Új privát üzeneted érkezett!

Wepe! Szívből gratulálok, és minden elképzelhető jót kívánok az élet minden területén nektek! Nekem is tetszik a Zotmund név :)

Fitie, annyira helyes-édes a kis krapekod, hogy csuda! Gyönyörű szép babó!!! Remélem kislány lesz a következő!
babszi

Szia Wepe, gratulálok Nektek, sok boldogságot és örömöt kívánok. Nagyon szép, különleges nevet választottatok.

Rili, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de ahogy a többiek is mondják, nem szabad elkeseredni, menni kell tovább és remélhetőleg nem lesz szükség lombikra, hanem a akár a következő inszem sikerül.
Vendég

Wepe!

Apával együtt tiszta szívünkből gratulálunk a kis herceghez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó egészséget a babának és neked is!!!!!!!! :D :D :D

Nekem is nagyon tetszik a Zotmund név! :)

Kép

Mindenkinek szép napot! :P

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Wepe!
Aztamindenitneki :D
Gratulálok nektek, sok örömet, jó egészséget kívánok! :)

Tábla
Kép
sonjus

Csajok, ti jobban tudjátok, de Tücsinek nem az 5. lombik sikerült?
babszi

örömmel jelentem, hogy voltam Tanárúrnál, és kezdjük a 3. inszemet.Kaptam 7 db merionalt.Jövő hétfőn kell visszamennem, gondolom utána hamarosan inszem.
Bizakodom! :)

Szép napot mindenkinek.
rili

Rili :) szuper hír! hajráááá!

Lányok! Valaki felhomályosítana engem, hogy pontosan hogy is néz ki ez a long protokoll? Annyit tudok, hogy 21. napon vérvétel! Utána? Nem tudom, hogy mikor és ki írja fel nekem a szurit, gyogyit? Mikor kell az első gyogyit szedni, és az első valamit szúrni? Azért is kérdezem, mert nekem péntekre fog esni a 21. napi vv.
sonjus

Rili! Szuper, ez a beszéd! Drukkolok!

Szonjus! A long protokol úgy néz ki, hogy a ciklusod 21. napján elmégy vv-re, ekkor megkapod a recepteket a szurira meg azokra a gyógyszerekre, amiket szednetek kell a pároddal együtt. A long protokollnál nagy valószínűséggel Decapeptyl-t fogsz kapni, azt szúrod napi egyszer a következő ciklusod 3. napjáig folyamatosan. Ekkor kapod meg a kezelőlapot is, amelyen szépen napokra lebontva be lesz jelölve, hogy mit hogyan csinálj. A 3. napi vv alkalmával pedig megkapod a többi receptet. Ekkor mondják meg, hogy mikor kell menned az első UH-ra. de a kezelőlapodon be is fogják jelölni. Ekkor ugye megnézik, hogy hogyan is állnak a tüszőid, a nyálkahártyád. Ennek függvényében döntik el a Tanár úrék, hogy melyik szurit fogod kapni tovább, lehet, hogy változtatnak majd, lehet, hogy nem, ez attól függ, hogy a stimud hogyan halad. Lesz még két-három UH-d ezután is, és amikor megfelelőek a tüszőid, akkor megkapod a tüszőrepesztőre a receptet, amit a punkció előtt két nappal este 7-kor kell megkapnod. Van olyan tüszőrepesztő szuri (pl. Otrivelle), amit a hasfalba kell szúrni, ezzel nem kell ügyeletre vagy házidokihoz menned, de van olyan is (pl. Choragon), amiket izomba kell adni, ha nem érzed úgy, hogy biztonsággal be tudod magadnak vagy akár a párod neked adni, akkor ezzel érdemes házidokihoz vagy ügyeletre elmenni, hogy szépen beadják. Ekkor már azt is megbeszélitek, hogy mikor kell menned leszívásra, ami reggel, még a vv-ek előtt van. Párod vagy viszi a mintát, vagy ott helyben is leadhatja, ahogy nektek kényelmesebb. Innentől kezdve pedig a biológusok dolgoznak majd a sejtekkel.
Vendég

Ladiva! Nagyon szépen köszönöm az infókat, így már kicsit megnyugtatóbb a helyzet :) Ezek szerint előre szólnom kell az intézetben, hogy a 21. napi vérvételre megyek, hogy a receptek meglegyenek? Mert olyan korán én még nem láttam ott orvost :) Vagy meg kell várnom amíg beér?
sonjus

sziasztok lányok.

