Új privát üzeneted érkezett!

Bálintoknak Boldog névnapot kívánunk mi is :D

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Orsi!
Mióta a Szabi meg van,1x sem voltunk moziban,sem sehol gyerek nélkül.Még vásárolni is nagyon nagyon ritkán megyünk a kicsik nélkül.A Fanni szökő évente 1x itthon marad a Szabival, de állt a Szabi nem akar itt maradni.A Mamikám nagyon ritkán jön és vele elvan a Szabi,de ő 80éves,rá nem bízhatjuk órákra,max 1-2.
De én már meg írtam múltkor is,én már rég nem nyalnám a popóját az anyósnak.Annyira próbálsz a kedvében járni mindig.Ha neki ez nem kell akkor hagyd a francba.
Ami meg a fogyózást és a táplálkozást illeti.Írd nyugodtan!!
De hidd el,mi itt nem a jó segged miatt fogunk szeretni vagy nem szeretni :lol:

mimi12
 
 


Mimi!

Nem a seggem miatt????? :lol: :lol: :lol: ÓÓÓÓ a francba! :D

Szabikára szívesen vogyázok ha szeretnétek elmenni, de Regit nem tudom megszoptatni! :cry:
Max egy matinéra mehettek el Gyurival! :lol:
Mi pont 5 évig nem voltunk moziba, de kit érdekel, akkor igényem se volt rá valahogyan, annyira lekötöttek a gyerkők!
Most hogy eljött a mi időnk, picit nagyobbacskák a gyerkők most kezdünk kimozdulgatni!

Andika Neked is köszi a köszöntést!
Izomlázad van?: Nekem iszonyatosan! :shock:

Andi! (Akkor én zsAndit, Andikát és Andit fogom használni, hogy ne keveredjünk!)

A Valentin napot néztük meg! Aranyos volt nagyon!
Igen-igen! Én is a keleties hangulatra héjázom! :wink: Báár ez az anyag elég barokk kinézetű!
Párnát én fogom varrni, bútorokat le kell még cserélni(majd :wink: )
Majd akkor keresek kiegészítőket!

Nincs külön fürdőszobánk! :oops: Nálunk is azért voltak nem elérhető helyen a fogkrém-fogkefe, mert egész nap azt nyalogatnák! :lol:

zsAndi! Látom ismersz! :wink: Mondtam Apinak ha kész minden, lefotózom és elküldöm, hogy elnézést, pótoltuk a hiányosságokat! :lol:
Bár nem sűrűn jár erre, azon agyalok mikor volt itt! :roll: Január 9-én volt itt utoljára, kb. havonta másfél havonta jár csak!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Orsi! Örülök, hogy jól sikerült az este, anyóst leszámítva. :? Hát én tuti hogy csak azért sem csináltam volna fogmosós meg kéztörlős tartót! :lol: No de én meg csökönyös vagyok, tudod! :wink: Olyan rossz, mikor elrontják az ember kedvét ráadásul hülyeséggel. :(
Hű, Te komolyan kint napoztál? De jó lehetett! :D
Gyönyörű az ágyatok!!!!
Orsi! A fogyidról... Bár azt írtam nem vagy komplett, de azért értem, hogy mire gondolsz. :wink: Ez megint olyan, hogy kívülről másképp látja az ember a dolgokat. Nekem is sokan mondták/mondják, hogy jól néztem/nézek ki... oszt mégsem hiszek senkinek. Itt valóban nem a súllyal van a gond, hanem az elosztással. Mármint rajtam. És azzal, hogy formálódnom kell, mert plötyi vagyok. Mégha ez kívülről nem is látszik. Balcsin alig mertem levenni a ruhámat, mert csüngő hasú kismalac vagyok (műttetni nem szeretném). Az egyrészest meg én sem szeretem. Bonyolult ez. De ilyenek vagyunk, Mi nők! :lol:
Jaj, alig várom, hogy csatlakozhassak majd egy kis uszihoz! :D

Andi! Hogy vagytok?

Zsandi! Te hogy vagy? Nem semmi, hogy még jeget törsz... én ennyi idősen már döglődtem. :roll: Mondjuk a hóesésben nagyon vágytam ki havat lapátolni. Én azt mindig szerettem. Pláne sötétedés után, utána meg egy fincsi meleg tea. Szeretem a hangulatát. :)

Dorina! :lol: Annyira jófej ez a lányzó! :)

Hajni! Jaj, de jó, hogy ilyen aranyos a párod! Remélem, segített a pihi és gyorsan gyógyulsz!

Andrea! Asszem már említetted! :oops: De mennyi idősek is most a gyerkőcök?
Ez a sok betegség nagyon húzós lehet. :(
Mi a tavalyi telet betegeskedtük végig, de szó szerint. Októbertől márciusig nem volt egy teljes hetünk betegség nélkül. Nagyon kifárasztott a dolog. Pedig még csak közösségbe sem jártunk. Nálunk is nézték az immunrendszert, de szerencsére ott semmi bibi.
Idei tél idáig jól alakult, csak nem nagyon merem leírni, mert olyankor mindig jön valami. Adok Gézunak echinaceat és oscillot megelőzésre, meg persze vitaminok, és azért egy évvel idősebbek is lettünk, talán ez így együtt használt. Viszont félek én is a közösségtől majd, bár csak jövő ősszel akarom Gézut oviba íratni.

Mimi! Jó lehetett a múzeum! Milyen volt a mei tai? Bírta Regi? És Te? :)
Belegondoltam, amit írtál Orsinak... hogy ki tudja ki olvassa. No de akkor nem kéne írni a párunkról, a munkahelyünkről, a főnökeinkről, anyósról, apósról, családról... sőt a gyerekeinkről sem... vagy csak csupa rózsaszínt. Az élet meg sajna nem olyan. :(

Lini? Merre csavarogsz?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Bálintoknak mi is Boldog Névnapot kívánunk!

Gabi

Kép
gabusz
 
 


Az én rokonom (Gabusz) nem nagyon örvendeztet meg minket a hosszú hozászolásaival :roll:

Orsi!
Csörgess meg mikor indulnál, mert sok helyre kell mennem holnap.

megyek, mert még fel akarok mosni, hogy holnap ne kelljen.
Vendég
 


Orsi! Melyik, ez a Bazi rossz Valentin nap? Elolvastam a tartalmát lehet, megfűzöm apát, és mi is megnézzük online. :wink:
Nekem a kedvencem, a Séta a múltba. Szem nem marad szárazon.
A fejtámlába a gombokat hogyan rögzítettétek?

Tekiroll! Öt,és hét évesek a gyerekek. Igen nagyon kimerítő ez a sok betegség. Immunerősítőt az immunprobléma kiderülte óta szednek. Dokinéni írja ki nekik Bronho-vaxon. De már azelőtt is szedtek oscillót is, és immunokidet, meg még valamit, de arra nem emlékszem mi volt. Már az ovi kezdete előtt egy hónapig végig szedik a bronhot, utána havonta tíz napig egészen tavaszig. A sulitól félek, hogy mi lesz. Lemarad a fél abc-ről. :x :shock: :roll:

Ők az én csemetéim:

Kép
Kép
Kép
Kép

Andi
andrea27
 
 


Dolli! Kösziiii, hogy Te megértesz!!!!! :cry:
Olyan nevetségesnek érzem magam, hogy bizonygatnom kell, hogy van miből fogynom! Azt hiszitek azért írom, hogy fényezzetek, hogy nem kell fogyiznom! :?
Ez nem így van! Amúgy meg én szeretek fogyizni és mindent ami ezzel kapcsolatos! Nem vagyok anorexiás, ahhoz még 10 kilót kéne fogynom, annyit nem is tudok!
Ha úgy tűnik, hogy sokat edzem, ahhoz képest nézzétek, hogy mennyi édességet pusztítok! :lol:
Arról sosem tudnék lemondani, de nem is akarok, ezért én normál állapotomban eszem mindent, és ha úgy látom szükségét, akkor pár napig diétázom!
Nálam 2-3 kiló mozog föl le!
Most a fotózásra gyúrok, mert ha már kiadok érte pénzt akkor úgy legyek megörőkítve, hogy nem kelljen takargatni a nem kívánatos testrészeimet! :lol:

Amúgy mindenki maga dönti el, mit talál szépnek, ízlésesnek! Valaki lehet hogy kilóban több nálam, de van csípője-dereka és mégis esztétikusabb!

