Új privát üzeneted érkezett!

Na, most szállt el egy hosszú hsz-em, tök mérges vagyok, azért megpróbálom gyorsan begépelni mégegyszer. :( :(

Szóval mégis befejezem most a reagálást, mert anyum megetette Alexát egy kis tejpéppel.

Etna: Neked írtam, hogy totál megértem, amiről írsz, ahogy Vasikáé is írta, a rákok nagyon maximalisták, én is épp ilyen vagyok, a gyereknevelésben is! Nálam is mindig fontos, hogy Alexa körül minden rendben legyen, időben egyen, időben aludjon, megkapjon mindent, amire szüksége van, ha nyügi, nem hagyom sírni, hanem foglakozom vele, nem csoda, ha időnként besokall az ember. Ahogy Luca is írta, minden nap egyforma. Reggel felkelsz, ellátod a gyereket, közben próbálsz azért te is mosakodni, reggelizni, aztán játék, míg ő alszik, addig házimunka, mindjárt ebéd, utána séta és a du. is be van osztva végülis. Persze, mi akartuk így és imádjuk is őket, de néha sok tud lenni az állandó "anyaszolgálat". Csütörtökön este pl. besokalltam én is, sírtam is egy jót. Egész nap beteg és extra nyügi volt Alexa, sírt mindenért, semmi sem volt jó neki, apa későn jött haza...szóval estére készen voltam idegileg. Miután lefektettük Lexit, apával megittunk 1 pohár bort és beszélgettünk egy jót, rájöttünk, hogy több időt kéne kettesben töltenünk. Néha el szoktunk azért menni 1-1 moziba meg beülni valahova beszélgetni egyet a barátokkal, de nem túl sűrűn. Valószínűleg több ilyet kéne csinálni. Ne érezz lelkiismeretfurdalást amiatt, ha magadra is szánsz időt, te is megérdemled! Örülök, hogy Norbival adtatok mégegy esélyt a kapcsolatotoknak és szívből remélem, hogy sikerül pozitív irányba elmozdulnotok!!!!
Alexa szerencsére evett azért a betegsége alatt is, bár kevesebbet, mint máskor, de vizet elég sokat ivott, szóval a folyadékbevitellel nem volt gond. Szegény Botit szért sokkal jobban megviselte ez a torokgyuszi. :(

Suzikám: Merre vagy, jöhetnél azért néha. :( Anyukád hogy van?

Na küldöm, mielőtt ez is elszáll.....

Kép

Kép
daniellla

Angyalom: Örülök, hogy jöttél egy kicsit te is! Szuper, hogy túl vagy a műtéten és hogy minden rendben veletek! Nagyon szép nevet választottatok! Elhiszem és abszolút megértem, hogy így pocakosan és Eszterke mellett nem nagyon tudsz jönni fórumozni, azért néha, ha van egy kis időd, jelentkezz be, hogy mi van veletek! Eszterkém hogy van, miket csinál mostanság? Miket mondd már?

Niki: Jó régen voltál már te is. Ami gyönyörű továbbra is, a szemei tetszenek a legjobban! Ügyes, hogy már lépeget, meglátod, néhány hét és szaladhatsz utána! Nem semmi, hogy verekedik a kiscsaj... :D :D Majd ellátja a fiúk baját! Jó nagy hó esett nálatok is, mifelénk is hasonló a helyzet. Én bírom a telet és a havat is, de ez már nekem is sok, tavaszt akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Végül rólunk egy kicsit: Jól vagyunk, Alexa kapaszkodva már lépeget, úgy is, hogy a kezét fogjuk és úgy is, hogy a bútorokban kapaszkodik. Néhány mp.-ig megáll kapaszkodás nélkül is. Kiváncsi vagyok, mikor fog elindulni....
kibújt a 8. fogacskája is, most már alul is 4 van neki. :D Rengeteget mászik, tök gyorsan tud így haladni, megy felfelé ezerrel a lépcsőkön, mindig a nyomában kell lenni.

Próbálok még tenni néhány fotó, a házról meg majd e-mailben küldök nektek.
Puszi Lányok!

Kép

Kép
daniellla

Képecskék:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Még:

Az utolsón vizes zsepivel borogattuk be a kis homlokát, amikor lázas volt és jobb híján a köntösének a kötőjével rögzítettem... :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok Lányok...

Daniellám, kérdésedre válaszolva, még nem adjuk fel a reményt, hogy természetes úton sikerül a baba, csak sajnos eddig közbeszólt az élet. (lásd hini vírus) A ciklusom érzésem szerint kezd beállni, nagyon lassan, de haladunk. Nem akarok bogyókat, végre szegény szervezetemnek magától is dolgoznia kellene. A fogigátló és a többi xarság eléggé tönkrevágtak, és óckodom az újabb dózis mérgektől. A dokim is azt mondta, sikerülni fog, csak gyakorolni, gyakorolni.
Alexa nagyon szép kislány lett. :-) Ügyes, ahogy tologatja a babakocsit. :-)

Laar, szívem, sok boldog névnapot kívánok.

Kép

Csajok, ma voltam avonnál, úgy néz ki, belevágok. Elvégre tisztálkodni, szépítkezni szokott minden ember. :-)
Ráadásul elérhető áron hozzá lehet jutni. Nincs teljesítménykényszer, a saját magam ura lehetek, mi bajom lehet ebből?
Ismeritek, használjátok, mi a véleményetek?

Most búcsúzom, fáradt vagyok. Puszika mindenkinek: Nofi :-)

nofertiri

csak gyorsban!
daniella!
úgy döntöttem, hogy amíg arte építkezik a ti pincétekbe megyünk! nagyon szép a ház, gratulálok szívből.

nofi!
én avonoztam :? a többit majd 1 év múlva. meggazdagodni ebből nem lehet, de megélni sem, nem mi járunk jól vele, mint minden ilyen esetben. aki tudott, már nagyon szakított belőle. bocsánat, remélem majd te rácáfolsz erre! sajnos az emberek manapság inkább a mindennapi megélhetésre költenek, akik meg tehetik, azok meg a méregdrága cuccokat veszik meg. de ez csak az én véleményem!!!! nagyon drukkolok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Damiella: ti miért is nem laktok már a házban? A pofám leszakad saját magamtól hisz mi még csak járólapozunk de már lassan költözni akarunk, ti meg már kész vagytok....

Na megyek aludni majd holnap jövök.

Pusza

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat!Kedvesek vagytok nagyon.
Elvileg ma költözünk..remélem végre összejönnek a dolgok.Tegnap bekötötték a netet is, de se jelszót se semmit nem kaptuk, a fene aki tudja, h hogyan működik ez az egész, azt mondta a szerelő tegnap, h már megy, de jelszó nélkül, nem tom, hogyan mehet, na mind1.Ma felhívom őket mindenképp mert nem tiszták a dolgok, és a papírt is elírták, szar fibernet.

Daniella, szép nagyra nőtt Lexi.Örülök, h meggyógyultatok.

