Új privát üzeneted érkezett!

Zafi, köszi a választ Kép lassan tényleg fölhívom a kórházat torna ügyben, különben sosem kezdem el.

Tüni! de jó, egyidősek vagyunk Kép Kinél szülsz?
kisvirag
 
 


Sziaszok,
Összefoglalás.
Eddig hallottam:

dr Banczik Zoltán
dr Pető Zsolt
dr Szabó Gergő (csak megemlítés szintjén)
dr Szabó György
dr Tidrenczel Zsolt

+ két doktornő, akik a feleségem miatt nem játszanak.

(a dokik névsorrendben vannak)

Tud még valaki valamit mondani? Összesen öt levelet kaptam magánban, amit NAGYON KÖSZÖNÖK.

Ui: Zsuzsa (a feleségem) attól fél, hogy ferdén fognak rá nézni, mert HSz "betege" volt. Szerintem ez abszolút nincs így, illetve hallottam aki átment egyik dokitól egy másikhoz ugyanabban a kórházban. Ilyen irányu tapasztala valakinek?

Ne haragudjatok, hogy ilyen kiváncsi vagyok (pedig 2. gyerköc leszen), de NAGYON be vagyok sózva. Már tervezgetem, hogy mondjuk el a nagy hírt a(z akkor már nagyobbik) gyereknek.

Márk
vmark
 
 


Vera,
van ott öltözö!
topszlix
 
 

 
 

MÁrk
és miért kell azt tudnia a következő dokinak, hogy H.Sz. volt ez előző?? Szerintem nem fognak utánanézni...

Senki nem válaszolt a "Ti mit vártok el egy szülésznőtől" című kérdésemre. Vagy semmi különöset?

Andi
psandi
 
 


Szia Andi Kép
Szülésznő-kérdés: gondolkodtam rajta, de én Hannánál is úgy voltam, hogy leginkább egyedül akartam lenni. Ne szóljon hozzám senki, ne érjen hozzám senki, próbáltam egyedül, magamban túlélni valahogy a fájásokat. Akkor úgy éreztem, hogy minden idegesít, kivéve a férjem, aki néha megpróbálta masszírozni a derekamat.
Persze más kérdés, hogy akkor nem volt fogadott szülésznőm (azt hiszem most sem lesz), + mire beértünk a kórházba szinte azonnal megvolt Hanna, így nem igazán tudok mihez viszonyítani.

Márk,
Pont az volt az első gondolatom, mint Andinak, honnan kellene azt bárkinek is tudnia, hogy az 1. sz. gyereknél kihez jártatok?!
Majd írd meg, ki mellett döntöttetek.

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Andi,
sztem a szülésznönél az a fontos, hogy jobban ráér, mint egy orvos, sokkal többet van velem, van ideje elmondani a dolgokat, ráadásul nö Kép Nekem ez nagyon fontos volt, megértette, hogy a melltartó rajtam maradjon ameddig csak lehetett, stb. ( nem ez a legfontosabb, ezt csak példaképp irom, de ezt sztem magyarázhatnám egy férfiorvosnak Kép ) Szerintem egy problémamentes szülésnél inkább a doki személye nem olyan fontos, nekem tetszik a skandináv példa, ahol a terhesgondozást és a szülést (orvosi ellenörzés mellett) szülésznök csinálják.
topszlix
 
 


KisvirágKép
Harsányi Lehelnél fogok szülni.

AndiKép
Szerintem ez annyira egyénfüggő, hogy ki mit vár el egy szülésznőtől. Nekem pl. kell(ett) az, hogy ott legyen mellettem, megnyugtasson, ha kell. Szerencsém volt, mert bár nem volt választott szülésznőm, és csúcsforgalomban szültem, de sikerült olyat kifognom, aki ezt maximálisan teljesítette. Szerintem most sem fogok szülésznőt választani. Sokakkal ellentétben nekem a doki jelenlétére sokkal nagyobb szükségem volt, jobban megnyugtatott. Gondolom neked is határozottabb elképzeléseid vannak már egy szülés utánKép

Pusssz
Tüni
tüni
 
 


