Új privát üzeneted érkezett!

Henne:
Magára a vizsgálatra gondolsz? Az csak néhány perc. Felfekszel, vmit matatnak ott lent, közben a doki mondja, hogy most egy kis szúrást fog érezni, tényleg olyan, mint a darázscsipés, majd jön a kontraszt anyag. Na, akkor fog fesziteni és görcsölni. De tényleg nem hosszú idő. Ki lehet birni. Utána azt mondtam, hogy inkább még egyszer ez,mint az epeszonda. (ilyenem is volt, na az tényleg kegyetlen)

Csicsiy:
Remélem a problémát sikerült orvosolnotok, s nem tartott sokáig a harag! 8)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Durcipók:
Tesztelés mikor lesz? Remélem fent van még a hőd!!!!

Csip-csip:
Mensi még sehol?

Pinkiné:
Nem jöttél tegnap sem. Remélem már jobban vagy. Ma voltál az orvosodnál?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Itt is vagyok, volt egy kis elintézni valóm, meg ma csináltattam körmöket, szoliztam, szóval most tök happy vagyok :lol: Akartam fodrászhoz is menni, el is mentem, csak a csaj kedden dolgozik, na nem baj majd felhívom mobilon gondoltam,mert múltkor is kijött házhoz (ismerös), szóval nagyon jó árban levágta itthon. De a mobilszámja a páromnak van meg, az én telefonomba nem lett elmentve, ugyhogy most várom a drágámat haza, aztán hívom.

Csip-csip sajnálom, hogy negatívat teszteltél, de megjött azóta különben?

Pinkiné, akkor végülis ma mentél dokihoz? Ez a gyulladás mitöl lehet nálad? Mármint ha tényleg az van?
:roll:

Tyuntyi, jaja ne is mondd, attól tartok, lehet nálam is ez a gond, ez az átjárhatósági....vagy nem tudom. Mármint, hogy fiatalabb koromban sokat volt problémám és anyu is mondta, hogy nehogy ennek a sok fertözésnek következményei legyenek, méghozzá petevezeték elzáródás. De gondolom az UH-n látszani kellene, vagy vannak más tünetei is? :shock:

Csicsy...hát totál megértelek, hogy eleged lettt :oops: Akár magamat olvastam volna.. Persze ugy néz ki a férfiaknál ez egészen máshogy megy, tisztelet a kivételeknek, de nálunk sajna nem. Persze gondolom milyen rossz lehet "idözítetten" együtt lenn, föleg a baba érdekében :lol: Csak egy dolgot nem értenek meg a férfiak,méghozzá, azt, hogy 1 hónapban k...va kevés idö az ami a gyereknemzés szempontjából ideális...és aztán k..va hosszú idö mire lecseng egy ciklus és újra eljön a megfelelö pillanat :roll: :shock: :shock: :? Az én estemben egy 35 napos ciklusnál... :?
Ezt nehéz az én párommal megértetni sajna....valahogy nem értem mi a fenét is akar, vagy azt hiszi, hogy azzal, hogy oké nem védekezünk, el van intézve, azt jól van? :shock: Persze jól van...neki....na mindegy, nem is írok tovább mert csak felidegelem magam rajta.
Szóval együttérzek Veled Csicsy 8)
De azért reménykedem, hogymegoldódott ahelyzet kettötök között...és annál szebb volt a békülés :lol:
Vendég
 

 
 

Vendég
 


Szép Napot...
Na hát mi eza pngás lányok???

Csicsy: helyzet, változatlan???

Pinkiné: Miujság???

Hkitty: Lassan már Én is csatlakozhatok melléd, mert ez a 40 napom :(

Tyuntyi: Vizsga???

Kriszi: Ma melozol???

Henne: Megvagyok köszönöm...

Piri sehol gyerekek!!!Most ez már azért durva!!!Semmi tünetem nincs...Komolyan mondom, mintha p.é elött lennék...
Semmi :shock:
Tegnap jó napom volt képzeljétek, Drágám semm melozot, Én semm és egésznap kisemm keltünk az ágyból :D
Jaj egészna gyürtük a lepedőt :oops: :oops: :oops:
Nem is tudom megszámolni :oops: :oops: :oops:
Ennyike...
csip-csip18
 
 


Gratula Csip-csip!! :lol: :lol: :lol:
Jól is csináltátok! JAj, de régen volt ilyen nálunk...föleg egynap többször???? :shock: Talán megismerkedésünkkor!
Hát nem tom mi lehet veled...Hátha mégis most esel teherbe, tudod sohasem lehet tudni?? :lol: :P
Nem melózok ma, mostmár be´llt a rendes kerékvágás! Szerda este, szombat, vasárnap melózok csak! Tegnap fel is hívott a fönökasszonyom, hogy nagyon büszke rám, a szerdai napomon egyedül voltam és nem volt semmi probléma :D Említette, hogy érdekelne-e márciustól még plusz két nap este 3-3 óra besegítés neki! Naná, mondtam persze hogy érdekel..!!Kell a lóvé, gyüjtök gyerekágyra, babakocsira :lol: :lol: Persze ezt nem mondtam neki.. :P :roll:
Vendég
 


Kriszti: ne is mondd :D olyan volt igen, tiszta dezsevjuuuuuuuuuuuuu
Jó volt :oops: :lol:
Kezdek parázzni, hogy most mi lesz, hogy lesz tovább így, ha több mint 40 nap fogok menstruálni???
Ha elmegyek nődokihoz, ami lehet csak Márciusban lesz :cry: :cry:
Mi lesz, mit mondd, vagy csinál???
Mien lépések lesznek a következők???
Én annyira nem vagyok jártas ebben.... :oops:
csip-csip18
 