Nofim, megy a drukk tovább.

puszia csajszik, majd jelentkezem

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Laar, Egy angyalt küldök Neked, tegye szebbé az életed! Tegyen pénzt a zsebedbe, vigyen boldogságot a szívedbe! Vegyenek körül barátok, BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

Daniella, köszönöm a jó tanácsot, majd a természetgyógyászattal is próbálkozunk. Erről a fehér fagyöngyről én is hallottam csak azt nem tudom hogyan kell alkalmazni, de majd utána nézek. Diétát már jobban tartja szerintem mint eddig de most sem az igazi. Azt mondja hogy ennél jobban nem megy. A képek nagyon jók. Főleg a zsepis tetszett nagyon. Már babakocsizik? Ezt nevezem. Hamar nőnek ezek a gyerekek. Annyira aranyos és mindig mosolyog. :) Az emiljeimet még nem néztem meg mert nem volt időm. Inkább a fórumot olvasom ha kicsit ráérek. Most csak azért érek rá írni mert szörnyen görcsöl a hasam. Minden reggel ezt csinálja, nem tom mi van velem.
Bibócska, örülök hogy megnyugodtál és minden rendben van. Az uh után remélem kapunk friss képet. Nagyon örülnénk neki.
Nofi, én nem Avonoztam de szoktam néha vásárolni. Annyira nem jók a termékeik mint amennyi az ára. Ha már van valakinek munkahelye és ott pluszba csinálja az egy kis pótkereset, de szerintem sem éri meg. Ugyanakkor sok sikert kívánok neked mert nem tudom mekkora az ismeretségi köröd. A házalással talán elérnél valamit de az rengeteg idő és türelem, na meg mi magyarok nagyon zárkózottak vagyunk, félünk az idegenektől. Nyugaton (filmekből tudom) házalnak ilyesmivel. Ja, és akik csinálják kockáztatnak mert amikor egy termék olcsó, abból jó sokat megrendelnek és utána vagy el tudják adni vagy nem, de csak így éri meg. Hát, ennél többet nem tudok erről a témáról írni, de talán a többiek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Timi, sok sikert az eladásokhoz. Aztán majd gyere ha lesz időd.
Nofi, még azt akartam írni hogy nagyon szépek a téli képek. Én is készítettem az autóból vasárnap de mind eldől hiszen mozgásban voltunk.
Arte, nagyon sok sikert a tanuláshoz. Reméljük hasznát is veszed majd.
Luca, ez oly hihetetlen hogy nálatok nem esett. Akivel eddig beszéltem mindenki panaszkodott hogy mennyi havat kellett lapátolniuk és mennyire elegük van már. Igaz, én csak a Vasi szüleinél lapátoltam el a kocsibejárót, de én szeretek havat lapátolni. Csak ne fújjon a szél. Azt megértem hogy nehéz bevinni a gyerekeket és hogy ilyenkor mindig sír. Én sem akartam bemenni sosem. Se télen se nyáron. Kint mindig olyan jó vot.
Niki, köszönjük szépen hogy jelentkeztél. Külön köszönet a fotókért. Annyira szép csaj Ami. Nagyon szépek a szemei és ő is állandóan mosolyog. Látszik hogy mennyire boldog.
Most már megyek mert talán nem görcsöl annyira a hasam és le tudok menni a boltba.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Vasi!

nagyon kedves vagy..köszönöm:)

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Helló Csajszik!

Ismét benéztem! Ma már el is vitték a légzésfigyelőt!Jöhet a többi...

Nofi: viszonteladás :roll: Komolyra fordítva tudom nagyon nehéz munkát találni, és egyszerűen nincs!!Apa is pénzügyi területen próbálkozik most, tanácsadó lesz, ha lesz, mert ehhez is pofa kell, neki meg nemigazán ez a közege, és dumája sincs hozzá kellőképp, de talán belejön, most még lelkes. Csak ez van, amihez előny a diploma...ez a véééég!

Vasikám: nem vagy véletlenül epés? Borsmentatea? Én azt iszom reggelente, és jó hatással van nagyon!

Daniella: Lexi milyen tuti kiscsaj, ahogy tolja a kis kocsiját!Kész hölgy! Azért a köntös kötő a fején csúcs, találékony anyuci vagy! :lol: Van ám játék, dögivel!!Játszik is mindennel, vagy megvannak a leg-legek?

Laar: szóval akkor ma költöztök! Várlak minimum minden hónapban tanácsadáskor, hogy a Mírával felgyertek hozzánk! Különben is kell egy kis rosszalkodás neki is, nehogymár mintagyerek legyen! :P
Az én lányom meg hadd tanuljon egy kis nyugizást.

Ohh, már fel is kelt, na léptem, bocsi a többieknek, jah
Niki: olyan szép név az Amélia, nem is tudom valami filmben volt, és úgy megtetszett nekem is!

Na puszi mindenkinek!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok csajszik!

amint tok jelentkezem...

köszi azoknak akik szorítottak, h ma ilyen szép idő legye..:)

cupp mindenkinek vigyázzatok magatokra addig is.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Csajok!

Timi
Ténylleg egy filmben volt ez a név, mégpedig a Neveletlen hercegnőben hivták a csajt igy. Nagyon megtetszett nekünk, és mivel más névben nem tudtunk megegyezzni, és utánna pedig már nem volt rá időnk hogy másik név után nézzünk, mert felgyorsultak az események!
A ti kislányotoknak is szép neve van, és nagyon ügyes már mennyi mindent tud.

Daniella
Én nem kaptam képet a házatokról pedig nagyon kiváncsi vagyok rá. Alexa nagyon szép kislány, és amint látom neki sem lesznek túlsuly feleslegei mint Aminak sem. Én is szeretem a havat, de ez már nagyon kiborit!!
Puszi.

Zsuzsa
Remélem anyukád jobban van már, és idővel rendbe jön. A diétát viszont tényleg eröltetni kell nála mert az nagyon fontos.
Remélem ebben az évben már te is jó hirekkel jössz közénk, én már alig várom azt a napot, és nagyon drukkolok nektek!!!!!

Képzeljétek Aminak kibujt a 8. fogacskája az egyik rágófog. Szerencsére nem nagyon szenvedett vele.

Na megyek, mostmár bekapcsolodom mindig az eseményekbe.

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Csajok!

Most csak kicsi bekukkantásra jöttem.

Zsuzsám:

"...A fagyöngy kiváló gyógyír belső vérzések ellen, serkenti a szívműködést, és használják görcsoldóként is. Magas vérnyomás esetén is használják, mert a kísérő panaszokat - a fülzúgást, szédülést - enyhíti. Szívbetegség kezelésében azért hatásos, mert erősíti a szívet, a pulzusszámot csökkenti.

Hogyan használjuk?

Tea: A fagyöngyteát kizárólag hidegen készítjük. Egy púpozott teáskanál fagyöngyöt adunk negyed liter vízhez, majd egy éjszakán át állni hagyjuk. Másnap kicsit felmelegítjük és leszűrjük..."

Nézd meg a google-ban, sok minden van róla. Bármelyik Herbáriában kapható egyébként. Párommal is itattam egy időben.

Niki: Ne hari, valamiért kimaradtál, nem volt szándékos, már küldöm is neked a fotókat. A citromail-esre és a freemail-esre is elküldöm. Egyébként melyik címedet használod inkább sűrűbben?

Arte: Hát, azért nem költözünk még be, mert van néhány dolog, amit ki kell gazdálkodnunk és itt lakva könnyebb. Meg jó helyünk is van itt, szóval nem kapkodjuk el a dolgot. :) Mondjuk most már nagyon mennénk, de még egy kis türelem kell, hogy ki tudjuk fizetni a fizetni valókat.

Most megyek, puszi, jóccakát mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Daniella
Általában a citromailt használom a legtöbbször, vagyis minden nap:)!
Köszi.

Jó éjt!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok csajok!