Arról hogy ki mit olvas itt, van egy véleményem:
Nekem ez a zárt topic dolog sosem tetszett, mert ott ugye azt írnak az emberkék amit akarnak..... :?
Egy nyitott forumon, mint pl. itt mindenki olvashat és én ennek tudatában kezdtem ide írni!
Nyilván minket még könnyebb beazonosítani, mert nevünket, gyermekeink nevét, születése dátumát is feltüntetjük! :wink:
Arról nem beszélve, hogy fényképeket is rakunk fel!
Na most ha engem ismerősöm olvas tegye, nem érzem, hogy kukkoló lenne, ez egy nyilvános oldal!
Ide az ír aki akar, bááár a topic címe Érdre költöztünk, aki nem költözött ide az nehezebben csatlakozik, de erre is van példa lásd Ritánkat! :wink:
Olvasni meg tényleg az olvashat aki rákattint! :wink:
Engem pl. meghat, hogy olyan is olvas aki nem szokott írni!
Ezúton meg is köszönném Neked, kedves ismeretlen olvasónknak, hogy időt szánsz az életedből arra, hogy nyomon kövesd a mindennapjainkat!Igen Neked írok! :D
Küldök egy baráti ölelést, a megtisztelő figyelmedért cserébe!!!! Kép

Ha meg olyan olvas aki ismer személyes az tudhatja, hogy nem írok olyat ami valótlan, az igazságon meg nincs mit szégyelni, az van és kész!
Ha olyat írnék amivel meg megbántok valakit, hááát az csak azért gáááz, mert ebben igaza van Miminek, hogy lehet máshogyan tálalnám, de a végeredmény ugyanaz! :oops: Legalább tudja, hogy érzelmeket vált ki belőlem: indulatot, dühöt, szomorúságot, vagy éppen boldogságot, szertetet stb....
Vannak a cinkes a dolgok amit nem osztanál meg egy volt szomszéddal, vagy osztálytársad apukájával: hogy éppen mikor menstruálok, vagy hogy nyomogatom a ragyáimat! Ez is benne van a pakliban! De ez sem zavar, ha Őt nem zavarja, hogy olvassa, akkor engem sem!
Én szerintem csak szegény anyósomat szoktam szídni! :oops:
De aki olvassa az tisztában van azzal is, hogy szeretem őt és sosem adom fel a harcot, hogy jóban legyek vele! :D
na most jól megmagyaráztam miért nem gáááz a nyitott fórum! :lol:
Legalább magamat megnyugtattam! Engem tényleg nem zavar, hogy olvasnak esetleg régi topictársak! Ha évekig leveleztem velük és akkor nem zavart akkor most miért lenne máshogyan????? :shock:
Rita nekem olyan megható volt, hogy írt, hogy még babaszobás múltamból olvasott és itt rámtalált és itt is olvas! Annak meg nagyon örülök, hogy már ír is nekünk!!!!!!!!!!! :D

Amúgy ha csak egy olvasó emberen segítünk valami hasznos ötlettel, vagy egy lelkifröccsel, akkor minden cikis helyzetet megér!!! Nem? :lol:

Na ha olvastok ismerősök és ismeretlenek, akkor tudjátok, hogy vagyok annyira tirpák, hogy elküldöm ezt az üzit javítás nélkül! :oops:
Ha lesz időm kijavítom! :wink: :lol:
Vendég
 


Andiiiiiiiiiiiiiiiii! Júúúúúj de szééép gyerkőid vannak!!!!! :shock:
Ez a film az:

http://www.youtube.com/watch?v=6DbBhB-TwdY

Fejtámla: pozdorja, rá szivacs, előtte átfúrta Apa a pozdorját. A gombok hátulján is gombok vannak. Az anyagot rátűzte ipari tűzőgéppel! :wink:
Vendég
 


Orsi!
Teljesen igazad van.
Én amit ide leírok azt bármikor bárki előtt vállalom. Amit pedig nem szeretnék, hogy ismerős esetleg ismeretlen olvassa azt nem írom le, hanem megbeszélem az én drága barátnőmmel:))
A fejtámlát ti csináltátok???


Andrea!
Nagyon szép gyerekeid vannak.
Pont ma beszéltem egy ismerősömmel akinek autoimmun betegsége van, sajnos erős a gyanú, hogy a gyerekei is örökölték. Az ismerősöm jár immunológushoz, ha szeretnél vele erről beszélni adok hozzá elérhetőséget.

Mia!
Hol jártatok, remélem bagoly üzemmódban jelentkezel!!
Vendég
 


Orsi! Lehet, néha nem bánnám, ha olvasna após... elmondani úgysem lehet neki semmit, meg sem hallgatna. Meg értelme sincs, mert úgyis mindig neki van igaza! :D Itt legalább megtudná a véleményem. De persze ez nem változtatna azon, hogy úgysincs igazam. :lol:

Csajok! Apósról jut eszembe.. Szilvinek már írtam... csüt délelőttre keresek valami progit. Após jön ki Csibézni és nem akarom nagyon kerülgetni. Annyira nem tudunk egymással mit kezdeni. :?

Andrea! De szépségesek a gyerkőceid! :D Örülök, hogy raktál fotót Róluk. :)
Hátha sulira megedződnek kicsit a sok vírustól/bacitól amit benyalnak most! Egyébként ez mitől lehet, hogy valaki ilyen sokat beteg, holott kap immunerősítőt és nincs gond az immunrendszerével? :roll:

Ja és Orsi, ami a fogyit illeti, amiről beszéltünk múltkor... Nem az az egészséges életmód, ha megtagadjuk magunktól az összes finomságot. Viszont ha kicsit kirúg az ember a hámból, tényleg jó ha tudja kompenzálni. Böjttel, gyüminappal, edzéssel, stb.
Én nagyon rákattantam a mozgásra és épp ezért mertem már fincsiségeket is bevállalni, mert tudtam, hogy max kicsit többet kell edzenem, vagy rosszabb esetben tartok egy almanapot is.

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Dolli!

Elképzeltem apóst egy felessel a kezében a netet olvasva, közben meg majd felrobban a dühtől! :lol: :lol: :lol: :lol:

Én anyósom egyre jártasabb a neten, akár olvashat is! :wink:
Én sem bánnám, ha megtudná mennyi fájdalmat okoz a viselkedésével!

Dollikám Te hova tervezed a csütörtököt, már babázni fogsz addigra! :wink:
Én passzolom a hetet, mert az elmúlt 2 hetem elég pörgősre sikeredett és nagyon-nagyon fáradt vagyok! Holnap nem viszem Fruzsikát, mert Bubucsek gyógytornán lesz 14:15-ig, oviban nem merem megkérdezni, hogy alhatna-e ott, viszont 1 és 3/4 órát nem tudok várni a csajokkal, viszont ha napköziben marad Bubu 13h-ra érünk haza, akkor fél 2 előtt nem tudom lerakni őket alukálni, tutira ébresztenem kell szegényeket, mikor menni kell Bubukáért! :? :roll:
Nekem csak szerdára van programom, akkor megyek fodrászhoz.
A többi napon csak takarítgatás, vasalgatást terveztem be! :oops:
Várom már a hétvégét! :wink:

Mozgás, evés-nem evés: Szerintetek aki ráállt az egészséges életmódra az nem ehet nutellás palacsintát, lekváros fánkot, diós búrkiflit????? :roll:
Szerintem is úgy kerek a világ ha minden belefér! :wink:


Zsandika! A fejtámlát mi csináltuk, az ágytakarót az ügyeskezű Szilviként varrta! :D
Kép
Vendég
 


Orsi, olyan jólesett amit írtál! :)

Írjatok légyszi a fogyásról sokat, azért jelentkeztem be, hogy tudjátok, van rá igény.. :oops:
Nagyon sok kilótól szeretnék megszabadulni, de egyszerűen képtelen vagyok belekezdeni a fogyókúrába. Annyira hajszoltak a napjaim, mindig azt érzem, ezen már nem bírok változtatni, meg figyelni az evésre. Biztos hogy rossz amit teszek (meg amiket eszem), de hiányzik az erős elhatározás. Vagy egy kis lökés. Olyan nagyon nehéznek tűnik innen nézve végigcsinálni..

