Új privát üzeneted érkezett!

a videó Domiról valahogy nem akar megérkezni..... ÚÚÚtálom a vipmail-t.........

KépKép[/url]
domi06
 
 


Milyen ügyes babák vannak, már fordulnak, nálunk jele sincs, h ez Domit érdekelné, sokkal inkább lefoglalja, hogy vajon, csak egy ököl fér be a szájába, vagy esetleg kettő, és ha ez is megvan, talán még a könyöke is befér... :shock:

KépKép[/url]
domi06
 
 


Domi, tök ügyi, Áron még csak a bal öklét tömi. Ez jelntheti, h. balkezes?
Dominik a forgolódást a kezei utánra tartogatja :lol:
Vendég
 

 
 

Judy, ilyenkor még nem egyértelmű, de lehet, h kis művészlélek lesz akkor Áron. 8)
Nekem az összes bal kezes ismerősöm festő, zenész, stb...

KépKép[/url]
domi06
 
 


Hát, nem tudom, Apja is balos, de inkább a sportra és a horgászatra van affinitása :lol: :lol:

Majd meglátjuk...
Megyek, megnézem jött-e video, bár még Briell-ét sem láttam, karbantartás miatt :cry:
Vendég
 


Na jó akkor nem csak az én csemetém eszi az öklét. Megőrjít, hogyha valaki látja, egyből rávágja, hogy biztos éhes! :roll: Nem hiszik el, hogy ha telezabálja magát akkor is tömködi az öklét a szájába. inkább a balt szereti enni, de van, hogy a jobbal is próbálkozik. Szóval egész nap eszi, rágja van, hogy a cumi se kell inkább az öklét ízlelgeti egész nap... :P :lol: Sokszor rákoncentrál, néz, lassan a szájához emeli, mejd mint egy kis cápa ráharap! :lol: :lol:

Joakim, is elég mozgékony babóka, nálunk pont a fordítottja történik! Noel reggelente tornázik, felhuzza derékszögbe a lábát kinyújtja maga elé a kis kezeit és így gurigázik, majd a megfelelő lendület után az oldaláról a hasára gördül!
Vendég
 


fél 4 körül vendégeink jönnek, persze, h Domi még szunyizik, és mire ideérnek iszonyatosan éhes lesz, pedig már fél 3 körül evésidő volt, most adhatom a lefejtet cumisüvegből..... :evil:

Persze most hiába próbáltam ébresztgetni finoman, folyton visszaaludt, bezzeg mikor azon aggódok, h csak most ne ébredjen, mintha érezné, már ki is ugranak a szemei! :twisted:

KépKép[/url]
domi06
 
 


Nálunk csak kaja után van ökölrágás :lol: De csak büfizés közben, magától még ritkán viszi a szájához. Viszont a cumit visszakézből úgy vissza tudja dugni a szájába, hogy csak lesek :lol: 8)

Fordulni nem tudom, mikor fog. A hasra fektetéshez ritkán találom el a megfelelő hangulatát :(

Na, annyit irigyeltem Gio alvóbabáját, hogy kaptam egyet :lol: Már napok óta nem hajlandó az oldalán feküdni, de most úgy raktam le, hogy észre se vette. Az előbbi evés után még beraktam a pihiszékbe, hátha fel tudom kelteni, de semmi. utána kimentünk sétálni, még egy óra alvás, aztán fél óra bohóckodás a pelenkázón, hogy jöjjön a kaki. Azt fel kellett volna venni. Drukkolok, hajrázok, tornáztatom, bolondozok neki, de meg is lett az eredménye 8) Viszont most már meg sem kíséreltem ébren tartani. :? Tegnap este is a szokásos visítással raktam le, és mire az apja beért a szobába a cumival, a leány elájult, és utána aludt öt órát.

briell
 
 


MAnocskak
gratulálok a forgolódó ifjúhoz!! NAgyon ügyes!