Bocsi hogy nem jottem eddig de sok minden tortent .
Etna ugy latszik megint parhuzamos kicsit az eletunk, kicsit ki voltam bukva en is ,vagyis hat nem is kicsit, mar a valason jart az agyam ,mert nem birom ezt igy sokaig, most minden oke sot tul oke ,
bocsi csajok tudom nem volt tul vilagos ,szoval mi egyutt lakunk a parom anyukajaval , es hat nem egy alkalmazkodo termeszet, bennem meg csak gyult gyult a sok minden ,persze biztos neki sem konnyu de ,en mar a vegehez ertem a turokepessegemnek.
Soha semmi nem jo amit csinalok , es tudjatok ezt raadasul soha nem finoman adta tudtomra ahnem felig orditva, mindig leugtava ereztem magam, Egyepkent tok rendes meg szeretem az anyosom de ha sokaig igy elunk akkor ennek valas lesz a vege.
A lenyeg ami a lenyeg hogy a ferjem most helyre tette es azota tok normalis, ugylatszik idonkent le kell orditani a fejet ahoz hogy normails legyen
swidi05

Mar belefaradtam abba hogy mindig alkalmazkodjak, meg az se jo ahogy a gyerek cipzarjat felhuztam a kabatjan.
es meg sok minden mas allandoan szurkalodott, ha o csinalta akkor tok jo ha en akkor hulye paraszt vagyok.
Szoval voltak dolgok az elmult par hetben, de most tul vagyunk rajta .
Egyelore.
Meg jo hogy a ferjem ismeri az anyat es maximalisan ki all mellettem,mert tudja mirol beszelek es miert bogom el magam neha mert mar nem birom .
Tudjatok nekem otthon nagy csaladom van, voltak benne valasok de en mindig az tanultam az idosebbet tisztelni kell.
ezert nem szolok ugy vissza.
A masik hogy igaz az en szuleim mar tobb mint 20 eve elvaltak de anyamek meg mindig joba vannak a nagymamamekkal,es hat en is nagy boldog csaladot szeretnek egy szuper nagyival meg stb...
es ha en kinyitom a szam attol felek ugy osszeveszunk hogy soha tobbe nem allunk szoba egymassal.
De a ferjem latja hogy tiszta ideg vagyok es mar mosolyogni sem nagyon tudok ,pedig mindig fulig er a szam.
swidi05

Na szoval most minden oke.
Mas
Alex sajnos kruppos lett.
hosszu ejszakak allnak mogottunk, gyogyszert itt erre nem adnak szoval alig mertem egy hetig aludni mert feltem megfullad annyira kohogott az orvos meg meg se nezte csak a nover telefonon keresztul felallitotta a diagnozist, mondjuk laza nem volt szoval azt mondja addig ne vigyunk be amig laza nincs , meg egyepkent jokedeju jol evett meg minden, csak a kutya ugatasos kohoges ami mar neha horgesbe ment at szoval be voltam szarva rendesen.
swidi05

De amit a nover mondott hogy hideg paras levegobe vigyem ez bevalt ha rohama van. szoval szepen tul vagyunk a kruppon elvileg kinovi 6 eves korara de addig minen megfazasnal elo johet.
ERRE alig ert veget es lelgeztunk fel jott egy virus ami vegigi ment a csaldon nalalm hal istennek csak egy nap volt a ferjemnel 3 anyosnal is ottan korul viszont Alexnel masfel het.
En csak hanytam , A ferjem fosott es hanyt, anyosom fosott,
nos a pici fiam minde a ketto, fogyott 3 kilot dietaztatni kellet semmi tej stb.
voolt olyan hogy fel egykor ejszak arra kelltem hogy fura hang van aztan egy perc mulva mar sirt, bementem hat ossze vissza hanyta az egesz agyat az ebed teljesen felismerheto volt .
Szoval agyhuzas ,gyerekatlotoztetes ,gyereknyugtatas, vegul egy ora mulva lehanyt engem is majd atoltozes egyutt alvas .\aztan volt hogy nyakig szarta magat a dragam ugy hogy szo szerint fulig szaros lett a deleloti jatek kozben.gondolhatjatok.\
swidi05

De mostmar tul vagyunk rajta.\Jol van a draga.
De van am sikerelmenyem is!\

januar elsejen kezdtem a 90 napos dietat es jelentem eddig 6 kilo ment le.
Nagyon boldog vagyok!
A masik hogy megyek haza a manoval es majdnem az egesz majust otthon toltjuk :lol: :D :lol: :lol:
Bocsi csajok hogy kicsit hosszura sikerultem ,azertr irtam tobbe mert nem akartam ugy jarno hogy egybe leirom az egeszet aztan mikor el akarom kuldeni elszaljon.Fent vagyok a facebook-on ott van egy csomo uj kep .
Most megyek mert faradt vagyok ,szep napot nektek ti lassan keltek en meg megyek aludni.delutan jovok.
swidi05

Itt van par kep rolunk.
a vilagos kertesznadragos meg a betegseg elott keszult a tobbi kozben es utanna ,latszik az arcan menynit fogyott.
na mostmar tenyleg megyek alaudni .
pusszancs nektek

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.5233.jpg[/img] Kép Kép Kép
swidi05

Kép
swidi05

Swidi!
JÓ, hogy jöttél, már hiányoltunk nagyon. Azt hittük elfelejtettél bennünket. Sajnálom, hogy ilyen pocsék dolgokon mentetek keresztül. A legrosszabb, ha az ember pici babája beteg. Nem semmi lehetett ez a kruppos köhögés sem, de a hasmenés-hányás.... hát gondolom kivoltatok rendesen. Örülök, hogy most már rendbe jöttetek mind betegség, mind a kapcsolatotok terén. Igaz, hogy anyóssal együtt élni nem a legkönnyebb. ÉN hallottam olyat is, akik imádták egymást, végül az évek során mégiscsak jól összekaptak, mert hát lakva ismeri az ember a másikat. Persze vannak ellenpéldák is biztos. ÉN nem tudok erről véleményt mondani, nem laktunk együtt sem anyóssal, sem anyukámékkal.
Alex tündéri, mindig szoktam nézni az iwiw-en, én facebookon nem vagyok fent. Kicsit mesélhetnél Alexről miket tud. Beszél már? Angolul-magyarul együtt nyomja? Tiszta jó neki. Kíváncsi vagyok, elvégre Tamásommal egyidősek. Az én Hercegem 12,5 kg és 85 cm. (de ezt már azt hiszem írtam is pár napja) Szóval jó kis vasgyúró. Tesón nem gondolkodtok? Ott milyen szabályok vannak gyes terén? Meddig lehet otthon maradni a picúrral? Mesélj, ha lesz időd, és próbálj sűrűbben jönni! Millió puszi Nektek!

Nofi!
ÉN is osztom a lányok véleményét Avon terén. Én nem csináltam, csak vásárotam őket egy darabig, aztán mikor megtelt a szekrény mindeféle Avonos cuccokkal, amit persze nem használtam el, akkor jól bedühödtem, aztán kiszórtam mindent. Később rájöttem, hogy baromi felesleges, ugyanilyet kapok boltban is, és drága is lett. Az biztos, hogy ebből megélni nem lehet, unokatesóm csak három hónapig csinálta, aztán már nem kuncsorgott sehol, hogy vegyenek cuccokat. Utána egyik barátnőm Oriflame-t kezdett el, majdnem eláljultunk, hogy Ő mennyivel olcsóbban kapja, mint a katalógusban vannak. Szóval majdnem dupláján adja tovább őket, azért ez durva. Nekünk addig jó volt, míg csinálta, mert mi is azon az áron kaptuk, mint Ő. ÉN nem nagyon bízom az ilyen Avon-Oriflame dologban, de persze Neked sok-sok sikert hozzá! A teszttel mi a helyzet? Ez jobban foglalkoztat minket. Szerintem ha kicsit is látszik az a második, akkor tuti baba van. :) Puszi

Daniella!
Csodás a házatok tényleg, simán lehetne már ott lakni. Alexás képek nagyon helyesek, az a zsepi a fején... tündéri nagyon. Meg a babakocsi tologatós is tök jó.