Kostyika Andi, írtad, hogy te dietetikus segítségével fogytál le. Ő sokat segített neked? Konkrét étrendet adott? Mennyit mozogtál/mozogsz mellette?
((Na ez meg a másik: a nap végére mozdulni sincs erőm, nem hogy tornázni. Januárban néhányszor rávettem magam, nagyon jól is esett, de borzasztó nehéz beszorítanom a napba. Nem is igaz az a mondás, hogy arra van idő, amire az ember akarja, legalábbis nem négy gyerek meg munka mellett - vagy én vagyok bééééna. :) ))

Ne haragudjatok, most megint csak ennyi, mert még nagyon sok dolgom van... :(

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 


Hú, Mimi! Remélem nem rontottam el ezt a receptest és jól értelmeztem! :) De mire összeszedtem a 20 ismerőst... :roll: Jól lelőtted a poént hogy a fórumosoknak küldted tovább! :lol:

Orsi! Ja, hogy szülök? :lol:
Hú, nem semmi a 3 gyerkőc életét, napi programját összhangba hozni! :roll:
Ritánál is izgalmas lehet ez a kérdés...

Kép
Kép
tekiroll
 
 


sziasztok!

Helyzetjelentes:

Ma is egesz nap csavarogtunk ide-oda. fel 8 korul ertunk haza.... faradt vagyok mint aaaaaaaallat!
Voltunk anyunal, vettunk neki egy digitalis fenykepkeretet (vagy mi a turo a neve). :D
Utana felterkepeztuk a budaorsi Elefani boltot. :) Nagyon klassz babacuccok vannak!

Orsi: utolag is boldog "Tizest" kivanunk nektek!!!! :)

Arrol meg hogy ki zsiros es hol, elmondanam, ma anyu meretet vett rolam es 84 centis a derekam.... szoval a zsirdiszno kategoriaban en vagyok a nyertes! :mrgreen:

Egyebkent en megertelek! En aztan tudom milyenek vagyunk mi nok. (Foleg, az en mult beli munkahelyemen erezheto volt, ahol a kulso szamitott. A nok egymason meregettek a dekakat! Es hat igaz, hozza ki az ember magabol a maximumot. (ha nem lusta hozza mint pl, en.) :mrgreen: De nagyra becsulom az olyan embert aki hajt azert hogy jol nezzen ki es mindent megtesz a siker erdekeben! Nekem te mindenkeppen egy kovetendo peldamutato jelenseg vagy. (ejha milyen filozofikus vagyok ma....)


Andi(27): Akkor nektek is lehetett eleg gondotok az autoval :(



Dolli: hozzad pedig szeretnek majd valamit bedobni jovo heten, ha nem jon ossze akkor aruld el melyik a postaladad es oda teszem be. :D
Nyugi, nem politikai kampanyanyag. :mrgreen:


ORSI: EN 100-asra meg vagyok elegedve magammal. ;)
(De csak mert bevettem mar az esti "jofej" tablettamat. :mrgreen: (na meg ugye kezet is jol esik veled fogni) ;););)

Hihi, nekem a cicim van 5 centivel lejjebb a kelletenel.....;) (vagy tizzel? :twisted:

Fodrasz: Szerdan akkor mehetek veled? Hatha bevallal a srac engem is :)


Foto, furdoruci: Ne is vegyel ilyet! Szerntem nincs olyan no a foldon akinek ez elonyos lenne. Borzalmas a fazon a modellen is, valahogy... el van tolva...
Mar elnezest hogy leszoltam a cuccost. Az elgondolas nem rossz, de olyan "tokos" (dupla pont az "o"-kon) - az also resze es a pant is nagyon kiszelesedik....... olyan, mintha transexualis fiuknak gyartottak volna...
(lattam egyszer egy amcsi modellen egy hasonlot, az jol mutatott, arany szinben, arany fem betetekkel, de az nem volt ilyen "tokos".) :D:D:D:D

Errol jut eszembe, a mensimnek penteken kellett volna jonnie, erre meg semmi! Hasam faj, meg a tejem is beindult, mellem feszul, tejmirigyek kiszakadnak. :( Remelem nincs valami gond velem...



Hajni: jaaaaaaaj szegeny Brigi! Csutortok? Az rohadt sok ido !!!! Szegeny lany, kockara unja magat ott bent! Mindenkeppen be kene valahogy menni hozza, de nem tudom kire hagyni a gyereket hetkozben. :(:(:(



VILLANY: lanyok, Szilvi mondta hogy nem lesz aram 2 napon, mi is kaptunk valami papirt, de parom nem talalja igy nem tudjuk hogy mi melyik reszbe esunk....Szilvieknel hetfo es pentek. Tudok valamit kinel hogy alakulnak a napok villany nelkul?



zsAndi: Egesz hetvegen mentunk mindenfele mint a mergezett egerek! Jot is tett a gyereknek, csak az volt a baj hogy kinti seta nagyon keves jutott a hetvegere. Ma estefele mar nyugos is volt, de ahogy hazaertunk es betettem az agyikojaba, annyira boldog volt a kis cuccainak, paplankajanak. Berregett vagy egy fel oraig, aztan belefaradt a nagy orulesbe. :D Edes volt nagyon! :D


UJ SEROM: lesz foto, csinaltunk amikor festettuk. :) Csak egy a gond, az volt irva a festekre hogy natur hajon 5 percet hagyjuk, festetten meg 10-et. Persze mi nem hittunk az irasnak es szepen 30 percet vartunk. Hat a barna haj most fekete lett. :D Ah, nem baj, fo a valtozatossag. Ugy is lekopnak ezek a festekek...... (vagy nem) :D De jopofa lett, olyan leszazalekolt Hofeherke fejem lett most igy hogy rovid es fekete-szeru. :D:D:D



Utolag is, de BOLDOG BALINT NAPOT KIVANOK minden kedves Balintkanak! :)


ORSI AZ AGY AAAAAAAAAAAAAALLATI JO A FEJTAMLAVAL EGYUTT!!! En mar latom, lesz ott hancur! Ez a szin es ez az anyag hangulatkelto ;););)
(lehet nekem ilyennel kene kitapetaznom az egesz lakast, hatha lenne valami haszna??) :mrgreen:


Napozos foto, Marcipannal a nagy ho kozepen :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Csatlakozom a tobbiekhez, en is kiirom magambol ami bant. Parom itt parazott hogy soha ne irjak meg csak keresztneveket sem, mert hatha "olyan" olvas, akinek nem kene. Mondtam neki ez nem gond, en ha siramom van mindenkinek belemondom a szemebe lelkiismeretesen! (Talan ezert is volt mindig keves baratom...) :mrgreen:



Andrea: nagyon szepek a lurkoid! Edesek a lovas fotok!
Szegenykek, ez a sok immunproblema, sajnos manapsag nem ritka tarsadalmunkban. :(



Dolli: en szivesen progiznek vele csutortokon de most meg nem tudom hogy alakul az a nap. Ha ugy alakul, mindenkeppen jelzem es akkor csinalhatunk valamit. :)


Rita: Aterzem! En szules utan jol ereztem magam, nem volt rajtam felesleg, viszont szepen sikerult felrantaom magamra jo sok kilot, ropke 4 honap alatt. most itt allok, irtozatos meretekkel, a gonceim nem mennek ram, faj a terdem a sulyomtol es mindossze arra tudtam ravenni magam hogy nem zabalok naponta 4-5 tabla Milkat.... (Megigertem Orsinak es paromnak hogy leallok a csokival.) De minden mas rossz kaja van es rendszertelenul eszem. Most pl. 3 napja nem igazan van etvagyam, viszont szerintem ezek utan majd 3 napig hulyere fogom zabalni magam ismet. Lelki ingadozas... (Pedig nekem meg vannak bogyok is, amitol elvileg jofejnek kene lennem mindig.) Szoval nehez egy dolog ez....
De ne aggodj, le fog ez menni, mi itt EROSITJUK EGYMAST !!!!! Latni fogod, vannak nagyon kitarto lanyok itt es erot fogsz meriteni te is.
EN MAR TUDOM hogy nyarra en bele fogok ferni ismet a regi cuccaimba. (Bar a mellem ismet talicskaban fogom tolni magam elott, de ez reszletkerdes.) :D:D:D:D:D



Nos mara eldugulok. Joejt es szep holnapot kivanok mindenkinek :D

Ps:
El is felejtettem mondani, Apa meglepett (!!!) egy csodas illatu parfume-mel! :D:D:D:D:D (Ez nalunk nagy szo am) Olyan boldog vagyok, gondoltam megsugom nektek is.) ;)

sünciboglya
 
 


Sziasztok!