Picit eltűntem, de manapság össze-vissza vagyok.
Micsoda hírek:)
GRATULÁLOK WAPE!!!!!!! ez annyira jóóóó.
Szeretnék én is a táblára felkerülni, csak hát én még annyira bizonytalan vagyok....
Nem tudom mi lesz a fránya cisztával, most egy kicsit könnybe lábadt a szemem. Már évek óta a cisztával szenvedek, és kezdem feladni....tudjátok nagyon fáj ez nekem ,hogy ez van.....egyszerűen, nem haladok egyről a kettőre.
Én már arra is gondoltam, hogy a baba utáni vágy miatt van ez, más babát növeszt a pocakjába, én pedig cisztát nevelgetek.

Rili nagyon örülök, hogy nem adod fel!!! Nem is szabad, az inszemet lehet és kell is egyhuzamban csinálni.

Ancsa Belluska Kata Mimi Ladiva Sonjus Babszi és többiek ÖLELLEK TITEKET!!!!
beus84

Aznap, amikor mégy a vv-re, akkor mondd az Ibinek vagy a Zsuzsának, hogy a 21. napon vagy és kezdtek. Ekkor - ha még nincsenek ott a dokik - akkor leveszik a vért, majd kinn leülsz, és amikor beér valamelyikük, akkor soron kívül behívnak, akkor kapod meg a recepteket, a kezelőlapot és szóban is mindent elmondanak. Amennyiben a vv. napja hétfőre, szerdára vagy péntekre esik (ezek műtétes napok), akkor úgyis később kezdődik a vv, ekkor már a Tanárúrék is lejönnek a műtőből és akkor nincs ez a plusz dokira várakozás.

Beus, nagyon sajnálom, hogy még mindig ez a ciszta dolog zavar be abba, hogy kezdhessetek, de reméljük, hogy azért hamarosan ti is kezdhettek.
Vendég

Beus! Fránya ciszták, erre tényleg nincs valami megoldás? Dokibá annyit mond, hogy majd legközelebb? Szerintem írjunk be téged a táblába, hátha jobb kedved lesz tőle ;) Írj egy pár adatot, amit gondolsz, akár priviben is!

Ladiva! Köszi, akkor a leírtak szerint fogok készülni, mert péntek lesz :)
sonjus

Rili!
Szuper!Örülök a kezdésnek és az optimizmusodnak!

Beusom!
Én nagyon hiányollak a tábláról!Reméljük hamarosan eljön a te kezdésed is!Tudom nehéz,de tarts ki!!!!!!Pusza!

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok.

Sonjus, nem tudom milyen adatok kellenek:) 25 éves vagyok, nem volt inszemem, és az első lombikra várok...
beus84

jah és lakhely Bács-Megye
beus84

Sziasztok! :D

Rili!
Nagyon örülök, hogy kezded a 3. inszemes stimut. Nagyon drukkolok, hogy ez legyen az utolsó!!! :wink: :D

Beus!
Nagyon örülök, hogy jelentkezel te is a táblára! Ott a helyed neked is!!! :wink: :lol: Mikor mész ismét 3. napi UH-ra?
hbzs

Sziasztok!Jelentem a friss infókat:nemrég értem haza,meglátogatuk Zoti babát és anyukáját.Gyönyörű szép,kis szőke herceg a bébi,édes pici pösze orrocskával...Wepe nagyon boldog,kiegyensúlyozott,kicsattanó jókedvvel,mint aki nem is pár napja szült....Belluska,örülök,hogy beszéltünk! :lol: Beus,most vettem észre milyen ari ez a mászkáló kis légy....ugye legyecskéd van itt? :lol: Én is Bács-Kiskun megyei vagyok eredetileg....képzeld!Kunszentmiklós,és Szabadszálláson születtem,és még a két lánykám is!Ezt a puncist is ott szerettem volna megszülni,dehát ez sajnos nem jött össze :cry: Te hol laksz,megirod privibe?Hbzs!Még is csak ott szülök,ami eredetileg tervbe volt véve,ott dolgozik a szülésznőm is.Nem olyan borzasztó ám,mostanában voltam bennt párszor.Ugye érted? :wink: Fitie!Látom ennek a szép szőke Pepének van pihenőszéke is...Nektek bevált?Én most gondolkodom azon,hogy vegyek-e?puszillok mindenkit :lol:

salygabó

Hbzs!
Hogy vagy?Meggyógyultál?