Lányok írt csgabo, iwiw-en van fent képe, gondolom már láttátok. A szülése iszonyat gyors volt, fél hatkor mentek be este, akkor már két ujjnyira ki volt tágulva, elment zuhanyozni, utána el is folyt a magzatvíz és 8-kor megszületett Blanka. Apájuk lemaradt az egészről :D tesójával volt, azt nem tudom hogy Ő bent volt-e vele szülésnél. Azt írja fantasztikus érzés két gyerekes anyának lenni. Réka megtanult tök jól dumálni, míg Ő nem volt otthon :) Érdekes nagyon ez.

Na most rohanunk, mert megyünk városba. Puszi Nektek, délután én is jövök! Szép napot, itt már kezd esni a hó, kíváncsi vagyok mennyi lesz. Brutál sokat mondtak mára megint.

Kép

Kép
luca81

Sziasztok lányok....

Sajnos uh.képem nincs de vannak csodás élményeim..
tudom nem sokat tudtok vele kezdeni de teljesen kiment a fejemből mert csak arra gondoltam hogy minden rendben legyen és persze amikor már élveztük Kicsi-Lali produkcióit megint elfeljtettem.De sebaj mert kb:2 hét múlva megyünk 4d uh és ott kapunk képet meg felvételt is és ígérem megmutatom..
A lényeg hogy minden rendben van,és Lali-baba annyira mozgékony volt tegnap hogy többször is neki kellett veselkedni a méréseknek.De mindene megvan mindene normális és mindene a feje búbjától a pici lába újjáig tökéletes!!!!(vagy csak elfogult vagyok de gyönyörű kisfiam van :D :D )
Most sok új infót kaptunk amiben eddig csak bíztunk hogy minden rendben van azt most már tudjuk.gyönyörű ívelt ajkai vannak nem merül fel a nyúlszáj gyanúja.kis pisze nózija van és mindkét oldalon átjárható tiszta légutak pociban minden a helyén vesék működnek húgyhólyag helyén és dolgozik.Szivecskélye hangja gyönyörű muzsika volt füleinknek szabályos és erőteljes.
Megvannak a kezek-lábak azokon 5 újjacska kicsi talpi..
persze fütyit is megmutatta herék a helyükön.
a méhem vérellátása is tökéletes mindent megkap kismanó a fejlődéshez.Hasra vágta magát gyönyörű íves kis gerince van szabályos kis csigolyákkal szóval azzal sincs gond.
a mostani vizsgálat alapján tökéletesen egészséges.
Megvan a terheléses vércukor eredménye is.
Ez is jó lett az éhgyomori 4.09
120 percel édes lötyi után pedig 3,62...
vizelet normális és negtiv minden.
ha minden rendben lesz legközelebb márc.9-én kell mennünk nőgyógyászhoz újabb uh és véráramlás vizsgálatra.
csodás élmény volt minden perc és ami nagyon jó volt hogy nem 2 perc alatt lett letudva az uh.hanem legalább negy órán át tartott de valóban nagyon alapos és kedves volt a doiknéni...
szóval minden rendben van velünk remélem így is marad még egy jó darabig...
azért telik az idő az egyszer biztos...
most búcsúzom puszi mindenkinek vigyi magatokra.
bibócska

Sziasztok!

Nagyon gyors leszek mert szinte semmi időm nem lenne.
Bibócska, nagyon örülök a jó híreknek. Teljesen pozitív sugárzás ért amikor olvastam a soraidat. :lol:
Swidi, örülök hogy jöttél és sokkal jobban hogy ennyire kitárulkoztál nekünk. Borzasztó ilyet olvasni de sajnos nagyon sok ilyen van. Most többet nem tudok írni neked mert sietek. A lényeg hogy most már minden ok és meg is gyógyultatok. Ja, és még jobban örülök hogy már lehet tervezgetni a talit ha már tudjuk hogy májusban ráérsz.
Daniella, nagyon köszönöm az infot. Nagyon rendes vagy. Holnap megyek is a herbáriába és érdeklődöm. Veszek is neki mert most minden kapaszkodó jól jön.
Csajok, mennyi fogacska...... Ez nagy gondot okoz, de hála Istennek egyre több van már kint. :wink:
A hasam nem az epém miatt van mert az már nincs, hanem a hasam alja fáj, pontosabban a méhem és a petefészkem szúr, de néhány hónapja megfigyeltem hogy a mensesem után egy héttel jelentkezik és tart kb két napig. Majd jövő héten rákérdezek a dokira mi ez. Ilyenkor felcsúszik kicsit a méhem is. Lehet peteérésem van? Jó lenne.
Na, pusszantás mert mennem kell. Holnap meg próbálok jönni de nem ígérek semmit.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Szio Luca!

Hu hat kb 90 cm magas es 25 pound majd mindjart atvaltom kg.
ket nyelven mondogatja a dolgait.na meg a maga nyelven :lol:
tegnap pl egy no kinyitotta nekunk az ajtot es mondtam hogy tank you erre tisztan erthetoen o is monta a csaj meg majd el olvadt hogy miloyen illedelmes gyerek.
De nem besz ugy mint a sajta korabeli gyerekek ,ahoz kepest le van maradva de hat 2 nyelvu gyerekek kesobb kezdenek el beszelni.
hatrafele fut , egyedul felmaszik a csuszdara es le is csuszik.
Szepen bilizik , epiteni egyelore nem epit inkabb ha ossze rakom neki a legot o szeretni egyessevel szet szedni es bepakolni a dobozaba, imad enekelni es tancolni ha zenet hall azonnal ringatja magat tancol .
Van a tvben egy musor ahol mindenfel ugyess dolgokat mutatnak be a gyerekek es felnottek na ott van egy raper aki a szajahoz teszi a mikorfont es puffog na ezt utanozza allandoan ha a mikrofonos jatek kerul a kezbe ,telefonal szepen hasznalaj a hanglejteseket ,utanoz enegem.
Kezet mos ha a csaphoz felemelem ,imad furodni utalja a hajvagast es a fogmosast, ezzel a kettovel rengeteget kinlodunk.
Szepen eljatszik egyedul is de csak akkor ha lat.
rendkivul erdekli a wc a viz ahogy lemegy :lol:
mostanaban ugy csinal mintah ket ujjal felvenne valamit a foldrol es azt ideadja akkor azt meg kell csodalni, a verdak cimu mesefilm a mindene, mozdulatlanul vegig nezzi az egesz mesefilet hozza se lehet erni ezt egyhuzamban vegignezzi fe sem all ,le sem veszi a tvrol a szemet.mas nem koti le a tvben .
hu hat hirtelen ennyi , es ti meselj te is!
Legyszi :P
swidi05