 


Csip-csip:
Örülök, hogy ilyen jó volt a tegnapi napod. A 40 napos ciklus miatt ne aggódj. A doki nem fog megenni, csinál egy hormonprofilt, s abból tudni fogja, hogy esetleg hol a hiba, s orvosolja azt! :wink:

Kriszti:
Az átjárhatóságit sajnos muszáj megcsinálni külön, mivel egy sima uh-val nem látják, hogy átjárhatóak-e vagy sem. Vmi kontraszt anyagot fecskendeznek a méhedbe, ami elindul a petevezetők felé, majd a hasüregben felszivodik. S miközben megy ez a lötty, figyelik a petevezetőket, hogy ez átmegy-e rajta.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Tyuntyi: Én is pont ezt olvastam, amit írtál, a Krisztinek....
Lehet nálam is fognak majd ilyet csinálni??? :roll:
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak a táblázathoz írok. Nem rég keltem, elég furi az éjszakázás, de majd megszokom.

Chrissy
febr. 11én jött meg, és a closti helyett beírnád, hogy gyógyteák? Köszi előre is!
nem várt: márc. 11 (ha jól számolom).
Vendég
 


Na mi van csajok???
Sehol senki???
csip-csip18
 
 


vagyok :lol:

Hkitty kijavítottam a táblázatot!
Holnap majd teszem fel :P Egyébként, hogy vagy a mostani mensiddel? Ennyi nap után??

Csip-csip, szerintem is az van nálad, hogy ebben a hónapban sok stressz ért, és ez miatt húzódik a mensid.
Felrakom ide az én ciklushosszaimat a tavalyi évre. Nagyon jól látszik, hogy május, júniusnál nálam is milyen hosszú volt, mert akkor veszítettem el a melómat, esküvö elött voltunk, papírügyintézés...stb.
nem bírom feltölteni :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Megint én kezdem a napot. Hetek óta felébredek hat körül, vmikor már előtte is, s nem bírok visszaaludni. Egy a szerencse, hogy éjszaka jókat alszom, s nem ébredek fáradtan. Egyébként is, szeretem a reggeleket, pláne tavasszal! Imádok kávézni, miközben látom a napfelkeltét.

Durcipók:
Tesztelés lesz ma? Nagyon-nagyon drukkolunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csip-csip:
A petevezeték átjárhatóságit akkor csinálják, ha már kb. egy éve nem esel teherbe. Én lepődtem meg a legjobban, mikor a dokim felajánlotta, hogy megcsinálja. Először mással próbálkoznak általában. Tudom, hogy baromi idegesítő ez a várakozás, hogy mikor jön már meg. Pláne, ha sajnos tudja az ember lánya, hogy nem terhes. Bár ettől függetlenül még bármi lehet. Egy elkésett pé, amiből babóci születhet. :wink:

Pinkiné:
Adj hírt magadról!!! Jól vagy már? Remélem minden oké veled! Ha tudsz, gyere!!! :P

Hkitty:
Milyen gyógyteákat iszol? Végül hányadik napra jött meg neked? A meló milyen?

Csicsiy:
Ha hazajöttetek a pihenésből, gyere ám, mert várunk a beszámolóval!

Henne:
Vizsgád sikerült? Jövő héten csütörtökön mész dokihoz ugye? Akihez mész, írtad is a nevét, ő dolgozik a János kórházba vagy akihez eddig jártál? Nem tudom, hogy milyen a többi kórház szülészete és nőgyógyászata, de a János kórház nagyon szépen meg van csinálva. Annyira tetszik, hogy a szülészet előtt tablók vannak kirakva az ott született ikerbabákról!
:lol: Nagyon aranyosak!

Velem semmi. Azon gondolkodtam reggel, hogy abba kellene hagyni ezt a hőmérőzést, mert e körül forog most már abszolút az életem. Azt hiszem belebolondulok. Túl komolyan veszem a dolgokat, s ha nem úgy mennek,ahogy kellene vagy ahogy a nagy könyvben meg van írva, kiborulok. Lazítanom kellene, de úgy érzem,hogy csapdába kerültem, s nem látom a kiutat. Le kellene nyugodnom egy kicsit. Itt az elmúlt két hétre gondolok.
A héten is ugye pozi lett az ovu tesztem két nap is,majd a harmadik nap negatív. Volt nyúlós, áttetsző nyálka, torkomban logó méhnyak. Kívántam a férjem, szép volt a bőröm, vagyis minden abszolút pé-re utalt. Nagyon boldog voltam. De a k...a reggeli hőm elrontja a jó kedvem állandóan. Felmegy, majd ismét le. És akkor az ember döntse el, hogy most akkor mi van. Annyiszor írtam már, hogy ez nem nekem való játék, mert idegbeteg leszek tőle. Na mindegy, ezt a hónapot még végigcsinálom, akár volt pé.m, akár nem, utána elgondolkodom újra ezen. A doki miatt csinálom, mert ezt kérte. De inkább visszamegyek, hogy legyen inszemináció. Úgy érzem, elfogyott a türelmem.
Na befejezem, megyek, s élvezem tovább a reggelt.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Kriszti:
Te is már a harmincadik napon tartasz? Basszus, rohan ám az idő rendesen! Mikor volt pé-d? Mikor kell legkorábban tesztelned?

Felrakom a hőgörbém, hogy lássátok miről beszélek. A február eleji 36,9-et kivettem, mert a progi oda húzta be a pé-t, szerintem helytelenül. Ott csak próbálkozás volt pé-ügyileg.
Görbit vezetőktől kérdezem. Szerintetek ez normális? Szerintem nem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 19200_.png

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Szép jó reggelt Csajok!

