Új privát üzeneted érkezett!

Balwin: Jó lenne, ha gyakrabban jönnél. Tessék írniiii....

Anikó: Bőrgyógyásznál voltatok? Mi újság? Tudom, hogy olvasol! :wink:

Dorka: Mi is játszóházba megyünk most majd egy darabig, március 1-ig szünetelnek a készségfejlesztők. Gratula a kis családtaghoz!

Katlina: Jobbulást!! Csücsül még a legénykéd?

Vera: Klassz kis építmény! (volt?) A nyaralással én is kb. így vagyok. Még eddig mindig félpanziós ellátással foglaltam szállást. És ha büfévacsora van, az külön jóóóóó! Ha haverokkal vagyunk, az picit más, úgy grillezni szoktunk vagy pizzát rendelni...

Réka már tök jól van, most én vagyok dögrováson...
jaimee1

Judit, börze :wink:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Jó reggelt!

Olga: majd a jövő héten kell hívnom és 9-re kell magam beíratnom fél ötre, így beszéltem meg vele, aztán hogy mi lesz belőle, majd kiderül.
Mi is a lovagkorba megyünk vissza a farsangon, az én hét gyerekem lesz a hétfejű sárkány, a testvér osztály (a kisegítősek) meg a lovagok. Na érdekes lesz összehozni :))

Betegeknek jobbulást!!

Kép
buthu

Judit!
:oops: :oops: pont én nem tudtam! mondjuk családi progiban gondolkodtam, azért nem jött össze! (csakhogy mentsem magam)

Vera!
én is úgy vagyok a nyaralással, mint Te. ha házat bérelnénk, elsőnek a takarítás jönne szóba, és a végén is. és azt itthon teszem eleget. Főzni szeretek, de nem mindenáron, ha kiszolgálnak, nem kardoskodom érte! Lustaság, fél egészség! :lol: na meg ezért hízunk mi mindig nyaralás után! :lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj

sziasztok!

hú milyen sokat tudtok írni, két/három gyerekes dolgozó anyukáknak hogy van rá ideje?

betegeknek jobbulást!

mi is betegek voltunk vagyunk bár már gyógyulunk nem is volt Bettike szerdától oviban (múlthéten szerdától)

Most meg itthon vagyunk szerda óta olyan jó! úgy hiányzott már :-D

tegnap voltam Dinyánál éves szűrésen s elköltözött a Magyar útra de szerintem nagyon szép lett a rendelőjük

vasárnapig leszünk itt s úgy délután fele megyünk haza.....

Akinek lemaradt a névnapi szülinapi köszöntője ettentő mód sajnálom, utólag is sok boldogat kívánok mindenkinek!

Leti neked meg előre szeretenék boldog születésnapot kívánni hihetetlen hogy hogy eltelt az idő.... már is három éves lesz!!!!!

megyek is mert már Bettike jönne a géphez

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Betty! Bettike gépezik? :shock: :lol: Na majd biztos nemsokára nálunk is eljön ez az idő, hogy a gyerek elzavar innen minket! :lol: Jobbulást nektek!

Valaki álljon már mellém nyaralás-ház-önellátó ügyben na!!!!!!!! :wink:

Na bent volt babóm egy fél órát a bölcsibe farsangolni. Remélem hamarosan kapok képeket. Köszi Vera a ruhát! Bence nem hiányolja még? Majd visszük valamikor hétvégén, ha otthon lesztek! Mi szombaton megyünk szandára. Ja, az holnap van. :shock:

Olga

Kép
juhaszolga

Olga, örülök hogy tudtátok használni a jelmezt! :) Méretben is jó volt Balázsra?? Itthon nem hiányzik, szóval nem sürgős visszahozni, csak ha erre jártok majd! ;)

Ha-ha :) az meg hamarosan eljön hogy Balázs is szám.gépezni akar majd! Bár minden rajtatok múlik hogy mennyire engeditek neki... Én sajnos engedtem Bencének 3évesen (és most már Jázmin is simán ideül kattintgatni :oops: de neki amúgyis van kitől tanulnia ;) ), de mi már ott tartunk így 6,5évesen Bencével hogy saját e-mailcíme van és naponta ezer levelet küld az összes mamának, papának, unokatesónak :lol: Vagyis ha ideengedem ;) De nálunk általában ez a büntetés hogy megvonom a szám.gépezést egy hétre pl...

Judit
, ez nem csak lustaság, én kényelemnek hívom inkább ;) :lol:
Ti tudjátok már hova mentek a nyáron?

Na a többi írást nem látom mert a másik oldalon van, de amíg visszaolvasok, teszek fel képet a mai farsangról ;)
Bence megkapta a hőn áhított Sportacus jelmezt, Jázmin tündér volt, én pedig egy egyszerű cica, tiszta fekete ruhában voltam és egy cica hajráf volt a hajamban (rólam nincs kép mielőtt kérdeznétek ;)) :roll:

Kép

KépKép Kép
76vera

vera!
de kár! :lol: :lol:

a srácok cukik!

