az etetőszékben végig.Milán volt hogy rohangált,de nem zavart senkit.Voltunk bent a konyhán is keresztapjánál. :D De megvárta amíg mi megkajálunk.Aranyosak voltak.Simán meg tudtunk mindent enni.Attól féltünk haza kell majd hozni a kaját,mert nem lesznek el.De nem így lett. :D

Holnap palacsintát csinálok apának.Még délután megígértem neki.Le van adva a rendelés.Pedig soha nem szokta megmondani mit főzzek. :roll:

Mindenkinek jó éjszakát!!!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Larianyu:természetesen igazad van...én se várom el a páromtól hogy csinálja meg az itthoni munkát...ö is melózik hétközben,reggel elmegy és este ér haza...hétvégén szokott segíteni ő maga áll neki a pórszívónak és a port törli le...de álltalában ha itthon van hétvégén akkor ő főz....én meg takarítok...de most átcsutakoltuk a teljes lakást butorpakolással együtt,ablak mosás,függöny mosás,aztán míg távol lesz nem kell ezzel foglalkoznom...

na megyek alszanak a gyerköcök,addig megiszom a kávémat azt pakolok,mert jön a védönő..

addig is szép napot
anda-vivibaba
 
 


Szép napot mindenkinek!

Mi ez a lazaság?Sehol senki?

Tegnap nem főztem,mivel étteremben voltunk,ma lett a rántott karaj.Rizzsel és káposztasalival.Apa már háromnegyed délben jött a kajájáért.A palacsinta még sehol.Pedig apának megígértem.Majd mire jön délután :roll: .Ha elmarad,akkor kap holnap. :D

Milán jókora kupit csinált a szobájukban. :twisted: Pillanatok alatt képes rá :twisted: .És nem zavarja!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Össze kéne pakolnom...Semmihez nincs kedvem.Ja meg vasalni kéne....(Nehogy összegyűljön!)Meg mosogatni,ugyanis nem javult meg a gép.A szerelőt még nem hívtam.Tényleg...hívom is!!!!

Na lépek,összerántom a lakást,addig írjon má'valaki!!!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok csajok!

Megint nem nagyon tudok jönni, mert Mia baba megint szenved.
Most nincs kaka azért :(

valakinek valami praktika?
bár már sok mindent próbáltam

fiamette
 
 


Sziasztok!

Edit! Jó lehetett a tegnapi vacsi. Jó kis kajákat soroltál föl. És hogy a gyerekek is milyen jól viselkedtek, szuper.
Nekünk apa csütörtökre foglalt asztal a Kemencésbe, Tardosra. Még sosem voltunk ott, kivi leszek, milyen lesz. Egyébként más program lett volna csütörtökre, de apa keresztbeszervezett, mindegy, na duzzogva azért elmegyek kajálni. :P
Ma itt vagyunk a mamánál, délelőtt intéztünk postát, takszövöt, boltot. A Lara már túl is van az ebéd utáni alvásán, nem erőltette meg magát. De nem is baj, mert most este már korábban teszem le, igaz így reggel korábban is kel, de nem baj, mert tréningeznünk kell a bölcsire. :lol:
Holnap a mama jön ki hozzánk és vigyáz rá, mert délután dokihoz megyek, közben meg jön a szerelő a szárítógéphez, mert az meg kattog. :twisted: Szerintem csapágyasra küldtem, királyság, még garis. Kivi leszek mit mond a szerelő rá. Nekem sosincs szerencsém a háztartási gépekkel, tuti gariidőn belül már többször kell szerelni. Mondjuk igaz, jobb, ha még garis, na de hogy ilyen gyíkok legyenek ezek a gépek, hogy nem bírnak ki pár évet szerelés nélkül, ez hihetetlen. :x
Szerdán babaklubba megyünk a bölcsibe, délután pedikűrös. Csütörtökön kellene mennem vérvételre, délután masszázs, utána étterem. Jó lenne, ha már végre addigra elolvadna a hó, mert mostmár ezeket kocsival kéne intéznem, mert elegggggeeeeem van. Szóval jó zsufis hét lesz, de nem baj.
Laura beleszerelmesedett a Kisvakond és a tojásba, úgyhogy naponta kb. 20-szor nézi meg. Már a zenéje itt van állandóan a fülemben. :P Eddig soha nem nézett mesét, hát ennek is eljött az ideje. Most itt anyunál is azt néztük, most csak azért tudok írni, mert integettünk a vakondnak, aki végre elhúzott a lukjába. :oops: :lol: De olyan cuki, előre mondja, hogy mi fog következni, meg kell zabálni.
Ma, ha hazamegyünk még csinálok gyorsan egy bolognait, aztán szerintem holnap rakott krumplit, holnaputánra.
Hát ennyi, semmi különös nem történik velünk egyenlőre.

Szép napot!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Fiamette!

Glicerines kúp? Lázmérő? Laevolac szirup (nem tudom mikortól lehet adni), cukros kamillatea (mindegy, hogy cukros, pont az hajtja meg).

Ha már próbáltad őket, akkor bocsi, több nem jut eszembe.

