Puszi: mára mennek a drukkjaim!!!
Bri: én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy minden rendben zajlott-e úgyhogy várom a híreket...
betty: hát ezek szuper hírek, főleg meglepő hogy a méhpempő meg egyéb gyógynövényes dolgok nélkül ilyen szuperül alakul a mnyh. Szoba nagyon széééép és a kanapé is tecc.
lujzi: turmixgép nagyon tutkó, nekem is hasonló van itthon, csak mostanság alig használom. Szülinapos Totyinak meg utólag is hepi börzdéj
chrissy: a met csodákra képes még ilyen rövid idő alatt is, úgyhogy apára fel. A diétát meg tartsd és minden rendben lesz. A pozi HCG-t meg küldheted 2 hét múlva
milyen: köszike a hiányolást, jól esik
Szakdoga leadva első vizitre, pénteken kiderül, hogy beborul-e, de reménykedem, hogy sok kommentárt nem fűz hozzá az a szent ember aki olvassa
Lehet a telefonban nem tűnt úgy, de tökre örülök hogy jók lettek a cukor eredményeid, a hüle asszisztenst meg (aki elnyeste a múltkori vizsgálatot) rúgjátok fenéken...
anyci: fürdőszobai medvebarlangi buké nálunk is érződött tavaly, először a fölöttünk lakó bácsi a szennyvízcsövének tartalmát eresztette ránk, 2 héttel később meg a normál vezeték tört el... Én azóta sem festettem, majd most tavasszal, mert azt akartam, hogy jól kiszáradjon a fal. Lánykádnak egy kalappal a sikeres továbbtanuláshoz, reméljük felveszik oda, ahova legjobban szeretne menni.
Rólam: tegnap voltunk vizsgálatokon, megnézték manónkat, már 6 cm a feje búbjától a fenekéig. Az UH-t szaboltálta a sok kalimpálással, a végén meg hátat fordított, de szerencsére a doki bácsi végül meg tudta mérni a tarkóredőt, ami 1,1 mm, tehát jó
Vettek spéci vizsgálatra is vérmintát, amit az istenhegyi géndiagnosztikára küldtek Down szűrés céljából, annak az eredménye meg is lett du-ra, negatív
Ezen kívül - hogy fokozzam a jó kedvemet - megkaptam ma reggel a tegnapi terheléses vércukor vizsgálat eredményeit illetve a TSH eredményt, minden tökéletes.
Éhgyomri cukrom 4,44 -> 120 perces terhelt 5,69 -> TSH: 0,89 (legutóbb 3 fölött volt, így még jobban örülünk ennek).
Úgyhogy kopp-kopp, GDM (terhességi cukorbaj) egyelőre nem mutatkozik. De mivel tegnap abbahagytuk a metet (ami az inzulint szabályozza), fokozottan figyelünk a diétára a jövőben.
Mindenkinek hasonló jó hírekben bővelkedő, napsütéses szép napot kívánok!