Új privát üzeneted érkezett!

Most valaki (talán az égiek????) szórakozik velem,ez már 3. laptető zsinórban! :shock: :? :evil: :roll: :?: :idea: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :?: :idea:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


hát hová a túróba utaztok? :lol:
Lehet nem voltam elég figyelmes :oops: ? De én már vissza nem olvasok 8) .

Szintus, szerintem meg nagyon is hasonlítanak a lányok. Jó husikában van Hanna baba. Majd rájön Hannus is a szopi ízére :D . Nagyon kis tündér!

Na túl hangosan klimpírozok :? , pá!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Egerbe? :wink:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 

 
 

[quote]h írta:át hová a túróba utaztok?
Lehet nem voltam elég figyelmes ? De én már vissza nem olvasok .

Ne is tedd,mert nem említettem korábban...de nem Eger! :wink:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


ööö,vagyis de igen,előtte haza is megyünk pár napra :oops: agyam,mint a szita! :oops:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


na és elárulod, hogy hová utaztok :roll: :wink: ?

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


csajok!
ha még vki jön vmi "van 1 titkom"sztorival,én tuti lelépek.ha nem akarjátok elárulni,akkor minek hozzátok szóba? :?: :roll: úgyh pat áruld el csillának,mert különben találgathat :)

Kép
berni1
 
 


Jó reggelt!

Szintus
Hanna baba gyönyörű!!!! Sok sikert a szopihoz! Fruzsi hogy fogadta a tesót?

Évi
Violának utólag boldog szülinapot. Hú... már 5 éves. Hogy sikerült a szülinap?
Kesztyű ügyben nálunk ugyanaz a helyzet, mint nálatok. Máté nem veszi fel, nem engedi, hogy a kezére húzzam, és azt se engedi, hogy ráhúzzam a kezére a kabátot, vagy hogy melegítsem a kezét. Nincs semmi ötletem, hogy lehetne rávenni, de most már lassan a itt a tavasz. Voltunk már úgy boltba, hogy üvöltve jöttünk haza, Máté a bicikli gyerekülésén utazott, gondolom fázott a keze, mert azt mutogatta.

Szly
Az Avatar nagyon jó, mi már láttuk!

Patr
Tényleg áruld el, hogy hová utaztok!!!
Melyik mesében van a Bob? Mi egyelőre csak Menit ismerjük, aki állandóan szerel.
Lépcsőnalvós kép :D
A jelmez is nagyon jó!

Joli
Kérünk Hévizes képeket!

Berni
Nagyon jók a képek. Az együtt olvasós és a motoros csúcs!
Milyen volt a farsangi buli?

Mariann??? Hogy van Ámin?
kittina30
 
 


Sziasztok!

Szintus!
Hanna nagyon szép baba, tényleg jó kis husis, te hogy vagy?

Jól sikerült a buli, képeket most nem tudok hozni, mert anyuék gépével fényképeztem, és csak 7végén megyünk hozzájuk! :?
A tortám nem lett a legtutibb, agy Csilla ezt a receptet nem adom meg, nem volt egy bonyolult, de a krémem kicsit összeesett, nehezen lehetett szelni...

Pat!
Én is nagyon kíváncsi vagyok ám! :wink:

Vince nagyon sír, így csak ennyi voltam, üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!

Szintus! Hanna csodaszép kis husi baba! Mesélj! Hogy viselted a császárt? Most hogy vagy? Hogy fogadta Fruzsi a tesót? Milyenek az éjszakák? Van segítséged?

Patri! Most már én is kíváncsi vagyok! :)


Jázminnak megy a hasa! Egyenlőre nem viszem dokihoz, majd látjuk Smecta+Normaflore hatására mi lesz belőle!

PAtr! A buli jól sikerült, bár nekem a sütik nem voltak a legnyerőbbek, de a torta fini Somlói torta volt! Jázmin is szól már ha bekakált, de nem mindig.

Rolkó egyre jobban szeret oviba járni! Van két kis barátja és mióta velük játszik, szeret menni! Mindig visz egy autót és gondolom egész nap autóznak, cserélgetik a kocsikat! Már egyre többet mesél is az oviról, annyira bírom, amikor magyaráz!

Kép
szly27
 
 


hali!