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁááááááááááááááá!!!!!Kitépem a hajam szálanként! :twisted: Nem szárít a mosógép! :shock: Na a szerelő holnap jön és nézheti meg azt is!Mónika!Remélem nem tőled kaptuk be ezt a vírust.Osztom a véleményed.Igazán kibírhatna egy k...a mosógép min 10 évet!És egy mosogatógép is!Olyan nagy kérés ez?Vagy a használatiban leírhatnák,hogy ha használod,két-három év az élettartam :twisted: !A mosógép karácsony előtt volt két éves,a mosogatógép novemberben volt 3 éves!Agyam eldobom!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Szét tudnék robbanni!Mindkettőre szükségem van!

Amúgy lLarianyu jól teszed,hogy elfogadod a vacsorameghívást! :D Fő a kompromisszum készség.Alkalmazkodni tudni kell :wink: !Mesélj csak milyen volt!A rakott krumpli nálunk is soros lesz lassan.

Fiamette sajnálom a kislánykát!Én is a kúpra szavaznék.Felet csak neki.Eszik eleget?Milánnak akkor megy nehezen,ha nem szik rendesen.(De ez is túlzás,hogy erőlködik.Nagyon nem kell neki erőlködni,csak ő a nehéz kakiláshoz nincs hozzászokva.)

Melinda?Mi történt hétvégén?Timi!Hátad?Rendbe szedték? Anna! Minden rendben?Mindenki meggyógyult?Évinek már nem is merek szólni!Nagyon eltűnt :( .Csak nincs vele semmi gond,hogy így lelépett.

Üdv:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok.

Fiamette glicerines kúp és Laevolac segített nekünk is .Sajnos mást én sem tudok.

Móni , Edit tényleg vírus lehet hogy így hirtelen behalnak a háztartási gépeitek. Hess hess tőlem , én nem akarok semmi ilyesmit.

Edit a kis Picasso szépet alkotott, haláli ahogy össze festékezte magát. Valld be hogy elővigyázatosságból levetkőztetted a gyereket, készültél rá hogy aztán bedobod a kádba. :D Holnap palacsinta sütés lesz nálunk is , kihasználom hogy apa itthon van.

Nálunk is többnyire én csinálom a „női munkát”, főleg mióta itthon vagyok. Örülök hogy apa addig eljátszik a kis tökössel amíg végzek nyugodtan a dolgommal. De amíg dolgoztam ő is épp úgy kivette a részét az itthoni munkából,de nem azért mert elvártam, hanem mert segíteni akart hogy végezek mi hamarabb és több időm maradjon a pihenésre. A kisszóba ablak pucolása az ő „feladata”, ha esetleg megcsinálom mégis, van mit haljak tőle egy jó ideig. Félti a tyúkszaros életemet.. nehogy kirepüljek a negyedikről. Szóval ha a párod besegít abban nincs semmi és mikor te is melózol látástól vakulásig hulla fáradt vagy, igenis jó esik ha a párod meglepiből kitakarít vagy csinál egy finom levest. :D :wink:

Móni hétvégére már ++++ fokok jönnek , ha hihetünk az előrejelzéseknek. Remélem legalább péntekre elmegy a hó, vagy legalább nem fog esni. Pénteken vinnem kell Dávidot koraszülött gondozásra és ilyen időben nem szívesen ülök kocsiba én sem.

Hát csajok car hétvégém volt. Oroszok bevonultak és olyan carul voltam hogy többnyire feküdtem. Azt hittem hogy szülés után javulni fog a helyzet, de nem, pedig azt hittem mert nem is volt gond a múlt hónapig.

Megyek mert a manóm nyűgös.
Jó éjt mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!
Jövök életjelet adni....
Annával megyünk holnap orvoshoz,megy a hasa,mint az állat.Nem mehet így oviba.Nem tudom,milyen nyavaja ez már megint,a faxom tele van!A köhögés-orrfolyás már elmúlt,remélem ezt nem kapja el Rolcsi!
Ne haragudjatok,holnap igyekszem jönni!

Pusszancs!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok!

Anna erről a hasmenéses vírusról én is hallottam.Nagyszüleim elkapták.Nem is mentünk.Sőt,most nem is nagyon megyünk gyerekek közé a műtét miatt.

Na az oroszokról csak annyit,hogy én a Milán után 6 hétig :shock: Tena Lady.Jázmin után csak egy hétig.Meg is örültem,de mikor kezdődött az egész bizony kell a Tena Lady éjszakára :roll: .Görcseim elmúltak,azt hiszem koppkoppkopp.

Ma pizza lesz a vacsi.Holnap nem lesz rakott krumpli,anyósom küldött ma borsólevest meg fánkot :D .Palacsinta lesz,az tuti.

Na jó éjszakát,ma már nem jövök.

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Anna! Nagyon vigyázzatok magatokra, itasd a picilányt, nehogy baj legyen. Mi a fene lehet ez? Remélem nem rota, arról hall csúnyákat az ember. Bármi is, tűnjön már el. Szegénykémet puszilgasd meg!

