HAli,
még minidg jobbulást a - már gyógyuló, de még nem teljesen egészséges - kicsiknek és nagyoknak!!!
Judit, grat. a kitartásodhoz, én imádom agyümiket, de akkor is kikészültem 1-1 gyüminaptól....
Olga, én pártolom a "házbérlés-önellátás" pihiket, legalábbis kicsi gyerekekkel. Így nem kell a "reggeli: fél 8-tól 9-ig" és tsai előírásokhoz igazodni, nyilván nem főzöm szét az agyam, elmegyünk kajálni ebédre-vacsira (vmi egyszerűbbet, nem Michelin-csillagos éttermekbe)
Ha gyerekek nélkül lennénk,, akkor persze szálloda, de így nekünk jobb.
Vera, szépek a gyerekek, nagyon cukik! Kár, hogy rólad nem készült kép
Mi ma megyünk az új játszóbölcsibe 3-tól farsangra Szabival.
Nyomjad a képeket, nagyon kíváncsiak vagyunk az újra!!
Kata, Bence olyan magas?
Mondjuk élőben már rég láttam, de Levente is hatalmasat nőtt az elmúlt időben....
A farsang nálunk sem vmi nagy téma, nekiállni S:K. jelmeznek meg végképp nem fogok... De tényleg, régen mintha a szülők nagyobb erőbedobással kreatívkodtak volna... legalábbis az enyémek hozzám képest.
Judit, rég láttunk benneteket! Luca ovin gondolkodsz?
Szami, nálatok valóban program program hátán, de ez így jó, én is így szeretem!
Fárasztó, de tartalmas
Mit veszel fel estére? Jó szórakozást du-ra is!
Niki, lassan vége ennek a taknyos időszaknak, kitartást!!!
KAti, neked is kitartást, apukádhoz! +++
Rólunk: semmi extra, ma farsang, holnap talán MArtfű, majd csüt. megyünk Szegedre Panka babához! Úgy irigylem ANitát, mert egész nap ott lehet apuka is a szobájában, a pici babóval, ez jól jött volna nekem is... Meg bennem is mocorognak a hormonok, bármilyen nehéz szülés is volt, az élményért szinte irigy voltam
(NEm vagyok százas.......)