érdekes ez a szgép dolog. Nálunk mi sokat ülünk előtte, így a lányok nem is férnének ide, de nem is mondják. angolból van egy interaktív cédénk, azt rakom be hetente kb, akkor ideülnek, de ők csak összefogdossák a képernyőt, az egeret én kezelem. az ismerőseiket, ki szoktam kattintani az ő szavukkal, vagy a zenés/filmes maileket megnézik, de maguktól sosem. nem bánom. talán van még egy pár évünk, de iskoláig biztosan.

most Misi jön a választással, a héten belelendült, már van egy két infónk, a többiekkel, de még velem sem osztotta meg mindet. most még belföldnél tartunk.

Betty!
mesélj már egy két izgis sztorit a szülőszobáról! köszöntést köszönjük!

Olga!
képeket kaptál már? el ne felejtsd!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Köszönjük az összes névnapi köszöntést!
Mi is gyógyulgatunk. Dorka még kicsit köhécsel, folyik az orra. Kata hangja elég "daertvéderes", folyik az orra és extra nyűgös. Talán ma már valami javulást mutatott.

Olga: Sajnos én sem állok Melléd. Ha nyaralok én nem szeretnék sem főzni, sem mosofógatni, sem semmi munkát. Csak pihenni, punnyadni, amennyire a gyerekektől lehet. De Te olyan jó kisháziasszony vagy, hogy nem csoda, ha Te akarod csinálni.
Nekem Rita ismerősére az egyik tipp Dorka.

Dorka: Gratula a kis uncsitesóhoz!

Rita: Nem hiszem, hogy baj a sok uh. Ha az orvos indokoltnak látja , el kell menni.

Betegeknek jobbulást! Úgy látom vannak egy páran.

Holnap a Napsugár gyermekházban farsangi játszóház. Nem jön valaki?

Niki

Kép
Kép
csni

Sziasztok!

Bbj Judit, ügyi vagy :)

Olga, sajnálom, én jobban preferálom azt, amikor kiszolgálnak :roll:

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Olga, én félig melletted állok :wink: Pici gyerkőccel nekem spec. sokkal jobb "külön" házikóban, önellátósan létezni. Tavalyelőtt így nyaraltunk Szigligeten Lucával. Takarítani nem kellett, amikor elmentünk a házból, a házinéni lerendezte a dolgot.
Viszont 2-3 éves gyerkőccel/gyerkőcökkel már a kiszolgálósdira szavazok :) Amikor már nem kell sterilizálni, külön kajáról gondoskodni, ilyesmik...
De sztem nyaralni idén sem megyünk, max. 1-1 napra :)

Vera, édesek a gyerekek :D

Valamelyik újságban olvastam, hogy T.Z. is elköltözött a Magyar u.-ba...asszem oda...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Írtam egy csomót és elszállt! :twisted: Majd később újra írom!Bocsi!

Kati Kép
virag9

Na újra kezdem....!

CCA:üdv.!

Katlina:jövőhéten délelőttös leszek :wink: ,nekem jó bármelyik nap majd írsz vagy hívsz!

Vera:104-5centi Virág,remélem nyárig nő annyit hogy tudjunk menni mi is úszni.

Olga:hááááááááát...,évekig mi szállodába jártunk aztán tavaly házban voltunk a Balcsin úgy hogy a reggelin kívül étteremben etteünk de idén már ismét a szállodákat nézegetem azt hiszem ezzel mindent elárultam.Majd meglátjuk!

Virág jól van,már csak kicsit köhög és dugul az orra.Dr.néninél is voltunk,busszal és a piacon a talponállóban lángost ettünk tiszta retrós volt nekem,de nagyon élveztük!

Többi kis beteg?

Niki:hol van a napsugár gyermekház?

Én a Hild téri műv.házban hallottam holnapra valami farsangolást!

Hetek óta első szombat,hogy nem dolgozok de jó!Vannak még örömök az életben.

Sajna egészségileg nem jó folytatódik az új év a családban,2-3hét múlva most édesapámat műtik.Mindíg van valami

:(

Kati Kép
virag9

Lemaradt...

Vera:csuda szépek a gyerekek,jók a jelmezek is!

Judit:sajna nekem már keni vágja Virág a számítógépet,így utólag kár volt még :oops: ,nekünk laptop van bekapcsolja kikeresi a játékot és ha
nem szabunk határt mi neki időben,órákig abba se hagyná.

Dorka:végre az első lány a családban,gondolom volt öröm!!! :D

Na most már tényleg megyek,remélem reagáltam minden kérdésre :D !

Kati Kép
virag9

Hali!