Edit! Hát ja, többet kibírhatnának ezek a szemét gépek. Közröhej, hogy a mosógépemnél is 3-szor volt szerelő a két éves gari alatt. Ja, és ugyanott folyik, de már leszarom. Nincs rajta gari, tehát most nem ez a legfontosabb gondom.

Kinevezhetjük ezt a hetet topikos palacsintahétnek. :P Nálunk ugyebár szombaton volt, Editéknél és Melindáéknál holnap. Jó is az.

Na, lányok, megyek, nézem a Dallast felvételről :P . Kicsilányom talán mostmár elalszik, egyenlőre csend van, de előbb még sírt, és közölte a kiságynál, hogy "kivesz-kivesz".

Jó éjszakát!

Puszik: Larianyu
Kép
larianyu
 
 


Jó reggelt!

Tegnap adtam reggel neki laevolacot, estére meghozta a hatást :D
fürödni kellett mert nyakig olyan volt :D

Ezt folyamatosan lehet neki adni?

Amugy köszönöm a tanácsokat

fiamette
 
 


Jó reggelt.

Fiamette _lehet folyamatosan adni neki. Én minden reggel egy kávéskanálnyit adtam Dávidnak és nem volt gondunk. Nem adtam neki az egész napi adható mennyiséget. Ha nagyon híg a kaki csökkentheted neki, majd kitapasztalod. Én idővel már csak két naponta adtam és úgy is jó volt. :D
Remélem hogy jobb napjaitok lesznek.

Anna majd gyere és mesélj hogy mi újság a kicsi lánnyal. :?

Móni „kivesz- kivesz” nálunk reggel ½ 4-kor volt. Reggel ½ 7 –ig alukált aztán ébresztés. Elég carul esett mert ½ 3-kor még nem aludtam. :roll:

Edit most már aztán irigy irigy , ez aztán már sok ami sok…. megint elláttak kajával. :twisted: Jó is ez, nem kell agyalni hogy mit főzzél. Apának aztán ma már tényleg megcsinálni azt a palacsintát. :wink: :D

A tegnap este jelezte a nőci akitől rendeltem a kiscipőt hogy már meg is érkeztek Angliából, ma utaltam a pénzt, remélem postázza is mihamarabb. Postaköltséggel együtt 2555 ft, nem gondoltam hogy ilyen jól sikerül a vásár. :D :D

CJudit , Jucis, Timi, Éviiiiiiii minden rendben veletek?

További szép napot mindenkinek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Szép jó napot!

Fiamette,lehet ez volt a gond eddig?Lehet most már semmi baja nem, lesz a kis Miusnak!És akkor többet tudsz jönni :D .

Volt a szerelő.A mosogatógépet be kell vinni a műhelyébe :? .Persze ki van most bontva a helyéről.Nálunk minden be van építve.Fontos volt,hogy ne látszódjon a gombsor rajta,hogy a fal melletti három centis hézag takarólapot kapjon.Még jó hogy reggel kipakoltam a mosogató alól.Szint éreztem,hogy kell.A szerelő alig fért be.A nagy nm-eknek hála.Mosogatni most nem tudok.A mosogatógép csöve a mosogatószifonba van bevezetve.És most az szét lett kapva.Nagybátyám jön,és összerakja.Ha én tenném össze,szerintem csöpögne. :oops: Lehet programkapcsoló-csere lesz :shock: .Már ha érdemes kicserélni.Na mindegy...Majd a szerelő megbuherálja.Remélem meg tudja és nem kell hozzá drága alkatrész.Azt mondja,annyi féle gép van már,sokszor a szervizek is csak találgatnak,és fogalmuk sincs a problémáról.(Eszembe jutott Móni mosógépfolyása.)
A szárítóból kiszedett múltkor ilyen speckó alátéteket.Azt mondta van otthon neki.Visszarakosgatja és a többit is kicseréli.Ne rendeljünk bele azért még motort.
Ja még valami!Kivonult az Indesit Magyarországról.Ne vegyen senki semmilyen Indesit gépet!!!!!Nekünk a szárítós mosógép az!Más márka nem volt akkor a boltban.

Melinda!Akkor most te is olyan puhatalpú cipőt rendeltél a Dávidnak,mint a Jucis?Honnan rendelted?Van kép róla.Csak kíváncsiságból.... :D
És mit csináltál te fél 3-ig,ha szabad kérdeznem? :D Tessék úgy feküdni,hogy a fiad akármikor kelthet!!!!Ezt szoktam mondani apának is.Lefekszünk 9-kor a gyerekekkel,és tuti másnak 9-ig alszanak!!!! :D Ha meg a Milán még 11-kor is majrézik,reggel 7-kor már kukorékol!
Azért jó,hogy itt a család a közelben,kapok mindig ezt-azt.Vagy csak átugrunk kajálni vasárnap....Sok ilyen van.

Na megyek.Nekiesek a palacsintának.