Nekem nem volt választott szülésznőm, de szerintem a legjobbakat fogtam kiKép
Kisvirág!
Azért szültem a Szabónál mert ő volt ügyeletbenKép
Amúgy nem sok dolga volt velem mire megvizsgált már eltünt a méhszájam (kb 20 percet vártunk rá mert az ambulancián volt), csak a tolásnál volt dolga és amikor a kis repedésemet összevarta a gáton, jól varr és alapos munkát végez, másnap meglátogatott a gyermekágyon is, látta milyen fürge vagyok és megmondta mikor megyek haza, az anyaságihoz az igazolást is kiállította a saját dokim helyett, és felszívódó varratot használt, így nincs varratszedés sem.Amúgy szimpatikus doki, de igazán a szülésznők segítettek és a kispapa.
Ennyi kapcsolatom volt vele.
Ma egy kis angyal a babómKépKopp-Kopp
Noémi
fantikbaba
 
 


Sziasztok!

Jó régen jártam errefelé, de három gyerek ad elég elfoglaltságot. Dávid már 3 hónapos és 6250 gramm. Szopizik ezerrel, éjszaka is 2x. Hasfájós időszakon túlvagyunk szerencsére, az első 2 hónap elég húzós volt.
Kedden voltunk kontrollon és UH-n a kórházban. Taxival mentünk, mert nem akartam a parkolóhely hiányával + parkolójeggyel kínlódni. Valahol a taxi és a kórház között ellopták (elvesztettem?) a hátizsákomból a pénztárcámat az ÖSSZES iratommal. Egyelőre nem került meg semmi, hiába telefonálgatok a kórházba, még nem adták le. Ugyanis abban reménykedtem hogy hátha valaki megszán és legalább az irataimat leadja.
Ráadásul Dávidnak vesetágulata van, amit állítólag kinőnek a babák 6 hónapos korukra, és 1 hónap múlva mehetünk kontrollra.

Márk, én is HSZ-es voltam és kórházon belül választottam új dokit, aki az első alkalommal megkérdezte hogy kinél szültem. DE soha nem éreztette hogy ez hátrány lenne és többet nem is beszéltünk a dologról. Az új dokim is rajta van a listádon. Más nem tudott a dologról és nem is kérdezte senki más.

Kismamáknak jó pocakosodást, mamáknak jó babázást.

Atocha
atocha
 
 


Köszi a válaszokat, akkor kb egyetértek mindenkivel Kép Maradok eredeti elhatározásomnál, és most sem választok szülésznőt. Ha sikerül jót kifogni, annak örülni fogok, ha nem, akkor úgyis ott lesz a párom, aki mindenben mellettem lesz és támogatni fog Kép MÁsodik szülésnél már nyilván segíteni fognak a tapasztalatok is

Márk
majd írd meg ki mellett döntöttetek! Kép

Atocha
iratok KépKépKép Remélem, legalább annyi tisztesség lesz a megtalálóban, hgy leadja, mert iszonyat idő és utánajárás, amíg mindet újracsináltatod...

Andi
psandi
 
 


Sziasztok, köszönet a tanácsokért, Mzsperx, oké, hadd kanalazza a cuccost! Kép
Tök jó látni, hogy jönnek az új kismamák, sziasztok, meg van már kispapánk is!
Szívesen felveszlek benneteket is a táblázatba, ha akarjátok.
Atocha, jó hallani felőletek, nagyon jól alakultok!
Anikó, Kisdió, hát ti?
Beszti, Mzsperx: most már értetek izgulunk!
Vera
kóci
 
 


Sziasztok!

Márk, én a 30.hét után váltottam dokit, mert akkor robbant be a híradóba is a HSZ-ügy. Így a dokim pontosan tudta, hogy kitől jövök, de ez egyetlen pillanatig sem volt már téma. Elfogadott páciensének és innen kezdve tiszta lappal indultunk, leszámítva a bejegyzéseket a kiskönyvemben.Kép

Szülésznő: én a választásra voksolok. Akinek van elképzelése, hogy milyen szülést szeretne, annak mindenképpen tanácsos szülésznőt választani, mert vele már jó előre meg lehet beszélni a dolgokat. Megismeritek egymást, és könnyen ráhangolódtok egymásra szülés közben is. Nyilván most már a többségnek ott a párja is szülésnél, aki támogat, de az egy másfajta támasz. És az, hogy valakinek van választott szülésznője, az nem jelenti azt, hogy állandóan akar tőle valamit, pont nem. Mert mire szülésre kerül a sor, már tudja, hogy milyen típusú az a kismama és hogy mire van szüksége. Kicsit nehezen tudom összeszedni ezzel kapcsolatban a gondolataimat, de mi egyáltalán nem bántuk meg, hogy másodikra választottunk szülésznőt!
Persze én is tudom, hogy minden szülésznő jó a MÁV-ban, nem is ez a fontos, hanem hogy ismerjétek egymást mire odakerültök. Nekem legalábbis így nagyon jó volt!Kép

