Új privát üzeneted érkezett!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, laptető :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tök boldog lettem! :lol:

Kép
ire81
 
 


Szilvi,
na ezt a beírás dolgot nem tudtam :shock:
a sós dolgok (párologtató, orrspray, stb) biztos nagyon jót tesznek, én tengerisós fürdőt szoktam venni. Jobbulást továbbra is.
De tudod a csodaszert: fokhagymás-mézes-forró tej
:lol: :lol: :lol: ember legyen, aki megissza..

Én azon spekulálok, hogy egyszerűen "elfelejtek" fogorvoshoz menni... vajon amiatt megvonhatják a tgyást? :lol: :lol: :?: Tudom én jól, hogy milyen állapotúak a fogaim és tenni ilyenkor úgysem tud semmit, mert ő mindenhez röntgent kér...

Reni
átérzem a nyűgödet, de nyugodj meg, babakocsi ügyben az ember sosem lehet elég okos - és (drukkolok, hogy Te ne így járj) általában az ember mikor hónapok kitartó keresgélésével megveszi a kinézett kocsit, akkor sem elégedett 100%-osan..
:evil: Azt hiszem, nincs tökéletes.. (legalábbis nekem az lenne az, ami mindent tud és mégsem több, mint 2 kiló... :D :D )
Szerintem döntsd el, hogy Neked mi a fontos, és aszerint keress rá a kocsikra.. BKV? -> súly, méret, autóztok? -> lapra csukható, kertváros? -> nagy kerék stb, stb..
Azért, ha megvan a kiválasztott, tedd fel ide, mert mi szeretünk gyönyörködni a szekerekben
:lol:
Illetve, hamár annyira okosak az ismerősök (ki nem az baba témában?), akkor dobjanak meg egy babakocsival. :D Akkor legalább eldőlt a dolog, azt kell szeretni, ami van :lol:

Továbbra is mindenki azzal idegesít, hogy milyen nemű lesz a gyerek, így elkezdtem random módon az egyiknek azt mondani, hogy lány, a másiknak azt, hogy fiú.. talán ettől lenyugszanak :D
Vendég
 


Sziasztok!

Borsoo téged is lehet látni :) nagyszerű, már aggódtam úgy eltüntél :(

Szilvi: jobbulást. Én is vettem ilyen tengeri sós oldatos sprayt, de semmit nem ért, pedig 1000 Ft fölött volt az ára :shock: :shock: az Ottrivint lehet használni babásan is. Én azt szoktam! De a kamilla inhalálás is jót tesz.

Reni: nekem is sehogy nem jó már. Nagyon fáj a hátam, derekam...de már nincs sok hátra. :)

Azért eltelik a nap. Már lassan február közepe van. Nem semmi, most volt szilveszter :)

Kép
Vendég
 

 
 

Köszi Csajok, de sajna nem vagyok jobban. :( :( :( :( :( :(

Reni gratulálok a laptetőhöz!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Borsoo valahogy én kihagynám ezt a fokhagymás csodaszert, még megkóstolni sem szeretném, nem hangzik valami jól. :lol: :lol:

Nekünk olyan babakocsink van, ami könnyű, összecsukható, és később jó sportkocsinak. Nekem ez most tökre megfelel, de tuti nem leszek én se megelégedve ha már használni fogjuk. :D
Na jó bevallom, hogy a színe már nem tetszik. :oops:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Na, megjöttem én is!
Lilluci kis picuri most meg. Kb. 2440gr. Viszont hosszú...Legutóbb meg kis pufók volt, de most bizti nyúlt,. Mind a ketten rendben vagyunk teljesen és vszínű Lillus sem lesz nagy baba, csak mint Bibu 3200körül... :lol: :lol: Nekem, nem baj!!!
Pihire lettem ítélve és megbeszéltük, hogy a dokibácsi és Apa kérésére még maradjon csak bent. A dokim legalábbis szeretné nagyon...Nekem már rohadt nehéz, de Apa is megkért, mert addigra jönnénk pont egyenesbe anyagilag... :shock: :shock: :shock: :? :? :? jajjjjj!!!

Marcsi, pont elöttem lettél volna ma... :cry: Sajnálom, hogy nem talizhattunk....Na majd legközelebb... :lol: :lol: :lol:

Borsoo, mi Bibunak a vaterán vettünk használtan ezt a 3 részben állítható ágyat és nagyon kis frankó...Bibu is szereti. Nézd meg a teszveszen és a vaterán is vannak jók. A vadiújjak viszont ezeken is drágább, mint a boltban, amit annnyira nem értek... :? :? :?

Reni, ne hallgass senkire, igaza van Borsoonak, tényleg csak te tudhatod mi a jó nektek. Amúgy nekem is olyan kéne, ami mindent tud és nem több 2kg-nál...De ilyen sajna nincs... :lol: :o Aszerint mérlegelj, hogy pl. hanyadikon laktok, van e lift, betonút, stb. És ha elmész egy boltba és ott ezek elmondod, akkor az eladó eszerintieket fog mutatni. Pl, a mi babakocsink. Nagykerekű, rugós, 3in1-ben :arrow: mert nálunk nem túl jók az utak (kertesházi rész), ezért kell a csapágyas, rugós, nagy kerék, a 3in1 mert nem sokat bkv-ok és fontos a praktikum. Én még hozzátettem, hogy szeretem a 3kerekűeket és könnyen lehessen, akár félkézzel is tolni. Így lett a mienk, de én nem bántam meg, ma is imádnám, ha elbírnám. A mienk 13kg (!!!), de mondta az eladó, hogy sajna ami jó minőség és kibír 3 gyereket (addig nem akarok újat venni), az ennyi kilóban, mert a kevesebb, light multifunkciósok nem bírják ennyi ideig...Nem, tudom, de mi hittünk neki... Sztem vegyél olyat, amibe beleszeretsz!!!Ez a legegyszerübb! Akkor azt úgyis szeretni fogod!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi, jobbulást!!!! Kamillás inhalálás???Én sose csináltam, de állítólag használ...

Anna, már én sem tudom mit említsek, hogy mim fáj..Kb. mindenem... :lol: De mindjárt vége!!!! :lol: :lol: :lol:

Na megyek lefekszem, hulla fáradt vagyok, holnap meg barinőzök!