Pat, ha nem mondod meg, nagyon irgumburgum lesz. Majd meglátod 8) .

Szly, de jó végre, hogy Roli szereti az ovit. Toncsi néha kiböki, hogy ez vagy az mit csinált vele. MOst szerencsére nincsenek sokan a betegségek miatt, most is csak 7-en voltak. Sajnálom, hogy betegek, de így azért jobban lehet élvezni az ovit, ha nincsenek egymás hegyén hátán.
Toncsi is mesélget az oviról, most is felkiabált, hogy Réka és Aba megettek egy tubus fogkrémet :lol: .

Remélem, Jázmin helyre jön ezektől és nem lesz komolyabb.

Kriszti, Bogi se viselte eddig el a kesztyűt, de most már hogy ilyen hideg van megjött az esze :wink: , és azért most már azért kiabál, hogy adjam rá. Régen a sapkát se tűrte, szerencsére már azzal sincs gondja. Neki egy orkános ujjatlan :D kesztyűje van, szóval nem is igazán tudná leszedni :wink: .

Évi sajnálom, hogy a tortád nem lett a legjobb, de gondolom, azért fincsi volt! Esetleg valami másik könnyű és gyors torta recept, na jó lehet finom is :lol: .

Tényleg Mariann, már megint régen voltál! Jól vagytok?

Toncsinak is megvan a katica jelmeze, majd hozok képet róla.

megyek játszani :roll:

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


sziasztok!
szintus!
gyönyörű nagylány Hannus!most már jobban vagy,ugye?meg nincs is időd foglalkozni vele a 2 gyerek mellett,mi? :D

évi!
utólag nagyon boldgo szülinapot kívánunk mi is!

kesztyű:nálunk már bármilyen kesztyű marad a kezén.a trükk:ugye,én "szigorú,gonosz"anyuka vagyok,úgyh amikor tiltakozott,hagytam,majd elesett a hóba,csupa hó lett a keze.üvöltött,mint állat,akkor odaguggoltam és elmondtam neki,h na ezért kell kesztyűt venni,mert az megmelegíti.azóta talán egyszer tiltakozott,most már tartja a kezét vagy,ha mondom,h emléxe?ha elesel,fájni fog a hidegtől a kezed,akkor tartja ezerrel :D próbáljátok ki,h belerakjátok a kezét a hóba :oops:

ja,azt elfelejtettem elújságolni,h mióta anyósnál aludt Dorkó :arrow: nincs cumi :lol: ott elaludt a nélkül,így elraktam az összeset egy dobozba.ha mégis talál a lakásban vhol,akkor röhögve ráveti magát és nem adja :lol: ha meg nem látja nem is kell.

pelus:a rossmannban akciós a libero megapack 4400ért,de az újságon van egy 500Ft-os kupon,így ugye 3900.-na az ázsiában sem adják ennyiért,ott 4300.-meg az auchanban 4300.-alapból.

a farsang ferrrrgeteges volt,amint letöltöttem,felrakom.+hétvégén építettünk az udvarra egy nagy dombot hóbol,az is vicces volt,majd azt is prezentálom.

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Csak azért írok, hogy tudjátok, még megvagyok. A tegnap írtam és most látom, nincs meg, ez nagyon lelombozott. Szóval szemét módon csak megírom a nagy hírt Csanádról és lépek.
Ma volt az első alkalom, hogy úgy pisilt a bilibe, hogy ő kérte előtte a bilit. Eddig is pisilt bele, csak akkor én ültettem rá, és eddig is kérte, de csak az esemény után.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!


Joli! Gratulálok Csanádnak! Csak így tovább!!

Csilla! Nálunk még sokan járnak oviba, most nincsenek betegek! Képzeld, a Dórából megtanult angolul számolni Roli! Tudom, neked ez nem újdonság, mert Toncsi nagyon ügyi! De én örülök neki és tök jó a kiejtése (leszámítva a 3-at, mert nem tud r betűt mondani! :-) )


Apa megint alkotott:

Kép

Még pár kép:

Kép Kép

Kép
szly27
 
 


Violkának megkésve, de annál nagyobb szeretettel boldog szülinapot kívánok!!!