Megjöttünk uhuról, minden rendben, azaz az epehólyagban van mészlerakódás, de azt mondta a doki az kiürül és semmi köze az étkezéshez. 3-4 hónap múlva ismét ránéznek. Refluxra azt mondta minden kicsine laza a záróizom, de kinövik, ezért nem kell ritkítani a kajákat. Persze ezerszer megbántam már hogy ráálltunk a 4 óránkénti evésre akkor is ha az elején tök jól ment minden és még fejtem is, Dóri sem sírt cicin
Mindenesetre ismét bezsebeltük a dicséreteket, mert a kiccsaj végig figyelt - intha értene mindent és vigyorgott:-)
Szval most etetem amikor tudom és leszarom a szabályokat. Így változnak a dolgok. Őrület nem? Minden hétre jön vmi változás . Ami egyik pillanatban szentírásnak tűnik, a másikban elvetjük...De talán ettől szép és izgalmas az élet is :D
Vendég
 


Briell
dejóóóóóó!!!!!
Vendég
 


Briell, szuper, h ilyen kiegyensúlyozott Emi, gondolom így te is az vagy!!! :D

Gio, örülök, h semmi baj, most legalább menyugodtál, és biztos Dóribaba is boldog lesz, h vége a szentírásnak! :D

KépKép[/url]
domi06
 
 


nem sajna nem boldog egyelőre mert egész délután üvöltött mikor cicire tettem...Erre nem tudott a doki okosat mondani, talán majd holnap a védőnő. Már mindent kipróbáltam: cici lemosása, pozíció váltás, közben böfiztetés , sétálgatás, határozott cicire nyomás - ez kegyetlenül hangzik, de legalább elértem hogy szívjon 40et....3 óra kihagyás után azért ez rohadt kevés. én meg egyre idegesebb vagyok persze , úgyhogy most is hasratettem a kiságyba és látom már be is aludt.
Vendég
 


Na amit írtam elszállt. :twisted:

Szóval:
Visszaolvasni most ne hari, de se időm, se kedvem.

Ma volt oltás, Anna olyan hangon sírt, amilyet én még nem is hallottam tőle. És most először könnyekkel sírt. Én majdnem belehaltam. Kész vagyok. Totál. Most alszik a Drágám. Izgulok hogy ne lázasodjon.

Azután én is voltam a kínpadon, használatba került a Mirena. Nahát.... nem mondom milyen volt. De most már kezdem "nem érezni" De elég nyűgös vagyok mára, úgyhogy lehet hogy ma belőlem ennyi volt, nem rontom a közeget az apjafasza hangulatommal.

Majd holnap visszaolvasok és jövök.

Sziasztok Csajok és Babák!
Vendég
 


Gio, hál Isten hogy az uhu jól sikerült. Mondjuk, amit írtál most az nem hangzik soknak, hátha a védőnő mond valami okosat. Sajna nem tudsz mit csinálni, ha ő így akarja. És nyugi én is nyomtam már rá Noelt a cicire, mert nem akart enni, szóval ismerem ezt az érzést, de ha muszáj.... :? Kitartás! Még megpróbálom megkérdezni, hogy mi lehet ez, a mindenttudó nagymamámtól!

Kriszti, nekünk ugyanez volt! Ügyesek vagytok és kényeztesd most pár napig a kishercegnőt. Ha adod neki a kúpot, nem lesz baj!
Vendég
 


Gio: na, a lényeg, hogy nincs gond. Akkor a kétórás etetéssel most nem sír annyit Dóri?

Domi: azért nálunk is pont az van, mint nálatok. Vannak jó napok, és rosszak. Az előbb megint felébredt kakilási ingerre. Nagy sírás rívás után újabb anya által lenyomott félórás stand-up comedyvel sikerült megnyugtatni, sőt egy-két vigyort is kaptam. Aztán letettem aludni. Most megint sikongat a maciknak, és előbb hallottam egy hatalmas rottyantást. Nincs kedvem már megint pelenkázni :oops: :oops: :oops:

Kriszti: remélem, Anna nem lázasodik be. Mi két hét múlva megyünk oltásra. Emi tök sokszor sír könnyekkel :(

briell
 
 


Gio, de jó hogy nincs semmi gáz!
Tudom, nem vígasztal, de Áron is csinál ilyet. Ma a "déli" evésnél alig evett, utána játszani akart, majs 1 óra múlva ismét evett egy adag semmit, és aludt 2 órát. Miko ébrdt, megevett 130-at.
Enyhén szólva hektikus minden téren.
És ő sem hízott annyit idáig, mint múlt hónapban.

Kriszti, szegénykéim, drukkolok, hogy Anna ne legyen lázas. Ha lesz erőd, írd meg a te "kínzásodat" levlistára!