Gabó!
De jó,hogy meglátogattad Wepét!Én is ma beszéltem vele,és jó volt hallani a hangját!Puszillak!
Simi Karolinának! :P

belluska

Belluskám!Ugye mondtam már neked,hogy kötelező jellegű elfoglaltságod lesz április 26.-án? :lol: Sejted,ugye mi is az? :lol:

salygabó

Gabó!
Már alig várom! :wink: :lol:

belluska

akkor Beus és az ő "bogara" a táblában ;)

Kép
sonjus

Köszönöm Sonjus, ez nagyon jól esik tényleg, hogy én is ott lehetek:):) Főleg a bogarammal:P:P
beus84

Sziasztok

Nekem is úgy rémlik hogy Tücsinek az 5. lombik sikerült.

Babszi
:oops: köszönjük :) szerintem is, de tudod, én elfogult vagyok :lol:

Gabó
Nem bántam meg hogy megvettem a pihenőszéket, sokszor használjuk. Abban etetem Petit, mert amíg nem ül egyedül stabilan addig nem merem az etetőszéket használni. Amúgy is nagyon jó volt a pihifotel, pl amikor a balcsin voltunk beleültettem és kint csücsült velünk a teraszon. Ez a fajta ami nekünk van egyébként 4 éves korig jó (asszem 22 kg-ig).
De jó hogy bementél Wepéhez és Zotihoz! Mikor kapunk fényképeket, nem tudod? ;)

puszi mindenkinek

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Gabó!
Biztos jó lesz, ne izgulj! A barátnőm januárban szült ott, s nagyon meg volt elégedve mindennel. Ha szeretnéd, kérek tőle részletes tájékoztatást számodra, s ha van konkrét kérdésed esetleg, azt is írd meg priviben, jó? :wink: :D

Belluska!
Köszi szépen a kérdésedet! Már egész jól vagyok, de most du. voltam vissza a doki néninél, aki azt mondta, hogy a héten még maradjak itthon, hogy egészen meggyógyuljak. :D
hbzs

Hahóóóóóóóóó Lányok!

Hol vagytok ma????????????? :(
Remélem mindenki jól van?!

Kép
Kép
ancsa81

Szisztok!
Nekünk elég hosszú volt ez a két hét. Éjjelente nagyon sokszor kell Bebének a cumiját vissza tenni a szájába és hát azóta nem volt egy átaludt éjjelem sem. Viszont elhagytuk a hajnali 4-es evést, úgyhogy most már egy hete 5-7 között kel. Este 8-kor alszik el.

Igyekszem képbe kerülni!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hbzs!
Örülök,hogy jobban vagy,de azért még használd ki a lehetőséget és pihenjél a héten! :D

Zsuzska!
De jó,hogy kitolódott a hajnali evés! :)
Puszi Bencusnak!Néha már én is készültem "kipárnázni" a cumit,hogy ne essen ki,de persze elmaradt! :wink:

Ancsa!
Puszi a szép fiúcskátoknak Marcinak! :P

Ma voltam Sipos doktornál,már épp ideje volt,de szerencsére nem kaptam ki nagyon! :lol: Jó volt őket újra látni!

Puszi mindenkinek!

Kata!
Tudom,hogy elfoglalt vagy mostanság,de dobj egy helyzetjelentést! :wink: :lol:

belluska

Szóval, amit eddig írtam, elszállt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Rili!
Sajnálom, hogy nemsikerült, de kitartást és előre a következőre!!!!
Nekem inszemmel lett Bence!!!!

Sonjus!
Táblázatba: Bence 2009.10.16-án érkezett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Minni!
Azta,de a célegyenesben vagy már :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Pocisimi!!!! Hogy brod :?:

Gabó!
Én imádom a szopipárnámat. A mai napig azon etetem Bencét.

Fitie!
Tündérmanód van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Wepe!
Bánja kánya a császárt, csak a babó legyen rendben!!!!!
Ó, már meg is született a kis Zoti!!! KÍvánok nektek nagyon sok boldogságot, erőt, kitartást!!! ÉS hívj, ha tudok valamiben segíteni!!!!

Beus!
Fene a cisztákba! Elhagyhatnának már téged!!!!
Bogarad megint majdnem megviccelt.