Ja, és pihire vagyok ítélve, mert fáradt a méhem...Bibu mindig jól lefárasztja... :lol: :lol: :lol: De olyan nehéz megállni...Szóval azt hiszem napolom a sznyegpuceválos témát...Végülis még nincsenek 1évesek és rendesen porszívózom, ilyen poratka szívóval....

Jó éjszakát!!!!
Vendég
 


Helló Csajszik!

Megint passzivitás van! És Fanni már elég régen jelentkezett :shock: Hol vagy? És főleg egyben még, vagy már osztódtál? :lol:

Eszti, szupi, hogy minden renden Lillussal, de mosstmár tényleg Te is vigyázz Magadra, meg a "fáradt" méhedre!

Szilvi, Te jobban vagy már?

Végre Borsoo, Rólad is hallottunk és köszi a jótanácsokat a babakocsi ügyben. Igen, az a baj, hogy ha figyelembe veszek minden szempontot, olyan tuti nincs, vagy ha van is, méregdrága. És én nagyon sokallom mindnek az árát, már ezeknek a jobbnak mondott, nagyobb márkáknak.

Ma még vagy csak 6-ot mozgott Esztike, remélem, este 9ig még behozza a lemaradást, tegnaap ilyenkor már rég megvolt a 10, bár lehet, ma én nem figyeltem rá annyira.

Marcsi, hogy vagytok? Kérünk egy gyors bejelentkezést, tudjuk, hogy lót-fut a mennyasszony a nagy nap előtt, de azért gondolj ránk is, akik a nagy ormótlan testükkel várják itthon, hogy történjen vmi. :D

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan annyit hogy egyben vagyunk! :)
Nagy pörgés volt ma nálunk, holnap is várhatóan ez lesz.. de majd jövök!!!

Pusziii

Ja és annyit még hogy egy ismerősöm, aki március 10-re volt kiírva éjjel megszülte a babáját! 2600gr, jól vannak! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Eszti vigyázz nagyon magadra. Sok pihenés. Könnyű azt mondani tudom, de a szőnyeg megvár...Lillus pedig még legyen csak bent pár hétig.

Mi is bevásároltunk a tescoba ezt azt. Holnap meg a picinek veszünk még ami kell olló, cumi...és kész is vagyunk. Kimostam az összes ruhát már csak vasalni kell.

Fanni neked már bármikor jöhet a baba, hiszen a 37 hétnél már nem koraszülött :)
Az ismerősöd babája jó nagy baba :) legalábbis szerintem. De sebaj, ha jól vannak. Március 10-ig még nőtt volna :)

Kíváncsi vagyok ki lesz a következő áldozat közülünk :)

Reni remélem megvan a 10 magzatmozgás. Az én kis pindurim sem volt ma nagyon aktív. És egyre gyakoribb ez a mensi görcsölés nekem is :( sokszor érzem. Remélem még azért benn marad.

Marcsi, hogy vagytok? Előkészületek?

Itt nagyon esik a hó :( ez az időváltozás nem semmi :shock: :?

Szilvi remélem jobban vagy!

Babakocsi: még én is tanácstalan vagyok :S nem tudom még mi lesz. A baba ha meglesz akkor akarok venni. 6 hétig úgysem megyünk sehová.

Kép
Vendég
 


Sziasztok

csak egy gyors bekukk, nálunk minden oké, ma mintha kicsit jobban lennék, lekopogom. :D :D :D

Barni már 2-3 napja nagyon aktív, ahhoz képest hogy azt olvastam, hogy nem fog mostantól annyit mozogni, és hogy kis finom mozgásai lesznek, hát én ezt nem mondanám finom mozgásnak. :lol: :lol:

Napok óta vele álmodom, hogy sokkal előbb érkezik a kelleténél.

Holnap jövök, és visszaolvasok.

Jóéjt Mindenkinek!

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Tudja valaki hogy kell a kép méretét csökkenteni?
Előre is köszi :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Szilvi, attól függ milyen program van a gépeden.. Paint valszeg van..
Kellékeknél.. és a painten belül "Kép" fül alatt nyújtás, döntés...
Vendég
 


Sziasztok!

Háááát pihire vagyok ítélve... Na, tegnap nem jött össze, este 8-ra értem haza, addig csavarogtam a barinőmmel... :lol: :lol: :lol:
De mától, Apa eltiltott mindentől. Na még nehezen megy. Egyenlőre reggel nem tudtam mit csináljak, annyira hiányzott a kis tündérem és a megszokott napirendem. :lol: Aztán reggeliztem, ültem fél órát egy jó kis illatos fürdővízben, aztán pakolásokat tettem fel arcra, lábra (kéne pedikűröznöm, de nem igazán megy már ez a lábemeleés... :lol: :lol: :lol: ) na most meg már rohadtul unatkozom....Szóval azt hiszem ennyi pihi mára elég is volt. Lassan megyek megcsinálom a konyhát, mosok, főzök, majd lehet átpakolom a szekrényt... :lol: :lol: :lol: apa meg kinyír este... :lol: :lol: :lol:

Hol van a menyyasszonyunk? Bár bizti szegénynek rengeteg a dolga és pankushoz is sokat mennek, így megértem, hogy nincs ránk ideje, de remélem vasárnap mesél egy picit hosszan, hogy mi volt!

Szilvi, nekem sem volt nyugis egyik kicsim se a végén sem. Sose kímélnek... :? :lol: Én se tudok kicsinyíteni ezen a fos számítógépen...

Fani, hogy kell a paintben kicsinyíteni? Mert akartam nektek Bibucis újszülöttett föltenni, d nem bírom lekicsínyíteni... Bocsi, a nevednél az egy n-t, nem direkt, de megint szarozik a gépem és így nem engedi javítani... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nem semmi az ismerősöd babója! Még jó, hogy nem maradt bent végig, mekkora lett volna???????Úristen! De jó, hogy jól vannak.

Anna, pihizz sokat, nekem is ezt mondta a dokim a görcsökre...De nem sok van hátra kitartás!!!!

Reni, remélem meg van a 10. Igazából miért is kell mérned?

Na, megyek pörgök egy picit... :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ÁÁÁÁÁ? nem megy a paintben sem.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Pedig már föltötltöttem a telefonomról nektek, csak ide még mindig túl nagy... :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Nyuszikák! Na megtanítlak Titeket kicsinyíteni, remélem sikerül értelmesen elmagyaráznom.