Atocha, iratokKép Bízzunk benne, hogy megkerülnek! Vesetágulat miatt pedig drukkok, hogy minél előbb kinőjje!KépKépKép

Zafi
zafi
 
 


Atocha,
ezt a vesetágulatot nálunk is kimutatták, de az 1 hónappal késöbbi kontrollon nyoma sem volt, állitólag ezt simán kinövik a babák, csak ellenörizni kell Kép
topszlix
 
 


Fantikbaba: köszi az infókat. eddig is hasonló jókat hallottam a dokimról, örülök, hogy Te is megerősítetted Kép

Kóci: jelentkeznék a táblázatba, ha már felajánlottad Kép 24 éves vagyok, 1. baba (fiú), 2005. 01.15-re vagyok kiírva.

MZs, Beszti: drukk Nektek!

Atocha: drukk, hogy elmúljon a vesetágulat. (nálunk a genetikai UH-n találtak cisztákat a baba agyában, de állítólag ez is felszívódik.)
kisvirag
 
 


beszti napok óta nem jelentkezik...

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Mzsperx!

Talán csak azért, mert semmi érdemlegeset nem tudok mondaniKépKépKép, pedig szeretnék...
Tegnap este már azt hittem, hogy talán-talán valami lesz (6-tól 10 perces fájdogálásaim voltak, egész éjszaka), de sajnos délelőtt leállt minden, azóta megint csak rendszertelen.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


aszittem, eltűnésed jelent valamit. :-)
itt sem utal semmi jel arra hogy szülök Kép))
végülis még van 4 napom...

KépKép Kép
mzsperx
 
 


<pre>

Név Kismami életkora A gyerekek neve - életkora Baba születik
Tünde 33 Málna- 2 éves Panka- 7 hónapos
Zafi 28 Réka- 2 éves Péter- 7 hónapos
Vera 32 Adél- 7 hónapos
Dóri 30 Miksa- 4 éves Hédi- 7 hónapos
Zsuzsó 32 Dana- 2 éves Abigél- 7 hónapos
Atocha 39 Márton- 6 Balázs- 2 és fél éves Dávid- 3 hónapos
Kisdió Ákos- 2 hónapos
Nalika 30 Peti- 9 éves Tomi- 2 éves Timi- 2 hónapos
Anikó 33 Gergő- 8 Kata- 5 éves Bence- 2 hónapos
Beja 28 Bálint- 2 éves Eszter- 2 hónapos
Noémi 28 Heléna- 3 hetes
Beszti 29 Beni- 5 Nátán- 2 éves Hanna:2004.09.15
Mzsperx 30 Laura- 2 éves Noémi:2004.09.15
Kisvirág 24 1.baba (fiú) 2005.01.15
Eszter 28 1.baba 2005.02.01
</pre>
kóci
 
 


szia vera! ..és többiek Kép

látom lankadatlanul gyártod a táblázatot Kép
kivel mizujs? nem lesz őszi tali? az állatkert már eléggé kihalt(hétközben) ahhoz, hogy esetleg ott sétáljunk 1-t Kép ..csak felvetés.
panka köszöni jól: 69cm, 9kg +alsó két fog. 4kézláb hintáztatja magát, de csak hátrafele halad vele Kép nagyon édesen probálgatja a hangját: sikongat, morog, hörög, áááá-zik Kép

jó éjt
t.

ps: ja.. vera!! egyszer irtál adélra egy nagyon jópofát, csak elfelejtettem reagálni: "..a HÁTSÓ lábai..." ...és a melső lábak? Kép Kép Kép
panka1971
 
 


namivan, sehol senki?? :-)
mi még egyben, de a doki szerint már nem sokáig, juhéjj! :-)

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Mzsperx,
Én is itt vagyok, de tényleg nagyon nem történik semmi errefelé Kép Gyerünk, gyerünk, szüljön már valaki Kép

Egyébként nincs senki olvasóközelben, aki okt. közepe felé van kiírva?

