Sziasztok Lányok!
4 napig a Balcsin pihiztem barátaink nyaralojában, nagyon jó volt. Vasárnap estétől most hétfő délutánig fájt a fejem, ugyhogy kivettem szabit, és hideg vizes borogatással fetrengtem az ágyon. Ez már csak igy van nálam.
Na most már félidöben vagyok, nagyon rohan az idö, és elég nagy a pocim is, ugyhogy már rég nem tudom hordani a régi ruháimat.
Atocha, iratok idöközben meglettek? Elég kellemetlen. A taxit hogy fizetted igy ki? Nem irigyellek a sok utánajárás miatt. Volt már benne részem régen.
Beszti, Mzsperx: Na mi lesz már?
Tüni, te mikor szülsz? Azt látom hogy Kisvirág elöttem lesz egy picivel.
Vera76! Sziaaaaaaaaaaaaaa!
Most csütörtökön megyek majd 3D UH-ra, már annyira várom. A gyerek mozgását még mindig "csak" kézzel érzem, és pár napja ott legalul fáj a hasam, olyan mintha egy nagy légbuborék beszorult volna, és nagyon érzékeny. Talán elmulik. Vizelet vizsgálatra visszaküldtek, hogy megnézzék nincs-e vesében gyulladás. Jujj. Ja, meg szivritmuszavart is kimutatott az EKG, amivel sok mindent nem tudok most kezdeni.
Márk, majd priviben visszairod, hogy kiröl mit irtak nagyjábol, illetve hogy ki lett a befuto?
Psandi: szülésznő: én csak azért nem reagáltam, mert én még kezdő vagyok, és fogalmam sincs hogy mit várjak el bárkitől is. Emberséget, kedvességet.
Én sem választom ki előre, rábizom magam az éppen ügyeletes szülésznőre, mert nagyon bizom a jó hirükben.
Anyamama, egyik nap azt álmodtam hogy kereszthimzek, vagy hogy is hivják!
Látod milyen mély nyomokat hagyott bennem?
Sziasztok,
Eszter