Belluska!
Millió csókjaim tündérkéidnek!!!!

Mindenkit puszikok!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hahó lányok!
Nem sokat írtatok! Én azért nem írtam, mert dilemmázom! Tudom, hogy még jó pár hét hátravan, de már most be vagyok tojva :?
Annyira szeretnék felkészülni....valamire. Mondjuk a rosszra is, ha lehet valahogy. Csak sejtem, hogy a lombik sikertelensége jobban megviseli az embert, mint egy inszem. Kicsit félek, és remélem, hogy jól bírom majd! Párom azt mondta, ő csak a pozitív tesztre tud gondolni, de én sajnos nem csak arra.
sonjus

Sonjus!
Pedig csak a pozitiv tesztre kell gondolnod. Nem lehet máshogy. Én nem tudom megmondani, hogy azt hogyan kell, meghát még lombikom sem volt( csak inszemem kétszer), de kell.és kész.
én nagyon nagyon nagyon szorítok neked. meg szerintem itt mindenki.
mikor mégy? vagy hol is tartasz?
szerintem nekem a jövöhéten szerdán inszem.harmadik.

kitartás mindenkinek.

Zsuzska!
Köszi a bíztatást, de tudod, most valahogy úgy érzem, hogy igen, sikerülhet az inszem is...másoknak.

Nagyon megértelek Sonjus!!!!!
rili

így tavasszal, vagy kezdődő tavasszal valahogy csak és kizárólag kismamákkal gyerekkel, vagy nagy pocakkal.... de csak velük találkozom az utcán.
úgy fáj.
van valami vígasztaló recept valakinek a tarsolyában?
megköszönném.
rili

Rili!
Márc. 5-én megyek a 21. napi vv-re, akkor kezdődik a long protokoll.
Kicsit félek, aggódok, hogy rendben menjen minden és sikerüljön elsőre :) Sokat segít nekem a tábla, mikor azt nézegetem, hogy a babásoknak hányadszorra sikerült, mert látom, hogy nem szabad feladni, ha elsőre nem jön össze, csak így az első előtt állva reménykednék, de nem merek, mert annyiszor reménykedtem már, elhittem, hogy sikerült és mégsem.
Bocsi, ha kicsit zavaros vagyok :oops: :)
Drukkolok neked szerdára :)
sonjus

Sziasztok

Rili
sajnos nincs ilyen a tarsolyomban. Pontosan emlékszem erre az érzésre amit írsz, nekem is voltak olyan napjaim amikor panaszkodtam a férjemnek, hogy itt a tavasz, kirajzottak a kismamák és már látni sem bírom őket.
Viszont egy másik topicban, ahová járok nagyon szépet írt egyszer az egyik lány: azt írta, hogy amikor ő várt hosszú éveket a babára, mindig azt képzelte el hogy minden csillagon ül egy kisbaba, várja hogy megszülethessen és egyszerűen még az ő kisbabája hátrébb van a sorban, így várnak egymásra :) nekem ez nagyon tetszett. Remélem segít egy kicsit!
Drukkolok Nektek! puszi

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Hbzs drága!
SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED NAGY-NAGY SZERETETTEL!!!!!!!
Kép

Zsuzskám!
NEKED IS NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NAGY-NAGY SZERETETTEL!
Kép

belluska

Minden Zsuzsinak kívánok sok-sok boldog névnapot!!!!
Különösen Hbzsuzsinak-nak :)
babszi

Sziasztok!

Rili,
szuper, hogy egyből mentek is tovább az inszemmel. Remélem most nagyobb szerencsétek lesz! :wink:

Zsuzska,
Bencus nagyon ügyes, hogy így átalussza az éjjeleket, persze a cumit leszámítva. De majd azt is elhagyja gondolom. :lol:

Sonjus,
nagyon ügyesen vezeted a táblát :lol:
Igaza van a párodnak is és neked is, hogy a jóra és a rosszra is számítotok. Én úgy gondolom, hogy igyekezni kell a lehető legpozitívabbnak lenni végig a tesztelésig, de sajnos tényleg benne van a pakliban az a dög negatív teszt :evil: A tábla tényleg egy jó segítség, hogy előre tudjon tekinteni az ember. :wink:

Zsuzska, Hbzs,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánok Nektek!