Kata

Kép

Kép
anyamanya
 
 


Mzs!

Mi is egyben! SzüljünkKépKépKép.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok Lányok!

4 napig a Balcsin pihiztem barátaink nyaralojában, nagyon jó volt. Vasárnap estétől most hétfő délutánig fájt a fejem, ugyhogy kivettem szabit, és hideg vizes borogatással fetrengtem az ágyon. Ez már csak igy van nálam.

Na most már félidöben vagyok, nagyon rohan az idö, és elég nagy a pocim is, ugyhogy már rég nem tudom hordani a régi ruháimat.

Atocha, iratok idöközben meglettek? Elég kellemetlen. A taxit hogy fizetted igy ki? Nem irigyellek a sok utánajárás miatt. Volt már benne részem régen.

Beszti, Mzsperx: Na mi lesz már? Kép

Tüni, te mikor szülsz? Azt látom hogy Kisvirág elöttem lesz egy picivel. Kép

Vera76! Sziaaaaaaaaaaaaaa!

Most csütörtökön megyek majd 3D UH-ra, már annyira várom. A gyerek mozgását még mindig "csak" kézzel érzem, és pár napja ott legalul fáj a hasam, olyan mintha egy nagy légbuborék beszorult volna, és nagyon érzékeny. Talán elmulik. Vizelet vizsgálatra visszaküldtek, hogy megnézzék nincs-e vesében gyulladás. Jujj. Ja, meg szivritmuszavart is kimutatott az EKG, amivel sok mindent nem tudok most kezdeni.

Márk, majd priviben visszairod, hogy kiröl mit irtak nagyjábol, illetve hogy ki lett a befuto? Kép

Psandi: szülésznő: én csak azért nem reagáltam, mert én még kezdő vagyok, és fogalmam sincs hogy mit várjak el bárkitől is. Emberséget, kedvességet. Kép Én sem választom ki előre, rábizom magam az éppen ügyeletes szülésznőre, mert nagyon bizom a jó hirükben.

Anyamama, egyik nap azt álmodtam hogy kereszthimzek, vagy hogy is hivják! Kép Látod milyen mély nyomokat hagyott bennem?

Sziasztok,
Eszter
eszter2004
 
 


Beszti, szüljüüüünk! Kép
te voltál turkászáson mostanság?
nekem du olyan jó kisfájásaim voltak, reménykedtem, lesz valami, de a feredőzés megszüntetett mindent, jajjj Kép

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Mzsperx, lementettem a listádat, annyira jo!!! Nagyon köszi, és persze szurkolok továbbra is.

szia!
Eszter
eszter2004
 
 


EszterKép

Elvileg jan.12 a dátum, dehát ez UH-ról UH-ra változikKép. Utolsó mensi alapján jan.6. Úgyhogy én is előtted járok egy kicsivelKép

Szülni készülőknek hajráKép Ne fogjátok vissza magatokatKép

BesztiKép Ha lehet, ne holnap 6 körül szüljél, mert akkor megyek dokihozKép

Puszi
Tüni
tüni
 
 


Mzsperx!

Holnap 10-re megyek CTG-re és flowUH-ra, és akkor lesz turkászás is. Nem tudom, hogy állhatok, az biztos, hogy szombaton megszabadultam a nyákdugótól is, ennek ellenére még mindig semmi.

Tüni!

Semmit sem garantálhatokKépKép. Én már nagyon szülnék!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti
 
 


Sziasztok!

Én a 32. hétben vagyok, Koós-Hutás Piroskához járok. Gondolkodom a szülésznő választáson. Ha választanék, kit tudtok ajánlani?
Már voltunk egy Szülők iskoláján, ahol a pár napos csecsemő gondozásáról volt szó. Milyen témák vannak még? (bár már csak 1 előadás fér bele szülésig...)
Kérlek segítsetek! Már kezdek parázni! (első baba lesz)

Szohi
szohi
 
 


Szia Szohi!
Tudsz írni nekem e-mail címet?
Én is Piroskához járok, és a 32. hetet kezdtem most Kép

Szilcsike
szilcsike
 
 


Szia Szilcsike!

A címem:szohi@freestart.hu

Első baba?
Mikorra vagy kiírva?