Mia! De jó újra olvasni! :)

Orsi!
[quote]D írta:ollikám Te hova tervezed a csütörtököt, már babázni fogsz addigra! Wink
Ha babázni fogok, az oké lenne, de ha nem.... Bár igazad van, nem kéne már nagyon pattognom utolsó másfél hétben. Viszont ha azt veszem, hogy most van vasárnap és már most nem tudok aludni, mert itt stresszelek, hogy apóssal egy fedél alatt kell lennem egyedül 2-3 órát, akkor tényleg muszáj kitalálnom valamit. :(
Babázni akaroooooooooooooooooook!
Tényleg nem tudom, mi lenne a jó. Hiába vonulok félre a hálóban, minden behallatszik, pláne após hangerejével, ráadásul félek, megint kitalálja, hogy én miért vonulok el. :?
Kattog az agyam össze-vissza, pedig hol van még a csütörtök!

Mia! De jó, kaptál meglepit! :D

Mia! Kedd kivételével itthon vagyunk... Csak nem egy könyvet dobsz be, hogyan neveljük meg az apóst címmel? :wink: Áh! Totál belediliztem már!:?
Tej beindult??? :roll: Védőnéniteket nem tudod megkérdezni erről? Bár ha jól emlékszem, amiket írtál... Pedig tényleg jó lenne tudni, mi lehet ez!
Leszázalékolt Hófehérke... :lol: :lol: :lol:
Csütörtök! De ari vagy! :D Szülés levezetést is vállalsz? :lol: :wink: Tényleg köszi, addig még úgyis dumcsizunk. :D

Rita! Hány kilótól szeretnél megszabadulni? Persze ha nem túl indiszkrét a kérdés... :oops:
Én abszolút hiszek a szénhidrátok visszafogásában, de tudom, hogy azért nagyon nehéz belevágni... A másik a mozgás. Ha az ember rákattan, nincs megállás, talán egy hónapig nehéz rávenni magad, de utána függő leszel! :) Persze sejtem, milyen nehéz ezt 4 gyerkőc mellett megvalósítani, de a végeredmény sokat megér. :)
Én azt vettem észre, hogy edzés után szinte nem is vagyok éhes. Szóval erre is jó a sport. Ja, és van egy kedvenc idézetem azokra a napokra, amikor nehezebben szánja rá magát az ember a mozgásra:
[quote]R írta:eggel olyan korán kezdj tornázni, hogy az agyad már ne tudjon közbeavatkozni.

Volt, hogy ezért korábban keltem fél órával, mert eleinte elég ám a 20 perc mozgás is.
Jaj, jut eszembe, Orsi még régebben kért tőlem előtte utána fotót... Asszem most keresek, úgysincs jobb dolgom. :lol: :?

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Kép 2007 május 7. hónapban
Kép Szintén 7. hónapban
Kép 2007 aug olyan 90 kg körül
Kép 2008 ápr 74 kg körül
Kép 2008 okt 70 kg
Kép 2009 jún 64-65 kg

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Bocs, ha valaki kora reggel nem engem akart volna nézegetni! :oops: :lol:

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Dolliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Én éjjel nappal néznék ilyen képeket! Annyira jó látni, hogy a zsír alatt egy egészen más ember van! :lol: Nem????
Iszonyat csini lettél, de pl a 70 kilós szigligeti váras képen sokkal kevesebbnek tűnsz nekem! :shock: Az előző 74 kilós képhez viszonyítva, olyan mintha nem csak -4 kiló ment volna le!

Lányok!!!!!!!!!!!!! Olyan boldog vagyok! FOgyatem egy kilót! :lol:
Vicc volt, nem ezért vagyok boldog! :lol: :lol: :lol:
Képzeljétek, Bogikának elfogyott a peluja és nem vettünk neki!
Átköltöztettük az alsó ágyra, (eddig Ő aludt az emeletes ágy felső részén)ráraktam a matraca egy védőt, kikészítettem egy váltás ágyneműt, pizsit és ágy mellé raktuk a bilijét!
Szépen elmondtuk neki, hogy most már ne pisiljen be, mert nincs rajta pelu!
Éééééééés most kelt 6-kor, pisilt a bilibe és visszafeküdt alukálni! :D
Most rászánok erre pár napot, hátha soha többet nem kell nekünk se pelenka! Mi 7 éve vesszük a pelenkát! :?
A cumisüvegről is teljesen leszokott, kidobtuk az összeset, még a csőrös itatókat is! :wink: Már nem is kéri, olyan aranyos!
Mindjárt jövök, csak indul Apuci!
Vendég
 


Szép jó reggelt!

Váltottam sömöst tegnap Krisztivel....

Marci már jól van, virgonckodik, Kriszti is tudott pihenni szerencsére!!!

Léptem is....
sylph
 
 


Jaaaaaaaaaj ez jóóóó hír! Mikor jöhetnek haza?

Szilvike, Te meg hol vagy????Miért nem írsz? Hun voltál tegnap???
Bálintnapoztatok? :wink:

Rita! Ne légy elkeseredve! Én amikor elkezdtem fogyizni, azt írogattam a naptáramba, hogy TÜRELEM!!!!
Neked sosem sok kilótól kell megszabadulnod, hanem csak az adott héten mindig 1 kilócskától! Nem szabad egyben nézni, mert akkor elveszi az ember kedvét! :wink:
Mérd meg magad hétfő reggel és csak 5 napot diétázz! Hétvégén a családé vagy!Velük eszel, nagyon nehéz kivitelezni!
Viszont hétköznap vihetsz Magaddal egsézséges kajókat, és még könnyebb is, mert meló közben nem éhes az emer!
Naaaaaaaa van egy ötletem, megyek felébrszetem Bubut, jövök suli után és leírom!
Olyan nincs hogy nem tudsz lefogyni!!!!! :wink: Megoldjuk mi azt! :lol:
Vendég
 


Hahó

Andi
Szépek a gyerkőcök nagyon:)
Betegeskedést sajnálom :roll: :roll: nálunk is volt, amikor Gergő oviba került 3 évesen. kb 1-2 év kellett, mi fülesek voltunk az orrmandulaműtét segített. meg kruppos volt mindkettő. na az is rémes.
mi is próbáltuk ezeket a szereket. talán a multitabs immuno volt jó egyedül. a mikroalgát dícsérik még több topikon is.
bronchovaxom nem jött be nekünk.
mostanában már nem betegek, kopp-kopp. Gergő 3 napot hiányzott eddig a suliból.
melyik suliba mentek?

Dolli
aztaaaaaaaaaaaaaaaa, Te aztán jól ledobtad azt a sok kilót:) nagyon ügyes voltál....most nem lesz ilyen gondod:)
csütörtök....hát, gyere velem ultrahngra :lol: :lol: vagy szülni :lol:

Orsi
Bogika nagyon ügyi:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Jó reggelt!

Orsi! Az a Cseszneki vár. :wink: És egy nagyon jól sikerült fotó, jó ruhában, jó beállításban, azért tűnhet kevesebbnek. De lehet, hogy az előző Kékestetősön voltam 2 kiloval több. Bár az meg nem túl előnyös cucc volt rajtam... :oops:
De ügyes Bogika! :D A cumival is! Hihetetlen, milyen jól veszi az akadályokat! :roll: Kis okos csajszi! Nem csodálom, hogy büszke vagy rá!:D

Juti! Az a jó, hogy már megvan a fogyási technika, úgyhogy nem is aggódom, hogy lemennek-e a kilok. Mondjuk kíváncsi vagyok, mennyi marad rajtam szülés után. :roll:
Oké, mehetünk uh-ra! Meg szülni is! :lol: Te is a csütörtököt lőtted be? :lol: Akkor jön a jó idő! Most milyen volt az éjszakád?
Nem semmi, hogy Gergő csak 3 napot hiányzott a suliból! Jól megerősödött.
A krupp miatt ti emelt családit kaptok? Vagy kaptatok? Azért kérdem, hogy ez hogy működik, mert mi az asztma miatt igen, és nem tudom, hogy most májusban ha felülvizsgálják és el lehet hagyni a gyógyszert, akkor automatikusan visszavonják, vagy várnak pár hónapot, amíg kiderül, tudunk-e puff nélkül élni. :?:
Ki a kezelőorvosotok Törökbálinton?

Szilvi! Jó hírek végre Krisztiékről! Akkor remélhetőleg, jöhetnek is haza ma! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Na vagyok!

Kidobtuk Bálintot suliba, voltunk Zsandiéknál, visszavittük a jelmezt, elhoztuk a mosószódát!Nagyon kösziiiiiiiiii Zsandika!!!!!