Töltsétek le az irfan view nevű programot innen, legális:

http://download.cnet.com/IrfanView/3000 ... tag=button[url]

Aztán ha letöltötték és feltelepítettéket, akkor indítsátok el a programot és a kívánt képet nyissátok meeg ezzel a programmal.
Ha bejött a kép, akkor az "Image" menüpont alatt találtok egy olyan lehetőséget, hogy "Resize/resample", de Ctrl+R gyorsbillentyűvel is előhozza a program. Én az ide feltöltendő képeknél úgy szoktam, hogy a jobb oldali oszlopban bejelölöm a legkisebb felbontást 640x480, és még emellé is bejelölöm a kicsit lejjebb lévő "half"-felezőt. És íme kész a kicsike kép, amit már csak másként el kell menteni ( File/ save as ) és máris fel lehet tölteni.

Remélem, sikerül Nektek is!
:lol:

Haha, túléltem a védőnőt, majd csak a 36. héten kell újból mennem és akkor lesz vérvétel is. Hát a súly problémát inkább már nem kommentálom :oops: , de nem szólt semmit, sőt még azt is mondta, hogy nem is látszik rajtam. Lehet, csak a mérleg romlott el :lol: ( De hogy mindegyik?????? :roll: :lol: :lol: )

Eszti, tessék pihenni, mert kikaapsz tőlem is, persze csak virtuálisan.
Na, csak megvolt a 10 mozgás este 9-ig. Ezt azért kell számolni - nálunk nagy divat ez most - mert tudatosan odafigyelhetünk a picire és haa azt vesszük észre, hogy egy nap kevesebbett mozog, akkor fennáll a veszélye annak, hogy nem érzi jól magát bent, mert vmilyen baj van, pl. nem megfelelő a vérellátás már, lepényleválás, köldökzsinór-tekeredés, stb. Ha nem érzel mindennap reggel 9 éss este 9 között 10 mozgást, akkor be kell menni a sürgősségire ez ellenőrzésre. Állítólag évente 2-3 gyerkőcöt sikerül ezzel a módszerrel megmenteni. Hát röviden ennyi.

Szilvi, örülünk, hogy jobban vagy!



További szép napot [/url]

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Fanni köszi a segítséget, remélem sikerül. :D

Reni tényleg mért kell számolnod? Remélem meglesz a 10. :D :D

Eszti szerintem a barinőzés is egyfajta pihenés. :lol: :P
Nálunk Balázs nem szerette/szereti ha elmegyek valahová, ahol pl sok ember van, főleg ha tömegközlekedem, mert nehogy beteg legyek, erre nem tőle kapom el a náthát??? :shock: :D

De jó Marcsi holnap után férjhez megy!!! :lol: :lol: :lol: 1 nap pihi, és jöhet is haza Pankuci!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Már úgy várom, hogy hozzon friss híreket, és képeket. :lol:

Képzeljétek tegnap vettem észre, hogy a köldököm (ami már nincs is) mellett kirepedt a bőröm, és alatta van egy hosszú csík, ott is. Hiába kentem minden nap. :(
Na mind1.

Ha sikerül teszek fel egy pocakos fotót. :D

Kép
32+6

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Beelőztél Reni :lol: Köszi a progit. :D :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Végre, végre, végre, úgy tűnik megtaláltam:

Kép

Giraffe Club SH-618 Babakocsi Beige
Tulajdonságai:

* első bolygókerék fixálható
* hátsó kerekek fékezhetőek és pumpálhatóak
* tolókar magassága 3 ponton állítható
* nagy bevásárlókosár alul
* levehető huzat
* lapra csukható
*


Tulajdonságai:

* első bolygókerék fixálható
* hátsó kerekek fékezhetőek és pumpálhatóak
* tolókar magassága 3 ponton állítható
* nagy bevásárlókosár alul
* levehető huzat
* lapra csukható
* aluvázas szerkezet

Csatlakoztatható hozzá mindkét irányba:

* mózeskosár
* sportülés
* babahordozó

Mózeskosár tulajdonságai:

* kupolatetős,rajta cipzáras szellőző
* tépőzáras lábzsák
* aluvázas hordozókar

Sportülés tulajdonságai:

* 5 pontos biztonsági öv
* lkupolatetős , rajta kukucskáló ablak, mobiltelefontartó,esővédő tartó
* 3 fokozatban, vízszintesig dönthető háttámla
* lábtartója állítható
* lábzsák

Babahordozó tulajdonságai:

* 5 pontos biztonsági öv
* újszülött fejszűkitő
* kupolatető
* 0-13 kg-ig autósülésként használható

Tartozékai:

* pelenkázó táska
* lábzsák
* esővédő
* pumpa

Mit szóltok hozzá?

Csak az a baj, hogy nem tudok olyan üzletet Nyíregyen, ahol meg is tudnám nézni... Merjem látatlanban bevállalni? Bár lehet még keresek üzletet Debrecenben. Oda nem nagy kunszt átmenni.

Kép
ire81
 
 


Reni
nagyon szép és jónak is tűnik. (Mintha értenék hozzá! :lol: ) A mi mélykocsink is kb ugyanez pedig más márka. (csak én mózest nem vettem hozzá). Én azzal elégedett is voltam, csak a súlyával nem (mert mi I. emeleten lakunk). De kényelmes és strapabíró meg minden, biztos ez is az! Mennyi az annyi?
Azért, ha idődbe belefér, sztem feltétlen nézd meg, (és fogd meg, tologasd meg), mielőtt megrendeled.
(Tolókar irányba is állítható? Én, ha mi újat vennénk, inkább olyat vennék, amiben felém van a baba, amikor nagyobb már úgyis menetirány felé ül, de kicsinek jobban örültem volna, ha mindig látom a kis arcát.. de sajnos a mienk nem olyan. mostmár mindegy. na ez csak egy ötlet volt, de tudod, egyik sem tökéletes, hogy a fene vinné el a tervezőket.. :evil: :lol: :lol: )
Vendég
 


Sziasztok!