Briell, ügyi a kis Emi is! :lol:
Vendég
 


Kriszti fél kúp Annának, bújjatok össze és vigasztaljátok egymást! Én az oltás napján vele aludtam, így én IS nyugodtabb voltam.

Gabi
Vendég
 


Csilllag, hol vagy?
Gombi?
Vendég
 


Itt vagyok lányok. Gyorsan visszaolvastam, de alig jegyeztem meg valamit olyan kába a fejem. Bocs, ha nem reagálok.

Ma voltunk vérvételen ami szörnyű volt. :cry: Multkor rögtön eltalálták és csak addig sírt amíg beleszúrták a tűt aztán csönd, hát most össze-vissza mozgatták a kis kézfejében nem akart jönni, persze olyan keserves sírás közben, hogy a szivem szakadt meg. :cry: :cry: :cry: Én fogtam, egy másik nő lefogta a kis kezét, a harmadik szúrta. Egy idő után én is elkezdtem bőgni, mert már nem bírtam látni a szenvedését (most is sírok ahogy visszagondolok rá) és bocs, de a taknyom már csurgott, de nem tudtam fölnézni és kérni a férjemtől zsepit, csak puszilgattam a fejét és bújtam hozzá. :( Soha többet nem akarok ilyet!!! Remélem a csütörtöki oltás ehhez képest kis kellemetlenség lesz csak...
Aztán elmentünk anyukámékhoz, aztán anyósékhoz és persze mindenki ezerrel gügyögött, magyarázott a gyereknek -amit akkor nem bántam annyira, legalább érezte, hogy mindenki foglalkozik vele- de most már látom a hatását. 6-kor már olyan fáradt volt, hogy éhesen is elaludt volna, de gondoltam a mai nap után az a legkevesebb, hogy jóllakottan aludjon el, hát megszoptattam, de azóta nem tud elaludni. Nézelődik a kiságyban -szerencsére nem sírdogál- de szerintem annyira aludna. Nem tudom mivel tennék jót, ha fölvenném vagy hagyjam ha elvan magának? Úgy szeretgetném, de lehet már sok neki az ingerből. Kár volt elmenni ennyi helyre, de örültünk, hogy már járhatóak voltak az utak és már nagyon hiányolták a nagyszülők is, ráadásul össze volt cuccolva a kocsiba. :roll:

Úgy szeretném látni a videókat, de már nem biztos hogy lesz erőm megnézni. Sajátomhoz hozzáfűzöm, hogy nem fordult babó -esze ágában sincs- csak befelé lejt a kanapé és elgurult. :)
csillag25
 
 


Csillag, sajnálom, hogy nehéz napotok volt, az oltást én is alig bírtam ki sírás nélkül, pedig az gyorsan ment... :(

Ma Domi megint kissé nyűgös volt, remélem holnap jobb lesz!

A mi videónknak nyoma sincs, de már nincs türelmem szórakozni vele.... pedig kiírta, h elküldte a videót.... :evil:

KépKép[/url]
domi06
 
 


Sziasztok!
Judy, köszönöm, vagyok, de ma egész nap rajtam volt a kislányom.. a hétvége hatása, szombat estére teljes sokkot kapott, hajnalig sírt... vasárnap is max fél órákra aludt el, a többit írom inkább levlistán..
Vendég
 


Csillag, Gombi, Najda hogy vagytok? Hogy telt éjszakátok?

Én jöttem újságolni, hogy Zalán ismét a régi, nyoma sincs a kétnapos nyűgösségnek. Most is alszik, kétszer kelt eddig este 7 óta :) Csak anyuka feje fáj már megint :( Ittam kávét és visszafekszek... Hátha megúszom orvosság nélkül, mert ugyebár azt nem lehet enni szoptatás alatt....

Gabi
Vendég
 


Nekünk is jó éjszakánk volt :) Egész jó, hogy éjjel kettő után ötkor kel. Így amíg mi reggelizünk (ilyenkor felkelek, hogy férjemmel együtt tudjunk enni reggel), ő a pihiszékében figyel, és az apját is láthatja, nem csak este a fürdésnél.