Belluska,
megvagyok ám, csak ez a hét nem éppen az én hetem volt. Lelkileg a béka segge alatt voltam végig, és úgy érzem még egy darabig ott is maradok. Hétfőn megszületett apumék kislánya és hát ez valahogy nem érintett túl jól. Tegnap ráadásul rosszul is voltam. Ment a hasam, hánytam is. Ma már jobban vagyok, dolgozni is lementem, de azért elég gyenge vagyok. :?

Mindenkit puszilok

i.kata

Sziasztok lányok.

Én most egy kicsit pihenek, megpróbálom megtalálni a lelki békémet.

Kedves ZSUZSANNÁK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!

Belluska és többiek ölellek benneteket!!!!
beus84

Katám!
Nagyon sajnálom,hogy most így összecsaptak a hullámok a fejed felett,de reméljük pár hét múlva már tele leszel boldogsággal!Elhiszem hogy apudék babája miatt nagyon nehéz időszakot élsz most meg!Sajnálom nagyon! :(
Örülök,hogy már jobban vagy a rosszullét után,vigyázz nagyon magadra!
Úgy tudsz hiányozni ha nem jössz!Puszillak és próbálj meg erős maradni!(De tudom nehéz :cry: )

Beus!
:P Tudod,hogy szorítok érted!

belluska

Sziasztok!Ott kezdem,hogy lehet,hogy én vagyok most hiper-szuper érzékeny,nem kizárt. :cry: :oops: Mégis úgy érzem egy ideje,de most konkrétan rili ez a legutóbbi hozzászolásod késztet arra,hogy úgy érezzem,nincs már köztetek keresni valóm.Ezzel az érzéssel nem vagyok egyedül.Belluska,vagyunk már itt páran,akiknak sikerült lombik,inszem,váljunk,alapitsunk egy fórumot esetleg "Forgácsos anyukák"vmi ilyesmi.Megértelek titeket,de már én érzem kellemetlenül magam ha irok a terhességemről,bármi ilyesmiről,holott ezeket a harcokat már én is javában-jópárszor megjártam.Ezek után hülyén jön ki,ha irok babám rúgdosásairól,stb :oops: :roll: Ezért jövünk már ritkán,mi kismamik.Ezzel nem szeretnék bármilyen vitát szittani,csak...

salygabó

Beus!Fontos tényleg,hogy a lelkibékéd megleled,mert nagyon kell a pozitiv szemlélet.Jutalmazdd meg magad vmi jóval-széppel,ami örömet okoz neked,az segit! :wink: Gondolok én is rád! :lol:

salygabó

Drága Hbzsm-nek... Kép Kép

salygabó

Belluska,
köszi a hiányolást! Már magában azt nehéz volt megemészteni, hogy apum megint belevágott ebbe a baba dologba, de így, hogy nekünk nem sikerül, még nehezebb az egész. Arról nem is beszélve, hogy apumék nem értik, miért viselem ilyen rosszul az egészet.

Gabó,
én nem értek veletek egyet. Én is nehezn viselem a kismamik látványát, vagy amikor pár hetes babákat látok, de nekik nem is tudom a történetüket. Az, hogy itt a topicban vagytok Ti kismamik, anyukák, kimondottan jó érzéssel tölt el, hiszen Ti vagyok az élő példák, hogy igenis van remény, és nekünk is sikerülni fog. Persze ez csak az én véleményem, nektek kell döntenetek.
Azért azt még leírom, hogy számomra kicsit olyan érzés lenne, mintha kiközösítenétek, mert nekünk még nem sikerült. Hasonló volt a régi topicomban is, ott is rosszul esett.

i.kata

Sziasztok

Hbzs, Zsuzska

Kép
:lol:

Gabó
Nekem is megfordult ez már párszor a fejemben, de végül mindig arra jutok hogy nem szeretnék másik topicba menni. Itt a helyünk, és én szívből kívánom hogy előbb-utóbb csak és kizárólag gyermekes anyukák látogassák ezt a fórumot, és csak a topic neve emlékeztessen mindenkit arra hogy nekünk kicsit jobban meg kellett küzdeni a gyerekekért.