Ne haragudjatok, hogy eddig nem jöttem, de semmi energiám nem volt esténként a gép elé ülni. Bocsi

Tyuntyi köszi az érdeklődést és a drukkot. Igazság szerint nem tudom mit csináljak (teszteljek vagy nem). A hőm 37,1 és fáj a mellem is. Ha 29 nappal számolok akkor kedden kellene nem megjönnie, ha a pé-től nézem, amikor barnáztam, akkor ma vagyok a 14 dpo-n, de ha azt nézem, hogy a ciklus.hu-n 28.-ára jelezte a pé-t akkor már a 16 dpo-n tartok. Beszúrom, hogy értsd:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/2 ... 19200_.png

A hasam csütörtökön fájdogált igazán, mintha meg akart volna jönni, de azóta csak apróbbakat szurkálódott.

A Te görbéd szerintem egész jól alakul, de nem semmi, hogy mennyit voltatok együtt!!!! Elhiszem, hogy kifáradtatok. Mi ennyit tuti nem bírtunk volna :oops:
Amit a dokidról írtál, az alapján nagyon szimpatikusnak tűnt, lehet majd elkérném az elérhetőségét. Ajánlottak másik dokit nekem is a Bajcsyból, de róla ennyire közeli infót, amit Te a sajátodról írtál nem kaptam. És azt hiszem ez jobban számít.
Nagyon drukkolok, hogy összejöjjön a babátok, nagyon sokat tettetek érte!!! :oops:

Csip-csip
Nem semmik vagytok! Basszus ahogy Chrissyke is írta, a kapcsolatunk elején volt nálunk is hasonló. De hogy a mensid mennyit késik!!! Esetleg egy reggeli teszt? Tudom rossz ha az ember csalódik, de azért ennyit még neked sem késett!!!!

Chrissyke
Örülök, hogy jól megy a munka, látod azért csak belejöttél! Neked is hamarosan nem kellene megjönnie! Érzel valamit? Van tüneted?

Pinkiné
Remélem jobban vagy, és gyógyulgatsz, azért nem tudsz jönni. De bármi legyen is szorítununk, hogy mihamarabb jól legyél!!
Ha majd tudsz gyere és nyugtass meg minket!

Hkitty
Kitartást a munkához! Remélem a teáktól helyreáll a ciklusod, és mihamarabb kopogtat nálatok is a gólya!

Henne
Remélem most már jobban vagy!

Csicsy
Veled mi újság? Magadról ritkán írsz!



durcipok
 
 


Sziasztok Csajok!

nálunk annyi, hogy 2 napig nem beszéltünk! vagyis Ő próbálkozott, én meg csak amit muszáj! próbált kedveskedni, boltba volt, vett nekem narancsot, raffaellot, mindent amit szeretek! most már nem vagyok annyira elkeseredve, de még mindig rossz érzés!
pont csütörtök és péntek, ezen a két napon, hasfájás, tojásos folyás, tehát tuti pé! hát ennyi!! mondta h menjünk el pihenni, mert én még azt is le akartam mondani, de aztán úgy döntöttem h előtte 2 nappal csaknem stornózom az egészet! vasárnap megyünk, szerdán jövünk!
hát, együtt lenni vele még tuti h nem tudok! ez az első hónap amikor tényleg figyeltem pé-t, eddig nem igazán és tessék! mondta egy barátnőm is akik próbálkoznak sajna már majdnem egy éve, hogy náluk is volt ilyen és a férje közölte h ez így eléggé illúzióromboló!
szóval mindenki más és más ezek szerint, de nekem nagyon rosszul esett! szóval ennek a hónapomnak is lőttek!
a barátnőm azt mondta eltúlzom, mert csütörtökön ez annyira padlóra tett h azt hittem mindennek vége! velem még nem történt ilyen, szóval nagyon szar! Kriszti, neked mennyi időnek kellett eltelnie h jobb legyen és ne bántson ez az egész? emlékszem Te még rá is készültél az estére és semmi!

Közben a húgom pocija kerekedik, olyan jó neki!

Amúgy ismerőseim közül 3-an is vagyunk akik rajta vannak a dolgon! az egyik lány mondta is h annyira figyel mindent, h már bestresszelt, minden baja van és ez nem jó!
hát én nem hőmérőzöm nem táblázatozok, szerintem nem is kell mert tényleg lazán kell! ezzel nincs is gond! csak legalább akkor kéne szexelni, abban a 2-3 napban!

Kép
csicsiy
 
 


Akkor egy ideig nem jövök, szerdán jövünk haza, akkor mindenképpen!

Csip-csip: addigra már kiderül h mi van veled! Lehet h tényleg a sok stressztől lehet? de ha baba lenne, szerintem nagyon kéne fájni a cickónak, bár ez sem egyforma, van olyan aki meg sem érzi, semmi tünet, és akkor is baba van a dologban! nagyon kíváncsi leszek...

Durcipok: mire jövök, az is kiderül h nektek sikerült-e? nagyon drukkolok nektek is! :wink:

Henne: biztosan sikerült a vizsgád! sok sikert ehhez a hónaphoz!

Pinkiné: remélem jól vagy már! nektek is hajrá!


Andi: mire jövök, remélem megjön és jöhet a következő ciklus! :P

Tyuntyi: én is szeretek reggel kávézni és bámészkodni! neked sem kell már sokat várnod a nem vártig!! megy a drukk!!

Kriszti: remélem a viszont nem látott fickók jól a helyükre kerültek és nem jön meg neked sem!!