Vera: nagyon cukik a gyerkőcök :lol: Kár, hogy Te nem lettél lefényképezve! És hát az :lol: on gondolkodom, hogy a 98-as jelmez nem lenne jó B.-re... úgy tűnik a köv. pénteket nem hagyjuk ki... Egyébként Bence pókember szeretne lenni, anyám kéményseprő-jelmezen agyal neki... még nem mondtam B.-nek.... Anyám ki van akadva, hogy ennyire le se sz@rom a farsangot... régen nekünk olyan nagy örömmel készítettük együtt a jelmezeket, én meg tiszta tehernek élem meg. Ja! Úszás: ez engem érdekelne... mikor kezdődött? Milyen időpontokban van? Mennyi ideig tart? Hány hét? Mennyi zseton? Szilvit ismerem, volt szomszédom lánya, aranyos. És ki az a Sportacus?

Nálunk B. már gépezik... már ha odaengedem. Persze van úgy, hogy elkeveredik ... aztán én csukogatok be mindent, meg kezdjük előről, de van neki való feladatos cd, azt teljesen önállóan kezeli.

Niki: nem beleszólásképp, de ez a játszóház jó ötlet a lerobbant immunrendszeretekre?!

Például mi ki is hagyjuk a holnapi megajátszóházat:
www.megajatszohaz.hu

Még B. sem tökéletes. Nem múlik most valami gyorsan a köhögés meg a takony.

Hát nyaralásilag... én a kiszolgálást választanám. Bocsi Olga :wink:

Jaimee: jobbulást Neked!

Katlina: Te is szemtelenül csinos kismama vagy! Lassan beindul a 2 topicban a baby-bumm :lol:

Betti: és egyedül van ott D. vagy közösködik valakivel?

Dorka: gratula a Kisuncsitesócsajhoz :lol:

BalwinJudit: Sokat vagytok anyukádéknál?Egy héten pl. hány napot? És anyukád hogy bírja? Tényleg... nem akarnak már errébb költözni?

Andii: ???

Kép

Kép
szolkata

Ki hogy áll a fogyókúrával? Bbj: bírod? Ez a fajta kínzás elég brutál lehet... Én 4 kilóval vagyok könnyebb, még van 3 kötelezően leadandó.

Kati: jobbulást Nektek és családodnak! Te külön kis szobában dolgozol? Arra, amerre Gábor masszíroz?

Ki mit főz hétvégén? Én szoktam sütiket is sütni és eszem is, csak délelőtt, max. ebéd után. Múltkor vacsira sütöttem palacsintát a fiúknak, jól kibántam magammal, hogy nem ettem, de másnap igen :-).

Jaimee: honnan rendeled az ebédet? Változtattál? Mi január közepe óta lemondtuk... amióta felemelték az árát, de leginkább azért mert mi nem tudtuk megenni, olyan sok volt, tiszta pocséklás volt.

Márti? Szamóca?

Nyuszmusz: hát ja... izgultam, hogy én például ismerlek-e :lol: Úgy szeretek sokmindenkit ismerni :lol: Te mit dolgozol?

Háh... kismamik... ez olyan kis izgalmas, amikor még kicsike a babika a pociban, rém irigy vagyok (na nem a terhességre, csak a babára) :lol:

BalwinJudit: TZ nem valami Szapáryra költözött? Pedig mindig hirdeti magát.. a Néplap kb. 3 méterre van, de ez most túl soknak számít :oops:

Na befejezem a marháskodásom... jó éjt! Jó hétvégét!

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Csak ámulok, mennyit írtatok! :lol:

CCA: üdv!

Betegeknek (kicsiknek és nagyoknak) jobbulást! Nem tudom, le merjem-e írni, de nálunk eddig mindenki megúszta betegeskedés nélkül. Kata, Annának most egy-két hónapig nem kell laborba menni, hacsak valami látványosan nem változik nála.

Dorka, gratula a kisbabához!

Nyáron, amikor a nagy családdal (szüleim) megyünk, jobban szeretem én is a külön házat, reggelit mindig magunk készítjük, az ebéd a késői reggeli miatt ált. kimarad, a vacsorát meg vagy a strandon oldjuk meg vagy egy közeli étteremből hozatjuk. De szoktunk levinni pl. lefagyasztott dinsztelt húst, pörköltet, bakonyi levest és akkor házi a kaja, de mégsem kell órákat pepecselni vele. Pár napos pihenéseknél viszont jobban szeretem én is a félpanziót.

Vera, helyesek a gyerkőcök, de kiváncsi lettem volna Rád, mint cica! :lol:

Gépezés: Mátét nem igazán érdekli, inkább, ha keresni kell valamit a házikhoz, versenyekhez, de azt is rám bízza, a lányoknak van egy-két barbies, hercegnős angol nyelvű játék cd-jük, kis segítséggel tudják használni, de kb havonta egyszer jut eszükbe.

