Sziasztok!
Semmi mentsegem az elmaradasra, borzasztoan lusta vagyok az irasra, es azert az eletmodunk sem unalmas mostanaban.
Most epp Angliaban vagyunk marcius kozepeig, aztan en a fiukkal otthon leszek tobb mint egy evet, ferjem is tobbe-kevesbe, es kozben remeljuk, h osszegyujtjuk a hazra valot itt. (pontosabban az elolegre valot, h hitelt tudjunk kerni) Harmaska jol van, minden eddigi Uh, vizsgalat stb egeszsegesnek nyilvanitja, es valoban fiu, ahogy mar kata ertesitett is
Termeszetesen szerettunk volna lanyt, hazudnek, ha azt mondanam, h nem, de mar megbaratkoztunk a gondolattal. Tudjatok, egy boszorka van...
Miklos ugyes nagyfiu mar, 14 honaposan indult el, ezzel egyidoben maradt el a szopi is, szerintem egyszeruen elfogyott a teso miatt, de egyaltalan nem viselt meg senkit. Beszelni egyaltalan nem beszel meg, es van egy komoly gond vele (nem er kirohogni egy aggodo anyukat): rengeteget eszik!
Valamifele egyensulyra valo torekves lehet ez a reszerol (igazi merleg), mert Zsolti viszont levegon el ugy fel eve.
Miklos pedig mar kezd kellemetlen helyzetekbe hozni az evesi maniajaval
Minden baba nagyon ugyes es nagy lett
Macianyu!
Nagy gratula a csoppseghez, gyonyoruek a lanyok! Es olyan erdekes, ahogy a kicsi egyszeriben naggya valik a pici mellett! Nemcsak fizikailag. Kitartast! majd en is kerek biztatast egy par honap mulva!
Lkata!
Norbika meg mindig jo pasi a kis szerinted karika labaival is (Mikinek is iluyen
), a tortaid pedig kiallitasra valok! Mostanaban ugy meg tudok kivanni ilyen finomsagokat, itt pedig eselyem sincs ra
Irtad, h Norbika hurutos volt, es mondtak vmi tuti megoldast, ha roham jon. Zsolti horghuruttal kuzdott regebben, azt hittem mar szerencsesen kinotte, erre most nagyon ratort. Itt nincs semmi gyogyszerem, hirtelen gozom sincs mit csinaljak vele
Csunyan kogog, fulladozik, itt a szombat este... Nem tudom hogyan eljuk tul az ejszakat. Miki is kohog, lazuk is volt, jajjj.... Amugy miki epp tul van egy skarlaton, pedig allitolag az o korosztalya nem veszelyeztetett
Szoszke!
Nagymamadnak gyors felepulest!
Most mar jovok, nehez igy vaktaban reagalni
Jol esett, h hianyoltatok, a tobbi mea culpa