Rita, most Neked írok egy pár sort!Hátha! :wink:
Szóval ott tartottunk, hogy szerintem elég hétköznap diétázni!
1. Nem fog hozzászokni a szervezeted a kevesebb kalóriához, így folyamatos lesz a fogyás! Ha van stagnálás(az mindig van az első hónap után)az nem 1 hónapig tart hanem max 2 hétig! :wink:
2. Nem lesz csömöröd az első 2 hét után, hogy ezt meg azt nem ehetsz!

Én azt szoktam mondani, hogy annyit kell fogyni az 5 nap alatt, amit nem tudsz visszahízni 2 nap alatt! :D

A dietetikus ezért seggbe rúgna! :wink:

Én reggel edzettem, mert még mindig jobb hajnalban kelni, mint este dög fáradtan nekikezdeni tornázni!Amikor megvan a kellő fizikuma az embernek, akkor lehet este is!Sokkal több energiád lesz, mind munkában, mind otthon a gyerkőkkel, mind az edzéshez!Most kínzásnak tűnhet, de ha képes vagy két hetet rááldozni, akkor még hiányzik is ha kihagyod!nagyon kellemes érzés, nemcsak testnek, hanem utána a sikerélmény is!

Edzésről majd később írok! Azt mondom, hogy lehet nem azzal kell kezdeni, mert ha rögtön elkezdesz izmosodni, akkor kilóban később látszik meg! :(
Neked most csak 3-4 kilót kéne fogynod ami kedvet ad és elhiszed, hogy sikerülhet! :wink:

Leírok egy pár csoadreceptet ami nekem nagyon sokat segíett!
Almaecetes víz, szűzteakapszula, salaktalanító tea, napi 3 liter tisztavíz!
Kávé-nagyon jó étvágy ellen és a koffein zsírégetőm vízhajtó!Utána mindig kétszeres mennyiség vizet kell inni!

Nekem ami tartható diéta: Reggeli: tejeskávé+szűztea kapszula, C -vitamin, 8 felé ha hazaérek az oviból, lenyomok(szó szerint :? )egy fél literes almaecetes vizet! Na ez úúúgy eltelít, hogy tutira nem bírnék enni egy falatot sem!
9 felé iszom egy fél literes salaktalanító teát, citrommal egy kanál mézzel!
10-kor 2,5 dl tejeskávé. 11-kor ha nagyon éhes vagyok eszem egy almát, banánt. És tolok le fél liter tiszta vizet.
Viszont ezt csak olyan helyen lehet csinálni ahol 10 percenként lehet rohanni pisilni! :wink:
Ebéd: 12-13h között akármi! Szerintem legjobbak a főzelékek valami feltéttel, a riszes, tésztás ételeket szoktam kerülni, a husikhoz meg salát enni!
Én 16-17 h körül iszom még egy 2,5dl tejeskávét.
Vacsora ha edzem akkor nem szoktam, mert ahogy Dollika írja én sem vagyok éhes, egy nagy fél literes Biotech epres tejséket szoktam meginni!
Ha nem edző napom van akkor sajna nem bírom ki a vacsi nélkül! :oops:
Ami nekem bejött valami fehérje(2 főtt tojás, 100gr sonka, 150gr túró pici tejföllel,3 virsli+mustár és hozzá paradicsom, paprika, szeletelt kígyóubi! Hozzá 2 szelet Wasa kenyér!
Én mindig odafigyelek, hogy nagyon szépen tálaljak! Telirakom a tényért és hozzá mindig iszom egy 4dl-es tiszta vizet.
Amit még fontos, mindig legyen otthon mikrós pattogatott kukorica
mert ha gáz van az nagyon jóóóóó! Emésztést segíti és ha nagyon kell azt nasizom! :wink:

Ha nagyon édesre vágysz, akkor az csakis ebéd és vacsi között 3-4 óra magasságában! Én 70%-os fekete csokit szoktam, mert abból nem megy le egy tábla! :wink: Csoki pedig endorfint termel! :wink:

Ez az első lecke! Úgy érdemes belevágni a fogyiba, hogy megbeszéled a családdal: nekem Apa nagyon sokat segített abban, hogy a vacsiztatást átvállalta! :wink: Nem nekem kell kennem a vajas lekváros vizes zsömit! IMÁDOM! :oops:
No meg a nutellás zsömle!

Így első olvasásra nagyon carul hangzik, de egy idő után fanatikus lesz az ember! Mindig egyre többet akar tenni! :wink:
Amikor először látod, hogy a mérleg kevesebbet mutat, az öveden elérted az egyel beljebb lévő lukat, akkor nem szabad elbízni Magad!!!!!! Mindenki ott cseszi el, hogy ha nem fogy eleget azt mondja car a diéta nem ér semmit, vagy ha sokat fogy ,akkor azt hiszi belefér egy kis bűnözés! :? Aztán csodálkozik, hogy megáll a fogyás, utána rá lehet fogni a diétára, hogy car! :lol:

Dollival abban is egyezik a véleményünk: hogy a szénhidrátot kell kiiktani, főleg a CUKROT, LISZTET!
Sokaz at hiszik, hogy ha fáradtak, akkor kell az ENERGIA=CUKOR!
Aki volt terhességi cukros az már tudja mik azok a gonosz és jó szinhidrátok! Szerintem kell enni szénhidrátot is, de a gyorsan felszívódó szénhidrátokat kell elhagyni! Azok hirtelen emelik meg a vércukrot, utána hirtelen esik vissza, amitől ÉHES lesz az ember! :?
Az a tipikus farkaséhség!Amikor érzed, hogy megpusztulsz, ha nem ehetsz, amikor az egészséges táplálkozás teljes tudatában, agy nélkül odamész a hűtőhöz és kiveszed az első jóóó cukros valamit: túrórudi, vagy előveszed a kekszet, csokit, vagy egy szelet vajaskenyeret! :shock:
Amint megetted jön a bűntudat és azt mondod, ezt a napot már elcsesztem, majd holnap fogyizom! :wink:
Ha valaki nem eszik egész nap semmit, akkor sem lesz annyira éhes mint mikor a vércukor hirtelen tzuhan egy jó nagyot!Ha egész nap nem eszel szinten van!Na nem jó ha nem eszel, de a cukor nagyon gonosz dolgokra képes a szervezetben!
Ha valaki nagyon fanatikus(szerintem az első pár hónapban muszáj!!!!!!) akkor ki tudja teljesen iktatni a cukrot! Az első 3 nap után már nem is hiányzik! Mind cukorfüggők vagyunk, mert mindenben ott van! :(
Egy idő után már nem is kívánja az ember!

Szóval ha valaki nagyon éhes és azt mondja muszáj valamit ennem, akkor első az hogy azonnal nyomjon le fél liter vizet! nem kortyolgatva, hanem egy húzásra!!!! Akkor annyi ideje van, hogy tisztább aggyal átgondolja mit lehet ennie!

Diéta elkezdése: El kell dönteni és ha a meg van a kellő elszántásg a család támogatása(nagyon kell hogy megértsék, hogy a diétád elején nem fogsz palacsintát sütni, megy aranygaluskát csinálni! :wink:
Akkor érdemes belevágni ha mindent be tudsz szerezni hozzá!
Ne legyen kifogás, hogy jaj nincs itthon wasa kenyér, zöldség, gyümi!


Az edzés fejezetet később írom le, most mennem kell! :oops:
Vendég
 


Dolli
az éjszakám nem volt az igazi. kettőig olvastam a 600 oldalas könyvemet, utána forgolódtam egy csomót.....aztán mindenféle marhaságot álmodtam....reggel meg jött Gergő hogy kér reggelit :D
én attól parázok hogy éjszaka indulnak be az események, mert tényleg akkor csak sodródunk az árral. a szomszédunkat megkértük hogy jöjjön át, hogy ne kelljen felébreszteni a kölköket, ő szívesen fel is ajánlotta csak most síelni ment szombatig. persze vannak mások is akik felajánlották, csak én éjszaka nem szívesen zargatnék senkit.
úgyhogy napközben kell szülnöm :!:
a kruppra nem kaptunk emelt csp-t. annyira nem volt durva, kórházban csak egyszer voltunk, utána már tudtam mi a teendő. a kezelőorvosra sem emlékszem, 6 éve voltunk. egy rendes fiatal pasi volt és egy elég undok nő.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti
 
 


Mia! Írtam privit a fodrásszal kapcsolatban! :wink:

Cuppanntás
Vendég
 


Jupppppiiiiiiiii! Andika hívott! Csütörtökön megsétáltat a Földrajzi Múzeum kertjében! :lol:
Andi! Olyan jólesett, hogy hívtál! Köszi, köszi, köszi! :D

Orsi! ezt olyan jól összefoglaltad! Még én is okulok belőle! :D

Juti! Ezek az éjszakák. :(
Nekem is jobb lenne a nappali szülés, azt beszéltük párommal, hogy ha éjjel jön rám, akkor bemegyek egyedül a kórházba, és mihelyt érkezik a felmentő sereg (valószínűleg anyu személyében), akkor jön utánam. Bár nem tetszik annyira ez a megoldás, nincs más választásunk. Ha hajnalban olyan 4 felé leszünk már, akkor jöhet após/anyós.
Ja, azt hittem, jártok Ti is gondozásra... De akkor jó, hogy nem durvult el a dolog. A krupptól mindig paráztam... :shock:
Mondjuk az asztma sem sokkal jobb, de ez eszembe sem jutott, pedig párom is asztmás volt.