Szintus, Hanna gyönyörű, és sztem hasonlítanak. :) Mit szól hozzá Fruzsi?

Mi szombat óta minden nap priznicelünk, nem megy le a láza másképp 39 alá. Mindkét füle begyulladva, rettenet randa köhögés, szóval nem unatkozunk. Ab-t szed a héten.
Ja, Liviről van szó.
A t@ke tele szegénynek. Lázmérés, nurofen, mucopront, ab, orrcsepp, fülcsepp, cebion, mire végzünk kezdődik előlről.
Hétvégén el akartam menni ajándékbegyűjtő útra (neki is és Nórinak is februárban van a névnapja, plusz sógornőmnek), mindkét gyereknek mi vesszük meg az ajándékokat mindenki nevében, de nem tudtam és nem is akartam elmenni Livi mellől. Meg azóta sem.

Úgy szeretnék már visszaolvasni, nemtom mikor sikerül. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Livi: A kislányok megnőnek, nagylányok lesznek, a bácsik meg megcsinálják őket néninek. :shock: :oops: :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabi, ez a kis beteg nagyon felvilágosult :) Gyógyulást kívánok neki!

Szóval Pat eltűnt és nem mondta meg, hová mennek! :twisted: Bár nekem rémlik, hogy valamikor azt írta volt, hogy télen fognak menni "nyaralni" Vagy az a tavaly volt? :oops:

Szly, le a kalappal a férjed előtt, hogy miket tud alkotni! :shock: Na és nem csak hóban ügyeskezű, elejtett megjegyzéseidből azt vettem ki, hogy ezermester. Roli minden képen mosolyog:) Jázmin annyira éhes volt, hogy a hidegben is evett?! :)

Szintia, szerintem egyforma pufók mind a két kislány :P Én is várom már, hogy mikor lesz pár perced írni magatokról.

Berni, ügyesek vagytok Dorkóval, hogy cumi nélkül is elvan! Nálunk alváshoz még kell, volt, hogy anélkül aludt, de akkor mindig felébredt és vizet ivott. Kíváncsi vagyok a képekre!

Csilla, a katicára is :) Én kiwitortát sütöttem volt Csongi szülinapjára, nem recept alapján, csak úgy összeraktam. Piskótát sütöttem, vajas krémet kavartam, tortazselét főztem és összeraktam. Van képem is róla, de csak akkor jutott eszembe, amikor fele volt meg :)

Évi, tőled is képeket várok:) A tortád meg biztosan jó lett, mi az, hogy nem a legtutibb? hisz nem vagy cukrász!

Kriszti, Csanád sem tűrte a kesztyűt tél elején, aztán egyszer nagyon megfázott a keze. Azután erőszakkal ráhúztam és nem engedtem, hogy lehúzza. Egy kicsit sírt, de megszokta, most már mindig kéri, ha megyünk ki. Hévízes képekkel gyengén állunk, csak telefonnal készültek, így alig van használható. Ezen a szálloda van a háttérben:

Kép

És egy videó Csanádról, az már itthon.
http://www.freevlog.hu/video/25967.html

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hali!

Gondolom, Pat csak nem megy el szó nélkül nyaralni. Ha igen, akkor jó szórakozást Nekik!
MI meg csak fagyoskodjunk :wink: .

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/b ... qrfU4LmRw0

Gabuska, sok gyógypuszit Livinek! Szegény Ti, már meggyógyulhatnátok!!! Livinek pont a szülinapomon lesz a névnapja :D .

Szly, édik a gyerkőcök, tényleg mindig mosolyog Roli! Roli mi lesz a farsangon? Ilyenkor még nagyon könnyen ragad rájuk minden, nem kell magolva tanulniuk majd később. A nyelv ismeret meg már elengedhetetlen.
Mi meg most kezdtük el a lányokkal a németet. Eddig nagyon lelkesek, meglátjuk meddig. Egyik barátnőnk jön el a családjával hétvégén, mi angolozunk a gyerkőcökkel, ő meg németezik velük. Játék, dalok, tánci és nagyon élvezik.

Szerintem is nagyon hasonlítanak Fruzsi és Hannus. Na milyen a kétgyerekes lét :D . Fárasztó :roll: ? De annyira tündériek!