Biztos kellene még sok mindenre reagálnom, de kezdek fáradni. Sűrű volt ma is a nap: Annáéknál nyílt nap+szülői volt az oviban, itt vannak a tesómék Marci babával, akit meg kell zabálni, olyan helyes. Mi meg délután a sógornőmmel csajosan bevásároltunk a Corában (hatalmas baba ruha akció van, 275 ft-ért vettünk bodyt, 5-600 ft-ért nadrágokat, Máténak ezresért pólót, pizsamát, lányoknak pólókat), meg cukiztunk. Holnap Mátéval 4-től Schubert ária estre megyünk, 7-től gimis bál.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kata, az úszás heti 3napon (H-K-Cs) van, de nem kell "bejelentkezni", akkor megyünk amikor ráérünk. Mi csak heti kétszer, mert hétfőn gekkozunk...
Most jelenleg hatan járunk, de ebből 3-4en már lehet nem sokáig mert ők már elég jól tudnak. Ez nem turnusos hogy meg van szabva mettől meddig tart, hanem a tanév végéig lehet járni. Ha 10alkalamat akkor annyit ha 50et akkor annyit. Csak győzzed lóvéval ;) 1500/alkalom, ebből 1000 az úszás, 500 a belépők (tesijegy+látogató nekem) :roll:

A kalóz jelmez csak kb. 98as :roll: Kicsinek vagy nagynak találod Bencére? Olga Balázsára jó volt. Ha gondolod... ;)

Engem sem érint meg ez a farsang téma, de mikor már ott vagyunk akkor meg olyan jó tud lenni :) A sok kis édes gyerek, és mind olyan büszke a jelmezében! :)
És tényleg jó volt végülis hogy a szülők is beöltöztek, érdekes volt hogy ki minek. Volt aki ugyannak mint a gyereke. Nna, én nem vittem túlzásba :oops:

Kati, sajnálom hogy most meg apukád :( Gyors felépülést kívánok neki!!! Nektek pedig kitartást!
És ti mit terveztek akkor a szabad hétvégédre?

Mi sem megyünk játszóba, semelyikbe sem, nem szeretnék én sem elkapni most semmit a múló náthánkra. Helyette hatalmas pakolás vár ránk a hétvégén :roll:

KépKép Kép
76vera

Kata!
köszönöm kérdésed megvagyok! bár a tegnapi gyüminap után majdnem kinyúltam. tudni kell, én nem szeretem a gyümölcsöket, pláne ami most fellelhető a boltokban, azokat nem. ( így kínszenvedések ezek a napok, mert alig eszek valamit, az is kifordul a számból, a reggeli gyümölcsöt is rendszerint elhagyom, elvagyok a bögre teámmal.) de nyomom ezerrel, ma kezdtem a harmadik turnusomat, -3-nál járok!

Hoyg mit főzök? holnap marhapöri targonyával (Gréti szerint), holnapután rántotthusi krumplipürével. levest még nem tudom, vasárnap tortahegyek, és pont oylan napom lesz! tralalalallla

Miért nem szereted a farsangot? jó én sem kezdek el varrogatni, nem is tudok, de azért együtt örülök a lányokkal, annyira várják, olyan cukik, ahogy tervezgetnek, izgulnak!

Húú Szami! már megint elhavazódva?

Vera!
Te tudod már hova nyáron? és a többiek?

Miylen tapétát választottatok? képeket folyamatosan!

Kati!
Jobbulást a nagyszülőknek! Mivel műtik, ha publikus?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, mi mindig elhavazódunk! :oops: :roll: :lol: De én ezen már nem is csodálkozom. :lol: Olyan jó olvasni, milyen kitartó vagy! Én a hétvégi bál miatt majd csak a jövő héten kezdek bele a kúúúrába. :lol: Éppen most végeztem a szokásos nyári körutunk tervével, aztán biztos lesz a szintén szokásos Balaton, meg gondolkodom egy nyári Kolpingon vagy Várgesztesen, de úgy, hogy a tesómékat is vinnénk magunkkal.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

De ráérünk lányok! Csak nem mindenhová leszállt a hétvége nyugalma :wink:

Vera: kicsillem... azt hiszem B. 112 cm?!

Bbj: És te is uazokat eszed, amit főzöl a családnak? Vagy csak pl pörit salival? A turnus az 1 hetet jelent? (csak megjegyezném... ha nem bírnátok a tortával... khmmm.... az én gyomrocskámban mindig van egy kicsi helyecske fincsiségeknek... :-))

Szamóca: a ti életeteket kívülről sem lehet agyilag követni :lol:

Kép

Kép
szolkata

HAli,

még minidg jobbulást a - már gyógyuló, de még nem teljesen egészséges - kicsiknek és nagyoknak!!!

Judit, grat. a kitartásodhoz, én imádom agyümiket, de akkor is kikészültem 1-1 gyüminaptól....