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Mimi! Neked meg nagyon köszönöm ezt a receptes emilt... küldtem barátnőmnek is, elméletileg az ő receptjét már meg is kaptad! :)
És írt nekem is, és érdeklődött, hogy vagyunk! :D És tervezték már, hogy kijönnek Érdre, csak neki is sokminden összejött... Bár majd már csak babalátogatás lesz a dologból, annyira jólesett, hogy végre írt! :D HA nincs ez a mail, lehet, hogy újabb hosszú hónapokig nem látjuk egymást és nem levelezünk. Szóval: Köszönöm! :)

Kép
Kép
tekiroll
 
 


Dolli!

Én köszönöm a hordozót!
Fogjuk rá jó volt.A Regi a hátamon jót alukált.Viszont nekem kicsit haton hordva nehéz a súlya de azért elmegy.A hordozó kendőben sokkal jobban eloszlik a súly.Amúgy háton a Kriszti féle hordozó nekem kényelmesebb volt súly elosztásilag,viszont ez meg a Reginek kényelmesebb :lol:
Elől viszont tök szupi!
Úgyhogy köszönöm!!Majd a héten valószínű vissza szolgáltatom Hajninak.Azt terveztem,hogy ha beenged magukhoz akkor segítek neki megkötni,meg megmutatnám ,hogy tudja a hátára úgy felkötni,hogy át is érje kabátostól :lol:
Mert Hajni!Meg lehet ám úgy kötni,hogy nem húzod előre a pántot :wink:

mimi12
 
 


Andrea,
Mi is kaptunk Broncho-t Veronikának de talán annyi haszna volt hogy két hónapot kihúztunk betegség nélkül. Azzal vigasztalt engem is a dokinéni hogy Zsombor már nagyon edzett lesz mire bölcsibe kerül.

Dolli,
Ez most úgy hangzott mintha valami kutyi lennél :D Csatlakozik még valaki a sétához? Szerintem is az a kép nagyon látványos amit Orsi említett. A 90 és a 74 kg között mit csináltál pontosan?

Orsi,
Nagyon ügyes Bogika :D Szerintem neked fogyni már nem kell csak formálódni ahogy írtad és egy csepp háj sincs a hasadon. Jó hogy említetted az almaecetet, azt akartam én is elkezdeni :oops:

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Mimi: persze, hogy beengedlek. :lol: :lol: Addigra már csak kimegyek a takonyból. :roll: Akartalak is kérni, hogy segíts mert ahogy Te kötötted az olyan egyszerűnek tünt, nekem itthon meg mégsem sikerült. :oops: :roll:

Orsi: adtál egy jó nagy lökést a diéta leírásoddal! Tudod mi a meglepő? Ugyan ezzel a módszerrel fogytam 10 kilót az esküvő előtt. Csak én nem ittam ennyi folyadékot és nem ittam shake-et. Viszont ebédre csak natúr húsi + zöldség vagy egy csészényi barna rízs, vacsira meg magában virsli, vagy főtt tojás, vagy sonka, barna kenyérrel, vagy gyümis túró. Plusz két naponta a tv előtt tornáztam az easy shaper-el. Le is ment mindenhonnan 5-6 cm! :shock: És így, hogy olvastalak visszajött az az érzés, hogy milyen jól éreztem magam akkor. :shock: :oops: Úgyhogy előszedtem a gépet és Lili szeme előtt tornáztam egyett.

Viszont most én is kipróbálnám a shake-et. Te hol veszed és mennyiért? Az almaecetet már nyomom két hete. :wink: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni
 
 


JA és le is mértem magam ( súly, has-csípő-derék-comb )cm mert az akkor is sokat segített az ösztönzésben, hogy hétről-hétre láttam a tényleges változást. :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni
 
 


Andika! Kösziii!
Észrevetted, hogy nem volt ma Fruzsi??? :lol:
Hánykor sétáltok??? Múzeumba vagy a kertbe mentek???

Én meg majdnem mindent kivasaltam, de már nagyon unom! :?
De 3 adag szárad a száríton, holnap azt is ki kell vasalni!
Vendég
 


Hajniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

De örülök!!!!! :D :D :D :D :D :D
Nagyon ügyi vagy!Örülök, hogy kedvet kaptál!Én nagyon szeretek fogyizni, főleg ha valaki szintén fogyizik és lehet egymásnak örömködni! :wink:

Shake-t(ultra loss a Biotechben, most költöztek át a törökbálint Corából Érdre a Rotunda üzletházba a központból!
Árat nem tudok mondani én még 4 ezer körül vettem a Corában, a mostanit Andikától kaptam ajcsiba.
De csak az eper -vanillia a finom!
Torna dvd nem kell?????
Vendég
 


Rita,
Fogyásról még neked: nekem sokat segített a dietetikus, mert pontosan megadta hogy miből mennyit kell enni. Azt hiszem én az a típusú ember vagyok akinek mindent a szájába kell rágni először mert magamtól nem tudom kitalálni. Van a neten energiaszükséglet kalkulátor, ő is ezt a képletet használja és kiszámolta hogy mennyi kalóriát kell egy nap bevinni. Elvileg akkor fogysz ha kevesebbet eszel meg mint amit felhasználsz. Pl egy 1500 kalóriás napi étrend úgy oszlik meg hogy reggeli 300, tízórai 200, ebéd 500, uzsi megint 200 és vacsi 300.Reggelire ragaszkodtam a tejeskávémhoz, 2 dl tejjel a kávém 100 kalória így kiszámolta mellé hogy ehetek még 4 dkg kenyeret (teljes kiőrlésűt)+1 dkg margarin+4 dkg gépsonka. Ez egy lehetőség, minden egyes étkezésre írt 7 variációt. Tízórai az mindig gyümölcs, általában a szezonálisak. Amikor már meguntam ezeket akkor kerestem a neten hasonló kalóriájú recepteket is. Heti 3-4x mozgok, tavaly csak bicikliztem, úsztam vagy időnként konditeremben használtam a futópadot. Mostanában tornázom, van két zsírégető dvd-m, azokat csinálom felváltva. Én viszont csak este tudok tornázni, lefektetem a gyerekeket és ahogy Dolli írta még mielőtt az agyam gondolkozhatni tudna, kapcsolom be a tv-t és állok neki. Nem mondom hogy könnyű, sokszor szívesebben feküdnék a kanapén mert hulla fáradt vagyok de elhatároztam hogy megcsinálom és ezért vért kell izzadnom :D Nehéz egyedül, nekem sokat segített/segít itt a lányok biztatása, dicsérete és annyira jó érzés minden egyes alkalom amikor kevesebbet mutat a mérleg. Akarni kell nagyon nagyon és tényleg igazán. Az én kedvenc mondatom amit kitettem a hűtőre: Ledolgozni nehezebb. Egyszerűbb nem megenni :D

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Szasztok!

Kicsit eltűntem, de nem volt kedvem semmihez....

Köszönjük a névnapi kívánságokat!!!!

Én is minden Bálintnak nagyon boldog névnapot kívánok!!!!

Judy, Dolli, Ti még itt????? :wink:

Dolli, Te mnnyit fogytál?!!! Nagyon ügyes vagy!!! Szerintem mot nem lesz gondod ezzel.. Kibújik Réka, és ugyanolyan vékony leszel mint előtte!

Hajni, hogy vagy? Javulgatsz? Brigi ma jön haza?Most olvasom, hogy csütörtök???? Nem úgy volt hogy hétfőőő? :oops:

Mimi, megjártátok a múzeumot? Kiásott valamit Szabi? :wink:
Jajj, jut eszembe, kerestél... este későn vettem észre, már nem akartam zavarni, másnap, meg nem is jutott eszembe... bocsi :oops: Miért hívtál?