Adri is már régen jött. Gondolom, intézkedik. Hát Beáról nem is beszélve. Ancsáékról sincs még hír. Néha látom, hogy skype-on bejelentkezik, de szerintem George.

Nekünk a cumi létkérdés, Boginak is és nekünk is :lol: :oops: .

Joli, nem találok katica képet, lehet nem is fényképeztem le :( .

Még annyi dolgom lenne :? .

JÓ éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó reggelt!

Évi
Várjuk majd a buli képeket!

Berni
De jó, hogy Dorkónak már nem kell a cumi. Máté még szívja, ha aludni akar, meg közben a haját pödri, de legalább így le van néha vágva a haja, mert úgy összepödri, hogy muszáj.

Szly
Hogy van Jázmin?
Roli nagyon ügyes.
Hóautó nagyon jó.
Roli meg egy nagy huncut! :-) Jázmin is nagyon édes. Ő is mindig eszik valamit?

Gabus
Lívi tényleg nagyon felvilágosult. Gyógyuljon meg gyorsan!

Joli
Azért egész jó lett ez a kép.
A videó is nagyon tuti, nagyon helyes Csanád, ahogy ezerrel játszik.

Csilla
Jó a videótok. Látom Bogi nagyon szereti utánozni a nővérét. :-)

Rólunk
Tegnap bent voltunk a munkahelyemen. Tudtam, hogy Máté sírni fog, mert minden idegen helyen sír (mióta a nyelvét felvágták), ezért vittem neki egy tábla csokit. Nem sírt, amikor bementünk, mert mondtam neki, hogy fénymásolót megyünk szerelni, de pár perc múlva elkezdte. Akkor jött a csoki, attól megnyugodott, és jó sokat megevett belőle. Este fél 10-ig pörgött a gyerek, nem lehetett elaltatni, én meg nem is gondoltam, hogy a csokitól volt, csak most reggel jutott az eszembe. Szóval csoki távábbra is eltéve. Most meg persze még alszik, az egész napunk tolódik. Jobban szeretem, ha felkel időben, alszik délben időben, és este is időben lefekszik.
kittina30
 
 


Hát, ezen a felvilágosultságon én lepődtem meg a legjobban. :lol:

Nekünk a csoki kakigondokat csinál, még túró rudolfot sem merek neki adni. :(

Kesztyűvel az a gond, hogy nem tudja az ujját cumizni, a babakocsiban pedig elengedhetetlen ez a tevékenység. Nem is adom rá, de mikor már érzi, hogy lefagyott a keze, elkezdi hátrafelé nyújtogatni a kezét, hogy adjam fel a kesztyűt.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


akkor csak jó a cumi :lol: .

Hátha valaki kedvet kap :D :
http://www.parenting.com/article/Birthd ... ls#insects

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla, Livi cumis volt. Ha választanom kéne nehezen döntenék. Mindkettőnek vannak előnyei, hátrányai a másik verzióhoz képest. Legjobb lenne egyik se. :lol:
Marha jó ez a link!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!

Gabuska! Remélem már Livi jobban van! A szövege nagyon jó!

Joli! Akkor jöttünk haza a boltból és hát a boltban mindig kell egy kifli a kezében, hogy nyugton legyen! Jó a kép a szállóról!
Nagyon ügyesen pakol Csanád! Jázmin is szokott, sőt, jobban szeret rendet rakni, mint Roli! Pechemre ő is biztos ki fogja nőni ezen jó tulajdonságát!

Csilla! Roli autószerelő lesz a farsangon. Tescóból vettem neki egy kezeslábast, amin a Verdák van! Kap mellé egy baseball sapkát, meg egy adag szerszámot! De egyébként azt mondta az óvónő, hogy nem kell túlzásba vinni, elég egy álarc.

Kitti! Köszönöm, Jázmin már teljesen jól van. CSak két napig ment a hasa. Még jó, hogy nem rohantam vele az orvoshoz!

Vasárnap Valentin nap, így elmegyünk Gyurival Debrecenbe, csavargunk egyet ketten, meg beülünk a moziba, megnézzük az Avatart 3 D-ben!