Olga, én pártolom a "házbérlés-önellátás" pihiket, legalábbis kicsi gyerekekkel. Így nem kell a "reggeli: fél 8-tól 9-ig" és tsai előírásokhoz igazodni, nyilván nem főzöm szét az agyam, elmegyünk kajálni ebédre-vacsira (vmi egyszerűbbet, nem Michelin-csillagos éttermekbe) :) Ha gyerekek nélkül lennénk,, akkor persze szálloda, de így nekünk jobb.

Vera, szépek a gyerekek, nagyon cukik! Kár, hogy rólad nem készült kép :)
Mi ma megyünk az új játszóbölcsibe 3-tól farsangra Szabival.
Nyomjad a képeket, nagyon kíváncsiak vagyunk az újra!!

Kata, Bence olyan magas? :shock: Mondjuk élőben már rég láttam, de Levente is hatalmasat nőtt az elmúlt időben....
A farsang nálunk sem vmi nagy téma, nekiállni S:K. jelmeznek meg végképp nem fogok... De tényleg, régen mintha a szülők nagyobb erőbedobással kreatívkodtak volna... legalábbis az enyémek hozzám képest.

Judit, rég láttunk benneteket! Luca ovin gondolkodsz?

Szami, nálatok valóban program program hátán, de ez így jó, én is így szeretem! :) Fárasztó, de tartalmas :)
Mit veszel fel estére? Jó szórakozást du-ra is!

Niki, lassan vége ennek a taknyos időszaknak, kitartást!!!

KAti, neked is kitartást, apukádhoz! +++

Rólunk: semmi extra, ma farsang, holnap talán MArtfű, majd csüt. megyünk Szegedre Panka babához! Úgy irigylem ANitát, mert egész nap ott lehet apuka is a szobájában, a pici babóval, ez jól jött volna nekem is... Meg bennem is mocorognak a hormonok, bármilyen nehéz szülés is volt, az élményért szinte irigy voltam :oops: :oops: (NEm vagyok százas.......)

Kép
Kép
dorkáék

Szép napot mindenkinek!
Mint mindig én is elhavazva, örökre lemaradva.Sosincs időm semmire.Angéla a múlt hét péntek óta itthon van, előbb köhögött és lázas volt, majd amikorra úgy tűnt hogy már jól van és megy oviba akkora begyúlladt a füle.De szerencsére nem kellett felszúrni, a melegítősapi és a fülcsepp segített, szépen megfakadt neki. Ma lesz az ovi farsang, már készülünk nagyon rá.Tegnap dél óta be van a haja csavarva, remélem szép lesz.Majd hozok képeket.
Kristóf jól van, bár a múlt héten voltunk vele ellenőrzésen a pulmonológián és csináltattam neki allergia tesztet.Háth nem javult semmit, annál inkább erősödött a már meglévő dolgokra az allergiája és még jött hozzá a fekete üröm és a penész gomba.
Tesómék is jól vannak, Fruzsit megműtötték, megkapta végleges shount-öt,de lehet hogy a látásával lesz neki probléma.Jövőhéten jön ki hozzájuk a gyógytornász.Sajnos én még a műtét óta nem láttam Fruzsit, mert hogy angi beteg volt, de talán már holnap megtudjuk látogatni őket.
Röviden ennyi.Kisbetegeknek jobbulást kívánok!

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Kata! Marketing manager vagyok, a vevőinkkel foglalkozom, új vevőket keresek, szállítást szervezek, számlázok ilyesmi.

Még 4 hetet ki kell bírnotok, de akkor elárulom, hogy kiket ismerek, megígérem! :wink:

Én tegnap főztem székelykáposztát, ma még azt esszük, holnap meg főzök csirkehúslevest jó sok zöldséggel, meg lehet palacsintát sütök hozzá. Nagyon szeretek főzni, főleg ha időm is van rá, imádom Jamie Olivert! :oops:

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Rita

Kép
nyuszmusz79

Jó reggelt!

Szami!
hova lesz idén a körút?

a várgesztesiről annyit, kért Misi árajánlatot, és ha sokan vannak akkor a medencehasználatot 1,5!!!!!! órára korlátozhatják! háááát....

Jó szórakozást mára! miben mész?

Kata!
4 nap egy turnus. hétköznap külön főzök magamnak, (Misinek a bölcsiből hordjuk továbbra is) hétvégén próbálkozom uazt főzni,a mit ehetek, ma pl valszeg a leves zöldségeit eszem, estére meg a krumplifőzeléket kívántam meg.

112 cm? én is régen láttam! jó, de igaz Ti magasak vagytok!

Hát ha errekerülsz szívesen adok, uis azt mondták a kutya 1,5 kilós lesz, mert az mutat jól, próbáltam rábeszélni, hogy a lehető legkisebbet, meg anyáék is hoznak egy kisebbet....

Dorka!
mostanában mintha kitolódtak volna ezek a kajaintervallumok, pl a kolpingba kora reggeltől (asszem7- 10,30-ig lehetett kajálni! a későn kelőknek, nehezen indulóknak si próbálnak kedvezni.

