sziasztok!
Nagyon szuper napunk volt.
JONAPOM-POM-POMMMMMM VANNNNN
Delelott Orsi jott ertem, zilalt fejembol csodas ujat varazsolt, raadasul meg kezeimet is fantasztikusan megregeneralta! Olyan lakkozast-festest kaptam hogy csak neztem. Naggggggyon szeeeeeeep!!!!
Koszonom szepen Orsi a mai delelottot, nagyon jol esett!!!!
Ott volt Szilvi is, a gyerekek mind angyalok voltak amig velunk volt!
KOszonom a hamlasztot Szilvi, holnap kiprobalom! Hatha szep leszek es hamvas-vas-vas
(Vasorru ba'ba)
Hazafele meg osszefutottunk Andiekkal (kostyika) is! Lattam vegre mindket gyerkocot. ANnyira szeeeeeeeeeeeeeeeeepek!!!
Delutan Lini vitt el shoppingolni, akkorakat nevettunk, nagyon jol ereztuk magunkat. Kb egyforman "jol" tudunk navigalni, tajekozodni es kocsit elvesziteni.
:D:D:D:D:D
Koszonom Lini hogy elmehettem veled, nagyon jol ereztem magam. Patrik azota ezerrel porog itthon.
RAJOTTEM, A GYEREKEM IMAD CSAVAROGNI !!!!!
Mimi: aham, az lesz. Mar tolem kapott egy nyakmasszazst tegnap, en nem lattam semmi duzzanatot vagy ficamot, a csigolyak ive is rendben van. Ma nem panaszkodott, csak azt mondja faradt... (bar 12 orat melozott ma.) Mindenkeppen figyelek ra es ha latok valami gyanusat, elcibalom a dokihoz!(Nekem is volt 98-ban autobalesetem az 5. nyakcsigolya serult, en marha nem foglalkoztam vele csak 3 het utan..... 2 es fel evig kellett jarnom kezelesekre es joval utana jott rendbe, sokaig fajdogalt.
Hajni: Tutter a vonalzod!!!!! Igen, a datumok eleg kis furfangosak, en is vakartam a buksim eloszor.
De tenyleg jopofakat lehet kesziteni, nekem is bejott.
Edit: Tenyleg le van tojva a kocsi, bar eleg riasztoan nez ki .... az elso baleset, a csuszasos CASCO-ra megy, a masodikat meg a "ludas" biztositoja fizeti.
En mar csak azt mondom paromnak: Ne siess haza, csak erj ide elve!!!
Andi(27): Gyere batran, irj sokat.
Itt az a jo ha mindig porges van, tele jokedvvel.
Nagyon aranyosak, szepek a gyerekeid!
Andi: en is orultem hogy lattalak es hogy vegre megismertem a csemeteket.
Szilvi: tenyleg egy varazslo vagy hogy kesz lett az ebed idore!!!
FREEMAIL; Nagy kalap kaki! Annyit mergelodtem mar miatta, sorra nem kapom meg a leveleimet, igy inkabb attertem en is a gmail-re, a freemail-eseket meg atiranyitom oda. (Mar amit megkapok)
zsAndi: At tudod iranyitani a Freemail-es leveleket az uj cimedre, ha csinalsz.
Tavasz szerintem is johetne mar! Ezek a meteres hobuckak csak a pingvineknek tesznek jot. En kivagyok lassan agyilag toluk.....