Luca
GYes? felejtsd el, van 6 het szulesi szabadsagod ha nem mesz vissza utanna dolgozni akkor felejtsd el az allasod.
ha nagyon a letminimumon elsz akkor kapsz segejt es kajajegyet,nallaunk azert Tibi jobban keres igy nem vagyunk ra jogusultak majd majus korul kapunk egy kis penzt de azt is az elmult evi befizetett adonk egy reszet kapjuk vissza mivel hogy en nem dologzom es van gyerekunk.
ez kb 15oo dollar.
szoval nincs itt kolbaszbol a kerites mint azt otthon a filmekben latod .
Most is van egy magyar bartnom aki terhes.de nem tud elmenni pihizni egy picit sem mert az o biztositasa jobb mint a ferjeje igy mind a ketten azon vannak ,ami azt jelenti hogy igy egy orvos latogatas ami kotelezo ugye 30 $ de ha o ottohadja a munkahelyet akkor egy orvosi vizit 300$ mert a ferje cegenek nem jo a biztosito tarasaga annyira mint az oveke.
es igy a szules is olcsobb lenne ,de alig bir dolgozni almos es hatra dul a szekben mert felidos lassan es van pocija mar erre a fonoke behivtaja hogy egyenesen uljon a szekbe.
Szolva nem egyszeru en ossze teszem a ket kezem hogy itthon maradhatok Alexal.
O is azt tervezi de nem tudja hamarabb otthagyni a ceget mert egy evben csak egyszer lehet biztositos valtani ,az pedig december.
szoval ha o felmond akkor ha juliusban szuletik a baba akkor nincs biztositasuk es ugye a pici babat meg vinni kell a dokihoz oltasok stb..
szoval egy ordogi kor ez az amcsi biztosito .
Na most mennem kell
irj te is
swidi05

Swidi!
Örülök, hogy írtál a kis Hercegedről. Ügyesek vagytok nagyon bili terén, nekünk még nem jön össze, erőltetni sem erőltetem, mert nem szabad - állítólag. NÉha mondja, hogy jön a kaki, mondom üljünk bilire, erre: "neeeeem, pelusba jön..." szóval így állunk. Beszéd terén el vannak ájulva tőle, másfél évesen kész mondatokat beszél, nagyon ritka fiúknál azt mondja a védőnő. Járunk Ringató foglalkozásra, olyan gyorsan tanul, az eszem megáll tőle: elkezdek itthon mondani egy mondókát, abbahagyom az első sor után, Ő folytatja a köv. sorral, majd megint én mondok egy sort és megint Ő. Elképesztő, komolyan. Az összes könyvében kívülről ismeri az állatokat, egyik képen van malom, mindig kérdezi: "hát ez meg mi?" visszakérdezek, na mi ez? mondja: malom. MI készül a malomban - mondom én, mire Ő: liszt. Mi lesz a lisztből? - kenyér... és ki süti a kenyeret? pék... szóval ilyen nagyon ügyes tényleg. Ő viszont sokkal később kezdett mászni, járni, mint az átlag. Úgy látszik a beszédben viszont ügyesebb. (10 hósan kezdett mászni, 15 hósan menni egyedül) TV-t nem nagyon szereti, abszolút nem is nézi. Viszont a Verdákkal Ő is odavan, unokatesómék hűtőjén van két kis Verdás autó, állandóan azokat veszi le, ha belépünk hozzájuk. MÁr szalad is oda, azokat hurcolja. Fogmosás szintén harc nálunk is, míg nem volt ennyi foga tök jól elvolt a fogkefével, most, hogy már szinte minden foga kint van, nem akarja engedni, hogy megmossam. Csikis- állandóan ezt mondja. Orvossal is hadilábon állunk, messziről meglátja, már sír aranyom. Hajmosás oké, azzal nincs gond szerencsére, haját én szoktam levágni, bírja nagyon, meg sem moccan :) Alex is jó hosszú, 90 cm :) a súlyát majd megírod, nem tudom hogy kell átváltani :oops:
Ez a gyeses téma elég durva. Hasonló, mint Leszáéknál hollandiában. Ki sem bírnám, ha ilyen pici korába kéne beadnom bölcsibe. ÍGy is már tiszta ideg vagy, hogy két évesen vinnem kell. Tesó nálunk is azért nem lesz, mert egyenlőre előtte dolgoznom kell, mivel a munkaviszonyom megszűnt GYEd alatt. Meg lófütyit sem kapnék GYED után, mivel ez lenne az alapja és ennek is csak a 70%-a járna. (munkanélkülibe bejelentkezve állítólag lehet szülni, vagyis, ha bíztosított vagyok ily módon, akkor jár TGYÁS, GYED) Ahogy elnézem itt is ezeket a külföldi gyeses szokásokat akarják bevezetni, kezdték a gyes lerövidítésével, csak azt nem veszik észre a nagyokosok, hogy itt nem keres annyit egy apa, hogy eltartsa a családot és nem tud csak úgy otthon lenni az anya a gyerekkel, ha mondjuk csak 6 hét szülési szabi járna.
Na hirtelenjében ennyi, majd gyere sűrűbben és mesélj! EGyébként Alex egyáltalán nincs elmaradva beszéd terén, főleg, hogy két nyelven nyomatja. A fiúk amúgy is később kezdenek dumálni, barátnőm 25 hós kisfia még semmit nem mond apa-anyán kívül. Úgyhogy igazán büszkék lehetünk a mi kis Hercegeinkre :) Mennyire anyás Alex? Én ezzel is nagyon meg vagyok áldva, mert fél a gyerekektől, legalábbis a Ringatón is mindig az ölemben ül, más gyerek játszik a többiekkel. (igaz még csak kétszer voltunk, lehet megbátorodik) De látván ezt, még nehezebb lesz a bölcsibe beadnom, már most tudom: napokat fogok átbőgni emiatt.
Puszi, most lépek, mert Tamás már nem hagy békén.

Kép

Kép
luca81

11,3 kg lehet Alex, találtam egy átváltó progit :) :)

Kép

Kép
luca81

Látom mindenki éli a kis életét ezerrel: Ma így álltak nap végéna lapozással a mesterek:

Kép

Kiváncsi vagyok a véleményetekre! Az igazat! Aztán elmondom az enyémet!

Sajna én nem tudtam kimenni mert nagy a hó, de holnap ha az egész délelőttöm rámegy is kimegyek megnézni! Képzeljétek a háznál az udvaron van ahol 80 cm hó van!

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

Látom nagy a pangás, pedig mindenki inkább otthon gubbaszt a nagy hó miatt.
Luca, Swidi, nagyon tetszettek a gyerek sztorik. Nagyon jó volt olvasni. Jó tartalmas volt.
Arte, nekem nincs se jó sem rossz véleményem a járólappal kapcsolatba. Ha most nem jön be neked annyira akkor majd ha ki lesz fugázva jobban fog kinézni. Haladtok-haladtok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok...

Köszönöm a véleményeket avon ügyben. Én is úgy gondolom, meggazdagodni nem lehet belőle, nekem az a fontos, hogy végre kimozduljak itthonról, nagyon begubóztam. Amúgy szoktam avonos dolgokat használni, nem spejzolok be, és ki szoktam fogni jó és olcsó cuccokat. Nekem nem tűnik drágának, ha a tusfürdőket, kölniket nézem. (És ha összehasonlítom pl. a FLP dolgokkal). :-)

Lányok, jövök majd este, most megyek a bankba, asztalt borogatni. Csúnyán kitoltak velem, és kellemetlen helyzetbe hoztak egy szolgáltató előtt. Majd mesélek.

Puszi mindenkinek: Nofi :-)

nofertiri

Nofi, kérdeztem a csajt akitől szoktam rendelni hogy lehet-e többet keresni mint amit ő keres rajta. Azt mondta hogy ha eljárna konferenciákra akkor igen, de neki nincs rá ideje. Ha neked a kimozdulás és egy kis pénzkeresés a cél akkor jó hogy ezt választottad. Sok sikert kívánok.
A banki sztorit várom.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló Csajszik!

:lol: A csütörtöki nap győztese Arte! Mindenki másnak kiesett ez a nap? :D Úgy látszik a hó meghozta a kedvet a szánkózáshoz?!Sajna mi még kicsik vagyunk ehhez, és szánkónk sincs :? Babakocsival közlekedni meg kész életveszély ilyen időben. Úgyhogy jobb híján itthon játszunk, főzök, és pakolgatok!Aztán hipp-hopp este van...