Képeket délutánról!

Márti!
Jobbulást akkor a családnak! Kristóf szed az allergiájára valami gyógyszert? a könyvelőnk nagyon allergiás, jár természetgyógyászhoz, és összeállított neki gyógyteákból egy keveréket, amit maga csinál minden reggel, és elhagyta a gyógyszert! ha gondolod kérek címet!, feltéve, hoyg Kristóf meginná ezeket.

gyors felépülést a Picurnak is!

Képeeek!

Rita!
én is ezt csinálom! de az én munkaköri leírásomban ez ügyintézőként szerepel, na majd szóváteszem! :lol: :wink:

székelykápi? imádom, de a lányok....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hú jó sokat írtatok!!!!

Végigolvastam de..............

Ez a takony köhögés egyre rosszabb,hétfőn házidoki :cry: Mindkettőnknek persze,Robika is nyomatja ezerrel!

Kata!
Kismamás kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát túl csini nem vagyok,tegnap kisfiam közölte hogy bálna vagyok :lol: :lol: 8)
Kép

Betegeknek jobbulást!!!

Bbj!
Nem semmi kitartásod van a 90naposhoz
Gratula hozzá

Dorka,Olga!
Én viszont kiváncsi lennék hogy tavaly ti hol voltatok a Balatonon,mert idén külön megyünk 4-es társaság lesz,viszont Robika még mindíg a Balcsit mondja így oda megyünk.
De még Gárdonyt is tervezzük,keresztanyáméknak ott van nyaralójuk.

Kép

Kép
katlina

Katlina!
nem is írod milyen híresek lettetek a napokban a class rádión!

el ne felejts beszámolni, hogy tényleg megvalósulnak-e a felajánlások!

Csinos kismami vagy!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj!
Ne is mond :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Ez egy Hír tv-álltal leadott riportból indult.
A lényeg az volt hogy itt az orvoshoz járók 70%-a depis,és gyógyin él :twisted:
Persze kicsi a falu sok az öreg gyepes,akik ki se mernek mozdulni mert fél hogy a szél kivisz neki két száll haját :twisted: ,persze az ilyen dinnyék altatón meg nyugtatón élnek.De szerintem ilyen mindenhol van.

Hát elég hülye lesz a hivatal ha ezt nem használja ki,de talán a jegyző rajta van a dolgon

Kép

Kép
katlina

sziasztok!

katlina nagyon aranyos a pocakod!

hát szülőszobán nem voltam még meg nyilván nem is leszek, egyenlőre gyerekágyon vagyok, gondolom ez ilyen betanulás még:-)
majd egyszer majd bbejutok én is a szülőszobára. De a gyerekágyat is nagyon szeretem aranyosak az anyukák el vagyok velük:-D

Jahj tényleg mi is olvastuk a depis cikket.

szerencsére nekem most nem kell főzni :-D

de holnap már megyünk haza.....

aztán megpróbálok többet írni de olvasni mindig szoktam

kellemes hétvégét

Kép
kbernadett

http://www.youtube.com/watch?v=VUhsT9j-Z-w

Ez a depi dal amit Tiszasülyről írtak!

Kép

Kép
katlina

Hali,

Katlina, jobbulást!!!! De szép a pocakod!!!!! Nagyon csini vagy!!!! :) Jó így látni téged megint!!
Balcsi: itt voltunk Balatonbogláron:
http://lalaspeed.freeweb.hu/
Nekünk bevált!

Betti, de jó, ha pozitív tapasztalataid vannak az új mh-ről!!!

Márti, jobbulást nektek is! Próbéálj pihizni, amikor csak tudsz!!!

Ma délután: nagyon jó kis farsang volt, a kis Töklámpa is élvezte :)
Kép Kép Kép Bálint
Kép ma reggel

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Én rájöttem Rita hogy ki is vagy valójában tralla-tralla :D :lol: !!!Nagyon örülök neki hogy itt is összefutunk,remélem hogy nem fogok mellé de nem hiszem...!Szinte a kezdetektől éreztem hogy én vagyok az egyik akit ismersz!

Katlina:nagyon kerekedsz már!!!

Dorka:csuda édesek a gyerekek!

Kata:én is külön "szobában"dolgozom csak nem ott hátul ahol Gábor hanem ahogy feljössz a lépcsőn rögtön jobbra a nagy szekrény után majd írd meg ha jössz hátha én is ott leszek és tudunk egy pár szót beszélni!Én nem tom hogy állok fogyásilag sajna a tornából másfél hét kimaradt hogy itthon voltam a lánnyal és hát eszegettem is,majd hétfőn méretközök és megyek edzeni!
Én rántott husit sütöttem és palacsintát késő délután 6főre és 3gyerekre!Elvoltunk,dumcsiztunk játszottunk a gyerekekkel.