kellemes 7végét mindenkinek

fitie

Nagyon nehéz ez a téma,és igazából mindenki tudja,hogy a kismamik ezért tűnnek el napokra,ami valahol érthető!DE!Én jómagam is azért jövök még is napról-napra,hogy bátorításomat és drukkjaimat küldjem nektek!Persze,én is tudom magamról,hogy kicsit meg kell gondoljam,hogy mit és mikor írok,de nyilván mivel ez a topik a babára várásról szól!De ha jól meggondolom,akkor ennyi erővel mindenki eltűnhet a baba érkezése után!Én nem fórumozok máshol csak itt és szeretném ha megoldás lenne erre a problémára,mert nagyon szeretek mindenkit!
Gabó végül is csak azt írta le amit érez és amit én magam is éreztem sokszor,de nehéz ezt mondatokba ölteni!
Igazából az a baj,ami miatt én is elbizonytalanodtam múltkor,amikor Kamilla írta(és itt kérlek Kamilla meg ne sértődj légyszi),hogy csak egy-egy képet tesz fel a kicsikről,mert ez nem az a topik ami erről szólna,hát elszégyeltem magam akkor,mert én előtte tettem fel a legalább öt db szánkós képünket!És elgondoltam magamban,hogy mit is érezhettek valójában.NEHÉZ!
Főleg ez most azért is aktuális mivel több kismaminknak születik meg majd mostanság a babája és nehéz most nekik az ő napjaikat,babás élményeiket itt megosztaniuk!
Gabó!
Én még nem gondoltam ilyen új topik nyitásra,de te is tudod milyen jó kis csapat vagyunk,megtaláljuk a megoldást és minden a régi lesz!Tudod,hogy imádlak!
Sajnos sokan épp ezért kötődünk egymáshoz szorosabban a csapatból,mert privátban beszélgetünk babás dolgokról,de ez talán így természetes.
Szerintem felejtsük el ezt a témát és legyen minden a régi!

belluska

Sziasztok Lányok.

Szerintem is fölösleges volna minket elhagynotok kedves kismamik.
Ti adtok nekünk erőt, tippeket, ti vagytok a példa képeink.

Gabó ne érezd magad kellemetlenül itt velünk, mert mi szeretünk téged és örülünk a te örömödnek. úgyhogy szerintem maradon minden a régi.Én anno a NLCAFE forgácsos fórumát is azért hagytam ott mert csináltak egy zárt fórumot, ahogy egy brigád irkál össze-vissza, én ezt nem tartottam helyesnek, mert sok ember olvas minket és a fórumok igenis erről szolnak, na és szuper kis barátságok kötődnek, igaz Belluska
:wink:

Én azt mondom igenis EGYÜTT KELL MARADNUNK :D
beus84

Minden Zsuzsinak sok boldog névnapot kívánok!!! :)

Babások, vagy pocakosok!
Itt kell maradjatok, mert nektek a Forgácsban sikerült és mi is oda járunk, és kell tudnunk, hogy ha másnak ott összejött, akkor nekünk is fog!!! :) Mint már mondtam, a táblát nagyon jó látni, és még kérdezni is tudunk tőletek, hiszen ti előbbre jártok! Nagyon jó érzés drukkolni azoknak akik szülés előtt állnak és együtt várni a születést, a babásoktól pedig jó hallani, a babák fejlődéséről. DE TÉNYLEG! :)

Velem valami nem stimm egyébként, mert szurkál a hasam már egy hete, lesugárzik a combomba, nem is érzem túl jól magam. Meg tudja valaki mondani, hogy egy nőgyógyászati rendelés, bekukucska mennyibe kerül a Forgácsban? Sipos dokihoz kell bejelentkezni? Köszi előre is!!!