Elsősorban Laarékról közvetítenék: kedden sikerült elköltözniük, viszont nem ment zökkenőmentesen. mivel nem jelentkezett gyanítom még mindig rossz a netük, így majd telón beszélünk, és míg nem tud jelentkezni, adok hírt róluk. Gondolom egész nap pakolhat, rendezkednek befele.

Swidi: hát a nayg Amerikában is vannak fórumozók! Hogyan jutottatok ki, Alex már ott született? Honvágy?

Daniella: nagyon jól néz ki a házatok, tök szuperül van már berendezve, én szívesen laknék már ott, de biztos megvan az oka, amiért még nem költöztetek át. Majd idővel...úgyis gondolom innen már nem költöztek máshova :D

Vasikám: szóval nem epe..-vettem! Akkor viszont szorítok, hogy peteérésed legyen!!
Nagyszerű hír lenne!!!

Petra : készültök a farsangra? Lesz, vagy már volt?! Élménybeszámoló? Kornélka készült valami műsorral is, vagy elég a felvonulás a zebrás jelmezben?

Nofi: ha már bankban asztalt borogatsz, törhetnél is, széfet
:lol: aztán valamelyest megoldódna a pénztelenség... :P

Arte: nincs ezzel a járólappal semmi probléma, akkor adja mejd magát, ha be lesz rendezve a helyiség, vagy ha nem, meg lehet oldani szőnyeggel :lol:

Luca: Tamás nagyon ügyes, hogy az állatokat ilyen jól felismeri, és érdeklődik irántuk. Most van a kérdezgetős korszakban? Kérdezett már pironkodósat, vagy ami jópofa volt, és nagyon megmaradt benned? Ezek a foglalkozások tényleg jók lehetnek, mi is azért járunk tornára, mert hihetetlen mennyit tanul a kis társaktól, és már szokja a közösséget, más gyerekekkel való viselkedést.

Etna: mi újság nálatok? Szoli, fodrász, kozmetikus? – adtál az élvezeteknek, még egy masszírozás hiányzik!! Remélem újra boldogság van! Botival minden rendben?

Kiru: teljes gyógyulás?! Hogy vagytok?

Bibócska: az uh- k mindig jó élmények, főleg majd a 4d –s uh, nagyon nagy lesz, mi is voltunk, elképesztő a mai tudomány ebben a tekintetben, és még közelebb hozza babát és anyukát egymáshoz! Lali-manó mutaogassa magát csak továbbra is, és jelentkezzen naponta jó sokszor!!!

Mostmár lépnem kell, felkelt Vilcsike. Még annyit, hogy szinte egész nap áll, a nyelvét nyújtogatja, és különböző hangokat hallat, formálgatja a kis nyelvével a mássalhangzókat, édes nagyon
:lol: Ja, és tényleg nem esik már, megtanult visszaguggolni állásból, és úgy leül, csak néha beremeg a lába, majd megeszem, ahogy próbálkozik :D

Jön A hétvége, pihejenek a dolgozók :D
Gyertek, jelentkezzetek! Legyen mit olvasni, és tudni mindenki jól van!
Sok-sok puszi!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Szio Tokotimi!

Igen az en pici fima mar itt szuletett.Ide jottem a ferjhez az otthoni alltalanos iskolas szerelmemhez.
o 15 evesen jott ki az anyukajaval.
a szerelem megmaradt,de elte mindenki a maga eletet aztan 15 evvel kesobb ugy jott ki hogy kilatogattam hozza es itt ragadtam ,jottem marciusban augusztusban eskuvo es novemberben osszehoztuk a pici fiut aki mar 18 honapos.
Roviden ennyi.
Honvagy?///
Oszinten , nincs , a csalad hianyzik de ma az internet vilagat eljuk ,ugyhogy mindenkivel beszelek kamerazok.
Ami most otthon megy hat, az nem hianyzik, itt sincs kolbaszbol a kerites de azert itt legalabb ha rendesen dolgozol akkor jutsz egyrol a kettore.
:o :lol:
swidi05

Sziasztok!

Itt vok anyuméknál, gyorsan írok nektek, az a szar net még mindig nem jó otthon.Remélem hétfőn megcsinálják végre.
Átköltöztünk, sikerült végre, a két hóesés közepette, nagy kínszenvedés árán, de majd mesélek többet, ha majd lesz netünk.
Készen vunk a pakolással, még az előszobabútort kell majd megcsinálnunk, de majd ha lesz rá keret, egyenlőre kifogytunk és már lassan jönnek szlák.
Minden szuper, nagyon imádunk ott lakni, sztem lehet látni az arcunkon, h mennyire boldogok vunk.

Timi!Köszike h hívtál, és adsz infót rólunk.

Mírácska felállt!:)Már az ágyában is felhúzza magát.Nagyon ügyes.Jókat alszik az új helyén és minden tetszik neki is.

Ahogy tudok jelentkezek csajok..

pussz mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Lányok...

Laar, szívem, örülök, hogy sikerült végre átmennetek. :-) Gratula Mirának a felálláshoz. :-)

Arte, az én ízlésemnek kicsit sok a kocka a járólapban, de a fénykép is csalóka lehet, és bútorokkal szintén mást mutathat majd a kép. :-) A színei amúgy szépek. :-)

A bankos sztori: Háát, képzeljétek, a bankban át akartam utalni egy könyvkészítőnek egy egyedi könyvért pénzt. Mivel mostanában nincs forgalom a bankszámlámon, volt egy kis mínuszom. Az ügyintéző mondta, hogy fizessem be, meg a 300.- átutalási költséget. Kiszámolta, hogy mennyit kell beraknom, hogy utalni lehessen. Mindent befizettem, és mint aki jól végezte dolgát, az utalási megbízással, amit lepecsételt, átvett, hazamentem.
Két nappal később kaptam emilt a könyvkötőtől, hogy nem kapta meg a pénzt. Azonnal hívtam a bankot, és ott azt mondták, nem utaltak!!! Na, vörös köddel a szemem előtt mentem be, hogy mégis hogy képzelik, ott a kezemben az átutalási megbízás, azt hiszem, minden rendben, erre jól kitolnak velem.
Kiderült, hogy még kellett fizetnem, ami oké lenne, de a másik ügyintéző miért nem mondta?? Na, hát mondanom sem kell, elég hideg és kemény módon tettem panaszt. Ha azt mondják, fizessek 2000.-et, annyit fizetek, ha 3000.-et, akkor annyit. És miért adnak oda egy lepecsételt, általuk átvett utalási papírt, ha nem utalható az összeg? És miért nem kapok értesítést, hogy sorbanálló tételek vannak a számlámon???? Végül sikerült átutalni, de azért ez az eljárás nem normális.
Viszont öröm az ürömben, hogy csodaszép lett a könyvem, kaptam már róla előzetesen képet. :-) Hernyóselyem kötésű, 400 oldalas, amibe a saját kreálmányú receptjeimet fogom végre összeszedni.
(Laar, majd valamikor megcsinálom a progit is, csak nehezen állok neki)

Lányok, nem tudom, mi a véleményetek a Valentin napról.
Én olyan formában tudom elfogadni, hogy azokról emlékezem meg ezen a napon, akik közel állnak a szívemhez, szeretettel gondolok rájuk. Ezt alapul véve, kívánok minannyiótoknak Boldog Valentin napot.