Vera:semmi extrát nem csinálunk csak úgy örülök hogy nem kellett bemennem ma dolgozni,ja Virág fellépet a torna csoporttal ahová járunk az iskolás farsangon,kb.2percig tartott de ARANYOSAK VOLTAK.Ez nem tom miért lett nagybetű!

Kati Kép
virag9

Dorka!
nagyon szuper volt a kis halloweentök! nem fél a bohócoktól? Leti fél tőlük. Minek voltak még öltözve a gyerekek? Bálintnak hoyg tetszett?

Grétinek s megvolt a néptáncfellépése, ami inkább táncház volt, majd rakok képeket, meg a mai szülinapozásról is.

Köszi csajok a belémvetett bizalmat, nagy erőt adtok!

Katlina!
ja, hülye lenne a falu? nem kihasználni a lehetőséget, főleg iylen ínséges időkben!

Judit,
Kép
Kép
bbj

BOLDOG SZÜLINAPOT LETINEK!!!!!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Nagyon sok boldog születésnapot kívánok Letinek! Kép
Pár kép a tegnapi farsangról: Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Letinek boldog szülinapot!
Kép

Bálintnak boldog névnapot, (ha most tartjátok)!
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :lol: Hát alig hisszük el, hogy már három éves!

Bálintnak nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

Márti!
Angéla nagyon csinos! honnan szerváltad ezt a rucit?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Letinek Boldog Születésnapot!!!!!!!!

Kép

Bálint!
Boldog Névnapot!!!

Kép

Kép

Kép
katlina

Boldog névnapot Bálintnak! Kép
Bbj! Helyileg kölcsönöztem a ruhát.Ilyet szeretett volna.Próbáltam a tesz-veszen és a vaterán, de ezt jobbnak találtam mivel pont az ő méretére lett igazítva.Először az abroncsot nem akarta felvenni, de aztán belátta hogy úgy sokkal jobban áll a ruha.Megkell hagyni nem volt olcsó, de Angéla boldogsága megérte.(5000.-Ft-ot fizettem érte, de a felét Angéla állta.)

Kép
Kép
bmárti75

Sziasztok!

Ünnepelteknek nagy puszi!

Kati! Írd meg priviben, hogy kire gondolsz, és ott megbeszéljük! :wink:

Úgy néz ki nálam a reggeli rosszullét esti... :cry: 2 este is jött a róka koma, tegnap a párom ette mellettem a székelykápit és rohantam ki.... Pedig ebédre nagyon jól esett, estére meg felfordult tőle a gyomrom. Remélem ma este megúszom.

Kellemes hétvégét mindenkinek még erre a kis időre!

Rita

Kép
nyuszmusz79

Letinek nagyon boldog 3. születésnapot!

Kép

Bálintnak boldog névnapot!

Kép
jaimee1

Leti, nagyon boldog 3. születésnapot kívánunk!!! Kép

Judit
, képeket várjuk! ;)

Bálint, neked pedig nagyon boldog névnapot!!
Gyönyörű a kis névnapos! :)
Kép

Rita, én mindkét gyerekkel este voltam mindig rosszul... Illetve du. 4től lefekvésig :? Úgyhogy az első trimeszterben én igyekeztem már 8kor aludni mert akkor legalább nem voltam rosszul. Bíztató, ugye? :wink:

Márti, gyönyörű volt Angéla! :) A haja is, a ruhája is! Nagyon szép :) Valóban nem kevés ez a kölcsönzési díj, mert még a tiétek sem maradhat a ruha :? Én is sokért vettem Bencének a Sportacust, de legalább itthon is erősködhet benne ;) Tiszta szupermennek képzeli magát benne mert ilyen izmosított a felsőrésze, szivacsos és azt hiszi hogy ő abban nagyon erős :roll:
Ha meg kinövi (nemsokára) akkor meg eladom én is. Legkésőbb jövőre a farsangi szezonban.

Dorka, de jó hogy voltatok Szabival! :) Nagyon édes kis tök volt :) Én is gondolkoztam rajta de végül nem mentünk mert egyrészt még nem százas Jázmin, másrészt van elég program mostanában :roll: Ő az oviban kifarsangolta magát ;)
Ja, és a bohóctól ő is fél mint Leti ;)

Kati, jól értem hogy az üzletben van egy igazi kutya? :lol: Milyen? Valaki ott dolgozóé?
És Virággal hova jártok tornázni? Te nem teszel képet róla? ;)

Na, a többit később, Bencét buliba viszem 3ra és még alszik... :roll:

KépKép Kép
76vera

Leti: Boldog szülinapot!!!

Bálint: Boldog névnapot!

Velünk semmi extra, csak Nóri nagyon köhögős volt a héten. Nem sokat aludtam éjszakánként annyira sípolt a tüdeje, de már jól van. Megpróbálok visszaolvasni.