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Próbálok visszakapcsolódni a vérkeringésbe és a fórumtársadalomba, így pár napos kényszerszünet után. :)

Múltkor nagy szájjal elkiabáltam, hogy megjavult a gépem, aztán még aznap este visszakerült a szerelő sráchoz, mert valami újabb nyavalyája adódott, de most már őszintén remélem, hogy velem marad. :)

A napot a kórházban kezdtem, azután, hogy elvittem a nagyfiút a suliba. Ultrahangon voltam, és megkaptam a laboros papírokat is, amivel majd csütörtökön csattoghatok el egy utolsó, ún. műtétes vérvételre. Azért kell, hátha császárra kerül sor, és akkor ezt kéri az aneszteziológus.

Rövid ultrahang volt, méreteket most nem is tudok, nem méregette a babát, igazából itt a flowmetria volt most a lényeg.

A baba oxigénellátása jó, fekvése továbbra is koponyavégű, szépen be van már illeszkedve. Magzatvíz, véráramlás a köldökzsinórban normális, megfelelő. Lepényem III. fokban érett, ez a legérettebb minősítés, de nem szólt rá semmit, úgyhogy gondolom nincs semmi gond ezzel.

Legközelebbi kötelező program a csütörtöki vérvétel és az NST.

Kérdezte a doki, hogy vannak-e már fájások, mondtam, hogy minden napra jut belőlük, de nem igazán akarnak rendszereződni. Mosolyogva csak annyit mondott, hogy majd fognak. :) Höhö. :)

Ma nem főzök, tegnap rántott húst csináltam rizi-bizivel, abból maradt mára is.
Majd este csinálok valamit, hogy holnap tudjon belőle vinni a párom, de most csak valami egyszerűt, elsőre szecsuáni szószos csirkemellre gondoltam. De majd megérdeklődöm az uramtól, hogy mit enne? :)

Megvolt pénteken a farsangi bál, a hős lovag nem nagyon engedte magát fotózni, de azért egyet- kettőt kattintottam, de még nem tettem fel a gépre sem őket, majd ma rászánom magam, és akkor teszek fel ide is.

Puszi Mindenkinek!

Judit
Kép
Kép
cinderella_
 
 


Lányok!

Torkos csütörtökről tudtok valami bővebbet? A honlapjukon alig találtam talán 4 vagy 5 tatabányai éttermet, abból is az egyik a Stop cuki volt, a többi meg talán pizzéria.
Tényleg csak ennyi hely csatlakozott volna?
Arra gondoltunk az Urammal, hogy elmennénk, dehát így... hova?

Judit
Kép
Kép
cinderella_
 
 


Szia Judit!

A torkos csütörtökre eddig a legtöbben idén jelentkeztek Tatabányán! :shock: Tavaly meg azelőtti években még ennyi sem volt!!!!Nézd meg Tatán vagy Tarjánban...

Nem tudom olvastad-e...Neked írtam múltkor,hogy mikor a Jázmin született,aznap volt egy olyan szülés,hogy a csajnak tátva maradt a szája,mert lánya lett.Végig fiút mondtak neki.Így lett a Matyiból Luca.Mikor a csaj költözött be a babaszobába,vitte a kis kék takarót,kék cumisüveget....Azért legyen lány nevetek is!!!! :wink: Hátha-hátha...

KépKép
nagyedit
 
 


Edit: Jaja, emlékszem, hogy mondtad/írtad, még mondtam is a férjemnek. Hát mi nagyon úgy gondoljuk, hogy a fütyköst láttuk már sokszor-sokszor, vagy állati nagyok a szeméremajkai. :lol:

Persze azért van lánynevünk is, ha esetleg mégis.... de akkor ráfázott, mert majd aludhat kék kiságyban és kék babakocsiban lesz tologatva a kis segge. :lol:

Szóval akkor ez a kínálat Tatabányán? Na szép, megnézem akkor Tatát. Hátha. :) Köszi a tippet.

Judit
Kép
Kép
cinderella_
 
 


Sziasztok,

jó rég voltam, kicsit visszaolvasgattam, míg Ági alszik.
Gyorsan kicsit rólunk ha nem baj:
képzeljétek Áginak átalakítottuk a rácsos ágyát, ez eleve olyan ami gyerekággyá alakítható, viszont csak az egyik oldalról vettük le a rácsot, és két lécet raktunk előre leesésgátlónak, jó lett, bevált, szereti a kisasszony, napközben is be bemegy, játszik benn, hordozza a babáit ki be. Szépen megy az elalvás is benne, én ugye féltem hogy majd mászkálni fog, de nem szerencsére, szépen elalszik, bár ott ülök mellette, de hamar max negyed óra-
Tudjátok, régebben panaszkodtam, milyen nehezen aludt el, hát remélem orvosoltuk a problémát :)
Kép ilyen lett

Tegnap kapta meg a prevenar emlékeztető oltását, sajna mára hőemelkedése lett, de a kedve jó.
Így vártuk tegnap a doktornénit:
Kép

ne haragudjatok, majd még jövök, csak közben Ági mocorog

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági
 
 


Sziasztok!