Kép
szly27
 
 


Livi krokodil lesz, szerencsére nem gondolta meg magát, mert régebben találta ki, hogy elcseréli egy kislánnyal a tavalyi jelmezét, azt hittem mire itt a farsang százszor meggondolja magát.
Úgyhogy idén nem kellett jelmezt alkotnom. Mondjuk szeretek ilyesmikkel szöszölni, de azért jó, hogy legalább időt sikerült spórolnom.

Jobban van, csak még tele a feje trutyival. Reggel nem hallotta a tévét se. Nehezen jön ki neki, pedig bevetek mindent.

Párod nem semmi hószobrász! :lol:

Joli, Csanád édes a videón. :)
(Van egy ismerősöm, így hívják az ő fiát is, és Csacsinak becézik.) :lol:

Bogiét nem sikerült megnyitni. :(

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Gabi, csak egy szó:masszív trutyi ellen jó, ha a lányt kakukkfűteában fürdeted és párologtatsz illóolajokat (10 csepp eukaliptusz, 5 borsmenta, 5 teafa, 10 naancs) Máténak 3 nap alatt elmulasztotta. A kakukkfűtea nagyon jó hurutoldó, ha L meg tudja inni. Esetleg a hagymatea. M nem itta őket, ezért fürdettem inhalálás címmel a kakukkfűben...

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


gabi!
az inhalálás tuti jó ötlet és szerintem ő vele már lehet is,ha bebújtok pokróc alá.ha jól emléxem érzékeny a bőrük,úgyh azért a fürdetéssel szerintem vigyázz.meg szerintem próbálkozhatsz inhalálni a régi bevált kamillával.meg a párásítóba mehet citrom is,az fertőtlenít.
bocsi,h belekotyogok,csak réka adta az ötletet és ez beugrott.jobbulást!
no meg hangosítsátok fel szegénynek a tv-t :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!
Vagyogatok én is,csak nagyon sok hivatalos ügyintézésünk van mostanában,meg a gyerekeim is kiidegelnek! :evil: :evil:

Gabus!
Livinek jobbulást! Nagyon kiváncsi vagyok a krokodil jelmezre,majd hozz róla képet!!!! :D

Sly!
Beküldhetnéd a havas alkotásokat a Blikknek,minden nap megjelennek az újságban a legjobbak,meg tegnap az RTL Klubon is mutattak a hírek végén 1-2 " érdekes agyszüleményt" hóból :lol: De a férjedé nagyon szupi mind!!!
Mi is megyünk moziba Valentin-nap,csak még a férjem nem tudja,és mi a Valentin-napot nézzük meg! :oops: :lol: Meg vettem szív alakú sütőformát,bár nem tudom mikor megyünk haza,meg hogy mikor lesz időm sütni valamit TITOKBAN?!?! :roll:

Nálunk tegnap éjjel esett vagy 20 centi hó,ma is szinte egész nap szakadt,és még most is..pedig azt hittem mi megint megússzuk! :?

Joli!
Jó az a kép a szálloda előtt,esetleg van még a tarsolyodban néhány? Gratula Csanádnak,tényleg ngyon ügyes bili-ügyben! :wink:

Berni!
Dorkó azóta hogy áll a cumival? Vagyis a cumi nélkül?

Kriszti!
Bob a mester a Jim-Jam csatornán megy,de nekünk nincs,így mi a YouTube-on nézzük.Nagyon aranyos mese,kedves szereplőkkel,semmi durvaság!A Manny reggel 6-kor megy???!!!! :shock: :shock: Nekünk az korai!Szerencsére! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Réka, Berni, tündérek vagytok, köszi!!! :D

Pat,
Kép

Majd egy sötétzöld harisnya kellene hozzá, meg egy sárga hosszú ujjú póló. Esetleg befestem az arcát még zöldre, karira kapott arcfestéket.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hali!

Édes a kis krokodil. Én azt hallottam, hogy nem jó kamillával inhalálni, inkább sós vízzel. Jobbulást Livinek!

Nálunk ma már egész nap esett az eső és olvad minden. Csak eljön 1x a tavasz.

Toncsi épített hóembert, 3 hókupacot egymásra tett :lol: .

Egy kép a kis katicámról:
Kép

Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó ez az állatkert...krokodil is katica is gyönyörű!!!! :D

Csilla!
Isten éltessen sokáig szülinapodon!!!