Mindenkinek mindenféle jót kívánok!
sonjus

No, én is hozzászólok a feldobott témára! Más nevében nem beszélek, csak a magaméban. Szerintem ez egy összeszokott csapat, ahova én személy szerint nagyon örülök, hogy befogadtatok, hogy néha Belluska "elővezet" engem is, pedig próbálok ritkán jönni (leszokni még lombik előtt a függőségről :)). Ti már régóta itt vagytok, és végigjártátok azt az utat, amit nekünk még le kell küzdenünk. Esetleg példát mutattok, vagy tanácsot adtok, vagy leszidtok minket / ENGEM, mert korán teszteltem. És nagyon örülök annak, amikor kapok valakitől két kedves szót, vagy egy ölelést, mert aznap eszébe jutottam.
Igen, nehéz terheseket látni, de valóban más történetét nem ismerjük... De ha gyönyörű babák képét nem akarnánk szívesen látni, akkor mire is készülünk mi? Anyaságra, apróságra? Igen, én is irigy vagyok. De vallom, hogy van természetes irigység minden rosszindulat és sárgaság nélkül.
Még valami - akiknek ez nem tetszik, hogy itt vannak kismamák, azok ne lépjenek be és ne írjanak...hát nem?? Ti mennétek más topikba, amikor ennyi mindenen túl vagytok? Hááát, egyáltalán nem értek egyet azzal, aki ezt így gondolja.
Egyébként pedig ez a "látni sem bírom a babákat" érzés időszakos - igen, nekem is volt ilyen, de egyszerűen fel kell dolgoznunk, hogy ilyen van és lesz, hogy találkozunk velük, hogy családban is lehetnek. Mert ha nem tudunk kellően pozitívak lenni, bizony depresszióba is süllyedhetnénk...
Ja, és azért kérdeztem korábban, hogy Tücsinek nem ötödik lombikja sikerült-e, mert pl. nekem az is nagy megnyugvás, hogy vannak ilyen Tücsis csodák, mint ötödik lombik, meg ami előtte volt. Hogy rám is várhat a csoda.
Bocsánat, ha hosszú voltam, remélem nem voltam félreérthető :) :oops: :oops: :oops:
babszi

Sziasztok!

Rég voltam.
Belluska! Tudom rosszul esett neked amit akkor írtam a képekről, de esküszöm nem neked szántam azt megjegyzést. Valszeg ez csak az én hülyeségem, hogy a képek csak fájdítják azoknak a szivét, akiknek még nem sikerült. De ha belegondolok erőt is ad a folytatáshoz, úgyhogy hülyeség volt azt írnom, bocsi.

Sonjus! Csak pozitívan szabad hozzá állni. Nem szabad úgy hozzá állni, hogy "felkészülök a legrosszabbra, hogy ne fájjon annyira ha nem sikerül" Úgyis totál ki leszel borulva, ha nem sikerül, akkor meg inkább éld bele magad abba, hogy tutira sikerül. Nem a levegőbe beszélek. Túl voltam már 7 inszemen és tényleg a padló legalján voltam lelkileg, úgy éreztem ennél rosszabb már nem lehet, úgyhogy elhatároztam, hogy csak arra fogok gondolni, hogy sikerül és bemagyaráztam magamnak, hogy olyan elő sem fordulhat, hogy nem sikerül. A szó legszorosabb értelmében magamba szugeráltam a gyerekeket. Elmentem táppénzre már a protokol elején, vettem egy relaxációs CD, tele szép zenékkel és minden nap 1 órát meditáltam. Becsuktam a szemem és elképzeltem, ahogy növekszenek a tüszőcskék, bíztattam őket, beszéltem hozzájuk magamban, simogattam a hasam, meg ilyenek. Aztán beülti után ugyanezt csináltam, csak akkor már az embrikéket bíztattam, hogy ügyesen ágyazódjanak be. Elképzeltem, ahogy fúrják be magukat, meg ahogy osztódnak és napról napra nagyobbak lesznek. Ha véletlenül negatív gondolatok jöttek, gyorsan elhessegettem őket, nem lovaltam bele magam, nem kezdtem el magam előre sajnálni. És aztán lett két szép gyerekem. :)
Na, ezt itt mind bátorításképp írtam. Ez az én történetem. Nekem ez vált be.
Hajrá!!!!!!! És csak pozitívan. Egészségesek vagytok! Miért ne sikerülne?

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
nagyon szépen köszönöm, amit írtál, nagyon jól esett és igyekezni fogok megfogadni :) Táppénzre nem tudok menni, majd az ET után, de máris megkeresem azt a cd-t amit egyszer kaptam és még nem hallgattam meg, de meditációs :wink:

Lányok! Valakinek infója a sima nőgyogyis rendelés áráról?
Köszi
sonjus

Sziasztok!

Sonjus,
Sipos doki szerintem nem csinál sima nőgyogyis rendelést az intézetben, arra ott van a magánrendelője, ahol szerintem még mindig 6.000 egy vizsgálat. Az intézetben csak Tanár úr csinál ilyeneket magánban.

Kamilla,
de jó ötlet, amit leírtál.:-)) És hogyan kell meditálni? Van ennek valami spéci módszere?

Gabó,
remélem nem bántad meg, hogy felvetetted az új topic ötletét. Nem akartunk letámadni, de olyan rossz lenne, ha itthagynátok minket :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2010.02.21 19:06-kor.

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?