Szohi
szohi
 
 


Szia Tünde!
Most az a legújabb Adélnál, hogy miután kutyában van (kinyújtott "hátsó láb" Kép), az egyik lábát felemeli ügyes balettmozdulattal. Néha még a fejét is lelógatja, olyan, mintha tornászna. Ettől persze még nem halad, hanem valami mástól, de halad. Eddig hátrafelé "ment".
Még nem az igazi mászómozdulatokkal jut előbbre, pedig négykézlábról indul.
Két fog kijött alul, kb. egyszerre Révfülöp után (aug végén), és most is kínlódik a fogzás miatt.
Nagyon cuki a kislány, meg szép is, de nem is írom, mert milyen lenne. Kép
Tali: én még most is Normafa párti lennék, vagy Millenáris park.
kóci
 
 


szohi, hogy hogy csak egy előadás fér már bele? nem két hetente vannak előadások? monnyuka témákat ne tom, én nem jártam ezekre, mert egy lusta dög vagyok :-)

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Mzsperx, tudtommal minden hónap 2. szerdáján van előadás. Javítsatok ki, ha nem jól tudom.
szohi
 
 


nade az 2 hetente van, ha harminckettedik héten vagy, akkor még bőven van időd! :-) 34, 36, 38, 40 (:-))

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Mzsperx
havonta csak 1x, minden hónap második szerdája.Nem 2 hetente szerdán Kép

Andi
psandi
 
 


Vera,
végre bekuttantottam, de jó, hogy itt vagy. Abigél is csinálja azt a balett mozdulatot. Viszont tök gyorsan mászik is, pontosabban kúszik-mászik felváltva. Azóta egyáltalán nem marad meg a járókában - így lehetetlenség Danától megóvni Kép.
Ja, és képzeljétek Abigél ma teljesen rendesen felállt, eddig is próbálkozott,de kb. derékszögben sikerült. Egyelőre a támaszkodós módszerrel dolgozik. Nagyon édi, csak kissé elviselhetetlen - nem lehet letenni és nem alszik, de mit is várok...
Múlt héten végre nyaralni is eljutottunk.

Beszti,
nagyon izgi. Megy a drukk! Kép

Andi,
már a másik topikon is akartam kérdezni, hogy kinél szülsz.

Na megint üvöltés van, bocs.
Zsuzsó

Ja, talihoz nekünk is van kedvünk.
zsuzso
 
 


andi, jaaaaa, ééértem. tök hülye vagyok :-) most már jó lenne tényleg szülni, mert úgy látszik nagoyn elhülyültem!!!

KépKép Kép
mzsperx
 
 


Mzsperx, szoktalak olvasni az indexes fórumon, bár én oda nem írok. Tudom, hogy már Te is nagyon szülnél. Én is így vagyok ezzel (bár én nem MÁV-os vagyok). Van egy 2004.őszi kisbabás topikunk, ott is szívesen látunk.
Üdv,
Andi
39+4
Vendég
 


Zsuzsó
Bancziknál, mint az elsőt is Kép

Mzsperx
hát kitartás, aztán reméljük most már hamar túl leszel rajta és a kezedben tarthatod a gyönyörű kisbabádat Kép

Andi
én még csak 8+4 Kép
psandi
 
 


Beszti, Mzs
jól látom, mindketten mára vagytok kiírva???? Akkor hatalmas drukk hegyek KépKépKép
psandi
 
 


Kóci Kép
ha van időd, betennél engem is a táblázatba?
26 vagyok, van már egy 17 hós Danim, a bébit pedig 2005. 04. 17-re várjuk
Köszi Kép
Andi
psandi
 
 


Ezt most találtam az őszi kisbabás topicban:

"Hanna vagyok, 10 óra 18 perckor, 3800 grammal, 56 centivel megszülettem.

Részletekkel később,

Beszti férje, Csaba"

Óriási gratula nekikKép

Tüni
tüni
 
 


Jaj istenem! Akkor Beszti megszült! De jo! Mzsperx te hogy vagy? Itt vagy még egyáltalán? Kép
eszter2004
 
 


Beszti,
éljen éljen!!!
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Besztinek nagy gratula Kép Milyen pontos volt a babó.