Livinek pedig nagyon boldog névnapot!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Lívinek boldog névnapot!

Csillának boldog születésnapot!


Krokodil és Katica is nagyon szépek!

Patr
Hát igen, a Manny mester elég korán van. Úgy rámlett, hogy mi 8 után szoktuk nézni, de a tv. műsör szerint 7.15-kor kezdődik a második része. Majd ezt a Bobot is megkeressük. Túlzottan mondjuk Mátét nem köti le, mert inkább kapcsolgatni szeretné a tévét, ezért inkább be se kapcsolom neki. De a Mannyt múltkor elég sokáig nézte.
kittina30
 
 


Nagyon boldogot az érintetteknek!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Isten éltessen Csilla!!! :)

Livi köszöni szépen. :wink:

Bocsi, de nem tudom megálllni, hogy ne mutassam meg :oops:

Kép

Kép
(Ez olyan mint Törőcsik Mari a Körhintában) :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Gabus!
Jók ezek a képek! :lol: Régebben én is kaptam hasonlókat Márkkal...pl. dolláron volt,talán még megvan!

Képzeljétek hogy jártunk ma!Hoztuk a formánkat rendesen! :x Még már is meglhetősen sok elintéznivalónk volt,jöttünk-mentünk,Mira elaludt a kocsiban.Be kellett még mennünk a Metro-ba bevásárolni,gondoltuk gyorsan letudjuk,ddig hagy aludjon.Mikor végeztünk a férjem hamarabb kiment pakolni,mi kicsit később után Márkkal.Benézek az auób Mira vigyorog! :D Aztán ez párbeszéd férjemmel:
Én:- Láttd,ébredn van Mira!
F:-Ja!
É: -Miért nem tudom kinyitni az ajtót,mikor nyitva a csomagtartó???
F:-B.....eg!Odaadtam a kicsajnak kulcsot és bezárta!!!
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
A következő negyed óra azzal telt,hogy egy lesötétített autó ablakához hajolva ketten könyörgünk egy másfélévesnek,hogy ugyanmár nyomja meg a gombot és nyissa ki az autót!!! :roll: ÁÁÁ,nem néztek hülyének a körülöttünk lévők!! Mira megnyomta a gombot,de sajna nem jót,így még a cs.tartót is bezárta,majd elejtette a kulcsott....itt már elvesztettük minden reményünket. :( Tetőzöm a dolgot,Mira rendesen be volt kötve,így hiába fűztem,hogy másszon ki,csak a kezeit tudta kihúzni!Szegény már nagyon sírt,mi majd meg fagytunk,pótkulcs Bükön,25 km.
De!!!És itt voltak velünk az égiek (esküszöm a 16 hónap alatt mióta nálunk van az autó),még sosem hagytuk lehúzva az ablakot.Végülis most is csak 2centire volt,de közben hívtuk az autószerelő ismerősünket,aki amúgy HORGÁSZ :lol: :lol: :lol: ,és az ablakrésen egy hosszú rúddal kihalászta a kulcsot! :roll: Úgy képzeljétek el,hogy az anyósülésnél volt lehúzva,Mira meg a mögötte lévő ülésnél ült,és szerencsére csak maga mellé ejtette a kulcsot,nem pedig le a földre!!!! :) Kb. félóra volt,de egy örökkévalóságnak tűnt!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak beugrok jelezni, hogy nem vesztem el, pár napig Erdélyben vagyok!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Sziasztok!

Patri! Nem semmi sztori! Én is jól megijedtem volna! Nálatok tényleg mindig történik valami! :lol:

Csilla! Boldog születésnapot kívánok!


Livinek pedig boldog névnapot!

Gabuska! Nagyon aranyosak és ötletesek a képek!

A jelmezes képek is nagyon aranyosak!

PAtri! Ez a TITOKBAN tetszett! Remélem vette a lapot az illető! Akartam beküldeni az RTL-nek a hóemberes képeket, de nem tudtam, hogy e-mailben kell. Fel akartam tölteni, de sehogy nem jöttem rá hol lehet. Most meg már inkább a tavaszt várom, nem foglalkozok vele.