Akkor majd szerdán, legyetek jók!
pusza

Kép
csicsiy
 
 


Csicsy, jó teszitek, hogy elmentek kikapcsolódni! :P
Nálam úgy volt ez, hogy amikor pofára estem a beöltözéses estémmel, eldöntöttem, hogy engem sem érdekel ez a babaprojekt, mert úgy látszik csak én akarom. Utánna hónapokban már nem szóltm apjuknak, hogy mikor lett pozitív az ovu tesztem, csináltam titokban tovább, aztán bevettettem minden nöi praktikámat, hogy legalább az esélyes napok valamelyikén valahogy elcsábítsam... :roll: De aztán a januári hónapom, azaz mostani ciklusom, hát nem höméröztem, ovu tesztezni sem akartam, de két nap csináltam, pont azon a két napon lett pozitív, szóval ennyi..

Szerintem Tyuntyi, hagyj ki egy hónapot most,hogy nem figyeled magad, nem hömérözöl, semmi, csak úgy, ahogyan én is csináltam most...merthát a köv. ciklustól ismét hömérözök, ovutesztezek,mert április elején megyek dokihoz, és készülök rá, hogy viszem a görbémet is :D

Durcipok, néztem a görbédet, teljesen mindegy mikor volt p.é-d, akkois már tovább vagy a 14 dpo-nál, ugyhogy én már tutira tesztelnék! Hajrá!!!! :P :lol: Reggel holnap gyere majd és mesélj!!
Tüneteid?

Tyuntyi, a te görbéd...hát....szerintem a 20-21. nap valamelyikén volt peteérésed, mert a höd elindult felfelé, akor volt pozitív ovuteszted is! Húuuu, meg mennyiszer voltatok együtt... :oops: :shock: :shock: :shock: Csak ámulok és bámulok.... :oops: :oops: :roll:

Nálam annyi volt, hogy tegnap este óta ráz a hideg,höemelkedésem van, lehet elkaptam valamit, de az alhasam is szurkálgat a bal petefészkemnél szintén. Jövö hét csüt. vagy péntekre nem várom...Más tünetem nincs, csak ez a tompa szurkálgatás egész nap, este lefekvéskor meg rosszabb a helyzet. Elvileg most van beágyazodás vagy mi, ha van egyáltalán minek beágyazódnia :? :? :roll:
TÀBLÀZAT 2010.02.13
Vendég
 


Sziasztok!

Chrissy
hát most meg vagyok elégedve a mensimmel, múltkor túl kevésnek találtam, de ez most normális.

Tyuntyi
cickafarkfű teát iszok naponta, meg néha egy-egy kamilla v. körömvirágteát (ezek gyull. csökkentők, meg egyik honlapon láttam, hogy ezeket ajánlják még mellé.)
Meló nem rossz, bár az éjszakázást meg kell szokni.
Szerintem se ártana lazítani, nem kell rajta görcsölni, és kész :wink:

Durci
köszi.
Egy tesztet szerintem megér :wink:

Csicsiy
próbálj megnyugodni, ne görcsölj ennyit azon, hogy mikor vagytok együtt, mikor van pé., stb. Remélem, mihamarabb rendeződnek a dolgok!
Vendég
 


Lányok!

Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy az alkohol mennyire emeli meg a reggeli hőt? Ha most délután fél öt körül ittam egy feles baileys-t bár szerintem még annyi se volt, az reggel bezavarhat a hőmérőzésbe? teljesen tudatlan vagyok! :roll:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Sziasztok Csajok!

Csicsy
Remélem sikerül Pároddal kibékülni, megbeszélni mindent, és nagyon jó pihenést Nektek!

Tyuntyi
Nem hiszem, hogy ennyi alkohol befolyásolná a reggeli hőmérőzésedet.

Rólam: tegnap reggel együtt voltunk párommal, és onnantól kezdve piciket szúrkált, görcsölt az alhasam. Nem mensiszerű volt, mert akkor mindig bal oldalt szokott fájni, most meg bal, jobb oldalt és középen is. Lepihentem, és akkor jobb lett. De mikor újra fölkeltem erősödött, így magnézium pezsgőtablettát ittam, és mintha elvágták volna, elmúlt. Azóta sem fáj, ja és eléggé föl is voltam puffadva. Aztán a melleim is nagyon bedurrantak estére. Tegnap vettünk egy tesztet (Lily), gondoltam ma megcsinálom, de csak hőmérőzés után. A mai hőm már 37,2, tehát még följebb ment, viszont csajok a tesztem csont NEGATÍV!!!!!
Én ezt már nem értem. Kedden kellene nem megjönnie, így megvárom ezt a napot, és ha nem jön, majd tesztelek újból.

Ilyenkorra a mellfeszülésem enyhülni szokott nemhogy erősödni, a hőm pedig eddig soha nem volt 37,2!!

Bocsi, ha hosszú voltam, de úgy reménykedem egy babában, és olyan jó lett volna Valentin napon pozitívat tesztelni! Meg névnapi ajándéknak is szép lett volna (igaz csak két hét múlva lesz), de akkor is!!!! :evil:

No, egy picit fölrázom magam a letargiámból, és majd jövök még!

Pusszantás Nektek CSajok, és jó hogy így vagyunk egymásnak!!



durcipok
 
 


Jaj Durcipók! Nem jó kezdete a mai napnak, de el ne keseredj nekem!!! Addig nincs baj, míg ilyen magas a hőd, s nem vérzel. Várj még egy pár napot, s ha minden ugyanígy marad, akkor tesztelj újra. Simán lehet, hogy még korán teszteltél. Türelem csajszi! Élvezd ezt szép napsütést, ami kint van. 8) Oké?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Durcipok: még gyors bekukkantottam indulás előtt!
erről csak annyit, hogy a húgomnak amikor nem jött meg mikorra várta, másnap tesztelt negatívat! 3-4 napra rá újra tesztelt és pozitívat! szóval bármi lehet!
Remélem mire visszajövök jó hírrel vártok!