Kép

Azt hiszem, hosszúra sikerültem, most búcsúzom, puszi nektek ezen a szép, napsütéses vasárnapon: Nofi :-)

nofertiri

sziasztok lányok!

sajnos ritkán jut időm gép elé ülni, ha tudok, akkor is max egy-két oldalra tudok rámenni, pl tegnap facebook, de azt hiszem oda többet nem fogok tudni, mert nem is tetszik annyira és időigényes. botikám megint elemében van, egyem meg, néha ugrani tudnék a 7. emeletről kínomban, megint ku..a pakol, már azt hittem kinőtte. a szekrényekből nem cicózik megfogja az alsó ruhákat és egy rántással az egészet a földre rántja, utána, mint aki jólvégezte dolgát, továbbmegy a konyhába, ahol ugyanezt megcsinálja az edényekkel, még jó, hogy olasz járólapunk van. egész nap mindent csak szétszed, ki-be kapcsol és mindenre felmászik :roll: a nem szabad számára hallhatatlan szó, elsiklik felette. kezére már igen keményen csapok, mert a fürdőkádból is ki akar mászni, aztán meg be, életveszély. az éjszakai alvása kezd jó lenni, egyenlőre, erre most meg nem akar napközben aludni. tiszta kész vagyok tőle, mindent úgy csinálni,hogy ott van mellettem. mire kiteregetek, addigra leszedi a ruhák felét, egy csomó játéka mincs meg, szerintem eldugdossa. nagy nehezen 1-kor elalszik, de úgy, hogy légyzümmögésre is már nyitja a szemét. pedig de, du lent vagyunk! én estére hulla vagyok.

képzeljétek lányok a nagynéném, aki mellesleg 50 léves meglepett egy dögös babydollal, hogy vegyem fel valentin napra. milyen jó lesz sétáltatáshoz, mivel norbi dolgozik. :lol: majd megmutatom a szomszédnak, rögtön elköltözik, mellesleg 80 éves, elég szarul lát, biztos tetszene neki. hát tőlem azért elég távol állnak ezek a dolgok, nem vagyok egy fehérnemű mániás (inkább fülbevaló, cipő és feslő) gondolom az önbizalomhiány miatt. ja és a valentin napot nem tartjuk, szerintem elég nyál ünnep, a szerelem napja inkább a házassági évfordulóval vagy a megismerkedési dátummal köthető nekem össze, a szeretet meg egyértelműen a karácsony. de ez csak nekem. hát a piros szíves lufik és egyéb nyalánkságok elborzasztanak. a desszetek nem annyira.

nofikám!
én ezért intézem az összes bankos dolgomat magam itthonról, miért nem netbankozol? sokkal olcsóbb az utalás is és minden egyéb, számlainfót annyiszor láthatod, ahányszor akarod és nekem általában másnapra megérkezik minden utalás, nem ülnek rajta napokikg, mint mikor személyesen intéztem náluk. pedig a legszarabb banknál vagyok (otp). figyu, olvastam egy cikket és eszembe jutottál, kineziológus képzés, elég nehéz, de te nagyon otthon vagy az ilyen dolgokban. én jobban el tudlak képzelni ilyennek, mint avonosnak. az már szerintem nagyon lejárt. de ezt csak én mondom. tök jó ízléssel be tudnál rendezni egy "rendelőt", arról nem is beszélve, hogy összekötve a természetgyógyászati tudásoddal..... egyre nagyobb a keleti gyógymódok iránt a kereslet. nem tudom, de olvasás közben te villantál be.

laar!
gratulálok a költözéshez és egyben mira felállásához is. minden helyiséget felavatni.

daniella!
nektek is hasonló intelem, nem kihagyni egy helyiséget sem. jó nagy a mosókonyhád is :lol: közeleg december nektek is! még lehet,hogy a friss levegő előbbi tesót hoz magával. a képek fantasztikusak, a zsepisen egyem meg látszik, hogy betegecske a kis tündérmanó.

lucám!
rég írtál, csak nem a kispasi foglal le? anyud, hogy van? elköltöztek már tesódék? tesódnak azóta semmi baja? keményedések? fogmosás kezd nálunk is hiszti tárgyát képezni, pedig eddig szerette.

siwidikém!
hát nagyon sajnálom,hogy ti is hasonló cipőben jártatok, anyósok elég gázok tudnak lenni, de tanulunk ebből és mi fiús mamák próbáljunk meg ne ilyenek lenni. lényeg, hogy az urad melletted áll, de talán próbálj meg leülni vele dumálni, hogy mi a fax baja van veled. nézze meg a csodaszép unokáját, legyen rá tekintettel, mert ők aztán megérzik a feszültséget és mivel a fiúk nagyon anyásak, ha később is csesztet téged, akkor meg fogja őt utálni. örüljön,hogy feladtál itthon mindent és szép családot teremtettél a fiának. lehetnél egy lumpen csaj is, aki csak élősködik rajtuk és még nem is látná el a háztartást, arra mit szólna? vannak ilyenek is, nem is kevesen a mi korosztályunkban, aki azt sem tudja,hogy hol a mosógép.

timi!
nagyon édi képeket raksz fel wiwre, gratulálok a kis dumagéphez. te,hogy bírod? akartam írni, hogy tegyél fel teszveszre mindent nagyon hamar elviszik, én azt csinálom,ami nem kell már a tesónak (aki még csak elméletben van) azt felrakom. ha kell benne segítség szólj, luca is én is csináljuk. urad végül megy tanácsadónak?

arte!
én kép alapján nem tudok dönteni, majd, ha megyek személyesen, pincéből fogom látni? boti jól el tud majd rajta kenni mindent, ez a lényeg. :lol:

angyalom, írtam mailt, ha lesz időd válaszol? csók

lányok, most van ez a botrány a ciris körül a petesejtes történet, ha valaki hallott róla. felhívtam a dokim aszisztensét, hogy mikor készül már el az új klinika, hogy átvinném őket, mielőtt lecsukják a cirises bandát és a gyerekeim ki tudja hol raboskodnának, már a kórlapjaim a rendőrségen vannak, sok paciensével együtt és rajta van a súlyom, ez állatitok!!! na komolyan, szóval elkeseredtem, mert a kövi terhességnél is kell méhszájvarrás, hogy fogom ezt boti mellett tudni végigcsinálni? utána fekvés, kórház 1 hét boti nélkül.... kicsit elkeseredtem, azt hittem már fitt lett a méhszájam, erre meg.. :roll:

petrám!
mi a helyezet? írj már valamit. költözés nálatok mikorra várható? haverom, flóra? voltál fodrásznál?

kiru!
gratulálok a fogacskákhoz! csak így tovább!

bibócska!
a 4 d-s képeket várjuk nagyon lalimanóról! valahogy ügyeskedd fel őket, mert ez már nem állapot, hogy nem látjuk ilyen sokáig. kitartás!!!! lassan jön a gyomorégés :lol:

lesza, suzy?.....