De jó Timi,hogy megkerültél!!!Gyönyörű Ágika nagyon a képeken!Azért egy ekkora lány már aludhat ilyen ágyikóban.Az oviban sem kiságy van.Nekünk is le lehet szedni a kiságy egyik oldalát és adtak hozzá ilyen lécet.Bár tavalyelőtt a Milán keresztelős pénzéből két kisgyerekágyat vettünk,nem hinném,hogy szétszedjük mi ilyenre.De praktikus az tuti,mert sokáig elfér benne! :D
Amúgy láttam az Ágikát egyik ismerősöm fényképein az iwiwen!!!

Ezért nem lesz kiszedve Larika a kiságyból,mi?Mert akkor ugye nem kell kikéredzkednie,kijönne magától :D !Milán egy időben csinálta.Leraktuk aludni,lemászott,kijött,....Annyit röhögtünk rajta! :D

Judit!Fregattban hely nuku.Azt mondja sógorom,kész felfordulás lesz.Tavaly is min. egy órát csúsztak a helyek.Ugyanis aki leül,nincs tekintettel arra,hogy még más is enne.Sokszor ott időznek két órát is :shock: .Ha a pizzériákból a rendelt kaja is féláras lenne,nem lenne hülyeség rendelni.Bár akkor is sokat kell rá várni tuti! :twisted: Nem tudom az féláras-e.
A kék babakocsiban is biztos felnőne egy kislány is.Meg gondolom egy rózsaszín takarót csak kapnátok valakitől. :D Jázmin is sokszor van a Milán kinőtt cuccaiban.Eddig semmilyen problémát nem okozott.Az már inkább,ha a Jázminnak csittcsattot teszek a hajába,a Milán kiveszi és berakja a saját hajába :shock: .

Üdv:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Halihó

Edit,
elküldenéd nekem priviben kinél láttad a lánykámat?
most hirtelen elképzelni sem tudom :)
köszönöm

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági
 
 


Edit Edit mit csináltam éjjel ½ 3-ig…… próbáltam elaludni. :twisted: Dávid is nagyon sokat forgolódott. Szerintem egy kicsit túl meleg volt a szobában. :(
Igen ott rendeltem a cipőt ahol Jucis, most kaptam a mailt hogy fel is adta a postán. Remélem hogy holnapra megjön. :D
Gyorsan megsütöttem a palit és leácsikáltam a fiú mellé, szépen bealudtam, mikor felébredt a kis tökös apa megetette és elszórakoztatta. Nálam film szakadás volt. :shock:

CJudit talán csak nem szúr ki veletek a természet hogy mégis leány lesz. Na de nem kell már sokat várni és kiderül. 9-én voltam fodrásznál és a csaj akihez járok már akkor próbált helyet foglalni egy – két Tatai étteremben és nem volt már hely. Lehet érdemes lenne azért felhívni egy – két éttermet ami nem szerepelt azon a honlapon.

Timi jó hogy már jelentkeztettek, remélem a többi eltűnt anyuci is példát vesz és jelentkezik. Nagyon tuti Ágika ágya, lehet hogy egyszer majd ott találod szépen csendesen szundikálni. Tündéri egy kislány. A hátaddal minden rendben?? Gyere csak amikor csak tudsz.

Dávid ma megmutatta nekünk 2x is hogy hogyan tud ő kimászni az etetőszékből. Kész most már mese nincs bekötés lesz bármennyire is tiltakozik ellene.

Kiscipő- ezt rendeltem:
Kép

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Timi!Ha azt mondom,hogy a kozmetikusomnál,az segít?Ő is kertvárosi.Gondolom egy helyen lakhattok.A Marcell valamival fiatalabb,mint Ágika.Ott bandáznak az asztal alatt :D !Nagyon aranyosak együtt!!!!

Melinda!Ez az utcára is jó?Mármint nem vékony tavasszal?Vagy bentre vettétek?Vagy vastag a talpa?
Azért az jó,hogy még észre sem vetted,mikor Dávid felkelt!tuti apa hamar kivette mellőled!Hát ez az miatt van,hogy nem aludtál hajnalig :roll: .Még jó,hogy apa otthon volt és intézte a Dávidot :wink: !

Az alexandra kiadónál egy csomó könyv 40%-kal olcsóbb,ha neten rendelitek.Ha esetleg valakit érdekel....

Sziasztok!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Edit hogy milyen vékony a kiscipő majd kiderül, egyenlőre bentinek vettük. Kintre valamivel vastagabbat szeretnék neki. :oops:
Azért mielőtt lefeküdtem volna szóltam ám apának hogy legyen résen. :wink:

Sziasztok.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok,

Edit,
jaaaa persze, így már tudom :D
Igen, itt lakunk közel egymáshoz, mi egy osztályba jártunk J-val szakközépbe azóta jó barátosném

Melinda,
Ezt a kiscipőt nagyon dicsérik, én lemaradtam róla, ha nem gond leírnád honnan rendelted? azt hallottam róla, hogy olyan érzetet kelt a kicsiben mintha mezitláb járna,biztosan nagyon jó kis cipő
A hátam most jó, de mindig van olyan időszakom amikor rettenetesen fáj, sajnos van egy rossz testtartásom is, meg a súlytöbblet is árt neki, ami a terhességem előtt illetve alatt feljött rám. Köszi az érdeklődést

Sziasztok:Timi

Kép
tinaági
 
 


Sziasztok!