Sziasztok!
:P

Kép
csicsiy
 
 


sziasztok, lányok!

Köszi a drukkot, sikerült a szombati vizsgám. így egy ideig most nem tanulok.:D
tyuntyi: teljesen jó a görbid. 1 tized esések, nem esések;). Hát, most egy teljesen új orvoshoz megyek csütörtökön. ÉN a 9. kerületben lakom, nekem a JÁnos kicsit messze van.:)
Jaj, képzeljétek, szombat reggelre azt álmodtam, hogy szülök. Erre a férjem közölte, hogy ő is ezt álmodta...Úgy látszik kezdünk bekattanni.:)
A szombati bulink jól sikerült, tegnap tettem is fel képet iwiw.re:)

Durcipók, sajnálom a nega tesztet, de reméljük, csak azért volt negatív, mert esetleg korai volt a tesztelés.:)

csicsy: jól fog nektek tenni az a pihenés!:) remélem, minden rendben lesz.:)

csipcsip: menszi még sehol?

hkitty:kitartás a munkához, elég kemény időbeosztás ez sajnos.
henne
 
 


Szép jó reggelt csajok...

Hkitty: most neked pontossan hanyadik nap jött meg???És úgy, hogy a doki adott gyógyszert? Úgy jött meg???Mit csinált mikor elmentél hozzá, és montad, hogy nem jött még meg?!?! Meg uh-zot???És akkor minden hónapban ha ilyen hosszú a ciklusod elkell menni a dokihoz, hogy adjon gyógyit, hogy beinduljon a menzi???Ilyenkor lehet p.é???
Bocsi, de Te jártas vagy, Én nem és úgyb érzzem a nyomaidba léptem, sajna :(

Pinkiné: Hol vagy???

Durcipók: Mikor tesztelsz legközelebb???
Velem is ez történt ami veled Vasárnap :(

Csicsy: nagyon várunk vissza Szerdán...

Tyuntyi: tegnap keztem Én is elgondolkozzni ezen, hogy Én is befejezzem még a táblázatot is mert besokkaltam...

Henne: Ügyes vagy :D Grat :D

Kriszti: Nálatok mizu???Apája???
csip-csip18
 
 


sajok nálunk a hétvége esze veszetül jól telt

Szombaton: Elmentünk végleg kiválsztani a színek, mert Vasárnap úgy volt, hogy megvesszük...
Na megegyezztünk Na szó!!!De sikerült
Aztán du mentem Ált.sulis találkozóra, nagyon jó volt
Mire haza értem láttom, hogy valami világít a szobában, hát kaptam apától egy láva lámpát Naon örültem neki
Ennyike volt Szombaton aztán jött a Vasárnap...

Reggel felsemm kelltem, csak kinyítottam a szemem, és az Én kis párom ezzerrel vigyorog a képembe és azt mondja:
"Anya, boldog valentino napot, szerizlek ám"
Nem édes???Azt hittem megzabálom
Na és Én mit kapok???Hát mondom Én nem vettem neked semmit, mert nem tudtam-gondoltam most, hogy ajcsizzunk...Na nem kellett mondjam, hogy megsértődött és mondta, hát Te akkor nem szertsz engem
Gyorsan elszaladtam vettem egy parfümöt, és oda adom...Semmi nem is örült Hát nem össze tévesztettem a parfümöt???Ő nem ezt szereti! A nagy rohanásban nem jót vettem!!!hugo boss helyett victor hugot vettem
Na totálissan kibuktam, hogy a büdös életbe...
De ő csak kacagot és kacagot ezen...
Na mind 1 majd egyszer meglepem a kedvencével
Aztán elmentünk festéket venni, úgy volt, hogy apóssal, átmentünk és nem volt otthon...
Mondja anyós na mi járatban? Jöttünk apuhoz a festék miatt...
És mire van szükségetek: a véleményére vagy a pénztárcájára???
Fuuuu robbantam már fel (vélemény??kit érdekel mi a véleménye a falak olyan színüek lesznek amit Mi akkarunk!!!!!!!!)
Mondja a párom hát a pénzre, mit megbeszéltem vele és megígért nekem!!
Anyós csak nézzet, hát akkor felhívom!
Felhívta: na mikor jössze???Mert a gyerekke várnak! Mert mennének a pénzeddel festéket venni!!!
Na ekkor már a sírás folytogatot...Hoyg lehet egy ekkora bunkó fasz ez anya???De most ne haragudjatok, de kurvára berágtam...
Erre mondja após fél óra, na fél óra nem jött, ekkor kitalálta anyós, hogy eljönn ő velünk, hát hisz itt van a kártyája...
Na hát, marha jó
Elindultunk a Praktikerbe együtt tiszta gyomor idegem volt!!!
De végül megvettünk mindent, és képzeljétek rá tudtam venni a párom, hogy inkább kevertessünk ki színt, és bele ment, sőt akkor még ő mondta, hogy ne matt legyen hanem, selyemfényű ( az drágább) úgy hogy nagyon örültem vettünk festéket 55.000 ft volt nem semmi, de kifizette anyós!!!
Aztán még 1-2 dolgot...
Otthagytunk 75.000.-
Nem semmi árak vannak...Aztán írány haza...Megköszöntük apósnak, mert felmentünk.
Este pedig elvitt a párom vacsorázzni De elötte hozott egy tesztet csináljam meg, mert ő most olyan boldog lenne, ha ma tudna meg valamit...
De totál negatív lett...
Nagyon elkeseredet, meg én is aztán mondta nem baj, ő szeret így is majd lesz gyerekünk, gyere menjünk vacsizzni és beszélgessünk a lakásunkról
Szóval aztán túl is tettük magunkat rajta
Teljessen volt a nap nagyon jó volt Így 4 év után, olyan volt, mint a kapcsolatunk elején Most mind ketten lángulunk

Ezek voltak Bocsi hosszú lett
csip-csip18
 
 


Ja és a legfontosabb :D

Ma du. 14 órakkor lakás megvétel :D :D :D
csip-csip18
 
 


Jó reggelt!

