Dbea – juj, tényleg nem a te Marcit, pedig meg akartam nézni, hogy nehogy összekeverjem, de aztán lusta voltam. Mindegy, szerintem már lehet őket úgy rakni, csak ne tök függőlegesre.
Játék – hát nekem ebben külön szerencsém van…Mátécska játszik vele. Jókat kacagnak, bújócskázik, húzza-vonja, viszi neki a játékokat (meg el is veszi persze, épp milyaenkedve van). Ha kezd sírni, akkor azonnal rohan és visz oda mindent. Ha pedig olyan van a szájába, amit nem szabad, akor mondja neki, hogy NEM- NEM, és elveszi tőle. Édesek.
Én leginkább csak mellébújok a földre, aztán szétsókolom meg ezeket a tornákat csinálom, ha olyanom van.
Hú, Adri - akkor zajlik az élet nálatok is. Szegény férjed, Zorácskának meg gyors fogjövést kívánok, mi most egyelőre túl vagyunk az első kettőn.
Hát az tök jó,hogy csak ennyit eszik már. Én most vettem sinlac-ot, lehet, hogy fogok neki adni este a cici előtt, mert éjszaka nekem elég sokat fent van még mindig.
Linácska – biztos lemozogja már Levi, gondolom tornáztatod eleget.
Dbea – milyen lett a csirkés, hal nincs itthon, de ezt a második variációt én is bevállalnám.
Madaran – húú, szegény férjed, még jó, hogy semmi baj nem lett, bár gondolom elég sokk volt így is.
Matyesz négykézláb, ha esetleg van akinek van ideje videót nézni:
http://www.youtube.com/watch?v=fdpLRekFeO4
Bim-bam – sajnálom a betegséget. Talán ezért is jó, hogy Máté még itthon van, de jövőre a bölcsi miatt már tuti nálunk is jönnek majd a járványok.
Céklát még nem csináltam. Én bébikajában adom azokat, ami túl macerás.
Irdab – én csak simán mosom, nem olajozom, Matyinak nem szárad.
Nálunk is megvátlozott a hőigény egyébként, már nem olyan fázós, de kintre én még mindig ugyanazt adom rá, mert Mátét egyszer megfázattam odakint, és még azt sem tudtam, hogy miért sír, keze meleg volt, gondoltam nem fázik. Mégis megfázott, úgyhogy nem merem gyengébben öltöztetni Matyit sem.
Én Matyira adok egy hosszúbodyt meg nadrág és zokni illetve felülre még egy vékony pulcsi. Ráadásul Matyi jobban szeret a lamináltan lenni, mint a szőnyegen, gondolom ott jobban kopog a játék a földön.