Örülök,hogy mindenki egyben és jól van! :lol: :lol: :lol:
Szilvinek persze jobbulást! :lol:

Reni,nekünk is ilyen márkájú babakocsink van,csak a travel system változat.Nekem szerelem volt első látásra,mert előtte totál mást akartam. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nemsokára fel is avatjuk,legalábbis a hordozó részét,mert Panka-lány abban utazik haza,VASÁRNAP,nem hétfőn! :lol: :lol: :lol:
Kibuliztam,hogy péntekre legyen kész a zárójelentése meg minden ilyesmije és vasárnap reggel megyünk érte! :lol: :lol: :lol: :lol:
Édes kicsi csillagomat már nem akarom otthagyni arra az egy napra se.Iszonyúan hiányzik! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Hogy teljesen őszinte legyek,az esküvő abszolúte hidegen hagy most...örülök,hogy hozzámegyek az Andrishoz,de a ceremónián inkább csak szeretnék már túl lenni...nyugodtan kövezzetek meg,de minden gondolatom a lányom körül forog,más nem nagyon érdekel mostanság...mi simán egybekeltünk volna 2 tanúval,+ anyáink esetleg ott lehettek volna, de pont ők variáltak,hogy még hívjuk meg ezt meg azt...akkor oldják meg! A sütés-főzés része totál az övék,a takarítást majd holnap este,kórház után megoldom...bár Andris biztos segít,nem hagyná rám az egészet...
Szóval sok romantikára ne számítsatok! :lol: A romantikus rész már megtörtént a szülőszobán,ez a szombati már csak formalitás...

Tegnap megpróbáltunk szopizni! :oops: :lol:
A csöpp lény kezdeményezte,ugyanis mikor felvettem,elkezdte a nyakamat nyalogatni meg szívni...annyira megsajnáltam...olyan édes volt a kis drágám...és egyből tudta,mit kell csinálnia! :lol: :lol: :lol:
Hihetetlenek ezek az ösztönök!Lassan egy hónapos és eddig csak cumisüvegből evett,életében akkor látott először cicit és mégis nagyobbra nyitotta a kis száját,mint a cumira valaha is...
Az a gáz,hogy a kórházban nagyon nem optimálisak a körülmények a szoptatáshoz.Egy kis szoba van,2 fotelággyal meg egy karosszékkel,erre vagyunk legalább 10en...néha rendesen sorba kell állni ahhoz,hogy le tudd tenni a sejhajod a fejéshez...így szoptatni nem az igazi... :? :shock: :(
De most már ezt a 2 napot kibírjuk valahogy,itthon sokkal jobb lesz,kényelmesen,nyugodtan,csak egymásra figyelve,amíg belejövünk mindketten.Annak örülök,hogy képes rá,akarja is...én is nagyon vágyom rá,így biztos nem lesz gond!


Na,mára ennyi voltam...hulla vagyok és még fejni kell...a lányzó már 2100 gramm körül van és kb.50-55 milli tejcsit iszik,napi 7 alkalommal.
Ja és voltunk hallásvizsgálaton,kardiológián,látta neurológus,holnap megnézi szemész is-de eddig minden a legnagyobb rendben!A vérképe is jó! :lol: :lol: :lol:

Vigyázzatok magatokra!
amint tudok,jövök! :lol: :lol: :lol:

piki
 
 


Eszti,
köszi, én is néztem teszveszen, sztem onnan is fogom végül venni, csak még eddig nem találtam jót. Most testvérfellépőn gondolkodom, de 8-10 ezerért van használt, kicsit sokallom. Meg lehet, amúgy is inkább boltban kéne venni, ahol rá is tudom próbálni a kocsira. De lehet, hogy a hölgyeménynek majd inkább sétálnia kell.. végül is több, mint 2 éves lesz akkor már..

Most, hogy elmentek a nagyszülők, gondoltam, megpróbálom átszoktatni kicsit az alvókáját, mert eddig este 9 - reggel 9.30 ig aludt, de most letettem 8-kor, jó lenne, ha előbb kezdődne a nap, mert így mindig "elúszunk" mindennel. És lehet, hogy visszatérünk a napközbeni két alvásra.. Talán még igényli, azért alszik éjjel ennyit. Ma este egyelőre nem volt gond.

És felfedeztük a földimogyorókrém csodatévő hajtó erejét, 4x k@kkantott másnap :lol: :lol: eddig sosem kapott, de gondolom, ilyenkor már szabad.

Jóéjt mindenkinek, nagypocakúaknak pedig pihenés, pihenés, készülgetés, meditálás :D (na ja, rajtam kívül itt már mindenki az..)
Vendég
 


Marcsi
de jó! Abszolút megértem amúgy. És milyen édi lehet! Boldog összebújást akkor mielőbb. Nagyon szépen növöget!
Vendég
 



Sziasztok!

A kis Panka már vasárnap otthon lesz :) nagyszerű csak így tovább és tessék növögetni :) Megértem, hogy nincs sok kedved az esküvőhöz főleg ilyen körülmények között. Mindenkit inkább a gyereke foglalkoztatna nem az esküvő. Teljesen megértem.

Eszti tessék azért sokat pihenni. Persze nem kell egész nap fetrengeni, de azért a karosszékben el lehet dőlni néha-néha :)

Szilvi jó nagy pocakod van :) nem semmi. Tipikus kisfiút váró pocak. Az enyém olyan mint egy kenyér. Azon is gondolkodtam, hogy lehet, hogy velem van a baj, hogy csak +7 kg-ot híztam idáig. A pocak nőtt pár napja már nem 91 hanem 94 cm. De semmi vizesedés. A bokám is kis vékonyka :S velem van a baj? simán bírok mozogni sétálni...igaz kicsit már a hátam fáj, de azért jól megy. A palacsintasütés is még megy :)

Hétvégén kivasalom a megmaradt kisrucikat, ma meg bevásároltam még ami kell. A mellszívót...majd ha meglesz a baba akkor veszek, ki tudja lesz-e tejem...előre nem akarok mindent összevenni.

Reni nekem tetszik a kocsi meg minden, de tanácsot nem tudok adni hozzá. Még azt sem tudom én milyet veszek :S de az tény, hogy jól néz ki :)

Megyek vacsizom még egyet, éhes vagyok megkívántam a póréhagymát :D

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Reni nekem tetszik a babakocsi. :D :D

Marcsi én is megértelek, engem sem érdekelne annyira az esküvő ebben a helyzetben, és nagyon örülök, hogy végre hazamehet a kicsi Panka-baby!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna örülj neki, hogy "csak" 7 kilót híztál, és hogy nem vizesedsz. Az én hasam egyre jobban csúcsosodik :lol: , én szívesen cserélnék veled, jó lenne nem vizesnek és 14 kilóval többnek lenni. :D

Jah, és nem felejtettem ám el:

NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Csak azért ugrottam be, hogy én is

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK ANNÁNAK!