Gondoltam Rád Csip-csip, a lakás miatt!!Sok sikert kívánokhozzá és hogy örömötöket leljétek benne! A felléngoláshoz isgratula, látod, tudnak ezek a férfiak is kedvesek lenni... :lol: Ha lesz majd idöd,meséld el hogyan zajlott a vétel! Gondolom akkor most el lesztek rendesen foglalva a renoválással, meg költözködés, de ezek olyan jó dolgok! Egy saját kis pi-puha családi fészek!
Nem tudom kérdeztem-e már, hogy mekkora a lakás? Hány szobás?

Tyuntyi visszatérve egy korabbi kérdésedre, szerintem olyan kis mennyiségü alkohol nem befolyásolja a reggelihöz! Egyébként hogy áll az most? Kúszik szépen felfelé?

Durcipok, nálad meg lehet korai volt a teszt setleg... :roll:

Nálam annyi csajok, hogy nekem is be van durranva a mellem, söt tegnap ótaálomkórban szenvedek..csjok tegnap 20:11 perckor mentem aludni és most keltem fel 10 perce :shock: :shock: Tudnék még aludni, de az azért már túlzás lesz,majd lehet délután. Ez nekem furi dolog, de volt már ilyenem, ugyhogy nem mondom, hogy egy esetleges terhesség miatt. A hasim is kezd egy ici-pict görcsölgetni, föleg ha sokat mozgok..csütörtök-péntekre nem várom...
Ja a legdurvább, képzeljétek, tegnap odavoltunk anyóséknál és a szokásos téma elökerült :lol: Erre a párom nagy örömmel meséli, hogy pénteken beszélt a montenegrói haverjával, akiknek van egy 3 éves kisfiúk, de náluk is nehezen jött ösze a gyerek. Vettek PERSONA cikluskomputer és egyböl összejött a gyerek...Na a lényeg, hogy elkezdte a párom ott a család elött ecsetelni, hogy egy nönek egy ciklusban csak pár órahossza van a megtermékenyülésre :shock: :shock: :shock: Húuu, mondom drágám, ez aztán a felfedezés?? ...és hogy majd vezsün ilyen computert, hogy összejöjjön az a gyerek...na én meg benyögtem, hogy szuper, de tudod frágám nemcsak a computer kell hozzá :roll: :roll: :P Na megint mindenki jót nevettet.
Aztán hazafelé jövet elökerült a téma ismét...aztán kijött a szög a zsákból,miszerint a párom szeretne ugyangyereket, de ezt a lakást kicsinek tartja egy gyerekhez,mert hiába lakunk 78 nm-en, de két szobánk van, igaz van egy ebédlönk, amit egy fallal le lehet választani egy kicsi szobának..De a párom is én is nagyon berágtunk a föbérlöre mikor ideköltöztünk, mindent szépen megcsináltunk...nem akarunk erre a lakásra akárcsak 1 eurot sem költeni többet, szóval szerinte nincs hely a gyereknek itt :shock: :lol:
Mire kifejtettem, hogy az a gyerek, mire összejön, megszületik az lehet 1 év, vagy lehet még több is, 1 éves koráig nyugodtan aludhat a szülökkel a hálóban, aztán meg anyukám ugyis kiköltözik ide németbe ha nyugdíjba megy...a lakás, ami az én nevemen van otthon, azt meg eladjuk...szóval 2 év múlva szerettünk volna innen elköltözni mindenképp... :P Erre úgy láttam, hogy jó akkor igazam van :lol: Söt azt is mondta, hogy neki 35 évesen már nem kell gyerek.. :shock: (most lesz 33). MOndom akkor nosza rajta!!!!Nemcsak dumálni kell, hanem csinálni is :lol: :roll:
Vendég
 


a táblázat..
TÀBLÀZAT 2010.02.15
Vendég
 


Sziasztok!
Bocs,hogy eddig nem tudtam írni,de apának mindig kell a gép és sajna nem sűrün jutok hozzá.
Velem minden rendben.Menszesz jan.28.-án jött meg pár nap késéssel.megpróbálok mindenkinek írni,de légyszi senki ne sértődjön meg!!!
chrissyke remélem,hogy nem a hormonjaid játszanak veled,mert én minden nap észt éltem átt(mell feszkó,álmosság...)a prolaktin szintem miatt.szerintem ha mégsem baba akkor menny el orvoshoz és kérj beutalót vérvételre,hogy megnézzék a prolaktin szinted,mert ha nem jó nincs péd.hiába lesz pozitív a lh teszt,nincs pé.de remélem hogy neked nem így lesz és lesz pocaklakód!

