Sziasztok!
Moszat15! Én ezt találtam:
http://redesign.erd.hu/nyitolap/kozugyeink/intezmenyek régen tudom hogy fenn voltak a körzetek, mert én az iskolai körzeteket is lementettem . Mindenesetre nagyon nehéz bekerülni bárhová, amíg a gyerek el nem érte az öt évet amikor köteles felvenni Í/persze az is csak körzetesbe/. Ha meg van kistestvér is, és az anyuka otthon van, akkor meg egyszerűen esélytelen. Bölcsibe is egy évvel korábban kell beiratkozni, hogy legyen hely. De én hallottam már olyat, hogy a gyerek születése után beíratták, hogy biztos, hogy legyen helye.
Mi is meg vagyunk elégedve a László térivel, gyerekek montessori csoportba járnak, és nagyon sokat foglalkoznak velük. Bálintot ugyan rögtön felvették, Lilit muszáj volt nekik, mert betöltötte az ötöt, de volt olyan kistestvér, akinek hiába járt oda a nővére mégsem vették fel. Sőt az sem biztos, hogy bölcsi után automatikusan felveszik, mert volt olyan bölcsis csoporttárs, akit magánoviba írattak, mert nem vették fel. Úgyhogy nekünk nagy mázlink volt.
Süncibolya! Jobbulást a párodnak.
Férjem ugyan így járt, állt a pirosnál, az utána jövő nem tudott megállni nekiment, és nekitolta az előtte állónak. Gazdasági totálkáros lett a kocsink. Akkor elismerte a srác, hogy ő volt a bűnös, de utána a biztosítónál mégis azt mondta, hogy az aki utána őbelé beleszaladt az tolta bele a férjemet az előtte állóba.
Így a hátsó részét a kocsinak még ősszel kifüzette a biztosító kemény 60 ezret, az eleje most januárban lett jogerős, hogy mégis a srác volt a hibás, még jó hogy kihívták a rendőrséget különben nem lehetett volna bizonyítani az igazunkat. így megkaptuk a másik felét. Igaz hogy egy régi seat volt, de azért még elment volna egy pár évet, főleg hogy tavaly vizsgáztattuk.
Zsand! Nagyon ügyik voltatok. Jól jártatok az adidas cipőcskével.
Orsi! Nagyon szépek a kis hercegnőid! Ki is sminkelted őket?
Én is nagyon unom már ezt a telet, már nagyon hosszú, és mi lesz ha ez a sok hó el kezd olvadni!?
Boldog 10. évfordulót!
Mi 5.-én voltunk 15 évesek.
Marci babusnak így ismeretlenül is jobbulást, az anyukájának meg kitartást!
Mosnom kellene, de délelőtt óta nincsen víz, mert csőtörés volt valahol az utcában
, így az oldalashoz sem tudom megfőzni a krumplit, mert ügye a reggeli teával nem lenne túl ízletes. Vagyis nem tudom még nem próbáltam
. Úgyhogy inkább kenyérrel esszük és salival. Megyek mert érzem a husit. Megebédeltetem a bandát.