Kép

Kép
ire81
 
 


NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!


Este még jövök :)

Kép
Vendég
 


Anna! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
:D:D:D:D:D:D:D:D


Kép
Vendég
 


Anna, Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!!!!
Vendég
 


Na, mi ma ügyintéztünk...Király volt!!! :?

Marcsi, nagyon jó ezt hallani, hogy Panka már ilyen nagy lány!!!!!! :D :D :D :D :D
Ne aggódj, sztem ez így normális, hogy nem az esküvő, hanem Panka izgat...Spec. már nekem sem volt olyan élmény az esküvőm, hanem inkább Bibura koncentrálta, pedig mi másfél éviog szerveztük...Nem is volt olyan, mint elképzeltem, de az én hülyeségem miatt, mert kötöttem az ebet a karóhoz...40fokos hőségriadó volt aznap és én kitartottam a 12cm-es cipőmhöz és a kb. 8kg-os rucimhoz, 4és fél hónapos terhesen... :roll: De ez az én hülyeségem volt. Viszont te próbáld csak simán jól érezni magad azért és semmivel se foglalkozz!!!Az a lényeg, hogy vasárnaptól végre teljesek lesztek együtt hármasban!!! :D :D :D

Reni, nekem bejön a babakocsi!!! Sztem jó és praktikus.

Anna, örülj a csak 7kg-ónak, de nem akarlak elkeserítnei, hízhatsz még az utsó hónapban akár a duplját is...Nekem Bibuval sikerült... :oops: :oops: :oops: Én sajna már elkezdtem a vízesedést, hétfő óta brutálisan! :cry: Jaj, én ezt már úgy utálom...De úgy vagyok vele, pár hét/hónap és végre a normlis cuccaimat ho :cry: dhatom...Jaj, de nehezem megy már a terhesség!!!

Szilvi, nagyon csini a pocód!!!! :lol: :lol: :lol: Tiszta fiú pocó!!!! :lol: :lol: :lol:

Fanni, mizu veled????Mostanában olyan hallgatag vagy!!!

Borsoo, én is sokáig keresgéltem, mire megleltem...Kitartás!!!! Én is gonmdolkoztam testvérfellépőn, de ha Bibu elfárad, akkor neki még az sem jó...Én nem tudom még mi lesz. Most azt találtam ki, hogy Lillus kengurus táska (újszülöttkortól használható) és Bibu a babakocsiban, de nem szándékszom sokat kimozdulni egyedül. Úgyis van kertünk.... :?

Manojoco ezer éve nem járt erre...Lehet Őt is elriasztottuk???!!!! Na a többikete már nem is említem, mint Rénszarvas.... :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


[url]Marcsi, holnap sok-sok boldogásot!!!![/url]
Vendég
 


Sziasztok!

Nem nagyon írtok mostanában :( remélem nem oszlik szét a csapat. Jó lenne megbeszélni a nagy gondokat :D 8)

Eléggé elkeseredtem Eszti, hogy lehet még ennyi feljön. Nem szeretnék többet hízni. Valahogy már én sem élvezem ezt a terhességet. Pedig én nem vizesedem meg semmi, de Jázmin harántban fekszik és nagyon bögdösi az oldalam. Nem akar megfordulni :(

Holnap jön a család felköszönteni és lesz torta is. A férjem meglepett egy szép kis csokorral :) olyan édes hapsi, de már alszik :)

Sütök egy jó kis muffint persze csokisat :) meg végre befestjük a hajamat :)

Holnapra jó szórakozást Marcsi!!

A többiek meg írjanak! Fanni nagyon el vagy veszve! Remélem még egyben :)

Kép
Vendég
 


Köszi Eszti :D :D

Anna bizti szép a csokrod, holnap azért ne fáraszd ki magad nagyon. :D
ÚÚÚÚúúúúúúúúúhh csokis muffin, torta... Nyammi.., Gondolj ránk is közben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem biztos hogy fel fog jönni még egyszer ennyi kiló rád, nekem a legtöbb az 5.-6. hónapban jött fel, majdnem 10 kiló, addig alig híztam, meg lekopogom most sem jönnek olyan gyorsan a kilók.

Kedden megyek védőnőhöz, remélem nem fog elájulni a kinézetemről. :oops: :lol: :lol:


Már én is festeném a hajam, de ezt a kis időt már kibírom féllábbal is. Eddig nem akartam, de tuti a köv. terhességemnél fogom, vagy csak színezni, mert most annyi színben pompázik, hogy néha már én sem tudom, milyen színű is igazából. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szilvancska
 
 


jaj, Anna, én nem megijeszteni akartalak és ez egyáltalán nem bizti. Mindenki más tipus. Én ilyen voltam... ÍDe ha megnyugtat, most spec. 1kg-ot sem híztam már 1hónap alatt. Én is úgy tudom,hogy van aki az elején, ban aki folyamatosan és van aki a végén szed föl...de tényleg fölösleges ezzel foglalkozni, mert nem is ez a lényeg, hanem a babó. Aztán meg van aki már a kórházból úgy jön, ki, mint aki nem is szült, van aki 30 kilót dob le szoptatás alatt és van, aki (mint én ) hízik alatta... :? De nem lehet általánosítani..

De ari a férjed!!! Nálunk nem szokása a virág... :evil: Haragszom is érte...de szerinte én nem tudom értékelni...De tudom, csak még nem sűrün hozott, így nem is tudhatja... :evil: :evil: :evil: Jaj, de ennék én is vmi fincsit...Én ma fánkot fogok sütni, mert tegnap megkívántam.

Na nálunk ma van a takarítós nap, Apa nem hagyta, hogy csak én csináljam, mert nagon aggódik, hogy nehogy elöbb jöjjön ki. Nálunk, amit a doki mond, azt Ő szó szerint betartja... :lol: :lol: :lol:

Na megyek is, mert soj a dolog és du.-ra jó lenne végzeni!!!

Marcsi, ma van a nagy nap! HOlnap meg a még nagyobb!!!!
Vendég
 


Anna,
Nagyon Boldog Szülinapot!!! :D Milyen torta volt? És milyen lett a muffin?

