Sziasztok!
Gabus!
Jók ezek a képek!
Régebben én is kaptam hasonlókat Márkkal...pl. dolláron volt,talán még megvan!
Képzeljétek hogy jártunk ma!Hoztuk a formánkat rendesen!
Még már is meglhetősen sok elintéznivalónk volt,jöttünk-mentünk,Mira elaludt a kocsiban.Be kellett még mennünk a Metro-ba bevásárolni,gondoltuk gyorsan letudjuk,ddig hagy aludjon.Mikor végeztünk a férjem hamarabb kiment pakolni,mi kicsit később után Márkkal.Benézek az auób Mira vigyorog!
Aztán ez párbeszéd férjemmel:
Én:- Láttd,ébredn van Mira!
F:-Ja!
É: -Miért nem tudom kinyitni az ajtót,mikor nyitva a csomagtartó???
F:-B.....eg!Odaadtam a kicsajnak kulcsot és bezárta!!!
A következő negyed óra azzal telt,hogy egy lesötétített autó ablakához hajolva ketten könyörgünk egy másfélévesnek,hogy ugyanmár nyomja meg a gombot és nyissa ki az autót!!!
ÁÁÁ,nem néztek hülyének a körülöttünk lévők!! Mira megnyomta a gombot,de sajna nem jót,így még a cs.tartót is bezárta,majd elejtette a kulcsott....itt már elvesztettük minden reményünket.
Tetőzöm a dolgot,Mira rendesen be volt kötve,így hiába fűztem,hogy másszon ki,csak a kezeit tudta kihúzni!Szegény már nagyon sírt,mi majd meg fagytunk,pótkulcs Bükön,25 km.
De!!!És itt voltak velünk az égiek (esküszöm a 16 hónap alatt mióta nálunk van az autó),még sosem hagytuk lehúzva az ablakot.Végülis most is csak 2centire volt,de közben hívtuk az autószerelő ismerősünket,aki amúgy HORGÁSZ
,és az ablakrésen egy hosszú rúddal kihalászta a kulcsot!
Úgy képzeljétek el,hogy az anyósülésnél volt lehúzva,Mira meg a mögötte lévő ülésnél ült,és szerencsére csak maga mellé ejtette a kulcsot,nem pedig le a földre!!!!
Kb. félóra volt,de egy örökkévalóságnak tűnt!!!!