Andi

Kép
Kép
andii

HAli,

köszönjük a köszöntéseket! :) Aranyosak vagytok, örült Bálint is az ajándékoknak.

Sajnos Szabinak mandulagyulladása van, belázasodott, élete első antibiotikum-kúráját kapja.... :(
A héten itthon, szegedi babalátogatás is halasztva.

Kép
Kép
dorkáék

Vera! Akkor még 4 hétig émelygek, pedig úgy reménykedtem, hogy megúszom.... gyűlölök hányni. :cry: Most se vagyok valami túl jól, holnap beszerzek rá valami homeopátiás cuccot.

Rita

Kép
nyuszmusz79

Sziasztok!

Lettinek boldog születésnapot kívánok!!!

Bálintnak pedig boldog névnapot!!!

Várjuk az ünneplős képeket!

Vera:igen van egy stafi terrier,a fodrászé ők meg ott laknak.Nagyon szelíd barátságos kutyus imádja a vendégeket,sajna fordítva nem mindig így van.De van ám nálunk nagy akvárium is sok szép hallal ez is az övéké!!!Rakok majd képet a kis pon-ponos tornász lányról :D !A piros suliba járunk tornára,a széchenyire.

Kati Kép
virag9

Letinek nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Kép

Kép

Betegeknek jobbulást kívánunk! Nagyon helyes volt a kis tök, Dorka! :lol: És milyen bátor!

Márti, nagyon szép volt Angéla! Micsoda frizura! :lol:

Nekünk is elég jó volt a bál, a két évvel ezelőtti narancsos ruhámat vettem fel (én is abronccsal), a nyári körút miatt visszafogtam magam, inkább az, mint egy új ruha...

Judit, Észak-Spanyolország-Portugália a cél, 19 nap és 11.500 km. Várgesztesre (ha valaha mennék) csak abba a villába költöznék, aminek van saját medencéje, s akkor annyit fürdőzök, amennyit én akarok. Méghogy annyi pénzért még korlátozzák is.. na, ne már... :twisted:

Olyan jó volt, hogy itt voltak a tesómék! Hatalmas Marci és állandóan vigyorog. Még nincs 5 hónapos, de már hasra fordul. Imádom! :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Letinek boldog szülinapot!

Soproni szállásunk lefoglalava :)

Pécsit is intéznem kellene...

Olga, még nem szóltak vissza a hippsytől, ha holnap dobsz egy sms-t szerintem benne lehet manós Erikáé is.

Hétvégi menü? Nálunk szombat milánói, délután fánk (nagyi), vasárnap krumplifőzelék helyett krumplileves jó sok tejföllel, és tejfölös husi, délutáni nasi gofri hegy.

jó hetet!

Judit

KépKép
Kép
jlevay

LETINEK BOLDOG 3. SZÜLINAPOT, BÁLINTNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Niki

Kép
Kép
csni

Bbj: Nagyon boldogságos szülinapot kívánunk a nagy 3 éves Letinek!!!! Képeket!!!!

Dorka: Boldogságos névnapot kívánunk a huncut Bálintnak!!! Jobbulást Szabinak! Milyen szerencsések vagytok, hogy még csak most kell antib.

Márti: Hű, micsoda ruha- és hajköltemény!

Szami: jó sokat nőtt Marci! Nagyon helyes kispasi! Mi volt a menü a bálon?

Vera: jó húzós az úszás! De tavasztól vannak olcsóbbak is, az már olyan turnusos.

Kati: Én legutóbb egy nagy rottweilert (nem tom, hogy írják) láttam szétterülve a bőr ülcsiken. De nem járok ám oda sűrűn! Ez december végén volt. Hogy-hogy ott laknak? Ott azon a szinten? Volt már, hogy lent a bejárati ajtónál volt, én meg alig mertem felmenni. Mondom... elkapja a bokámat, felrúgom... mert hogy tuti, hogy érzi, hogy félek tőle, akkor meg támadhat... vagy a fene se tudja...

Nyuszmusz: először is ... én még embert nem hallottam, aki reggel lett volna rosszul, amikor kismama volt, ilyen csak a nagykönyvben van leírva. És hát nem szeretnélek elkeseríteni, de 1. a rosszullétes időszak sem pl. 12. hetesen ér véget és pont, 2. semmi nem lesz hatásos a délutáni-esti rosszullétre, hányásra, de kitartóan fogsz azért mindenfélével próbálkozni :lol: De hát ez az időszak erről szól :lol: Én mindkét gyerekemmel végigkínlódtam a gyomorrontászerű-szindrómát, kb. a feléig hányogattam, fetrengtem, de pontosan nem tudom, mikor lett vége a horrornak :lol: :lol: Bocsi :lol: :lol: És én is már este 8-kor inkább aludtam, csak minél hamarabb reggel legyen, én meg jól :lol:

Kép

Kép
szolkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?