Gabi: nekem a dokim azt mondta, algopirint nyugodtan lehet bevenni. A kórházban is azt adtak. Én első napokban napi kettőt beszedtem, annyira fájt mindenem. Mondjuk akkor még Emibe is nyomatták a fájdalomcsillapítókat :? De azóta is volt már, hogy egyszer bevettem egy felet.

Gombi: hétvége :( Rokonoknak: :evil:

briell
 
 


Sziasztok!

Csillag!
De sajnálom!!! Nagyon rossz lehetett!!!

Gabi!
Én sajnos megfogadtam a drnő tanácsát, hogy semmiképpen ne adjak neki előre kúpot. Értem én, hogy miért mondta, hiszen a kis immunrendszerét hagyni kell (kéne) kibontakozni, de meg is bántam, mert Anna este 8-kor már 38 foknál tartott. :cry:
Szegénykém annyira kis sírdogálós volt, és panaszkodott is nagyon, rengeteg panaszos szontyogós eggö-t hallgattunk. Én is bőgtem mint egy hülye. És persze szidtam magam hogy nem kapott időben kúpot, hogy ezt megelőzzük. Aztán persze gyorsan megkapta, ami szépen le is húzta neki, de csak nyögött, nyöszörgött addig, nem tudott elaludni. Viszont a kis "önálló" Annám hál'Isten rajtam lógva elaludt. Most annyira éreztem hogy nagyon szüksége van rám. Fél 10-kor már aludt, és egész reggel hatig húzta, és azóta is nyomja egy kiadós cicizés után. És érzésem szerint nincs láza.
De Csajok, aki még előtte áll, tényleg adjatok neki kúpot. Annyira rossz érzés volt! Én meg nem előztem meg! :oops: :cry:

Na de a lényeg hogy jól vagyunk! :)

A magaméról majd levlistán.

Örülök, hogy Zalán "megjavult" Csak egy is nyüszi volt! :D

Gio!
Örülök hogy pozitív kimenetele lett a 2óránkénti kajcsizásnak és az uhu is jó lett!!!

Mindenkinek köszönöm az aggódást!!!
Vendég
 


Kriszti! Szegény Annácska, remélem most már jobban van!Sok virtuális puszit küldünk neki Noellel. Képzeld lejátszottam neki a videóját és széles vigyorral nyugtázta milyen jó csajt mutattál nekem anyu! Nagyon komoly volt! Nem hittem el, hogy így reagálnak egymásra. Majd a többiekkel is megpróbálkozom, csak sokszor nem tudom megnyitni, amikor kéne... :?

Képzeljétek, anyukám jött volna ma két szopcsi között vigyázni Noelre, hogy tudjak ügyet intézni és szegénykém belázasodott! Remélem semmi komoly, mert be van oltva minden ellen, meg egy csomó immunerősítőt szed, mert sajna van illetve remléjük már csak volt egy komoly betegsége (sajna a cicijébe volt tavaly előtt daganat, de megműtötték és már tünetmentes minden kontrollja jól sikerül, ezért hálát adok Istennek),de mostanába sokat idegeskedett és valamit bekapott... Mi voltunk náluk vasárnap egy röpke ebédre, de akkor fogta Noelt.. Remélem nem kapott el semmit mackókám, mert akkor megőrülök. Egyelőre nekünk nincs lázunk, meg jól eszik, alszik, szóval reméljük nem lesz baj. Anyum azért megy délután orvoshoz és nem is jön a héten hozzánk... :?
Vendég
 


Gabi, nekem is fáj a fejem, remélem csak az idő miatt.... Ha durvul a helyzet én tuti bekapok egy algopyrint, ahogy Briell írta, mert terhesség alatt is azt szedtem, meg a kórházba is zt attak mert az epidurál után majd szétrobbant a fejem a 3.-4. napon. Meg ha nem veszek be semmit, akkor nekem a hányásig fáj... Bocsi a megfogalmazásért, de tényleg így van. :?