Marcsinak pedig GRATULA a nagy napon, bár gondolom, ő ma úgysem kukkant be.. lesz elég dolga :lol: Majd remélem holnap vagy hétfőn, hogy milyen volt együtt alukálni Pankával. :D

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Igen tudom, nagyon eltűntem mostanában.. :?
Minden nap jön hozzánk valaki.. a héten minden nap sütöttem valamit.. :) De mára kifáradtam..
Ma reggel úgy begörcsölt a hasam, hogy teljesen beparáztam.. fel is hívtam a dokit, bementem a kórházba ctg-re, amint beértünk a kórházba, minden fájdalom elmúlt.. azt mondták,hogy minden ok.. jó a szívhang, a ctg nem mutat összehúzódásokat.. Most már otthon vagyunk és még mindig folyamatosan fáj a hasam..
Most itt ülök a fotelban és a páromnak adom az utasításokat... :D
3-ra megint vendégek jönnek, kész az első adag muffin (datolyás-áfonyás) és már be is keverte a következőt, túrós-csokis muffin lesz! :D :D

A hasam most is megállás nélkül görcsöl :? :?
A szülésznő szerint "csak" a baba nyomja a méhszájat.. és azt érezhetem...

Szóval most úgy érzem én leszek a következő..

Ja kilók, +13nál járok és 100cm a hasam..
Vendég
 


Húú, Fanni, tök izgi történnek már Veled, sztem is Te leszel a következő, bár ha jól emlékszem, múltkor Esztire szavaztam.

Marcsiéknak sok-sok boldogságot kívánok, bár nekik szztem most nincs nagyobb boldogság Panka-babánál! :lol:

Anna, Neked jó hajfestést, nincs is annál jobb, mint amikor az ember rendbe szedi magát, az egész közérzete más. Sziliv, én továbbra is festem a hajam, vagyis, hogy pontosítsak, egy pár hónapja már csak melíroztatom, de nem azért, mert félek a haajfestéktől ( mert sztem ez ma már nem olyan nagy veszély, mint régen az ammónia korában ), hanem mert egyszerűen lusta vagyok, én nagyon szőke voltam ( meg néha vagyok is még mindig:)))) és 3 hetente kellett a tövét festeni, ezt így most elég kb. 5 hetente. Igaz, a tőfestést én is meg tudtam magamnak csinálni itthon, melírozttni meg fodrászhoz kell járni, kicsit rosszabbul járok anyagilag, de ennyi már egy terhesség alatt csak jár nekem.
Még azt akartam mondani Szilvi, hogy mostmár Te se parázz a kilók miatt, lassan a végére érünk mi is, és én mostmár Ezstikére fogom, hiszen azt mondta a dokibácsi, hogy nagy baba lesz :lol:

A tegnapi nap helyett csak ma nézhettük meg a bútorokat, úgyhogy hétfőn végre jönnek szerelni, úgyhogy jövő héten költözködés ezerrel. :?

Hát mostmár nagyon-nagyon közel járunk mindenhez, egyre inkább kezd bizonyosság lenni ez a kisbaba. Ma reggel először vettem észre, hogy sztem megindult az előtejem ( bár ezt egy kis hancúrozás :oops: után észleltem, nem tudom van-e összefüggés :?: )

Mostmár szedjük össze magunkat, nagyon kimerültünk itt a végére.

Kép
ire81
 
 


Na elmentek a vendégek.. Kicsit rosszul érzem magam, szerintem nem ebédeltek.. :? és mikor mi voltunk náluk mindenféle kajával vártak.. Most egy furdal a lelkiismeret..

Reni, néztem a babakocsit, de nem sokat tudok hozzáfűzni.. én is teljesen tanácstalan vagyok.. és annyira nem is akarok.. majd ha úgy érzem hiányzik akkor veszünk, de hogy milyet ?? még fogalmam sincs..

Eszti sikerült végül Paintel kicsinyítened? vagy azzal a programmal amit Reni ajánlott?
Nekem legközelebb kedden nézik uh-án a Balázst, kíváncsi vagyok mekkora lehet már :)

Szilvi, remélem már meggyógyultál!
Mivel kented a hasad?? Nagyon látszik a repedés?

Anna, én sem vizesedek egyáltalán.. szerintem örüljünk neki! :)
Hízni meg nem biztos, hogy fogsz.. nem törvényszerű..
Az utolsó hónapban általában az szed fel sokat aki vizesedik.. és az állítólag egyből le is jön.. ahogy a víz távozik..
Feloszlani meg már biztos nem fogunk!!!! Ugye???? :)
Most már azért elég régóta tartjuk itt a kapcsolatot.. :)

Borsó, én sem voltam fogorvosnál. Tgyást ettől biztos nem vonják meg! A kiskönyvet el sem kérheti senki!
Csak egy igazolást kérhetnek, hogy 4x voltál terhesgondozáson..

Marcsi, örülök a jó híreknek! Nem semmi hogy már szopizik a kislány!
Remélem szép volt a mai nap! Majd mesélj!

További szép hétvégét mindenkinek!!!

P.S.: a hasam még mindig fáj.. :(
Vendég
 


Reni, én egy kicsit most összekaptam magam. Láthatod! :)

Nem hiszem, hogy a hancurnak köze lehet az előtejhez. Hacsak nem apuka szívta ki?! :lol: :lol:

Egyébként a doki is ezt kérdezte, hogy éltünk e házaséletet mikor így elkezdett fájni a hasam.. de mi most nem :)
de azért még szoktunk.. :oops:
Vendég
 


Nem, Fanni, nem Apa szívta ki, mert egy ideje le van tiltva a ciciről, ugyanis elég érzékenyek és olvastam is vhol egy orvos válaszol rovatban vagy fórumban, hogy volt már aki úgy járt, hogy a vége felé összebújás után elkezdett vérezgetni és amikor bement a kórházba az illető, megvizsgálták, mondták, hogy semmi komoly gond nincs, de azt mondta neki a doki, hogy a mellek birizgálása kiválthat ilyen tüneteket. Sztem pont itt a Babaneten olvastam, ha megtalálom, akkor bemásolom, mert olvasni érthető volt, most meg elég hülyén tudtam elmagyarázni. :?