Tegnap szuper napunk volt. Sógornőmékkel mentünk végül Debrecenbe. Megnéztük az Avatart 3 D-ben. Nagyon tetszett, főleg, hogy én még nem láttam 3 D-s filmet. Aztán kínait ebédeltünk, majd vásárolgattunk. Gyuri meglepett Valentin napra egy telefonnal. Rég nézegetem már az érintőképernyős telókat, de sajnáltam rá a pénzt. LG KP 500-ast kaptam!
Gyerekek a mamánál voltak, jókat játszottak az unokatesókkal, szóval ők is jól érezték magukat!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Patr
Nem semmi sztori.

Gabus
Aranyosak a képek.

Szly
Örülök, hogy tetszett a film, és jól sikerült a tegnap.
Mi is az Avatart néztük meg, de mi szombaton, és Pesten az IMax-ben. Láttuk már itt Győrben a Plazában, de még egyszer megnéztük. Jó volt egy kicsit kimozdulni.

Többiek merre vagytok?

Adri, Mariann? Beáról nem is beszélve... :-(
Gondolom Szintusnak ezer a dolga, és nincs ideje jönni.
kittina30
 
 


Sziasztok!

Pat!
Hú, ez aztán nem semmi sztori!Még olvasás közben is leizzadtam! :shock:

Pár szülinapos kép, aztán rohanok az oviba!

Kép Vince is jól elvolt

Kép szintén

Kép szülinapos

Kép Játszás közben

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


így lekicsinyítve nem túl jó a minősége... :?

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Pat, ilyesztő ez a sztori nagyon... Szegény manó.

Évi szülinapos nagyon tündéri,Vince is egyre vagányabb.

Szly, klassz lehetett a mozi!

Jelmezes törpék nagyon édesek!

MI nem ünnepeljük Bálint npját, nincs B a családban :) (tudom, marhaság, én a nőnapot is utálom... nem is vagyok nemzetközi nő :D )
Helyette takarítottunk, megmutattuk egy érdeklődőnek a lakást és punnyadtunk ezerrel.

Máté mostanában kendőben hordozza a plüsskutyát :)

Pusz, megyek, megnézem mi vana kuglóffal :)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Viola milyen nagylányos a képeken! :D

Még ebéd előtt vagyok, nagyokat nyeltem a torták láttán. :oops: :lol:

Jut eszembe, híztam 7 kilót, úgy, hogy észre sem vettem! :shock:
Eddig csak akkor híztam, mikor gyereket növesztettem a hasamban, úgyhogy ez most nekem újdonság. Mondjuk elfér rajtam, de nem árt mostantól figyelnem, anyukám is a harmincas éveiben szedte fel azt a sok plusz kilót, ami azóta is megvan neki. Nagy has, nagy popsi, a keze-lába meg vékony maradt. Szóval előttem a példa, hogy mit kellene elkerülni. :roll:

Szly, nem rossz Valentin napi ajándék! :D

Inhalálást kipróbáltuk, de 1 percnél tovább nem maradt meg a türi alatt Livi.
Viszont ma már ment oviba, óvónő aranyos volt reggel, azzal fogadta, hogy "nincs több hóban fetrengés, most megtanultuk mindketten". :lol:

Pat,
hát nektek lesz mit mesélni, ha a gyerekek nagyok lesznek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Mi sem Valentin napozunk, viszont van sok Bálint ismerősöm, őket felköszöntöttem ofkorz.
Nőnapot sem csípem, de annyira azért nem irritál, mint a Valentin nap.
Most biztos meglepődtök, de az anyák napja a kedvencem, úgy 4 és fél éve. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Ez hétvégi termés!!! :shock:

Sly!
Örülök,hog jól sikerült a mozi,meg még ajándékot is kaptál! De rendes urad van! :)

Mi megnéztük a Valentin-napot,nagyon tetszett,vicces is volt,meg sok jó pasi :oops: Ennyiben ki is merült a V.-nap,mert a szív alakú tortaformát Bükön felejtettem! :evil: Azért ennyi romantika belefér,nem?

Évi!
Mekkor már Violka!!! Szép az a torta,még ha ízre nem is lett tökéletes,bár ezt kétlem a kép alapján!Nyammmmm...
A Vincés képen a háttérben Vince ágya van? Ezek szerint már nem kiságyban alszik? És milyenek mostanában az éjszakáitok?