Ági!A j kisfia nem is Marcell,hanem Martin :oops: .Upsz....Elhiszem,hogy jóban vagytok,J... egy angyal. :wink:

Én hasonló cipőt láttam a Tescoban.Gondolom ez rendes bőr,az amit én néztem nem az,de a forma ugyanolyan.Ott is meg lehet nézni,ha valaki szeretné!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Melinda!
Sajnálom,hogy nem volt túl jó a hétvégéd a "oroszfront" miatt...Nem akarok gonoszkodni,de nekem Ro után csak az első pár hónap volt gáz,most már szinte fájdalommentesen telnek azok a napok...Viszont a szülés Rolcsival volt a legnehezebb.Lehet,hogy ezt azért "érdemeltem" ki? :lol: Az is lehet,hogy Nálad úgy fog alakulni,hogy lesz egy nehezebb-fájósabb hónap,meg egy könyebb-fájdalommentes hónap!Na,ezt szépen leírtam... :oops: Bár ugye jobb lenne,ha csak könnyebb hónapok lennének...
Remélem,ma már jobban tudtál aludni!
Nagyon jó ez a kiscipő!Rolcsinak most vadászok bentre szandit,mert eléggé izzadós a lába gyermeknek,ami most van kis tornacsuka-szerű abba belefülled a lába.

Edit!
Mi lett a gépekkel?Sikerült megjavítani őket?Miért ne vegyünk Indesit gépet?Azért mert kivonulnak,attól még lesz alkatrész,vagy nem?Nem tudom ám,azért kérdem!
Szandit esetleg nem láttál valahol?
Akartam még kérdezni,hogy nem láthattalak szombaton délután az Obinál?Olyan fél öt körül?

Móni!
Anna a hányás-hasmenéses vírust kapta el,csak a hányás elmaradt szerencsére.Múltkor is ugyanez volt...Írattam fel neki immunerősítőt,mert enni sem akar mostanában,meg azért most nagyon belemászott a betegségekbe.
Inni iszik kisszívem,ezzel nincs gond szerencsére!
Veletek mi újság?Jól emlékszem,ma mentek a játszóházba?

Cinderella!
Örülök,hogy minden rendben volt az orvosnál!
Jól telt a farsangi,az a lényeg...
Sikerült holnapra éttermet találnod?

Timi!
Nagyon jó lett Ágika ágya!Ráadásul megoldódott az alvásprobléma is!Lehet,hogy túlságosan bezárva érezte magát a csajszi... :wink:

Rólunk:
Anna kezd okés lenni,nem volt már-még hasmenése.Viszont mint írtam már az étvágya nagyon pocsék lett.
Rolcsi picit köhög,de nem vészes,remélem nem is lesz az...
Norbival hálistennek semmi baj nincs,remélem,nem is lesz beteg.

Az internet szombat óta szórakozik,most is fél óra volt,mire fel tudtam lépni...
Képekkel még mindig lógok,de igyekszem majd felrakni!
Megyek,szórakoztatom aprónépet!
Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok!

Anna remélem meggyógyultok minél hamarabb.Ez az immunerősítő nem is hülyeség,általában étvágyat is gerjeszt.Azért jó,ha isztok,mert nem fog kórházba kerülni kiszáradás miatt a kisasszony.
Nem én voltam az Obinál.Itthon voltam az említett időszakban.
A szerelő mondta,hogy nehéz alkatrészt pótolni,hogy kivonul az Indesit.A hivatalos szervíz is már alig elérhető.Nem lesz az sem.Gondolom csak a gyártótól lehet rendelni külföldről.
Szandit nem láttam sehol.Nem is voltam olyan helyen mostanában.A Tescoban nem volt.

Ma voltunk boltban.Nem volt itthon hagyma.Utálom mikor egyvalami hiányzik,ha főzni akarok :twisted: .Paprikás krumplit csináltam.Még lehet lesz gyümileves is.Sok befőttet raktam el a nyáron,és lassan megint itt a tavasz.Kéne fogynia jobban.Rajtam kívül mindenki szereti is.

A mosogatógépet Tegnap a férjem levitte a szerlőhöz,mert helyben nem lehetett megcsinálni.A mosógép szárítós részét elvitte a szerelő,mert ahhoz is valami olyan kell,ami csak otthon van neki.Még jó hogy ettől tudok mosni.Csoda,hogy az ilyen kombi gépeknél ez most ilyen.Hogy egyik nélkül a másikat lehet használni. :roll: Nem jellemző.Mosni legalább tudok.Csak kerülgethetjük a szárítót :twisted: .