csip-csip sajnálom,hogy nem jött még meg és a teszt is negatív.szerintem ne várj márciusig,menny el nődokihoz,akár magánba is mert ezt nem szabad annyiba hagyni.valószínű neked is felborult a hormon háztartásod!szerintem próbáld meg a cicka és palástfű teát,meg még mehet a barátcserje kapszula is,az általában vissz lendítti.
anyósodékhoz csak annyit tudok írni (légyszi ne haragudj meg érte!!!) de igazuk van.mind a ketten kereső képesek vagytok,dolgoztok is rendesen.akkor mért ők fizetik a lakásotok felújíttását???ne haragudj,de amíg élsz megfogod kapni ,hogy ezt meg azt is ők fizették ki.na én ebből nem kérnék.mi mindent magunk ldottunk meg és én nem bánom.mert senki nem tudja felemlegetni,hogy mit vett nekünk.érted?

durcipók amíg nem megy le a hőd addig van esély!ne add fel!!

kitty kitartás az új melóhóz!!

tyuntyi mesélj te is mivan veled,mert te is csak terelgeted itt a csajszikat,de magadról nem nagyon írsz!

mindenkit puszilok,és bocs ha valakit megbántottam!jövök ahogy tudok!köv menszi márc 3.
Vendég
 


Kriszti: nagyon jók vagytok :D
Nem semmi a párod neked semm :D

Lakás: 57 nm és 1.5 szobás... De van egy 30nm nagyszoba és egy 10nm hálószoba...
De a nagyszbából késöb még mindig tudok egy hálófülkét csinálni...
Szóval praktikus a késöbbiek folyamán :lol: :lol: :lol:
csip-csip18
 
 


Gabooo: Nem Te ezt nem érted félre olvasol engem, és félre értesz!!!

Az Én szüleim vettek nekünk egy lakást ami (13.5 M). Hogy közössen éljünk és szeressük egymást!
Akkor a rohadék anyósmnak, ne fájjon az, hogy festékre kell adnia pénzt!!!Nem bútorra, mert azt Én megveszem!!!
Tudod ennek természetessnek kellene lenni, hogy a fiának mindent megtesz!!!Hogy Boldog lehessen-legyen!!! És megmutassa az Én szüleimnek azt is, hogy szereti a fiát és szertné, hogy boldogok legyünk!!!!
De ezzel, nem azt éri el!!!Hanem azt, hogy anyámék is lenézzik!!!Hogy ennyit nem tesz meg a fia boldogságáért???Ennyit nem ér neki a fia???
Gondolom Te is meg a többiek is úgy gondolják, hogy ha neked lesz egy gyereked akkor Te megveszel neki mindent vagy inkább segítesz neki ott ahol tudsz!!! Persze nem azt kértem akartuk, hogy egy palotát kapjunk vagy vegyem nekem anyós!!!Csak ez szerintem egy alap emberi természetnek kellene lennie!!!Úgy gondolom!!!
Tudom szerencsés vagyok így ilyen téren a szülök szempontjából(biztos el is vagyok kényesztettve), és lehet nagyon sokan irigyelnek is! De nekem az Én szüleim azok mindig ilyenek voltak! Mindent megvettek, megkaptam tőlük!!!Szertek nekem örömöt szerezzni!!!És tudják is nagyon jól mivel tudnak!!!És a legszomorúbb az, hogy lassan az Én szüleim is több szeretet és odafigyelést mutatnak a párom felé, mit amit ő a a saját szüleitől kapna!!!
De ha az Én páromnak ők nem tudnak így szertetet adni vagy segíteni, akkor ne csoldálkozzanak, ha a fiúk, gy áll hozzájuk, hogy pl.(karácsonyra nem vett nekik ajándkot!)vagy anyáénapján nem is hívja fel az anyát, meg virágot semm kap!!!

Értesz te engem???Szóval ennek az elvnek od vissza kellene, hogy müködie!!!!!!!!!!!
Bocsi ha most meg Én irtam meg egy kicsit bántóan!!!
csip-csip18
 
 


Értem csip-csip én ezt tényleg nem tudtam,hogy anyukádék vették a házat.így már minden más!viszont akkor tényleg elkeseríttő anyósod viselkedése!!!bocs,de valahogy én ezt nem tudtam! :oops: remélem nincs harag! :wink: puszi
Vendég
 


Dehogy van gabbóóóóóóóóóóóó :wink:
csip-csip18
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk, délután jövök. A hőm elkezdett emelkedni, úgy érzem, ez már fent is marad. Remélem sokáig. :lol:
Beszúrom a görbimet. Szerintetek mikor lehetett pé-m? Én múlt hét szerdára voksolok. Akkor volt tökéletes minden.


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 92000_.png

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi
 
 


Hát tyuntyi, én nem értek ehez, sajna!!!
De nem úgy van, hogy elötte leesik a hő aztán meg fel???
Mindenestre nem semmi a diagramád!!!
Meglessem mikorra nem várod :D :D :D
Most Vasárnap???? :D :D :D
Uhhh de izgi!!!!
Mikor dobsz egy tesztet????
Ha ebből nem lesz valami, akkor komolyan akkorát koppanok, hogy csak na!!!!!!!!!!!!!!!
Kellene lennie azért ebből valaminek :D mondjuk egy 9 hónapig kimaradó menzinek :D
csip-csip18
 
 


Szia Gabóó!!! :wink:
Bevittem az adatokat a táblázatba ismét!
Na így akkor teljes a kép:-)