Briell, tök jó, hogy együtt tudtatok reggelizni egy jó éjszaka után! Az élet apró örömei.. :D
Vendég
 


Köszi az érdeklődést GAbi, egész jó volt az éjszaka. :wink: Este végül is hagytam nézelődni, lecsendesedni és 9 körül el is aludt. Kicsit izgultam, mert már 6 körül volt a kajcsi, de 11-kor mi is lefeküdtünk, mert nem jelentkezett szopira. Fél 3-kor kelt a kis drágám, szóval jó sokáig kihúzta az esti evéssel. :) Akkor kiszívta a bedurrant ciciket, de éreztem, hogy nedves a ruhája, így ruhacsere félhomályban. :roll: Aztán persze nem akart elaludni, nyüglődés, popsihurcolás amit nem is bántam nagyon, este úgy is hiányzott a hozzábújás. :oops: Reggel fél 7-kor ébredt szopira, aztán még fél 8-tól visszatentélt 9-ig. Most itt sírdogált szegénykém, szerintem a tegnapi nap hatása, így ringattam, nyugtattam, de ismét hív... Megyek is.

Együttérzek az oltás miatt szomorkodó anyukákkal és a nyűgös csemetékkel. Puszilgassátok sokat őket, annyira kell nekik a törődés ilyenkor.
Egyre inkább úgy érzem (az oltás körüli eseményekből) hogy itt csak fantasztikus, gondoskodó anyukák vannak, akik minden elismerést megérdemelnek.
csillag25
 
 


dupla vonalzó fertőző :oops: :lol:

Mi is bújós napot tartunk. Azon gondolkodom, hogy talán azért, mert hétvégén szinte csak apjánál volt. Én akartam így, mert hétköznap tényleg csak a fürdés közben látja, meg fogja a lányát. És szombaton pl. tök nehezen tudta megnyugtatni, de vasárnapra visszaállt közöttük a harmónia :D
Sok a pocifájás még mindig, pedig először a legújabban kipróbált sab simplex jónak tűnt... De most megint sokat kínlódunk. :( :( :(

No ennyi ment fél kézzel :lol:

briell
 
 


Micsoda csönd van ma itt!
Vendég
 


ááá, most én is azon aggódok, hogy beteg a gyerek, annyit alszik... Reggel 8 óta csak annyit volt nyitva a szeme, amíg enni kezdett. Vagy sír, vagy alszik. Csak a karomban nyugszik meg, de ott egyből beájul. :( Végre nincs hasmenése (kb 4 napig az volt), de minden kakilás előtt nagy sírás. És sajna utána sem hagyja abba. Iszonyatosakat kuruttyol a hasa folyton. Túl sokat eszik vajon?Ömlik ki a szájából a tej, amikor végez, még a nadrágomat is eláztatta. Vagy csak az lehet a baj, hogy ma nem tudtam adni a nutritont, mert már lejárt, a gyógyszertárba meg még nem jött meg? :?
:cry: El vagyok kenődve egy kicsit. Ágyába le sem teszem, mert túl gyakran ébred sikítós sírással, amiből vagy visszaalszik vagy nem.
Utálom, hogy egyedül vagyok itthon, nincs aki segítsen :cry:

briell
 
 


Briell
azt miből tudod megállapítani hogy hasmenése van? Bocs lehet hülye kérdés, de amúgyis elég híg a kakijuk, én nem tudom egy csecsemőnél milyen a hasmenés?
Drága kis Emi. Ha ritkábban eteted? Vagy nem lehet mert sír? Mert nekem a dokinő azt mondta mikor így felbukott soxor Dóriból a tej

Ma nálunk is volt a védőnő és Dóri produkálta a 2 percig lazán szopcsi majd visítás.(legalább látta miről beszélek) Azt mondta a nő hogy egyértelmű hogy ilyenkor becsikar a hasa, ki kéne próbálni evések előtt az infacolt pár napig. Még várok 1-2 etetést meglátjuk mi lesz, mert éjjel és délelőtt nem csinálja ezt csak délután.
Vendég
 


Briell,
hát abszolut együttérzek...
Én konkrétan fullegyedül vagyok hajnaltól késő éjjelig :? , a pocak-gondokkal pedig nem lehet mit csinálni. Ettől mondjuk eléggé kész vagyok, mondtam az orvosnak, hogy a kutyának tízezrekért veszek havonta gyógyszert, hogy a diszpláziás fájdalmát csökkentsem, a gyerekemért meg gyakorlatilag bármire hajlandó vagyok. De ez a fantasztikus orvostudomány csecsemőink emésztési fájdalmain nem tud segíteni, igaz, szívátültetést már végeznek... :evil: Nézzük végig, ahogy az első x hónapjukat végigkínlódják a fájdalomban... Na ez az, amiért meg tudnék gyilkolni valakit, hogy ez így van!!!!!! :evil: :evil: :evil:

Kép
apkata
 
 


Gio
nekünk ugyanígy van/volt a szpoiközbeniüvöltés, totál, és az emésztésével függ össze. Amikor telítettebb az alsó bélszakasz, akkor ordít.