Zsandi, Te is ügyes duguláselhárító vagy!!! :lol:

Szia Andi27!
Neked is Lilid és Bálintod van?! :lol: Nekem is! :lol: Nagyon szépek a gyerkőceid!
Mivel foglalkozol? Milyen munkát keresel? Épp én is készültem vissza a mhelyemre, de az én helyemen is vannak, meg a szabit is ki kell majd vennem, így csak nov. 11én mehetek legelőbb... :wink:

Orsi, moziban benne vagyok!!!!! Előtte egy kis csajos shopping.... :lol:
Nagyon állat lett az ágyikótok!!!!
Fürdőruci: azt hiszed jó lenne rám????!!!! Nem!!!! Képzel egy hasonlót én is felpróbáltam, de nekem meg rövidek!!! A mell alatti rész, kb.8cm-ve volt lejjebb :shock: becsatoltam azért, de olyan kényelmetlen volt, pedig milyen dögi piros volt.... huhhh. Helyette vettem cuki kétrészes pöttyöset! 1800ért! :lol:
De ügyes Bogika!!!!! Gratula neki!!!!

Rita, Te honnan szeretnél fogyni???? :shock: Olan csini voltál, mikor láttalak!!!!

Mia, na? Volt áram nálatok ma? Nálunk csak háronegyed órára ment el....

Lányok! Putyika 3napja bugyiban van!!!!!! :lol: Csak alváshoz kap pelust, de a déli alvásnál az is száraz!


Jajj, még valami!!! Nem tud valaki kiadó albérletet? Kicsi garzon kellene a párom kolléganőjének...

Megyek, pakolászom....
sylph
 
 


Orsi

Olyan jó téged olvasni !!!Zúgolvasóban megcímeztetve ismét magamra ismertem !!!! :oops: :wink: :lol:

Én is kedvet kaptam a fogyókúrához ami már nagyon-nagyon rémférne !!!!!!!Teljesen igazad van először fejben kell elkezdeni !!!!! :wink: :oops:

Anyósérzést teljesen átérzem, tegnap közölte apika, hogy ha a jövő héten hazamegyünk a disznóvágásra anyós nem jön el hozzánk !(mármint anyukámékhoz)Pedig ő csak Tomikára vigyázott volna. De én biztos nem fogom büntetni a gyerkőt a panel 3. emeletén. Mi odahaza is családiházban laktunk .
megszokta szegény, hogy udvar motorozás szaladgálás a másik mamánál. :wink:

Ágy nagyon szép lett !!!!! :wink:

Dolli Judy

Még mindig idehaza ??????


Dolli

Nem kapok levegőt a fogyásodtól !!!!!!
Nagyon szupi csajszi vagy te is !!!!!!!
Milyen cuki Gézu a képen !!!!!!!

Hajni

Nagyon rendike nálatok is apuka !!! :wink:
Ecettől nekem szétmegy a gyomrom !!!!Nektek nem ?????

Mimi

Szerintem még 5 év sem kell a rossz anyósból pár hét is elég. Hidd el a tapasztalat beszél belőlem !!!!!! :oops: :oops: :cry:

Kép
kditke
 
 


Linnnniiiiiiiii!!! Tesókám merre vagy????? :( Még felhívni sem tudlak mert nincs kimenőm. :cry:

Orsi: a popcorn legális diéta alatt? :shock: :lol: Szupi!!!! Mondjuk hallottam már popcorn diétáról de azt hittem csak vicc.
Ebből a shake-ből láttam, hogy van csoki is. Lehet nekem az kellene és megoldódna az édesség mániám. Mióta Lili megszületett majd minden nap sütök valamit annyira kívánom az édesset. :shock: :oops: Ez lesz a legnehezebb, leszokni róla. :roll:

Kditke: én csak egy pici ecetet teszek a vízbe úgy nem gáz. De az almaecet egyébként sem olyan húzós.

Basszus ma még Brigit sem tudtam hívni pedig tegnap megígértem neki. :oops: :(

Hajni
KépKép
piriczkihajni
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Szívesen a szódát, máskor is!

Szilvi!
Az úgy jó, hogy csütörtökön vagy pénteken -amelyik Neked jó- "meglátogatlak" egy székkel leméred, felméred és megbeszéljük a részleteket.........
Ha szeretnéd viszek Neked csodaszódát is.

Tudunk valamit Krisztiékről, hazajöhettek???

lehet még este jövök, de most lépek, mert dolog van.......................
Vendég
 


sziasztok csajok!

Csak egy gyors bejelentkezés!

Nemrég értünk haza, Marcival minden rendeben van! Szerdán még megyünk vissza kontrollra.
A vérképében találtak valami rossz értéket, amiatt még majd hematológiára kell mennünk!

Holnap majd jövök bővebben, csak most hulla vagyok!

Pussz!

Mangora

Kép
mangora
 
 


Szia Kriszti!

De jó, hogy jelentkeztél, remélem éjszaka tudsz pihenni, örülök, hogy itthon vagytok!!!!

pussssssz A.
Vendég
 


sziasztok!

Nah, ma is "jo sok mindent" csinaltam... semmit!
Elert bennunket is az aramszunet igy a nagymosas, takaritas es vasalas csak alom maradt. :( A kosz megesz, a ruhak kupacokban allnak mindenfele. Meg jo hogy van eleg vasalt cucc igy a fiuk tudnak mit felvenni.... :)

Viszont voltam Szilvieknel nehany Avon cuccot kineztunk az uj katalogusbol! NAGGGGGGYON klassz dolgok vannak es tuti jo aron!!!! Sokkal olcsobb mint a DM :D

Most L, jovok kesobb visszaolvasni :)

sünciboglya
 
 


Szasztok!

Lányok, ezt nem fogjátok elhinni...

Ma mentünk a pözsiért, megszerelték! 20ezrünkbe fájt, előtte 1-2héttel szintén javítottuk az is volt ennyi....
Jövök el a szerelőtöl, család többi tagja a toytiban... én elől ők megálltak a zöldségesnél... megyek, valami furcsát hallok... :shock: és egy kis idő múlva se szervó, se gáz!!!!! :shock: :cry: :evil: Néztem az út szélét hol tudok félreállni, de ezektől a hóbuckáktól sehova nem tudtam.... meg nem is akartam a főúton.... annyi lendületem volt, hogy szeremcsémre jött egy utca, bekanyarodtam és ott az utca közepén meg is álltam..... :evil: :evil: :evil: Elindítani már nem tudtam, lámpák égtek a műszerfalon.... ájáj.... hívtam Istvánt hogy baj van... szóval a lényeg, hogy a pözsike megint szerelőnél van és a legfájóbb, hogy ez mosz nem 20ezrünkbe fog kerülni, hanem a többszörösébe.... valami vezérműszíj szakad el, ami miatt több minden is tönkre mehetett, ez holnap derül ki hogy mi...
Jah, és a segítő magyar emberek... ott állok az út közepén, persze akartak volna bekanyarodni, de ugye tőlem nem tudtak... ott mutogatott nekem a nő!!!! A hülye pitsa!!!!! Nem véletlenül vészvillogok!!!! Ja, és ugye kerültek miattam, és pár méterre tőlünk érkeztek haza, ők is meg egy másik autó is.... szerintetek.... odajött valamelyik is?! :x Ott toltuk félre a pözsit ketten és csak nézték, hogy szenvedünk!!!! :x :cry: :cry: Pont gödörben is álltunk, így baromi nehéz volt kibillenteni, na meg az én erőm.... :oops: fáj is a hasam alja, emiatt...

Szóval kész vagyok, elegem van már ebből az évből, pedig csak másfél hónap telt el... mi jöhet még???? :cry: :cry: :cry: :cry:

Majd később visszaolvasok, megyek tus alá folytom magam....
sylph
 
 


Dolli:
Nem konyv, de meglepi :D Tobbet nem arulok el! Akkor megprobalok eljutni hozzad szerda vagy csutortok delutan a rohangalas kozben. :) Remelem nem kapsz fraszt addig aposodtol. Max raszabaditjuk Patrikor, ma bemutatkozott rendesen Szilvieknel, orditott rendesen, hehehe. Tuti kikergetne aposodat a vilagbol is :D:D:D


Nezem a fotokat es tenyleg nem jutok szohoz, 90 kg? Nem mondtam volna meg, annyira eloszlott rajtad. Persze kerekebb volt a pofid, meg minden kerek volt. De olyan helyes voltal ugy is!
Viszont csodas ahogy lefogytal! Annyira vekonyka vagy most is! :) Latszik hogy mennyire vigyaztal a mostani terhessegnel! Gratula!