Na megyek ebédelni. :D

Üdv:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Na rendeltem Anna,Peti,Gergő könyveket az Alexanra kiadótól.Ha a kórházban lesz a Milán,akkor kapja meg az egyiket.Meg teszek el Húsvétra és a névnapjára is.Nem adom oda nekik.Az a kettő ami van,állandóan olvastatja a Milán.Még egyszer,ha a végére értünk.Nem tudja megunni.Még a Vidám mesék,amiről ugyanezt hallottam (az,ami nekünk is meg volt régen),aminek cicák vannak az elején.

Milán ma instant teát evett kanállal :shock: .Apának vettem,hogy vigye be melóba,de ő eszi. :shock:

Na megyek mosogatni.Hihetetlen hogy megszoktam már azt a curva gépet.És most,hogy nincs :twisted: :twisted: :twisted: !!!!

Üdv:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok Csajok!

Csak gyors körkérdés, mert szaladok a suliba.

Ti ittatok málnalevél-teát a terhesség utolsó heteiben?
Kicsit utánaolvastam, sok helyen azt írják, hogy megkönnyíti a vajúdást, talán le is rövidíti, mert könnyebb tőle a tágulás.

Van tapasztalatotok az ügyben? :)

Ha hazaértünk a suliból, és kész a tanulás, jövök!

Puszi

Judit
Kép
Kép
cinderella_
 
 


Szia Judit!

Én úgy tudom,nem az utolsó hetekben kell csak inni.A Milánnál az utsó hetekben ittam,hát csak 10 órát vajúdtam,a Jázminnal nem ittam,és pár óra alatt meglett.Én nem hiszek benne.Amúgy szorulást okozhat az van ráírva.Vagy valami olyasmi,hogy hasmenésre való :shock: .A Jázminnál a gyors tágulást az okozta,hogy ugráltam a labdán.De csak a fájások alatt.Két fájás közt nem.
Ki tudja mi a jó....Nincs recept rá szerintem.Ne járjon annyit az agyad!!!!!!(Könnyű mondani,mi?)Bent nem maradhat!!!!

Pusssz:Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Edit: Könnyű ám. :)

Úgy olvastam a 36. héttől javallják, hát ezzel már elkéstem, tekintve, már csak 1 hetünk van hátra (elvileg).
Bencét is túlhordtam, a tesókát most nagyon nem szeretném, nem hiányzik nekem, hogy ott feküdjek a kórházban túlhordással.

Kiűzzük valahogy. :)))

Persze tudom én, hogy csinálhatok bármit, jön amikor akar. Csak nem megy a fejembe, hogy ha teljesen nyitva vagyok, a lepényem már III. fokban érett, akkor mire vár még az én gyöngyöm? :)
Tán tapsra?

Suliból hazafele bementem a patikába, itt a sárberkiben szokott lenni mindenféle gyógyizé, mikor kértem a málnalevél-teát a nő úgy nézett rám, mintha kb. ciánt kértem volna, nagy kiszerelésben. Azt mondja: Á, nekik ILYESMI nincs. :)
Aztán felhoztuk az iskolatáskát a harmadikra (mondván a lépcsőzés is hasznos lehet már ilyenkor...), és átsétáltunk a Tescoban lévő Herbáriába. Ott kaptam, kemény 170 Ft-ért. :)

Mindjárt főzök is egy adagot, minimum csodát várok ettől a szertől. :)

Judit
Kép
Kép
cinderella_
 
 


Sziasztok!

ma viszem márkót a 2 hónapos vizsgálatra,és 2 oltást is kap...már most kivagyok,irtozóm a tűktől....remélem jól fogja bírni...lányomnál nem volt gond...
megyek is és felkészitem magam.....

szép napot
anda-vivibaba
 
 


Jó reggelt!

Igen,Andi!Akik rosszul viselik ezt az egészet,azok nem a gyerekek,hanem a szülők :? .Tesómék kisfia most volt kórházban.A műtétek előtt mikor teleszúrkálják a gyerekeket branüllel,az anyatigrisek a folyosón várakoznak,be sem mehetnek :twisted: .

Később jövök!
Edit

KépKép
nagyedit
 
 


Sziasztok!

Edit!
Köszi az Indesites infót,így már értem!
Milánt meg az instant tea után itasd meg jóóó alaposan,aztán ugráltasd kicsit! :lol: Milyen rendes gyerkőcöd van,hogy nem piszkol poharat! :wink:
Mikorra várható,hogy helyreáll a rend háztartásigép-ügyben?Tökre megértelek a mosogatógéppel kapcsolatban!Múltkor talán két napig kellett kézzel mosogatnom,na azt a káoszt... :oops: Hiába,a jóhoz hamar hozzá lehet szokni...

Cinderella!
Én semmilyen teát nem ittam szülés előtt,meg bogyót sem szedtem,úgyhogy sajos nem tudok segíteni Neked.
Amúgy a tapsot próbáltad már? :lol: Hátha tényleg arra vár ez az apróság... :lol: :lol: :lol: Kitartás,az utolsó napok telnek a legnehezebben!

Andrea!
Drukkolok,hogy minden jól menjen!De valószínüleg már túl is vagytok rajta!