Ami a dokit illeti, április elején megyek kivizsgálásra, addig még lecseng egy teljes ciklus, szóval újból elökerül a hömérö,illetve a párom kívánságára veszünk PERSONA monitort, és úgy figyelem a ciklusomat, aztán ha végképp nemklappol, akkor az én kivizsgálásom jön, majd a páromé... :shock: De remélem nem kerül arra már sor, bízom benne... :lol:
Vendég
 


crissyke a hőmérőzés jó,én is szeretném,csak mindig elfelejtem. :oops: meert az a baj velem,hogy reggel lusta vagyok felkelni és addig próbálom húzni amikor már nagyon kell pisilni.akkor meg már ugrok is ki az ágyból...párod mit szól a vizsgálathoz?én apát már nagyon rég próbálom rávenni,de nagyon húzza az időt.meg keresi a kifogásokat.majd szeretnék egy tesztet venni neki,mert azt talán othon doki nélkül megcsinálja.csak én nem tuom mért de a pasik nagyon félnek tőle.

tyuntyi remélem,hogy fent marad a hőd,de vasárnap előtt ne csinálj tesztet,mert még nem mutatja ki.szerintem ha egy-két napot késik akkor is ráérsz,mert ha megjön az valahogy (legalább is nekem) nem fáj annyira mint egy negatív teszt.tudod az elején én is nagyon sokat teszteltem,és hülyének néztem a barátnőmet amikor azt mondta,hogy felesleges ennyit tesztelni.gondoltam hogy persze könnyű neked,mert a másodikat várod és eggyik se váratta meg magát,de mostmár hiszek neki.
na de remélem,hogy te leszel az első kismamink!

durcipok veled mi a helyzet?

csip-csip már megkaptátok a lakást?
Vendég
 


Kriszti: probáld már megint feltenni nekem a diagramot, hogy megnézzem milyen volt...mikor elveszítetted a munkát..köszike
csip-csip18
 
 


Sziasztok CSajok!

Most csak egy gyors bekukk! Este igyekszem többet írni!

Gabóó
Örülök, hogy tudtál jönni, és hogy jól vagy!

Tyuntyi
Szerintem is múlt szerdán volt pé-d, szépen emelkedik a hő-d, de ahogy Gabóó írta, csak akkor tesztelj ha nem jön meg, és egy-két napot késik. Mert ha negatív csalódni fogsz.

Én is nagyot koppantam tegnap, egész este sírtam, mert totál olyan tüneteim voltak, és mégis negatív lett a teszt. Nagyon el vagyok keseredve, mert ma már elkezdtem barnázni, bár a hőm még 37,1 , de holnap van a nemvárt napja.

Szóval várj még, de szerintem jól alakul!

Most megyek még dolgozni, este jövök, pussz.



durcipok
 
 


durcipok még nincs veszve semmi,tudod lehet a szervezeted csak reagál arra,hogy meg kellene jönni.nem mész el nődokihoz?mert lehet,hogy van valaki a pociban csak meg kellene támogatni gyógyszerrel nem tudom megnézni a táblát,szedsz valami gyógyszert?utró?closty?bromo?vagy csak vitamint?
Vendég
 


durcipok +++++++++++++++ :wink:
Vendég
 


Csip-csip, a 2009-es év ciklushosszaimról a görbe itt a 9. oldalonvan, viszont újból feltenni nem tudom,mert más kiterjesztésü a fájl, vagy valami iylesmi.... :? de hogy akkor hogyan csináltam??

Tényleg Gabóo, hogy áll a vállalkozás?
A babaprojekt?

Hát csajok, itt el van keseredve mindenki úgy látom, szerintem kvetlek majd én is titeket pár nap múlva :?
De szerintem Durcipok még nincs veszve semmi sem, még nem jött meg rendesen... :roll:

Tyuntyi én is a szerdára tippelek, bár a höd lassan, de szépen elindult felfelé...csak maradjon isígy....de apám még mondig ámulok és bámulok a sok 18-son :shock: :shock: :lol: Akárcsak Durcipoknál..
:lol:

Gondoltam, ha már ti isfeltettétek agörbéket, hát felteszem én is az enyémet..de nemér nevetni :D :D :lol: :roll:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 92000_.png
Vendég
 


a hömérsékletet csak azon a három napon mértem,de már mikor felment 37re tudtam, hogy megvolt a p.é, mint a korábbi ciklusoknál is.... :P
Vendég
 


http://www.ciklus.hu/images/diagramok/e ... 92000_.png
Ez az eggyel korábbi görbém...a görbe szép...csak a kevés 18-as.... :oops: :oops:
Vendég
 


Visszatérve az eggyel korábbi ciklusomgörbéjéhez, a ciklus.hu nem jó helyre húzta be az ovulációt, mert 2 nappal késöbb volt, ezért is jött meg a 36. napon,mert a peteérés a 22. napon volt és a luteális fázisom mindig 14 napos
Vendég
 


hú chrissyke én ehhez annyira nem értek csak azt tudom,hogy amikor leesik a hőd akkor kell akciózni,és ha a végén fent marad akkor lehet izgulni.de ha rosszul írom bocsi :oops: ebbe még nem ástam magam annyira bele.
ma még próbálok jönni,de nem garantálom mert apa hisztizik,hogy őneki is kell a gép.amúgy válalkozás megyeget,még döcögős...babán rajtvagyunk,csak még nem jött össze.ha minden igaz 17.-én lesz pém.majd meglátjuk!
na puszi!!!
Vendég
 


JELENTEM MEG VAN A LAKÁSUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :cry: :lol: :cry: :lol: :lol: :cry: :lol: :lol: :cry: :lol: :cry:
csip-csip18
 
 


Elsöként hatalmas GRATULA!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tudod Csip-csip minden sarkot felavatni!! :lol: :lol: :D :D :wink: :wink:
Vendég
 


Köszönöm!!!!!!!!
Az tuti az lesz :D
Csak nem holnap, mert akkor ott lesznek apuék és apósék :D
majd ahogy ők nem lesznek valamelyiket rögtön megbombázzuk :D :D :D
csip-csip18
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?