Sziasztok!
Örülök,hogy mindenki egyben és jól van!
Szilvinek persze jobbulást!
Reni,nekünk is ilyen márkájú babakocsink van,csak a travel system változat.Nekem szerelem volt első látásra,mert előtte totál mást akartam.
Nemsokára fel is avatjuk,legalábbis a hordozó részét,mert Panka-lány abban utazik haza,VASÁRNAP,nem hétfőn!
Kibuliztam,hogy péntekre legyen kész a zárójelentése meg minden ilyesmije és vasárnap reggel megyünk érte!
Édes kicsi csillagomat már nem akarom otthagyni arra az egy napra se.Iszonyúan hiányzik!
Hogy teljesen őszinte legyek,az esküvő abszolúte hidegen hagy most...örülök,hogy hozzámegyek az Andrishoz,de a ceremónián inkább csak szeretnék már túl lenni...nyugodtan kövezzetek meg,de minden gondolatom a lányom körül forog,más nem nagyon érdekel mostanság...mi simán egybekeltünk volna 2 tanúval,+ anyáink esetleg ott lehettek volna, de pont ők variáltak,hogy még hívjuk meg ezt meg azt...akkor oldják meg! A sütés-főzés része totál az övék,a takarítást majd holnap este,kórház után megoldom...bár Andris biztos segít,nem hagyná rám az egészet...
Szóval sok romantikára ne számítsatok!
A romantikus rész már megtörtént a szülőszobán,ez a szombati már csak formalitás...
Tegnap megpróbáltunk szopizni!
A csöpp lény kezdeményezte,ugyanis mikor felvettem,elkezdte a nyakamat nyalogatni meg szívni...annyira megsajnáltam...olyan édes volt a kis drágám...és egyből tudta,mit kell csinálnia!
Hihetetlenek ezek az ösztönök!Lassan egy hónapos és eddig csak cumisüvegből evett,életében akkor látott először cicit és mégis nagyobbra nyitotta a kis száját,mint a cumira valaha is...
Az a gáz,hogy a kórházban nagyon nem optimálisak a körülmények a szoptatáshoz.Egy kis szoba van,2 fotelággyal meg egy karosszékkel,erre vagyunk legalább 10en...néha rendesen sorba kell állni ahhoz,hogy le tudd tenni a sejhajod a fejéshez...így szoptatni nem az igazi...
De most már ezt a 2 napot kibírjuk valahogy,itthon sokkal jobb lesz,kényelmesen,nyugodtan,csak egymásra figyelve,amíg belejövünk mindketten.Annak örülök,hogy képes rá,akarja is...én is nagyon vágyom rá,így biztos nem lesz gond!
Na,mára ennyi voltam...hulla vagyok és még fejni kell...a lányzó már 2100 gramm körül van és kb.50-55 milli tejcsit iszik,napi 7 alkalommal.
Ja és voltunk hallásvizsgálaton,kardiológián,látta neurológus,holnap megnézi szemész is-de eddig minden a legnagyobb rendben!A vérképe is jó!
Vigyázzatok magatokra!
amint tudok,jövök!