Jó reggelt!
Gondoltam Rád Csip-csip, a lakás miatt!!Sok sikert kívánokhozzá és hogy örömötöket leljétek benne! A felléngoláshoz isgratula, látod, tudnak ezek a férfiak is kedvesek lenni...
Ha lesz majd idöd,meséld el hogyan zajlott a vétel! Gondolom akkor most el lesztek rendesen foglalva a renoválással, meg költözködés, de ezek olyan jó dolgok! Egy saját kis pi-puha családi fészek!
Nem tudom kérdeztem-e már, hogy mekkora a lakás? Hány szobás?
Tyuntyi visszatérve egy korabbi kérdésedre, szerintem olyan kis mennyiségü alkohol nem befolyásolja a reggelihöz! Egyébként hogy áll az most? Kúszik szépen felfelé?
Durcipok, nálad meg lehet korai volt a teszt setleg...
Nálam annyi csajok, hogy nekem is be van durranva a mellem, söt tegnap ótaálomkórban szenvedek..csjok tegnap 20:11 perckor mentem aludni és most keltem fel 10 perce
Tudnék még aludni, de az azért már túlzás lesz,majd lehet délután. Ez nekem furi dolog, de volt már ilyenem, ugyhogy nem mondom, hogy egy esetleges terhesség miatt. A hasim is kezd egy ici-pict görcsölgetni, föleg ha sokat mozgok..csütörtök-péntekre nem várom...
Ja a legdurvább, képzeljétek, tegnap odavoltunk anyóséknál és a szokásos téma elökerült
Erre a párom nagy örömmel meséli, hogy pénteken beszélt a montenegrói haverjával, akiknek van egy 3 éves kisfiúk, de náluk is nehezen jött ösze a gyerek. Vettek PERSONA cikluskomputer és egyböl összejött a gyerek...Na a lényeg, hogy elkezdte a párom ott a család elött ecsetelni, hogy egy nönek egy ciklusban csak pár órahossza van a megtermékenyülésre
Húuu, mondom drágám, ez aztán a felfedezés?? ...és hogy majd vezsün ilyen computert, hogy összejöjjön az a gyerek...na én meg benyögtem, hogy szuper, de tudod frágám nemcsak a computer kell hozzá
Na megint mindenki jót nevettet.
Aztán hazafelé jövet elökerült a téma ismét...aztán kijött a szög a zsákból,miszerint a párom szeretne ugyangyereket, de ezt a lakást kicsinek tartja egy gyerekhez,mert hiába lakunk 78 nm-en, de két szobánk van, igaz van egy ebédlönk, amit egy fallal le lehet választani egy kicsi szobának..De a párom is én is nagyon berágtunk a föbérlöre mikor ideköltöztünk, mindent szépen megcsináltunk...nem akarunk erre a lakásra akárcsak 1 eurot sem költeni többet, szóval szerinte nincs hely a gyereknek itt
Mire kifejtettem, hogy az a gyerek, mire összejön, megszületik az lehet 1 év, vagy lehet még több is, 1 éves koráig nyugodtan aludhat a szülökkel a hálóban, aztán meg anyukám ugyis kiköltözik ide németbe ha nyugdíjba megy...a lakás, ami az én nevemen van otthon, azt meg eladjuk...szóval 2 év múlva szerettünk volna innen elköltözni mindenképp...
Erre úgy láttam, hogy jó akkor igazam van
Söt azt is mondta, hogy neki 35 évesen már nem kell gyerek..
(most lesz 33). MOndom akkor nosza rajta!!!!Nemcsak dumálni kell, hanem csinálni is