Most mentek el a szerelők a UPC-től(nem volt normálisan internet-telefon).Majd egy órát itt voltak!Úgy jöttek be,hogy már nem lehet baj,mert rájöttek a hibára,meg volt törve egy vezeték,azt meg kicserélték.Ennek örömére mégsem működik semmi.Na,kimennek,ismét fel az oszlopra,eltelik negyed óra,jön be az egyik emberke,hogy bocs,el kell menniük,mert lelőtték az egész rendszert a környéken! :shock: De hamar visszaértek,még pötyögtek itt benn valamit,azóta működik minden.Remélem,most már így is marad!!! :twisted:

Képzeljétek!Tegnap derült ki,hogy Norbi megnyerte a "háziversenyt" a suliban természetismeretből!!!Annyira büszke vagyok rá!!!Ő fog menni majd a megyei versenyre!Olyan kis okos a buksija! :D
Az ebéd kész(pöri+tarhonya),ebédelünk,aztán pihi van.
Délután megyünk bőrgyógyra,Norbinak anyajegyet ellenőriztetünk.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
d.anna
 
 


Sziasztok.

Timi itt rendeltem a kiscipőt:
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/P ... ?#h9118049
Ma meg is jött. Kis könnyű, vékony de legalább bőr. Bentre tökéletes. Tavaszra mindenképen kell vennem a manónak egy másik cipőt.

Andi pici Márk hogy viselte a szurikat? Dávid nagyon keservesen sírt , de hamar meg tudtam vigasztalni. Amit soha nem fogok elfelejteni és apukája sem ,az az esett mikor bevittük a manót a korházba pár hetesen. Nem találtak vénát neki és szegénykémet mindenhol szúrogatták. Azt a kis rémült tekintet és azt keserves sírást. Kis szemecskéivel mintha azt mondta volna: Anya apa segíts!!!!!. … Még most is könny szökik a szemembe ha eszembe jut. Szerencsére ők elfelejtik.

Edit gyors javulást a mosogatógépnek. Lélekben gondolom ti is gyúrtok a 24-re.

CJudit én sem ittam semmit szülés előtt , a manó magzatvíz elfolyás után 7 órára meglett. Szóval én sem tudok hozzá szólni a dologhoz.

Anna gratulálunk Norbinak. Nagyon ügyes fiú, sok sok sikert neki a megyein. Jó hogy büszke vagy rá, csak így tovább. A kicsik is hamarosan rendben lesznek.

Velünk semmi extra. Szabadnapos volt a Zuram, kihasználtam és minden bele zsúfoltam ebbe a két napba. Vásárlás, mosás…… Ma fánkot is csináltam. Fini lett. Sajnos a vasalás következik. Neki is ugrok amíg a manóm alszik.

Este még benézek.

Melinda

Kép
dávidbaba
 
 


Sziasztok!

Melinda ne is mondd a 24-ét.Előre félek.Utána nem tudom,hogy visszük vissza kontrollra.Ha meglátja a kórházat,tuti nem lesz lelkes.
Tavaszig még lehet nőni is fog a lába Dávidkának. :D Könnyen előfordulhat.
Jó,hogy Apa otthon volt nektek.Nekünk is boltba kell menni este.Kinder tejszelet meg Pingui (amit azóta eszik a Milán,mióta az a kedvenc reklámja,azelőtt meg sem kóstolta).Valami vacsorára való,de már ötletem sincs mi.

Anna nagy gratula Norbinak.Büszke is lehetsz rá!!!Megértünk,ha dagad a melled!!!
Az anyajegyek miatt részvétem.Nekem rengeteg van és úgy utálom őket!!!! :twisted: Le is lett szedve egy-kettő.Férjemnek alig van.Remélem a gyerekeknek sem lesz sok.Milánon már jönnek elő :( .

Megjöttek az Anna,Peti,Gergő könyvek.Rendeltem sokat.6 db-ot, meg egy mondókásat.Egyet Milán megkap a kórházban.Majd a nyuszi is ilyet fog hozni,meg majd kap a névnapjára is májusban.Nem kapják meg rögtön.Amúgy találtam fent oldalt és azon is vannak mesék,dalok,versek,színezők....mindenféle. www.annaespeti.hu
Jó nem az egész könyv,de egy csomó mese fent van és olvassák is.Még csak azt sem kell nekünk.Meg van Bogyó és Babóca.Azt is ugyanaz a nő (Bartos Erika) írta.A Milán mindig azt mondja,hogy az ő és a hugi :D .Imádják.

A mosógép ma délután vagy holnap reggel lesz kész.A mosogatógépet még nem tudom.Lehet apa egyik ismerőse meg tudja csinálni az elektronikáját.Ha nem akkor a mosógépszerelő továbbküldi xy-nak,az 21ezer Ft.Még nem tudjuk mi legyen.Már nem is izgat.Túltettem magam rajta!
Bár apának szóltam tegnap,igyon az én poharamból,mert akkor nem kell annyit mosogatnom! :roll:

Na megyek....
szép napot!
Ja!Móni ugye nincs baj,hogy orvoshoz kellett menned meg vérvételre?!

Üdv:Edit

KépKép
nagyedit
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?