Kép
ire81
 
 


http://www.mamanet.hu/kismama/intim/635 ... zexrl.html[url]

Ez nem pont az a cikk, amit még régebben olvastam, de ennek a cikknek a 6. pontja is ír erről a jelenségről.
Úgyhogy aki szoptatni szeretne... :wink: :lol: :wink: :lol: Ez a mi tejfakasztónk :lol: [/url]

Kép
ire81
 
 


Sziasztok!

Minden rendben, de nagyon fáradt vagyok. Holnap mesélek...volt torta, maffin...jól telt a nap.

Éjjel nem jól aludtam, és most annyira fáradt vagyok, hogy hányingerem van :shock: :?

Fanni neked meg jobbulást a görcsök miatt! Ne izgulj, ha most jönne akkor sem lenne nagy baj. Én még egy hetet ki akarok bírni meg, hogy legyen 20-a, mert attól van halak :D

Jó éjt!

Kép
Vendég
 


Rena, tudom én csak vicceltem! :)
Azt hiszem már Anna is, vagy valaki más írta hogy van egy kis előteje.. szerintem ez csak jó jel! :) Biztos nem kell amiatt aggódnod, hogy majd nem lesz!

Anna a halak jobb, mint a vízöntő??
Én nem bánnám azt sem ha vízöntő lenne! :)
Vendég
 


Sziasztok!

A tegnapi nap elég fárasztó volt. 21-kor már aludtam és reggel 7:30-kor keltem fel :) szóval jót aludtam.

Volt Rigójancsi torta :) olyan csokis :) nagyon finom volt, tűzijátékos. Én csokis-meggyes muffint csináltam. Látom Fanni te is szereted a muffint :) és tesómmal megkívántuk a jó kis paprikás zsíros kenyeret hagymával :D szóval jól éreztük magunkat és persze boroztunk is csöppet. Látszik, hogy rég ittam :S olyan gyors a fejembe szállt két korty :D

Reni: ne aggódj az előtej miatt. Nekem mióta szinte terhes vagyok van! Nagyon meglepődött a védőnőm is ezen. Ha tusolok és kicsit megnyomom olyan átlátszó csepp jelenik meg a mellbimbón, de mostanában már sárga színű is. Van amikor annyira be van durranva a mellem, hogy fáj, feszül, és még mindig tiszta ér. Sztem örülj neki, hogy van. Nekem azt jósolják, hogy sok tejem lesz, hát kíváncsi leszek :) a linket nem tudom megjeleníteni.

Jázmin jól van, nagyon aktív. Szilvi ne hidd, hogy a vége felé nem mozog annyit, Jázmin erre a tökéletes példa. Nem rúg belém meg ilyenek, de mint egy kis kígyó ide oda mocorog a pocakban :) és elég sokáig, van hogy órákig képes erre :)

Fanni: én szeretném, ha Jázmin halak lenne. Nagyon tetszik ez a jel. Nagyon jólelkű emberek (én ezt tapasztaltam) és elég egy vízöntő a családban :)

Házasélet: nem tudjátok meddig lehet? Tudom ez elég intim, de az én dokim nem mond semmit.

Hajfestés: úgy volt, hogy befesti tesóm a hajamat. Már reggel 9-10:30-ig kerestem olyan hajfestéket ami nekem kell, erre sehol nem találtam. Voltam dm-ben, rossmannban, tescoban, coopban és még egy csomó helyen és semmi. Minden színű van csak ami nekem kell nincs :( és ez nem most fordult elő először. Olyan pipa voltam :S így nem lett befestve a hajam :( a jövő hétre tervezzük persze, ha tudok venni festéket.

Igazából én 3 havonta festem a hajam tövét sztem ennyi nem árt a picinek. Belegondolok annyi mindent feladtam terhesség alatt, persze örömből, hogy a babának ne legyen baja (nem fürödtem a Balcsiba a fertőzés miatt(nyaraláskor), nem megyek szoliba (pedig van bérletem, amit nem használtam 9 hónapja :D), nem mentem moziba a hanghatás miatt............szóval a hajfesték már azért kell :) meg igazából olyan lennék :S nekem feketés a hajam és amúgy világosbarna vagyok. Szóval elég gáz lenne.

Tényleg csajok szülés után lehet menni szoliba? Mert a bérletem még jó 07.07-ig és addig le szeretném járni. A sugárzás miatt eddig nem mentem. Tudtok erről valamit? Bár megoszlanak a vélemények :)

Kép
Vendég
 


Marcsi remélem jól telt a napod és a mai lesz a legcsodálatosabb :)

Képek remélem készültek :)

Eszti remélem veled is minden oké :)

Kép
Vendég
 


Örülök Anna, hogy jól telt a szülinapozás és hogy végre kipihented Magad, rád is fért sztem az elmúlt hetek aggódásai és alvatlanul töltött éjszakái után. A hajfestés miatt meg ne bánkódj, majd akkor fogod megtalálni a hajfestéket, ha nem is keresed, bár ezek a cégek hajlamosak arra, hogy megszüntetnek bizonyos termékeket, persze, általában a legjobbakat, én pl a kedvenc parfümömmel jártam így, miután végre rátaláltam. Lehet jobban jársz, ha egy másik után nézel, vagy ha még esetleg találsz olyan fajtát, amit Te szeretsz, akkor beraaktározol belőle.

Szoli? Én iss úgy szeretnék már menni, én is azzt gondolom, hogy terhesség alatt nem lehet ( bár hallottam már mást is, de inkább nem reckíroztam ), de sztem utána a 6 hetes gyermekágy elteltével sztem óvatosan lehet, végülis jön a nyár és akkor a napsugaraak is fognak érni. Na jó, az nyilván nem szoli, de sztem ha óvatosan és fokozatosan, egyszerre nem sok ideig szolizik az ember lánya, akkor nem lehet gond, de most Rubint Rékát fogok játszani és azt mondom: "Nem vagyunk egyformák, mindig konzultálj az orvosoddal!" :P

Nem aggódom az előtej miatt, azóta nem is észleltem újra, tudom, hogy ez a természet rendje, csak ez most megint egy olyan jel volt, ami egyre nyilvánvalóbbá tette számomra aazt, hogy anya leszek, mert soksszor még mindig nem tudom elhinni. Vásárolunk, készülünk, várjuk, de nekem még mindig hihetetlen hogy kb 6 hét múlvaa fenekestül felfordul az életem és valakire állandóan vigyáznom kell majd :shock: Biztos velem van a baj :?