Mzs! Neked meg szorítok, hogy mihamarabb találkozhass a picikéddel Kép
kisvirag
 
 


<pre>

Név Kismami életkora A gyerekek neve - életkora Baba születik
Beszti 29 Beni- 5 Nátán- 2 éves Hanna: Megszületett! 2004.09.15. Kép
Mzsperx 30 Laura- 2 éves Noémi:2004.09.15.
Kisvirág 24 1.baba (fiú) 2005.01.15.
Eszter 28 1.baba 2005.02.01.
Andi 26 Dani - 17 hónapos 2005.04.17.
Dóri 30 Miksa- 4 éves Hédi- 7 hónapos
Tünde 33 Málna- 2 éves Panka- 7 hónapos
Vera 32 Adél- 7 hónapos
Zafi 28 Réka- 2 éves Péter- 7 hónapos
Zsuzsó 32 Dana- 2 éves Abigél- 7 hónapos
Atocha 39 Márton- 6 Balázs- 2 és fél éves Dávid- 3 hónapos
Kisdió Ákos- 2 hónapos
Nalika 30 Peti- 9 éves Tomi- 2 éves Timi- 2 hónapos
Anikó 33 Gergő- 8 Kata- 5 éves Bence- 2 hónapos
Beja 28 Bálint- 2 éves Eszter- 2 hónapos
Noémi 28 Heléna- 3 hetes
</pre>
Mindenkit szerettel várok a táblázatba, aki még nincs benne, a MÁV-ban szül(t), és van kedve együtt várni velünk a babáját, és a többi. Ha valakinek a fent szereplők között szülinapja van, szóljon, és javítom az évszámot! Változtatási ötleteiteket is szívesen veszem.
kóci
 
 


BEszti
hatalmas gratula Nektek KépKép

Kóci
köszi, hogy betettél Kép

Mzs
gyanús vagy Te nekem... csak nem Te is a kórházban vagy már??? Drukkkkkk Kép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!
Beszti, én is nagyon örvendek Hannának!
Mzs, gondolok rád, szép szülést, jó babázást neked is.

Zsuzsó, rég jöttél, biztos a nyaralás miatt, gratulálok Abisznak a mászásért Kép, Adélt is megnyugtatom, hogy ne izguljon, hamarosan neki is sikerül. Bár, mióta oda "megy", ahova csak akar, nem bosszankodik már.
Ezen a héten minden eddigit felülmúl bájosságban, kedvességben, nevetésben, éneklésben. Olyan ez, mint a boldog szerelem, egy picivel a föld fölött.
V.
kóci
 
 


Sziasztok!

Most olvastam az Indexen, hogy Mzsnek megszületett a babája. Legalábbis gondolom, hogy az ottani Mzs azonos az ittenivel Kép.
Üdv, Virág
virga
 
 


<pre>

Név Kismami életkora A gyerekek neve - életkora Baba születik
Beszti 29 Beni- 5 Nátán- 2 éves Hanna: Megszületett! 2004.09.15. Kép
Mzsperx 30 Laura- 2 éves Noémi: Megszületett! 2004.09.15. Kép
Kisvirág 24 1.baba (fiú) 2005.01.15.
Eszter 28 1.baba 2005.02.01.
Andi 26 Dani - 17 hónapos 2005.04.17.
Dóri 30 Miksa- 4 éves Hédi- 7 hónapos
Tünde 33 Málna- 2 éves Panka- 7 hónapos
Vera 32 Adél- 7 hónapos
Zafi 28 Réka- 2 éves Péter- 7 hónapos
Zsuzsó 32 Dana- 2 éves Abigél- 7 hónapos
Atocha 39 Márton- 6 Balázs- 2 és fél éves Dávid- 3 hónapos
Kisdió Ákos- 2 hónapos
Nalika 30 Peti- 9 éves Tomi- 2 éves Timi- 2 hónapos
Anikó 33 Gergő- 8 Kata- 5 éves Bence- 2 hónapos
Beja 28 Bálint- 2 éves Eszter- 2 hónapos
Noémi 28 Heléna- 3 hetes
</pre>
Mindenkit szerettel várok a táblázatba, aki még nincs benne, a MÁV-ban szül(t), és van kedve együtt várni velünk a babáját, és a többi. Ha valakinek a fent szereplők között szülinapja van, szóljon, és javítom az évszámot! Változtatási ötleteiteket is szívesen veszem.
kóci
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?