Kép
apkata
 
 


Kata
nálatok még tart a hasfájás? Te adtad ezeket a szereket a kicsinek ugye? (Infacol, Espumisan) Nem hatott?
Vendég
 


Briell ha csak 1-2 napig alszik többet Emi, akkor semmi gond :) nálunk így kezdődött a jó kisfiú időszak :) Első napokban aggódtam, miért alszik ennyit... azóta meg állandóan ennyit alszik.
Bízom benne, Nálatok is ez-az időszak következik!

Kata igazad van szóról-szóra. Sajnos :cry:

Kriszti én beszélgettem a fiammal és kaját készítettem a nagyoknak. DE mostmár itt vagyok!
Sajnálom, hogy rossz éjszakátok volt, a következő oltásnál remélem jobb lesz!

Gio érdekes amit írtok, és az, amit Kata is ír. Talán Csillag is írta, de nem biztos, hogy ő volt :oops: hogy akkor bukik sokat a gyerek, amikor a belei telitődve vannak... Lehet benne igazság, ha végiggondolom, az én gyerekem mikor szokott bukni :(

Gabi
Vendég
 


Gio,
nálunk annyiban tart a hasfájás, hogy vannak hasfájósabb, és vannak jobb napok. És a hasfájós napok sem olyan vészesek már, csak a napirendet nem tudom olyankor tartani, mert sem aludni, sem enni nem tud réka olyankor normálisan.
nekünk az infacol hatása = a nullával, az espumisan az bevált, a gripe watertől megy a hasa (ez úgy derül ki hogy szemtanúja vagy egy kakilásnak a pelenkázón és olyan híg ami kijön belőle mint a víz, nem olyan kenőcsös mint normálisan.), de van, hogy ennek ellenére is ahhoz folyamodok.
Amíg nem rendeződik magától az emésztőrendszere, addig kinlódunk. :?

Kép
apkata
 
 


hát, legszívesebben már nem adnék neki enni, hogy ne fájjon a pocakja :( De atomóra van beépítve a kicsikébe :lol:
Mi adtunk espumisant, infacolt, most sab simplexet. Ideig óráig mindegyik hatásosnak tűnt. :?
Hasmenés nagyon-nagyon folyós. Kórházban is volt, ott tudtam meg, mi az, amire már azt mondják, hasmenés. Normaflor helyrehozta.

Gabi: bíztató :D

Még jó, hogy az anyán alvás csökkenti a pocifájdalmat! :D :D :D Csak kicsit be van korlátozódva a mozgásterem :lol:

briell
 
 


Lányok!

Az infacol és espumisan közti különbséget az én racionális agyam nem fogja :shock: mindkettőben ugyanaz a hatóanyag, mennyiségre is. Az infacolt előtte kell adni, az espumisant ha jól tudom, kaja közben.
Ki,- és hogyan adta/adja? Adjunk tippeket Gio-nak mielőtt elindul a gyógyszertárba...
Vendég
 


Infacolban elvileg több a hatóanyag. És azt jó egyszerű beadni a fecskendőjével. Az espumisan meg finom :) Ja, én mindkettőt előtte adtam.
Van egy Lefax nevű csodaszer, de német. Elvileg jobb gyógyszertárakban lehetne hozatni.Férjemnek még nem sikerült ilyet találnia. Kórházban ajánlotta egyik szobatársam. Egyszer adott is belőle, tényleg hatásos volt.

briell
 
 


Gio, nagyon stzép lehetett a Keresztelő, Dóri is irtó helyes volt.
Gombi, sjnálom a hétvégéteket, remélem, Maja már megnyugodott.