Szex? Hát elvileg lehet a végéig, ha egyébként nincs semmi baj ( vérzés, görcsök, stb. ), sőt állítólag jót is tesz. Na nem mintha mi annyit gyakorolnánk, sőt az egész terhesség aalatt kifejezetten böjtös volt a dolog, és még mi lesz, ha megszületik aa picurka, barátnőim eléggé el szoktak keseríteni ezzel kapcsolatban.

Jaa, megrendeltük a babaakocsit, beleugrottunk, csütörtökön érkezik :lol:

Kép
ire81
 
 


Reni, ez jó volt!! :P :P :P :P Rubint Réka :lol: :lol: :lol:

Én is úgy tervezem, hogy megyek majd szoliba.. A nővérem megjegyezte, hogy nem tudja miért, de terhesen teljesen úgy nézek ki mint általános iskolában..
Én tudom miért.. a hajam bebarnult (ill. beszürkült) a bőröm meg kifehéredett.. :?

Én is úgy tudom, hogy a végéig lehet.. csak akkor indítja be a szülést ha már amúgy is "érett" vagy rá..
Persze csak akkor, ha minden rendben..
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, aztán megyek is.
Ma valahogy semmihez nincs kedvem. :? Olyan fáradtnak érzem magam, meg nehezen kapok levegőt.

Marcsinak nagy, sőt inkább hatalmas boldogságot kívánok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is úgy tudom, hogy a végéig lehet,mondjuk mi le vagyunk tiltva a szexről, bevallom, hogy nem is bánom, mert hiába mondják azt hogy a terhes nők kívánják, de nálam ez pont nem így van. :oops: :oops:

Fanni te már nagyon a vége felé jársz, lehet hogy tényleg te leszel a következő?!?! :D :D :D :D :D
Sima testápolóval kentem a hasam, de szerencsére annyira nem látszik (még), pici csíkok, halvány lila.

Anna örülök, hogy jól telt a szülinapod. :lol: :lol:

Én tegnap barátnőztem egy kicsit,megdajkáltam a babáját, olyan kis cuki volt. :D :D :D

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Na bocsi itt vagyok, csak ma egész nap Bibusoztam. Olyan jó, bár halál hiszti volt ma, mert nagyon fogzik. Anyós persze ma is alakított, néhányszor jól elvitáztunk, de persze Ő tudja jobban... Már nem is szólok semmit. Amúgy már Istvánnak sem panaszkodhatok, most megint épp az Anyja a jófej, én meg a bunkó...És ma egész nap csak ordítva beszélt velem... de már nem is érdekel!!!!

Képzeljétek, ma de. ahogy hoztuk el Bibut és cuccolunk le, szétnyílt a doboz, amiben frissen vasalt bébi cuccok voltak...minden a járdán. Leteszem a szatyrot kezdünk veszekedni, mire pont jön ki egy fiatal csaj és a büdös dög kutyája, lepisilte a zacskót (bibuci tápszere, babái, játékai voltak benne), én ordytok a kutyával, majdnem belerugott, a csaj meg semmi csak áll, egyedül iciri jött segíteni, mert neki esett a kutyunak, ahogy hallotta, hogy ordítok a kutyával....Sztetek a csaj fölháborodott????NANÁ!!!Még én voltam a szemét!!!!Na, ha ma lett volna vmi a kezemben, tutira megruházom a kutyáját is meg a nőt is, pedig tudjátok, hogy szeretem a kutyákat, de az ilyen idióta kutyatartók kiborítnanak!!! na és én ezért vagyok fölháborodva, mikor az én jól nevelt kutyámat szídják!!!! De az nagyon jól esett, hogy jött oda és rögtön rátámadt a kutyura, mert ilyet még sose tett, csak sztem meglepődött, hogy kibuktam és úgy gondoltaneki is segítenie kell. Nagyon cuki volt!!! És ma egész du. bújt hozzám...Ja remélem érthető voltam és ez a kutyum Iciri volt...

Házaséletet én úgy oldottam meg, hogy azt mondtam Apának, hogy bocsi, de már nem lehet... :lol: Én borzalmas vagyok mert már kb. fél éve a hátam közepére sem kivánom, sőt! :? Szegényke. Lehet ezért ordít??? :lol:

Hajfestés: Én rákérdeztem Bibunál a dokimnál...fél órát röhögött rajtam és megkérdezte, hogy mégis hogy hatna a gyerekre????Aztán megint félórát röhögött... :lol: Na, én azóta nem kérdezek tőle városi legendákat...Tavaly elsütöttem az összeset és Ő remekül szórakozott!!!

Szoli: Na ettől és a napozástól eltiltott, de én tavaly szoptatás alatt már napoztam.... :D

Na, majd kiváncsi vagyok Marcsi mit mesél!!!
Most klépek, mert hulla vagyok., tegnap halálra takarytottuk magunkat...ma is fáradt vagyok!!!
Vendég
 


Eszti az ilyen embereket meg tudnám csapkodni! És még neki állt feljebb...pfff :evil: :evil: :evil: :evil:

Anyóst ne is emlegesd, én sem panaszkodhatok ám Balázsnak, Anyámnak szoktam vagy tesómnak,de anyóssal különösebben nagy baj szerencsére (lekopogom) nincs, de a múltkor vérig sértődött Balázs, mert azt mondtam az anyjára hogy göthös, és nem azt hogy náthás vagy beteg... :? Ezen besértődni... :x :x :x

Kép
Kép
szilvancska
 
 


Eszti, nem semmi a történeted.. Hát ha velem ilyen történik, tuti zokognék... :( :( pláne ilyen lelkiállapotban! :cry:
Sajnálom, hogy István sem áll melletted. Nagyon nehéz lehet..
Terhesen vagy szoptatósan is eltiltott? Én már nagyon várom, hogy szoliba menjek.. :oops:

Szilvi, ne kövezz meg érte.. de ez nekem is rosszul esne, ha a párom azt mondja anyukámra, hogy göthös.. még akkor is ha csak viccesen..
és annak ellenére, hogy nem vagyunk túl jóban anyummal..
:oops:

Tegnap elhozták a bölcsőt! :) :D Majd megágyazok benne és teszek fel róla képet! :lol:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?