mennem kell, mert boti nagyon mocorog, gondolom hallja a billentyű hangját. csók mindenkinek, bocsi akire nem maradt időm.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Nofi, bankos sztori nem semmi. Teljesen igazad van. Nekem hála Istennek nem voltak rossz élményeim csak nagyon régen amikor kölcsönt kértem. Jól meghurcoltak és utána mégsem kaptam pedig csak annyit kértem amennyit egy hónapban kaptam fizetést. Sürgősen kellett volna a pénz és kekeckedtek. Most már nem kekeckednek annyit. Nekem is otp-nél van a számlám és nekem is netes csomagom. Most már nem kell mennem mindenért. Ingyen utalok. De, nálad ha jól értettem az volt a gond hogy nincs pénz a számládon, de akkor is jó lett volna ha akkor mondják meg mennyit tégy a számládra amennyire szükség van. Nem mindenki oda való, de ez nagyon sok területen így van. Szomorú. Amit Etna írt én is így gondolom hogy valami csodatévő szerekkel kéne foglalkoznod mert az is hozna annyi pénzt amennyit az Avon sőt talán egy idő után többet is hiszen nagyon vágod a témát és ezerrel hiszel benne. Erre egyre nagyobb szükség van. Próbáld ki Avon mellett és meglátod hogyan válik be mindegyik vagy csináld mindkettőt.
Etna, én spéci nagyon örülök hogy Boti ismét ilyen eleven, főleg hogy most már az éjszakátok is jó. Tudom hogy kimerülsz, de hát ez van. Majd írok emilt mert van valami újdonság az életemben. A többieknek is megírom ide majd később, de még annyira friss és kezdetleges a dolog hogy nem akarom elkiabálni.
Tegnap bálba voltunk. Fantasztikusan éreztem magam. Élő zene volt és szerintem nagyon jó volt. Hangulat és társaság nagyon jó volt csak Vasi nem akar táncolni. De, annyira nem akarom erőltetni.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Jaj, még a Valentin napról akartam írni. Tavaly mindenki elmesélte a sztorit hogyan ismerkedett meg a párjával. Timi te kimaradtál mert akkor még nem voltál velünk. Most elmesélhetnéd.
Már nem annyira érdekel ez a nap mert rájöttem hogy nálunk minden nap szerelem napja van. :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Bocsi nincs nagyon időm írni!
A héten délutános voltam és a délelőtt mindig úgy elment, hogy csak na főztem mostam takarítgatam és már 11 óra volt és fűrdés készülődés kaja és már mehetem is dolgozni! Tegnap már megint disznóvágás volt töltötünk kalbászt, hurkát, disznósajtot, megint raktunk el szalonnát meg az egyik karajt füstőlni a kalbász ma füstöltük fel a zsírszalonát is kisütötük! Tegnap este 7 órára végeztünk mindenel és még ma délelőtt is mosogatam!! :shock: Most is 15 órára végeztük de még a kalbász még hűl kint és csak este fogjuk behordani!!!!
És holnap már megyek dolgozni délelőttos leszek!!
Ja a héten találkoztam a Zsuzsával 2x is!!! :lol: :lol: :lol:

Boldog Valentin napot mindenkinek!!
Én a férjemtől kaptam egy gyönyörű tigris orchideát lila apró fejü és valami csodálatos illatja van és nagyon sok virágszála és rengetek bimbója van!!! :lol:
Más nincs nagyon velem!
Remélem mindenki jól van!!!

Puszi!!

Kép
grácus

Etnám!
Írtam volna én, csak senki nem írt napokig :) Tesókám jól van, azóta semmi baja, szedi a Halidort és nem is keményedik annyit. (neki jobban hat, mint nekem, mert én amellett is ugyananyit keményedtem)
Látom megint téma a kistesó, örülök nagyon. Boti jól csinálja a rakodást, egy jó darabig még így is lesz. Egyébként miért nem vesztek a konyhaszekrényre ajtózárat? Mi nagyon tutit vettünk Ikeában, Tamást azóta nem érdekli a konyhaszekrény. Tökre bevált. Belülre kell feltenni, semmi nem látszik belőle kivűlről. Ha akarod majd lefotózom Neked milyen, hátha segít megakadályozni Botit a rámolásban.
Facebook-kal ugyanúgy vagyok mint Te. Totál kínai az egész, kár volt oda belépnem :? Mellőzöm én is....
Babydollal tessék csak elvarázsolni apát :D (tőlem is messze állnak az ilyen dolgok egyébként)

Vasi!
Fúrja az oldalam a kíváncsiság, hogy mégis milyen újdonság van az életedben??? Tessék nekünk is megírni!
Jut eszembe a megismerkedéses sztoriról: az igaz, hogy mindenki elmesélte, de csak majdnem mindenki, mert speciel én Etnáék sztorijára tökre nem emlékszem. Ti hogy vagytok vele? Szerintetek Ő leírta??? :)

Velünk semmi különös nincsen, tök hamar eltelt a hétvége :( , mint általában mindig, mikor apa itthon van. Tamásom kezd egyre jobban viselkedni, fogmosás kezd helyreállni, már nem kell közelharcot vívnom vele, szépen tátja a száját. (két napja...) Éjszakáinkra egy szavam nem lehet, január eleje óta tutin alszik, egyszer sem kel, talán most már tényleg beállt. Bölcsivel annyi haladás van, hogy elstáltunk arra hétvégén és mondta, hogy bemegyünk bölcsibe (mivel hétvégén odajárunk foglalkozásra, ami most elmaradt), szóval lehet mégsem lesz olyan gázos beszoktatnom majd, csak félek tőle annyira. Tesóm anyósa ott dolgozik konyhán, majd kicsit szárnyai alá veszi :) (csak tőle meg fél, ha találkozunk... nem tudom miért. :roll: )
Hétvégén errefelé nagyon gázos volt a hóhelyzet, utak voltak lezárva a hófúvás miatt. Jégbordás utak, hótorlaszok voltak, szomszéd faluba 10 km-re egy óráig tartott az út. Most már javult, de még egy út mindig le volt zárva ma is. Na csajok lépek, fáradt vagyok, holnap majd jövök. PUszi Mindenkinek!

Kép

Kép
luca81

vasi!
várom az emailt, de eddig még nem kaptam meg, már nagyon türelmetlen vagyok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Petrám!
boldog szülinapot, a bizti kedvéért ide is írok!

"A hosszú és jó életet nem évekkel, hanem élményekkel és megismeréssel mérik."

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok csajok! Sajnos semmi időm, még mindig Ákostól. Képzeljétek, halad a nagyfiú :) Nem kúszik, meg nem is mászik, hanem maga alá húzz a lábait és utána előre vetődik. Tök cuki :) Hosszabb távra nem indul, de ha valami 20-30 cm-re van attól, amit még elér, akkor igen :) Majd megpróbálom levideózni, aztán elküldöm!
Majd igyekszem visszaolvasni is, addig is puszika mindenkinek!

kiru84

Petra,
Azt mondták, hogy esett az eső, amikor megszülettél. De nem esett, csak Jézus sírt, mert elvesztette a legaranyosabb angyalát.

Kép

Csajok, türelem, hamarosan hozom a hírt. Nagyon remélem hogy jó hírt. Még annyira kezdetleges hogy ezért nem akarom elkiabálni. Tudom hogy kibírjátok és szorítsatok csütörtökön.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Köszönöm, mindenkinek aki gondolt rám, nagyon aranyosak vagytok, köszönöm még egyszer!

Képzeljétek a Flóra lenyelt egy darab papírt!!Mondanom sem kell, hogy a frász kerülget, hogy ott ülök mellette erre megeszi a papírt. Milyen anya vagyok én???? Remélem, hogy a doktornőnek lesz igaza és kijön vmilyen formában.

Holnap jövök! most ennyi voltam! Bocsi csajok, de semmi időm nem volt, beteg lett a kicsi, készülődés stb....

Puszi!!
wpetra
Pusztavám

Sziasztok csajok!

Megjöttem!Már mindenki nagyon hiányzott, végre jó ez a szar net is, de nem szidom, mert megkrepál nekem és megint napokig nem tok netezni!Amúgy csak annyi hibája volt, h rosszul dugták össze.
Szuper az új kérónk, még kicsit furi, a konyhában is mindig a bal oldalon keresem az evőeszközös fiókot, pedig itt a jobb oldalon van, de majd megszokom.Fúrnak a szomszédban, uh kimegyünk a kicsivel, este írok még.

puszika mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: