Hello!
Képzeljétek veletek álmodtam!Szerintem midenki benne volt, hiánytalanul!:)
Elhatároztam, h elsétálok a párommal a boltba, hetek óta nem voltam rendesen kinn, csak az udvaron, mostmár csak sétálgathatok egy kicsit.Nagyon fáj a medencém, csípőm, biztos jót fog tenni.Ezzel a rohadt köhögéssel meg már nem tudom mit csináljak..meg tegnap vettem észre ,h majdnem egy egész üveg nasivin elfogyott 10 nap altt..
Alvás:kaptam egy tök jó linket Aarnikától, szerintem ebben minden tudnivaló benne van, aztán úgyis a saját tapasztalat és a baba igénye dönt.Ha van egy félórátok érdemes elolvasni.
http://egyuttalvas.blogspot.com/
De tényleg, veszünk ágyat, aztán majd meglátjuk, lényeg, h lesz lehetőség, amibőől választhatunk.
kérdés:az normális, h most már sokat gondolok a szülésre?Állandóan ezen agyalok..hogy nehogy mégegyszer olyan szörnyűséges legyen..összekeverednek a dolgok..
Kocsiról levettük a huzatot, olyan hülyén van megcsinálva, h nem fér minden része a mosógépbe, a merevítések miatt.Azt Ti hogyan mosnátok, kádban áztatva?
Bettiii, egy hónapon belül vagy, aztaaaaa.Még mindig alig hiszem el.Az járt tegnap a fejemben, h mikor bennt voltam ősszel, volt egy nőci, aki 34 hetes volt és mondták neki, akkor sincs baj, h jön a baba(visszatartáson volt), hazaengedték, egy pár nap múlva jött szülni, 35 hetesen, még csak le se vitték a picre.És az már csak nekem is két-három hét.Jó tudom, h pici még, kb 40 centi és 2 kilo körül, de nekem ez már olyan távlat, amit el se tud képzelni sok ember.
Nagyon várom a szerdát, látni a babát, már olyan erős, csak bámulok, mekkora mozdulatai vannak!!!!
Any,mivel lett tele a hócipő?Gyere,mesélj!
Egyébként panelnál a házmester ,hiányában a közös képviselő dolga a csúszásmentesítés.
Winchi, azért röhej nem, h főútvonal lezárva..és most már nem lehet használni az aba felé vezető mellékutat, mert megvette a területet egy olasz és magánterület lett.Egy út, basszus!!!Szerettem arra biciklizni, úgy szoktunk menni Abára fagyizni!
Lara,drukk a szmészhez és én is úúúgy mennék shoppingolni.
Naspi, szerintem sincs elkésve a beszéddel.Főleg fiúnál.
Meg egyébként annyira másképp cseperednek, nem lehet sablont húzni rájuk.Exbarátnőm fia márciusban 3 éves, és még egyáltalán nem bilizik, még egyszer sem kakilt, csakis pelusba, pedig bölcsis.Én meg már két és fél évesen szobatisztán oviba jártam.Szóval nagyon mások.
Na, megyek befogom a számat..