Joli!
Neketek jó utat,bár elég "szigorúan" fogalmaztál,azért remélem kikapcsolódás az utazás oka!!!!Várunk vissza! :)

Gabus!
Megértelek az anyák napja miatt! Én már annyira várom az ovis műsort!!!!Tudom hogy bőgni fogok,ahogy a kis drágám majd mondja a verset!
folyt.köv.

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat,
na, az oviban tavaly messze voltam a bőgéstől, mert azzal voltam elfoglalva, hogy féken tartsam nikkelbolha Líviát, hogy arra figyeljen, amit csinálniuk kell. :twisted: :lol:

Én is gondolkodom már Nórinak gyerekágyon, mert marhára érződik rajta, hogy jobban örülne, ha több helye lenne, és nagyon szeret Livi ágyában időzni is. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Hlai!

Hát ha hétvégén nem is írtunk sokat, ma azért mindenki (majd nem) bepótolja.

Pat, nem semmi tényleg. Vicces, így hogdy nem velem történt :wink: . Bár szegény Mirát sajnálom.

Mi sem valentin napozunk, mi se szeressük.

Tegnap mi is plázáztunk még a szülinapom miatt (köszi a sok köszöntést!!!), vettünk egy cipőt nekem, a férjemnek meg egy farmert. Meg sütiztünk, kávéztunk. Nekem is jól esett kimozdulni csemeték nélkül.

Nálunk minden ünnep az oviban zártkörű :x , mert olyan kicsi az ovi. Azért az anyák napja nem 8) , az talán az udvaron lesz.

Évi, jók a képek! Tényleg milyen nagy lány már Violka! Ő nem alszik az oviban délután?

Elkullogok mosogatni, amíg Bigi alszik.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Gabuska, tudod nálunk Bogi meg Toncsi egy ágyban alszanak, és ált. nem jön ki Bogi 8) . Lassan megérnek rá.

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Csilla, az egy ágy nem jönne be, mert egyik nőm se szereti, ha hozzáér a másik alvás közben. :(
Hancúrozni nagyon szeretnek együtt az ágyban, meg ha L nincs itthon Nórika bevackolja oda magát, de együtt aludni nem szeretnek.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 



Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


sziasztok!
most csak gyorsan,mert nálunk mindenki beteg,én is,de hát ugye ápolónőnek is kell lennie vkinek...
gabi!
mi pokrócból szoktunk "kuckót"építeni és az alá ülünk be inhalálni(eddíg csak 1x),mondjuk kicsivel zűrös,h ne rugja ki a forrót,de Livi már biztos élvezné.bár inkább ne kelljen alkalmazni.amíg Dorkó kisebb volt,akkor,mikor elaludt,letakartam pokróccal és a földre betettem a lábast. :) igazi kamilla-ágya volt :lol: (én nem hiszek abban,h a kamilla ne lenne jó,ezer éve alkalmazzák-inhalálásra is-tán az egyik legrégebbi elismert gyógynövény.bocsi,csilla!)

amúgy Dorkó 1folytában lázas,csak a csillapítóval megy le a láza+köhög,mint állat :) a férjem is,neki vírucoc hörgőgyulladás van.én is köhögök 2 napja szörnyen,de szárazon,így talán még rosszabb,mert folyton úgy érzem,h köhögnöm kéne és majd kiszakad a tüdőm.voltam én is dokinál,azt mondta nem adna semmit,mert mindenem tiszta.lehet csak az aegyüttérzés? :lol: :oops:

Kép
berni1
 
 


Berni, először is jobbulást!!!

Úgy tudom, hogy inhalálni úgy kell, hogy közel kell a gőzhöz hajolni, ezért nem is jutott eszembe ez a módszer, amit írsz. De akkor könnyen lehet, hogy rosszul tudtam. :wink:

Kamilla azt hiszem csak a szemnél vigyázós, nem szabad egyből kamillával törölgetni, ha váladékozik vagy begyullad, amíg nem tudni pontosan az okát, mert bizonyos esetekben a kamilla olaj a tűzre.
Ezt leszámítva én is kamilla párti vagyok.
Szóismétléééééééééééés. :lol:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?