Nekem is a 65 kg a megcelzott....12-t kene lenyomni. Nehez lesz, de meglesz! Nyarra bele kell ferni a ruhaimba!

Azert szules utan, amikor 68 kg voltam, boldogan huztam fel a legkisebb gatyamat is, senki nem mondta meg hogy friss anyuka vagyok. Utalom magam hogy ilyen akaratgyenge voltam es visszazabaltam magam 80 kilora. (Azota lement 4 kg, most stagnalok eppen.)

FOlyT KoV!.......

sünciboglya
 
 


Orsi: HUHA !!!! Hatalmas gratula Bogikanak!!! Ez nagy merfoldko. :D



Rita: Tokeletesen irta Orsi a lenyeget! Csak arra a heti 1db icipici kilocskara kell koncentralni!!! SOHA NE NEZZ ELOREBB!! :) "baby steps" - babalepesekkel elore a teljes sikerig!

Terhessegi cukros jelentkezem, en megismertem a szenhidratokat kozelebbrol.... ha betartanam a dietat mar lefogytam volna 60 kilosra. Csak hat ott van az az atkozott CUKOR !!!! A feher halal! (komolyan!) A szervezetunk a finomitott cukorral nem tud mit kezdeni, lebontani nem tudja, zsirkent tarolja el sajnos. Ha nem mozog az ember, a szenhidrat pang a szervezetben. (Na most kedvet kaptam en is a "rendes" taplalkozashoz.) !!!

EZERT JO IDE JONNI!!!! Itt eletet lehelnek belenk a tobbiek. :D:D:D:D


FOLYT KOV!

sünciboglya
 
 


laptetooooo, yeah! De jo napom-pom-pommmm vannnn :D
:mrgreen:


(ma az atlagosnal hulyebb vagyok mert megjott a menzeszem...... most szep csendben elballagok es elverezgetek....)

Majd jovok!

sünciboglya
 
 


Van kötünk olyan anyu aki a Sote II. szült? Kérdeznék tőle.

Enyém gyerek elment DorinaApával aludni.

Mia!
Naon jó ez a kép Rólad! Majdnem felhívtam ma a párodat, mert nem tudtam előhalászni egy képet, ami nagyon fontos volt, de aztán sikerült, nagyon büszke voltam magamra.

Megyek megetetem a négylábúakat fürdök és tente, mert húzós napom volt!!!

Jó éjt mindenkinek!!!
Vendég
 


Zsand,
Én :D Kétszer is. Mit szeretnél tudni?

Kép[
Kép[
kostyika
 
 


Sziasztok!

Orsi! Köszönöm szépen! Na ez a film még nem megnézhető online. Majd később.
Nagyon ügyesen megoldottátok az ágyat.
Olyan jól leírtad a diétád lényegét, én annakidején a középsuli alatt fogyóztam hasonlóan.
Ezt a wasa kenyeret hol veszed, ezt a Béres A. féle diétában olvastam, de még soha nem ettem.

Zsand! Köszi, neked is. Szívesen beszélek az ismerősöddel, de igazán én már sehova nem tudok menni ezzel, hiszen az immunológus az eredmények alapján azt mondta, hogy minden rendben. Tulkép javult a helyzet, mert előtte minden héten betegek voltak , most már két-három hetet is kibírnak. :roll: Csak ezt egy normál munkahely nem bírja. Azt mondták, ki kell böjtölni ezt az időt. :x

Tekiroll! Kösssz! Tulajdonképpen ezt nem értjük mi is. Nemrég kiszámoltuk, hogy olyan 40-50ezret hagyunk egy ősz tél alatt a patikába az immunerősítőért. 4600Ft egy dobozzal/gyerek
Nagyon látványos a fogyásod, a képek alapján. Ahogy nézem szép lassan sikerült leadni így kicsi az esélye, hogy visszajön. Főleg, hogy olvasom, hogy most nagyon vigyáztál a babásságod alatt.
Nekem sajnos nincs ilyen önuralmam. Amíg csinálom /ha agyba eldöntöttem/ eltántoríthatatlan vagyok. De amint lement egy kicsi, ahogy Orsi is írja elbízom magam, és egyre többször bűnözök, és végül visszaállok a rossz táplálkozásra, és sitty-sutty visszaszaladnak a kilók. Most megint épp ezzel küzdök. :oops: :oops:
Nálunk az emelt családit rögtön megszüntették, de azt hiszem, két héten belül kell csak jelezni a változásokat.

Süncibolya! Olyan jók a hozzászólásaid, akkorákat derülök rajta. Életvidám mosolygós csajszi lehetsz. :lol:
Nálunk délelőtt nem volt villany, a változatosság kedvéért. :roll:

Juti! Köszi! A mandulakivétel már megvolt. Most én is a mikroalgával szemezek, hogy márciustól kipróbáljuk mikor beszedték a bronhot.
Gergő jól megerősödött akkor. Kruppra a kora előlrehaladtával talán egyre kevesebb esély van, hogy kijöjjön. Lassan kinövi.

Kostyika! Na nálunk ez nem jött be, mert Bálint nem sokkal ellenállóbb mint Lili csak annyira, hogy ő alapból éppen a határérték felett volt. :wink:
Én is a tejeskávémról mondok le a legnehezebben. Régen anyu mindig morgott is, hogy inkább tehenet tartana, mint nekem ennyi tejet hozzon. Pedig tudom, hogy nem jó, mert mikor a 90 napost csinálom, olyan szépek kitisztul a bőröm, amikor meg megint bűnbe esek pár nap alatt kiragyásodok. :oops: :cry:

Sylph! Igen, elég sűrű ez a két név, főleg a Lili, pedig annakidején a doktorbácsi még meg is kérdezte, hogy hogyan kell írni, hogy Lilien, mert ő még nem is hallotta. :) Ügyintéző voltam az NFGM-be. Most valami részmunkaidős, vagy hétvégi munkát keresek, hogy a párommal tudjuk váltani egymást. Nem sok segítségem van…bonyolult. :roll:
Batus ez a kocsi! :x A vezérműszíj tényleg gázos. sogorom azt szokta elsőként kicserélni, mert nem tudni mikor volt előtte /miénkre is még vár, remélem kibírja addig/ tényleg sok mindent tönkretehet. :roll:

Andi
andrea27
 
 


Zsand, én csak egyszer szültem ott, de nagyon szép emlékeim vannak. :)

ORSI NAGYON KÖSZÖNÖM!!! Téged olvasva úgy tűnik, almaeceten élni csupa óka és kacagás. :)
Kipróbálom, tényleg nagyon hálás vagyok! Komolyan úgy írtad le, hogy abszolút meggyőző és betartható(nak tűnik).
A reggeli tornát még emésztem, szerintem nekem is KostyiAndihoz hasonlóan az esti lesz reális, mert hatnál hamarabb nem bírok felkelni, de akkor már ébredezik a családom is. De ez már részletkérdés, ha az a 3-4 kiló lement, majd kidolgozom ezt a tervet. :)

Andi, neked is köszönöm, a mondás nagyon igaz! :) Heti 3-4 mozgás?? Le a kalappal!

Dolli, neked is köszönöm a biztatást, nagyon jó hatással vannak rám a képeid! (((sajnos nem sokkal kevesebbről indulok, mint te. És kicsit többről, mint Mia. Irtó rejtélyes vagyok, mi? :) :oops: )

Mia, Orsi, nagyon igaz a csak-egy-kiló-ezen-a-héten technika!! Mennyivel szebben hangzik! Múlt héten éppen ezt tettem, beírogattam a naptáromba icipici számokkal, hogy az adott hétre hány kilónak kéne lennem. Szerdán van a váltás, kíváncsi vagyok, ezen a héten elérem-e?

Szilvi, aranyos vagy! Honnan akarok fogyni? Bárhonnan.. A fogaim és a fülem nem hájas, egyébként mindenhol röfi vagyok. :( Télikabátban, sálban ezek szerint nem látszik, ez jó hír! Remélem hosszú lesz a tél :D (Vagy gyorsan fogyok...)
Pechszériát nagyon sajnálom, nekünk a múlt év vége volt rázós.. Nem jó érzés...

Most ezt elküldöm, visszaolvasok még...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?