Enyém gyerök megint elromlott. Ha nem is volt nagy rendszerünk, az azért tuti volt, hogy kaja után játék, majd fél órán belül kaki, utána pukik, amivel jár az ordításos sírás.
Ma, egész nap baja volt. Cicin is sírt, aludni sem aludt, tápi sem kellett. Levittem sétálni, ott serm aludt be mélyen. Feljöttünk, etettem, elaludt 3 korty után,ottmaradtam vele. 5 perc múlva felriadt, megnézte ott vagyok-e és aludt tovább. Ezt még 2x, most még alszik, de már félek, mi lesz, ha megint nem eszik..
Vendég
 


Briell, mint írtam, veled érzek, És Kata, veled is.

Gio, azért délután és este van ez, mert mint a felnőtteknél is este jön a betegségben sok tünet. Délelőtt még frissek, nem viseli meg őket annyira. Állítólag...
Nekem sem az infacol, sem az espumisan nem tűnt hatásosnak, a gripe-t még adom, de kaja után, kb napi3x. Többször nem merem, mert tényleg hajt.
Vendég
 


Infacolt már hetekkel ezelőtt vettem hogy legyen itthon ha bármi van és nem tudok lemenni, ne szenvedjen. De nem adtam még eddig neki.
Most is húzom még. Bár nem akarom persze hogy szenvedjen, de amíg van esély arra hogy mehetnek a dolgok szerek nélkül addig húzom. MOst sikerült megint szopcsiznia sírás nélkül. Lehevertünk a nagyágyba és játék közben már nem tűnt ijesztőnek a "hasfájást okozó" cici:-) Csak melós így az életem...no de biztat hogy nem vagyok egyedül , mindenki megjárja kicsit a hadak útját míg kitapasztalja mi a jó. NO meg Dóri most is szundizik pl. a kiságyban. SZval a cicizésen kívűl nincs vele gond, ellenkezőleg. Persze ez változhat tudom bármelyik nap, hisz eddig a hasa se fájt...
3 hétig bukott a mohó evéstől, most szelek gyötrik szintén a mohó evéstől. A kis hedonista:-)
Vendég
 


Kriszti, egyetértek, én is elkövettem azt a hibát, h nem adtam kúpot Dominak, és Ő is nagyon belázasodott, nagyon sajnáltam, következő oltásnál én is máshogy csinálom!!!

Kata, mennyire jól fogalmaztad meg ezt a hasfájós dolgot, tényleg hihetetlen, h már klónoznak, de a baba hasfájása megoldatlan..., :roll:

Akkorát sétáltunk a városba, olyan jól esett, még kávézni is voltunk, Domi az egészet végigaludta, még most is durmol a hordozóban, már fél kettő óta .... :)

KépKép[/url]
domi06
 
 


Domi
hogy én hogy imádom Pécset!!! Olyan klassz séta lehetett.

Képzeljétek, a kórházban 54 centinek mérték Dórit, de furcsállottam hogy még mindig hordjuk az 56os ruhákat is miközben láthatóan eléggé megnyúlt a kisnő, így ma lemértük a védőnővel és most 54 centi :-) Mondta hogy szerinte 50-51 centivel születhetett.
Vendég
 


Gio, most egy katasztrófa Pécs, minden lezárva a felújítások miatt, viszont ha egyszer készen lesz, akkor tényleg gyönyörű lesz!
Majd nyáron tök jó lesz, ha esetleg leugrotok, és akkor sétálunk a babókkal a szép új főtéren! :D

Mi 61 cm-ek voltunk a 2 hós mérésen, és most anyu szólt a hétvégén, h úgy néz ki a gyerek a rugiban, mint egy kötözött sonka, ad lóvét, csak vegyek már neki újakat, nekem fel sem tűnt, csak utána, mikor jól megnéztem, hááááttt, tényleg erotikusan feszült már rajta.... :oops: :lol:

KépKép[/url]
domi06
 
 



Szép méretek mindenhol!
Gio, azért lehetett, mert a babák a kótkázben még össze voltak gömbölyödve, és kanyarban mérték őket.

Domi, csak sikerült a vonalzó :lol:
Vendég
 


Kórházban-jól melléütöttem :shock:
Vendég
 


lassan, de biztosan összejött :lol:

KépKép[/url]
domi06
 
 


Gabi
én meg sem akartam venni az espumisant mert hogy úgyis ugyanannyi benne ugyanaz a hatóanyag, de megvettük, és az használt... :shock: A gyógyszerész családtagok azt mondták, hogy mások a segédanyagok, és ez is befolyásolja... énnemtom

Kép
apkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?